New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Nate Washington a fedélzeten

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 416 — Ajmo Vatreni
Pedig ottan kint mar mindenki ruhelli goodellt... Lassan mar tenyleg takarodnia kell.vagy gyorsan 😀
ghstzR
De a Patriotákat jobban.
több mint 9 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Pedig ottan kint mar mindenki ruhelli goodellt... Lassan mar tenyleg takarodnia kell.vagy gyorsan 😀

több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nem hiszem, hogy ezen bárki meglepődik:
Roger Goodell said the Patriots will not get back draft picks lost as a result of penalties imposed for Deflategate.
Klaci79
Miért is kaptunk volna? Elfogadtuk a döntést, ami a csapatra vonatkozott. Az úgymond "jogerős", arra semmi kihatása a Brady-ügynek. Meg így az arcvesztés is sokkal kisebb az NFL-nek.
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 884
Nem hiszem, hogy ezen bárki meglepődik:
Roger Goodell said the Patriots will not get back draft picks lost as a result of penalties imposed for Deflategate.
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Tom Brady: This bronco seems to like me more than Von Miller does...

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Alfred Morris 2 évre 3,75 milkáért lett a Cowboys játékosa.
Pls árulja el valaki, hogy ennyiért (vagy kicsivel többért) nekünk miért nem érte volna meg.. Tudom, hogy sima "pure" runner, de annak messze a legjobb lenne nálunk....
több mint 9 éve
April Wine New England Patriots 256
Now official that Malcolm Butler now counts zero against Pats salary cap because of the Rule of 51. His 600K cap is tied for 52nd highest

ez azért kemény...😊
Spigo
Jövőre meg is szívjuk ezt..Örülünk, ha meg tudjuk majd tartani..
kyobalu
Jövőre még RFA lesz, nyilván kap egy jó kis tendert, aztán meglátjuk.

McClellin szerződése viszont nem 12m, hanem 8,95m a bónuszokkal együtt.
több mint 9 éve
Spigo New England Patriots 1 212 — Patriots GM
 www.patriots.com/video/live-press-conference

akit érdekel mit mond ma Belichick az AFC Coaches Breakfast rendezvényen
több mint 9 éve
Now official that Malcolm Butler now counts zero against Pats salary cap because of the Rule of 51. His 600K cap is tied for 52nd highest

ez azért kemény...😊
Spigo
kyobalu
Mindenkit nem lehet megtartani, de egy tényleg jó cornert sokkal nehezebb találni, mint jó LB-ket. Szerintem az ő megtartása magasabb prioritás lesz. De mondjuk azért várjuk meg milyen évet fog tolni.

Meg kell majd fizetni, mint egy rendes #1 CB-t. Ez biztos.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

ez azért kemény...😊
Spigo

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Parades lenne 😊
Mondjuk en inkabb Quinnt es Donaldot kertem volna a Rams DL-bol, de igy is popec lenne 😊
Wyatt
Nagyon fura lenne hogy a Pats front seven egy igen ütős már már félelmet keltőn nézne ki. Végre lehetne folyamatos nyomást generálni az ellen Qb-jaira. Remélem aláír Fairley. Branch-Brown-Fairley-Long tengely nem is olyan rossz 😀
ParadSEC
Na mondjuk alternatívnak alternatív lenne, de szerintem így nem lenne azért olyan nagy nyomás.
Viszont nekem is tetszik azért a DL lassan, pláne, ha jön
Ninko/Sheard, Brown/Branch, Fairley/Easley, Long/Sheard
LB-ben adott a két elit játékos, melléjük ha még felnőne Mekkelek is mondjuk, az elég jó lenne

több mint 9 éve
Spigo New England Patriots 1 212 — Patriots GM

ez azért kemény...😊
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
És Megatron is gondolkodik,hogy a kedvünkért aktíválja magát.
Én bírnám a széleken. 😀
Gronk, Bennett, JE , Megatron, Lewis. Ez egy elég kemény sor lenne.
Demecs
Én csak annyit olvastam, hogy mások (Burleston) gondolják ezt, nem ő.

Na meg: Although that's solid advice, it wouldn't be easy for Johnson to sign with the Patriots if he decided to return. Megatron is still under contract with the Lions, which means if he does make a comeback, the Lions would own his rights.

Mondjuk lehet hogy cutolnák, főleg ha draft után tér vissza, de egyáltalán nem biztos.
több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
És Megatron is gondolkodik,hogy a kedvünkért aktíválja magát.
Én bírnám a széleken. 😀
Gronk, Bennett, JE , Megatron, Lewis. Ez egy elég kemény sor lenne.

több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Parades lenne 😊
Mondjuk en inkabb Quinnt es Donaldot kertem volna a Rams DL-bol, de igy is popec lenne 😊
Wyatt
Nagyon fura lenne hogy a Pats front seven egy igen ütős már már félelmet keltőn nézne ki. Végre lehetne folyamatos nyomást generálni az ellen Qb-jaira. Remélem aláír Fairley. Branch-Brown-Fairley-Long tengely nem is olyan rossz 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
persze, sőőt Goodell könnyes szemmel bocsánatot kér egy nyilvános sajtótájékoztató keretében

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/d5pmcnw2nhzpntp2sksz
Robert Kraft sent letter to Goodell about draft pick
Patriots owner Robert Kraft still wants Roger Goodell to give the team its first-round pick back. A league source told NFL Media's Judy Battista, however, there is "zero chance" it will happen.

Na hátha visszajön....

Mondjuk ha Bradynek visszahozzák a 4 meccset akkor kapjuk vissza az elvett köreinket 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Parades lenne 😊

több mint 9 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Elvileg érdeklődünk Nick Fairley irànt. Olcsón jöhet, ha tudja hozni a detroiti szintjét, erősités lehet.
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 www.rotoworld.com/player/nfl/5729/rob-gronkowski

Hmmm..
gordon
wtf?
ThundersNFL
Fingreszelés? 😀
ParadSEC
Akkor van szopás ha darabos lesz a fing 😛

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Azért azt ne felejtsük el, hogy Gronk akkor kapta ezt a szerződést, amikor éppen lesérülve, játékra alkalmatlanul fetrengett. Akkor elég nagyvonalúnak szerződésnek tünt.
vpi
Akkor éppen nem, a 2011-es idény után kapta az új szerződést (igaz, lesérült az AFC döntőn - szokásos, Pollard ->boka, de még a SB-ra is összedrótozták).

Viszont, az aláíráskor lehetett tudni, hogy ha a Pats él a 10 millás opció lehívásával, akkor 2016-ban le fog csökkenni a cap hit-je. (Cash-ben viszont megkapta a 10 milliót.) Ami valójában fájhat neki, hogy innentől ezen felül egy cent garantált nincs a szerződésében. De ezt is tudta 2012 nyarán.

Valószínűleg lesz egy kiterjesztés némi garantált átkonvertálásáért.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 508 — Patriot
Rosenhaus, Gronk ügynöke akarja szerintem egy picit felverni az ügyfele árát..
Ami teljesen normális dolog..Másod, harmadrangú TE-ek kapnak lényegesen nagyobb zsét, mint Gronk a posztján..A hétvégi NFL tulajdonosok találkozóján kérdezték meg Rosenhaust Gronk szerződéséről. Ő azt válaszolta, hogy nem volt még szó szerződésmódosításról, nem is beszéltek még hasonlóról sem, de furcsa azért ügyfele helyzete a többi TE fizetésekhez képest..
Legalábbis az Nesn szerint..
Holdout biztos nem lesz nála..A csapat is tudja, hogy az O#-ben Brady mögött a legfontosabb láncszem.. 😉
kyobalu
Azért azt ne felejtsük el, hogy Gronk akkor kapta ezt a szerződést, amikor éppen lesérülve, játékra alkalmatlanul fetrengett. Akkor elég nagyvonalúnak szerződésnek tünt.
több mint 9 éve
Vagy pontosan tudja, hogy legkésőbb egy év múlva ki fogjuk rakni (pontosabban eltradeljük), mert nem bírjuk majd fizetni, vagy jön a szokásos átstrukturálós-fizetés csökkentős sztori.

És őszintén szólva az is gáz, hogy nélküle gyakorlatilag működésképtelen az offense. Igaz, hogy korszakos játékosról, szinte biztos hall of fame játékosról van szó, de ennyire nem múlhatnak meccsek egy TE-den. Legalábbis Foxboroban nem így működnek a dolgok.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Rosenhaus, Gronk ügynöke akarja szerintem egy picit felverni az ügyfele árát..
Ami teljesen normális dolog..Másod, harmadrangú TE-ek kapnak lényegesen nagyobb zsét, mint Gronk a posztján..A hétvégi NFL tulajdonosok találkozóján kérdezték meg Rosenhaust Gronk szerződéséről. Ő azt válaszolta, hogy nem volt még szó szerződésmódosításról, nem is beszéltek még hasonlóról sem, de furcsa azért ügyfele helyzete a többi TE fizetésekhez képest..
Legalábbis az Nesn szerint..
Holdout biztos nem lesz nála..A csapat is tudja, hogy az O#-ben Brady mögött a legfontosabb láncszem.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉