New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress
...
Az nem tud kiderülni, hogy valaki ártatlan.
Annak kell bebizonyosodnia, hogy bűnös.Sobri Jóska
Asszem te voltál az egyetlen, aki nem értette. Gratulálok!Kollega
Asszem én voltam az egyetlen, aki kedveli a pontos fogalmazást.
És ez ugye írás, visszaolvasható, megmarad, így gratulálgatás helyett akár át is olvashatod mit írsz, és ha te is látod, hogy slendrián, tévedés, vagy butaság, akár ki is javíthatod.
Mert ha nem, akkor látod, jön valaki, aki szóvá teszi, az meg ezek szerint zavar és frusztrál téged.

több mint 12 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
...
Annak kell bebizonyosodnia, hogy bűnös.Sobri Jóska
Asszem te voltál az egyetlen, aki nem értette. Gratulálok!

We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress
 sportgeza.hu/sport/nfl/2014/02/26/osszeverte_rabtarsat_az_nfl-es_hernandez/

Végül is még kiderülhet, hogy ártatlan...Kollega
Annak kell bebizonyosodnia, hogy bűnös.

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Az, hogy Gregory a sérülése után simán visszaverekedte magát a kezdőbe nem vet jó fényt Harmonra, igaz ami igaz voltak jó meccsei, megmozdulásai. Itt szerintem szigorúan az ár/érték arány döntött most is, egyszerűen nem ér 3.6Millát főleg úgy, hogy elég jó a FA felhozatal S-ből idén.gordon
Gregory kellett a kommunikáció miatt a védelembe, hogy a front7 környékén is valaki tudja, mi történik. Ez volt az előnye Harmonnal szemben. Elküldését úgy is lehet nézni, hogy Adrian Wilson így közelebb került a maradáshoz, és még a csapat is dupla annyit spórolt, mint ha őt tették volna ki. Ha csak limitált szerepben is tud szerepelni, meccseként 20-30% snap, akkor is az ő játékstílusa sokkal jobban kiegészíti azt, ami McCourtytól és Harmontól várható.
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Remélem ez Harmon-time-ot jelent 😊Wyatt
Tawon Wilsonnak meg utolsó esélyt.tomi-tomi
Félve kérdezem ki az a Tawon Wilson? 😀ParadSEC
Elég érdekes húzás. Pedig konzisztensebb játékot nyújtott mint Harmon. Biztos tud valamit a GM, amit én nem, de az idény alapján nem örülök neki.

Biztos lesz majd megint a 2. körben egy 4-5. körre várt safety reach a drafton 😕Burkus
Konzisztensebb volt, mint egy újonc? Azért az nem egy hű, de kihagyhatatlan történet 😀
Én bírom, mert jó forma, de ő javulni nem igen fog, Harmonból még lehet fasza söprögető, nem hiszem, hogy húznánk még egyet magasanWyatt
Az, hogy Gregory a sérülése után simán visszaverekedte magát a kezdőbe nem vet jó fényt Harmonra, igaz ami igaz voltak jó meccsei, megmozdulásai. Itt szerintem szigorúan az ár/érték arány döntött most is, egyszerűen nem ér 3.6Millát főleg úgy, hogy elég jó a FA felhozatal S-ből idén.
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Elég érdekes húzás. Pedig konzisztensebb játékot nyújtott mint Harmon. Biztos tud valamit a GM, amit én nem, de az idény alapján nem örülök neki.

Biztos lesz majd megint a 2. körben egy 4-5. körre várt safety reach a drafton 😕Burkus
Konzisztensebb volt, mint egy újonc? Azért az nem egy hű, de kihagyhatatlan történet 😀
Én bírom, mert jó forma, de ő javulni nem igen fog, Harmonból még lehet fasza söprögető, nem hiszem, hogy húznánk még egyet magasanWyatt
Az utolsó mondat a tavalyi Tavon Wilson húzásra vonatkozó irónia volt 😊
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Én bírom, mert jó forma, de ő javulni nem igen fog, Harmonból még lehet fasza söprögető, nem hiszem, hogy húznánk még egyet magasan

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...

Biztos lesz majd megint a 2. körben egy 4-5. körre várt safety reach a drafton 😕
több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Félve kérdezem ki az a Tawon Wilson? 😀

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Tawon Wilsonnak meg utolsó esélyt.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
Mi is elkezdtuk: Gregory cutSpigo
nagyon nem sírok miatta, nekem james sanders 2.0 volt

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Mi is elkezdtuk: Gregory cutSpigo
Na kezdjük átírogatni a mock-okat😀
több mint 12 éve
Remélem ez Harmon-time-ot jelent 😊

több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Mi is elkezdtuk: Gregory cut
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Hát nem tudom. Nekem Jernigan és Donald is egy prototipus 1 gap 3 tech játékosnak tűnik. Az pedig a Pats hibrid rendszerében nem sokkal több egy szituációs szerepkörnél (mind például Chris Jones). De ez csak az én véleményem.
Nix más tészta. De ő meg nem fog hozzánk lecsúszni.Boston
Nickel frontban nem árt, ha van egy 1 gap 3tech játékos, aki csak pass rusher feladatokra alkalmas. Meccsenként 40 százaléknyi snap simán összejöhet neki, amivel komolyan erősödhet a védelem. DT posztra én is írtam, hogy papíron, ideális helyzetben megvan a csapat, de ettől még a sémába illeszkedhet akár Donald, akár Jernigan. 34-hez úgy sincsen embere a csapatnak, azzal sztem már nem igazán kell számolni igazolásoknál.

Nem mondom, hogy baj ellen, sőt, de az utóbbi idő tapasztalata alapján egy borzasztó statikus 4emberes falra épít a Pats állandó jelleggel.DoM
Lehet, de szerintem egy ilyen szerepkörbe nincs szükség első körös játékosra. Én biztosan adnék Chris Jonesnak még egy évet, mert amit idén tolt, rotáció nélkül, az elég biztató volt.

Do your job
több mint 12 éve
Hát nem tudom. Nekem Jernigan és Donald is egy prototipus 1 gap 3 tech játékosnak tűnik. Az pedig a Pats hibrid rendszerében nem sokkal több egy szituációs szerepkörnél (mind például Chris Jones). De ez csak az én véleményem.
Nix más tészta. De ő meg nem fog hozzánk lecsúszni.Boston
Nickel frontban nem árt, ha van egy 1 gap 3tech játékos, aki csak pass rusher feladatokra alkalmas. Meccsenként 40 százaléknyi snap simán összejöhet neki, amivel komolyan erősödhet a védelem. DT posztra én is írtam, hogy papíron, ideális helyzetben megvan a csapat, de ettől még a sémába illeszkedhet akár Donald, akár Jernigan. 34-hez úgy sincsen embere a csapatnak, azzal sztem már nem igazán kell számolni igazolásoknál.

Nem mondom, hogy baj ellen, sőt, de az utóbbi idő tapasztalata alapján egy borzasztó statikus 4emberes falra épít a Pats állandó jelleggel.
több mint 12 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Ha már ennyire felkapott lett a téma, mit gondoltok Trey Burton -ról?
Én neki és Fiederowicz -nak örülnék.

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 12 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
személy szerint TE-t nem draftolnék, mivel nagyobb needjeink is vannak ennél, DT,DE,C/OG-t hoznék. Első sorban a falakba kell vérfrissítés.

több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 342 — Patriots fan
Dt pick után mindenképp C és OG hoznék, a TE-t csak akkor ha ölünkbe hullik valaki. Fölösleges lenne bármilyen TE, Wr ha összetörik a Qb-nkat. Bradynek 2-3 jó éve van még hátra szerintem jó lenne ha vigyáznánk rá és az sem mellékes hogy Malett vagy aki lesz meg legyen védve. Massziv fizikális Cb-vel is elégedett lennék ill, SSafty is elkelne egy DE is.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Nem teljesen vagyok tisztában az x-y techek, DL pozíciók fogalmával.Foldesi26
Passzol mindenki, de Michael Johnsonra sajnos csak radikális lépések sorával lenne pénz, pedig nagyon jól jönne. Akárcsak Arthur Jones.DoM
Nix más tészta. De ő meg nem fog hozzánk lecsúszni.

Do your job
több mint 12 éve
 www.patriots.com/news/article-1/Ask-PFW-Team-building-time/111fce30-d0bc-4015-8e7b-f011e519c0a9

Valaki magára ismer?😀

"lopva pirkotól a pats.hu-ról"😉
több mint 12 éve
Foldesi26 New England Patriots 337
Öt CB meg két safety azért olyan mocsok gyakran nem kell a pályára 😛Wyatt
Nem, de a rendes ötödik számú CB azért nem lenne rossz, mivel egy sérülés elég ahhoz, hogy sokat legyen foglalkoztatva az ötödik CB a depthen. És az elmúlt évek alapján Dennard és Talib is szeret a padon időzni 😊
több mint 12 éve
Nem teljesen vagyok tisztában az x-y techek, DL pozíciók fogalmával.Foldesi26
Passzol mindenki, de Michael Johnsonra sajnos csak radikális lépések sorával lenne pénz, pedig nagyon jól jönne. Akárcsak Arthur Jones.
több mint 12 éve
Öt CB meg két safety azért olyan mocsok gyakran nem kell a pályára 😛

több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM

Lombardi használja a clevelandi jegyzeteit 😀