New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Mike Loyko
It would be so Bill Belichick to announce a Revis trade the minute Talib takes the podium in Denver.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ha én ülnék ott, akkor ilyenkor egyfolytában a telefonon lógnék a többi CB ügynökével. Elég amatőrül hangzik, hogy egy játékossal tárgyalunk, alkudozunk, és közben nem vizsgáljuk a piacot, nem tárgyalunk másokkal, nem tudjuk az áraikat, stb. (Szerintem nagy gondok lennének egy csapatnál, ha ilyen jellegű lemaradásról beszélhetnénk a piachoz képest, hogy "jajj bazdmeg, de elhúzódott ez a tárgyalás, na nézzük meg kik jönnek még FA-ra" 😀 ) Inkább az lehet a pakliban, hogy egyszerűen nem tartottuk elég jó opciónak a többi CB-t, vagy ár/érték arányban nem, szerintem. 😊Foldesi26
Prioritást kell felállítani, mert 2-3 kinézett hiányposztra nem lehet minden egyes szóba jöhető FA ügynökével folyamatosan tárgyalni, miközben ők is kapcsolatban vannak a többi csapattal. A Broncos Ward igazolása előtt Byrddel is egyeztetett, de ezek valószínűleg rövid deal or not to deal jellegű tárgyalások voltak. Amint kapták a nemleges választ, rohantak tovább. A Pats ezzel szemben sok időt szánt Talibra, amit nyilván érzékelt a többi CB ügynöke is. Ha a Pats döntésére várnak és ők visszahozzák Talibot, két szék között a padlóra esnek ők.

Nem olyan nagy baj, hogy nem volt látható eredménye az első napon a Pats ténykedésének. Többségben a rossz, túlfizetett, túlzott kockázatot jelentő szerződéskötések történtek tegnap.
több mint 12 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 663 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Denver 19-re húz még egy lapot..Ware 3év 30 milla 20garantált..jézusom..gordon
Úgy látszik Elwaynek elgurult a gyógyszere az elbukott SB után :pBoston
Elway bemondta az ALL INT....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Denver 19-re húz még egy lapot..Ware 3év 30 milla 20garantált..jézusom..gordon
Úgy látszik Elwaynek elgurult a gyógyszere az elbukott SB után :p

Do your job
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Denver 19-re húz még egy lapot..Ware 3év 30 milla 20garantált..jézusom..
több mint 12 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
de szerencsénkre nincsenek igazi powerhouseok jelenleg az AFCben, kivéve egyet, a Denvert. Nem csoda, ha az emberek hangulata rosszabb lesz, ha pont a legfőbb riválisunk vesz repülőrajtot a free agencyn.

.Foldesi26
És ők nyertek is SB-t ugye, ebben a 2évben? Még csak 2SB sem jött nekik össze..ezért mondtam h nüanszok döntenek..Muck
Pont ez a problémánk, hogy szerintünk ezeket a nüanszokat lehetett volna eddig jobban a saját javunkra fordítani - de még csak az első denveri FA sokk hatás beszél belőlünk 😊

Ha a hír igaz, akkor azt nem értem, miért nem biztosítottuk magunkat más játékosoknál? Ha ennyi pénzt szántunk CB-re, akkor simán lett volna esély másik corner igazolásra is, mondjuk így éppen lehet sansz még Revisra vagy DRC-re is 😊Foldesi26
Mondjuk azért mert minden más CB elkelt korábban..Talib zárta tegnap a piacot, gondolom alkudoztunk..biztos vagyok benne, hogy a garantált tartalom döntött, mi nem adtunk neki sokat, Kraft is mondta, hogy fontos meccseken nem tudott teljesíteni sérülés miatt és ez meglátszhatott az ajánlatunkon..Revis más, neki a 16Milla 0 garantálttal jár, tehát ha akarod kicsapod jövőre dead nélkül..lehet belemenne egy alacsonyabb összegű de garantáltat is tartalmazó szerződésbe.gordon
Ha én ülnék ott, akkor ilyenkor egyfolytában a telefonon lógnék a többi CB ügynökével. Elég amatőrül hangzik, hogy egy játékossal tárgyalunk, alkudozunk, és közben nem vizsgáljuk a piacot, nem tárgyalunk másokkal, nem tudjuk az áraikat, stb. (Szerintem nagy gondok lennének egy csapatnál, ha ilyen jellegű lemaradásról beszélhetnénk a piachoz képest, hogy "jajj bazdmeg, de elhúzódott ez a tárgyalás, na nézzük meg kik jönnek még FA-ra" 😀 ) Inkább az lehet a pakliban, hogy egyszerűen nem tartottuk elég jó opciónak a többi CB-t, vagy ár/érték arányban nem, szerintem. 😊
több mint 12 éve
de szerencsénkre nincsenek igazi powerhouseok jelenleg az AFCben, kivéve egyet, a Denvert. Nem csoda, ha az emberek hangulata rosszabb lesz, ha pont a legfőbb riválisunk vesz repülőrajtot a free agencyn.

.Foldesi26
És ők nyertek is SB-t ugye, ebben a 2évben? Még csak 2SB sem jött nekik össze..ezért mondtam h nüanszok döntenek..Muck
Pont ez a problémánk, hogy szerintünk ezeket a nüanszokat lehetett volna eddig jobban a saját javunkra fordítani - de még csak az első denveri FA sokk hatás beszél belőlünk 😊

Ha a hír igaz, akkor azt nem értem, miért nem biztosítottuk magunkat más játékosoknál? Ha ennyi pénzt szántunk CB-re, akkor simán lett volna esély másik corner igazolásra is, mondjuk így éppen lehet sansz még Revisra vagy DRC-re is 😊Foldesi26
Mondjuk azért mert minden más CB elkelt korábban..Talib zárta tegnap a piacot, gondolom alkudoztunk..biztos vagyok benne, hogy a garantált tartalom döntött, mi nem adtunk neki sokat, Kraft is mondta, hogy fontos meccseken nem tudott teljesíteni sérülés miatt és ez meglátszhatott az ajánlatunkon..Revis más, neki a 16Milla 0 garantálttal jár, tehát ha akarod kicsapod jövőre dead nélkül..lehet belemenne egy alacsonyabb összegű de garantáltat is tartalmazó szerződésbe.
több mint 12 éve
topin New England Patriots 2 268
Vesztettük WW-t, Fafejt, Waters-t, Thomas-t, már ami - legalábbis szerintem - értékes játékost jelent. Jött Tommy Kelly és egy későbbi trade útján Blount. Nem egy nagy mérleg.

Igazad van, valahogy mindig összerakja a csapatot, pedig a draftok sem szoktak nagyon sikeresek lenni. De ez nem a free agent marketen elért sikereken alapszik.Burkus
Talán egyedül egy hatékony veterán elkapó miatt lehet így utólag hiányérzetünk, de olyan nagy katasztrófának azért ezt nem élem meg.

Én megértem, hogy mindenkiben benne van az izgalom és várja a nagy neveket, de várjuk meg a végét.

Az meg sehol nem garancia egy SB győzelemre, hogy egy csapat az első nap elkölt 20 millát 3 játékosra.Boston
Hoztunk..csak nem kerültek rosterre..😀

Amúgy teljes mértékben osztom a nézőpontodat..
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Vesztettük WW-t, Fafejt, Waters-t, Thomas-t, már ami - legalábbis szerintem - értékes játékost jelent. Jött Tommy Kelly és egy későbbi trade útján Blount. Nem egy nagy mérleg.

Igazad van, valahogy mindig összerakja a csapatot, pedig a draftok sem szoktak nagyon sikeresek lenni. De ez nem a free agent marketen elért sikereken alapszik.Burkus
Waters konkrétan nem akart itt játszani. Mind1 mit tettünk volna le elé az asztalra. Fafej alternatívája itt figyelt a csapatban Vereen személyében sokkal olcsóbban. Donald Thomas egy backup falember volt ennél a csapatál, most tényleg miatta fogunk sírni? Welkernél pedig - bármennyire is nagyra tartjuk és szeretjük őt - a tavalyi év tök bebizonytotta, hogy rohamosan fogy a cucc a tankból.
A másik oldalon Tb szerződését átstruktúráltuk, visszahoztuk Talibot, lecseréltük Love-ot Tommy Kellyre, ami úgy kellett már ennek a csapatnak, mint egy falat kenyér az éhezőknek. Talán egyedül egy hatékony veterán elkapó miatt lehet így utólag hiányérzetünk, de olyan nagy katasztrófának azért ezt nem élem meg.

Én megértem, hogy mindenkiben benne van az izgalom és várja a nagy neveket, de várjuk meg a végét.

Az meg sehol nem garancia egy SB győzelemre, hogy egy csapat az első nap elkölt 20 millát 3 játékosra.

Do your job
több mint 12 éve

.Foldesi26

Ha a hír igaz, akkor azt nem értem, miért nem biztosítottuk magunkat más játékosoknál? Ha ennyi pénzt szántunk CB-re, akkor simán lett volna esély másik corner igazolásra is, mondjuk így éppen lehet sansz még Revisra vagy DRC-re is 😊
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
ha igaz... persze nem tudni mennyi volt a garantált: The #Patriots reportedly offered CB Aqib Talib 4 years, $40 Mil. #Broncos blew them out of water, but still pretty big $$$ from New England.Spigo
Hát ha ennyit ajánlottunk és nem fogadta el akkor jól beszoptuk, mert ez azt jelenti, hogy a CB posztot mindenképpen FA-n szerettük volna megoldani akár nagyobb pénzzel is. B tervek meg nem nagyon maradtak. Max. DRC. (Én Revisben nem hiszek)

Ami nagyon nem tetszik az Wilfork. Lehet teljesen békén hagyjuk a szerződését ami nekem nagy csalódás.
több mint 12 éve

.Foldesi26
És ők nyertek is SB-t ugye, ebben a 2évben? Még csak 2SB sem jött nekik össze..ezért mondtam h nüanszok döntenek..
több mint 12 éve
Muck, megmagyaráznád kérlek, hogy miért irreális elvárás az, hogy az SB-t fogadjuk el ettől a csapattól? Az elmúlt évek AFC-je nem volt túl acélos, szerencsénkre nem kellett az elmúlt 2-3 évben a Patsnek az NFCben POznia. Nem csak a Patriots erősségét mutatja az elmúlt három év három AFC Champse, hanem az AFC visszaesését is szerintem. Voltak és vannak ígéretes csapatok, de szerencsénkre nincsenek igazi powerhouseok jelenleg az AFCben, kivéve egyet, a Denvert. Nem csoda, ha az emberek hangulata rosszabb lesz, ha pont a legfőbb riválisunk vesz repülőrajtot a free agencyn.

Én abszolút tisztelem a többi AFC csapatot, sőt, kifejezetten szimpatizálok az új Coltssal és Chiefsel, nagyon fasza lesz a Chargers, a Bengals is kurva jó csapat + az NFC Northot sosem lehet leírni, de talán nem vagyok nagyképű akkor, ha azt mondom, papírforma lenne, ha jövőre megint Denver-Pats AFC döntő lenne. Tehát nekünk az SB-ben kell mérnünk ebben a pár évben a teljesítményünket (és az előbb elmondottak alapján a Broncoshoz kell mérnünk magunkat), ameddig még megtehetjük. Aztán lehet jön majd egy olyan huszonX QB-t meglátott sok-sok év, mint a Brownsnak és akkor majd lehet mondani, hogy igen-igen, de szép volt a tavalyi wild card kör bukta, zseniális volt a csapat. De ki kell élvezzük ezt a piszokmázlista helyzetet, hogy ilyen jó csapatunk van és igenis most kell SB-t nyerni, ennek kell az elvárásnak lennie - mind a csapat, mind a szurkolók szemében, mert most van reális esély, és lehet 20 évig utána nem lesz.

Lesz jó pár évünk gyakorolni a Te mentalitásod, de most még - szerencsénkre - más gondjaink vannak.

És aki érti úgyis érti mondatra: nem sikerült elkapnod azt, hogy az általános vélemény részünkről sem az, hogy miért nem fizetünk túl most 2-3 sztárt a semmiből. Hanem az, hogy lehetett volna okosan és jó igazolásokat csinálni a piacon (Verner, Dline), és ebben semmi all-in nem lett volna, csak a pozíciónk megtartása (sőt, kifejezetten hosszútávú, "post-Brady" igazolásokról beszéltem/tünk). Az más kérdés, hogy persze nem kell all-in, hiszen Brady még csak 26 éves, tehát bőven van időnk...
több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
ha igaz... persze nem tudni mennyi volt a garantált: The #Patriots reportedly offered CB Aqib Talib 4 years, $40 Mil. #Broncos blew them out of water, but still pretty big $$$ from New England.
több mint 12 éve
Burkus, értjük, hogy mire gondolsz de kicsit korai messzemenő következtetéseket levonni az első nap után.. hol van még szeptember?!
Én a magam részéről sokkal jobban örülnék, ha sikerülne megfelelő mélységet építenünk minden csaparészbe.
És ahogy elnézem a csapattal kapcsolatos infókat, ők is így gondolhatják, legalábbis ezt jelzi, hogy érdeklődünk Shaughnessy, Woodyard és LaFell iránt is.
Persze én is örülnék ha sikerülne megszereznünk Revis-t, de ha reálisan nézem a dolgokat örülök majd ha valamelyik Cromartie itt köt ki.
És hidd el egy lassan 10+ éve folyamatosan PO résztvevő csapatot sokkal, de sokkal nehezebb felépíteni , mint 4-5 évente nyomni egy All-In gombot...
A fenntarthatóság elvén építkezünk és ez nem baj, pedig pénzünk nekünk is lenne Talib féle szerződésekre...de én többek között ezért is szeretem ezt a csapatot..
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
De majd jön valami varázslat, és jövőre megint afc champs gamet játszunk 😊 Aztán majd az ottani eredmény fényében elővehetjük ezeket a hozzászólásokat.

Foldesi26
Szerintem ha AFC döntőt játszunk, semmiféle hozzászólást nem kell elővenni, pláne nem annak az eredménynek a fényében..hihetetlen hogy mennyire csak az SB vagy az SB win számít pár embernél..Muck
Miért mi számít? Szerinted Manning vagy a Denver elégedett azzal a méretes zakóval, amit kapott a Seahawkstól? Vagy Te a boldogságtól könnyes szemmel emlegeted Eli Manning passzát 2007-ből vagy 2011-ből? Szép emlék, ahogy Welker nem kapta el a labdát? Ugyan már, ez az "ezüstérem is szépen csillog" felfogás mire vezet? A sportban a győztest ünneplik. A vesztes meg szomorú. Nemcsak az amerikai fociban, bármely más sportban. Mikor látsz egy teniszezőt boldogan körbeszaladgálni, hogy elvesztett egy GS döntőt? Egy focicsapatot ugrálni örömében, hogy kikapott a BL-döntőben?

Valóban a SB win meg a gyűrű számít, a többi statisztika.Burkus
LOL..

Már mikor beírtam tudtam, hogy Manning meg a mi veretlen szezonos SB vereségünk jön példaként..de direkt nem írtam bele, gondoltam aki gondolkozik az úgyis érti..Nem hiszem hogy boldogok Denverben, ahogy én sem voltam az 2007-ben..viszont Denverben mindent felraktak arra hogy SB-t nyerjenek, és a hype elhitette velük h verhetetlenek..így minden más eredmény csalódás..Mi veretlen alapszakasz után, az alig bejutó Giants ellen szintén csalódásként éltük meg értelemszerűen..

De nálunk nincs all in, hiába követelitek és nem is lesz..Mert ahogy tomi-tomi is írta, ez az egész gondolkodásmód távol áll Kraftéktól..És nem hiszem hogy bárki is elégedettebb lenne ha az utóbbi 7 évben nyertünk volna 2 SB-t de 4szer a PO közelébe se jutunk..Sőt abban a 4évben TB,BB mki halálba lett volna kritizálva..

Van 3 SB win a tarsolyunkban és 2 SB vereség és temérdek AFC döntő..Ha ezek fordított sorrendben jönnek és most nyertünk volna 4év alatt hármat a végén, akkor több lenne a zsákban? Nem..csak jelenleg elégedettebb lenne a hangulat..Aki Patriots szurkoló, annak tudni kell, hogy mik a prioritások a rosterrel kapcsolatban..senki nem pótolhatatlan..és nincsenek elszabadult fizuk..(persze ez nem azt jelenti h nem fizetünk túl egy Connollyt vagy egy Arringtont szerintünk) és nem valószínű hogy egy évért felteszik a következő hatot..ezért számomra érthetetlen hogy akik több éve nyomon követik a csapat napjait..miért várnak el olyat, ami kb soha nem fog bekövetkezni..

Az meg hogy minden évben karnyújtásnyira van a Super Bowl elég komoly eredmény..Hiszen van 31 másik csapat, amiből 6-7 simán SB contender és mégsem jut el oda, sőt ezeknek a fele (már csak matematikai alapon) még a főcsoport döntőbe sem..Mi viszont igen..És a drasztikus sérüléshullám nélkül, lehet épp a Pats FO bránerét fényesítené mindenki egy újabb SB win miatt..nüanszok döntenek arról, hogy ki nyeri meg a Super Bowlt, vagy hogy ki jut el odáig...irreális elvárásitok vannak..Muck
Szerintem pedig 2007-ben "all-in" mentünk. Látszott egy nagyon jó védelem, ahol Wilfork már meghatározó volt, Ty Warren, BigSey a csúcson, az "öregekben" - Bruschi, Vrabel, Rodney Harrison - benne volt még 1-2 jó év. Samuel a legjobbnak tartott shoutdown corner volt akkor, Gay, meg a többi corner is megütötte a mércét. Az offense meg ismert. Randy Moss egyértelműen azért jött ide akkor, hogy meglegyen a gyűrűje, ezért is ment bele a paycutba, az ő szintjén igen alacsony fizetésbe. És majdnem be is jött az all-in, az a SB vereség nem mérhető a Denver idei zakójához, az valóban csak a szerencsén múlt.
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 429 — Ajmo Vatreni
Már kezdik is verni a kötelet Buffaloban, hogy legyen mire felkötni magukat.

Más: Rajtam kívül senki se hasonulna meg magával, ha Revis idejönne hozzánk?
Just win baby? Oszt annyi?Kollega
Oszt😊 És ne feledkezz el a "Virítsd a lóvét!" jelmondatról mint másik alaptételről az NFL-ben.

Akkor meghasonultál, amikor jött Fafej a Jetstől?

Én akkor már jobban hasonultam/nék amikor WW ment a Denverhez vagy ha Minitron megy a Postásokhoz. De hát itt nincs klubhűség, lojalitás meg ilyesmi. PM-nek is megköszönték a Kócnál a szép éveket és repült, Montana sem 49ers játékosként hagyta abba, Favre sem Sajtfejűként vonult vissza.Burkus
Revis? Nekem semmi bajom vele. Egy James Harrison/Hines Ward kombó már cakkosabb lett volna ilyen téren 😀Wyatt
Nálam Suggs a persona non grata.
több mint 12 éve
De majd jön valami varázslat, és jövőre megint afc champs gamet játszunk 😊 Aztán majd az ottani eredmény fényében elővehetjük ezeket a hozzászólásokat.

Foldesi26
Szerintem ha AFC döntőt játszunk, semmiféle hozzászólást nem kell elővenni, pláne nem annak az eredménynek a fényében..hihetetlen hogy mennyire csak az SB vagy az SB win számít pár embernél..Muck
Miért mi számít? Szerinted Manning vagy a Denver elégedett azzal a méretes zakóval, amit kapott a Seahawkstól? Vagy Te a boldogságtól könnyes szemmel emlegeted Eli Manning passzát 2007-ből vagy 2011-ből? Szép emlék, ahogy Welker nem kapta el a labdát? Ugyan már, ez az "ezüstérem is szépen csillog" felfogás mire vezet? A sportban a győztest ünneplik. A vesztes meg szomorú. Nemcsak az amerikai fociban, bármely más sportban. Mikor látsz egy teniszezőt boldogan körbeszaladgálni, hogy elvesztett egy GS döntőt? Egy focicsapatot ugrálni örömében, hogy kikapott a BL-döntőben?

LOL..

Már mikor beírtam tudtam, hogy Manning meg a mi veretlen szezonos SB vereségünk jön példaként..de direkt nem írtam bele, gondoltam aki gondolkozik az úgyis érti..Nem hiszem hogy boldogok Denverben, ahogy én sem voltam az 2007-ben..viszont Denverben mindent felraktak arra hogy SB-t nyerjenek, és a hype elhitette velük h verhetetlenek..így minden más eredmény csalódás..Mi veretlen alapszakasz után, az alig bejutó Giants ellen szintén csalódásként éltük meg értelemszerűen..

De nálunk nincs all in, hiába követelitek és nem is lesz..Mert ahogy tomi-tomi is írta, ez az egész gondolkodásmód távol áll Kraftéktól..És nem hiszem hogy bárki is elégedettebb lenne ha az utóbbi 7 évben nyertünk volna 2 SB-t de 4szer a PO közelébe se jutunk..Sőt abban a 4évben TB,BB mki halálba lett volna kritizálva..

Van 3 SB win a tarsolyunkban és 2 SB vereség és temérdek AFC döntő..Ha ezek fordított sorrendben jönnek és most nyertünk volna 4év alatt hármat a végén, akkor több lenne a zsákban? Nem..csak jelenleg elégedettebb lenne a hangulat..Aki Patriots szurkoló, annak tudni kell, hogy mik a prioritások a rosterrel kapcsolatban..senki nem pótolhatatlan..és nincsenek elszabadult fizuk..(persze ez nem azt jelenti h nem fizetünk túl egy Connollyt vagy egy Arringtont szerintünk) és nem valószínű hogy egy évért felteszik a következő hatot..ezért számomra érthetetlen hogy akik több éve nyomon követik a csapat napjait..miért várnak el olyat, ami kb soha nem fog bekövetkezni..

Az meg hogy minden évben karnyújtásnyira van a Super Bowl elég komoly eredmény..Hiszen van 31 másik csapat, amiből 6-7 simán SB contender és mégsem jut el oda, sőt ezeknek a fele (már csak matematikai alapon) még a főcsoport döntőbe sem..Mi viszont igen..És a drasztikus sérüléshullám nélkül, lehet épp a Pats FO bránerét fényesítené mindenki egy újabb SB win miatt..nüanszok döntenek arról, hogy ki nyeri meg a Super Bowlt, vagy hogy ki jut el odáig...irreális elvárásitok vannak..
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Más, nem várok Tomira, ez azért legyen meg itt is 😊

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Oszt😊 És ne feledkezz el a "Virítsd a lóvét!" jelmondatról mint másik alaptételről az NFL-ben.

Én akkor már jobban hasonultam/nék amikor WW ment a Denverhez vagy ha Minitron megy a Postásokhoz. De hát itt nincs klubhűség, lojalitás meg ilyesmi. PM-nek is megköszönték a Kócnál a szép éveket és repült, Montana sem 49ers játékosként hagyta abba, Favre sem Sajtfejűként vonult vissza.Burkus
Revis? Nekem semmi bajom vele. Egy James Harrison/Hines Ward kombó már cakkosabb lett volna ilyen téren 😀

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Én akkor már jobban hasonultam/nék amikor WW ment a Denverhez vagy ha Minitron megy a Postásokhoz. De hát itt nincs klubhűség, lojalitás meg ilyesmi. PM-nek is megköszönték a Kócnál a szép éveket és repült, Montana sem 49ers játékosként hagyta abba, Favre sem Sajtfejűként vonult vissza.
több mint 12 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything

Just win baby? Oszt annyi?

We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve

Foldesi26

Valóban a SB win meg a gyűrű számít, a többi statisztika.
több mint 12 éve

Foldesi26
Szerintem ha AFC döntőt játszunk, semmiféle hozzászólást nem kell elővenni, pláne nem annak az eredménynek a fényében..hihetetlen hogy mennyire csak az SB vagy az SB win számít pár embernél..
több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
On Darrelle Revis, yes, the #Patriots have been among those who have called to express interest in a trade. Doesn’t plan to take a pay cut.

Szóval persze akar ő New Englandben játszani, de a pénzt azért jobban 😊