New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Siliga, Kelly a két kezdő, Jones bejön passz szituknál, Vellano mondjuk inkább csak csere legyen. Egy masszívabb test elférne persze még legalább a draftról, de szerintem ez annyira nem vékony feltétlenül

több mint 12 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 662 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ha Wilfork cut ki marad DT poszton? Kelly, Vellano, Jones, Siliga... Kárcsúúúúú

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Blount pedig egyenesen a liga legjobb CB-jének nevezigordon
Naná hisz cimbik! Talib meg nem sokára a legjobb RB-nek titulálja Blountot

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Ian Rapoport ‏@RapSheet 3 p
#Patriots Pro Bowl DT Vince Wilfork has asked that the team release him after 10 seasons in New England, according to sources.

keménygörcs
Várható volt sajna, tavaly már a sérülése előtt sem volt az igazi..a pats.hu-n volt egy kimutatás, hogy Kelly húzta a DL közepét.Kíváncsi vagyok lesz-e még csapata , mindenesetre sok sikert neki !!
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ezek szerint jobban is ismeri BB-t, pont ezért szúrt oda 😀
több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
#Patriots Pro Bowl DT Vince Wilfork has asked that the team release him after 10 seasons in New England, according to sources.

keménygörcs
Megeloztel. Pont most akartam megosztani.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, plusz 8 misi hely, jöhet Browner és Woodyard

több mint 12 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu

kemény
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem túl szimpi, hogy előbb Wilfork most pedig Blount gratulálgat a twitteren Talibnak az új szerződéséhez, Blount pedig egyenesen a liga legjobb CB-jének nevezi ami azért elég vicces...gordon
Mindig is gratulálnak egymásnak a játékosok. Blount-ról és Talib-ról pedig régóta tudni, hogy kifejezetten jóban vannak. (BB szerint ugye Talib volt Blount ügynöke, hogy idehozzuk.)

Btw BB:

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 662 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ha sikerülne Browner és mellé jönne még egy hard hitter safety akkor hmmm ja bilibe lóg a kezem 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nem túl szimpi, hogy előbb Wilfork most pedig Blount gratulálgat a twitteren Talibnak az új szerződéséhez, Blount pedig egyenesen a liga legjobb CB-jének nevezi ami azért elég vicces...persze Sherman meg is találta, mondjuk ő is megér egy misét, kisebbségi komplexusa lehet ha jövet-menet azt kell bizonygatnia , hogy ő mennyire jó játékos😛

twitter.com/LG_Blountgordon
Amúgy lehet,hogy az van neki 😀 Szerintem csak ultimate-troll üzemmódban van. Nézd meg mivel zárta le a beszélgetést 😀
Blount még érthető talán, de Wilfork jobban ismerhetné BB-t 😊
több mint 12 éve
Elnézve az eddig FA tevékenységünket még várok egy WR-t, LB-t (Woodyard?), DB-t (Browner?) és egy G/C-t.
Aztán igencsak körvonalazódik egy 1.körös DL draft, 2.-3. körös OL és a 4. körben egy TE.gordon
A 2. körös "ST-only", egyébként undraftednek várt DB-fenomént kifelejtetted!😊

Más. Ezt a két éves Revis-kontrukciót csak úgy tartom elképzelhetőnek, ha kizárták a franchise tag lehetőségét.
szerk.: pontosabban, épp a másodéves roster bonus zárja ki azt, hogy franchise taget rakjunk rá. Vagy cut vagy fizetjük mindkét évet. Vagy épp szerződéshosszabbítás... Cseles 😊Gyulus
Dehogyis !! Vele azért nem számolok mert eltrade-eljük az eaglaeshöz egy 2. körért😀😀
több mint 12 éve
Nem túl szimpi, hogy előbb Wilfork most pedig Blount gratulálgat a twitteren Talibnak az új szerződéséhez, Blount pedig egyenesen a liga legjobb CB-jének nevezi ami azért elég vicces...persze Sherman meg is találta, mondjuk ő is megér egy misét, kisebbségi komplexusa lehet ha jövet-menet azt kell bizonygatnia , hogy ő mennyire jó játékos😛

twitter.com/LG_Blount
több mint 12 éve
topin New England Patriots 2 268
Elnézve az eddig FA tevékenységünket még várok egy WR-t, LB-t (Woodyard?), DB-t (Browner?) és egy G/C-t.
Aztán igencsak körvonalazódik egy 1.körös DL draft, 2.-3. körös OL és a 4. körben egy TE.gordon
WR S.Smith😀 És a Woodyard, Browner duó a többi draftról ahogy írod és én full elégedett leszek..
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
A 2. körös "ST-only", egyébként undraftednek várt DB-fenomént kifelejtetted!😊

Más. Ezt a két éves Revis-kontrukciót csak úgy tartom elképzelhetőnek, ha kizárták a franchise tag lehetőségét.
szerk.: pontosabban, épp a másodéves roster bonus zárja ki azt, hogy franchise taget rakjunk rá. Vagy cut vagy fizetjük mindkét évet. Vagy épp szerződéshosszabbítás... Cseles 😊
több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Ezeket annyira nem vágom. Így ha kirakjuk a szezon után (25 milliós cap hitet nem vállalunk be) akkor mennyi lesz a dead money 2015re? 5 millió? Mert azért az nem kevés.tamasboldizsar
ez csak játék a számokkal, nyilván lesz hosszútávú megegyezés, mindkét fél érdeke , az idei 7 milla baráti a dead pedig a rizikó, de ezt ilyenkor vállani kellgordon
Szoval hosszutvau megegyezes? Meg tetszene is.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Ezeket annyira nem vágom. Így ha kirakjuk a szezon után (25 milliós cap hitet nem vállalunk be) akkor mennyi lesz a dead money 2015re? 5 millió? Mert azért az nem kevés.tamasboldizsar
ez csak játék a számokkal, nyilván lesz hosszútávú megegyezés, mindkét fél érdeke , az idei 7 milla baráti a dead pedig a rizikó, de ezt ilyenkor vállani kellgordon
Revisnek annyira nem érdeke..hiszen ha jó szezont fut, nem kell elfogadnia semmilyen módosítást, ha cutoljuk ismét a piac legértékesebb cornere lesz, annyit kér amennyit nem szégyell...vagy ezt rosszul látom?Muck
szerintem még a szezon kezdete előtt meglesz a hosszútávú.
több mint 12 éve
Aztán igencsak körvonalazódik egy 1.körös DL draft, 2.-3. körös OL és a 4. körben egy TE.
több mint 12 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
nagy királyság hogy jött Revis, jobb playa egyrészt, másrészt pedig nemcsak 5 meccsen tud egészséges maradni ami azért számít mondjuk egy AFC döntőben, mert eddig Talib a "nagy " meccsen csak sérült volt...szal jóóóóóó lesz ez,, lesz még majd alkudozás a hosszabb szerződésért 😊

több mint 12 éve
topin New England Patriots 2 268
Revisnek annyira nem érdeke..hiszen ha jó szezont fut, nem kell elfogadnia semmilyen módosítást, ha cutoljuk ismét a piac legértékesebb cornere lesz, annyit kér amennyit nem szégyell...vagy ezt rosszul látom?
több mint 12 éve
ez csak játék a számokkal, nyilván lesz hosszútávú megegyezés, mindkét fél érdeke , az idei 7 milla baráti a dead pedig a rizikó, de ezt ilyenkor vállani kell
több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
igen
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Ezeket annyira nem vágom. Így ha kirakjuk a szezon után (25 milliós cap hitet nem vállalunk be) akkor mennyi lesz a dead money 2015re? 5 millió? Mert azért az nem kevés.
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 429 — Ajmo Vatreni
Revis szerződésében van egy csapat opció, hogy ha 2015-re is akarják akkor 12 milla roster bonust kell fizetni 2015 április 1-én és utána 7,5 milla a 2015 fizu.

Idén kap 10 milla aláírási pénzt és 1,5 milla alap fizut. A maradék 500 ezer szétoszlik a 16 alapszakasz meccsre. Azaz egy egy 2 éves 32 millás szerződés 11,5 milla garantálttal. Így az idei cap hit csak 6,5 milla.

szóval nincs baj az idei cap space-szel jelenleg 😊

ha minden igaz és jól értettem 😊Spigo
Szerintem ez első évben 12 millió, utána 2015.04.01. 12 millió bonusz, utána 7,5 milliós fizetés, plusz 500 ezres meccspénz.
Az én értelmezésem szerint ez 2015-re 20 millió. Vagy ha meccsenként 500000, akkor 27,5 millió.zinedine5
A cap hit idén 7 milla, mert az aláírási 10 millát ketté kell osztani és 5 milla megy 2015-be. Így a 2015-s cap hit 25 milla lesz.Spigo
Így már megvan.
több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Revis szerződésében van egy csapat opció, hogy ha 2015-re is akarják akkor 12 milla roster bonust kell fizetni 2015 április 1-én és utána 7,5 milla a 2015 fizu.

Idén kap 10 milla aláírási pénzt és 1,5 milla alap fizut. A maradék 500 ezer szétoszlik a 16 alapszakasz meccsre. Azaz egy egy 2 éves 32 millás szerződés 11,5 milla garantálttal. Így az idei cap hit csak 6,5 milla.

szóval nincs baj az idei cap space-szel jelenleg 😊

ha minden igaz és jól értettem 😊Spigo
Szerintem ez első évben 12 millió, utána 2015.04.01. 12 millió bonusz, utána 7,5 milliós fizetés, plusz 500 ezres meccspénz.
Az én értelmezésem szerint ez 2015-re 20 millió. Vagy ha meccsenként 500000, akkor 27,5 millió.zinedine5
A cap hit idén 7 milla, mert az aláírási 10 millát ketté kell osztani és 5 milla megy 2015-be. Így a 2015-s cap hit 25 milla lesz.