New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Jogászkodás...Bocs, ilyenkor kibújik belőlem a jogász. Kötöttek egy szerződést, aminek alapján a base salary 7.500.000. $ 2014-ben, a teljes összeg 11.600.000 $. Az alapvető jogelv a "pacta sunt servada", a "szerződés kötelez" minden jogrendszerben. A körülmények azt kívánják alapvetően, hogy tessék betartani a szerződést mindkét részről! Ha ez 11,6 misi, akkor annyi. Meg akkor mi a fenének kötik ezeket a "nagy" szerződéseket? Miért nem lehet azt mondani, hogy ennyi a garantált és szevasz?Nem kizárólag tőled.Ha engem kérdezel senki 😊BostonAkkor itt most ki az unszimpi?zinedine5Nem tudom mit ajánlott a csapat, de itt Vince kéri, hogy cutolják, nem a csapat döntése a cut.zinedine5Ezek szerint mind1 volt neki mi az ajánlatunk:
According to ESPN's Adam Schefter, Wilfork isn't open to any sort of restructuring. Boston
Ilyen helyzetekben népszerű utálni a csapatot, pedig itt a körülmények mindenképpen átstrukturálást (hosszabbítás, paycut) kívántak. Persze lehet, hogy azt mondta BB, hogy maradj egymillió dollárért, de akkor is megvárhatta volna hogy a csapat cutolja, mint ez a kérés.zinedine5
Megjegyzem, ennek a másik oldala a holdout... Azt sem értem, hogy hogy nincs következménye annak, hogy a játékos nem teljesíti a szerződést.
Tudom, hogy az NFL nem így működik. Jogászi tevékenységem során a legnagyobb rémálom USA jogászok által készített szerződés, ami tele van kiskapukkal, záradékkal, kibúvóval. De akkor is...Burkus
Ebben a közegben mindenki tudja, hogy a garantált a lényeg és az a szent. Ezt nyilván meg is kapja.
Viszont ismét észrevehető, hogy a játékosok milyen kétszínűek. Gratulál Talibnak, miközben, mondjuk azért nem igazoltuk vissza, mert a felhasználható összeg jó részét ő maga kapja, aki a saját részéből nem áldoz erre. Imádom amikor a tulajdonoson mindenki számon kéri az áldozatvállalást, amit ő maga nem tesz meg.
több mint 12 éve
Időnként ijesztőnek tartom, hogy ennyi jogász van a fórumon. Engem is beleértve.ON
meglepő módon Kelly belement a fizuátstukturálásba
több mint 12 éve
Azzal számoltak hogy ha megsérül és nem éri meg annyiért itt tartani akkor a SZABÁLYOK szerint cutolhaják..Wilfork meg pontosan tudta ezt amikor aláírta a szerződést..nem is értem miről beszélsz..Ha mar jogaszkodunk, Clausula rebus sic stantibus? 😉kolok1972Jogászkodjunk. Erre való hivatkozáshoz a szerződéskötést követően beállott körülmény szükséges és az, hogy a szerződés valamelyik fél lényeges jogos érdekét sértse. Az érdeksérelem a gyakorlat szerint akkor lényeges, ha ennek figyelembevételével a felek a szerződésüket nem kötötték volna meg.
Mi az a körülmény, amivel nem számoltak a felek a szerződés megkötésekor? Annak a lehetőségével, hogy Wilfork megsérülhet, számolniuk kellett.Burkus
több mint 12 éve
Ha mar jogaszkodunk, Clausula rebus sic stantibus? 😉kolok1972Jogászkodjunk. Erre való hivatkozáshoz a szerződéskötést követően beállott körülmény szükséges és az, hogy a szerződés valamelyik fél lényeges jogos érdekét sértse. Az érdeksérelem a gyakorlat szerint akkor lényeges, ha ennek figyelembevételével a felek a szerződésüket nem kötötték volna meg.
Mi az a körülmény, amivel nem számoltak a felek a szerződés megkötésekor? Annak a lehetőségével, hogy Wilfork megsérülhet, számolniuk kellett.
több mint 12 éve
Vince "team first" Wilforkezúton is gratulálok
sejtettem, hogy már csak az asszony miatt is nehéz lenne bármiben megállapodni... de szopjon le egy lovat, hogy ezzel még nem pénteken, szombaton jött elő (akkor kezdődtek meg a tárgyalások), amikor még egy cut után behúzhattunk volna egy premier DT a free agency-n
a tavalyi (sőt, a tavalyelőtti) játékát elnézve nem szolgálja meg az idei fizuját
slusszpassz
több mint 12 éve
Ha mar jogaszkodunk, Clausula rebus sic stantibus? 😉
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Bocs, ilyenkor kibújik belőlem a jogász. Kötöttek egy szerződést, aminek alapján a base salary 7.500.000. $ 2014-ben, a teljes összeg 11.600.000 $. Az alapvető jogelv a "pacta sunt servada", a "szerződés kötelez" minden jogrendszerben. A körülmények azt kívánják alapvetően, hogy tessék betartani a szerződést mindkét részről! Ha ez 11,6 misi, akkor annyi. Meg akkor mi a fenének kötik ezeket a "nagy" szerződéseket? Miért nem lehet azt mondani, hogy ennyi a garantált és szevasz?Nem kizárólag tőled.Ha engem kérdezel senki 😊BostonAkkor itt most ki az unszimpi?zinedine5Nem tudom mit ajánlott a csapat, de itt Vince kéri, hogy cutolják, nem a csapat döntése a cut.zinedine5Ezek szerint mind1 volt neki mi az ajánlatunk:
According to ESPN's Adam Schefter, Wilfork isn't open to any sort of restructuring. Boston
Ilyen helyzetekben népszerű utálni a csapatot, pedig itt a körülmények mindenképpen átstrukturálást (hosszabbítás, paycut) kívántak. Persze lehet, hogy azt mondta BB, hogy maradj egymillió dollárért, de akkor is megvárhatta volna hogy a csapat cutolja, mint ez a kérés.zinedine5
Megjegyzem, ennek a másik oldala a holdout... Azt sem értem, hogy hogy nincs következménye annak, hogy a játékos nem teljesíti a szerződést.
Tudom, hogy az NFL nem így működik. Jogászi tevékenységem során a legnagyobb rémálom USA jogászok által készített szerződés, ami tele van kiskapukkal, záradékkal, kibúvóval. De akkor is...
több mint 12 éve
Nem kell ezt túl ragozni, hosszú távon csak jót tett így a csapattal...Annyi a nehézség hogy nem jövőre kell elgondolkozni a pótlásán hanem már idén...
Cserébe felszabadul egy csomó hely a cap alatt...
Előző szezonban is megoldottuk a kiesését a "zöldfülűekkel", a következő szezonra ezek a srácok is csak jobbak/tapasztaltabbak lesznek, plusz ott van Kelly, (Armstead?) és jöhet egy nose a draftról...
Hiányozni fog, de szerintem hülyeséget csinált most...
Sehol nem fog 1 évesnél hosszabb szerződést kapni ebben a korban, ilyen sérülés után és az sem lesz magas összegű...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Nem kizárólag tőled.Ha engem kérdezel senki 😊BostonAkkor itt most ki az unszimpi?zinedine5Nem tudom mit ajánlott a csapat, de itt Vince kéri, hogy cutolják, nem a csapat döntése a cut.zinedine5Ezek szerint mind1 volt neki mi az ajánlatunk:
Ilyen helyzetekben népszerű utálni a csapatot, pedig itt a körülmények mindenképpen átstrukturálást (hosszabbítás, paycut) kívántak. Persze lehet, hogy azt mondta BB, hogy maradj egymillió dollárért, de akkor is megvárhatta volna hogy a csapat cutolja, mint ez a kérés.
több mint 12 éve
Én nagyon szeretem VW-t,de nézd meg mit csinált Ike Taylor a Steelersnél...Lehet úgy is,pedig ő nem egy Achilles szakadásbol jön vissza,egy csonka,de szar szezon után .Miért is? Azért unszimpi, mert szeretné, hogy betartsák a szerződést, amit kötöttek vele?Akkor itt most ki az unszimpi?zinedine5Nem tudom mit ajánlott a csapat, de itt Vince kéri, hogy cutolják, nem a csapat döntése a cut.zinedine5Ezek szerint mind1 volt neki mi az ajánlatunk:
Látom, Téged is megmételyezett az NFL szerződésekre és előírásokra fittyet hányó szelleme... 😊Burkus
több mint 12 éve
Akkor itt most ki az unszimpi?zinedine5Mindenki szimpi, egyszerűen csak meglepett. Nem ezt vártam és vártuk sokan tőle. Év közben még volt az a videója, hogy milyen posztokat vállalna el, ha újra játszana. Ott volt a meccseken hűségesen. Ezt nem értem, hogy mi változott benne? Elvárta volna az aranypajzsra emelést, meg a vörös szőnyeget, mert meggyógyult!? (meggyógyult?) Ezek után a vezetőségnek volt pofája helyén kezelni, erre megsértődött? Hajrá akkor most már előre Brownerért!
több mint 12 éve
Miután szétszakadt az ember, és amúgy is esett vissza már kicsit a teljesítménye, valamint nem éppen fiatal, valamilyen szinten figyelembe veheti ezt akkor, ha éppen 11.6 millát keresne egy szezonban. Mondjuk egy 8 körül ha lemegy, mindenki jól jár. Persze csak akkor, ha nem kap jobbat FA-ként, de az kérdéses, meglátjuk, jobban megéri-e így neki egy új helyenMiért is? Azért unszimpi, mert szeretné, hogy betartsák a szerződést, amit kötöttek vele?Akkor itt most ki az unszimpi?zinedine5Nem tudom mit ajánlott a csapat, de itt Vince kéri, hogy cutolják, nem a csapat döntése a cut.zinedine5Ezek szerint mind1 volt neki mi az ajánlatunk:
Látom, Téged is megmételyezett az NFL szerződésekre és előírásokra fittyet hányó szelleme... 😊Burkus

több mint 12 éve
Ha engem kérdezel senki 😊Akkor itt most ki az unszimpi?zinedine5Nem tudom mit ajánlott a csapat, de itt Vince kéri, hogy cutolják, nem a csapat döntése a cut.zinedine5Ezek szerint mind1 volt neki mi az ajánlatunk:
Do your job
több mint 12 éve
Miért is? Azért unszimpi, mert szeretné, hogy betartsák a szerződést, amit kötöttek vele?Akkor itt most ki az unszimpi?zinedine5Nem tudom mit ajánlott a csapat, de itt Vince kéri, hogy cutolják, nem a csapat döntése a cut.zinedine5Ezek szerint mind1 volt neki mi az ajánlatunk:
Látom, Téged is megmételyezett az NFL szerződésekre és előírásokra fittyet hányó szelleme... 😊
több mint 12 éve
Hát,Tomi... Megszorongatták neki és nem élvezte 😕 Nézzük a jó oldalát,( ha van ennek egyáltalán ) a vita,hogy kell-e minőségi DT vagy elég az eddigi ötös fogat ; eldőlt. Sajnálom a Pufifankot,de nagyon szkeptikus voltam h ilyen súllyal,ilyen sérüléséből vissza lehet-e térni
több mint 12 éve
Akkor itt most ki az unszimpi?Nem tudom mit ajánlott a csapat, de itt Vince kéri, hogy cutolják, nem a csapat döntése a cut.zinedine5Ezek szerint mind1 volt neki mi az ajánlatunk:
több mint 12 éve
Nem tudom mit ajánlott a csapat, de itt Vince kéri, hogy cutolják, nem a csapat döntése a cut.zinedine5Ezek szerint mind1 volt neki mi az ajánlatunk:
According to ESPN's Adam Schefter, Wilfork isn't open to any sort of restructuring.
Do your job
több mint 12 éve
Biztos hiányzik neki Talib, majd megy a Denverhez bagóért, mert ott úgyis jó csapat van 😀

több mint 12 éve
Nem tudom mit ajánlott a csapat, de itt Vince kéri, hogy cutolják, nem a csapat döntése a cut.
több mint 12 éve
Racionalitás ide vagy oda, én nagyon sajnálom Wilforkot. Ő volt messze a legnagyobb! Neki van meg az aláírt sisakja, az ő meze... Remélem, hogy nem az AFCben fog kikötni.
több mint 12 éve
A vezetőség paycutot akart, csak VW nem.A legjobbakat kívánom neki de egy ilyen súlyú embernek, ilyen kitámasztási terhelést igénylő poszton negyon nehéz lesz visszatérni egy ilyen sérülésből 😕
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Eddig kifejezetten tetszik a FA politikánk. Kicsit visszafogott, de az sose baj. Revis hatalmas húzás volt. Álmodni nem mertem róla, hogy egy Revis kaliberű CB jön majd, de ez remek. Ha sikerülne még megszerezni Woodyardot és Brownert, én mindenképp elégedett lennék. Minitront nagyon sajnálom, ha nem marad, de hozzá tartozik, hogy messze nem olyan pótolhatatlan, mint azt sokan gondolták a szezon folyamán. A Wilfork cut pedig megdöbbentő. Én azt hittem, maradni fog csak jön a paycut.
több mint 12 éve
Ha Wilfork cut ki marad DT poszton? Kelly, Vellano, Jones, Siliga... KárcsúúúúúThundersNFLKár hogy nem lesz idén draft. Oh wait.
Ahogy ismerem BBt, Will Sutton itt fog kikötni a 4. -5. körben .
több mint 12 éve
Bármennyire is sajnálom, de ha hamarabb van a cut akkor lehetne egy Linval Joseph-nk helyette.
több mint 12 éve
Akármennyire racionális, ettől szomorú lettem. Nagyon fog hiányozni.Ian Rapoport @RapSheet 3 pVárható volt sajna, tavaly már a sérülése előtt sem volt az igazi..a pats.hu-n volt egy kimutatás, hogy Kelly húzta a DL közepét.Kíváncsi vagyok lesz-e még csapata , mindenesetre sok sikert neki !!gordon
#Patriots Pro Bowl DT Vince Wilfork has asked that the team release him after 10 seasons in New England, according to sources.
keménygörcs
Most olvasom, hogy a csapat át akarta strukturálni a szerződését, de Vince nem volt partner ehhez. És mindenképpen játszani akar jövőre. Megsértődött.
Mondjuk a Talibnak küldött üzenete elég beszédes volt, abból várható volt, hogy ez lesz az álláspontja.
Semmi sem tart örökké...