New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Nate Washington a fedélzeten
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Pedig ottan kint mar mindenki ruhelli goodellt... Lassan mar tenyleg takarodnia kell.vagy gyorsan 😀De a Patriotákat jobban.
ghstzR
több mint 9 éve
Pedig ottan kint mar mindenki ruhelli goodellt... Lassan mar tenyleg takarodnia kell.vagy gyorsan 😀

több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy ezen bárki meglepődik:Miért is kaptunk volna? Elfogadtuk a döntést, ami a csapatra vonatkozott. Az úgymond "jogerős", arra semmi kihatása a Brady-ügynek. Meg így az arcvesztés is sokkal kisebb az NFL-nek.
Roger Goodell said the Patriots will not get back draft picks lost as a result of penalties imposed for Deflategate.
Klaci79
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy ezen bárki meglepődik:Roger Goodell said the Patriots will not get back draft picks lost as a result of penalties imposed for Deflategate.
több mint 9 éve
Tom Brady: This bronco seems to like me more than Von Miller does...
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Alfred Morris 2 évre 3,75 milkáért lett a Cowboys játékosa.Pls árulja el valaki, hogy ennyiért (vagy kicsivel többért) nekünk miért nem érte volna meg.. Tudom, hogy sima "pure" runner, de annak messze a legjobb lenne nálunk....
több mint 9 éve
Jövőre még RFA lesz, nyilván kap egy jó kis tendert, aztán meglátjuk.Now official that Malcolm Butler now counts zero against Pats salary cap because of the Rule of 51. His 600K cap is tied for 52nd highestJövőre meg is szívjuk ezt..Örülünk, ha meg tudjuk majd tartani..
ez azért kemény...😊
Spigo
kyobalu
McClellin szerződése viszont nem 12m, hanem 8,95m a bónuszokkal együtt.
több mint 9 éve
www.patriots.com/video/live-press-conferenceakit érdekel mit mond ma Belichick az AFC Coaches Breakfast rendezvényen
több mint 9 éve
Mindenkit nem lehet megtartani, de egy tényleg jó cornert sokkal nehezebb találni, mint jó LB-ket. Szerintem az ő megtartása magasabb prioritás lesz. De mondjuk azért várjuk meg milyen évet fog tolni.Now official that Malcolm Butler now counts zero against Pats salary cap because of the Rule of 51. His 600K cap is tied for 52nd highestJövőre meg is szívjuk ezt..Örülünk, ha meg tudjuk majd tartani..
ez azért kemény...😊
Spigo
kyobalu
Meg kell majd fizetni, mint egy rendes #1 CB-t. Ez biztos.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Now official that Malcolm Butler now counts zero against Pats salary cap because of the Rule of 51. His 600K cap is tied for 52nd highestJövőre meg is szívjuk ezt..Örülünk, ha meg tudjuk majd tartani..
ez azért kemény...😊
Spigo
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Na mondjuk alternatívnak alternatív lenne, de szerintem így nem lenne azért olyan nagy nyomás.Parades lenne 😊Nagyon fura lenne hogy a Pats front seven egy igen ütős már már félelmet keltőn nézne ki. Végre lehetne folyamatos nyomást generálni az ellen Qb-jaira. Remélem aláír Fairley. Branch-Brown-Fairley-Long tengely nem is olyan rossz 😀
Mondjuk en inkabb Quinnt es Donaldot kertem volna a Rams DL-bol, de igy is popec lenne 😊
Wyatt
ParadSEC
Viszont nekem is tetszik azért a DL lassan, pláne, ha jön
Ninko/Sheard, Brown/Branch, Fairley/Easley, Long/Sheard
LB-ben adott a két elit játékos, melléjük ha még felnőne Mekkelek is mondjuk, az elég jó lenne

több mint 9 éve
Now official that Malcolm Butler now counts zero against Pats salary cap because of the Rule of 51. His 600K cap is tied for 52nd highestez azért kemény...😊
több mint 9 éve
És Megatron is gondolkodik,hogy a kedvünkért aktíválja magát.Én csak annyit olvastam, hogy mások (Burleston) gondolják ezt, nem ő.
Én bírnám a széleken. 😀
Gronk, Bennett, JE , Megatron, Lewis. Ez egy elég kemény sor lenne.
Demecs
Na meg: Although that's solid advice, it wouldn't be easy for Johnson to sign with the Patriots if he decided to return. Megatron is still under contract with the Lions, which means if he does make a comeback, the Lions would own his rights.
Mondjuk lehet hogy cutolnák, főleg ha draft után tér vissza, de egyáltalán nem biztos.
több mint 9 éve
És Megatron is gondolkodik,hogy a kedvünkért aktíválja magát.Én bírnám a széleken. 😀
Gronk, Bennett, JE , Megatron, Lewis. Ez egy elég kemény sor lenne.
több mint 9 éve
Parades lenne 😊Nagyon fura lenne hogy a Pats front seven egy igen ütős már már félelmet keltőn nézne ki. Végre lehetne folyamatos nyomást generálni az ellen Qb-jaira. Remélem aláír Fairley. Branch-Brown-Fairley-Long tengely nem is olyan rossz 😀
Mondjuk en inkabb Quinnt es Donaldot kertem volna a Rams DL-bol, de igy is popec lenne 😊
Wyatt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
persze, sőőt Goodell könnyes szemmel bocsánatot kér egy nyilvános sajtótájékoztató keretében

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Na hátha visszajön....
Mondjuk ha Bradynek visszahozzák a 4 meccset akkor kapjuk vissza az elvett köreinket 😊
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Parades lenne 😊 Mondjuk en inkabb Quinnt es Donaldot kertem volna a Rams DL-bol, de igy is popec lenne 😊

több mint 9 éve
Elvileg érdeklődünk Nick Fairley irànt. Olcsón jöhet, ha tudja hozni a detroiti szintjét, erősités lehet.
több mint 9 éve
Akkor van szopás ha darabos lesz a fing 😛Fingreszelés? 😀www.rotoworld.com/player/nfl/5729/rob-gronkowskiwtf?
Hmmm..
gordon
ThundersNFL
ParadSEC
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Azért azt ne felejtsük el, hogy Gronk akkor kapta ezt a szerződést, amikor éppen lesérülve, játékra alkalmatlanul fetrengett. Akkor elég nagyvonalúnak szerződésnek tünt.Akkor éppen nem, a 2011-es idény után kapta az új szerződést (igaz, lesérült az AFC döntőn - szokásos, Pollard ->boka, de még a SB-ra is összedrótozták).
vpi
Viszont, az aláíráskor lehetett tudni, hogy ha a Pats él a 10 millás opció lehívásával, akkor 2016-ban le fog csökkenni a cap hit-je. (Cash-ben viszont megkapta a 10 milliót.) Ami valójában fájhat neki, hogy innentől ezen felül egy cent garantált nincs a szerződésében. De ezt is tudta 2012 nyarán.
Valószínűleg lesz egy kiterjesztés némi garantált átkonvertálásáért.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Rosenhaus, Gronk ügynöke akarja szerintem egy picit felverni az ügyfele árát..Azért azt ne felejtsük el, hogy Gronk akkor kapta ezt a szerződést, amikor éppen lesérülve, játékra alkalmatlanul fetrengett. Akkor elég nagyvonalúnak szerződésnek tünt.
Ami teljesen normális dolog..Másod, harmadrangú TE-ek kapnak lényegesen nagyobb zsét, mint Gronk a posztján..A hétvégi NFL tulajdonosok találkozóján kérdezték meg Rosenhaust Gronk szerződéséről. Ő azt válaszolta, hogy nem volt még szó szerződésmódosításról, nem is beszéltek még hasonlóról sem, de furcsa azért ügyfele helyzete a többi TE fizetésekhez képest..
Legalábbis az Nesn szerint..
Holdout biztos nem lesz nála..A csapat is tudja, hogy az O#-ben Brady mögött a legfontosabb láncszem.. 😉
kyobalu
több mint 9 éve
Vagy pontosan tudja, hogy legkésőbb egy év múlva ki fogjuk rakni (pontosabban eltradeljük), mert nem bírjuk majd fizetni, vagy jön a szokásos átstrukturálós-fizetés csökkentős sztori.És őszintén szólva az is gáz, hogy nélküle gyakorlatilag működésképtelen az offense. Igaz, hogy korszakos játékosról, szinte biztos hall of fame játékosról van szó, de ennyire nem múlhatnak meccsek egy TE-den. Legalábbis Foxboroban nem így működnek a dolgok.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Rosenhaus, Gronk ügynöke akarja szerintem egy picit felverni az ügyfele árát..Ami teljesen normális dolog..Másod, harmadrangú TE-ek kapnak lényegesen nagyobb zsét, mint Gronk a posztján..A hétvégi NFL tulajdonosok találkozóján kérdezték meg Rosenhaust Gronk szerződéséről. Ő azt válaszolta, hogy nem volt még szó szerződésmódosításról, nem is beszéltek még hasonlóról sem, de furcsa azért ügyfele helyzete a többi TE fizetésekhez képest..
Legalábbis az Nesn szerint..
Holdout biztos nem lesz nála..A csapat is tudja, hogy az O#-ben Brady mögött a legfontosabb láncszem.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉