New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Tavon Wilson máris csapatot talált... Vannak, akiknek csak megszületni nehéz...sosem felejtem Höri reakcióját mikor kipickeltük 😊
Burkus
kb ez az egyetlen maradandó emlékem T.Wilsonnal kapcsolatban

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Nem, nekem Lewis feltűnése váratlan és örömteli többlet volt ahhoz, amit addig vártam.(Én nem láttam benne azt a potenciált, amit mutatott.) Azt láttam addig, hogy a két draftolt OG, főleg Jackson, nem tudja hozni futásblokkolásban, amit a draftnál vártak tőle és hogy Ridley helyére nem sikerült olyan futót hozni, aki nem erőből fut mint Blount (Grayt hittem ennek, de ő röpült.) Ezért merem azt gondolni - ha szabad - hogy a RB corps már a szezon kezdetekor sem volt megfelelő. Lewist olyan Fafej vagy Vereen kategóriába soroltam. Sokkal jobban futott, mint vártam, de a sérülékenysége csak igazolódott később és sokan írtátok, hogy ezért nem volt előrébb korábban sem más csapatoknál. A fal nem(csak) Solder bicepsz szakadása miatt omlott össze, bzw. Solder sem játszott jól sokszor a sérülésig sem. Én Wendell sérülését tartottam nagy hiánynak.Te már nyáron láttad Lewis tündöklését és sérülését, Solder bicepsz szakadását?!?! Írd át azonnal a nickedet Nostradamus-ra! (A liga legjobb négy csapatában lenni ötödik éve folyamatosan valóban a sikertelenség mérőszáma. Jellemző, hogy ez a liga történetének harmadik csapata, amelyik ennyire sikertelen tud lenni.)2007-ben azért költöttünk szépen. Álomszerű FA volt 😊 Igazad van, azért sem követem már azzal az izgalommal, beleéléssel az offseasont, mint néhány évvel ezelőtt, mert úgysem tudom kiszámítani, hogy BB mit csinál a végére, de valahogy mindig összerakja, úgyhogy - figyelve az eseményeket - majd augusztus végén mondok véleményt. Mondjuk idén már nyáron látszott hogy a futás és az O-fal lesz a siker akadálya és be is jött.Minden évben így van, az elején soha nem költünk, valahogy mégis egész jól teljesítettünk az elmúlt 15 évben 😀Fortét picit sajnálom, de Lewis így is pöpec lesz, abból a pénzből meg erősíthetnénk a falatMíg le nem sérül az 5-6. meccs környékén, ahogy szokott lenni az ő karrierje során. Nembaj, a draftclass mély, BB majdcsak talál egy mindkét térdén ACL/MCL szakadással operált futót.
Wyatt
Ahogy nézem, az idei FA-nek egyenlőre nem a boldogabbik végén vagyunk. Látom már ahogy jobb híján visszajön LaFell. (És nyom egy olyan szezont, mint 2014-ben. 😊 )
Burkus
cspeti98
Burkus
tomi-tomi
A sikerről kár megint vitát nyitni. Neked a 4. hely is siker, én meg azt a felfogást vallom, hogy egy sportversenyen mindig egy győztes van, a többi vesztes. Cam Newton nem a győztes mosolyával ült a padon a SB-on, Brady nem petárdázott az elvesztett AFC döntő után vagy 2007-ben a SB-t követően. "A nem a győzelem, a részvétel a fontos" a vesztesek önvigasztalása. A szurkoló számára pedig az az öröm, ha a csapata győz. És most ne kezdjük újra, hogy minek örülne egy Jags fan vagy egy Raiders szurkoló meg minek fogunk mi örülni egy-két év múlva. Elhiszem. 😊
több mint 9 éve
Hát vazze.. Barron beárazza HT-t és Collinst.... 5év 45milla egy minőségi de közel sem elit LB-nek..
több mint 9 éve
Tavon Wilson máris csapatot talált... Vannak, akiknek csak megszületni nehéz...
több mint 9 éve
Te már nyáron láttad Lewis tündöklését és sérülését, Solder bicepsz szakadását?!?! Írd át azonnal a nickedet Nostradamus-ra! (A liga legjobb négy csapatában lenni ötödik éve folyamatosan valóban a sikertelenség mérőszáma. Jellemző, hogy ez a liga történetének harmadik csapata, amelyik ennyire sikertelen tud lenni.)2007-ben azért költöttünk szépen. Álomszerű FA volt 😊 Igazad van, azért sem követem már azzal az izgalommal, beleéléssel az offseasont, mint néhány évvel ezelőtt, mert úgysem tudom kiszámítani, hogy BB mit csinál a végére, de valahogy mindig összerakja, úgyhogy - figyelve az eseményeket - majd augusztus végén mondok véleményt. Mondjuk idén már nyáron látszott hogy a futás és az O-fal lesz a siker akadálya és be is jött.Minden évben így van, az elején soha nem költünk, valahogy mégis egész jól teljesítettünk az elmúlt 15 évben 😀Fortét picit sajnálom, de Lewis így is pöpec lesz, abból a pénzből meg erősíthetnénk a falatMíg le nem sérül az 5-6. meccs környékén, ahogy szokott lenni az ő karrierje során. Nembaj, a draftclass mély, BB majdcsak talál egy mindkét térdén ACL/MCL szakadással operált futót.
Wyatt
Ahogy nézem, az idei FA-nek egyenlőre nem a boldogabbik végén vagyunk. Látom már ahogy jobb híján visszajön LaFell. (És nyom egy olyan szezont, mint 2014-ben. 😊 )
Burkus
cspeti98
Burkus
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
2007-ben azért költöttünk szépen. Álomszerű FA volt 😊 Igazad van, azért sem követem már azzal az izgalommal, beleéléssel az offseasont, mint néhány évvel ezelőtt, mert úgysem tudom kiszámítani, hogy BB mit csinál a végére, de valahogy mindig összerakja, úgyhogy - figyelve az eseményeket - majd augusztus végén mondok véleményt. Mondjuk idén már nyáron látszott hogy a futás és az O-fal lesz a siker akadálya és be is jött.Minden évben így van, az elején soha nem költünk, valahogy mégis egész jól teljesítettünk az elmúlt 15 évben 😀Fortét picit sajnálom, de Lewis így is pöpec lesz, abból a pénzből meg erősíthetnénk a falatMíg le nem sérül az 5-6. meccs környékén, ahogy szokott lenni az ő karrierje során. Nembaj, a draftclass mély, BB majdcsak talál egy mindkét térdén ACL/MCL szakadással operált futót.
Wyatt
Burkus
cspeti98
több mint 9 éve
Minden évben így van, az elején soha nem költünk, valahogy mégis egész jól teljesítettünk az elmúlt 15 évben 😀Fortét picit sajnálom, de Lewis így is pöpec lesz, abból a pénzből meg erősíthetnénk a falatMíg le nem sérül az 5-6. meccs környékén, ahogy szokott lenni az ő karrierje során. Nembaj, a draftclass mély, BB majdcsak talál egy mindkét térdén ACL/MCL szakadással operált futót.
Wyatt
Burkus
több mint 9 éve
(Mondjuk egy tapasztalt CB-nek azért lenne még hely a rosteren...) 😛Grimes! 😊
Castleai01

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Oswi elment a Texansbe. Ahogy nézem, a Denver gyorsan kerül szopóágra... (Malik Jackson is távozott.)
több mint 9 éve
Forte aláírt a Jetshez, Sanunak 7 milliót ajánlott a Falcons és már Powellért se vagyunk versenyben, valószínű, hogy ő is sokat kért.A t...mbe, hogy mindig mindenki pont az AFC East-ben ellenünk erősít. Bár a végén mindig a Pats a csoportgyőztes.
cspeti98
több mint 9 éve
Legyenek csak meg a házon belüli hosszabbítások, látva milyen számok repkednek én már annak is nagyon örülnék...Ezzel a D már rendben is lenne, max. a mélységen kell majd csak dolgozni de az már nem top dollár kategória...
(Mondjuk egy tapasztalt CB-nek azért lenne még hely a rosteren...) 😛
Az O a nagyobb kérdőjel, (külső)WR, (tapasztalt)G, (erőfutó)RB és (csere)TE is kellene nagyon...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Fortét picit sajnálom, de Lewis így is pöpec lesz, abból a pénzből meg erősíthetnénk a falatMíg le nem sérül az 5-6. meccs környékén, ahogy szokott lenni az ő karrierje során. Nembaj, a draftclass mély, BB majdcsak talál egy mindkét térdén ACL/MCL szakadással operált futót.
Wyatt
több mint 9 éve
Fortét picit sajnálom, de Lewis így is pöpec lesz, abból a pénzből meg erősíthetnénk a falatVagy megtarthatnánk Hickset
Wyatt
több mint 9 éve
Fortét picit sajnálom, de Lewis így is pöpec lesz, abból a pénzből meg erősíthetnénk a falat

több mint 9 éve
Forte aláírt a Jetshez, Sanunak 7 milliót ajánlott a Falcons és már Powellért se vagyunk versenyben, valószínű, hogy ő is sokat kért.
több mint 9 éve
twitter.com/AndrewSiciliano/status/707604103254319106
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
én semmi kivetni valót nem látok Jones döntésében, ha ez arra irányult hogy nagyobb szerepet tölthessen be a támadóknál, végre megmutathassa képes igazi WR1 lenni (majd Tate-tel lemeccselik)le merem fogadni, hogy nálunk nemhogy 8-at, még 7-et sem kapott volna, teljesen jól döntött (azt nem tudom a Bengals mennyire akarta megtartani)

több mint 9 éve
Ennyi ido alatt mondjuk o is felerhet vegul is 😀Brady->Edelman->Sanu->interception, mert nincs célpont 😀A Gronk nem lájkolja ezt.
Wyatt
Kollega

több mint 9 éve
Brady->Edelman->Sanu->interception, mert nincs célpont 😀A Gronk nem lájkolja ezt.
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Foxborough-ban biztosan nem kapott volna évi nyolc millió dollárt.A különbséget megkapta volna Brady-től lebaszásban. Elhiszem, hogy stresszes döntés volt. 😀
Gogo
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
"Marvin Jones told me it was a 'stressful decision' & that he ultimately chose the Lions over the Patriots and Bengals" twitter.com/MikeSilver/status/707581131495854081
Foxborough-ban biztosan nem kapott volna évi nyolc millió dollárt.
És tudja fokozni:
twitter.com/MikeSilver/status/707589243346952192
Szerkesztette: Gogo
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Brady->Edelman->Sanu->interception, mert nincs célpont 😀most hosszabbítottunk Devlinnel, ő rá senki nem fog kiváltani
Wyatt
majd az AFC/Nagy döntőben meglássátok 😊

több mint 9 éve
Összejön ez..Higgyétek el... 😉 + még Forte..És készen is vagyunk beváráslásból..
Ward egy paraszt.. 😉