New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Van ilyen is:"Jeff Darlington @JeffDarlington 3 pTomi! Te azt jó ötletnek gondolod,hogy a leendő HOF irányítód utolsó 4-5 aktív évében már az azt követő időszakra készül? Miért zárja ki ez az elképzelés azt ,hogy már ebben az időszakban olyan versenyképes csapatot építsenek,ami megkönnyíti az átmenetet?Sztem azért van kompromisszumos megoldás a kettő között. Itt szvsz senki nem azért sipákol,hogy miért nem tartottuk itt ennyi pénzért Talibot,hanem hogy a választható és reális alternatíváknál,miért nem vagyunk agresszívabbak.Ez nem sztárigazolásokat jelent feltétlen.( A Hóksz meg sztem pont rossz példa,ők a draftokon húztak sokat szerencsés kézzel)kolok1972Az elmúlt három évben három konferencia döntő. Mi ez, ha nem versenyképesség?
Egyébként azt hiszem/remélem/gondolom, hogy rámegyünk Revis-re.😊tomi-tomi
On a serious note, source does very much believe Revis “will be gone from Tampa,” noting it’s unlikely Revis will restructure for anyone."
Ez a várható anyagi igényeket illetően korlátokat jelenthet a Patsnek. Mondjuk a Denver cap 27,5 millióból indult, de ha abba belefért Talib, Ward és még Ware-t is reálisnak tartják, akkor talán nekünk is sikerül valami bűvészmutatvány a számokkal.
Az nfl.com a Brownst és a Raiders emlegeti esélyesként Revist illetően.
A mostani rangsor alapján Gregory az 5. helyen áll a még elérhető safety-k között. Lehet, hogy sikerül jó pénzért visszaigazolni és top5 safetynk van? 😀Burkus
"Everything I've heard is that Revis would love to be a Patriot, above any other option. Still ample time for that to happen"
"Patriots in a strong position to land Revis now, especially after Talib's deal. Revis wants to be there. Will only take a 5th round pick"
La Canfora tweetjei
Be tudjuk szuszakolni, kérdés (kicsit magam ellen beszélve) ér e ennyit? Szerintem 16 misit per év csak QB ér. Kb 10-12-t talán.zinedine512-t simán, becsukott szemmel. Majd átstrukturáljuk okosan.😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ezt értem Tomi,de reális esélyünk a SB-ra csak a bukott döntőben volt,a másik két konf.döntőn absz.nem. Én pont azt a kicsike pluszt hiányolom.A próféta szóljon belőled,de én nem nagyon hiszek ebbenkolok1972A Raiders topicban meg pont azon szomorkodnak, hogy az infók szerint Revis vagy minket vagy a Jetset választja. Az előbbi úgy legyen!
több mint 12 éve
Nem olvastam, de jó. 😊Olvastad?😊Teljesen egyetértek. És itt bassz föl, hogy megint ez a túlokoskodás megy. Rámegyünk olyanokra akikre ráérnénk, miközben a valós segítségnek tűnő játékosok máshova írnak alá. (Mint a draftnál. Byrd helyett Chung, Dunlop helyett Cunningham. T. Wilson második körben. stb.)zinedine5Adam Schefter @AdamSchefter 3 pPazar, na pont az ilyen „erősítések” hoznának ki a sodromból 😀
Carolina free-agent WR Brandon LaFell is visiting today with the New England Patriots, per source.Foldesi26
Vetminnél többért ne jöjjön, annyiért viszont nyugodtan, hátha ő szimpatikus lesz majd Tomnak 😀Wyatt
bleacherreport.com/articles/1984821-7-biggest-draft-day-mistakes-in-new-england-patriots-history
Mind a három benne van. Alacsony vérnyomásra ideális. 😀tomi-tomi
Be tudjuk szuszakolni, kérdés (kicsit magam ellen beszélve) ér e ennyit? Szerintem 16 misit per év csak QB ér. Kb 10-12-t talán."Jeff Darlington @JeffDarlington 3 pTomi! Te azt jó ötletnek gondolod,hogy a leendő HOF irányítód utolsó 4-5 aktív évében már az azt követő időszakra készül? Miért zárja ki ez az elképzelés azt ,hogy már ebben az időszakban olyan versenyképes csapatot építsenek,ami megkönnyíti az átmenetet?Sztem azért van kompromisszumos megoldás a kettő között. Itt szvsz senki nem azért sipákol,hogy miért nem tartottuk itt ennyi pénzért Talibot,hanem hogy a választható és reális alternatíváknál,miért nem vagyunk agresszívabbak.Ez nem sztárigazolásokat jelent feltétlen.( A Hóksz meg sztem pont rossz példa,ők a draftokon húztak sokat szerencsés kézzel)kolok1972Az elmúlt három évben három konferencia döntő. Mi ez, ha nem versenyképesség?
On a serious note, source does very much believe Revis “will be gone from Tampa,” noting it’s unlikely Revis will restructure for anyone."
Ez a várható anyagi igényeket illetően korlátokat jelenthet a Patsnek. Mondjuk a Denver cap 27,5 millióból indult, de ha abba belefért Talib, Ward és még Ware-t is reálisnak tartják, akkor talán nekünk is sikerül valami bűvészmutatvány a számokkal.
Az nfl.com a Brownst és a Raiders emlegeti esélyesként Revist illetően.Burkus
több mint 12 éve
"Jeff Darlington @JeffDarlington 3 pTomi! Te azt jó ötletnek gondolod,hogy a leendő HOF irányítód utolsó 4-5 aktív évében már az azt követő időszakra készül? Miért zárja ki ez az elképzelés azt ,hogy már ebben az időszakban olyan versenyképes csapatot építsenek,ami megkönnyíti az átmenetet?Sztem azért van kompromisszumos megoldás a kettő között. Itt szvsz senki nem azért sipákol,hogy miért nem tartottuk itt ennyi pénzért Talibot,hanem hogy a választható és reális alternatíváknál,miért nem vagyunk agresszívabbak.Ez nem sztárigazolásokat jelent feltétlen.( A Hóksz meg sztem pont rossz példa,ők a draftokon húztak sokat szerencsés kézzel)kolok1972Az elmúlt három évben három konferencia döntő. Mi ez, ha nem versenyképesség?
Az nfl.com a Brownst és a Raiders emlegeti esélyesként Revist illetően.
A mostani rangsor alapján Gregory az 5. helyen áll a még elérhető safety-k között. Lehet, hogy sikerül jó pénzért visszaigazolni és top5 safetynk van? 😀
több mint 12 éve
Ezt értem Tomi,de reális esélyünk a SB-ra csak a bukott döntőben volt,a másik két konf.döntőn absz.nem. Én pont azt a kicsike pluszt hiányolom.A próféta szóljon belőled,de én nem nagyon hiszek ebben
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Tomi! Te azt jó ötletnek gondolod,hogy a leendő HOF irányítód utolsó 4-5 aktív évében már az azt követő időszakra készül? Miért zárja ki ez az elképzelés azt ,hogy már ebben az időszakban olyan versenyképes csapatot építsenek,ami megkönnyíti az átmenetet?Sztem azért van kompromisszumos megoldás a kettő között. Itt szvsz senki nem azért sipákol,hogy miért nem tartottuk itt ennyi pénzért Talibot,hanem hogy a választható és reális alternatíváknál,miért nem vagyunk agresszívabbak.Ez nem sztárigazolásokat jelent feltétlen.( A Hóksz meg sztem pont rossz példa,ők a draftokon húztak sokat szerencsés kézzel)kolok1972Az elmúlt három évben három konferencia döntő. Mi ez, ha nem versenyképesség?
Egyébként azt hiszem/remélem/gondolom, hogy rámegyünk Revis-re.😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Olvastad?😊Teljesen egyetértek. És itt bassz föl, hogy megint ez a túlokoskodás megy. Rámegyünk olyanokra akikre ráérnénk, miközben a valós segítségnek tűnő játékosok máshova írnak alá. (Mint a draftnál. Byrd helyett Chung, Dunlop helyett Cunningham. T. Wilson második körben. stb.)zinedine5Adam Schefter @AdamSchefter 3 pPazar, na pont az ilyen „erősítések” hoznának ki a sodromból 😀
Carolina free-agent WR Brandon LaFell is visiting today with the New England Patriots, per source.Foldesi26
Vetminnél többért ne jöjjön, annyiért viszont nyugodtan, hátha ő szimpatikus lesz majd Tomnak 😀Wyatt
bleacherreport.com/articles/1984821-7-biggest-draft-day-mistakes-in-new-england-patriots-history
Mind a három benne van. Alacsony vérnyomásra ideális. 😀
több mint 12 éve
Arról nem beszélve,hogy a drafttaktikád is sokkal jobban beszűkül,ha mindenki tudja ,h muszáj CB-t draftolnod az elején.Mert egyébként is milyen jól sikerültek a CB draftjaink...Tényszerűen:az első nap után az erősítést jelentő játékosok a hiényposztjainkon 80 %-ban kimentek,mi pedig egy CB1 és egy kezdő SS-vel kevesebben vagyunk.Nyilván ez javítja az alkupozíciónkat Revissel vagy DRC-vel is...Nyilván nem kell a kardunkba dőlni,de NEKEM azért ez eddig nem egy sikertörténet
több mint 12 éve
Szerintem meg teljesen érthető a LaFell érdeklődés..Az egyik legalul értékeltebb külső WR az idei FA piacon..180 cm feletti, stabil játékos, X WR, aki szezonokat képest végig játszani egészségesen, jó futásblokkolásban, s ha kell lehetőség a RZ-ban..Nekünk, van ilyen egészséges játékosunk? Mert szerintem nincs.. Több mint valószínűleg JE11 is megy, mert nem hiszem hogy tudnánk neki Dola szerű szerződést tolni..Így jelenleg van 4 WR a csapatban, aki egyik még IR-en van, a másiknak most műtötték a lábát, a maradék pedig nem terhelhető egész szezonban, mert minden 2. meccsen lesérülnek..Amennyiben megy Julian mindenképpen rárepülnék LeFellre, sőt amennyiben lehet, akkor Avantra is..Kell a minőségi, megbízható mélység..Azért mert mi a D#-t akarjuk első körben megerősíteni a FA-ről ,a zért még az FO hozhat jó döntéseket az O# oldalán is..
D# be kell minőségi corner..Talib szerződése miatt DRC durcis, s megszakadtak vele a Broncos tárgyalások..Szerintem nálunk még mindig erősítés lenne, s nem hiszem, hogy sztár gázsit szeretne az utolsó éveire...S azt pletykálják, hogy hajlandóak lennénk Revisnek nagyobb pénzt fizetni, hogy hozzánk jöjjön..Ezzel a két veteránnal kifejezetten pofás lenne a DB sor..
Amennyiben jön Woodyard is a LB sorba, akkor csak egy erős, ütköző safety kellene DMC mellé, s egy minőségi backup DE Ninkoék mellé..S máris kifejezetten erősebb lenne az egész D, mint tavaly..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Azok akik Talibot sajnálják, de Amendolát azonnal cutolnák, mert sérülékeny: Danny Amendola has more 16-game seasons than Aqib Talib btw 😉
több mint 12 éve
Tomi! Te azt jó ötletnek gondolod,hogy a leendő HOF irányítód utolsó 4-5 aktív évében már az azt követő időszakra készül? Miért zárja ki ez az elképzelés azt ,hogy már ebben az időszakban olyan versenyképes csapatot építsenek,ami megkönnyíti az átmenetet?Sztem azért van kompromisszumos megoldás a kettő között. Itt szvsz senki nem azért sipákol,hogy miért nem tartottuk itt ennyi pénzért Talibot,hanem hogy a választható és reális alternatíváknál,miért nem vagyunk agresszívabbak.Ez nem sztárigazolásokat jelent feltétlen.( A Hóksz meg sztem pont rossz példa,ők a draftokon húztak sokat szerencsés kézzel)kolok1972Hozzátéve azt, hogy a statisztikai valószínűség alapján ha visszavonul, akkor nem a következő HoF irányító jön? Hanem a vergődés korszaka?
több mint 12 éve
Tomi! Te azt jó ötletnek gondolod,hogy a leendő HOF irányítód utolsó 4-5 aktív évében már az azt követő időszakra készül? Miért zárja ki ez az elképzelés azt ,hogy már ebben az időszakban olyan versenyképes csapatot építsenek,ami megkönnyíti az átmenetet?Sztem azért van kompromisszumos megoldás a kettő között. Itt szvsz senki nem azért sipákol,hogy miért nem tartottuk itt ennyi pénzért Talibot,hanem hogy a választható és reális alternatíváknál,miért nem vagyunk agresszívabbak.Ez nem sztárigazolásokat jelent feltétlen.( A Hóksz meg sztem pont rossz példa,ők a draftokon húztak sokat szerencsés kézzel)
több mint 12 éve
Marha jó lenne vagy jó lett volna pl. 2009-2011 időszak után 2014-ben nem megint a secondaryvel foglalkozni majd a drafton. Meg lehet kérdezni, hogy hol van az a 4-5 hiány, de a hiányt definiálni kell előtte. Mert lehet, hogy jól hangzik a DT depth, de 1-2 hete beszéltünk arról, hogy akkor most hiány van ott, vagy nincs? Mert van két 32-33 éves komoly sérülésből visszatérő játékos ott, és 3 fiatal, akik nem voltak rosszak tavaly. Most akkor ez hiány vagy sem? Van-e hiány a Dlineban összességében? Ha a névsort végigböngészed, nincs. Ha megnézed a Denver elleni meccset még egyszer, akkor azt fogod látni, hogy Manning szivarozik a fala mögött. Van hiány? Nehéz kérdések ezek. Biztosítva lettünk volna egy jó DT signel (pl. Linval) a Wilfork utána időkre (ami lehet már 1-2 hét múlva van) mind minőségben, mind elfogadható cap terhelésben? Igen, legalábbis nagyon valószínű. A kérdés az, hogy megelégszünk a közepes-jó szinttel néhány poszton és csapategységgel, vagy megpróbálunk belőlük elit részlegeket csinálni?Elnézést, nem érzékeltem, hogy ez a gondolatod ne következett volna az előzőekből.Kivettél egy mondatot, pedig a lényeg nem ez. (Ez csak egy reagálás volt erre: "mondjuk itt tényleg az kudarc, ha nem nyerünk SB-t egy szezonban, a Giantsnél meg valszeg a PO-mentes évtől sem esnek kétségbe a 2 bajnoki cím után" )zinedine5Pont, hogy nem azt mondom, hogy csak a, PO, vagy az SB számít, de ha a közül kell választanom, hogy 10 év alatt 5 PO és egy SB győzelem, vagy 10 év alatt 9 PO, akkor az előbbit választanám.zinedine5Ez lehetséges és teljesen érthető szurkolói elvárás, csak ezt a franchise-t Kraft vezeti. Tőle pedig ez az elképzelés a lehető legmesszebb áll .Ő a másodikat választotta.
(Szerintem több is az esély így a gyűrűre.)tomi-tomi
___________________________________________________________________________________________________________
Szóval, megértem, hogy ha elkel például egy A. Jones, akkor mindenki el tudná itt is képzelni. De tulajdonképpen hová? Egy jól bevált, fiatal, vagy egy jól bevált, tapasztalt (és jól megfizetett) DE helyére? Vagy a fogalmunk sincs milyen állapotban vannak DT-k közé?
Hol van az a 4-5 hiányunk, amelyet feltétlen a FA piacról kell pótolni? Tegnap óta talán van egy, és lehet, hogy Verner jó megoldás lett volna. Engedjük meg egy ideig még, hogy van elképzelése a FO-nak Talib pótlására.tomi-tomi
Tegnap óta van egy egyértelmű hiányunk, CB poszton, megint. Ha jól tudom, két elit közeli CB maradt a piacon, Revis és DRC. A fizetési igényeik miatt ez megint draft gyanús. Így igaz, hogy teljesen lyukas posztunk nincs, de ahelyett, hogy az eddig közepes és jó posztokat tovább erősítenénk (D-fal, O-fal, TEk), megint a secondaryvel kell foglalkozni. Pedig azért volt biztató az offseason kezdet, mert végre ott tartottunk, hogy secondary, lb sor rendben, DL-OL alapjáraton rendben, na kezdjünk neki az utóbbi kettő nagyon jóvá varázsolásának és hozzunk pár skill playert az offensebe. Most megint a sec viszi el az erőforrásokat, ettől félek - valami varázslatos deal DRC-ért vagy Revisért tökéletes lenne, de ez nem fog megtörténni. Az pedig egyértelmű csalódás az idei FA CB piac után, ha mi megint az első két körben CB-t húznánk.
több mint 12 éve
Sztem ő a legalulértékeltebb FA WR idén. Röhej, hogy vetminre taksálja a roto például.Adam Schefter @AdamSchefter 3 pPazar, na pont az ilyen „erősítések” hoznának ki a sodromból 😀
Nem azt mondom, hogy nekünk mindenképpen igazolnunk kell, de elképzelhető, hogy nem lenne baj aktívabbnak lenni valamivel.zinedine5Egy press coverben király CB nélkül ez a D egy szinttel lejjebb fog kerülni, sztem Talib ért annyit, amennyit kapott és ezt nektek is meg kellett volna adni. Revis vagy DRC megszerzése sztem kulcsfontosságú.
Vagy B tervként kell egy Hatcher/Kevin Williams/Melton/Carrington UT-be, főleg előbbi kettő és egy DE a Peppers/Allen/Tuck hármasból.
Moe elengedése Edelman contract nélkül azért érdekes. Kezd benne lenni egy WR húzás a draftban, ha nem lesz deal LaFellel.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Teljesen egyetértek. És itt bassz föl, hogy megint ez a túlokoskodás megy. Rámegyünk olyanokra akikre ráérnénk, miközben a valós segítségnek tűnő játékosok máshova írnak alá. (Mint a draftnál. Byrd helyett Chung, Dunlop helyett Cunningham. T. Wilson második körben. stb.)Adam Schefter @AdamSchefter 3 pPazar, na pont az ilyen „erősítések” hoznának ki a sodromból 😀
több mint 12 éve
Elnézést, nem érzékeltem, hogy ez a gondolatod ne következett volna az előzőekből.Kivettél egy mondatot, pedig a lényeg nem ez. (Ez csak egy reagálás volt erre: "mondjuk itt tényleg az kudarc, ha nem nyerünk SB-t egy szezonban, a Giantsnél meg valszeg a PO-mentes évtől sem esnek kétségbe a 2 bajnoki cím után" )zinedine5Pont, hogy nem azt mondom, hogy csak a, PO, vagy az SB számít, de ha a közül kell választanom, hogy 10 év alatt 5 PO és egy SB győzelem, vagy 10 év alatt 9 PO, akkor az előbbit választanám.zinedine5Ez lehetséges és teljesen érthető szurkolói elvárás, csak ezt a franchise-t Kraft vezeti. Tőle pedig ez az elképzelés a lehető legmesszebb áll .Ő a másodikat választotta.
___________________________________________________________________________________________________________
Szóval, megértem, hogy ha elkel például egy A. Jones, akkor mindenki el tudná itt is képzelni. De tulajdonképpen hová? Egy jól bevált, fiatal, vagy egy jól bevált, tapasztalt (és jól megfizetett) DE helyére? Vagy a fogalmunk sincs milyen állapotban vannak DT-k közé?
Hol van az a 4-5 hiányunk, amelyet feltétlen a FA piacról kell pótolni? Tegnap óta talán van egy, és lehet, hogy Verner jó megoldás lett volna. Engedjük meg egy ideig még, hogy van elképzelése a FO-nak Talib pótlására.
Igen, 2009-2011-ig gyenge volt a Sec. Egyrészt mindent megtettek, hogy kijavítsák - mást nem csinál(t)unk, mint odahúz(t)unk a draft 2. körében. (Az egy másik kérdés, hogy kiket.) Másrészt ebbe az időszakba is csak belefért egy SB részvétel. Idejött Talib, tökéletesedett a Sec. és egyszer sem jutottunk SB-ba.😊
Szerintem Wyatt írta jól, és tovább túlozva: a Pats attól a pillanattól a poszt Brady-érára készül, hogy megnyerte az első gyűrűt. Sok szlogent felírnak az öltözői folyosóra, egy meg bele van vésve az agyakba: Úgy építkezünk, hogy itt mindenki pótolható (legyen).tomi-tomi
Ez nem azt jelenti, hogy Talibot kell elhozni annyiért amennyiért a Broncos tette, de, ha lehet (és lehet, mert, ha a Saints betuszkolta Byrdot a capbe, akkor mi is be tudunk ezt-azt), akkor erősítsünk. Nem szeretném lehúzni az eddigi tevékenységünket, mert korán sincs vége a lehetőségeknek, csak jelzem, hogy ez az 5 év múlva beleférjünk a capbe mentalitás nem biztso, hogy célravezető. (Főleg ha közben azért egy Arringtont vagy Connolyt dúrván túlfizetünk, egy Sopoaga szerződésen meg teljesen feleslegesen ülünk.)Ahogy írtad Verner az egyik, Ward a másik akit el tudtam volna itt képzelni, de Jones, Asamoah mind minőségi ugrást jelentenének ennek a csapatnak. Nem azt mondom, hogy nekünk mindenképpen igazolnunk kell, de elképzelhető, hogy nem lenne baj aktívabbnak lenni valamivel.
zinedine5
több mint 12 éve
Mondjuk én remélem a két szél úgy fog kinézni, hogy Dobson, Thompkins, esetleg Amendola, de ő maradhat bent is, ahogyan Boyce is. Az első három elé nem hiszem, hogy be fog férni

több mint 12 éve
Ha Minitron elmegy és Gronk nem gyógyul meg, Tomnak senki sem lesz szimpatikus 😀Adam Schefter @AdamSchefter 3 pPazar, na pont az ilyen „erősítések” hoznának ki a sodromból 😀
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 3 pÉn kedvelem őt, 3. - 4. számú elkapónak a szélre jó lehet.

több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 3 pPazar, na pont az ilyen „erősítések” hoznának ki a sodromból 😀
Vetminnél többért ne jöjjön, annyiért viszont nyugodtan, hátha ő szimpatikus lesz majd Tomnak 😀

több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 3 pCarolina free-agent WR Brandon LaFell is visiting today with the New England Patriots, per source.
több mint 12 éve
Sosem volt ránk jellemző, hogy az első napokban ordas nagy szerződéseket kötünk..S feltehetően ezzel a vezetéssel nem lesz ez így a jövőben sem..Kulcspozíciókba, kulcsemberek kellenek! Nálunk mindig is az volt a jellemző, hogy minden posztra volt egy kiemelkedő játékos, s mellé szépen lassan a draftról, vagy UDFA-ról szippantottunk hozzájuk tehetséges emberkéket.. A saját véleményem az - attól függetlenül, hogy nagy támadó foci őrült vagyok -hogy a D#-t kell erősíteni egy kicsit jobban. De itt is szinte minden poszton van (volt) liga TOP 5-10-es játékosunk, akinek feladata lett volna az újoncok beavatása, tanítása...DT: Wilfork, DE: Jones, LB: Mayo, CB: Talib, S: DMC..Mindegyik poszton van (volt ) kivételes tehetségű, top játékosunk..A feladat a minőségi mélység melléjük! A mai NFL-ben posztonként nem tudsz megfizetni 2 sztár játékost! Az FA piacról mindig is az idősebb, tapasztaltabb, de még fejlődésre képes, vagy azt megmutatni akaró játékosokat igazoltunk az elmúlt 10 évben.. Lehet, hogy ez nem egy Eagles, vagy Broncos way, de azért nem panaszkodhatunk az elmúlt 10-12 évben..Az eredményeink magukért beszélnek..Az Eagles és a Broncos sem lett bajnok...Bármennyit is költöttek, s bárkit is csábítottak magukhoz! Mi pedig általában a legjobb 2-6 csapatban voltunk mindig..Persze én is örültem volna egy két érkezőnek tegnapról..Mert minőségi emberek mentek ki előlünk hiányposztokra! Főleg a szerződéseik tükrében, nekem is érthetetlen, hogy ha másoknak megértek annyit, akkor nekünk miért is nem....De fölöslegesen húzzuk fel magunkat annyira, mert nem tudhatjuk, hogy igazából mi is az igazi need, s hogyan látják az edzők, a vezetők..Biztos vagyok benne, hogy az általunk hiányposztoknak vélt területekre fognak érkezni emberek..De abban is biztos vagyok, hogy nem eszméletlen pénzekért! Nekünk minőségi, sokoldalú játékosok kellenek, korrekt áron..S nem sztárszerződések! Szerintem ez a járhatóbb út! Lásd Seahawks..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Elnézést, nem érzékeltem, hogy ez a gondolatod ne következett volna az előzőekből.Kivettél egy mondatot, pedig a lényeg nem ez. (Ez csak egy reagálás volt erre: "mondjuk itt tényleg az kudarc, ha nem nyerünk SB-t egy szezonban, a Giantsnél meg valszeg a PO-mentes évtől sem esnek kétségbe a 2 bajnoki cím után" )zinedine5Pont, hogy nem azt mondom, hogy csak a, PO, vagy az SB számít, de ha a közül kell választanom, hogy 10 év alatt 5 PO és egy SB győzelem, vagy 10 év alatt 9 PO, akkor az előbbit választanám.zinedine5Ez lehetséges és teljesen érthető szurkolói elvárás, csak ezt a franchise-t Kraft vezeti. Tőle pedig ez az elképzelés a lehető legmesszebb áll .Ő a másodikat választotta.
Hol van az a 4-5 hiányunk, amelyet feltétlen a FA piacról kell pótolni? Tegnap óta talán van egy, és lehet, hogy Verner jó megoldás lett volna. Engedjük meg egy ideig még, hogy van elképzelése a FO-nak Talib pótlására.
Igen, 2009-2011-ig gyenge volt a Sec. Egyrészt mindent megtettek, hogy kijavítsák - mást nem csinál(t)unk, mint odahúz(t)unk a draft 2. körében. (Az egy másik kérdés, hogy kiket.) Másrészt ebbe az időszakba is csak belefért egy SB részvétel. Idejött Talib, tökéletesedett a Sec. és egyszer sem jutottunk SB-ba.😊
Szerintem Wyatt írta jól, és tovább túlozva: a Pats attól a pillanattól a poszt Brady-érára készül, hogy megnyerte az első gyűrűt. Sok szlogent felírnak az öltözői folyosóra, egy meg bele van vésve az agyakba: Úgy építkezünk, hogy itt mindenki pótolható (legyen).
több mint 12 éve
Kivettél egy mondatot, pedig a lényeg nem ez. (Ez csak egy reagálás volt erre: "mondjuk itt tényleg az kudarc, ha nem nyerünk SB-t egy szezonban, a Giantsnél meg valszeg a PO-mentes évtől sem esnek kétségbe a 2 bajnoki cím után" )Pont, hogy nem azt mondom, hogy csak a, PO, vagy az SB számít, de ha a közül kell választanom, hogy 10 év alatt 5 PO és egy SB győzelem, vagy 10 év alatt 9 PO, akkor az előbbit választanám.zinedine5Ez lehetséges és teljesen érthető szurkolói elvárás, csak ezt a franchise-t Kraft vezeti. Tőle pedig ez az elképzelés a lehető legmesszebb áll .Ő a másodikat választotta.