New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Abban a szezonban, amikor megsérült, nagyon nagy ász volt, de az kb. 5 meccs volt.Ha bepottyan hozzátok Britt is, akkor öröm és boldogság lesz a Foxborough-ban Brady utolsó éveire.aztecEgyes vélemények szerint Britt kvázi használhatatlan a térdsérülése miatt, a pályán kívüli kockázati tényezőket már nem is említve.DoM
Sajnos, hiába volt egy nagy tehetség, az a durva sérülés nagyon betett neki, talán lelkileg is az törte meg.
Gronknak is hasonló a sérülése?
több mint 12 éve
Wilfork utódja már ott vana rosteren szvsz Siliga személyében. Amit nyújtott tavaly év végén az bőven elég arra a posztra. Én inkább Tommy Kelly mögé/utánra keresnék valakit.BostonMár egy ideje olyan irányt vett az NFL, hogy egy 2gap 0 v. 1tech játékos kb. 40%-nyi játékidőben tud hasznára lenni a csapatnak. Semmi sem indokolja, hogy passing down során v. dime felállásban a pályán legyen. Az egyik nagy lemaradása volt a Patsnek ez, hogy Wilforkot every down védőnek tartották (szerződtették akkora összegért). Ezzel valószínűleg a pályafutását is megrövidítették egy-két évvel.
Kissé előretekintve olyan forgatókönyv jutott eszembe, hogy egy viszonylag állandósult Collins, Mayo nickel LB duóval Hightower kaphat-e időlegesen szerepet rush LB-ként a védőfal negyedik tagjaként (természetesen 2point stance állásból). Tömege megvan hozzá és nem kellene annyit gondolkozni és reagálni a körülötte folyó eseményekre, ami szemmel láthatóan nem ment neki tavaly.
több mint 12 éve
Ha bepottyan hozzátok Britt is, akkor öröm és boldogság lesz a Foxborough-ban Brady utolsó éveire.aztecEgyes vélemények szerint Britt kvázi használhatatlan a térdsérülése miatt, a pályán kívüli kockázati tényezőket már nem is említve.
több mint 12 éve
Wilfork utódja már ott vana rosteren szvsz Siliga személyében. Amit nyújtott tavaly év végén az bőven elég arra a posztra. Én inkább Tommy Kelly mögé/utánra keresnék valakit.
Do your job
több mint 12 éve
Ha bepottyan hozzátok Britt is, akkor öröm és boldogság lesz a Foxborough-ban Brady utolsó éveire.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
Kellene:Ha azt nézzük, hogy az OL kivételével, egyik posztra sem kezdő játékos kell, akkor tényleg nem olyan sok 😊FViktor93Szakadjon meg a Pats FO, hogy egy szikrányi reményt sem hagy a Jets, Bills és Dolphins számára a csoport megnyerésére. 😛A DT, OL, DE, TE négyes kevés?Gogo
Durva, hogy mennyire kevés needetek lesz draft előtt. 😕Beki
- 1 db Wilfork pótló NT/ nagyobb darab run stuffer DT
- 1 db rotációs DE, aki jelentősebb minőségesés nélkül képes beszállni Jones/Ninkovich helyére
- 1 db TE, aki képes arra, hogy csökkentse Gronkowski terhelését (legalább próbáljanak tenni valamit azért, hogy ne törjön megint rommá a playoff előtt)
(- plusz természetesen az OL)
Nálam mindhárom minimum alulról karcolgatja a kezdő szintet.
A drafton meg jön majd a szokásos kvíz. És nincs pick-túltengés sem az első két körben (legyen maximum három, akkor is kevés).
(Remélem, hogy DB nem jön idén, még a Rutgersből sem.)
A LB-t kihagytad.BurkusProject cover LB-t hozhatnak a hátsó körökben, én annak örülnék a legjobban, ha Fletchert a piactesztelő turnéja után visszahoznák.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
A LB-t kihagytad. Spikes elment, Fletcher kérdéses (bár szerintem nem fogják vinni végül), gyak. nincs Mayo, Collins és Hightower mögött depth (Beauharnais, Davis meg White csak a rosteren vannak, de is játszottak.) Woodyard jó lett volna.Szakadjon meg a Pats FO, hogy egy szikrányi reményt sem hagy a Jets, Bills és Dolphins számára a csoport megnyerésére. 😛A DT, OL, DE, TE négyes kevés?Gogo
De ettől még jól néz ki a dolog, mondjuk, ha LaFell rosteren marad, a három ifjonc egyike tuti, hogy ki lesz vágva a keretszűkítésnél, nem hiszem, hogy 7 WR-el megyünk a szezonba.
több mint 12 éve
Na, Jonesnak én is örültem volna, RZ-ben igen pöpec lett volna 😊LaFell... hát nem is tudom. Nem vagyok odáig érte. Lehet, hogy ennél Sanders is jobb lett volna.LaFell ha stabil 600 yardos szezont hozna, akkor már megérte. Én még James Jonest is szívesen látnám a csapatban.Habi
Remélem ebből a 11 millióból max az idei fizetése garantált. Jöhetne még Britt is egy 1 éves "prove-it" szerződéssel, s olyan konstrukcióban, hogy TC végén nyugodtan kivághassuk... ha kell 😊
Legyen csak kőkemény harc WR poszton az előszezonban, szükség van rá.
Gyulus

több mint 12 éve
Ha azt nézzük, hogy az OL kivételével, egyik posztra sem kezdő játékos kell, akkor tényleg nem olyan sok 😊Szakadjon meg a Pats FO, hogy egy szikrányi reményt sem hagy a Jets, Bills és Dolphins számára a csoport megnyerésére. 😛A DT, OL, DE, TE négyes kevés?Gogo
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
TE-ből max depth kell, Gronk végre talán megússza egészségesen a szezont.Szakadjon meg a Pats FO, hogy egy szikrányi reményt sem hagy a Jets, Bills és Dolphins számára a csoport megnyerésére. 😛A DT, OL, DE, TE négyes kevés?Gogo
több mint 12 éve
Szakadjon meg a Pats FO, hogy egy szikrányi reményt sem hagy a Jets, Bills és Dolphins számára a csoport megnyerésére. 😛A DT, OL, DE, TE négyes kevés?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Én örülök LaFellnek. Amit láttam belőle a Panthersben, az tetszett. Nem kell neki 1500 yardos elkapónak lenni, ha hozz egy stabil 6-700 yardot már megérte. Amit még szeretnék látni, az egy belső OL igazolás, akár FA-n, akár drafton. Illetve a DL és főleg a DE posztra egy 3rd down pass rushert.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szakadjon meg a Pats FO, hogy egy szikrányi reményt sem hagy a Jets, Bills és Dolphins számára a csoport megnyerésére. 😛Durva, hogy mennyire kevés needetek lesz draft előtt. 😕
több mint 12 éve
LaFell... hát nem is tudom. Nem vagyok odáig érte. Lehet, hogy ennél Sanders is jobb lett volna.LaFell ha stabil 600 yardos szezont hozna, akkor már megérte. Én még James Jonest is szívesen látnám a csapatban.
Remélem ebből a 11 millióból max az idei fizetése garantált. Jöhetne még Britt is egy 1 éves "prove-it" szerződéssel, s olyan konstrukcióban, hogy TC végén nyugodtan kivághassuk... ha kell 😊
Gyulus

JT Daniels fan
több mint 12 éve
LaFell... hát nem is tudom. Nem vagyok odáig érte. Lehet, hogy ennél Sanders is jobb lett volna.Remélem ebből a 11 millióból max az idei fizetése garantált. Jöhetne még Britt is egy 1 éves "prove-it" szerződéssel, s olyan konstrukcióban, hogy TC végén nyugodtan kivághassuk... ha kell 😊
Ilyen kevés "draft előtti" needünk kb. a 2007-es szezonban volt utoljára. Menjen csak a feltrade, 5-6 újoncnak is nehezen lesz hely.
több mint 12 éve
Na akkor már csak Dt, Ol, SS, kell a többi csak mélyítési lehetőség! 😀 Az Fa piac elején elhullajtott könnyeimet sajnálom, most inkább reménykedő hahotázásba csaptam át! Pofás lesz a D nagyon!
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Na igen, most már CB-t és WR-t nem bánom, ha nem húzunk feltétlen korán 😀Remélem LaFell beválik majd, bár én jobban örülnék, ha a másodévesek domborítanának

több mint 12 éve
Boldogság van megint! Mondjuk érdekes, hogy ugyanannyit fizetünk neki kb. mint Edelmannek, szerintem Edelman többet ér, igaz, a piac nem így látta. Túl korán sírtunk az FA miatt páran, én is, de az biztos, hogy erre senki nem számított, az első napi denveri sokk után egészen érdekes fordulatot vett ez az FA. Mondanám, hogy jöjjön még depth OL-be, vagy DL-be, esetleg WR-be még olcsón Britt, ha van sansz, de lassan már többet nem kívánhatunk. Mehet a drafton a DL-OL-TE hármas, esetleg egy sub-lb. Még az is lehet, hogy megpróbálunk majd a draft valamelyik szakaszában egy feltradet, tekintettel arra, hogy a WR és secondary depth, ahova én pl. húztam volna a későbbiekben még FA előtt, most eléggé megerősödött.
több mint 12 éve
elmegyek délután borversenyre, megiszom a magamét aztán arra érek haza, hogy Edelman a fedélzeten, frissítek 1et és leigazoljuk Lafell-t is 3évre 11milkacsokiért?! mi a rák van itt ? SB-t szeretnénk nyerni? Van még lóvé vagy utaljam az 1%-omat?😛
több mint 12 éve
JÓból sosem elég. Más kérdés, hogy ez Brittre mikor volt utoljára igaz 😊

több mint 12 éve
Ha még nem elég a jóból 😛Ian Rapoport @RapSheet 47 min
WR Kenny Britt, who visited the #Rams today, is heading to New England to visit the #Patriots tomorrow, source says.
Bár ebből nem hiszem ,hogy bármi lesz és nincs is rá szükségetek
több mint 12 éve
Blount kapni fog egy veteránminimumos szerződést? Nem sok érdeklődés volt eddig iránta.
több mint 12 éve
Azért még egy veteránt el tudnék fogadni, hadd legyen verseny. Senki sem beszél róla, de nekem Cotchery a titkos kedvencemSpigoCollie vélhetően visszajön. Ha még a maradék WR kínálatból kellene válogatni olyat, ahol azért némi upside-ról is beszélhetünk, akkor Manningham megérhet egy próbát (Collie mintára, ha tud járni). Akárcsak Damian Williams: nagy kedvencem volt még draftja idején.
több mint 12 éve
A verseny az lesz majd, hogy két ilyen cb mellett ki tud majd edzésen labdát elkapni 😛Na, spec jöhetne olcsón, de szerintem így is van versenyWyattAzért még egy veteránt el tudnék fogadni, hadd legyen verseny. Senki sem beszél róla, de nekem Cotchery a titkos kedvencemSpigoSőt, ugye Boyce-nak is lehet mindkettő, remélem Dobson és Thompkins tovább fejlődikWyattAmendola szerintem nem kizárólag slotba jött, ő tud a szélen is játszani.WyattÉpp úgy, mint Edelman, aki saját számítása szerint 51%-ban volt külső elkapó tavaly.
Valamelyiknek kinéz egy Branch/Gaffney-féle, bárhol előfordulós szerepkör.Gyulus
több mint 12 éve
Na, spec jöhetne olcsón, de szerintem így is van versenyAzért még egy veteránt el tudnék fogadni, hadd legyen verseny. Senki sem beszél róla, de nekem Cotchery a titkos kedvencemSpigoSőt, ugye Boyce-nak is lehet mindkettő, remélem Dobson és Thompkins tovább fejlődikWyattAmendola szerintem nem kizárólag slotba jött, ő tud a szélen is játszani.WyattÉpp úgy, mint Edelman, aki saját számítása szerint 51%-ban volt külső elkapó tavaly.
Valamelyiknek kinéz egy Branch/Gaffney-féle, bárhol előfordulós szerepkör.Gyulus