New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 1 éve
WR fronton teljes megújulás lesz a jelek szerint...A 3 komolyan vehető kezdő közül csak Thornton-nak van szerződése 2023 után...
És ez egy gyenge WR free agent class idén...
Szóval draft és/vagy trade???
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Meyerst ennyiért meg tudtuk volna tartani, szóval itt nem a pénz volt a döntő tényező.Ez azért nem ilyen egyszerű.
Kíváncsi vagyok, hogy merre megyünk tovább, mit akarunk csinálni.
Itt van Bourne és Parker, kaphatnak nagyobb szerepet.
Agholor UFA, őt váltja Thornton, Draftról jöhet WR meg akár még a piacról is.
Lúdas Solymi
Ha nem akart itt maradni, nincs mit tenni, de azért az, hogy elmegy egy WR és helyére beáll egy másik WR....Ez nem így működik.
több mint 1 éve
Most már világos...IT WAS AN INSIDE JOB pic.twitter.com/Erz3BhF0Co
— Michael Hurley (@michaelFhurley) March 14, 2023
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 025
Meyerst ennyiért meg tudtuk volna tartani, szóval itt nem a pénz volt a döntő tényező.Kíváncsi vagyok, hogy merre megyünk tovább, mit akarunk csinálni.
Itt van Bourne és Parker, kaphatnak nagyobb szerepet.
Agholor UFA, őt váltja Thornton, Draftról jöhet WR meg akár még a piacról is.
több mint 1 éve
Tény hogy ide évek óta nem gyűrűt nyerni jönnek a free agentek... 😉Épp ez miatt kellene azt itt tartani, aki bevált.
Én személy szerint örülök hogy nem szórjuk a pénzt az első 1-2 napon, ez már múltkor sem sült el túl jól (Judon kivételével)...
Castleai01
Jól kezdődik… Nem baj ,legalább Agholor még itt vanŐ már lejárt. Szerencsére.
A jelenlegi gárdábol az egyik kedvenc játékosom volt ,példaértékű hozzáállással.
kolok1972
több mint 1 éve
Amíg nem lesz újra SB contender csapat és finoman fogalmazva rohadt messze vagyunk attól így egy darabig büdösek leszünk....Tény hogy ide évek óta nem gyűrűt nyerni jönnek a free agentek... 😉Olyan érzésem van hogy valahogy nem vagyunk vonzò csapat a játékosoknak...Már most ott vakarom ahol nem viszket...valahogy nagyon rossz előérzetem van a szezonnal kapcsolatban...de mivel fotelhuszár vagyok így megtehetem 😂Igen. A tavalyi amokfutás után meg is értem.Ez az egy elfogadható magyarázat.Nem érdekelte. Oda akart menni JMD-hez.Meyersnek pápá....WR draft vagy FA piac?Nem is értem..ennyit simán adnunk kellett volna érte, főleg annak tudatában hogy az öreg milyen jól draftol WR-t. 45m$/30m$ garantáltal is simán aláírtam volna. Most így értetlenül állok miért engedtük el ilyen olcsón..
ThundersNFL a Jobbágy
Nomac
Boston
zinedine5
Boston
ThundersNFL a Jobbágy
ParadSEC
Én személy szerint örülök hogy nem szórjuk a pénzt az első 1-2 napon, ez már múltkor sem sült el túl jól (Judon kivételével)...
Castleai01
Remélem nem 20 év fos esztendő jön....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Tény hogy ide évek óta nem gyűrűt nyerni jönnek a free agentek... 😉Olyan érzésem van hogy valahogy nem vagyunk vonzò csapat a játékosoknak...Már most ott vakarom ahol nem viszket...valahogy nagyon rossz előérzetem van a szezonnal kapcsolatban...de mivel fotelhuszár vagyok így megtehetem 😂Igen. A tavalyi amokfutás után meg is értem.Ez az egy elfogadható magyarázat.Nem érdekelte. Oda akart menni JMD-hez.Meyersnek pápá....WR draft vagy FA piac?Nem is értem..ennyit simán adnunk kellett volna érte, főleg annak tudatában hogy az öreg milyen jól draftol WR-t. 45m$/30m$ garantáltal is simán aláírtam volna. Most így értetlenül állok miért engedtük el ilyen olcsón..
ThundersNFL a Jobbágy
Nomac
Boston
zinedine5
Boston
ThundersNFL a Jobbágy
ParadSEC
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 1 éve
Olyan érzésem van hogy valahogy nem vagyunk vonzò csapat a játékosoknak...Már most ott vakarom ahol nem viszket...valahogy nagyon rossz előérzetem van a szezonnal kapcsolatban...de mivel fotelhuszár vagyok így megtehetem 😂Igen. A tavalyi amokfutás után meg is értem.Ez az egy elfogadható magyarázat.Nem érdekelte. Oda akart menni JMD-hez.Meyersnek pápá....WR draft vagy FA piac?Nem is értem..ennyit simán adnunk kellett volna érte, főleg annak tudatában hogy az öreg milyen jól draftol WR-t. 45m$/30m$ garantáltal is simán aláírtam volna. Most így értetlenül állok miért engedtük el ilyen olcsón..
ThundersNFL a Jobbágy
Nomac
Boston
zinedine5
Boston
ThundersNFL a Jobbágy
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Már most ott vakarom ahol nem viszket...valahogy nagyon rossz előérzetem van a szezonnal kapcsolatban...de mivel fotelhuszár vagyok így megtehetem 😂Igen. A tavalyi amokfutás után meg is értem.Ez az egy elfogadható magyarázat.Nem érdekelte. Oda akart menni JMD-hez.Meyersnek pápá....WR draft vagy FA piac?Nem is értem..ennyit simán adnunk kellett volna érte, főleg annak tudatában hogy az öreg milyen jól draftol WR-t. 45m$/30m$ garantáltal is simán aláírtam volna. Most így értetlenül állok miért engedtük el ilyen olcsón..
ThundersNFL a Jobbágy
Nomac
Boston
zinedine5
Boston
Draft
több mint 1 éve
Igen. A tavalyi amokfutás után meg is értem.Ez az egy elfogadható magyarázat.Nem érdekelte. Oda akart menni JMD-hez.Meyersnek pápá....WR draft vagy FA piac?Nem is értem..ennyit simán adnunk kellett volna érte, főleg annak tudatában hogy az öreg milyen jól draftol WR-t. 45m$/30m$ garantáltal is simán aláírtam volna. Most így értetlenül állok miért engedtük el ilyen olcsón..
ThundersNFL a Jobbágy
Nomac
Boston
zinedine5
Do your job
több mint 1 éve
Ez az egy elfogadható magyarázat.Nem érdekelte. Oda akart menni JMD-hez.Meyersnek pápá....WR draft vagy FA piac?Nem is értem..ennyit simán adnunk kellett volna érte, főleg annak tudatában hogy az öreg milyen jól draftol WR-t. 45m$/30m$ garantáltal is simán aláírtam volna. Most így értetlenül állok miért engedtük el ilyen olcsón..
ThundersNFL a Jobbágy
Nomac
Boston
több mint 1 éve
Nem érdekelte. Oda akart menni JMD-hez.Meyersnek pápá....WR draft vagy FA piac?Nem is értem..ennyit simán adnunk kellett volna érte, főleg annak tudatában hogy az öreg milyen jól draftol WR-t. 45m$/30m$ garantáltal is simán aláírtam volna. Most így értetlenül állok miért engedtük el ilyen olcsón..
ThundersNFL a Jobbágy
Nomac
Do your job
több mint 1 éve
Dettó....Meyersnek pápá....WR draft vagy FA piac?Nem is értem..ennyit simán adnunk kellett volna érte, főleg annak tudatában hogy az öreg milyen jól draftol WR-t. 45m$/30m$ garantáltal is simán aláírtam volna. Most így értetlenül állok miért engedtük el ilyen olcsón..
ThundersNFL a Jobbágy
Nomac
Draft
több mint 1 éve
Meyersnek pápá....WR draft vagy FA piac?Nem is értem..ennyit simán adnunk kellett volna érte, főleg annak tudatában hogy az öreg milyen jól draftol WR-t. 45m$/30m$ garantáltal is simán aláírtam volna. Most így értetlenül állok miért engedtük el ilyen olcsón..
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Meyersnek pápá....WR draft vagy FA piac?
Draft
több mint 1 éve
Lesz pénz lòvéra hacsak nem hoznak vki méregdrága embertjövőre 18 mio cap szabadul felPénzügyileg úgy se lesztek vele lényegesen beljebb. Az öregnek nagyon elege lehetett Jonnuból, hogy ezt meglépte. Nem volt esetleg neki is egy Wynn féle tweetje? 😀Valószínűleg azért, mert ugyanezt más a töredékéért fogja hozni.Lehet annak hívni, de anno need volt, pénzünk is volt, így kezelték az ügynökök is a helyzetet.Sources: The #Patriots are trading TE Jonnu Smith to the #Falcons, as a former big-ticket free agent heads elsewhere and creates space for New England.Az egyik legnagyobb melléfogásunk....
Beki
ThundersNFL a Jobbágy
Most viszont ki tudtunk szállni belőle, menedzselhető dead cap mellett.
Amit nem értek, hogy miért most...úgy értem, BoB már végignézte a tape-eket meg felmérte, hogy mit tud és így döntött? Vagy esetleg nem kell nekünk 2 TE, mert nem lesz itt 2 TE-s játék vagy éppenséggel a draftról akarnak behúzni egy újoncot aki olcsóbb? Állítólag most mély a TE class, de lehet rosszul olvastam.
Lúdas Solymi
zinedine5
Jonnu Smith will leave behind $12.8M of dead cap with the #Patriots, freeing up $4.4M of space.#Falcons Cap Hits
— Spotrac (@spotrac) March 13, 2023
2023: $11M ($6.25M GTD)
2024: $12M https://t.co/auVjgKg9kP
peterk2005 udvari bolond
Spigo
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
jövőre 18 mio cap szabadul felPénzügyileg úgy se lesztek vele lényegesen beljebb. Az öregnek nagyon elege lehetett Jonnuból, hogy ezt meglépte. Nem volt esetleg neki is egy Wynn féle tweetje? 😀Valószínűleg azért, mert ugyanezt más a töredékéért fogja hozni.Lehet annak hívni, de anno need volt, pénzünk is volt, így kezelték az ügynökök is a helyzetet.Sources: The #Patriots are trading TE Jonnu Smith to the #Falcons, as a former big-ticket free agent heads elsewhere and creates space for New England.Az egyik legnagyobb melléfogásunk....
Beki
ThundersNFL a Jobbágy
Amit nem értek, hogy miért most...úgy értem, BoB már végignézte a tape-eket meg felmérte, hogy mit tud és így döntött? Vagy esetleg nem kell nekünk 2 TE, mert nem lesz itt 2 TE-s játék vagy éppenséggel a draftról akarnak behúzni egy újoncot aki olcsóbb? Állítólag most mély a TE class, de lehet rosszul olvastam.
Lúdas Solymi
zinedine5
Jonnu Smith will leave behind $12.8M of dead cap with the #Patriots, freeing up $4.4M of space.#Falcons Cap Hits
peterk2005 udvari bolond
több mint 1 éve
Pénzügyileg úgy se lesztek vele lényegesen beljebb. Az öregnek nagyon elege lehetett Jonnuból, hogy ezt meglépte. Nem volt esetleg neki is egy Wynn féle tweetje? 😀Valószínűleg azért, mert ugyanezt más a töredékéért fogja hozni.Lehet annak hívni, de anno need volt, pénzünk is volt, így kezelték az ügynökök is a helyzetet.Sources: The #Patriots are trading TE Jonnu Smith to the #Falcons, as a former big-ticket free agent heads elsewhere and creates space for New England.Az egyik legnagyobb melléfogásunk....
Beki
ThundersNFL a Jobbágy
Lúdas Solymi
zinedine5
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 1 éve
JoJo marad 2 évre20 milla, 13 milla garantálttal 2 évre igen baráti ár érte...
ParadSEC
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 025
Na igen, ha a számokat nézzük akkor valóban.Valószínűleg azért, mert ugyanezt más a töredékéért fogja hozni.Lehet annak hívni, de anno need volt, pénzünk is volt, így kezelték az ügynökök is a helyzetet.Sources: The #Patriots are trading TE Jonnu Smith to the #Falcons, as a former big-ticket free agent heads elsewhere and creates space for New England.Az egyik legnagyobb melléfogásunk....
Beki
ThundersNFL a Jobbágy
Lúdas Solymi
zinedine5
Fura amúgy, hogy JMD nem tudta használni, BoB meg ezek szerint nem akarja vagy tényleg próbálnak most faragni és valszeg amúgy se tudott volna jó lenni.
Mások meg a tőlünk szerzett játékosokkal járnak ugyanígy...
Hetedik kör..🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Nem érteni a viccet...
Bill bá tuti pool drukker
ZERO_L
több mint 1 éve
JoJo marad 2 évre
több mint 1 éve
Hetedik kör..🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Bill bá tuti pool drukker
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Valószínűleg azért, mert ugyanezt más a töredékéért fogja hozni.Lehet annak hívni, de anno need volt, pénzünk is volt, így kezelték az ügynökök is a helyzetet.Sources: The #Patriots are trading TE Jonnu Smith to the #Falcons, as a former big-ticket free agent heads elsewhere and creates space for New England.Az egyik legnagyobb melléfogásunk....
Beki
ThundersNFL a Jobbágy
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 025
Lehet annak hívni, de anno need volt, pénzünk is volt, így kezelték az ügynökök is a helyzetet.Sources: The #Patriots are trading TE Jonnu Smith to the #Falcons, as a former big-ticket free agent heads elsewhere and creates space for New England.Az egyik legnagyobb melléfogásunk....
Beki
ThundersNFL a Jobbágy