New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Mondjuk cut lesz valóban, igazság vagyon. Akkor jöjjön Revis és a 3. kör 😊Inkabb ne legyen 3. Kor, es jojjon Revis 😀 Nem fogWyattRevis nem FA (egyelőre) akkor meg nem számít, nem?Spigo

több mint 12 éve
Inkabb ne legyen 3. Kor, es jojjon Revis 😀 Nem fogWyattRevis nem FA (egyelőre) akkor meg nem számít, nem?
Viszont adtunk egy 4. kört Talibért és kap(hat)unk másfél év múlva egy harmadikat cserébe 😀
több mint 12 éve
triangle
1 283
ilyen áron vigyék csak talibot. és legalább jövőre lesz valószínűleg plusz egy 3. körös comp pickünk.ha a denver bajnok lesz, igazat adok nekik. minden más esetben tévedtek.
több mint 12 éve
Már az este akartam írni, hogy a Broncos bekaphatja, de igy pláne. Costa szerintem nem lenne rossz, csak ő sem volt mindig egyben

több mint 12 éve
Valóban,de ha az erősítésként szóba jöhető játékosok kb. 80 %-a már le is szerződött-többek igen vállalható szerződéssel-,akkor tökmindegy h még csak egy éjszaka ment le,a piac jó részét már lerabolták.Tényszerűen,eddig meg egy No.1 CB-vel hátrébb vagyunk,az meg hadd ne tetszen már.😉 Más kérdés ,h Talib ennyiért hadd menjen,de ha Revist is elviszik-amire azért jó esély van-,ki fog No.1 Cb-t játszani.Mert Dennard kevés hozzá,az bebizonyosodott.Hát az első nap vesztesei Chiefs mellett szvsz egyértelműen mi vagyunk,bár náluk is lehetett tudni h a cap space miatt valószínű ez lesz. A Denver Warddal és Talibbal.... Ehh....kolok19721 éjszaka telt el a piacnyitás óta, ne kezdjük már el a károgást pls😉gordon
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Talib Denver 6év 56 milla 26garantált 9.3/év !!!Ennyiért nyugodtan lehet az övék.
BESZARÁS !!
Jöhet Revis😍gordon
Joseph évi 6 millióért azonban megérte volna.
több mint 12 éve
Nem kárrogás csak a véleményem, 😉 de ha Revis jön Talib helyére megbékélek a vezetőséggel 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Hát az első nap vesztesei Chiefs mellett szvsz egyértelműen mi vagyunk,bár náluk is lehetett tudni h a cap space miatt valószínű ez lesz. A Denver Warddal és Talibbal.... Ehh....kolok19721 éjszaka telt el a piacnyitás óta, ne kezdjük már el a károgást pls😉
több mint 12 éve
Hát az első nap vesztesei Chiefs mellett szvsz egyértelműen mi vagyunk,bár náluk is lehetett tudni h a cap space miatt valószínű ez lesz. A Denver Warddal és Talibbal.... Ehh....
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Nagyon készülhetünk a drfaftra ha ennyire hagyjuk az emberkéket elúszni az orrunk elöl...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Nem csak idén..😀Edelman távozásának nem örülnék, de neki se adjunk big moneyt..MuckAndre Roberts 4év 16 milláért írt alá a redskinshez, kb ezzel belőte Edelman árát is, igaz a redskins idén túlfizet mindenkit..😉gordon
több mint 12 éve
Nekem tetszene a Spikes -Woodyard csere..és örülök hogy nem adtunk ilyen benga nagy fizut Talibnak..és remélem most hozzuk Revist😀Andre Roberts 4év 16 milláért írt alá a redskinshez, kb ezzel belőte Edelman árát is, igaz a redskins idén túlfizet mindenkit..😉
Edelman távozásának nem örülnék, de neki se adjunk big moneyt..Muck
több mint 12 éve
Nekem tetszene a Spikes -Woodyard csere..és örülök hogy nem adtunk ilyen benga nagy fizut Talibnak..és remélem most hozzuk Revist😀 Edelman távozásának nem örülnék, de neki se adjunk big moneyt..
több mint 12 éve
Talib Denver 6év 56 milla 26garantált 9.3/év !!!Na ha ezek után JE11-t is elviszik, és még Spikes is lelép az gyönyörű lesz...
BESZARÁS !!
Jöhet Revis😍gordon
több mint 12 éve
Talib Denver 6év 56 milla 26garantált 9.3/év !!!BESZARÁS !!
Jöhet Revis😍
több mint 12 éve
Byrd 6 év 54 M 28gar 9M/év Saints bazzeg, beszarok,hogy mit műveltek azzal a cap-el😛 .. Vaccaro-val mit fognak művelni?!...sírok ha DMC új szerződésére gondolok , ez nem jött jól..Verner 4év 26.5M 14 gar 6.5M/év Tampa
Hmmm... Tampa-ban rájöttek, hogy egy cb sem ér 10+millát, szerintem 9et se de ez miatt fájjanak a fejek Green Bay-ben (Shields 4/39) és Indianapolis-ban-ban(Davis 4/39)...
Ebből Talib lesz, remélem max Verner áráért.
Közben Phil Costa C/G látogat hozzánk, hát ő sem fogja megoldani a center gondjainkat..
több mint 12 éve
Nyilván ez nem a szerződés napján fog kiderülni😉Látszik, hogy mindenki a védelmét és az O falát erősítgeti, fogynak is rendesen az elit játékosok de fogunk mi még halászni a zavarosban.Nem hiszem, hogy a Denver nagyot bukna TJ. Warddal, a Vikings Linvallal (Linval-Floyd jó kiindulási alap lesz Zimmernek), a Falcons Asamoahval, vagy az Indy Arthur Jonessal, főleg, hogy okos szerződéseket kötöttek ezekkel a játékosokkal. Wardé már szinte pofátlanul jó deal, és természetesen a legnagyobb AFC riválisunk vitte el, mi meg évek óta álmodozunk egy olyan kemény safetyről mint ő...
kíváncsi leszek, hogy ezekből az első napos szerződésekből mennyi végződik majd jövőre cut-al😛gordon
Szóval azért jópár fasza deal is kötettett ma, nem elhamarkodott döntések, és a mi need posztjainkon + ebből kettő közvetlen AFC riválisnál, egy az NFLhez hobbi szinten értő szurkoló ilyenkor joggal lehet dühös azért, hogy egy kis buzz sem volt a csapata körül... 😊 Főleg, ha látja, hogy a broncosnál ward után már Jared Allen és esetleg Ware a célpont...Foldesi26
több mint 12 éve
Látszik, hogy mindenki a védelmét és az O falát erősítgeti, fogynak is rendesen az elit játékosok de fogunk mi még halászni a zavarosban.Nem hiszem, hogy a Denver nagyot bukna TJ. Warddal, a Vikings Linvallal (Linval-Floyd jó kiindulási alap lesz Zimmernek), a Falcons Asamoahval, vagy az Indy Arthur Jonessal, főleg, hogy okos szerződéseket kötöttek ezekkel a játékosokkal. Wardé már szinte pofátlanul jó deal, és természetesen a legnagyobb AFC riválisunk vitte el, mi meg évek óta álmodozunk egy olyan kemény safetyről mint ő...
kíváncsi leszek, hogy ezekből az első napos szerződésekből mennyi végződik majd jövőre cut-al😛gordon
Szóval azért jópár fasza deal is kötettett ma, nem elhamarkodott döntések, és a mi need posztjainkon + ebből kettő közvetlen AFC riválisnál, egy az NFLhez hobbi szinten értő szurkoló ilyenkor joggal lehet dühös azért, hogy egy kis buzz sem volt a csapata körül... 😊 Főleg, ha látja, hogy a broncosnál ward után már Jared Allen és esetleg Ware a célpont...
több mint 12 éve
Peppers is a piacon most már... Nem bánnám ha rápróbálnánk... 😛Peppers nem ment bele a pay cutba, nem lenne olcsó... akármennyire is szerettem a teljesítménye már messze nem ért annyi pénzt.....
(Ha jól emlékszem voltak olyan pletykák hogy mielőtt a Bears (nagy pénz) mellett döntött mi is élénken érdeklődtünk iránta...)Castleai01
több mint 12 éve
Peppers is a piacon most már... Nem bánnám ha rápróbálnánk... 😛(Ha jól emlékszem voltak olyan pletykák hogy mielőtt a Bears (nagy pénz) mellett döntött mi is élénken érdeklődtünk iránta...)
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Látszik, hogy mindenki a védelmét és az O falát erősítgeti, fogynak is rendesen az elit játékosok de fogunk mi még halászni a zavarosban. kíváncsi leszek, hogy ezekből az első napos szerződésekből mennyi végződik majd jövőre cut-al😛
több mint 12 éve
Az nem újság, hogy ilyenkor nem értjük mi miért történik. Ha visszakeresnénk, biztos előkerülne egy-két hsz, hogy Stallworth után minek kell idehozni ezt a Welkert, hiszen max. returnerként lehet használni.
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Konkrétan a free agent marketen való aktivitásra gondolok. Emlékeztetőül a tavalyi:Nem tudom, hogy Neked mi minősül jó FA tevékenységnek. Én minden évben szkeptikus vagyok az FO teljesítményét illetően, aztán gyakorlatilag minden évben felépít az Öreg egy versenyképes csapatot. Egyelőre bízom abban, h idén is így lesz.BostonNem... tényleg... És mikor volt utoljára jó free agency nálunk 2007 óta? 😊BurkusBár a cap helyzetet tekintve nem voltak reális álmok, de az Asamoahról, Linvalról, Tyson Jacksonról és Arthur Jonesról szőtt fantáziáinkat is kidobhatjuk, ami annak fényében, hogy sem Edelmannal, sem Talibbal nem tudtunk megegyezni, azért eléggé lelombozó... Egyelőre nem szeretem ezt az FA időszakot 😕 (ráadásul a TJ Moe cut is..)Foldesi26Nem szabad elcsüggedni. 😊 Mi soha nem szoktuk elkapkodni a dolgokat.Boston
Jöttek: QB Tim Tebow (free agent, later cut), RB LeGarrette Blount (trade), WR Danny Amendola (free agent), WR Michael Jenkins (free agent, later released), WR Donald Jones (free agent, released shortly before announcing his retirement), OT Will Svitek (free agent), DT Tommy Kelly (free agent), DT Armond Armstead (free agent/CFL), S Adrian Wilson (free agent. later placed on IR), KR/RB Leon Washington (free agent, later released, later re-signed), WR Austin Collie (free agent, later released, later re-signed
Mentek: RB Danny Woodhead (free agent, San Diego Chargers),[2] WR Wes Welker (free agent, Denver Broncos),[3] WR Brandon Lloyd (released),[4] TE Aaron Hernandez (released),[5] G Donald Thomas (free agent, Indianapolis Colts) G Brian Waters (contract terminated), DE Trevor Scott (free agent), S Patrick Chung (free agent, Philadelphia Eagles), DT Kyle Love (released), DT Brandon Deaderick (released, Jacksonville Jaguars)
Vesztettük WW-t, Fafejt, Waters-t, Thomas-t, már ami - legalábbis szerintem - értékes játékost jelent. Jött Tommy Kelly és egy későbbi trade útján Blount. Nem egy nagy mérleg.
Igazad van, valahogy mindig összerakja a csapatot, pedig a draftok sem szoktak nagyon sikeresek lenni. De ez nem a free agent marketen elért sikereken alapszik.
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy Neked mi minősül jó FA tevékenységnek. Én minden évben szkeptikus vagyok az FO teljesítményét illetően, aztán gyakorlatilag minden évben felépít az Öreg egy versenyképes csapatot. Egyelőre bízom abban, h idén is így lesz.Nem... tényleg... És mikor volt utoljára jó free agency nálunk 2007 óta? 😊BurkusBár a cap helyzetet tekintve nem voltak reális álmok, de az Asamoahról, Linvalról, Tyson Jacksonról és Arthur Jonesról szőtt fantáziáinkat is kidobhatjuk, ami annak fényében, hogy sem Edelmannal, sem Talibbal nem tudtunk megegyezni, azért eléggé lelombozó... Egyelőre nem szeretem ezt az FA időszakot 😕 (ráadásul a TJ Moe cut is..)Foldesi26Nem szabad elcsüggedni. 😊 Mi soha nem szoktuk elkapkodni a dolgokat.Boston
Do your job