New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Darrelle Revis rendben van, nagyon is. De 12 milla? Patstől ez nem megszokott.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nem volt olcsó Revis, de sztem nagyon jó döntés. Ő is fazont fog adni a secondarynek. Elolvastam gyorsan reggel egy pár elemzést, összevetést a Denver és a Pats FA policy tárgyában, szinte mindegyik azt mondja, hogy ebből most a Pats jött ki jobban, ugyanazért a pénzért Revis jobb játékos.

Sanders szerződtetése már kizárt szerintetek? Vagy ott kivárás van, hogy mi lesz Minitronnal?

Remélem az O-fallal is fog törődni a stáb, mert nem lesz kicsi a nyomás a Denvertől Ware érkezésével.
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Végre egy jó hír. Nagyon megörültem, amikor reggel felmentem a pats.hu-ra

Field Yates ‏@FieldYates · 7 ó
WR's on Patriots' 2014 schedule:
Megatron
Marshall/Jeffery
A.J. Green
Demaryius
Jordy
Mike Wallace
Reggie Wayne
Cordarrelle Patterson

Őket kellene fogni valakinek idén. Azt láttuk h milyen volt, amikor nem volt egy sztár CB a fedélzeten (sok kapott yard, és rendszerint csak a RZ-ben sikerült megállítani az ellent...) és milyen volt úgy játszani Drew Brees, PM, Matt Ryan ellen, h volt egy shut down CB a fedélzeten.

Úgyh, én maradéktalanul elégedett vagyok Revis szerződtetésével.

Egyébként meg ő a normális mentalitású játékosokhoz tartozott régen is, nem? Mintha korrekten nyilatkozott volna még két éve WW-ről, vagy Bradyről!? --> tehát nem olyan Shermanes becsmérlős hangon, hanem inkább olyan BB-sen (a sajtóban mindig udvariasan).Rule
Most már hozzá lehet írni Decker-t kétszer.
Revis volt az egyik bemutató ember Brady-nél a TOP100 sorozatban - és ő bunkózta le BB-t (amiben lehet valami😀 ).

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 945
Bradyről elég korrekten nyilatkozott itt:  www.youtube.com/watch?v=aBC7L19WYyE

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 12 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Végre egy jó hír. Nagyon megörültem, amikor reggel felmentem a pats.hu-ra

Field Yates ‏@FieldYates · 7 ó
WR's on Patriots' 2014 schedule:
Megatron
Marshall/Jeffery
A.J. Green
Demaryius
Jordy
Mike Wallace
Reggie Wayne
Cordarrelle Patterson

Őket kellene fogni valakinek idén. Azt láttuk h milyen volt, amikor nem volt egy sztár CB a fedélzeten (sok kapott yard, és rendszerint csak a RZ-ben sikerült megállítani az ellent...) és milyen volt úgy játszani Drew Brees, PM, Matt Ryan ellen, h volt egy shut down CB a fedélzeten.

Úgyh, én maradéktalanul elégedett vagyok Revis szerződtetésével.

Egyébként meg ő a normális mentalitású játékosokhoz tartozott régen is, nem? Mintha korrekten nyilatkozott volna még két éve WW-ről, vagy Bradyről!? --> tehát nem olyan Shermanes becsmérlős hangon, hanem inkább olyan BB-sen (a sajtóban mindig udvariasan).
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Revisnek nagyon örülök a szerződésének annyira már nem igazán. Mind1 BB tudja mit csinál.
Boston
Revis egy primadonna, BB-t ismerjük. Szerintem mindkét félnek jó dolog ez a próbaidőszak.
Tulajdonképpen tőlünk kapta a franchise tag-et; van egy év eldönteni, hogy mi legyen hosszú távon. Addig például még pontosabb képe lehet a FO-nak a cap emelkedéséről, a csapat fejlődéséről, fejlesztési igényéről stb.
A Jets szurkolók kinti kommentjei pedig megfizethetetlenek!😀
Nekem nagyon tetszik ez így (is)! Talib-nak kínáltak 10 milliót évente, a plusz két millió szinte semmi a két játékos teljesítményének várható különbségéhez képest. (Talib nálam egy időzített bomba egészségügyileg.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 429 — Ajmo Vatreni
Revisnak nagyon örülök, szerintem upgrade Talibhoz képest és az 1 évvel sincs komolyabb bajom, egyedül talán az lehet necces, hogy a 12 milla mind garantált. Bár valószínűleg ez volt az ára, hogy eljöjjön hozzánk.

Wilfork szerződését remélem sikerül átstrukturálni és megtartjuk Minitront, viszont az érdekes, hogy Blountról semmi hír sincs.ervinator
Lehetne hosszabb, de jó hír. Az, hogy garantált, egyéves szerződés esetében mellékes.
több mint 12 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 945
Revisnak nagyon örülök, szerintem upgrade Talibhoz képest és az 1 évvel sincs komolyabb bajom, egyedül talán az lehet necces, hogy a 12 milla mind garantált. Bár valószínűleg ez volt az ára, hogy eljöjjön hozzánk.

Wilfork szerződését remélem sikerül átstrukturálni és megtartjuk Minitront, viszont az érdekes, hogy Blountról semmi hír sincs.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Miért zárja ki ez az elképzelés azt ,hogy már ebben az időszakban olyan versenyképes csapatot építsenek,ami megkönnyíti az átmenetet? Sztem azért van kompromisszumos megoldás a kettő között.kolok1972
Nem zárja ki, de az "ebben az időszakban" a Pats esetében nem hiszem, hogy egyenlő lehet az "idén"-el. Robilluma írt pár hónapja egy remek postot ide, elemezve a roster vékonyságát, és a csapategységenkénti hiányosságokat, és abból kiindulva a Patsnál most nem az az idő van, hogy szaladjunk ki a FA piacra, hozzunk 2-3 jó játékost, tömjük be velük azt az 1-2 lyukat és uccu neki hajrá a gyűrűért. Tudom, bezzeg a Broncos. De a Broncos más helyzetben van, az egy kész csapat. Kivágták Champ Baiey-t, elengedték Deckert, Moreno-t, a pro bowler LG Beadles-t, és még mindig kb. ugyanolyan erősek. Mélyebb a roster, a legtöbb csapatrészben bőven van minőségi csere / rotáció is. Így nyugodtan elkölthetik az elmenők/elküldöttek után felszabadult pénzt arra a 2-3 hiányposztra - hiszen tulajdonképpen a secondary-n kívül nincs problémás csapatrész.

A Pats idén nincs ebben a helyzetben. Revis muszáj sztori volt, ő jött is Talib helyett, ahogy kell. De innentől kezdve én megértem, ha nem nagyon ugrálnak, mert észnél kell lenni. Nincs sok pénz, de annál több nyitott kérdést kell rendezni. És Igen hamar el lehet költeni azt a 10 milla körüli pénzt 1-2 - nem is elit - játékosra, aztán utána meg majd lehet megint azon szemöldököt ráncolni, hogy vajon mégis mit gondolt BB, hogy Brady kinek passzol majd, ki védi meg, stb. Szóval szerintem természetes a "csendes" év most. (Amiből nem is biztos, hogy 2014-ben lesz eredmény. De ahhoz, hogy mondjuk 2017-ig lehessen - vagyis, hogy elérjék amit akarsz, még Brady karrierje alatt - , ahhoz most erre van szükség.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Thrasher Tampa Bay Buccaneers 1 100
hát, legytek boldogok vele, ha kell még valaki a csapatunkból, szóljatok nyugodtan :p
bár Schiano már nincs ott, hogy elintézze.

mondjuk ez Revis, jövőre 22-t akar majd, tehát fura ez a szerződés nekem is.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Revisnek nagyon örülök a szerződésének annyira már nem igazán. Mind1 BB tudja mit csinál.
Ezek után abban szinte biztos vagyok, hogy Pufifánk szerződését vagy átalakítjuk, vagy repülni fog.
Ha majd jön edge rusher a DE rotációba és rendbe rakjuk az OL közepét, akkor lesz teljesen őszinte a mosoly az arcomon.

Do your job
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Brandon Browner-hez mit szólnátok?GhostLead
Kevés a problémás CB? 😀 Nem látom benne, hogy képes lenne #1 CB lenni, #2-nek pedig Dennard még biztosan olcsóbb, alatta pedig van Ryan. Inkább maradjon Talib nálamWyatt
Visszakerestem vazze😀
Biztos ami biztos ma meglátogat minket, gondolom ő lehetett a ZS terv😀
több mint 12 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Decker a Jets-ben...háááát oké hogy pénzt akar, de több babér nem is fog teremni neki náluk...evvel nem a Jets-et szapulom (annyira 😀 ) csak így elég halovány esély egy jó szereplésre neki...dehát pénz beszél ....

több mint 12 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Revist Jetsesként is tiszteltem, nagyon jó játékos, a Verner ügy fényében kevésbé, amúgy elég jó deal is, boldogság van. Sajnos félő, hogy ezzel Edelman elment, de legalább a két linera és az O-ban a skill pozokra terelhetjük a figyelmünket a drafton és az FA-n. Remélem a következő hír Lafell lesz, aztán esetleg Woodyard - az extra öröm pedig Edelman lenne akárhogy, de ez már csak álom, csak ki ne imádná Minitront 😊
több mint 12 éve
Még várok mára egy Wilfork struktúrálást is.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sóneszi is csere DE-nekWyatt
Őt már visszaigazolta a Cardinals.tamasboldizsar
Vatev, annyira nem figyeltem. Igazából nekem draftról is jó ember oda 😊

több mint 12 éve
1 év 12 milla korrekt ár a liga legjobb CB-jéértgordon
Sebii
Sherman kb egy szint, jobbnak nem feltétlen mondanám, de a legjobb kitétel elé be lehet írni akár, hogy egyik, hogy jobb legyen a hangulat
Patriots now have @PFF's #1 CB in Revis and #1 Safety in McCourty from 2013. 😊Wyatt
És ne feledkezzünk meg a liga egyik legjobb slot CB-jéről sem 😛
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Sóneszi is csere DE-nekWyatt
Őt már visszaigazolta a Cardinals.
több mint 12 éve
"It's a perfect match of player and scheme."
több mint 12 éve
Sebii
Sherman kb egy szint, jobbnak nem feltétlen mondanám, de a legjobb kitétel elé be lehet írni akár, hogy egyik, hogy jobb legyen a hangulat
Patriots now have @PFF's #1 CB in Revis and #1 Safety in McCourty from 2013. 😊

több mint 12 éve
Hát ez érdekes, mert, ha most 8-ért írt volna alá, hogy egy év múlva kapjon nagyobb dellát valahol, az oksi, de ennyiért ez elég rövid. Mondjuk spóroltunk Talibhoz képest 14 milla garantált pénzt (meg 5 évet 😀), jövőre lesz egy 3. körünk pluszban, és erősödtünk CB-poszton. Végül is, egy napra nem rossz. Jövőre elmegy Revis, kapunk róla is egy 3. kört pluszban egy évvel később 😀Wyatt
Miért írt volna alá 8ért idén? Idén is kaphatott volna 10felett , nekem itt most az jön le, hogy mindketten akarták ezt a szerződést. Ha beválik év közben kap egy hosszútávútgordon
Nem azt mondom, csak ha kapott volna itt egy egy év, viszonylag olcsóbbat, mint tavaly Talib vagy DRC, hogy a kövi évben köthessen nagy dealt, akár máshol, akkor megértem az 1 évet. Így viszont elég soknak tűnik ehhez képest a pénz. Mondjuk, ha azt vesszük, hogy kaphatott volna 16 millát is, ha valakinek elgurul a gyógyszere, akkor persze így is engedett bőven. Mondjuk remélem, hogy a hosszú távút, ha itt is kapja, nem megy e fölé, mert még a növelt cappel sem olyan jó érzés (bár ilyen 7-10 millás emeléseknél már egy 12 millás corner lehet, hogy fel sem tűnne).
Mindegy, én kurvára örülök, hogy jött, remélem egészségesebb marad, mint Talib, meg hosszabb távra, a Revis, Dennard, Ryan, Arrington négyes pedig egészen zseniálisan hangzik, hát ha még Harmon is fel tudna nőni fasza kis safetynek DMC mellé. Aztán akkor felőlem jöhet Sóneszi is csere DE-nek, hogy Ninkóék pihenhessenek, LB-sorba nem hiszem, hogy így jön Woodyard, de ha még ő is lenne, akkor aztán pöpec lenne a D, és lehetne álmodozni.
Na, megint elkalandoztam

több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 952
több mint 12 éve
Hát ez érdekes, mert, ha most 8-ért írt volna alá, hogy egy év múlva kapjon nagyobb dellát valahol, az oksi, de ennyiért ez elég rövid. Mondjuk spóroltunk Talibhoz képest 14 milla garantált pénzt (meg 5 évet 😀), jövőre lesz egy 3. körünk pluszban, és erősödtünk CB-poszton. Végül is, egy napra nem rossz. Jövőre elmegy Revis, kapunk róla is egy 3. kört pluszban egy évvel később 😀Wyatt
Miért írt volna alá 8ért idén? Idén is kaphatott volna 10felett , nekem itt most az jön le, hogy mindketten akarták ezt a szerződést. Ha beválik év közben kap egy hosszútávút

a roto szerint a pats játékosok lobbiztak Billnél, hogy igazolja le Revist, ez is érdekes
több mint 12 éve
Hát ez érdekes, mert, ha most 8-ért írt volna alá, hogy egy év múlva kapjon nagyobb dellát valahol, az oksi, de ennyiért ez elég rövid. Mondjuk spóroltunk Talibhoz képest 14 milla garantált pénzt (meg 5 évet 😀), jövőre lesz egy 3. körünk pluszban, és erősödtünk CB-poszton. Végül is, egy napra nem rossz. Jövőre elmegy Revis, kapunk róla is egy 3. kört pluszban egy évvel később 😀

több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Ezt én se értem, hogy ezt az egy évet ki akarta, mert ez se a csapatnak se a játékosnak nem a legjobb.

Ezzel gyakorlatilag el is költöttük a rendelkezésre álló capet. A maradék kell a draftra. Még annyi lesz amit Wilfork hosszabbítással nyerhetünk.