New England Patriots
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
- Tanner James
Hopsz
Draft
Igen ez jól működött akkor, amikor TB dobalt Mossnak vagy Gronknak. Most azért jó lenne néhány playmaker játékost is bevonni ebbe a szerintem talent hiányos O-ba ahelyett, hogy mashol levitézlett játékosokkal próbalkozgatunk. Bejöhet, de ha ez az A terv akkor....Jaj úgy izgulok... tényleg jön Berrios???Vicceskedhetsz nyugodtan, de sehol se írtam, hogy top elkapó, hanem csak annyit, hogy ha mást nem, akkor őt megnézném nálunk olcsóért.
The #Patriots have been in close contact with one of the top free-agent wide receivers available, per sources. We'll see if they can get to the finish line.
— Doug Kyed (@DougKyed) March 15, 2023
ZERO_L
Lúdas Solymi
Do your job
Ahogy állítólag élénken tárgyalunk a D-Hop és Judy cserékről is... 😛Judyért első kört kért a Broncos...úgyhogy hozzánk biztos nem jön
Ki tudja mi az igazság?
Jó eséllyel egyik se... 😀
Castleai01
Draft
Jaj úgy izgulok... tényleg jön Berrios???Vicceskedhetsz nyugodtan, de sehol se írtam, hogy top elkapó, hanem csak annyit, hogy ha mást nem, akkor őt megnézném nálunk olcsóért.
The #Patriots have been in close contact with one of the top free-agent wide receivers available, per sources. We'll see if they can get to the finish line.
ZERO_L
Ki tudja mi az igazság?
Jó eséllyel egyik se... 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
Úgyis jóban vannak Billel.Akkor Thielen leszJaj úgy izgulok... tényleg jön Berrios???Thielen vagy Juju
ZERO_L
Willie Parker
ThundersNFL a Jobbágy
Akkor Thielen leszJaj úgy izgulok... tényleg jön Berrios???Thielen vagy Juju
ZERO_L
Willie Parker
Draft
Jaj úgy izgulok... tényleg jön Berrios???Felmelegítetve csak a káposzta a jó kaja
ZERO_L
Draft
Jaj úgy izgulok... tényleg jön Berrios???Thielen vagy Juju
ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Riley Reef (OT) a csapatban...Roster helyért fog küzdeni....
Első körös volt az emlékeim szerint de azóta journey man lett...
Kiderül itt beválik-e de jelenleg még akár kezdő is lehet a mostani állományt elnézve... 😛
Castleai01
Draft
Első körös volt az emlékeim szerint de azóta journey man lett...
Kiderül itt beválik-e de jelenleg még akár kezdő is lehet a mostani állományt elnézve... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
Irony alert nem működöttTény hogy ide évek óta nem gyűrűt nyerni jönnek a free agentek... 😉Épp ez miatt kellene azt itt tartani, aki bevált.
Én személy szerint örülök hogy nem szórjuk a pénzt az első 1-2 napon, ez már múltkor sem sült el túl jól (Judon kivételével)...
Castleai01
Jól kezdődik… Nem baj ,legalább Agholor még itt vanŐ már lejárt. Szerencsére.
A jelenlegi gárdábol az egyik kedvenc játékosom volt ,példaértékű hozzáállással.
kolok1972
zinedine5
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
Sztem meg az Öreg lesz akkora troll, hogy ezek után bepróbalkozzon Renfrowért a Raidersnél.Cardinalshoz mondják...
Boston
Draft
Do your job
Slotba nem lenne rossz, persze nem ennyiert mint amit most keres.Berrios.... ne nevetess már ki. Említeni is felesleges, campbody max.Tudom, azért is írtam, hogy itt nem a pénz volt a tényező egyik félnél sem.Meyerst ennyiért meg tudtuk volna tartani, szóval itt nem a pénz volt a döntő tényező.Ez azért nem ilyen egyszerű.
Kíváncsi vagyok, hogy merre megyünk tovább, mit akarunk csinálni.
Itt van Bourne és Parker, kaphatnak nagyobb szerepet.
Agholor UFA, őt váltja Thornton, Draftról jöhet WR meg akár még a piacról is.
Lúdas Solymi
Ha nem akart itt maradni, nincs mit tenni, de azért az, hogy elmegy egy WR és helyére beáll egy másik WR....Ez nem így működik.
zinedine5
Azzal egyetértek, hogy nem lehet egyszerűen egy WR-t beállítani, de azért is alakítjuk át a rendszert, hogy könnyebb legyen az átállás az egyetemről ill. másik csapattól, így ha nem veteránt hozunk, akkor már egy draftról jövő játékosnak is lehet ráhatása a játékra.
Berrios még lehet célpont, mint ahogy más játékosok is.
Lúdas Solymi
Sikerességet tekintve nem tudom mennyire jó ha “leegyszerűsítjük” a rendszert. Nekem semmi bajom nem volt azzal, hogy bonyolult és így legalább hamar kiesnek azon játékosok, akik nem ütik meg a kívánt szintet...
ZERO_L
En megneznem h mit tudnank kihozni belole.
De az is igaz h drafton valszeg tudunk hasonlot vagy jobbat hozni ha osszejon.
Lapozgattam az árfolyamos híreket, hogy nehogy mellbe csapjon egy szerződés, de kiderült, hogy Meyers nem 15 milliós WR, még egy gyenge FA classban sem.Nálam is belefért volna ennyiért hogy maradjon, érdekes hogy BB-nek nem ért ennyit...
És az is kiderült, hogy Meyers még egy 20 milliós WR fizu mellé is befért volna az idei capbe.
(Csak mert szóba került ez itt az év során.)
zinedine5
Az 5. fos év meglesz idén a húszból. A negyedét már letudod. 😊Amíg nem lesz újra SB contender csapat és finoman fogalmazva rohadt messze vagyunk attól így egy darabig büdösek leszünk....Tény hogy ide évek óta nem gyűrűt nyerni jönnek a free agentek... 😉Olyan érzésem van hogy valahogy nem vagyunk vonzò csapat a játékosoknak...Már most ott vakarom ahol nem viszket...valahogy nagyon rossz előérzetem van a szezonnal kapcsolatban...de mivel fotelhuszár vagyok így megtehetem 😂Igen. A tavalyi amokfutás után meg is értem.Ez az egy elfogadható magyarázat.Nem érdekelte. Oda akart menni JMD-hez.Meyersnek pápá....WR draft vagy FA piac?Nem is értem..ennyit simán adnunk kellett volna érte, főleg annak tudatában hogy az öreg milyen jól draftol WR-t. 45m$/30m$ garantáltal is simán aláírtam volna. Most így értetlenül állok miért engedtük el ilyen olcsón..
ThundersNFL a Jobbágy
Nomac
Boston
zinedine5
Boston
ThundersNFL a Jobbágy
ParadSEC
Én személy szerint örülök hogy nem szórjuk a pénzt az első 1-2 napon, ez már múltkor sem sült el túl jól (Judon kivételével)...
Castleai01
Remélem nem 20 év fos esztendő jön....
ThundersNFL a Jobbágy
És az is kiderült, hogy Meyers még egy 20 milliós WR fizu mellé is befért volna az idei capbe.
(Csak mert szóba került ez itt az év során.)
Berrios.... ne nevetess már ki. Említeni is felesleges, campbody max.Tudom, azért is írtam, hogy itt nem a pénz volt a tényező egyik félnél sem.Meyerst ennyiért meg tudtuk volna tartani, szóval itt nem a pénz volt a döntő tényező.Ez azért nem ilyen egyszerű.
Lúdas Solymi
Ha nem akart itt maradni, nincs mit tenni, de azért az, hogy elmegy egy WR és helyére beáll egy másik WR....Ez nem így működik.
zinedine5
Azzal egyetértek, hogy nem lehet egyszerűen egy WR-t beállítani, de azért is alakítjuk át a rendszert, hogy könnyebb legyen az átállás az egyetemről ill. másik csapattól, így ha nem veteránt hozunk, akkor már egy draftról jövő játékosnak is lehet ráhatása a játékra.
Lúdas Solymi
Sikerességet tekintve nem tudom mennyire jó ha “leegyszerűsítjük” a rendszert. Nekem semmi bajom nem volt azzal, hogy bonyolult és így legalább hamar kiesnek azon játékosok, akik nem ütik meg a kívánt szintet...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Tudom, azért is írtam, hogy itt nem a pénz volt a tényező egyik félnél sem.Meyerst ennyiért meg tudtuk volna tartani, szóval itt nem a pénz volt a döntő tényező.Ez azért nem ilyen egyszerű.
Lúdas Solymi
zinedine5
Szerkesztette: Lúdas Solymi