New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Kiosztották a kompenzációs pickeket, a Patriots négyet kapott: 1 harmadik körös (96.) és 3 hatodik körös (közte a hatodik kör első választása).
Szerkesztette: Gogo
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Ez mekkora LOL! 😊Csak emlegetni kellett, jön is vizitre a hétvégén...de az előző idényben New Orleansban konkrétan a liga talán legszarabbja voltEzt Blake kikéri magának! 😊
Wyatt
Soldados
cspeti98

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Csak emlegetni kellett, jön is vizitre a hétvégén...de az előző idényben New Orleansban konkrétan a liga talán legszarabbja voltEzt Blake kikéri magának! 😊
Wyatt
Soldados
több mint 9 éve
Szegény Keshawn Martin...Ennyit nem tud meccselni a bills, nagyon kelhet BB-éknek ez a srácBill hajt az All-White támadóegységre ismét 😊
gordon
LordTamas
több mint 9 éve
Szerintem nem. LaFell volt a nigga. 😀Dola cut lesz, ha jön Hogan?Ennyit nem tud meccselni a bills, nagyon kelhet BB-éknek ez a srácBill hajt az All-White támadóegységre ismét 😊
gordon
LordTamas
Sinisa
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Dola cut lesz, ha jön Hogan?Ennyit nem tud meccselni a bills, nagyon kelhet BB-éknek ez a srácBill hajt az All-White támadóegységre ismét 😊
gordon
LordTamas
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
Ennyit nem tud meccselni a bills, nagyon kelhet BB-éknek ez a srácBill hajt az All-White támadóegységre ismét 😊
gordon
több mint 9 éve
Ennyit nem tud meccselni a bills, nagyon kelhet BB-éknek ez a srác
több mint 9 éve
Na ennyire azért nem volt jó ellenünk 😀 De ha a legfontosabb AFC-rájátszásmeccsen lesz egy meccsnyerő TD-je, meg a Super Bowlon is akad egy, akkor nem bánom majd 😀

több mint 9 éve
fodi91
196
Pfff. Én semmit nem látok Hoganben. Ennyiért meg pláne. Ennél Lafell maradása is jobb lett volna.
több mint 9 éve
Mike Reiss @MikeReiss 4 min.Acum 4 de minuteNews story on @ESPNBoston: Patriots sign WR Chris Hogan (Bills) to offer sheet with $5.5 million cap charge in 2016. es.pn/1TSgFnk
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Megbízható, jómunkásember, vagy a futottak még kategória?? Mert a statjai alapján sokat nem lehet róla kideríteni..James Starks RB és Clay Harbor TE is SB-t szeretne nyerni jövőre. 😁Harbor inkább elkapó TE, szóval illene ide.
gordon
iktriad
kyobalu
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
köszi, valamiért csak Hoganig jutottam 😊 Starksnak örülnék.Miről maradtam le, ők vizitálnak nálunk? csak mert nem láttam sehol sem említve.twitter.com/MikeReiss/status/708064966113361921
winston
Gogo
több mint 9 éve
Cunningham fasza. Lehet, hogy végre lesz visszahordásunk is, és egyik fontos játékos sem dől ki közben 😀

több mint 9 éve
Miről maradtam le, ők vizitálnak nálunk? csak mert nem láttam sehol sem említve.twitter.com/MikeReiss/status/708064966113361921
winston
több mint 9 éve
Miről maradtam le, ők vizitálnak nálunk? csak mert nem láttam sehol sem említve.
több mint 9 éve
Harbor megbízható jó munkásember, szerettem, mikor nálunk játszott, bár Celek mellett olyan sok lehetőséget nem kapott, de amit kapott, azzal igyekezett jól élni.
több mint 9 éve
Megbízható, jómunkásember, vagy a futottak még kategória?? Mert a statjai alapján sokat nem lehet róla kideríteni..James Starks RB és Clay Harbor TE is SB-t szeretne nyerni jövőre. 😁Harbor inkább elkapó TE, szóval illene ide.
gordon
iktriad
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
James Starks RB és Clay Harbor TE is SB-t szeretne nyerni jövőre. 😁Harbor inkább elkapó TE, szóval illene ide.
gordon
több mint 9 éve
James Starks RB és Clay Harbor TE is SB-t szeretne nyerni jövőre. 😁a fumble király?
gordon
BB szeret veszélyesen élni 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
James Starks RB és Clay Harbor TE is SB-t szeretne nyerni jövőre. 😁
több mint 9 éve
Én jobb vagyok Grigsonnál, nálam ott csücsül a rosteren. 😉A Saintsből kitett Ramon Humber állítólag ide igazolt. Mit csinál itt, viszi a törölközőt Collinsnak meg HT-nek? 😊Irigykedsz, vazze! Grigson még ennyit se tud összerakni két nap alatt. 😀
peterk2005
tomi-tomi
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
A Saintsből kitett Ramon Humber állítólag ide igazolt. Mit csinál itt, viszi a törölközőt Collinsnak meg HT-nek? 😊Naaa, azért ahhoz több kell. Freenynek talán.
peterk2005
több mint 9 éve
A Saintsből kitett Ramon Humber állítólag ide igazolt. Mit csinál itt, viszi a törölközőt Collinsnak meg HT-nek? 😊Irigykedsz, vazze! Grigson még ennyit se tud összerakni két nap alatt. 😀
peterk2005
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Dane Fletcher pótlásaA Saintsből kitett Ramon Humber állítólag ide igazolt. Mit csinál itt, viszi a törölközőt Collinsnak meg HT-nek? 😊Elég jó ST játékos.
peterk2005
empty taxi