New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Sőt, igazából Brady is túlértékelt, egyedül BB-n múlik minden
Hagyjuk már a faszságokat, ha már az nfl.com mostanában csak ilyeneket kreál, nem kell még neked is
Wyatt
Ezt eltérő véleménynek hívják, ami időnként persze faszság, de nem mindig 😊 Én tojok arra, mit ír az NFL.com. De szvsz a Pats roster, mint roster nem top10-es. A Pats franchise, mint csapat, pedig top5-ös. Na ezt add össze.

(Az más kérdés, hogy a Giants és Dallas szerintem is kilóg, nem oda való. De szvsz a Pats se.)
peterk2005
Persze, hogy eltérő..
De nem hiszem, hogy Brady és Gronk nélkül ne lennénk PO gárda..
O#: Brady mögött Garoppolo talent, simán több, mint system fit. Elit slot WR Edelman és Dola is. Bennett a legjobb 5 TE-ben benne van..Lewis az elit elkapó futó prototípusa, azt mondani rá, hogy nem talent, az arcpirító..A falban Solder, Vollmer elit..
D#: Branch, Brown megbízható talent, Knighton elit..Ninko, Sheard, Long megbízható talent..
Collins, Hightower elit..DMC elit safety, Chung simán vállalható talent. Butler elit CB, Ryan talent..

Szerintem 31 csapatból 25 simán elcserélné a rosterét a mienkére.. 😉
kyobalu
Mondjuk ez meg már túlzás😊
Én nem izgulok a csapat miatt, az utóbbi évek legerősebb keretének tartom a jelenlegit. Nem vagyuk tele elit játékosokkal de a CB poszt kivételével mindenhol minőségi cserék várnak bevetésre.
Szopkodják csak a jagset meg a raiderst, mi majd fű alatt behúzzuk az 5.et😊
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jó, hát igazából gondoltam annyival lezárom ezt az újabb komolytalan cikket, hogy röhögök rajta egyet. Nézd meg, milyen játékosok kaptak bluechip értékelést

Alex Smith, Doug Baldwin, Jimmy Graham, Jared Veldheer, Jonathan Swewart, T. J. Ward, Kyle Rudolph, Damon Harrison, Marcus Peters, Andy Dalton, Pacman, Dan Bailey etc

Írok (ezek alapján is) néhányat
Tom Brady
Julian Edelman (ha mást nem, vegyük ide a PR-t is, hamár az is számít)
Rob Gronkowski
Nate Solder (ha mindketten egészségesek, én őt és Vollmert is idevenném)
(és én megkockáztatom, hogy Dion Lewis is simán felfér majd ide)
Terrance Knighton
(igazából Sheard, Ninko és Long is egész jó, de rendben)
Dont'a Hightower
Jamie Collins
Malcolm Butler
Devin McCourty (de még Chung is)
Stephen Gostkowski

Húzzál ki tetszőleges számút ezekből, de hogy ne lenne elég tehetség a csapatban, azt azért minimum hülyeségnek tartom, bár ezt Robi is próbálta elmagyarázni, hogy igazából az AFC Eastben itt van a legkevesebb tehetség, csak mindig nekünk csalnak a bírók 😀

több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Hagyjuk már a faszságokat, ha már az nfl.com mostanában csak ilyeneket kreál, nem kell még neked is
Wyatt
Ezt eltérő véleménynek hívják, ami időnként persze faszság, de nem mindig 😊 Én tojok arra, mit ír az NFL.com. De szvsz a Pats roster, mint roster nem top10-es. A Pats franchise, mint csapat, pedig top5-ös. Na ezt add össze.

(Az más kérdés, hogy a Giants és Dallas szerintem is kilóg, nem oda való. De szvsz a Pats se.)
peterk2005
Persze, hogy eltérő..
De nem hiszem, hogy Brady és Gronk nélkül ne lennénk PO gárda..
O#: Brady mögött Garoppolo talent, simán több, mint system fit. Elit slot WR Edelman és Dola is. Bennett a legjobb 5 TE-ben benne van..Lewis az elit elkapó futó prototípusa, azt mondani rá, hogy nem talent, az arcpirító..A falban Solder, Vollmer elit..
D#: Branch, Brown megbízható talent, Knighton elit..Ninko, Sheard, Long megbízható talent..
Collins, Hightower elit..DMC elit safety, Chung simán vállalható talent. Butler elit CB, Ryan talent..

Szerintem 31 csapatból 25 simán elcserélné a rosterét a mienkére.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Háát. Vedd ki Brady-t és Gronkot az offense-ből. Edelman-t már nem is kell. Mi marad? Egy (talán) átlagosnak mondható oline, egy meh WR corp, egy Bennet, egy csak Bostonban működő futó alakulat offense oldalon. Defense-ben egy korrekt dline, egy elit LB sor és egy átlagos secondary.

Ebből a rösterből Brady, Gronk meg BB csinál elit franchise-t...
peterk2005
Jaja én is azt néztem, hogy igazolni kellene meg 1-2 szabadügynököt, hogy ki ne essünk 😁
Mi az, hogy vedd ki? Ottvannak vazze. A keret tagjai....
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Wyatt

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 414 — Ajmo Vatreni
Háát. Vedd ki Brady-t és Gronkot az offense-ből. Edelman-t már nem is kell. Mi marad? Egy (talán) átlagosnak mondható oline, egy meh WR corp, egy Bennet, egy csak Bostonban működő futó alakulat offense oldalon. Defense-ben egy korrekt dline, egy elit LB sor és egy átlagos secondary.

peterk2005
Nagyjából egyetértek, de az, hogy a Giants vagy 'Boys top 10-es, viccé teszi a listát.
Annyira ez a keret is tehetséges.
több mint 9 éve

Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/tbuqoayds3ddzfn3bzij
Seahawks, Steelers, Panthers headline 10 most talented teams
Even sans Marshawn Lynch, the Seahawks have underrated offensive talent, and the Legion of Boom is still intact. Does Seattle have the NFL's most talented roster? Bucky Brooks gives his top 10.

Jó tehetséges csapatunk van az nfl.com szerint 😀

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Brady ügyvédei beadták a bíróságra a kérelmet az új meghallgatásért.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Filmelőzetesnek elég vacak: elspoilerezi az egész sztorit.

De nem tudott nem eszembe jutni barátunk és szurkolótársunk, aki már nem ünnepelhet velünk 😕

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Egy kicsit meglepett, hogy Tom nem rakott ki semmit Julianről, de azért ne feledkezzünk meg róla, hogy tegnap felfirkálhatta magának a harmadik X-et

www.youtube.com/watch?v=1ZnzboSBlec

több mint 9 éve
Ha valaki nem nézi minden nap a csapat honlapját, ezt a cikket akkor is fussa át:
 www.patriots.com/news/2016/05/18/10-things-you-probably-didnt-know-were-hall

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Nem bírom 😀 😀 😀
...
Wyatt
Miért érzem úgy, hogy erről a fiatal hölgyről is látunk hamarosan egy képet, ahol mást nem visel, csak egy Gronk mezt... 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
Easley-t leigazolta a Rams 1 évre. Kíváncsi leszek meddig jut a rosteren ill. lát e még focipályát rendesen meccsen 😊

Szerkesztette: manuszka86

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 057 — situational football
 twitter.com/Patriots/status/732951823913525248

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
És mutatom, mi lesz a választ 😀
 www.youtube.com/watch?v=YerDWPyCjSM

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 129 — nabege2@yahoo.com
Innentől az összes védő ezzel fogja cinkelni😀
-Nah mivan balerina?😊
több mint 9 éve
Nem bírom 😀 😀 😀
 www.youtube.com/watch?v=ott4w_EOhNo

több mint 9 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Amikor a Gepárd villant... Zseniális a zene hozzá! 😀
 vimeo.com/166715707?ref=fb-share

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 9 éve
Russell Wilson tanácsokat osztogatott a Wisconsin egyetemen 😊

"Of course, I'm also here to share some things I've learned," Wilson said, via ESPN.com. "Things like, if you're dating a woman that's way out of your league, ask her to marry you. If you can throw a football 80 yards, for some reason, people think that's pretty cool. And if you're playing the New England Patriots in the Super Bowl, and you've got 26 seconds left and you're down by four, and it's second and goal on their 1-yard line, try not to throw an interception. That's purely, purely hypothetical though, of course."
😊

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/czvszpf6b557ligaeznq
Russell Wilson to graduates: Don't throw INT in SB
Russell Wilson gave a commencement speech to University of Wisconsin grads this weekend. The Seattle Seahawks quarterback joked that the graduates should avoid throwing interceptions late in the Super Bowl.

Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 47 596 — Whoops, looks like something went wrong.
Már 27 éves? Azért az nagy baj, ebben a korban már komoly veszélyforrás a visszavonulás lehetősége.
Nínó!

több mint 9 éve
Pedig ő akkor is jó volt legalább 😊
A Jets ellen is, az Eagles ellen sajna pont nem játszott (sikerült kiválasztanom az egyetlent 😀), a rájátszás pedig valóban 2016 már, szóval azok nem mehettek bele 😀
Btw, a Giants elleni nap azért elég priceless volt, Eb-kijutás, ilyen győzelem, ahh

több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
 www.nfl.com/videos/nfl-2015-elite-performers/0ap3000000607406/Rob-Gronkowski-Top-10-Plays-of-2015
Jó ezt nézni
ParadSEC
Talán ha egy olyan momentum volt benne, ami nem szeptemberben, vagy októberben volt. Nem von le semmit Gronk teljesítményéből, de a csapatéból igen.
Kollega
Ééés csak a fanyalgás! Komolyan csak élvezd ezt az összeállítást és nem kell elemezni. Ráérünk majd ha elkezdődik a szezon.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
 www.nfl.com/videos/nfl-2015-elite-performers/0ap3000000607406/Rob-Gronkowski-Top-10-Plays-of-2015
Jó ezt nézni
ParadSEC
Talán ha egy olyan momentum volt benne, ami nem szeptemberben, vagy októberben volt. Nem von le semmit Gronk teljesítményéből, de a csapatéból igen.

We are all PATRIOTS!