New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Nem győzöm ismételni önmagam (csak nagyon bosszant a dolog), de ezek tök jó dolgok, csak ettől még mindkét elképzelést kielégítette volna mind egy Verner, mind egy Asamoah sign (Ward ilyen áron nagyon megérte volna, mondjuk az elmúlt 2 évben két magas picket öltünk a safetykre, szóval Wardon nem is bánkódik az ember). Persze még minden alakulhat jól, nagyon olcsón elhozzuk woodyardot, évi 5-6 milláért jön Revis vagy DRC, esetleg diszkontáron jön Starks a phinstől, jól sikerül a draft és rendben is vagyunk - csak ez nyilván nem fog megtörténni.
De majd jön valami varázslat, és jövőre megint afc champs gamet játszunk 😊 Aztán majd az ottani eredmény fényében elővehetjük ezeket a hozzászólásokat.

szerk.: Amúgy ha igazán pesszimisták akarunk lenni, onnan is meg lehet közelíteni a dolgot, hogy a tavalyi broncosban is voltak jelentős hiányzók (Harris, Von Miller, Clady), szóval a sérülésfaktor ott is erősen meghatározó volt, és úgy is szarrá domináltak minket. Most konkrétan elvitték a mi legjobb cornerunk, + közel 100% Ware érkezése, és Ward is upgrade, szóval Burkus megközelítése sem elvetendő, miszerint állva hagytak minket picit Elwayék. De még csak most indul a második nap, szóval tényleg ne húzzuk le a rolót 😊
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Mindenesetre szvsz az EDDIGI állás alapján a post-Brady éra csapatát építjük és nem a Brady érájét....kolok1972
Nekem az elmúlt évek alapján is így tűnik 😊
Felépíteni egy olyan csapatot, amibe ha jön egy új irányító, akkor sem az lesz, hogy 10 évig reménykedünk egy PO-ban. Aztán persze majd meglátjukWyatt
Az azért kérdés, hogy mire, hogyan emlékszünk vissza majd X év múlva. Gondolom a Giants szurkolók sem feltétlenül lesznek bánatosak majd az miatt, hogy az előző 7 évben csak háromszor voltak PO-ban.zinedine5
És szerinted az a gyakori, hogy egy olyan csapat, amelyik 7 évből 3-szor PO-s, az meg is nyeri kétszer a bajnoki címet? Szerintem marha sok dolognak össze kell jönnie, hogy egy csapat bajnoki címet nyerjen, és könnyebb a sok lehetőségből párban döntőzni, és nyerni, mint a pár lehetőséget ennyire kihasználni. Ha mi nyernénk persze bajnoki címeket, valszeg nem érdekelne, csak az hogy nyertünk 😊
De ettől még valszeg minden egyes Patriots-mentes PO-t szarul élnék meg. Mint ahogy a 3 bajnoki címünk után is szar, ha nem nyerünk SB-t, vagy csak ha a wild cardon kihullunk, és utána már nem úgy érdekel a szezon, nem akkor, ha annyira szarul megy, hogy PO-ba sem jutunk. Mondjuk itt tényleg az kudarc, ha nem nyerünk SB-t egy szezonban, a Giantsnél meg valszeg a PO-mentes évtől sem esnek kétségbe a 2 bajnoki cím után... 😊
Én azt mondom, hogy nyerjünk bajnoki címet most, de ne az legyen, hogy mindent felrakunk egy lapra, aztán ha bejön, akkor tök jó, de tarthatatlan állapot lesz, ha nem, akkor meg fasza, költöttünk egy rakat pénzt, és így sem nyertünk. Ha hozunk egy fasza OG-t, DT-t, bármilyen posztot, amit hiányolunk most FA-ről, töredék pénzért, akit jól be tudunk építve, én fogok panaszkodni, mert hosszú távon lehet, hogy jobban megéri. A saját túlfizetéseinket én sem szeretem, de nem fekszik mindenkinek a csapat játéka, ha valaki ebben jól boldogul, megértem, hogy meg akarják tartani. Ettől még ilyenkor én is azt szeretném látni, hogy na, gyerünk, hozzuk el Revist, meg mindenkit, de nem mindig az van, amit szeretnénk, meg nem is biztos, hogy az a jó megoldásWyatt
2009 és 2011 között három év ment el arra, hogy alkalmatlan, fogalmatlan játékosokból álló sec. miatt buktunk és bármelyik közepes rookie QB ellenünk karriercsúcsot döntött az elért passzolt yardokat tekintve. Éveken át az volt a stratégiai helyzet, hogy ha nem vezetett a csapat az utolsó negyedben 2-3 TD-nyi ponttal, akkor reális esély volt a comebackre szinte bárkinek. Sanchita is csak ellenünk tudott akkor jó lenni... Talib fazont adott adott a secondarynek, az elmondások alapján nemcsak a pályán, de az öltözőben is. Most megint ott vagyunk, ahol kezdtük előtte... (Ha Talib nem volt a pályán, akkor tavaly is szívtunk. )

Igazad van, a bajnoksághoz jó adag szerencse is kell - ha nem elsősorban az kell - a Giants mindkét ellenünk elért bajnoki címe, de főleg az első egyértelműen jórészben a szerencsének volt köszönhető. (Nemcsak SB-ban, hanem előtte is, ld. GB meccs.) De ezzel a játékospolitikával az esélyét sem látom, hogy odaérjünk a végére. Gondolod, hogy majd a draftról sikerül rögtön 4-5 NFL ready játékost igazolni? Az eddigi tapasztalatok nem ezt mutatják. Kell a hiányposztokra egy-két tapasztalt difference maker játékos, hogy a csapatnak fazonja legyen. És ezek megszerzése érdekében semmi aktivitást nem mutat a a FO egyenlőre, a választék pedig folyamatosan szűkül, ahogy valaki markánsan kifejezte, 80 %-ban már "lerabolták" a piacot. Egyszerűen lemaradunk a versenyben és azt gondolom, hogy ez fáj a drukkertársak többségének (nekem is).

Persze, a Denvert is elérheti egy olyan sérüléshullám, mint tavaly minket, Manning nyaka alkalmatlanná válhat a játékra, Talib újra lesérülhet (erre reális esélyt látok) stb. De most úgy látom, hogy már a startvonalnál alapvetően hátrányba kerültünk. A tendenciát tartom rossznak.

Lehet, hogy nem fogsz örülni egy Pats mentes PO-nak, de én azt is legalább olyan rosszul éltem meg, amikor a Jets meg a Ravens lealázott a PO-ban, mintha be sem jutottunk volna. De nem hiszem, hogy jó szájízzel álltál fel az idei AFC döntő után, ahogy én sem. Nem sok vigaszt jelent, hogy ott kaphattunk ki olyan rettenetesen. Azt szeretném, ha a csapat legalább a végső győzelem lehetőségének esélyével indulna neki a szezonnak.
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Pont, hogy nem azt mondom, hogy csak a, PO, vagy az SB számít, de ha a közül kell választanom, hogy 10 év alatt 5 PO és egy SB győzelem, vagy 10 év alatt 9 PO, akkor az előbbit választanám.zinedine5
Ez lehetséges és teljesen érthető szurkolói elvárás, csak ezt a franchise-t Kraft vezeti. Tőle pedig ez az elképzelés a lehető legmesszebb áll .Ő a másodikat választotta.
(Szerintem több is az esély így a gyűrűre.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 429 — Ajmo Vatreni
Mindenesetre szvsz az EDDIGI állás alapján a post-Brady éra csapatát építjük és nem a Brady érájét....kolok1972
Felépíteni egy olyan csapatot, amibe ha jön egy új irányító, akkor sem az lesz, hogy 10 évig reménykedünk egy PO-ban. Aztán persze majd meglátjukWyatt
Az azért kérdés, hogy mire, hogyan emlékszünk vissza majd X év múlva. Gondolom a Giants szurkolók sem feltétlenül lesznek bánatosak majd az miatt, hogy az előző 7 évben csak háromszor voltak PO-ban.zinedine5
És szerinted az a gyakori, hogy egy olyan csapat, amelyik 7 évből 3-szor PO-s, az meg is nyeri kétszer a bajnoki címet? Szerintem marha sok dolognak össze kell jönnie, hogy egy csapat bajnoki címet nyerjen, és könnyebb a sok lehetőségből párban döntőzni, és nyerni, mint a pár lehetőséget ennyire kihasználni. Ha mi nyernénk persze bajnoki címeket, valszeg nem érdekelne, csak az hogy nyertünk 😊
De ettől még valszeg minden egyes Patriots-mentes PO-t szarul élnék meg. Mint ahogy a 3 bajnoki címünk után is szar, ha nem nyerünk SB-t, vagy csak ha a wild cardon kihullunk, és utána már nem úgy érdekel a szezon, nem akkor, ha annyira szarul megy, hogy PO-ba sem jutunk. Mondjuk itt tényleg az kudarc, ha nem nyerünk SB-t egy szezonban, a Giantsnél meg valszeg a PO-mentes évtől sem esnek kétségbe a 2 bajnoki cím után... 😊
Én azt mondom, hogy nyerjünk bajnoki címet most, de ne az legyen, hogy mindent felrakunk egy lapra, aztán ha bejön, akkor tök jó, de tarthatatlan állapot lesz, ha nem, akkor meg fasza, költöttünk egy rakat pénzt, és így sem nyertünk. Ha hozunk egy fasza OG-t, DT-t, bármilyen posztot, amit hiányolunk most FA-ről, töredék pénzért, akit jól be tudunk építve, én fogok panaszkodni, mert hosszú távon lehet, hogy jobban megéri. A saját túlfizetéseinket én sem szeretem, de nem fekszik mindenkinek a csapat játéka, ha valaki ebben jól boldogul, megértem, hogy meg akarják tartani. Ettől még ilyenkor én is azt szeretném látni, hogy na, gyerünk, hozzuk el Revist, meg mindenkit, de nem mindig az van, amit szeretnénk, meg nem is biztos, hogy az a jó megoldásWyatt
Csak azt szerettem volna jelezni, hogy sok-sok év múlva kurvára le fogja szarni mindenki, hogy hányszor jutottunk PO-ba. Azért kell mindent megtenni, hogy a következő évben is versenyképes legyen a csapat. Ez nem azt jelenti, hogy Talibot kell elhozni annyiért amennyiért a Broncos tette, de, ha lehet (és lehet, mert, ha a Saints betuszkolta Byrdot a capbe, akkor mi is be tudunk ezt-azt), akkor erősítsünk. Nem szeretném lehúzni az eddigi tevékenységünket, mert korán sincs vége a lehetőségeknek, csak jelzem, hogy ez az 5 év múlva beleférjünk a capbe mentalitás nem biztso, hogy célravezető. (Főleg ha közben azért egy Arringtont vagy Connolyt dúrván túlfizetünk, egy Sopoaga szerződésen meg teljesen feleslegesen ülünk.)
Pont, hogy nem azt mondom, hogy csak a, PO, vagy az SB számít, de ha a közül kell választanom, hogy 10 év alatt 5 PO és egy SB győzelem, vagy 10 év alatt 9 PO, akkor az előbbit választanám.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én azt mondom, hogy nyerjünk bajnoki címet most, de ne az legyen, hogy mindent felrakunk egy lapra, aztán ha bejön, akkor tök jó, de tarthatatlan állapot lesz, ha nem, akkor meg fasza, költöttünk egy rakat pénzt, és így sem nyertünk. Ha hozunk egy fasza OG-t, DT-t, bármilyen posztot, amit hiányolunk most FA-ről, töredék pénzért, akit jól be tudunk építve, én fogok panaszkodni, mert hosszú távon lehet, hogy jobban megéri. A saját túlfizetéseinket én sem szeretem, de nem fekszik mindenkinek a csapat játéka, ha valaki ebben jól boldogul, megértem, hogy meg akarják tartani. Ettől még ilyenkor én is azt szeretném látni, hogy na, gyerünk, hozzuk el Revist, meg mindenkit, de nem mindig az van, amit szeretnénk, meg nem is biztos, hogy az a jó megoldás

több mint 12 éve
Az azért kérdés, hogy mire, hogyan emlékszünk vissza majd X év múlva. Gondolom a Giants szurkolók sem feltétlenül lesznek bánatosak majd az miatt, hogy az előző 7 évben csak háromszor voltak PO-ban.
több mint 12 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Én akkor sem vágok eret, ha a fiatalok kapják meg továbbra is az esélyt, meg hozunk még pár jó újoncot
Denvernél rámentek kőkeményen a most vagy sohára, de ahhoz, hogy egy csapatnak összejöjjön az SB-W, kell azért szerencse is, egy pár komoly sérülés, aztán szevasz. Vagy, ha még jól is áll a csapat, akkor is ott vannak az NFC Westesek...Wyatt
Ezek szerint a Pats-el nem számolsz komolyan, mint SB győzelmet akadályozó tényező...

Mindenhol azt olvasom, hogy Ware is megy a Vadlovakhoz. Akkor meg rendben lesz a védelmük is.Burkus
Honnan van erre $$$? Na jó, majd utánanézek, ha időm engedi, de fura, hogy míg mi általában lefelé építkezünk, máshol vásárolnak, mint a gép. Remélem érkeznek majd jó hírek is 😊
több mint 12 éve
Felépíteni egy olyan csapatot, amibe ha jön egy új irányító, akkor sem az lesz, hogy 10 évig reménykedünk egy PO-ban. Aztán persze majd meglátjuk

több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 113 — Pats fan
Mindenesetre szvsz az EDDIGI állás alapján a post-Brady éra csapatát építjük és nem a Brady érájét....

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Én akkor sem vágok eret, ha a fiatalok kapják meg továbbra is az esélyt, meg hozunk még pár jó újoncot
Denvernél rámentek kőkeményen a most vagy sohára, de ahhoz, hogy egy csapatnak összejöjjön az SB-W, kell azért szerencse is, egy pár komoly sérülés, aztán szevasz. Vagy, ha még jól is áll a csapat, akkor is ott vannak az NFC Westesek...Wyatt
Ezek szerint a Pats-el nem számolsz komolyan, mint SB győzelmet akadályozó tényező...

Mindenhol azt olvasom, hogy Ware is megy a Vadlovakhoz. Akkor meg rendben lesz a védelmük is.Burkus
Most azért elég gáz lenne a Denvernek, ha nem tudnák behúzni az AFC-t, de még az is simán összejöhet, nem kell hozzá durva dolognak megtörténnie. Ha a WR-ek fejlődnek, a D összeáll, akkor simán összejöhet nekünk is egy jó menetelés, de ha draftról hozunk töredék pénzért hosszú évekig jó fiatalokat, nem fogom bánni a nagypénzes veteránok hiányát 😊Wyatt
"Denver lacked toughness and struggled to defend the pass at times last season. Enter safety T.J. Ward from Cleveland at a surprisingly affordable rate and Aqib Talib at a shockingly high price. Ware has a visit scheduled with Denver, and it would be an upset if John Elway didn't get his man. The Broncos know their championship window is short. Give Elway credit for going for it." Korrekt összefoglalás, annyit tennék hozzá, hogy mienk is kb. ugyanilyen rövid. De ezek szerint nálunk már levezetünk...Burkus
Nem értek veled egyet, de nem is kell szerencsére 😊

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Most azért elég gáz lenne a Denvernek, ha nem tudnák behúzni az AFC-t, de még az is simán összejöhet, nem kell hozzá durva dolognak megtörténnie. Ha a WR-ek fejlődnek, a D összeáll, akkor simán összejöhet nekünk is egy jó menetelés, de ha draftról hozunk töredék pénzért hosszú évekig jó fiatalokat, nem fogom bánni a nagypénzes veteránok hiányát 😊Wyatt
"Denver lacked toughness and struggled to defend the pass at times last season. Enter safety T.J. Ward from Cleveland at a surprisingly affordable rate and Aqib Talib at a shockingly high price. Ware has a visit scheduled with Denver, and it would be an upset if John Elway didn't get his man. The Broncos know their championship window is short. Give Elway credit for going for it." Korrekt összefoglalás, annyit tennék hozzá, hogy mienk is kb. ugyanilyen rövid. De ezek szerint nálunk már levezetünk...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Remélem ma nem érjük meg azt a szégyent Jets szempontból, hogy Revis Pats játékos lesz, pedig LaCanfora szerint szívesen ideigazolna.Beki
Kb. mindenhova szívesen menne, ahol megfizetik. Persze én örülnék ha idejönne.zinedine5
Az lesz az érdekes, hogy a Buccs paycut kérelmét visszautasította. :/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Remélem ma nem érjük meg azt a szégyent Jets szempontból, hogy Revis Pats játékos lesz, pedig LaCanfora szerint szívesen ideigazolna.Beki
Szerintem nem éritek meg. Kizárt, hogy mi kifizessük neki azt a zsozsót, amit ő szeretne megkapni. (Szvsz. nincs is annyi a bukszában meg nem is szeretünk nagyon fizetni.) A Browns viszont nagyon érdeklődik utána, Mike Pettine mint volt Jets DC szívesen dolgozna vele és pénzük is van rá. A Raiders-t emlegetik még, ők is tele vannak.Burkus
Hát 14 misitek van, ha spotrac jól számol, ebből jelentős részt lefedne valóban.
Ha csapat nélkül lesz (már pedig erre a legnagyobb esély) 21 órára, akkor jó sok jelentkező lesz. Brownsnál számolni kell, hogy Haden hamarosan nagy zsozsót kap, míg a Raiders nem tudom mennyire vonzó Revisnek (ezzel nem leszólni szeretném őket), míg a Jagshez megy Thurmond vizitre. Míg mi ugye még fel sem vettük vele a kapcsolatot a tradeje előtt.
több mint 12 éve

Most azért elég gáz lenne a Denvernek, ha nem tudnák behúzni az AFC-t, de még az is simán összejöhet, nem kell hozzá durva dolognak megtörténnie. Ha a WR-ek fejlődnek, a D összeáll, akkor simán összejöhet nekünk is egy jó menetelés, de ha draftról hozunk töredék pénzért hosszú évekig jó fiatalokat, nem fogom bánni a nagypénzes veteránok hiányát 😊

több mint 12 éve
Persze, és elég egyszer megütni Peytont úgy, hogy a következő 4 évre nullázzák a Denvert. Ettől még, ha most megy hozzájuk a Ware/Allen kettősből bárki, papíron lassan ott tartunk, hogy no1. off + top 5 D kis túlzással.
Én sem vágok eret, nem is a csilli-villi igazolások bántanak, hanem a Connolly pénzén vitt asamoah, az extra olcsó Verner, vagy a jó áron megszerezhető Linval/Arthur Jones dolog.

szerk.: meg jó dolog a fiatalokban bízni, de Dennardot úgy szopatta le egy Demaryius az AFC döntőben, hogy öröm volt nézni. Hacsak Logan Ryan nem fejlődik egy brutálisat, akkor megint nincs a csapatnak olyan CB-je, akit elit vagy a közeli WR-re lehetne tenni.
több mint 12 éve
Szerintem nem éritek meg. Kizárt, hogy mi kifizessük neki azt a zsozsót, amit ő szeretne megkapni. (Szvsz. nincs is annyi a bukszában meg nem is szeretünk nagyon fizetni.) A Browns viszont nagyon érdeklődik utána, Mike Pettine mint volt Jets DC szívesen dolgozna vele és pénzük is van rá. A Raiders-t emlegetik még, ők is tele vannak.
több mint 12 éve
Kb. mindenhova szívesen menne, ahol megfizetik. Persze én örülnék ha idejönne.
több mint 12 éve

Mindenhol azt olvasom, hogy Ware is megy a Vadlovakhoz. Akkor meg rendben lesz a védelmük is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Remélem ma nem érjük meg azt a szégyent Jets szempontból, hogy Revis Pats játékos lesz, pedig LaCanfora szerint szívesen ideigazolna.
több mint 12 éve
Denvernél rámentek kőkeményen a most vagy sohára, de ahhoz, hogy egy csapatnak összejöjjön az SB-W, kell azért szerencse is, egy pár komoly sérülés, aztán szevasz. Vagy, ha még jól is áll a csapat, akkor is ott vannak az NFC Westesek...

több mint 12 éve
A viccnap poénja valahol ott található, hogy Verner nem a new england játékosa...
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
szerdán viccnapvan fijjug

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 113 — Pats fan
Mert Dennard kevés hozzá,az bebizonyosodott.kolok1972
Darkez?! Nem kevés, sőt jó választás lennesutianap
Alfonzo
Bár a Dennard+Dennard CB-páros korrekt lenne 😀Wyatt
nekem vannak kétségeim a rookie No.1 CB projektekkel szemben,de valóban AD-ra gondoltam.Nem is maradt már nagyon ilyen a piacon,talán csak DRC

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Darkez?! Nem kevés, sőt jó választás lennesutianap
Alfonzo
Bár a Dennard+Dennard CB-páros korrekt lenne 😀

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Darkez?! Nem kevés, sőt jó választás lenne

Aki nem hiszi, annak utánajárnak