New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Az attól függ. Ha Emily Ratajkowski lenne a párom, akkor naponta kétszer is elfenekelhetne, nagyon szeretném.Rühellem Bradyt, és a denveri időszakban már Manninget sem imádtam, mert én a csapatnak szurkolok, nem egy játékosnak, de én nem tudok elképzelni egy idényt kettejük nélkül. Számomra ez olyan, mint amikor Jordan végleg visszavonult. Az NBA számomra azóta már nem ugyanaz.Meg is értem, Jax fanként csak a csapatnak lehet szurkolni, játékosnak elég nehéz. Azt viszont nem értem, hogy miért hiányzik Manning. Szereted, ha évente kétszer elfenekelnek? 😊
Stez
peterk2005
több mint 9 éve
One Direction..😉 Ez jó volt... A Colts, Broncos, Manning fanok meg Justin Biebert hallgatnak? 😉Podcasteket annyira nem hallgatok mert nincs annyi időm..Naponta megnézem azt 6-8 amerikai oldalt, meg itthon azt a hármat..Főleg a Pats vonatkozásában, de mindig megnézem a fő híreket is.. Nekem ennyi fér bele, ez is szűkösen..kyobaluNekem is szűkös az időm, de telóra vannak fasza podcast alkalmazások, én így szoktam rá. A juventus helyett ezt nyomom be vezetés közben, vagy ha vásárolok, sorban állok, stb. 😊 Ajánlom neked is, és mindenkinek, a One Direction mellé/helyett 😀
Értem amit mondasz..Tudom, hogy sokaknak nagyon sokat számít a yard meg a TD, meg a statok..De nálunk sem BB-nél, sem Bradynél ez a fő ok a játékra, hanem a győzelem..A 2007-es pédád sem ül nagyon..Mert Brady nem a yardokra és TD számokra hajtott, hanem a győzelemre..kyobaluMeh... Mindenkinek a győzelem a legfontosabb, DE amellett a stat is az. A "DE" nálatok időnként előjön úgy, hogy "DE nélunk csak ez számít". DE ez csak mantra. 😊 Ha ígaz lenne, akkor a Saints topicban merült volna fel, hogy ki tudja megdönteni a yard és TD rekordot, nem pedig itt. De itt merült fel, egy Pats drukker hozta fel. Az meg mégis hogy lehet? 😊 Na ennyire csak a győzelem számít 😊
Egyébként a yard rekornál nem 2007-re, hanem 2011-re gondoltam. Aki nekem azt mondja, hogy abban az idényben nem volt az utolsó percig tartó kemény verseny Brees és Brady között az új rekordért, az vagy nem nézett focit akkoriban, vagy rövid az emlékezete. És tessék visszaolvasni ezt a topicot, hogy volt-e róla szó, és azután mondani, hogy "nekünk Pats szurkolóknak csak a győzelem számít". 😊 Amúgy az utóbbi tizenpár évben egyetlen csapattal kapcsolatban merült fel a "running up the score". Érdekes módon pont a Pats-el kapcsolatban Na, ennyire csak a győzelem számít, és semmi más Belichickéknek is. 😀
Szvsz egyébként ez a természetes. Az lenne a fura, ha valaki tényleg tenne az egyéni statisztiáira. De ilyen játékos nincs. Legalábbis a sikeresebb, hosszabb ideig is elit teljesítményt nyújtó játékosok között nincs, az biztos. Ha nem lenne bennük abnormális szinten a motiváció, kitűnni akarás, akkor hamar kiesnének a rostán, soha nem jutottak volna el oda, ahova eljutottak. Preferenciáik persze vannak, és preferencia szerint persze mindenkinél a győzelem az első. (Kivéve az ilyen T.O féle magamutogató fél-őrülteket. 😀 Bár igazából bennük is megvan, csak ők nem elkapásban akarnak csúcsot dönteni, hanem twitter lájkokban. 😊 )
peterk2005
Nem hiszem, hogy több időm lesz podcastecre..Reggel fél nyolctól 4-ig melóm van, utána meg rohanok az edzőterembe edzéseket tartani..Negyed, fél kilenckor esek haza..Akkor meg már a család lenne a fontos..😉
2011-ben lehet, hogy volt némi versenyfutás Brady és Brees között..De ha néztél Saint's meccseket akkoriban , akkor láttad, hogy melyik csapatnak volt ez fontosabb..Brees csapattársai mindent megtettek annak érdekében, hogy a kapitánynak összejöjjön..Nálunk ez nem volt annyira domináns..
Running up the score..Mindig, mindenki ezzel jön..
Nálunk ez nem azért van, mert fölényeskedni akarunk, és 10-20-30 pontokkal akarunk győzni, alázni..Hanem egyszerűen éles körülmények között akarunk gyakorolni..De nem hiszem, hogy ez magyarázni kellene egy "Denver " drukkernek akinek a csapata 2-3 éve a legponthajhászabb volt, s szinte csak erre ment..Legjobban a ligában, megelőzve mindenkit, még a Peccet is.. 😉
Lehet, hogy mindenkit érdekelnek a statok..Minden játékos legjobb akar lenni a posztján..Ki akar tűnni..Ki a győzni akarásért, ki a nagyobb, zsírosabb szerződésért..Ki tudja, ki mit motivál?
Véleményem alapján a mi csapatunkat az is különbözteti meg más csapatoktól, hogy nem nagyon vannak nagy sztárok, nagyon nagy pénzek..Szürkébb, jó, elit szintű játékosok, akik beállnak a sorba, akár kevesebb pénzért is, mint máshol, mert győzni akarnak..
Ninko kaliberek..
S szerintem, szerintünk BB-t, Bradyt a győzelmek jobban motiválják, mint a statok..
S jól van ez így..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Szvsz egyébként ez a természetes. Az lenne a fura, ha valaki tényleg tenne az egyéni statisztiáira. De ilyen játékos nincs. Legalábbis a sikeresebb, hosszabb ideig is elit teljesítményt nyújtó játékosok között nincs, az biztos. Ha nem lenne bennük abnormális szinten a motiváció, kitűnni akarás, akkor hamar kiesnének a rostán, soha nem jutottak volna el oda, ahova eljutottak. Preferenciáik persze vannak, és preferencia szerint persze mindenkinél a győzelem az első. (Kivéve az ilyen T.O féle magamutogató fél-őrülteket. 😀 Bár igazából bennük is megvan, csak ők nem elkapásban akarnak csúcsot dönteni, hanem twitter lájkokban. 😊 )Nem gondoltam volna, hogy nekem kell felemlegetnem neked Marvin Harrisont...
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Podcasteket annyira nem hallgatok mert nincs annyi időm..Naponta megnézem azt 6-8 amerikai oldalt, meg itthon azt a hármat..Főleg a Pats vonatkozásában, de mindig megnézem a fő híreket is.. Nekem ennyi fér bele, ez is szűkösen..kyobaluNekem is szűkös az időm, de telóra vannak fasza podcast alkalmazások, én így szoktam rá. A juventus helyett ezt nyomom be vezetés közben, vagy ha vásárolok, sorban állok, stb. 😊 Ajánlom neked is, és mindenkinek, a One Direction mellé/helyett 😀
Értem amit mondasz..Tudom, hogy sokaknak nagyon sokat számít a yard meg a TD, meg a statok..De nálunk sem BB-nél, sem Bradynél ez a fő ok a játékra, hanem a győzelem..A 2007-es pédád sem ül nagyon..Mert Brady nem a yardokra és TD számokra hajtott, hanem a győzelemre..kyobaluMeh... Mindenkinek a győzelem a legfontosabb, DE amellett a stat is az. A "DE" nálatok időnként előjön úgy, hogy "DE nélunk csak ez számít". DE ez csak mantra. 😊 Ha ígaz lenne, akkor a Saints topicban merült volna fel, hogy ki tudja megdönteni a yard és TD rekordot, nem pedig itt. De itt merült fel, egy Pats drukker hozta fel. Az meg mégis hogy lehet? 😊 Na ennyire csak a győzelem számít 😊
Egyébként a yard rekornál nem 2007-re, hanem 2011-re gondoltam. Aki nekem azt mondja, hogy abban az idényben nem volt az utolsó percig tartó kemény verseny Brees és Brady között az új rekordért, az vagy nem nézett focit akkoriban, vagy rövid az emlékezete. És tessék visszaolvasni ezt a topicot, hogy volt-e róla szó, és azután mondani, hogy "nekünk Pats szurkolóknak csak a győzelem számít". 😊 Amúgy az utóbbi tizenpár évben egyetlen csapattal kapcsolatban merült fel a "running up the score". Érdekes módon pont a Pats-el kapcsolatban Na, ennyire csak a győzelem számít, és semmi más Belichickéknek is. 😀
Szvsz egyébként ez a természetes. Az lenne a fura, ha valaki tényleg tenne az egyéni statisztiáira. De ilyen játékos nincs. Legalábbis a sikeresebb, hosszabb ideig is elit teljesítményt nyújtó játékosok között nincs, az biztos. Ha nem lenne bennük abnormális szinten a motiváció, kitűnni akarás, akkor hamar kiesnének a rostán, soha nem jutottak volna el oda, ahova eljutottak. Preferenciáik persze vannak, és preferencia szerint persze mindenkinél a győzelem az első. (Kivéve az ilyen T.O féle magamutogató fél-őrülteket. 😀 Bár igazából bennük is megvan, csak ők nem elkapásban akarnak csúcsot dönteni, hanem twitter lájkokban. 😊 )
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
El is olvasta vki Weddle mit mondott? Méltatta a csapatot, amit majdnem minden ellenfél megtesz kivéve amelyik lecsalózza a csapatot, ezt már csak a cikkírója viszi tovább a kattintások miatt, hogy ide AKAR jönni.
(nem lepődnék meg ha ezzel is csak az árát akarná felsrófolni)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Podcasteket annyira nem hallgatok mert nincs annyi időm..Naponta megnézem azt 6-8 amerikai oldalt, meg itthon azt a hármat..Főleg a Pats vonatkozásában, de mindig megnézem a fő híreket is..Azért maradjunk annyiban, hogy a győzelmi rekordok számítanak a legjobban..Ki mennyit nyert, ki hány SB-ban járt, és mennyi gyűrűt szerzett..Azért ezek az igazi fokmérők..Nem a yardok és a nem a TD számok.. Bradyt sosem érdekelték a yardok, TD-k, egyszerűen csak SB-t akar nyerni..kyobaluHallgatsz podastokat? Ross Tucker, Mike & Mike, Florio, és a többieket? Vagy Namescheket? Amikor valakiről valamilyen apropóból beszélnek? Vagy amikor meghívnak jelenlegi v. volt játékosokat, edzőket, elemzőket, stb.? Mind úgy fújja még azt is, hogy ki az all time ötödik sack leader, mint annak a rendje 😊
Fontosak ezek. Bradynek is azok, ilyen motivált paliról nem tudom elképzelni, hogy ne lennének neki azok. Ha nem érdekelné, nem nem ment volna rá a TD rekordra, vagy a yard rekordra, pedig tudjuk, hogy ráment, érezni lehetett, hogy akarja. Ahogy a 16-0-ra is rámentek Belichickkel. Ezek is mind fontosak, akkor is, ha a gyűrű persze a legfontosabb.
És egy személyes, ha nem bántódsz meg? Akkor most már 100%-ban Colts fan leszel, vagy még mindig 50-50% Colts/Broncos? Ez a skizo állapot tart még?Miért bántódnék meg? 😊 De ez itt offtopic. Röviden: marad a Colts és marad a Denver. Ha hosszabban is érdekel, azt inkább másik topicban írom le. 😉
kyobalu
peterk2005
Nekem ennyi fér bele, ez is szűkösen..
Értem amit mondasz..Tudom, hogy sokaknak nagyon sokat számít a yard meg a TD, meg a statok..
De nálunk sem BB-nél, sem Bradynél ez a fő ok a játékra, hanem a győzelem..A 2007-es pédád sem ül nagyon..Mert Brady nem a yardokra és TD számokra hajtott, hanem a győzelemre..Kicsit nyomta is a vállukat a teher, aztán meg is lett a csattanós vége..
Nálunk amíg BB és Brady itt van a lényeg az, hogy SB-ba jusson a csapat és gyűrűt nyerjen..Lehet ezt szép, sok yardos, sok TD-s meccsekkel is, de ha ellen úgy kívánja, akkor lehet smashmouth, grundolós, erőfoci, sok futással..Éppen amivel az ellent jobban tudjuk dominálni..Brady ezerszer lenyilatkozta, hogy őt ezek a statok nem érdeklik, csak a győzelem..Nem érdekli, ha ő csak 1 TD-t dob a meccsen, a többit meg futással beviszik a többiek, ha győzünk..
S szerintem a végső elszámolásnál igazából a győzelmek számítanak..10-20-30 év távlatából nem érdekel senkit, hogy ki játszotta a főcsoportdöntőt, vagy esetleg SB-ba jutott, de ott kikapott..Csak nagyon kevesen emlékeznek a 80-90-es években Bills irányítóira, pedig 4x ott voltak a döntőben, csak mindegyikben kikaptak..
A végső győzteseket jegyzik, mert az ami igazán számít...
Manning minőségi, elit irányító volt..Nagyon jól játszott főleg a Coltsban..HOF lesz..S ráadásul elintézte neki a csapata,védelme, hogy gyűrűvel vonulhasson vissza..Ennél szebb búcsú nem nagyon kell senkinek..
S ilyen fajta riválizálás nem nagyon lesz az AFC-ben..Sajnos..
A skizo dolgodat meg értem valamennyire..Valószínűleg az én szívemhez is hozzánőne, ha Brady elmenne, és egy új csapatnak lenne a kapitánya.. De reméljük, hogy azért nálunk ilyen nem lesz.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Hát, pedig nyugodt lehetsz, hogy pontosan ugyanennyi reklámban láthatod majd őt a következő pár évben is.Papa Jones reklámok gyertek 😊
Stez
több mint 9 éve
Mellesleg Weddle úgy nyilatkozott, hogy a Panthers, Pats, Steelers, Raiders négyes valamelyikében tudná magát elképzelni. Ebből mind a négy csapat beatwritere azt hozta le, hogy náluk szeretne játszani.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Nyilván van igazság abban, amit mondasz, pusztán arra akartam rávilágítani h azért Weddle sem egy ma született bárány (pontosan ezért a liga legjobb safetyje).Tudom, hogy a legjobban fizetett játékos volt a posztján..De mivel a szezon nagy részében mellőzve lett, összeütközésbe került a vezetői karral és így nem játszhatott, így nem nagyon motiválta annyira pénz..Pedig meghalt volna azért a csapatért, egy ikon volt San Diegoban. Nemhiába nyúlt el annyira a búcsúja a stadiontól, a helyi szurkerektől..Több helyen lenyilatkozta, hogy nem a pénz lesz elsődleges a következő szerződésénél, hanem a SB esély..S igen kevés elit játékos, FA mondja, hogy legszívesebben a Patriotsban játszana..Ezért gondolom, hogy ő talán lehetne egy fehér holló..De a pénz mindig nagy úr..Nekünk ilyenek kellenének..Weddle lehet egy ilyen játékos..😉Miután a legutóbbi szerződésével a liga legjobban fizetett safetyje volt...
kyobalu
empty taxi
kyobalu
Egyébként az alábbi csapatokat említette még Király Petya szerint:
Panthers: jó csapat, Rivera-kapcsolat, valag cap space, sztem ide fog aláírni.
Steelers: Hozzátok hasonlóan contender csapat relatíve kevés lóvéval és mind2 csapatban ink SS-t keresnek, annyiból jobb szvsz a Steelers helyzete h az ottani FS-t Mike Mitchellt ink el tudom képzelni strong safetyként, így Weddle játszhatna a természetes posztján.
Raiders: szvsz a Raiders a liga új Seahawksa, nem mellesleg évi kétszer mutathatná meg a Chargers vezetőinek, hogy hiba volt róla lemondani, arról nem is beszélve h ők még bőven tudnak érte lóvét adni.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Tudom, hogy a legjobban fizetett játékos volt a posztján..De mivel a szezon nagy részében mellőzve lett, összeütközésbe került a vezetői karral és így nem játszhatott, így nem nagyon motiválta annyira pénz..Pedig meghalt volna azért a csapatért, egy ikon volt San Diegoban. Nemhiába nyúlt el annyira a búcsúja a stadiontól, a helyi szurkerektől..Több helyen lenyilatkozta, hogy nem a pénz lesz elsődleges a következő szerződésénél, hanem a SB esély..S igen kevés elit játékos, FA mondja, hogy legszívesebben a Patriotsban játszana..Ezért gondolom, hogy ő talán lehetne egy fehér holló..De a pénz mindig nagy úr..Nekünk ilyenek kellenének..Weddle lehet egy ilyen játékos..😉Miután a legutóbbi szerződésével a liga legjobban fizetett safetyje volt...
kyobalu
empty taxi
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Nem mellesleg Bradyt és Manninget is csak motiválta kettejük rivalizálása, ezek után Bradyban is lesz némi hiányérzet.Mondd ki nyugodtan, kiégett.
Stez

Madden hates me.
több mint 9 éve
Rühellem Bradyt, és a denveri időszakban már Manninget sem imádtam, mert én a csapatnak szurkolok, nem egy játékosnak, de én nem tudok elképzelni egy idényt kettejük nélkül. Számomra ez olyan, mint amikor Jordan végleg visszavonult. Az NBA számomra azóta már nem ugyanaz.Meg is értem, Jax fanként csak a csapatnak lehet szurkolni, játékosnak elég nehéz. Azt viszont nem értem, hogy miért hiányzik Manning. Szereted, ha évente kétszer elfenekelnek? 😊
Stez

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Hát, pedig nyugodt lehetsz, hogy pontosan ugyanennyi reklámban láthatod majd őt a következő pár évben is.Nem mellesleg Bradyt és Manninget is csak motiválta kettejük rivalizálása, ezek után Bradyban is lesz némi hiányérzet. Noha papíron ott van a sok fiatal (és nem fiatal) remek irányító, de Manning akkor is más volt, vele egy korszak egyik fele távozott, Brady meg lesz a másik, vele záródik be a kör.
Rühellem Bradyt, és a denveri időszakban már Manninget sem imádtam, mert én a csapatnak szurkolok, nem egy játékosnak, de én nem tudok elképzelni egy idényt kettejük nélkül. Számomra ez olyan, mint amikor Jordan végleg visszavonult. Az NBA számomra azóta már nem ugyanaz.
több mint 9 éve
Visszavonult hát a nagy ellenfél, a másik igazi QB Tom mellett.Ben Roethlisberger nem lájkolja ezt 😊
...
LordTamas
Jó, én is nagyra tartom PM-et (egy fenét). De ha mostantól kicsit kevesebb reklámban kell néznem a fejét, én nem bánom. Különben is itt hagyta nekünk az öccsét. Ő még sokkal jobban megszívatott minket.
Más különben elnézést, hogy nem érzek meghatottságot miatta! Majd hüppögök egy sort, amikor öt év múlva megkapja a szobrát Cantonban (nem fogok).
Aki miatt érzek, az Logan Mankins. Legyetek szívesek inkább őt méltatni a kiöregedett reklámszínész helyett!
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Visszavonult hát a nagy ellenfél, a másik igazi QB Tom mellett.Köszönöm Peyton a sok legendás párharcot, igazi élmény volt látni a történelem legjobb QB rivalizálását. Nekem hiányozni fog az állandó készülés a nagy összacsapásokra, a gyomorszorító érzés, mikor áthívta a playt a snap előtt, a hatalmas eurória, ha nyertünk és talán még a híres vereségeink is.
A legértékesebb győzelmek mindig a nagybetűs rivális ellen születnek.
Már nem lesz olyan az NFL, mint volt, Tom maradt az utolsó igazi nagy öreg. Bár még maradjon sokáig 😊.
Viszlát Manning, kösz mindent, élmény volt a nézni a játékod, hardcore Pats drukkerként is!
több mint 9 éve
Logan Mankins is visszavonult.Develin egy évre aláírt.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Most volt PM bejelentése. Megemlítette természetesen a Patriotst, "I will miss those handshakes with Tom Brady" meg kicsit viccelődött azzal is, hogy nekünk is kéne, hogy hiányozzon ő, mert sok győzelmet hozott nekünk 😊
több mint 9 éve
Ha már veterán WR akkor nálam már inkább Anquan Boldin...Igaz hogy 36 éves de még mindig eredményesebb a pályán mint White vagy Colston, nem mellesleg egészségesebb is dacára annak hogy 2-3 évvel idősebb náluk...
Éppen a napokban olvastam hogy SB contender csapatba akar igazolni, azt hiszem mi kimerítjük ezt a fogalmat és nem hinném hogy olyan drága mulatság lenne...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Marvin bankot akar robbantani (és sztem fog is) 😊 én egy Roddy White-nak örülnék és még reális opció is ,mellé még Forte és az idei FA kívánságaim teljesítve 😀Én trade-élnék Golden Tate-ért😁Te kit hoznál Gordon?Igen nagyából pont ezektől függ 😁Éppenséggel pont azt írák, hogy jöhetne, mert jó SS lenne és nagyobb mélységet és variációs lehetőséget adna.Elkezdődött a tampering időszak, de úgy néz ki nem csak a csapatok, hanem a játékosok részéről is... 😊Nagyon jó csóka, de pont safetyben nincs egyáltalán needünk 😕
(nincs pénzünk rá, hacsak nem ad le nagyon nagyon az igényeiből)
www.patspulpit.com/2016/3/7/11171770/chargers-s-eric-weddle-wants-to-play-for-the-new-england-patriots
Spigo
Wyatt
Persze függ attól is, hogy mennyit kér, kik a további kérői és mit akar a csapat.
Solymi
Ezen a pénzen hozzunk inkább egy minőségi WR-t.
gordon
kyobalu
Rá kell mennünk Marvin Jonesra nincs mese. Kár, hogy sokat kér de egyavr7millát talán megérne.
gordon
több mint 9 éve
BB közben az Auburn Pro Dayén van, viszont Shon Coleman nincs az MCL-sérülése miatt, csak hogy ne legyen érthető, hogy miért 😀

Madden hates me.
több mint 9 éve
50 év múlva Manningről is csak annyit fognak tudni, hogy korának egyik nagy játékosa volt, aki két különböző csapattal is csúcsra jutott. Ennél többet Te sem tudsz kapásból a régi nagyokról. Nem az a kérdés, hogy a Wikipédia mire emlékszik, hanem az emberek.Ehh. Megmondja nekem valaki így kapásból, hogy a maga korában hány egyéni rekordot tartott Bart Starr? (Jó, itt biztos van valaki, aki még ezt is tudja.) De arra biztosan mindenki emlékszik, hogy ő nyerte az első két SB-t a Packers-szel.KollegaAki tudja, hogy Starr nyerte az első két SB-t (és összesen 6 bajnokságot, ha az SB előtti időket is számoljuk). az azért tudja az egyéni rekordokat is. Természetesen nem azt, hogy Barr összesen hány rekordot tartott - ezt a most visszavonult Manningről se tudnám megmondani. De azt, hogy övé az éves TD rekord (mármint Manningé), azt mindenki tudja, akit érdekelnek a statisztikák. Barr-ról meg azt, hogy az övé minden idők legjobb playoff QB ratingje. Sőt még Kurt Warnerről is tudják, hogy ő a második a sorban.
Azért a marquee rekordokat nyilvántartják, tudják.
peterk2005
Ami Eric Weddle-t illeti én például még arra is emlékszem, hogy annak idején GSN barátunk erősen kampányolt a ledraftolásáért (kár, hogy Foxboroig nem hallatszott a hangja). Ebből is látszik, hogy velem ellentétben ő tényleg ért ehhez a sporthoz.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Én trade-élnék Golden Tate-ért😁Te kit hoznál Gordon?Igen nagyából pont ezektől függ 😁Éppenséggel pont azt írák, hogy jöhetne, mert jó SS lenne és nagyobb mélységet és variációs lehetőséget adna.Elkezdődött a tampering időszak, de úgy néz ki nem csak a csapatok, hanem a játékosok részéről is... 😊Nagyon jó csóka, de pont safetyben nincs egyáltalán needünk 😕
(nincs pénzünk rá, hacsak nem ad le nagyon nagyon az igényeiből)
www.patspulpit.com/2016/3/7/11171770/chargers-s-eric-weddle-wants-to-play-for-the-new-england-patriots
Spigo
Wyatt
Persze függ attól is, hogy mennyit kér, kik a további kérői és mit akar a csapat.
Solymi
Ezen a pénzen hozzunk inkább egy minőségi WR-t.
gordon
kyobalu
Rá kell mennünk Marvin Jonesra nincs mese. Kár, hogy sokat kér de egyavr7millát talán megérne.
több mint 9 éve
Azért maradjunk annyiban, hogy a győzelmi rekordok számítanak a legjobban..Ki mennyit nyert, ki hány SB-ban járt, és mennyi gyűrűt szerzett..Azért ezek az igazi fokmérők..Nem a yardok és a nem a TD számok.. Bradyt sosem érdekelték a yardok, TD-k, egyszerűen csak SB-t akar nyerni..kyobaluHallgatsz podastokat? Ross Tucker, Mike & Mike, Florio, és a többieket? Vagy Namescheket? Amikor valakiről valamilyen apropóból beszélnek? Vagy amikor meghívnak jelenlegi v. volt játékosokat, edzőket, elemzőket, stb.? Mind úgy fújja még azt is, hogy ki az all time ötödik sack leader, mint annak a rendje 😊
Fontosak ezek. Bradynek is azok, ilyen motivált paliról nem tudom elképzelni, hogy ne lennének neki azok. Ha nem érdekelné, nem nem ment volna rá a TD rekordra, vagy a yard rekordra, pedig tudjuk, hogy ráment, érezni lehetett, hogy akarja. Ahogy a 16-0-ra is rámentek Belichickkel. Ezek is mind fontosak, akkor is, ha a gyűrű persze a legfontosabb.
És egy személyes, ha nem bántódsz meg? Akkor most már 100%-ban Colts fan leszel, vagy még mindig 50-50% Colts/Broncos? Ez a skizo állapot tart még?Miért bántódnék meg? 😊 De ez itt offtopic. Röviden: marad a Colts és marad a Denver. Ha hosszabban is érdekel, azt inkább másik topicban írom le. 😉
kyobalu

több mint 9 éve
Nekünk ilyenek kellenének..Weddle lehet egy ilyen játékos..😉Miután a legutóbbi szerződésével a liga legjobban fizetett safetyje volt...
kyobalu

Madden hates me.
több mint 9 éve
Miután megszerezte meglep, hogy megint a pénz számított neki?Jöttek is, Revis se csak úgy véletlenül bökött a térképre és pont Boston találta el az ujja. 😊Háát lehet, hogy Revis itt landolt a gyűrű érdekében, de egyáltalán nem kis pénzért..Aztán simán tovább ment nagyobb pénzért, úgy hogy rohadtul nem érdekelte a gyűrű..
Mindenesetre minden évben sokan nyilatkoznak úgy, hogy bajnokesélyeshez akarnak menni .... aztán semmi nem lesz belőle, amikor a pénzre terelődik a szó. A többsége marketing. De azért akinek megvan már a múltja, letett az asztalra, és csak a gyűrű hiányzik, azoknál ez is szempont. Revis vagy monduk Demarcus Ware is így gondolkodtak. Weddle is gondolkodhat így. (Persze szotyiért senki nem megy sehova, de ha sikerül a "ballpark"-ig eljutni, akkor azért bőven lehet esély. Mondjuk én is egyetértek Wyatt-al, ebbe a Pats-be Weddle luxuskiadás lenne. Sokkal jobb helyre is lehet azt a pént tenni.)
peterk2005
Az a fehér holló, ha valaki nem akar nagy pénzt szakítani, hanem inkább minőségi, tényleges PO, SB esélyes csapatban játszana inkább kevesebb pénzért és az anyagi igényeit inkább lejjebb adja..
Ninko fogalmazta ezt meg tavaly nagyon jól.."Játszhatsz te nagy pénzért egy szar csapatban, akinek esélyes sincs nyerni, attól még nem lesz jó a lelkednek,és nagyon szarul fogod magad érezni, ha győztes típus vagy! Inkább játszok kevesebb pénzért, de jól megfizetve egy mindig győzni akaró csapatban!!"
Na az ilyen játékosok a fehér hollók..
Nekünk ilyenek kellenének..Weddle lehet egy ilyen játékos..😉
kyobalu
A 2000-es évek elején azért jöttek szépen emlékeim szerint a piacnál olcsóbban a játékosok, hogy SB-t nyerjenek itt