New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Jöhet még esetleg Ghost hosszabbítása.Plusz DMC, Slater hosszabbításával is nyerhetnénk idénre pénzt. Conollyt meg ha nem vágjuk ki, akkor sem ér 4 misit. Hosszabbítsunk vagy paycut. Nem beszélve mondjuk Bequette két lábbal való kirúgásáról, ami valami fura oknál fogva, legalább egy éve nem történik meg.
gordon
több mint 11 éve
Ebben még nincs benne Revis szerződése és a Kelly restructure. Ezekkel együtt 10.2 millió a capspace.Itt 16 millió van.oké nyertél, elfogadjuk😛gordon
nflplayers.com/reports/public-salary-cap.htmundisputedly
Patriots salary cap témában ezt a twittert érdemes követni: twitter.com/patscap .
több mint 11 éve
Spikes-ról nem nagyon olvastam semmilyen hírt. Kizárt, hogy őt visszaigazoljuk sztem, de ahhoz képest, hogy milyen ambíciókkal indult, még csak érdeklődés sem volt iránta.BurkusBills vizit, csak hogy mi is örüljünk.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Letroy Guion DT jön látogatóba. Nem ő fogja megoldani a gondjainkat.
több mint 11 éve
Csak kinek adnál ilyen szerződést? Azért elnézve a maradék játékosokat már nincs nagyon sok olyan név akit szívesen látnék.tamasboldizsarÉn senkinek, de egy DE-WR duó kell még a piacról
több mint 11 éve
oké nyertél, elfogadjuk😛a spotrac-en már mindenki a fedélzeten, Revis, Hóember, Kelly átalakítás és így VW cutja nélkül van cca. 11Milla.Itt 16 millió van.
Jöhet még esetleg Ghost hosszabbítása. Én többekkel ellentétben nem raknám ki Connolly-t , egy domináns C mellett ő is felfog nőni a feladathoz.
Nem tudom ki jön még idén a piacról de a nagyon baráti 2015-ös keret miatt egy-két nagyobb farnehéz szerződés simán belefér.
Van is itt erről egy jó cikk:
musketfire.com/2014/03/12/look-new-england-patriots-future-salary-cap/gordon
nflplayers.com/reports/public-salary-cap.htmundisputedly
több mint 11 éve
a spotrac-en már mindenki a fedélzeten, Revis, Hóember, Kelly átalakítás és így VW cutja nélkül van cca. 11Milla.Itt 16 millió van.
Jöhet még esetleg Ghost hosszabbítása. Én többekkel ellentétben nem raknám ki Connolly-t , egy domináns C mellett ő is felfog nőni a feladathoz.
Nem tudom ki jön még idén a piacról de a nagyon baráti 2015-ös keret miatt egy-két nagyobb farnehéz szerződés simán belefér.
musketfire.com/2014/03/12/look-new-england-patriots-future-salary-cap/gordon
nflplayers.com/reports/public-salary-cap.htm
több mint 11 éve
Én inkább Wendell mellé hoznék domináns OG-t, hátha visszatér előző szezonbeli fasza formájához 😀 Neki legalább volt már masszívan jó éve, meg most egy pocsék is. Connolly kevésbé zsákbamacska, csak kb pluszt nem ad hozzáWyattEgyre biztosabb vagyok benne, hogy a Day 1 kezdő OL-t házon belül fogjuk megoldani. Connolly bemegy centerbe, Cannon verzatilitásáért mindenki odavolt, most, hogy több meccsen játszott mehet be Right Guardnak a helyén pedig meglátjuk 2014-ben meddig bírja Vollmer. Természetesen kell interior OL a draftról, de első évben ideális esetben szerintem nem fog kezdeni.

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Csak kinek adnál ilyen szerződést? Azért elnézve a maradék játékosokat már nincs nagyon sok olyan név akit szívesen látnék.
több mint 11 éve
Én inkább Wendell mellé hoznék domináns OG-t, hátha visszatér előző szezonbeli fasza formájához 😀 Neki legalább volt már masszívan jó éve, meg most egy pocsék is. Connolly kevésbé zsákbamacska, csak kb pluszt nem ad hozzá

több mint 11 éve
a spotrac-en már mindenki a fedélzeten, Revis, Hóember, Kelly átalakítás és így VW cutja nélkül van cca. 11Milla.Jöhet még esetleg Ghost hosszabbítása. Én többekkel ellentétben nem raknám ki Connolly-t , egy domináns C mellett ő is felfog nőni a feladathoz.
musketfire.com/2014/03/12/look-new-england-patriots-future-salary-cap/
több mint 11 éve
Az egyik topicban azt olvastam, hogy Edelmannek 3év 9millát kínáltunkgordonRemélem 3 évre összesen, nem évente 😀 Bár akkor nyilván aláírta volna, szal ez kiesik. Mondjuk 3 milláért lehet, hogy jobban jár a piaccal, aztán legfeljebb visszajön ennyiért, és mindenki jól jár 😊

több mint 11 éve
Az egyik topicban azt olvastam, hogy Edelmannek 3év 9millát kínáltunk
több mint 11 éve
Ezt látod sokkal jobban el tudom képzelni reálisnak, mint a több helyen említett másikatIgen, az még Revis és Kelly előtt volt, bár Wilfork után így is lesz közel 18 millányi helyünk

több mint 11 éve
10,2 millánk van az overhtecap szerint.overthecap.com/teamcap.php?Team=Patriots&Year=2014
több mint 11 éve
Állítólag még mindig közel 17 milla helyünk van a cap alatt, ehhez pedig a Wilfork-cut lenne még 7.5 millió. Mondjuk vonakodva fogadom, szerintem ez még pre-Revis lehetett

több mint 11 éve
Spikes-ról nem nagyon olvastam semmilyen hírt. Kizárt, hogy őt visszaigazoljuk sztem, de ahhoz képest, hogy milyen ambíciókkal indult, még csak érdeklődés sem volt iránta. Blount szintén nem játszik egyenlőre, őt jó lenne outlet áron megtartani.Én örültem volna, ha Woodyard idejön. Mayo, Hightower, Collins, Woodyard, Fletcher - ez már jól hangzott volna. Fletcher nem kapott szerződést a Bucsnál ugye?
több mint 11 éve
Annyiért nem is baj. Nálunk az ő posztjára ott van Collins kezdőnek – remélhetőleg 10+ évre, mellette Mayo és Hightower, ide nem feltétlen kell nagypénzes csere

több mint 11 éve
Viszont Woodyard úgy néz ki a Titans-t választotta4 év 16 milla
több mint 11 éve
nem vagy vele egyedül 😊ja, én pedig ugrottam az infóra, mnt gyöngytyúk a meleg takonyra, már bocsánat😛gordoncsak átrakta máraSpigoLemondta a washingtoni taliját.BostonBrowner egyre közelebbgordonMesélj! Vagy ez csak egy belső hang? 😀polonic
Do your job
több mint 11 éve
ja, én pedig ugrottam az infóra, mnt gyöngytyúk a meleg takonyra, már bocsánat😛csak átrakta máraSpigoLemondta a washingtoni taliját.BostonBrowner egyre közelebbgordonMesélj! Vagy ez csak egy belső hang? 😀polonic
több mint 11 éve
csak átrakta máraLemondta a washingtoni taliját.BostonBrowner egyre közelebbgordonMesélj! Vagy ez csak egy belső hang? 😀polonic
illetve: 2 Redskins sources tell @RapSheet and I that Browner's trip to DC was called off. Agent Peter Schaffer says "plan is for him to go this AM."
több mint 11 éve
Lemondta a washingtoni taliját.Browner egyre közelebbgordonMesélj! Vagy ez csak egy belső hang? 😀polonic
Do your job
több mint 11 éve
Browner egyre közelebbgordonHozzád vagy a csapathoz? 😊
több mint 11 éve
Browner egyre közelebbgordonMesélj! Vagy ez csak egy belső hang? 😀
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one