New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 11 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Hmm...Lassan kékre-zőldre "verik" a csapatunkat😀😀

gordon
Nemtom, ki készítette ezt az értékelést, de elég sajátos véleményt tükröz, hogy azt ne mondjam mulatságos. Brady nem elit? Hightower pedig jobb mint Ninko vagy Chandler? Mayo a "solid" kategóriában?

No comment....
több mint 11 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Nagyon szűkül a DT/DE piac, pedig nekünk a Dline-ba nagyon kellene még valami értékelhető veterán. Nem tudjuk csak a draftról megoldani.HanSolo
Milyen opcioink maradtak meg?

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
HanSolo New England Patriots 651
Peppersről kár volt álmodoznom. Kicsit alábecsültem az értékét.

Source: Julius Peppers has agreed to terms with the Green Bay Packers on a 3-year deal.

Filed to ESPN: Agent Carl Carey adds Julius Peppers' 3-year deal to Green Bay is "for $30M max, $7.5M guaranteed & $8.5M in tot 1st yr sal."

Nagyon szűkül a DT/DE piac, pedig nekünk a Dline-ba nagyon kellene még valami értékelhető veterán. Nem tudjuk csak a draftról megoldani.
több mint 11 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Csak nekem tűnik hidegháborús fegyverkezési versenyek ami a két idei AFCC résztvevő között zajlik? 😀undisputedly
Inkább szól az NFC nagycsapatainak.
több mint 11 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Brandon jött Brandon ment

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 11 éve
triangle 1 283
ha jól tudom (?), browner az első 4 meccsen nem játszhat, viszont az OTA-któl kezdve a training campen át részt vehet minden csapateseményen.
brady meg az ifjak izzadni fognak edzésen, az tuti. nagyon remélem, hogy ez is csak tovább javítja a sophomore jump esélyeit náluk.

azért a vonalra még kéne valaki, aki felborítja az ellen OL-t, mert nem lehet minden playben coverage sack-et csinálni...
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Érdemes végignézni, ha van 8 percetek 😊 Ezért Imádtuk a játékát:

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Hmm...Lassan kékre-zőldre "verik" a csapatunkat😀😀

több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Csak nekem tűnik hidegháborús fegyverkezési versenyek ami a két idei AFCC résztvevő között zajlik? 😀undisputedly
Van benne valami, én tavaly ezt a 49ers, Seahawks párosnál éreztem. Mondjuk mind a négy csapat így is bent volt a legjobb négyben, mekkora lenne egy replay (persze más eredményekkel 😀)

több mint 11 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Browner, ahogy olvasom területvédekezésben nem jó, így viszont SS-ben nem lenne jó. Nagyon sok emberfogással fogunk játszani, akár egy deep safety-vel is (McCourty). Így nem is lenne nagy elentősége a SS-nek. Nyilván Revis-é a legjobb WR, Arringtoné a slot, Browner-t mozgatjuk a nagy testfelépítésüek ellen, akár TE, akár bazinagy WR, a többit meg megoldják Loganék.

És így lehet kreatívkodni a front 7-ben mindenféle felállással, blitz-szel, stb.
több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Csak nekem tűnik hidegháborús fegyverkezési versenyek ami a két idei AFCC résztvevő között zajlik? 😀
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Na azért! Nem dolgoztam éjszaka így erről a dealről csak most reggel értesültem, igaz csütörtökön már megjósoltam😀

Én is biztos vagyok benne, hogy hibrid játékosnak jött , tökéletesen alkalmas lesz arra a szerepre amire A. Wilsont szánta tavaly BB.
Ha van egy Revis-ed CB1-ben aki a liga legjobb man2man CB-je és van egy Dennard/Ryan-ed CB.2ben aki mellé kihúzódik a liga egyik legjobb FS-je akkor az eredetileg SS-nek szánt játékosod nagyobb rizikó nélkül léphet fel a slotba pusztítani..Aztán 335 vagy 326ban kiegészülve Harmon-al , Arrington-al, hmm, nyami-nyami😛

itt erre egy jó példa:
 www.profootballfocus.com/blog/2014/03/13/revis-island-is-back/
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
Spikes ment a Billsbe 1 évre, legalább más csoportba ment volna, de kb a kutyának nem kellett valszeg egy dimenziós playaként.

több mint 11 éve
Ha még Julian-t is itt tartják, akkor Bostonban szobrot kapnak.tomi-tomi
Inkabb majd a negyedik gyuru utan 2015 februarban 😉

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Azt hiszem BB-ék "kicsit" felhúzták magukat Talib távozásán és átmentek "dafke" üzemmódba... 😛
Castleai01
😊
Szerintem még az is szerepet játszik, hogy biztosak most már a következő évek jelentős cap emelését illetően. Mint az 1. körös draftnál. Évekig inkább kitrade-eltek onnan. Amint csökkentették az újoncok fizetését, átmentek agresszívba. Húztak a két első körös cetlivel, mindkétszer még fel is trade-eltek. (Chandler Jones és Hightower)

Ha még Julian-t is itt tartják, akkor Bostonban szobrot kapnak.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Rapaport jelentette, hogy rajta van a csapat minitron megallapodasan.

több mint 11 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Biztos valami hibrid szerepkört szánnak neki, mert azt nem lehet mondani, hogy Dennard és Logan slotra vagy második számú CB-nek nem lennének megfelelő játékosok. Nagyon örülök a szerződtetésének, csak remélem leginkább Arrington játékidejének kárára lesz majd pályán, nem Dennardéra és főleg nem Loganéra 😊 Mindenesetre a secondary rotáció megvan, ez az alakzat (talán) a denveri passzjátékot is kontrollálni tudja majd, jó irányba haladunk. Legalább annyira örülök ennek a lépésnek, mint Revisnak 😊
több mint 11 éve
Jappp, láthatóan egyetértünk.
Tavaly állítólag a sebességével volt gond, s az is valószínűsíthető hogy nem lesz már gyorsabb cca. 30 évesen. A méreteit nézve kb. olyan, mint Chancellor csak minusz 5 kiló. Vagy safety/LB poszton vadászik majd (lásd előbbi jumbo DB utalást) az ellen TE-jeire.

De az is lehetséges, hogy szimplán CB-nek hozták... akkor azonban Arrington kezdheti félteni a helyét, Dennard és Ryan hozzá képest nagyon olcsó.Gyulus
Az hagyján, mert a Cole-félék is olcsók, de ahhoz túl jók is 😊

több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Jappp, láthatóan egyetértünk.
Tavaly állítólag a sebességével volt gond, s az is valószínűsíthető hogy nem lesz már gyorsabb cca. 30 évesen. A méreteit nézve kb. olyan, mint Chancellor csak minusz 5 kiló. Vagy safety/LB poszton vadászik majd (lásd előbbi jumbo DB utalást) az ellen TE-jeire.

De az is lehetséges, hogy szimplán CB-nek hozták... akkor azonban Arrington kezdheti félteni a helyét, Dennard és Ryan hozzá képest nagyon olcsó.
több mint 11 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Azt hiszem BB-ék "kicsit" felhúzták magukat Talib távozásán és átmentek "dafke" üzemmódba... 😛
Amúgy mennyi esélyt láttok rá hogy esetleg S-ként (is?) próbáljuk majd alkalmazni Brownert?
(Tudom hogy ez azért nem teljesen úgy megy hogy valaki csak simán posztot vált, pláne új csapatban, de a valószínűsíthető Revis-Browner-Arrington(slot) CB felállás mellett kicsit luxusnak érzem a Dennard-Ryan kettőst csak cserének tartani, még ha jelenleg anyagilag ez nem is megterhelő... Ugyanakkor S poszton azért még gyengék maradtunk...)
Vicces lenne nickel-dime védekezésnél 5-6 CB-kel felállni... 😀
(Itt nálam McCourty és Browner lenne a 2 "CB/Safety"...)

szerk.:
Nagyjából egyre gondolunk szerintem Gyulus-sal, csak én "tetű lassan" gépelek... 😉

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Kíváncsi vagyok, pontosan milyen szerepet szánunk neki. A Revis, Dennard, Logan hármas eddig sem volt kismiska.
A tippem az lenne, h tavaly nagyon bejött BB-nek az NO elleni taktika, mikor Talib végig Jimmy Grahamet követte. Brownerrel ezt szintúgy lehetne, plusz neki lehet hogy feküdne a "JUMBO" DB szerepkör, amivel BB annyiszor kísérletezett (bazz, még Tank Williamsre és Lynchre is mléxem), eddig kevés sikerrel.
több mint 11 éve
Masszívan bejött nekünk a Seahawks-way 😀 Remélem, az eredmények is hasonlóak lesznek :A:

több mint 11 éve
HanSolo New England Patriots 651
"If Ron Borges going to crush this deal for spending too much money, not speding enough, or not having respect for players on the roster?" 😀

LOLDoM
Nem tudom, ki írta, de telitalálat!tomi-tomi
 twitter.com/NEPD_Loyko

Nagy formában van mostanában a one-linerek tekintetében.DoM
Loyko poénos kedvében van:
If only Adrian Wilson was 3 years younger that Patriots would really be the Legion of Boom East
több mint 11 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 888 — Apu ökölbeszorított keze
nem szaroztok... BB átváltozott?

több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Mikor rakott össze BB ilyen secondary-t?!
Revis-DMC-Browner-Dennard-Ryan-Arrington-Harmon. Bármelyik eddigi Pats DB sorral felveszi a versenyt.
Azt hiszem, kiélheti magát BB. Revis el lesz a pálya egyik felén, DMC-Dennard-Ryan ügyel a másik oldalra, Browner meg bárhol, bárkit leüthet.

DoM
Nagyon úgy néz ki, hogy Wilfork csapata visszavonulót fúj a "vágjatok ki" álláspontból. Most már begyűjtik a piac ajánlatait és összehasonlítják a Patriots-éval.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)