New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
12m, 1 év. Nekem valahogy nem tetszik.gdavid
Ezen gondolkodom én is a 12 milla ok na de 1 év?
több mint 12 éve
1 év 12 milla korrekt ár a liga legjobb CB-jéért
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
12m, 1 év. Nekem valahogy nem tetszik.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Revis megérkezett és marad is 1 évre. 😀
több mint 12 éve
itt az eredeti kép:
triangle
ez mekkora😥
több mint 12 éve
triangle 1 283
itt az eredeti kép😛:
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Edelmanért a Browns is érdeklődik, pedig próbálták titkolni 😀Wyatt
Bazz, kirakják Weeden-t, Cambell-t és felírják Grossman-t??!😀

Revis megérkezett Bostonba?

boston.barstoolsports.com/random-thoughts/breaking-news-darrelle-revis-spotted-at-logan/#commentsDoM
Hát, ha nem ő, akkor nagyon hasonlít.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve

boston.barstoolsports.com/random-thoughts/breaking-news-darrelle-revis-spotted-at-logan/#commentsDoM
remélem marad is😀
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

boston.barstoolsports.com/random-thoughts/breaking-news-darrelle-revis-spotted-at-logan/#comments
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Edelmanért a Browns is érdeklődik, pedig próbálták titkolni 😀

@gsn

több mint 12 éve
Mike Loyko: #Patriots only have 58 players on their roster right now.. they carry more than that during the regular season..
több mint 12 éve
Woodyard nem jön, azért azt picit sajnálom, de ezek szerint túl drága lett volnaWyatt
Én nagyon sajnálom.Boston
Holnap megy a Titanshez meghallgatni az ajánlatukat és azt követően dönt a két csapat között. Loyko ezt írta most.DoM
Na ezt nem figyeltem, csakhogy no szerződés, és pá Foxboro 😊

több mint 12 éve
topin New England Patriots 2 268
Woodyard nem jön, azért azt picit sajnálom, de ezek szerint túl drága lett volnaWyatt
:--(
több mint 12 éve
Holnap megy a Titanshez meghallgatni az ajánlatukat és azt követően dönt a két csapat között. Loyko ezt írta most.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Én nagyon sajnálom.

Do your job
több mint 12 éve
Woodyard nem jön, azért azt picit sajnálom, de ezek szerint túl drága lett volna

több mint 12 éve
Tűkön ülök vazze, érzem, hogy ma belecsapunk a lecsóba és visszaigazoljuk Fletchert, Mulligant és Sviteket😛gordon
😊)))))) Fletchernél matchelni kell a Bucs ajánlatát!: )Burkus
jó akkor emeljük a tétet, legyen 2 tál rízs😀
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Tűkön ülök vazze, érzem, hogy ma belecsapunk a lecsóba és visszaigazoljuk Fletchert, Mulligant és Sviteket😛gordon
😊)))))) Fletchernél matchelni kell a Bucs ajánlatát!: )
több mint 12 éve
Tűkön ülök vazze, érzem, hogy ma belecsapunk a lecsóba és visszaigazoljuk Fletchert, Mulligant és Sviteket😛
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Mike Reiss ‏@MikeReiss 1 min
Tedy Bruschi fired up on NFL Live. Talking about Darrelle Revis possibility to the Patriots, Bruschi says, "This deal has to be done!"Burkus
Bazdmeg, elsőre azt olvastam, hogy This deal has done 😀Wyatt
Én is... 😮
több mint 12 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Breer szerint Wilfork extension van jelenleg terítéken a Patsnél.DoM
Ez igazából borítékolható volt, a kérdés csak az hogy mikor jelentik be és hogy mennyi lesz az annyi...
(Mindkét félnek ez a legjobb megoldás jelenleg anyagilag...)
Wilfork sem hülye, pontosan tudja hogy annyit nem fog kapni amennyi "járna" neki idén, egy ilyen sérülésből felépülőben úgy hogy jövőre meg FA lenne...
Tudja hogy vagy jó fiú lesz és hosszabbít és innen vonul majd vissza, vagy elmegy valahova máshova egy 1 éves "prove it" szerződéssel majd reménykedik utána egy 2-3 éves "hosszabbításban" az új helyen, mert kb. ennyi jó éve lehet még az NFL-ben...
Mindenféleképpen a Pats a legkockázatmentesebb és legjobban kifizetődő hely még így is neki, ha "kevesebbért" marad itt...
Itt csak a Pats vállal kockázatot, mégpedig hogy "vakon" ad neki milliókat évekre hogy legyen még cap space és csak bízik benne hogy nem lassult le túlságosan a "maci", illetve hogy egyáltalán képes lesz még egyszer azt a színvonalat hozni, mint előtte...

Na ezen lehet nagy vita a két tábor között, hogy "anyagilag" ezt milyen szerződéskonstrukcióval lehetne összehozni, hogy mindenki jól járjon... 😛

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Tedy Bruschi fired up on NFL Live. Talking about Darrelle Revis possibility to the Patriots, Bruschi says, "This deal has to be done!"Burkus
Bazdmeg, elsőre azt olvastam, hogy This deal has done 😀

több mint 12 éve
Breer szerint Wilfork extension van jelenleg terítéken a Patsnél.
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 429 — Ajmo Vatreni
Nagyon csalódott lennék, ha most egy Edelman 7-8+ millás szerződést jelentenénk beWyatt
Az beb@szna! Mint ablakos tótnak a hanyatt esés.tomi-tomi
J.Jones 4év/14m, G.Tate 5 év/31m. Edelman a kettő között kéne, hogy legyen, közelebb Joneshoz.
több mint 12 éve
Tedy Bruschi fired up on NFL Live. Talking about Darrelle Revis possibility to the Patriots, Bruschi says, "This deal has to be done!"