New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Valóban nem kellene a tavalyi második féléves játékunkból levonni a következtetéseket egyes játékosok értékére vonatkozóan. A falmeberek esetében meg aztán utólag is csak elvétve szokták elsuttogni, hogy kinek milyen sérülése volt akár egy szezonnal korábban. Szóval élek a gyanúval, hogy az "egészséges" O fal játékosok is csak kevésbé voltak sérültek, mint azok, akik nem játszottak.

Ezeket aztán tényleg csak belülről lehetne tudni. Szerintem akik valóban a tudásuk alatt teljesítettek, már nincsenek itt.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Hickset 2 év 10 millió 5 milla garantálttal hoztuk el... Ez lehet nektek se lett volna lehetetlen. Minden esetre jó hogy nállunk kötött ki...
Tomcsik
Mi a pékért fizettünk volna ennyit?!? Két első körös vigyorog DT-ben plusz Alan Branch két és fél millióért, van még rotációba egy-két töltelék; az egész DT poszt kerül annyiba, mint egyedül Hicks a Bears-nek.

Nincs semmi gond, ugródeszka volt neki a tavalyi év a Pats-nél, ahogy korábban Ayers-nek, Casillas-nak vagy Talib-nak. Jön még érte egy 6. körös kompenzáció is valószínűleg; mindenki jól járt.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 228
Hickset 2 év 10 millió 5 milla garantálttal hoztuk el... Ez lehet nektek se lett volna lehetetlen. Minden esetre jó hogy nállunk kötött ki...

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Kíváncsi vagyok, Longnak milyen szerepet szánnánk, ha aláírna
Wyatt
szerintem Ninko helyettesítésére, jövőre lejár a szerződése nem hiszem, hogy meg tudjuk tartani (lehet abba is hagyja), pedig az lenne az ideális DE rotáció ha a posztra lenne 4 normális emberünk, akik így talán nem fulladnának ki a PO-ra
(de igazából bárki helyett jöhet mert jövőre 3 passrusherünknek jár le a fizetése)

ZERO_L
Azért ne felejtsük el a Grissom, Flowers duót. BB-ék készültek azért erre a helyzetre.
zinedine5
készülni készültek, csak a kiválasztás nem biztos, hogy telitalálat volt
nagyon keveset mutattak az első évükben (már ha a pályán voltak), így jelenleg backupnak sem lehet őket tekinteni, azt meg erősen kétlem, hogy idén berobbannának és rögtön elfogadható szinten teljesítenének

érdekes ez a tavalyi class, Brown-on kívül egyik srác sem azt hozta amire számítani lehetett, de hátha idén odateszik magukat 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Wyatt
szerintem Ninko helyettesítésére, jövőre lejár a szerződése nem hiszem, hogy meg tudjuk tartani (lehet abba is hagyja), pedig az lenne az ideális DE rotáció ha a posztra lenne 4 normális emberünk, akik így talán nem fulladnának ki a PO-ra
(de igazából bárki helyett jöhet mert jövőre 3 passrusherünknek jár le a fizetése)

ZERO_L
Azért ne felejtsük el a Grissom, Flowers duót. BB-ék készültek azért erre a helyzetre.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Pedig kellene...
Szegény Brady a pofonok nagy részét szélről érkező passrushból kapta...FunHun
Mikor is? A Denver ellen pl? Ahol Fleming meg Cannon volt a szélen? Vagy amikor a héten szerződtetett vizes fiúnak kellett játszania? Hát azért remélem, hogy most nem szopjuk be ezt a sérüléshullámot 😛

Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
FunHun New England Patriots 1 908
De jelenleg az OT-poszt minősége miatt kevésbé aggódom
Wyatt
Pedig kellene...
Szegény Brady a pofonok nagy részét szélről érkező passrushból kapta...Wyatt
több mint 9 éve
Szerintem sajnos Solder egyre kevésbé, Vollmer pedig egyáltalán nem tudja felvenni a versenyt a jelenlegi trend szerinti egyre gyorsabb DE-kel. Jól látható, hogy messzebbről indulva játszva kerülték meg őket, vagy ültették be őket hintába.
Félek tőle, hogy nem fog a lábmunkájuk olyan szinten gyorsulni, hogy az elegendő legyen.
Szóval OT-be mindenképpen kellene erősítés, vagy legalább is megfelelő backup!
több mint 9 éve
Én nem érzem annyira hiányposztnak az OT-t, oda 2-3. számú emberke kell. OG-ben nem volt akkora gond a sérülésekkel, mégsem volt jó
De nekem mindegy hogyan, csak az egész álljon össze valahogy
Wyatt
OG-re most költöttünk 2 picket, meglepődnék ha 1 év múlva megint húznánk oda, ennek a javulását inkább Scar-ra bíznám, ha neki sem megy, jöhet egy első körös OG pick 1 év múlva(bár az nem hozott szerencsét 😊)

OT-t miért nem érzed annak, Solder jóindulattal franchise LT, Vollmer 31 éves, mögöttük semmiféle alternatíva nincs, marad a Cannon-Fleming OT-TE páros ami megint nem megoldás
ZERO_L
Mert Solder franchise LT, Vollmer meg RT-ként elég jóféle. Ha nincs sérülés, akkor az OT-poszt rendben van, méghozzá bőven rendben. Más kérdés, hogy ez nem alakul így sajna mindig. Egy olyan ember jöhet szerintem is, aki a kövi 10 évben megoldhatja az egyik posztot.

Viszont OG-ben sérülés nélkül sem voltunk jók (már mióta), ott csak azzal, hogy felépülnek az emberek, nem lesz minőségi javulás. Mondjuk jó lenne, ha a tavaly draftoltak tényleg szintet tudnának ugrani, és jó lenne ez a fal. De jelenleg az OT-poszt minősége miatt kevésbé aggódom

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Én nem érzem annyira hiányposztnak az OT-t, oda 2-3. számú emberke kell. OG-ben nem volt akkora gond a sérülésekkel, mégsem volt jó
Wyatt
OG-re most költöttünk 2 picket, meglepődnék ha 1 év múlva megint húznánk oda, ennek a javulását inkább Scar-ra bíznám, ha neki sem megy, jöhet egy első körös OG pick 1 év múlva(bár az nem hozott szerencsét 😊)

OT-t miért nem érzed annak, Solder jóindulattal franchise LT, Vollmer 31 éves, mögöttük semmiféle alternatíva nincs, marad a Cannon-Fleming OT-TE páros ami megint nem megoldás

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Nem hiszem, hogy Cannont a keretszűkítésig kiteszik. Nem is lenne értelme. Van bőven hely a sapka alatt és nem igazán van olyan perpill akire költeni kéne. Biztosan érkeznek majd még a posztjára az FA piacról, draftról. Lehet majd versenyeztetni a TC alatt. Ha találnak jobbat, vagy hasonlót olcsóbban, akkor nem hinném, hogy megéri az 53-as rostert.

Do your job
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Wyatt

Nézegetem a rostert és nem látok olyan hatalmas lyukat, ahova mindenképp húznia kéne BB-nek (mint tavaly BabyVince kiesésével a DT poszt)
személy szerint én az OT posztra két picket is ellőnék az egyiket rögtön az első választással, de ha vhonnan tudnánk kukázni egy értelmes backup tackle-t, akkor elég lenne egy cetli is, de félek hogy Cannon felé töretlen a bizalom így annyira nem lesz prioritás ez a poszt a drafton

sosem volt egyszerű belelátni BB fejébe, de azért az első körös pickek szinte kivétel nélkül mind tökéletes választások voltak és valamilyen szinten a poszt is borítékolható volt

Nekem az a tippem, hogy ha nem konkrét hiányposztra jön a húzás (ami nálam egyértelműen az OT), akkor arra a posztra fogunk először húzni, amelyik poszton lévő játékossal a legrosszabbul alakul(hat)nak a tárgyalások a Butler-Collins-HT-Jones négyesből

3+1 potens pickünk van(2-3. kör, jóindulattal a 4-ben is lehet még jó backupokat találni) és maradék 6 (6-7 körösek), ahol BB aztán kénye kedve szerint bárhova bárkit kukázhat
szóval én az első 4 húzásunkra szeretnék egy OT,CB,ILB,DT vagy TE ilyen sorrendben
(RB posztot kiegészítjük FA piacról)

aztán majd meglátjuk a draft napjáig ez hogyan fog változni

több mint 9 éve
Sajnálom...
Easley sérülékenységét tekintve ez így nem lesz életbiztosítás!
több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Szerintem az történt amit kábé várni lehetett. Megy a spórolás ezerrel a meghatározó, jövőre szabadügynökké váló játékosok megtartására. Ez a csapat a sérülések dacára is komoly contender volt az előző szezonban. Meghatározónak számító játékost pedig nem veszítettünk.
Érkezett egy elkapó aki remélhetőleg mélységben is képes lehet megnyitni a pályát és pár nagyon hasznosnak mondott ST játékos (tavaly azért volt ott gond bőven).
Egyedül talán RB poszton érthetetlen kicsit az inaktivítás, de az Öreg fejében már biztosan készen áll valami forgatókönyv erre is ( mondjuk például idén sem fogunk futni 😛)
Egy tapasztalt guard és egy használható swing tackle még jó lenne, használható TE pedig eddig sem nagyon volt a piacon 😉

Szerkesztette: Boston

Do your job
több mint 9 éve

több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Akiem Hicks is a Chicago Bear.

It's a 2-year deal for the defensive lineman.
DeX
Sajnos ez várható volt,lehetett tudni,hogy nem fogjuk tudni megfizetni. Eddig látványosan nem erősödtünk. .. 😕
kolok1972
De azért még nem ég a ház

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan

DeX
Sajnos ez várható volt,lehetett tudni,hogy nem fogjuk tudni megfizetni. Eddig látványosan nem erősödtünk. .. 😕

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
DeX New England Patriots 294 — WR

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 550 — The only discipline that lasts, is self discipline
😀

Ez eszembe juttattad, amikor pár évvel ezelőtt egyetemi osztálytalálkozón voltam és kiderült, hogy páran egész közel költöztünk egymáshoz. Meg is beszéltük, hogy gyakrabban találkozunk, sőt, felelevenítjük a valamikori ultipartikat. Minden pénteken összejövünk valamelyikünknél és verjük a blattot. Tök jól kitaláltuk ... csak az asszonyokkal nem számoltunk. Hihetetlen, de nem mentek bele. 😀
peterk2005
Papírkutyák! 😀
tomi-tomi
Úgy döntöttünk, hogy inkább a kompenzációs pickekre koncentrálunk. 😊 Pár évre megvolt a muníció, ha hivatkozni kellett valamire. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
😀

Ez eszembe juttattad, amikor pár évvel ezelőtt egyetemi osztálytalálkozón voltam és kiderült, hogy páran egész közel költöztünk egymáshoz. Meg is beszéltük, hogy gyakrabban találkozunk, sőt, felelevenítjük a valamikori ultipartikat. Minden pénteken összejövünk valamelyikünknél és verjük a blattot. Tök jól kitaláltuk ... csak az asszonyokkal nem számoltunk. Hihetetlen, de nem mentek bele. 😀
peterk2005
Papírkutyák! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 550 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát nem lenne könnyű kisakkozni, hogy annyival legyen elkönyvelve, de végül is nem lehetetlen
Wyatt
Úgy nem tudsz kisakkozni egy évi több, mint 8 millás szerződést, hogy első évben csak 2.5 terhe legyen, de a játékos megkapja a pénzét. Ezek irreális számok voltak. Monjduk szerintem oda vissza azok. A cikkben irreálisan alacsonyra lettek becsülve, IRL meg - legalábbis Allen - irreálisan sokat kapott. (Green számai - már a dollár számok - nem rosszak. vele szvsz jól járt a Steelers ennyiért.)
peterk2005
Én simán kitudok. Az más kérdés, hogy a játékos nem megy bele
Wyatt
😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
Hát nem lenne könnyű kisakkozni, hogy annyival legyen elkönyvelve, de végül is nem lehetetlen
Wyatt
Úgy nem tudsz kisakkozni egy évi több, mint 8 millás szerződést, hogy első évben csak 2.5 terhe legyen, de a játékos megkapja a pénzét. Ezek irreális számok voltak. Monjduk szerintem oda vissza azok. A cikkben irreálisan alacsonyra lettek becsülve, IRL meg - legalábbis Allen - irreálisan sokat kapott. (Green számai - már a dollár számok - nem rosszak. vele szvsz jól járt a Steelers ennyiért.)
peterk2005
Én simán kitudok. Az más kérdés, hogy a játékos nem megy bele

több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
....
Jövőre csak 30-35 millió dollárnyi hely kell vagy egy kis hometown discount.
(Mondjuk mint Tamba Hali, 3 évre 21 millióért)
Gogo
Csak neki előtte volt egy 5 év 60 milliós ügye.
zinedine5
Pont egy eve lemondott 3 milliorol, (9rol 6ra csokkent a tavalyi penze) es most tobbek kozt ezert kapott hosszabbitast, GM Dorsey ezt mondta legalabbis. Vagyis nem akkora tevedes az o eseteben hometown discountrol beszelni (az emlitett jelenlegi 3/21 sem eri el az eredeti 9 milliot egyebirant).
ulpianus
Nem kérdőjeleztem meg a hometown discount-ot, csak jeleztem, hogy neki előtte már volt egy nagy szerődése. (akkor egy 5 év / 57 m)
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
....
Jövőre csak 30-35 millió dollárnyi hely kell vagy egy kis hometown discount.
(Mondjuk mint Tamba Hali, 3 évre 21 millióért)
Gogo
Csak neki előtte volt egy 5 év 60 milliós ügye.
zinedine5
Pont egy eve lemondott 3 milliorol, (9rol 6ra csokkent a tavalyi penze) es most tobbek kozt ezert kapott hosszabbitast, GM Dorsey ezt mondta legalabbis. Vagyis nem akkora tevedes az o eseteben hometown discountrol beszelni (az emlitett jelenlegi 3/21 sem eri el az eredeti 9 milliot egyebirant).

Állat vagyok, ami enni kér...