New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Ahogy nézem nekiállunk korábbi első körös választottakat összeszedni... 😛Elég jól beletalálgattok a dolgokba.
Egy Courtney Upshaw, Shea McClellin páros "occsóért" még bele is illene a sorba... 😉
Castleai01
több mint 9 éve
Hat azert ez mar nem ugyanaz akkor, mint amit az elsoben irtak... na mindegy, dógozzon szepen

több mint 9 éve
Na tole meg nekem van herotom, de olcsoert egy probat o is meger vegul isannyira nem lett olcsó 😕
Wyatt
twitter.com/tomecurran/status/710244973220904960

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Na tole meg nekem van herotom, de olcsoert egy probat o is meger vegul is

több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/710243768948101121csak jól éreztem a TE cserét 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Nem elfer a 90-ben? Ha szar lesz, kivagjuk. Ha ez lesz a holt szezon hulyesege, en orulok

több mint 9 éve
Ahogy nézem nekiállunk korábbi első körös választottakat összeszedni... 😛Egy Courtney Upshaw, Shea McClellin páros "occsóért" még bele is illene a sorba... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Aztan miert ne? 90-ig mehet fel a roster, gondolom olcsoert jott. Ha meggyozi a stabot, hogy jo, akkor marad, ha nem, akkor kb semmit sem bukva kidobjuk. Veszteni nem fogunk rajta semmitAzért mert az az ember szimplán bűn rossz. Semmi szükségünk nincs rá. Egy normális veterán futóra, arra igen.
Wyatt
Do your job
több mint 9 éve
ex-Colts playa pipa... megéri a végső rostert? nem pipa
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Aztan miert ne? 90-ig mehet fel a roster, gondolom olcsoert jott. Ha meggyozi a stabot, hogy jo, akkor marad, ha nem, akkor kb semmit sem bukva kidobjuk. Veszteni nem fogunk rajta semmit

több mint 9 éve
Attól mert nem volt drága, még nem kellett volna, ez kb. "csak azért hogy legyen valami" helyzet.Miért kell minden évben egy ordas faszságot is csinálni...Na, mi történt? Vagy Donald? Azért nem para, hogy hozunk egy veterán futót. Nyilván nem volt drága
Boston
Wyatt
több mint 9 éve
Miért kell minden évben egy ordas faszságot is csinálni...Na, mi történt? Vagy Donald? Azért nem para, hogy hozunk egy veterán futót. Nyilván nem volt drága
Boston

több mint 9 éve
Miért kell minden évben egy ordas faszságot is csinálni...
Do your job
több mint 9 éve
őt maximum ha felmegyünk 1. körbe 😊Igazság szerint azért említettem, mert az FK!-n van egy cikk, hogy miért ne draftoljunk futót túl korán.Egy dolog amit biztos nem lehet kijelenteni BB-vel kapcsolatban: hogy valakit biztos nem fog húzni 😉Lehetséges, hogy akarnak még egy embert igazolni, és azt se tartom kizártnak, hogy a most megszerzett picket ne használnák fel mint cserealap.Második körben (nekünk első) futót biztos, hogy nem fog húzni BB.
De lehet az is, hogy a drafton futót fognak húzni vele 😀
Solymi
vpi
kolok1972
És miután elolvastam, hogy pl. Ezekiel Elliott nem csak, hogy jól fut, de jó az elkapásokban és a pass protectionben is így úgy gondoltam, hogy miért ne húzzuk ki? 😊
Donald Brown meg kap egy esélyt a szezonkezdetig 😊
Solymi
több mint 9 éve
Igazság szerint azért említettem, mert az FK!-n van egy cikk, hogy miért ne draftoljunk futót túl korán.Egy dolog amit biztos nem lehet kijelenteni BB-vel kapcsolatban: hogy valakit biztos nem fog húzni 😉Lehetséges, hogy akarnak még egy embert igazolni, és azt se tartom kizártnak, hogy a most megszerzett picket ne használnák fel mint cserealap.Második körben (nekünk első) futót biztos, hogy nem fog húzni BB.
Solymi
vpi
kolok1972
És miután elolvastam, hogy pl. Ezekiel Elliott nem csak, hogy jól fut, de jó az elkapásokban és a pass protectionben is így úgy gondoltam, hogy miért ne húzzuk ki? 😊
Donald Brown meg kap egy esélyt a szezonkezdetig 😊
több mint 9 éve
Donald Brown, jobbra számítottam 😕

több mint 9 éve
Szerintem meg nem volt az a Jackson projekt annyira halott ügy. 2,4 yard lehet nem sok, de egy olyan fallal, azért nem annyira vészes. Amilyen erőfutók elkaristoltak nálunk az utóbbi időben, pont elférne itt nálunk. Illetve akár Ridleyt + egy csomag pillanatragasztót is el tudnám képzelni.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Egy dolog amit biztos nem lehet kijelenteni BB-vel kapcsolatban: hogy valakit biztos nem fog húzni 😉Lehetséges, hogy akarnak még egy embert igazolni, és azt se tartom kizártnak, hogy a most megszerzett picket ne használnák fel mint cserealap.Második körben (nekünk első) futót biztos, hogy nem fog húzni BB.
Solymi
vpi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Lehetséges, hogy akarnak még egy embert igazolni, és azt se tartom kizártnak, hogy a most megszerzett picket ne használnák fel mint cserealap.Második körben (nekünk első) futót biztos, hogy nem fog húzni BB.
Solymi
több mint 9 éve
Lehetséges, hogy akarnak még egy embert igazolni, és azt se tartom kizártnak, hogy a most megszerzett picket ne használnák fel mint cserealap.De lehet az is, hogy a drafton futót fognak húzni vele 😀
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 9 éve
Lehetne, de most azért átrakni x ember pénzét későbbi évekre, hogy másoknak idén legyen több? Így csak plusz garantált tartalom keletkezne, igazából teljesen feleslegesen. Foster simán fit, az nem kérdés 😀És kire kellene? Inkább hagyjuk meg, toljuk át jövőre és kezdjünk el hosszabbítani a szükséges emberekkelHT, Collins , Sheard, Butler közül valakik új szerződésére gondoltam ami így lehetne orrnehéz.
Wyatt
Nagy pénzért nem hozunk senkit az tuti.
Foster jöhetne 1 évre apróért a kórlapja alapján... 😊
gordon

több mint 9 éve
És kire kellene? Inkább hagyjuk meg, toljuk át jövőre és kezdjünk el hosszabbítani a szükséges emberekkelHT, Collins , Sheard, Butler közül valakik új szerződésére gondoltam ami így lehetne orrnehéz.
Wyatt
Nagy pénzért nem hozunk senkit az tuti.
Foster jöhetne 1 évre apróért a kórlapja alapján... 😊
több mint 9 éve
Alfred MorrisVan még normális opció? Majd meglesemÉs kire kellene? Inkább hagyjuk meg, toljuk át jövőre és kezdjünk el hosszabbítani a szükséges emberekkelazért egy erő futót nem ártana még a draft előtt, persze normális pénzért
Wyatt
ZERO_L
Wyatt