New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
valszeg úgy is cut lesz, előbb vagy utóbb.Amadeus91Cut nem lesz. Miért lenne, max jövőre elmegy ingyen.
Sajnos ezzel itt a többség tisztába van. Az FO-ban viszont valakik erősen túlértékelik.Nem akarlak kiábrándítani titeket, de egy 6-7. körösnél többet sztem senkinek sem ér meg, pláne az idei drafton.RobillumaMallettÉn már a 3/1-ért is simán odaadnám.zinedine5
2. kör vagy két 3. kör és tőlem vigyék, jövőre úgyis elvesztenénk
Gyulus
több mint 12 éve
Cromartie is a piaconSam Shields évi 10 milliót kapott a Packerstől. Ha a Talib is ezt lőtte be magának, akkor ezt remélhetőleg nem a Patstől kapja meg. A footballsfuture Pats fórumán van olyan elmélet, hogy ekkora összegért (ha költene-e a Pats ennyit no.1 CB-re) már inkább Verner után kellene menni. Talib sérülékenysége miatt nem éppen a legbiztonságosabb befektetés.DoMHát, lassan nem lesz olyan nagy a különbség, hogy ne gondolkozzunk el tényleg Revis-en 😀Spigo
több mint 12 éve
Egy jó HC-nak mindig kell lennie B és C tervének is... 😉Nem akarlak kiábrándítani titeket, de egy 6-7. körösnél többet sztem senkinek sem ér meg, pláne az idei drafton.RobillumaElképzelni se tudom, hogy mit akarna vele a Texans.DoM
(Úgy látszik O'Briennek van egy ZS is...) 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Sztem semmit:Nem akarlak kiábrándítani titeket, de egy 6-7. körösnél többet sztem senkinek sem ér meg, pláne az idei drafton.RobillumaElképzelni se tudom, hogy mit akarna vele a Texans.DoM
Underhill adds that the level of interest is just "talk" at this pointrotoworldKellett egy hír.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Nem akarlak kiábrándítani titeket, de egy 6-7. körösnél többet sztem senkinek sem ér meg, pláne az idei drafton.RobillumaElképzelni se tudom, hogy mit akarna vele a Texans.
több mint 12 éve
valszeg úgy is cut lesz, előbb vagy utóbb.Contract yearbe lép, láthatóan nincs benne a csapat terveiben, a tavalyi preseasonben sem csinált semmi olyat, ami alapján egy backup QB-nál többet érne, ha egyáltalán annak jó.MallettÉn már a 3/1-ért is simán odaadnám.zinedine5
Gyulus
Annyira el akarják sózni, hogy a héten ő dobált az Arkansas pro day-én, nem túl jó visszajelzésekkel:
Patriots QB Ryan Mallett just 'OK' at Arkansas Pro Day
Nem akarlak kiábrándítani titeket, de egy 6-7. körösnél többet sztem senkinek sem ér meg, pláne az idei drafton.Robilluma
több mint 12 éve
Contract yearbe lép, láthatóan nincs benne a csapat terveiben, a tavalyi preseasonben sem csinált semmi olyat, ami alapján egy backup QB-nál többet érne, ha egyáltalán annak jó.MallettÉn már a 3/1-ért is simán odaadnám.zinedine5
Gyulus
Annyira el akarják sózni, hogy a héten ő dobált az Arkansas pro day-én, nem túl jó visszajelzésekkel:
Patriots QB Ryan Mallett just 'OK' at Arkansas Pro Day
Nem akarlak kiábrándítani titeket, de egy 6-7. körösnél többet sztem senkinek sem ér meg, pláne az idei drafton.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
MallettÉn már a 3/1-ért is simán odaadnám.
Gyulus
több mint 12 éve
Ezt az évi 10 milkát a DL-be rakva olyan pass rusht kapsz, ami bőven kiváltja Tálibot. Egyébként a tavalyi sérülése után 110-es QB ratinggel dobáltak rá, szóval tehet egy szívességet.Egy hatodik köröst rebesgetnek Chung miatt
Mallett
comp. pickre van esélyünk idén?Gyulus
Én Mallettet már egy 3. és 5. körért is odaadnám. Mély a draft idén. Mármint nem a qb, hanem az egész class és ahogy mondod jövőre menne úgyis.
Egyébként állitólag legalább kétszer visszautasítottunk 2. körös picket érte a múltban. Idén szerintem már nem fogjuk.
Ha még mellé le is tradelnénk az első körből, akkor azért 3 második körös pick eléggé tetszene, de nem bánkódnék két 2. és két 3. körössel sem, főleg ha mindkét kör elején lenne egy-egy.
több mint 12 éve
Ezt az évi 10 milkát a DL-be rakva olyan pass rusht kapsz, ami bőven kiváltja Tálibot. Egyébként a tavalyi sérülése után 110-es QB ratinggel dobáltak rá, szóval tehet egy szívességet.Mallett
comp. pickre van esélyünk idén?
több mint 12 éve
Sam Shields évi 10 milliót kapott a Packerstől. Ha a Talib is ezt lőtte be magának, akkor ezt remélhetőleg nem a Patstől kapja meg. A footballsfuture Pats fórumán van olyan elmélet, hogy ekkora összegért (ha költene-e a Pats ennyit no.1 CB-re) már inkább Verner után kellene menni. Talib sérülékenysége miatt nem éppen a legbiztonságosabb befektetés.DoMHát, lassan nem lesz olyan nagy a különbség, hogy ne gondolkozzunk el tényleg Revis-en 😀
több mint 12 éve
Sam Shields évi 10 milliót kapott a Packerstől. Ha a Talib is ezt lőtte be magának, akkor ezt remélhetőleg nem a Patstől kapja meg. A footballsfuture Pats fórumán van olyan elmélet, hogy ekkora összegért (ha költene-e a Pats ennyit no.1 CB-re) már inkább Verner után kellene menni. Talib sérülékenysége miatt nem éppen a legbiztonságosabb befektetés.
több mint 12 éve
A Texans állítólag Mallettel szemezgetblog.masslive.com/patriots/2014/03/new_england_patriots_rumors_20_1.html
Bill O'Briennek nem lenne ismeretlen a csere QBtok.
több mint 12 éve
Igen, én is pont erre gondoltam. Hogy amíg nincs coming out, addig nincs ebből feszültség.Hát erre mondhat bárki bármit, kötelező (?) tolerancia meg minden ilyesmi, de azért nehéz elképzelni egy jó öltözői hangulatot egy olyan helyen, ahol előfordulhat, hogy a másik úgy gusztál öltözködés közben mint ahogy...BurkusDe miért tenné? Ez egy tipikus sztereotípia, aminek semmi értelme. Te tudod a konditerem öltözőjében, hogy ki meleg? Fogadjunk, hogy nem, pedig statisztikailag valószínű, hogy együtt öltözöl eggyel. Miért feltételezed eleve, hogy antiszociális és nem tudja, hogy kell ilyenkor viselkedni?Kollega
több mint 12 éve
És közben Spikes szeretné elhitetni a világgal, hogy ő egy all down LB, kíváncsi vagyok, hogy ki fogja bevenni i😀 gordon"I wish I could get a futures bet on Spikes signing with the Dolphins."
több mint 12 éve
Mindenféle hülyeségekről írtok, mikor végre visszaigazoltuk Danny Aikent. 😉zinedine5És közben Spikes szeretné elhitetni a világgal, hogy ő egy all down LB, kíváncsi vagyok, hogy ki fogja bevenni i😀
Furcsa lesz idén azt látni majd, hogy a 3kezdő LB-ünk közül 2 (Mayo, Collins) nem vakhangya coverben...😉
több mint 12 éve
Furcsállom, hogy Sopoaga cut még nem volt. Az ő fizetése is szép összeg a sapka alatt.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Mindenféle hülyeségekről írtok, mikor végre visszaigazoltuk Danny Aikent. 😉zinedine5Na, végre beindulunk mi is😛
több mint 12 éve
Mindenféle hülyeségekről írtok, mikor végre visszaigazoltuk Danny Aikent. 😉
több mint 12 éve
Ez azért nem így működik..én ismerek pár meleg srácot a munkahelyemen és eszükbe sem jut , hogy "méregessék" a környezetükben lévő fiúkat/férfiakat. Egyszerűen megérzik, hogy ki meleg és ki nem...Hát erre mondhat bárki bármit, kötelező (?) tolerancia meg minden ilyesmi, de azért nehéz elképzelni egy jó öltözői hangulatot egy olyan helyen, ahol előfordulhat, hogy a másik úgy gusztál öltözködés közben mint ahogy Te szoktál egy jót nőt, ha be tudsz lesni a női öltöző ablakán... Bennem is ott lenne a feszkó egy ilyen szituban. Meg nem nagyon hiszem, hogy az NFL hangsúlyosan macho világával az ilyen történetek összeférnének.Azért ez nehéz világ a részükre, Rhodes is milyen élesen tagadta a másságát.Kerry Rhodes-hoz mit szólnátok? Idén elfelejtették, de 2012-ben hasított és most szabadon igazolható.SpigoPackban Michael Sammel es mi leszünk a New England 49ersWyatt
Kiváncsi vagyok a draftra, de azért a kiválasztás kérdést Sam megkönnyítette azzal, hogy a combine-on nem villogott.zozo692
Meg magyarázd el egy 350 fontos 2 méteres falembernek vagy NT-nek, hogy kötelező másságtisztelet meg minden és ne pofozza laposra az illetőt a puszta gyanú miatt.
Valahol azt olvastam, hogy a NFL most éppen a "niggerezésre" akar rászállni nagy büntetésekkel, holott a cikk szerint leginkább feketék használják egymás között. De az is büntetendő lesz 15 yarddal.Burkus
Véleményem szerint szinte az összes csapatban van meleg játékos de én ezzel be is fejezem itt ezt a témát, Sam bejelentése után elég konfliktust generált ez a sztori a draft topicban...
több mint 12 éve
Épp ez a lényeg hogy nem tudod, de ha tudnád akkor már másképp viselkednél. Biztos hogy voltak eddig is melegek az NFL-ben, de senki sem tudta róluk hogy azok, így nem is volt probléma.Hát erre mondhat bárki bármit, kötelező (?) tolerancia meg minden ilyesmi, de azért nehéz elképzelni egy jó öltözői hangulatot egy olyan helyen, ahol előfordulhat, hogy a másik úgy gusztál öltözködés közben mint ahogy...BurkusDe miért tenné? Ez egy tipikus sztereotípia, aminek semmi értelme. Te tudod a konditerem öltözőjében, hogy ki meleg? Fogadjunk, hogy nem, pedig statisztikailag valószínű, hogy együtt öltözöl eggyel. Miért feltételezed eleve, hogy antiszociális és nem tudja, hogy kell ilyenkor viselkedni?Kollega
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Hát erre mondhat bárki bármit, kötelező (?) tolerancia meg minden ilyesmi, de azért nehéz elképzelni egy jó öltözői hangulatot egy olyan helyen, ahol előfordulhat, hogy a másik úgy gusztál öltözködés közben mint ahogy...BurkusDe miért tenné? Ez egy tipikus sztereotípia, aminek semmi értelme. Te tudod a konditerem öltözőjében, hogy ki meleg? Fogadjunk, hogy nem, pedig statisztikailag valószínű, hogy együtt öltözöl eggyel. Miért feltételezed eleve, hogy antiszociális és nem tudja, hogy kell ilyenkor viselkedni?
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Hát erre mondhat bárki bármit, kötelező (?) tolerancia meg minden ilyesmi, de azért nehéz elképzelni egy jó öltözői hangulatot egy olyan helyen, ahol előfordulhat, hogy a másik úgy gusztál öltözködés közben mint ahogy Te szoktál egy jót nőt, ha be tudsz lesni a női öltöző ablakán... Bennem is ott lenne a feszkó egy ilyen szituban. Meg nem nagyon hiszem, hogy az NFL hangsúlyosan macho világával az ilyen történetek összeférnének.Azért ez nehéz világ a részükre, Rhodes is milyen élesen tagadta a másságát.Kerry Rhodes-hoz mit szólnátok? Idén elfelejtették, de 2012-ben hasított és most szabadon igazolható.SpigoPackban Michael Sammel es mi leszünk a New England 49ersWyatt
Kiváncsi vagyok a draftra, de azért a kiválasztás kérdést Sam megkönnyítette azzal, hogy a combine-on nem villogott.zozo692
Meg magyarázd el egy 350 fontos 2 méteres falembernek vagy NT-nek, hogy kötelező másságtisztelet meg minden és ne pofozza laposra az illetőt a puszta gyanú miatt.
Valahol azt olvastam, hogy a NFL most éppen a "niggerezésre" akar rászállni nagy büntetésekkel, holott a cikk szerint leginkább feketék használják egymás között. De az is büntetendő lesz 15 yarddal.
több mint 12 éve
Bill O'Brien coaching clinic előadás részletek (empty protection) - Patriots insider morzsákkal:www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yb4yrgJqwQs
www.youtube.com/watch?v=4byZpqbEuCI
www.youtube.com/watch?v=7T6PMh9tC0s
"That's why they're the Jets and we're the Patriots" zárás ütős volt. 😀
több mint 12 éve
Welker4.65
4.01
7.09
Edelman
4.52
3.92
6.62
Moe
4.60
3.96
6.53
Edelmannél én magasabbra emlékeztem, épp akartam írni, hogy nálunk egy slot WR-nek nem kell elit végsebesség, csak robbanékony legyen, gyorsan váltson irányt, és pillanatok alatt szerezzen előnyt a védővel szemben. Most, nem fogunk rájuk 40+ yardos passzokat hívni legfeljebb direktbe, de ez nem annyira para 😊