New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Ahogy nézem nekiállunk korábbi első körös választottakat összeszedni... 😛
Egy Courtney Upshaw, Shea McClellin páros "occsóért" még bele is illene a sorba... 😉
Castleai01
Elég jól beletalálgattok a dolgokba.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hat azert ez mar nem ugyanaz akkor, mint amit az elsoben irtak... na mindegy, dógozzon szepen

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
Na tole meg nekem van herotom, de olcsoert egy probat o is meger vegul is
Wyatt
annyira nem lett olcsó 😕

twitter.com/tomecurran/status/710244973220904960

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Na tole meg nekem van herotom, de olcsoert egy probat o is meger vegul is

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
 twitter.com/RapSheet/status/710243768948101121

csak jól éreztem a TE cserét 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Nem elfer a 90-ben? Ha szar lesz, kivagjuk. Ha ez lesz a holt szezon hulyesege, en orulok

több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Ahogy nézem nekiállunk korábbi első körös választottakat összeszedni... 😛
Egy Courtney Upshaw, Shea McClellin páros "occsóért" még bele is illene a sorba... 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Aztan miert ne? 90-ig mehet fel a roster, gondolom olcsoert jott. Ha meggyozi a stabot, hogy jo, akkor marad, ha nem, akkor kb semmit sem bukva kidobjuk. Veszteni nem fogunk rajta semmit
Wyatt
Azért mert az az ember szimplán bűn rossz. Semmi szükségünk nincs rá. Egy normális veterán futóra, arra igen.

Do your job
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
ex-Colts playa pipa... megéri a végső rostert? nem pipa

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Aztan miert ne? 90-ig mehet fel a roster, gondolom olcsoert jott. Ha meggyozi a stabot, hogy jo, akkor marad, ha nem, akkor kb semmit sem bukva kidobjuk. Veszteni nem fogunk rajta semmit

több mint 9 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Miért kell minden évben egy ordas faszságot is csinálni...
Boston
Na, mi történt? Vagy Donald? Azért nem para, hogy hozunk egy veterán futót. Nyilván nem volt drága
Wyatt
Attól mert nem volt drága, még nem kellett volna, ez kb. "csak azért hogy legyen valami" helyzet.
több mint 9 éve
Boston
Na, mi történt? Vagy Donald? Azért nem para, hogy hozunk egy veterán futót. Nyilván nem volt drága

több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Do your job
több mint 9 éve
Csak egy 40 hellyel előttünk megy ki 😊

több mint 9 éve
dr0725 New England Patriots 527
Lehetséges, hogy akarnak még egy embert igazolni, és azt se tartom kizártnak, hogy a most megszerzett picket ne használnák fel mint cserealap.

De lehet az is, hogy a drafton futót fognak húzni vele 😀
Solymi
Második körben (nekünk első) futót biztos, hogy nem fog húzni BB.
vpi
Egy dolog amit biztos nem lehet kijelenteni BB-vel kapcsolatban: hogy valakit biztos nem fog húzni 😉
kolok1972
Igazság szerint azért említettem, mert az FK!-n van egy cikk, hogy miért ne draftoljunk futót túl korán.
És miután elolvastam, hogy pl. Ezekiel Elliott nem csak, hogy jól fut, de jó az elkapásokban és a pass protectionben is így úgy gondoltam, hogy miért ne húzzuk ki? 😊

Donald Brown meg kap egy esélyt a szezonkezdetig 😊
Solymi
őt maximum ha felmegyünk 1. körbe 😊
több mint 9 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 978
Lehetséges, hogy akarnak még egy embert igazolni, és azt se tartom kizártnak, hogy a most megszerzett picket ne használnák fel mint cserealap.

Solymi
vpi
Egy dolog amit biztos nem lehet kijelenteni BB-vel kapcsolatban: hogy valakit biztos nem fog húzni 😉
kolok1972
Igazság szerint azért említettem, mert az FK!-n van egy cikk, hogy miért ne draftoljunk futót túl korán.
És miután elolvastam, hogy pl. Ezekiel Elliott nem csak, hogy jól fut, de jó az elkapásokban és a pass protectionben is így úgy gondoltam, hogy miért ne húzzuk ki? 😊

Donald Brown meg kap egy esélyt a szezonkezdetig 😊
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
 i.imgur.com/8FxEa.gif

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Donald Brown, jobbra számítottam 😕

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Szerintem meg nem volt az a Jackson projekt annyira halott ügy. 2,4 yard lehet nem sok, de egy olyan fallal, azért nem annyira vészes. Amilyen erőfutók elkaristoltak nálunk az utóbbi időben, pont elférne itt nálunk. Illetve akár Ridleyt + egy csomag pillanatragasztót is el tudnám képzelni.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
kolok1972 New England Patriots 3 109 — Pats fan

Solymi
vpi

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot

Solymi
több mint 9 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 978

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 9 éve
És kire kellene? Inkább hagyjuk meg, toljuk át jövőre és kezdjünk el hosszabbítani a szükséges emberekkel
Wyatt
HT, Collins , Sheard, Butler közül valakik új szerződésére gondoltam ami így lehetne orrnehéz.
Nagy pénzért nem hozunk senkit az tuti.
Foster jöhetne 1 évre apróért a kórlapja alapján... 😊
gordon
Lehetne, de most azért átrakni x ember pénzét későbbi évekre, hogy másoknak idén legyen több? Így csak plusz garantált tartalom keletkezne, igazából teljesen feleslegesen. Foster simán fit, az nem kérdés 😀

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
És kire kellene? Inkább hagyjuk meg, toljuk át jövőre és kezdjünk el hosszabbítani a szükséges emberekkel
Wyatt
HT, Collins , Sheard, Butler közül valakik új szerződésére gondoltam ami így lehetne orrnehéz.
Nagy pénzért nem hozunk senkit az tuti.
Foster jöhetne 1 évre apróért a kórlapja alapján... 😊
több mint 9 éve
GhostLead New England Patriots 295
Wyatt
azért egy erő futót nem ártana még a draft előtt, persze normális pénzért
ZERO_L
Van még normális opció? Majd meglesem
Wyatt
Alfred Morris