New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 429 — Ajmo Vatreni
Jöhet még esetleg Ghost hosszabbítása.
gordon
Plusz DMC, Slater hosszabbításával is nyerhetnénk idénre pénzt. Conollyt meg ha nem vágjuk ki, akkor sem ér 4 misit. Hosszabbítsunk vagy paycut. Nem beszélve mondjuk Bequette két lábbal való kirúgásáról, ami valami fura oknál fogva, legalább egy éve nem történik meg.
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Itt 16 millió van.
 nflplayers.com/reports/public-salary-cap.htmundisputedly
oké nyertél, elfogadjuk😛gordon
Ebben még nincs benne Revis szerződése és a Kelly restructure. Ezekkel együtt 10.2 millió a capspace.

Patriots salary cap témában ezt a twittert érdemes követni:  twitter.com/patscap .
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Spikes-ról nem nagyon olvastam semmilyen hírt. Kizárt, hogy őt visszaigazoljuk sztem, de ahhoz képest, hogy milyen ambíciókkal indult, még csak érdeklődés sem volt iránta.Burkus
Bills vizit, csak hogy mi is örüljünk.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Letroy Guion DT jön látogatóba. Nem ő fogja megoldani a gondjainkat.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Csak kinek adnál ilyen szerződést? Azért elnézve a maradék játékosokat már nincs nagyon sok olyan név akit szívesen látnék.tamasboldizsar
Én senkinek, de egy DE-WR duó kell még a piacról
több mint 11 éve
a spotrac-en már mindenki a fedélzeten, Revis, Hóember, Kelly átalakítás és így VW cutja nélkül van cca. 11Milla.
Jöhet még esetleg Ghost hosszabbítása. Én többekkel ellentétben nem raknám ki Connolly-t , egy domináns C mellett ő is felfog nőni a feladathoz.
Nem tudom ki jön még idén a piacról de a nagyon baráti 2015-ös keret miatt egy-két nagyobb farnehéz szerződés simán belefér.
Van is itt erről egy jó cikk:
 musketfire.com/2014/03/12/look-new-england-patriots-future-salary-cap/gordon
Itt 16 millió van.
 nflplayers.com/reports/public-salary-cap.htmundisputedly
oké nyertél, elfogadjuk😛
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
a spotrac-en már mindenki a fedélzeten, Revis, Hóember, Kelly átalakítás és így VW cutja nélkül van cca. 11Milla.
Jöhet még esetleg Ghost hosszabbítása. Én többekkel ellentétben nem raknám ki Connolly-t , egy domináns C mellett ő is felfog nőni a feladathoz.
Nem tudom ki jön még idén a piacról de a nagyon baráti 2015-ös keret miatt egy-két nagyobb farnehéz szerződés simán belefér.
 musketfire.com/2014/03/12/look-new-england-patriots-future-salary-cap/gordon
Itt 16 millió van.
 nflplayers.com/reports/public-salary-cap.htm
több mint 11 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Én inkább Wendell mellé hoznék domináns OG-t, hátha visszatér előző szezonbeli fasza formájához 😀 Neki legalább volt már masszívan jó éve, meg most egy pocsék is. Connolly kevésbé zsákbamacska, csak kb pluszt nem ad hozzáWyatt
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy a Day 1 kezdő OL-t házon belül fogjuk megoldani. Connolly bemegy centerbe, Cannon verzatilitásáért mindenki odavolt, most, hogy több meccsen játszott mehet be Right Guardnak a helyén pedig meglátjuk 2014-ben meddig bírja Vollmer. Természetesen kell interior OL a draftról, de első évben ideális esetben szerintem nem fog kezdeni.

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
Csak kinek adnál ilyen szerződést? Azért elnézve a maradék játékosokat már nincs nagyon sok olyan név akit szívesen látnék.
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én inkább Wendell mellé hoznék domináns OG-t, hátha visszatér előző szezonbeli fasza formájához 😀 Neki legalább volt már masszívan jó éve, meg most egy pocsék is. Connolly kevésbé zsákbamacska, csak kb pluszt nem ad hozzá

több mint 11 éve
 musketfire.com/2014/03/12/look-new-england-patriots-future-salary-cap/
több mint 11 éve
Az egyik topicban azt olvastam, hogy Edelmannek 3év 9millát kínáltunkgordon
Remélem 3 évre összesen, nem évente 😀 Bár akkor nyilván aláírta volna, szal ez kiesik. Mondjuk 3 milláért lehet, hogy jobban jár a piaccal, aztán legfeljebb visszajön ennyiért, és mindenki jól jár 😊

több mint 11 éve
Az egyik topicban azt olvastam, hogy Edelmannek 3év 9millát kínáltunk
több mint 11 éve
Ezt látod sokkal jobban el tudom képzelni reálisnak, mint a több helyen említett másikat
Igen, az még Revis és Kelly előtt volt, bár Wilfork után így is lesz közel 18 millányi helyünk

több mint 11 éve
10,2 millánk van az overhtecap szerint.
 overthecap.com/teamcap.php?Team=Patriots&Year=2014
több mint 11 éve
Állítólag még mindig közel 17 milla helyünk van a cap alatt, ehhez pedig a Wilfork-cut lenne még 7.5 millió. Mondjuk vonakodva fogadom, szerintem ez még pre-Revis lehetett

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Spikes-ról nem nagyon olvastam semmilyen hírt. Kizárt, hogy őt visszaigazoljuk sztem, de ahhoz képest, hogy milyen ambíciókkal indult, még csak érdeklődés sem volt iránta. Blount szintén nem játszik egyenlőre, őt jó lenne outlet áron megtartani.

Én örültem volna, ha Woodyard idejön. Mayo, Hightower, Collins, Woodyard, Fletcher - ez már jól hangzott volna. Fletcher nem kapott szerződést a Bucsnál ugye?
több mint 11 éve
Annyiért nem is baj. Nálunk az ő posztjára ott van Collins kezdőnek – remélhetőleg 10+ évre, mellette Mayo és Hightower, ide nem feltétlen kell nagypénzes csere

több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Viszont Woodyard úgy néz ki a Titans-t választotta

4 év 16 milla
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Browner egyre közelebbgordon
Mesélj! Vagy ez csak egy belső hang? 😀polonic
Lemondta a washingtoni taliját.Boston
csak átrakta máraSpigo
ja, én pedig ugrottam az infóra, mnt gyöngytyúk a meleg takonyra, már bocsánat😛gordon
nem vagy vele egyedül 😊

Do your job
több mint 11 éve
csak átrakta máraSpigo
ja, én pedig ugrottam az infóra, mnt gyöngytyúk a meleg takonyra, már bocsánat😛
több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
csak átrakta mára

illetve: 2 Redskins sources tell @RapSheet and I that Browner's trip to DC was called off. Agent Peter Schaffer says "plan is for him to go this AM."
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Lemondta a washingtoni taliját.

Do your job
több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Hozzád vagy a csapathoz? 😊
több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Mesélj! Vagy ez csak egy belső hang? 😀

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one