New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sóneszi is csere DE-nekWyatt
Őt már visszaigazolta a Cardinals.tamasboldizsar
Vatev, annyira nem figyeltem. Igazából nekem draftról is jó ember oda 😊

több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
1 év 12 milla korrekt ár a liga legjobb CB-jéértgordon
Sebii
Sherman kb egy szint, jobbnak nem feltétlen mondanám, de a legjobb kitétel elé be lehet írni akár, hogy egyik, hogy jobb legyen a hangulat
Patriots now have @PFF's #1 CB in Revis and #1 Safety in McCourty from 2013. 😊Wyatt
És ne feledkezzünk meg a liga egyik legjobb slot CB-jéről sem 😛
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Sóneszi is csere DE-nekWyatt
Őt már visszaigazolta a Cardinals.
több mint 12 éve
"It's a perfect match of player and scheme."
több mint 12 éve
Sebii
Sherman kb egy szint, jobbnak nem feltétlen mondanám, de a legjobb kitétel elé be lehet írni akár, hogy egyik, hogy jobb legyen a hangulat
Patriots now have @PFF's #1 CB in Revis and #1 Safety in McCourty from 2013. 😊

több mint 12 éve
Hát ez érdekes, mert, ha most 8-ért írt volna alá, hogy egy év múlva kapjon nagyobb dellát valahol, az oksi, de ennyiért ez elég rövid. Mondjuk spóroltunk Talibhoz képest 14 milla garantált pénzt (meg 5 évet 😀), jövőre lesz egy 3. körünk pluszban, és erősödtünk CB-poszton. Végül is, egy napra nem rossz. Jövőre elmegy Revis, kapunk róla is egy 3. kört pluszban egy évvel később 😀Wyatt
Miért írt volna alá 8ért idén? Idén is kaphatott volna 10felett , nekem itt most az jön le, hogy mindketten akarták ezt a szerződést. Ha beválik év közben kap egy hosszútávútgordon
Nem azt mondom, csak ha kapott volna itt egy egy év, viszonylag olcsóbbat, mint tavaly Talib vagy DRC, hogy a kövi évben köthessen nagy dealt, akár máshol, akkor megértem az 1 évet. Így viszont elég soknak tűnik ehhez képest a pénz. Mondjuk, ha azt vesszük, hogy kaphatott volna 16 millát is, ha valakinek elgurul a gyógyszere, akkor persze így is engedett bőven. Mondjuk remélem, hogy a hosszú távút, ha itt is kapja, nem megy e fölé, mert még a növelt cappel sem olyan jó érzés (bár ilyen 7-10 millás emeléseknél már egy 12 millás corner lehet, hogy fel sem tűnne).
Mindegy, én kurvára örülök, hogy jött, remélem egészségesebb marad, mint Talib, meg hosszabb távra, a Revis, Dennard, Ryan, Arrington négyes pedig egészen zseniálisan hangzik, hát ha még Harmon is fel tudna nőni fasza kis safetynek DMC mellé. Aztán akkor felőlem jöhet Sóneszi is csere DE-nek, hogy Ninkóék pihenhessenek, LB-sorba nem hiszem, hogy így jön Woodyard, de ha még ő is lenne, akkor aztán pöpec lenne a D, és lehetne álmodozni.
Na, megint elkalandoztam

több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 4 057
több mint 12 éve
Hát ez érdekes, mert, ha most 8-ért írt volna alá, hogy egy év múlva kapjon nagyobb dellát valahol, az oksi, de ennyiért ez elég rövid. Mondjuk spóroltunk Talibhoz képest 14 milla garantált pénzt (meg 5 évet 😀), jövőre lesz egy 3. körünk pluszban, és erősödtünk CB-poszton. Végül is, egy napra nem rossz. Jövőre elmegy Revis, kapunk róla is egy 3. kört pluszban egy évvel később 😀Wyatt
Miért írt volna alá 8ért idén? Idén is kaphatott volna 10felett , nekem itt most az jön le, hogy mindketten akarták ezt a szerződést. Ha beválik év közben kap egy hosszútávút

a roto szerint a pats játékosok lobbiztak Billnél, hogy igazolja le Revist, ez is érdekes
több mint 12 éve
Hát ez érdekes, mert, ha most 8-ért írt volna alá, hogy egy év múlva kapjon nagyobb dellát valahol, az oksi, de ennyiért ez elég rövid. Mondjuk spóroltunk Talibhoz képest 14 milla garantált pénzt (meg 5 évet 😀), jövőre lesz egy 3. körünk pluszban, és erősödtünk CB-poszton. Végül is, egy napra nem rossz. Jövőre elmegy Revis, kapunk róla is egy 3. kört pluszban egy évvel később 😀

több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Ezt én se értem, hogy ezt az egy évet ki akarta, mert ez se a csapatnak se a játékosnak nem a legjobb.

Ezzel gyakorlatilag el is költöttük a rendelkezésre álló capet. A maradék kell a draftra. Még annyi lesz amit Wilfork hosszabbítással nyerhetünk.
több mint 12 éve
12m, 1 év. Nekem valahogy nem tetszik.gdavid
Ezen gondolkodom én is a 12 milla ok na de 1 év?
több mint 12 éve
1 év 12 milla korrekt ár a liga legjobb CB-jéért
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 938 — Patriots fan
12m, 1 év. Nekem valahogy nem tetszik.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
Revis megérkezett és marad is 1 évre. 😀
több mint 12 éve
itt az eredeti kép:
triangle
ez mekkora😥
több mint 12 éve
triangle 1 283
itt az eredeti kép😛:
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Edelmanért a Browns is érdeklődik, pedig próbálták titkolni 😀Wyatt
Bazz, kirakják Weeden-t, Cambell-t és felírják Grossman-t??!😀

Revis megérkezett Bostonba?

boston.barstoolsports.com/random-thoughts/breaking-news-darrelle-revis-spotted-at-logan/#commentsDoM
Hát, ha nem ő, akkor nagyon hasonlít.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve

boston.barstoolsports.com/random-thoughts/breaking-news-darrelle-revis-spotted-at-logan/#commentsDoM
remélem marad is😀
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

boston.barstoolsports.com/random-thoughts/breaking-news-darrelle-revis-spotted-at-logan/#comments
több mint 12 éve
Edelmanért a Browns is érdeklődik, pedig próbálták titkolni 😀

@gsn

több mint 12 éve
Mike Loyko: #Patriots only have 58 players on their roster right now.. they carry more than that during the regular season..
több mint 12 éve
Woodyard nem jön, azért azt picit sajnálom, de ezek szerint túl drága lett volnaWyatt
Én nagyon sajnálom.Boston
Holnap megy a Titanshez meghallgatni az ajánlatukat és azt követően dönt a két csapat között. Loyko ezt írta most.DoM
Na ezt nem figyeltem, csakhogy no szerződés, és pá Foxboro 😊

több mint 12 éve
topin New England Patriots 2 428
Woodyard nem jön, azért azt picit sajnálom, de ezek szerint túl drága lett volnaWyatt
:--(
több mint 12 éve
Holnap megy a Titanshez meghallgatni az ajánlatukat és azt követően dönt a két csapat között. Loyko ezt írta most.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Én nagyon sajnálom.

Do your job