New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 11 éve
Browner egyre közelebb
több mint 11 éve
A PFF-nél a mi dealünk vezet eddigwww.profootballfocus.com/blog/2014/03/11/2014-free-agency-deal-grader/

több mint 11 éve
A Pats részéről a racionális indok, hogy két évre könyveljük el a 12 millát. (Idén nagyon kell a hely, jövőre meg: felkészül Mankins). Az érzelmi, hogy nincs a szerződésben franchise taget kizáró záradék.Valószínűleg ez volt az ára annak, hogy aláírjon egy ilyen rövid távút. El nem tudom képzelni hogy azt a húsz plusz millát bevállalnátok, úgyhogy ez egy bekalkulált 5 milla dead cap lesz jövőre. Az a lényeg, hogy nem idénre kell elkönyvelni, jövőre meg úgyis kifut Al Capone 7+ millás dead capje, ahelyett el lehet majd azt az maradék 5-öt könyvelni.peterk2005Revisnek annyira nem érdeke..hiszen ha jó szezont fut, nem kell elfogadnia semmilyen módosítást, ha cutoljuk ismét a piac legértékesebb cornere lesz, annyit kér amennyit nem szégyell...vagy ezt rosszul látom?MuckEzeket annyira nem vágom. Így ha kirakjuk a szezon után (25 milliós cap hitet nem vállalunk be) akkor mennyi lesz a dead money 2015re? 5 millió? Mert azért az nem kevés.tamasboldizsarez csak játék a számokkal, nyilván lesz hosszútávú megegyezés, mindkét fél érdeke , az idei 7 milla baráti a dead pedig a rizikó, de ezt ilyenkor vállani kellgordon
Revis részéről az ésszerűség, hogy egy év után vagy újra FA lesz, vagy egy esetleges Pats hosszabbításnál 20 millió már mindenképpen benne van az üzletben. A lelkének meg az tesz jót, hogy továbbra is 16 millió/éves szerződése van.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
NFL.com's Ian Rapoport reports that Browner has "spread the word to those close to him" that he's agreed to terms with the Pats, but his agent vehemently denies it. Browner's rep has spoken directly with many reporters. As such, the deal can't be considered official, but it likely will be some time in the next 24 hours. Sherm is gratulált neki valamihez twitteren.
több mint 11 éve
Adam Shefter: CB Brandon Browner is visiting Washington today, then plans to visit N.O. while his agent Peter Schaffer talks with New England and Oakland.
több mint 11 éve
Vagy kap egy hosszútávút.Valószínűleg ez volt az ára annak, hogy aláírjon egy ilyen rövid távút. El nem tudom képzelni hogy azt a húsz plusz millát bevállalnátok, úgyhogy ez egy bekalkulált 5 milla dead cap lesz jövőre. Az a lényeg, hogy nem idénre kell elkönyvelni, jövőre meg úgyis kifut Al Capone 7+ millás dead capje, ahelyett el lehet majd azt az maradék 5-öt könyvelni.peterk2005Revisnek annyira nem érdeke..hiszen ha jó szezont fut, nem kell elfogadnia semmilyen módosítást, ha cutoljuk ismét a piac legértékesebb cornere lesz, annyit kér amennyit nem szégyell...vagy ezt rosszul látom?MuckEzeket annyira nem vágom. Így ha kirakjuk a szezon után (25 milliós cap hitet nem vállalunk be) akkor mennyi lesz a dead money 2015re? 5 millió? Mert azért az nem kevés.tamasboldizsarez csak játék a számokkal, nyilván lesz hosszútávú megegyezés, mindkét fél érdeke , az idei 7 milla baráti a dead pedig a rizikó, de ezt ilyenkor vállani kellgordon
több mint 11 éve
Schefter szerint megállapodtunk Browner-el egy kétéves szerződésben..."Legion of Boston". 😀
Akkor ez lenne a sec: Revis, Dennard, Ryan, Arrington, Browner, DMC, Harmon, A. Wilson
Mindjárt elsírom magam vazze😍gordon

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Valószínűleg ez volt az ára annak, hogy aláírjon egy ilyen rövid távút. El nem tudom képzelni hogy azt a húsz plusz millát bevállalnátok, úgyhogy ez egy bekalkulált 5 milla dead cap lesz jövőre. Az a lényeg, hogy nem idénre kell elkönyvelni, jövőre meg úgyis kifut Al Capone 7+ millás dead capje, ahelyett el lehet majd azt az maradék 5-öt könyvelni.Revisnek annyira nem érdeke..hiszen ha jó szezont fut, nem kell elfogadnia semmilyen módosítást, ha cutoljuk ismét a piac legértékesebb cornere lesz, annyit kér amennyit nem szégyell...vagy ezt rosszul látom?MuckEzeket annyira nem vágom. Így ha kirakjuk a szezon után (25 milliós cap hitet nem vállalunk be) akkor mennyi lesz a dead money 2015re? 5 millió? Mert azért az nem kevés.tamasboldizsarez csak játék a számokkal, nyilván lesz hosszútávú megegyezés, mindkét fél érdeke , az idei 7 milla baráti a dead pedig a rizikó, de ezt ilyenkor vállani kellgordon

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Tradeljuk el... Mondjuk Oaklandbe 😉SpigoJojjon nyugodtan, mindig is szimpi volt.😊
egesz korrekt kis front 7-unk lenne😊 (ha meg Clowney is besikerulne😊)
több mint 11 éve
Még nincs meg a megállapodáskolok1972Én eljárok akármilyen táncot, hogy összejöjjön ez a deal. 😀
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 11 éve
Még nincs meg a megállapodáskolok1972igen aztán olvastam én is de a hangsúly a "még" szócskán van😀
több mint 11 éve
Még nincs meg a megállapodás
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 11 éve
Edelman Friscoba vizitál..hmm..
több mint 11 éve
Schefter szerint megállapodtunk Browner-el egykét éves szerződésben...Minden vágyam így teljesülhetne..😊 már ha igaz..
Akkor ez lenne a sec: Revis, Dennard, Ryan, Arrington, Browner, DMC, Harmon, A. Wilson
Mindjárt elsírom magam vazze😍gordon
több mint 11 éve
Schefter szerint megállapodtunk Browner-el egy kétéves szerződésben...Akkor ez lenne a sec: Revis, Dennard, Ryan, Arrington, Browner, DMC, Harmon, A. Wilson
Mindjárt elsírom magam vazze😍
több mint 12 éve
"Tom Brady is the only member left on the Patriots who won a Championship. The longest championship drought for a Boston Sports team continues without Vince Wilfork."Bostoni ismerősöm kicsit morcibb Pufifánk cutja miatt, mint a többség 😊 Pedig jobban belegondolva nem volt az olyan régen...
több mint 12 éve
Valahol azt olvastam, Browner a redskinshez is megy vizitelni. Kár, jó lett volna már ma megegyezni vele, Őt is nagyon szeretném Pats mezben látni, reméljük nem happolják el előlünk.
több mint 12 éve
Egyébként "vágjatok ki" kívánság színtiszta hiszti és lelki terror.Nem tudjuk - s nem is tudhatjuk - hogy milyen fizucsökkentési és/vagy szerződéshosszabbítási ajánlattal keresték meg.
De ezzel a korral, ilyen sérülés után után az FA-n is max 1 éves "prove it" szerződést kapna az FA piacon... kb. 4 millióért?
(azt sem teljesen garantáltan)
több mint 12 éve
Tradeljuk el... SpigoNem annyira abszurd lehetőség. 7,5 milliós fizetéssel plusz hosszabbítással már vállalható lehet valahol. Abban meg biztos lehet mindenki, hogy az utolsó utáni pillanatig roster-en fogják tartani a mostani bravúrja után.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Tradeljuk el... Mondjuk Oaklandbe 😉Spigo2 első körért 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Tradeljuk el... Mondjuk Oaklandbe 😉
több mint 12 éve
Én nem vagyok jogász, de szerintem értelmetlen "szerződésjogról" beszélni, mivel az NFL jogi környezetét (még ha nem is mindenre való tekintettel) az érvényes kollektív szerződés határozza meg (persze lehet nagyon nem vagyok képben), aszerint pedig ezek a lépések mind végrehajthatók. Ezért jogilag etikus viselkedésről sem lehet nagyon vitatkozni, inkább a helyes viselkedés azon túlmutató oldaláról érdemes, amit itt többen is feszegetnek: el lehet menni a picsába, hogy nem pl. 10 napja jelentette ezt be, és el lehet menni a picsába, ha egy viszonylag értelmes offert baszott vissza 1-2 plusz millióban reménykedve 😊 Főleg el lehet menni a picsába, ha ezek után pl. 1 millával többért elmegy a Denverhez.Foldesi26S nagyon messzi picsába el lehet menni, ha egy millióval kevesebbért megy el a Denverhez!😊
több mint 12 éve
Én nem vagyok jogász, de szerintem értelmetlen "szerződésjogról" beszélni, mivel az NFL jogi környezetét (még ha nem is mindenre való tekintettel) az érvényes kollektív szerződés határozza meg (persze lehet nagyon nem vagyok képben), aszerint pedig ezek a lépések mind végrehajthatók. Ezért jogilag etikus viselkedésről sem lehet nagyon vitatkozni, inkább a helyes viselkedés azon túlmutató oldaláról érdemes, amit itt többen is feszegetnek: el lehet menni a picsába, hogy nem pl. 10 napja jelentette ezt be, és el lehet menni a picsába, ha egy viszonylag értelmes offert baszott vissza 1-2 plusz millióban reménykedve 😊 Főleg el lehet menni a picsába, ha ezek után pl. 1 millával többért elmegy a Denverhez.
több mint 12 éve
Vince "team first" WilforkBennem is nagyon ambivalens érzések vannak.
ezúton is gratulálok
sejtettem, hogy már csak az asszony miatt is nehéz lenne bármiben megállapodni... de szopjon le egy lovat, hogy ezzel még nem pénteken, szombaton jött elő (akkor kezdődtek meg a tárgyalások), amikor még egy cut után behúzhattunk volna egy premier DT a free agency-n
a tavalyi (sőt, a tavalyelőtti) játékát elnézve nem szolgálja meg az idei fizuját
slusszpasszGyulus
A szerződése előtti rinya nem volt szimpi anno, viszont miután megkapta odatette magát, nem volt kényelmes, hogy mar zsebben a nagy lóvé.
Viszont ez a mostani húzása megint nagyon nem szimpi.
Miért nem tudta ezt kitalálni 2-3 napja?!?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Én nem vagyok jogász, de szerintem egy munkáltató bármikor szabadon megválaszthatja hogy meddig szeretne az adott alkalmazottjával dolgoztatni... 😛Erre az idényre (4 meccsre!!!) megkapta az egész éves jussát, a jövő évi opcióval már nem kíván élni a tulaj...
Főleg úgy nincs miről beszélni hogy itt igazából ő mond fel gyakorlatilag... 😛
De szerintem kár is ebbe belemenni... 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉