New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
12m, 1 év. Nekem valahogy nem tetszik.gdavidEzen gondolkodom én is a 12 milla ok na de 1 év?
több mint 12 éve
1 év 12 milla korrekt ár a liga legjobb CB-jéért
több mint 12 éve
12m, 1 év. Nekem valahogy nem tetszik.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Revis megérkezett és marad is 1 évre. 😀
több mint 12 éve
Edelmanért a Browns is érdeklődik, pedig próbálták titkolni 😀WyattBazz, kirakják Weeden-t, Cambell-t és felírják Grossman-t??!😀
Revis megérkezett Bostonba?Hát, ha nem ő, akkor nagyon hasonlít.
boston.barstoolsports.com/random-thoughts/breaking-news-darrelle-revis-spotted-at-logan/#commentsDoM
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
remélem marad is😀
Revis megérkezett Bostonba?
boston.barstoolsports.com/random-thoughts/breaking-news-darrelle-revis-spotted-at-logan/#commentsDoM
több mint 12 éve

Revis megérkezett Bostonba?
boston.barstoolsports.com/random-thoughts/breaking-news-darrelle-revis-spotted-at-logan/#comments
több mint 12 éve
Mike Loyko: #Patriots only have 58 players on their roster right now.. they carry more than that during the regular season..
több mint 12 éve
Na ezt nem figyeltem, csakhogy no szerződés, és pá Foxboro 😊Holnap megy a Titanshez meghallgatni az ajánlatukat és azt követően dönt a két csapat között. Loyko ezt írta most.DoMWoodyard nem jön, azért azt picit sajnálom, de ezek szerint túl drága lett volnaWyattÉn nagyon sajnálom.Boston

több mint 12 éve
:--(Woodyard nem jön, azért azt picit sajnálom, de ezek szerint túl drága lett volnaWyattÉn nagyon sajnálom.Boston
több mint 12 éve
Holnap megy a Titanshez meghallgatni az ajánlatukat és azt követően dönt a két csapat között. Loyko ezt írta most.Woodyard nem jön, azért azt picit sajnálom, de ezek szerint túl drága lett volnaWyattÉn nagyon sajnálom.Boston
több mint 12 éve
Woodyard nem jön, azért azt picit sajnálom, de ezek szerint túl drága lett volnaWyattÉn nagyon sajnálom.
Do your job
több mint 12 éve
Woodyard nem jön, azért azt picit sajnálom, de ezek szerint túl drága lett volna

több mint 12 éve
jó akkor emeljük a tétet, legyen 2 tál rízs😀Tűkön ülök vazze, érzem, hogy ma belecsapunk a lecsóba és visszaigazoljuk Fletchert, Mulligant és Sviteket😛gordon😊)))))) Fletchernél matchelni kell a Bucs ajánlatát!: )Burkus
több mint 12 éve
Tűkön ülök vazze, érzem, hogy ma belecsapunk a lecsóba és visszaigazoljuk Fletchert, Mulligant és Sviteket😛gordon😊)))))) Fletchernél matchelni kell a Bucs ajánlatát!: )
több mint 12 éve
Tűkön ülök vazze, érzem, hogy ma belecsapunk a lecsóba és visszaigazoljuk Fletchert, Mulligant és Sviteket😛
több mint 12 éve
Én is... 😮Mike Reiss @MikeReiss 1 minBazdmeg, elsőre azt olvastam, hogy This deal has done 😀Wyatt
Tedy Bruschi fired up on NFL Live. Talking about Darrelle Revis possibility to the Patriots, Bruschi says, "This deal has to be done!"Burkus
több mint 12 éve
Breer szerint Wilfork extension van jelenleg terítéken a Patsnél.DoMEz igazából borítékolható volt, a kérdés csak az hogy mikor jelentik be és hogy mennyi lesz az annyi...
(Mindkét félnek ez a legjobb megoldás jelenleg anyagilag...)
Wilfork sem hülye, pontosan tudja hogy annyit nem fog kapni amennyi "járna" neki idén, egy ilyen sérülésből felépülőben úgy hogy jövőre meg FA lenne...
Tudja hogy vagy jó fiú lesz és hosszabbít és innen vonul majd vissza, vagy elmegy valahova máshova egy 1 éves "prove it" szerződéssel majd reménykedik utána egy 2-3 éves "hosszabbításban" az új helyen, mert kb. ennyi jó éve lehet még az NFL-ben...
Mindenféleképpen a Pats a legkockázatmentesebb és legjobban kifizetődő hely még így is neki, ha "kevesebbért" marad itt...
Itt csak a Pats vállal kockázatot, mégpedig hogy "vakon" ad neki milliókat évekre hogy legyen még cap space és csak bízik benne hogy nem lassult le túlságosan a "maci", illetve hogy egyáltalán képes lesz még egyszer azt a színvonalat hozni, mint előtte...
Na ezen lehet nagy vita a két tábor között, hogy "anyagilag" ezt milyen szerződéskonstrukcióval lehetne összehozni, hogy mindenki jól járjon... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Mike Reiss @MikeReiss 1 minBazdmeg, elsőre azt olvastam, hogy This deal has done 😀
Tedy Bruschi fired up on NFL Live. Talking about Darrelle Revis possibility to the Patriots, Bruschi says, "This deal has to be done!"Burkus

több mint 12 éve
Breer szerint Wilfork extension van jelenleg terítéken a Patsnél.
több mint 12 éve
J.Jones 4év/14m, G.Tate 5 év/31m. Edelman a kettő között kéne, hogy legyen, közelebb Joneshoz.Nagyon csalódott lennék, ha most egy Edelman 7-8+ millás szerződést jelentenénk beWyattAz beb@szna! Mint ablakos tótnak a hanyatt esés.tomi-tomi
több mint 12 éve
Mike Reiss @MikeReiss 1 minTedy Bruschi fired up on NFL Live. Talking about Darrelle Revis possibility to the Patriots, Bruschi says, "This deal has to be done!"