New England Patriots
The #Patriots are hosting #Rams FA safety Taylor Rapp on a visit that begins today, source said.De vajon mi a tervünk még egy box safetyvel?
Beki
Do your job
van ginkel is vizitál.Ne sajnáld😁
sajnálnám ha itt kötne ki
Kúrfürst briareos
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
sajnálnám ha itt kötne ki
Vagy ez a szokásos üzenet, visszajöhetsz két marék szotyiért.
Insta likeból elemzés szerint Gesicki jönni fog, az talán upgrade Smithhez képest
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Ha a lába is bírni fogja, ez egy nagyszerű igazolás.Hmmm
RB James Robinson to the #Patriots for two years and a max value of $8M, per source
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) March 16, 2023
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
RB James Robinson to the #Patriots for two years and a max value of $8M, per source
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) March 16, 2023
I like the JuJu Smith-Schuster signing. It's just a little bit odd that New England didn't sign Agholor or JuJu when they were lower risk and added them when they cost extra. https://t.co/k1cVtLez6T
— Doug Kyed (@DougKyed) March 16, 2023
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
my bad, elkerülte a figyelmemet, pedig végiggörgettem a lapot....akkor előző soraim kb. tárgytalanná váltak.A lentebbi tweetjéből inkább az érződik, hogy ennyit nem ajánlottatok nekiaz miért nem merül fel ilyenkor, hogy mondjuk a játékos semmi pénzért nem akart maradni, és mindenképp menni akart, pedig a csapat mindent megpróbált? (volt OC-hoz, nyugati part, vegas, napsütés...nem is csodálkozok)Úgy látszik egyedül vagyok ezen véleményemmel de én jó igazolásnak tartom...De azért az megvan, hogy itt nem Hopkinsszal kell összehasonlítani, aki elnézve a Ramsey tradet nem biztos, hogy olyan drága lett volna pickügyileg...
Használható a szélen és középen is, jól is blokkol...
186 centi, majd 100 kg és idén lesz 27 éves...
Hopkins-nak jobban örültem volna de ő drágább is lett volna pénzben és pick-ben is...
Valamit valamiért...
Castleai01
Itt Meyers a viszonyítási alap. A tavalyi évi go to guy-unkat nem értékeltük “semmire”. Helyette inkább egy elég kérdőjeles játékosra böktünk, akit papíron persze meg lehet magyarázni, csak valahogy az ember a számokon túl néz, ott van benne a komoly kétség.
ZERO_L
mellékesen én sem bírom JuJu-t...
bogec7
Wester
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
A lentebbi tweetjéből inkább az érződik, hogy ennyit nem ajánlottatok nekiaz miért nem merül fel ilyenkor, hogy mondjuk a játékos semmi pénzért nem akart maradni, és mindenképp menni akart, pedig a csapat mindent megpróbált? (volt OC-hoz, nyugati part, vegas, napsütés...nem is csodálkozok)Úgy látszik egyedül vagyok ezen véleményemmel de én jó igazolásnak tartom...De azért az megvan, hogy itt nem Hopkinsszal kell összehasonlítani, aki elnézve a Ramsey tradet nem biztos, hogy olyan drága lett volna pickügyileg...
Hopkins-nak jobban örültem volna de ő drágább is lett volna pénzben és pick-ben is...
Valamit valamiért...
Castleai01
Itt Meyers a viszonyítási alap. A tavalyi évi go to guy-unkat nem értékeltük “semmire”. Helyette inkább egy elég kérdőjeles játékosra böktünk, akit papíron persze meg lehet magyarázni, csak valahogy az ember a számokon túl néz, ott van benne a komoly kétség.
ZERO_L
bogec7
Lesz ez még így se!
az miért nem merül fel ilyenkor, hogy mondjuk a játékos semmi pénzért nem akart maradni, és mindenképp menni akart, pedig a csapat mindent megpróbált? (volt OC-hoz, nyugati part, vegas, napsütés...nem is csodálkozok)Úgy látszik egyedül vagyok ezen véleményemmel de én jó igazolásnak tartom...De azért az megvan, hogy itt nem Hopkinsszal kell összehasonlítani, aki elnézve a Ramsey tradet nem biztos, hogy olyan drága lett volna pickügyileg...
Valamit valamiért...
Castleai01
ZERO_L
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Úgy látszik egyedül vagyok ezen véleményemmel de én jó igazolásnak tartom...De azért az megvan, hogy itt nem Hopkinsszal kell összehasonlítani, aki elnézve a Ramsey tradet nem biztos, hogy olyan drága lett volna pickügyileg...
Valamit valamiért...
Castleai01
Nekem abszolút Agholor vibeon van vele kapcsolatban, ő is egy dropkirály volt, egy első körös bust, aki inkonzisztens volt. Elment Raidershez hozott egy tipik szerződés elő álló karrier évet és mi voltunk azok a balfaszok, akik ezt beszopták...
Ugyan ezt érzem itt is. JuJu sem volt sehol király, abszolút nem mutatta a steelersben, hogy nagyobb státuszra érdemes. Persze egy legit gyűrűesélyes csapatban kurva könnyű jó csapattárs lenni, majd amikor a PO-ért kell vért hugyozni, akkor meglátjuk az igazi énjét.
De cáfoljon rám, alig várom.
Viszont ha vele kapcsolatban is felsülünk akkor az nagyon rosszul nézne ki mert eddig ez baromira nem volt ránk jellemző. Ezt a tipikusan rosszul menedzselt franchiseok csinálják, hogy egy játékos szerződése utolsó évében összekapja magát aztán a balfaszok elhiszik neki és kitömik pénzzel...
Valamit valamiért...
Szerkesztette: Castleai01
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
Juju Ő csak igazán olyan😁. Ismét egy tök jò wr2 nk van. Kár hogy abbòl van már 2...🤣🤣Képes ekkora cserépedény lenni?Juju lesz a WR1 ezek szerint?Alig várom, hogy tiktokra ki tegye mekkora köcsög BOB.
ThundersNFL a Jobbágy
Amadeus von Dollárbaloldal
ThundersNFL a Jobbágy
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
Képes ekkora cserépedény lenni?Juju lesz a WR1 ezek szerint?Alig várom, hogy tiktokra ki tegye mekkora köcsög BOB.
ThundersNFL a Jobbágy
Amadeus von Dollárbaloldal
Draft
Juju lesz a WR1 ezek szerint?Alig várom, hogy tiktokra ki tegye mekkora köcsög BOB.
ThundersNFL a Jobbágy
Szerkesztette: Amadeus the Young
criminal lawyer or criminal lawyer?
Remélem nem ilyen minőségű lesz a Kovács Suszterunk 😉
Draft
Draft
Cold world lol https://t.co/YtYqjrymUw
— Jakobi Meyers (@jkbmyrs5) March 15, 2023
Hát, nagyon-nagyon kiváncsi vagyok....
Itt WR1 FA piacon nem lesz, első körben én reménykedek hátha lesz WR pick, kiválaszthatnánk a class első, második legrosszabb esetben harmadik elkapóját mind elit tehetség, de már előre látom hogy majd inkább DE-t húzunk.
22,5 az első két évbenJakobi Meyers was a good success story for the Pats but come on. 11m a year for 45-50 YPG doesn’t make a lot of sense. Would rather see them use that money as part of a plan to get a true No. 1 WR.
— Bill Simmons (@BillSimmons) March 14, 2023
de bezzeg JuJu ügye...
Tudom, tudom várjuk meg a részleteket, nagyon remélem hogy ez valójában valami egy éves prove it szerződés. De Meyerst, akivel még ebben az elcseszett szar rendszerben is megvolt a kémia lecserélni erre a bohócra az nem tudom milyen koordináta rendszerben lehet jó döntés.
ZERO_L
Legalabb nem problemas karakter…oh, wait 😀Azért ennyire ne szívd mellre....Jaj úgy izgulok... tényleg jön Berrios???Vicceskedhetsz nyugodtan, de sehol se írtam, hogy top elkapó, hanem csak annyit, hogy ha mást nem, akkor őt megnézném nálunk olcsóért.
The #Patriots have been in close contact with one of the top free-agent wide receivers available, per sources. We'll see if they can get to the finish line.
— Doug Kyed (@DougKyed) March 15, 2023
ZERO_L
Lúdas Solymi
JuJu a tik-tok király... Jesusfuck
Remélem kurva olcsón jön
Updated: nagyon nem, édes faszom gyerekek 🤦♂️
ZERO_L
Hatooo, nem tudom.
Most ezek szerint Meyers akart nagyon menni vagy senii nem akart idejonni olcsoert?
Kivancsi vagyok mit akarunk csinalni, igy h itt van Parker, Bourne, JuJu es Thornton. Jo, utobbirol csak annyit tudunk h kurva gyors.
A slotba melyikuk lesz jo?
Jakobi Meyers was a good success story for the Pats but come on. 11m a year for 45-50 YPG doesn’t make a lot of sense. Would rather see them use that money as part of a plan to get a true No. 1 WR.
— Bill Simmons (@BillSimmons) March 14, 2023
de bezzeg JuJu ügye...
Tudom, tudom várjuk meg a részleteket, nagyon remélem hogy ez valójában valami egy éves prove it szerződés. De Meyerst, akivel még ebben az elcseszett szar rendszerben is megvolt a kémia lecserélni erre a bohócra az nem tudom milyen koordináta rendszerben lehet jó döntés.
Juju lesz a WR1 ezek szerint?Erhard-Perkinst tanult ebből gondoltam
ThundersNFL a Jobbágy
Na Johnu Smith 2.0?Azért ennyire ne szívd mellre....Jaj úgy izgulok... tényleg jön Berrios???Vicceskedhetsz nyugodtan, de sehol se írtam, hogy top elkapó, hanem csak annyit, hogy ha mást nem, akkor őt megnézném nálunk olcsóért.
The #Patriots have been in close contact with one of the top free-agent wide receivers available, per sources. We'll see if they can get to the finish line.
ZERO_L
Lúdas Solymi
Remélem kurva olcsón jön
ZERO_L
Draft
Azért ennyire ne szívd mellre....Jaj úgy izgulok... tényleg jön Berrios???Vicceskedhetsz nyugodtan, de sehol se írtam, hogy top elkapó, hanem csak annyit, hogy ha mást nem, akkor őt megnézném nálunk olcsóért.
ZERO_L
Lúdas Solymi
Remélem kurva olcsón jön