New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Megemelték a cap et 130 millára, hogy újabb fizurekordokat lehessen dönteni....
több mint 12 éve
Mit is várhat az ember Yates-től.. 😕 Kár, hogy Rodak helyett ő maradt Reiss mellett a Pats blognál.DoMPedig tavaly hogy beletalált Chung szerződésébe. (Azóta sem értem, mondjuk a Phily sem.)
több mint 12 éve
Lombardi Billel és Caserioval utazott Indybe. Asszem hivatalosnak vehetjük, hogy a Patriots alkalmazásában áll.SpigoAz már Yates kritikája, hogy Jon Robinson nincs megemlítve a cikkben, mint college scouting director. Ha utazik azért, ha nem utazik azért. Ő is azon kevesek közé tartozik, akik tagjai a Pats war roomnak.
Érdekes lenne tudni, hogy a Pats FO például milyen létszámban volt jelen az elmúlt években. A koordinátorok mindig utaznak? Esetleg néhány pozíciós edző is? A pro scouting részleg is megy vagy csak a college scouting csapata? A scoutok még ott vannak?
Ezek kb. azok az infók, amit NFL berkekben mindenki tud a másikról, tehát nem gondolnám, hogy tiltólistán lenne a beat writer számára (mint a trükkös játékok, szokatlan felállások az edzőtáborban) a csapat kérése nyomán. 1-2 éve Jon Robinsonnal még Patriots Today videó is volt a combine-on.
Mit is várhat az ember Yates-től.. 😕 Kár, hogy Rodak helyett ő maradt Reiss mellett a Pats blognál.
több mint 12 éve
Lombardi Billel és Caserioval utazott Indybe. Asszem hivatalosnak vehetjük, hogy a Patriots alkalmazásában áll.
több mint 12 éve
Nincs kiakadás..s a részedről sem volt semmi genyózás..Brady sosem volt egy futóbajnok..Néha megfutja, ha muszáj, és nincs más lehetőség..Pocket QB..Enji..De néha 1-2 nevesebb LB-t is el tud küldeni málnát szedni, ha akar.. De nem jelentkezik ez nála dominánsan..Ha finom vagyok.. De Urlachert is meg lehet kérdezni róla.. Ő jobban ismeri mint mi.. 😀Áááá semmi célzás sincs Wyatt hozzászólásában..Mint írtam, értettem a célzást, nem kell belinkelni.
www.youtube.com/watch?v=dAt6S1RHBYs
Bradynek csak így megy.. 3&9-re.. 😉kyobalu
Nem értem miért vagytok kiakadva, nem volt semmi genyózás részemről.csi77
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Én nem voltam kiakadva, sőt 😊 Szerintem most még így sem menne neki 😀 De, szerencsére, nem is kell 😊

több mint 12 éve
Áááá semmi célzás sincs Wyatt hozzászólásában..Mint írtam, értettem a célzást, nem kell belinkelni.
www.youtube.com/watch?v=dAt6S1RHBYs
Bradynek csak így megy.. 3&9-re.. 😉kyobalu
Nem értem miért vagytok kiakadva, nem volt semmi genyózás részemről.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Rotoworld híreket olvasva, ha nem sikerül Edelmant visszaigazolni Andre Roberts jó opció lehet B tervnek Dobsonék mellé. Már az akkori drafton is egyik kedvenc elkapó prospectem volt.Gator Hoskins hype-ot meg (kicsit megkésve) de elkezdem H-backnek az utolsó körökben. Combine-ra sem lett meghívva. Tipikus under the radar prospect. Akár az ötödik körig is felkúszhat szerintem májusban a drafton.
Itt kezdődik róla diszkurzus: www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?p=17708801#17708801
több mint 12 éve
Áááá semmi célzás sincs Wyatt hozzászólásában..www.youtube.com/watch?v=dAt6S1RHBYs
Bradynek csak így megy.. 3&9-re.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Értem a célzást.... 😊Szerintem ilyen gyors azért már nem lenne, de évente egyszer azért egy LB-t így is elküldhet még 😊WyattBocs, ha volt már, most találtam. Brady így futotta a 40 yardot 2000-ben:Szerinted?
on.nfl.com/N4nUIdcsi77
(Miért, most mennyivel futná másképp?)
Még ha betennéd az alsógatyás képét, akkor végre valahára tökéletesen tudhatnánk, hogy miből lesz a cserebogár.tomi-tomi
Amúgy nem szemétkedésnek szántam, csak véletlenül bukkantam rá, nem egy mostani felvétel.
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Szerintem ilyen gyors azért már nem lenne, de évente egyszer azért egy LB-t így is elküldhet még 😊Bocs, ha volt már, most találtam. Brady így futotta a 40 yardot 2000-ben:Szerinted?
on.nfl.com/N4nUIdcsi77
Még ha betennéd az alsógatyás képét, akkor végre valahára tökéletesen tudhatnánk, hogy miből lesz a cserebogár.tomi-tomi

több mint 12 éve
úúú de szúrósak vagyunk ma, láttá vóna engem kétezerben, hogy futok negyvenen, mintanyúl :cool:Bocs, ha volt már, most találtam. Brady így futotta a 40 yardot 2000-ben:Szerinted?
on.nfl.com/N4nUIdcsi77

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Bocs, ha volt már, most találtam. Brady így futotta a 40 yardot 2000-ben:Szerinted?
on.nfl.com/N4nUIdcsi77
Még ha betennéd az alsógatyás képét, akkor végre valahára tökéletesen tudhatnánk, hogy miből lesz a cserebogár.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Bocs, ha volt már, most találtam. Brady így futotta a 40 yardot 2000-ben:on.nfl.com/N4nUId
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Mankins is első körös volt, Vollmer meg 2., szal azért volt itt is beletolva cetli, más kérdés, hogy Scar tényleg megoldotta aránylag noname emberekkel is, hogy működjön a szezonban (más kérdés, hogy amikor igazán kellett volna, meg a nagyon kemény DL-ek ellen szinte sose működött)

több mint 12 éve
Igen. Lynch nagyon, nagyon jó szezont futott. Általában már a Los mögött fél yarddal kontaktolták, és így is szépek lettek a számai. Igazából az interior falunk ami szörnyen gyenge, szerintem egy az egyben elvinnénk a Patriots belső hármasát ha felajánlanák 😊Azzal együtt Lynch mégis csak összelapátolt 1200 yardot és valódi bulldózer, plusz van egy mobilis irányító. A támadófal miatt 20-25. helyezés simán benne volt a pakliban, de erre sosem tippeltem volna.DoMTop10-be 70 százalékkal lehetett bekerülni, míg a ligautolsó -vaskós meglepetés- Seattle 49%-ot ért el (Lynchcsel és Wilsonnal).A felsorolásból hiányzik,hogy a liga leggyengébb falával kb.undisputedly
DoM
Érdekes, Ti kevesebb cetlit fordítottatok támadó falemberekre mint mi -Solder az egyetlen 1. körös ha jól látom-, ellentétben velünk akik 20110 óta (PC-JS-éra kezdete) kettő db 1. köröst és egy 2. köröst használtunk falemberekre, és ebből a háromból Moffitt már felhagyott a játékkal, Carpenter egy nagyon gyenge rotációs guard, aki már nem sokáig lesz itt.
több mint 12 éve
Azzal együtt Lynch mégis csak összelapátolt 1200 yardot és valódi bulldózer, plusz van egy mobilis irányító. A támadófal miatt 20-25. helyezés simán benne volt a pakliban, de erre sosem tippeltem volna.Top10-be 70 százalékkal lehetett bekerülni, míg a ligautolsó -vaskós meglepetés- Seattle 49%-ot ért el (Lynchcsel és Wilsonnal).A felsorolásból hiányzik,hogy a liga leggyengébb falával kb.undisputedly
DoM
több mint 12 éve
Top10-be 70 százalékkal lehetett bekerülni, míg a ligautolsó -vaskós meglepetés- Seattle 49%-ot ért el (Lynchcsel és Wilsonnal).A felsorolásból hiányzik,hogy a liga leggyengébb falával kb.
DoM
több mint 12 éve
Football Outsiders támadófal statisztikáját böngésztem, amely szerint futójáték során a Pats fala érte el az első helyet, köszönhetően elsősorban a kevés TFL-nek (negyedik legkevesebb alkalommal állítottak meg Pats futót még a LOS átlépése lőtt) illetve a second-level (Yards which this team's running backs earn between 5-10 yards past the line of scrimmage, divided by total running back carries) keretében megszerzett yardátlagnak (második legjobb).A legérdekesebb mutató, az a rövid yardos helyzetek sikeres teljesítése volt futással (power succes). harmadik/negyedik down és legfeljebb 2 yard to go. A Pats 23. helyen zárt, öt százalékkal az NFL átlag alatt (64% vs. 59%). Top10-be 70 százalékkal lehetett bekerülni, míg a ligautolsó -vaskós meglepetés- Seattle 49%-ot ért el (Lynchcsel és Wilsonnal).
A nyilvánvalóan akadozó passzjáték mellett a shortyardage helyzetek biztosabb megoldása egy jól működő futójátékkal komoly pluszt adhatott volna. Az előző négy évben 66, 62, 68, 68 százalékban sikerült ilyenkor első downt elérni - csak a viszonyítás kedvéért. A goal to go helyzeteket nem számolva összesen 25 játékról van szó.
több mint 12 éve
Uborkaszezonbeli találgatás:Úgy emlékszem Spielman lenyilatkozta,hogy marad Ponder, és hoznak még 2 Qb-t mellé az offseasonra. Mivel 2 qb draftolása annyira nem valószínű, ezért lehet mindenképpen kell FA-ról (vagy csere által) is szerzeniük valakit, szóval talán van is benne valami.
"The Vikings would have had a chance to evaluate Mallett before the 2011 draft, when they took Christian Ponder, though three years learning behind Tom Brady can do wonders for a player's stock (it certainly helped Cassel when he got his chance to prove himself in 2008). Mallett and Adrian Peterson have a friendly relationship through a mutual coaching connection, and Vikings general manager Rick Spielman has done a number of deals with the Patriots. If the Patriots were open to moving him, it's possible the Vikings could take a look. "
(ESPN.com)Gogo
több mint 12 éve
Uborkaszezonbeli találgatás:"The Vikings would have had a chance to evaluate Mallett before the 2011 draft, when they took Christian Ponder, though three years learning behind Tom Brady can do wonders for a player's stock (it certainly helped Cassel when he got his chance to prove himself in 2008). Mallett and Adrian Peterson have a friendly relationship through a mutual coaching connection, and Vikings general manager Rick Spielman has done a number of deals with the Patriots. If the Patriots were open to moving him, it's possible the Vikings could take a look. "
(ESPN.com)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Lombardi mindezzel együtt GM-ként megbukott, de ha jön a Pats stábjába formálisan is, nem ebbe a beosztásba. Egy BB-Adams agytröszt duó mellett nem tartok attól túlzottan, hogy elbarmoljon dolgokat. Egy szervezetben nagyon jól jöhet egy lila ködöket eregető, ha van, aki ezt át tudja fordítani, fel tudja használni."I could see Lombardi in more of a consultant role" (Reiss)
tomi-tomi
"MMQB's Greg Bedard believes that his role is essentially the same as it was from 2010 to 2012, as a draft consultant of sorts."
Itt a Patspulpit teljes cikke Lombardiról.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Kicsit túlléphetnénk már azon, hogy ennyi idő és ilyen eredmények mellett nem bízunk meg BB-Kraft döntéseiben.Ha ők úgy gondolják, hogy hasznunkra válik akkor jöjjön, aztán majd az idő és a történések megmutatják jó döntés volt-e.
több mint 12 éve
NFL Shop-ból rendelt piros színű Nike Pats póló (XL) méret hiba miatt eladó sorba került.Kép és infók: europe.nflshop.com/stores/nfl/products/product_details.aspx?pid=133250
Debrecenben átvehető.
több mint 12 éve
A Patspulpit.com azt is írja már, hogy a Richardson-cserét Banner intézte és nem Lombardi: www.patspulpit.com/2014/2/14/5409750/who-is-lombardi