New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Mennyi esélyt láttok Zach Miller érkezésére? Szerintem ő egy jó alternatíva lehet a TE poszt javítására. Az ő esetleges érkezésével elég lenne egy hátsó körös TE draft. Persze először a seattlenek kell valamit döntenie, de úgy olvasom, nem feltétlen marasztalják.biepet
Semennyit. Hóember és Mulligan maradnak, Gronk reméljük felépül szeptemberre és a draftról hozunk egy TE/WR hibridet kb a 2.-3. körben mert az elsőből úgyis letrade lesz.Remélem akkor még bent lesz Seferian-Jenkins.gordon
Szerintem nem TE kell hanem az OL-t és a D-t kell erősíteni. Hoomant és Mulligant is sokkal jobban ki lehetne használni, mint ahogy tettük idén.

több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Mennyi esélyt láttok Zach Miller érkezésére? Szerintem ő egy jó alternatíva lehet a TE poszt javítására. Az ő esetleges érkezésével elég lenne egy hátsó körös TE draft. Persze először a seattlenek kell valamit döntenie, de úgy olvasom, nem feltétlen marasztalják.biepet
Semennyit. Hóember és Mulligan maradnak, Gronk reméljük felépül szeptemberre és a draftról hozunk egy TE/WR hibridet kb a 2.-3. körben mert az elsőből úgyis letrade lesz.Remélem akkor még bent lesz Seferian-Jenkins.
több mint 12 éve
biepet San Francisco 49ers Michigan State Spartans 14
Mennyi esélyt láttok Zach Miller érkezésére? Szerintem ő egy jó alternatíva lehet a TE poszt javítására. Az ő esetleges érkezésével elég lenne egy hátsó körös TE draft. Persze először a seattlenek kell valamit döntenie, de úgy olvasom, nem feltétlen marasztalják.
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
A LEGÉRTÉKESEBB „TERMÉKEK” 2013-BAN MARKETINGSZEMPONTBÓL
Sportcsapatok: 1. Real Madrid (450 millió), 2. New York Yankees (443 millió), 3. Manchester United (433 millió), 4. Barcelona (361 millió), 5. Dallas Cowboys (273 millió), 6. Boston Red Sox (237 millió), 7. Los Angeles Dodgers (225 millió), 8. New England Patriots (223 millió), 9. Bayern München (203 millió), 10. Arsenal (162 millió)

A Forbes magazin szerint a NE franchise értéke $1.361 milliárd dollár, a harmadik legmagasabb a Cowboys és a Skins mögött. 2011. júliusában a Patriots volt a Forbes szerint a 6. legértékesebb sport franchise a világon. (A mostani értékről nincs adatom.)
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezt Magad is tudod, hogy nem igaz. A mai napig arról beszél mindenki, hogy Brady "elvesztette" a 2007-es SB-t, pedig nem ő vesztette el, hanem a védelem a végén. Ő annyiban vesztett, hogy 13 pontot csinált az O-el, ha csinál 21-et, nincs miről beszélni. A rekordok senkit sem érdekelnek, arra jók, hogy ki lehessen tölteni velük az üresjáratokat a meccseken. Nem Brady 50 TD-jét meg Moss 23 TD-jét emlegette bárki is az elmúlt években, hanem hogy vesztettek a SB-ban. Meg hogy vesztettek 2011-ben. "Just win baby."Burkus
Ha igazad lenne, akkor Brady utóbbi 10(!) éves pályafutása tulajdonképpen bukások és kudarcok sorozata lenne, hiszen nem volt "just win baby", még a #1 csapattal sem. Ehelyett viszont idén is a legjobb 2 perces QB-nak választották a játékosok. Sőt, annak ellenére, hogy karrierje gyak. legrosszabb statjait produkálta, és jópár olyan meccse is volt, ahol konkrétan rosszul játszott - köztük az elég rivaldafényes konfdöntőn is pl. - még ezzel együtt is szóba került, hogy megérdemelné az MVP címet, amiért egy kórházcsapattal eddig jutott.

Szóval szerintem csak azért érzed úgy, hogy Brady-nél állandóan 2007-et emlegetik, mert Pats szurkoló vagy, és neked, nektek fontos, illetve fájó emlék. Én viszont nem is emlékszem, hogy évek óta máshol belefutottam volna 2007 emlegetésébe ezen a topicon - a szokásos "Brady kiégett" témán -, illetve az időnként itt-ott felbukkanó "ki a legjobb QB" vitákon kívül. Namost a Brady kiégett vitát konkrétan 1 ember provokálja ki időről időre, a "ki a legjobb" vita meg úgyis egy lezárhatatlan vita, amiben egyszerre mindenkinek igaza van és senkinek sincs. Nem volt a földön még olyan QB akinek mindig minden összejött volna a karrierje során, így olyan sem, akinek ne lehetne negatívumokat felróni. De ha valami csoda folytán jönne egy ilyen, annak azonnal a szemére vetnék, hogy neki könnyű, egész karrierjét elit csapatban játszotta. 😊

Neked egyébként pl. mi maradt meg Montana késői, Chiefs-beli karrierjéről? Az maradt-e meg, hogy elment egy addig szürke, közepes csapathoz, és a hátán cipelve őket bravúrosan konferencia döntőig menetelt velük, vagy pedig az maradt meg, hogy azon a konfdöntőn valami 30%-os pontossággal passzolva, 30-as körüli ratinget produkálva iszonyat borzalmasan játszott? Na ugye, hogy az előbbi. 😊 De mehetünk tovább. Tudod-e hány gyűrűt nyert Johnny Unitas? És Bart Starr? Nem ér megnézni. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Értem én, hogy jobb csapat jelenleg a seahawks de mi Patrióták tudjuk a legjobban, hogy a papírforma nem minden...sőt.gordon
Az SB után csak még jobban sajnálom, hogy a Denver ellen nem sikerült összerakni azt a két első támadást. Legalább egy kicsi nyomás alá tették volna őket... Ha meg SB, tényleg bármi megtörténhet.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 187 — nabege2@yahoo.com
És akkor a Coltsfanok mit mondjanak?😊 Verték mind2 SB-s csapatot😊
A Denver most került a f... rossz oldalára, pont a legrosszabbkor. Ismerős story 2007-ből?

Média hatalma: azért emlékszem 2007-ben már az utsó 3-4 meccsen mekkora nyomás volt TB-éken a média által, az SB-ről már nem is beszélve. Pedig akkor fele ennyire követtem az egészet, de épp ésszel ezt már szerintem nem lehet bírni. Tudom ők mások, de ÉN nem bírtam volna.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem tudom, miért sajnáljam jobban a Broncos fanokat. Azért, mert kikaptak, vagy azért mert Sobriék rászabadultak a Bronco' topicra...Gyulus
Hát nem tudom, lehet, hogy én már hozzászoktam, de azért ennél sokkal durvábbra számítottam 😛
Pláne, azok után, amik itt szoktak menni 😀

több mint 12 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
Többen írtátok, h jó, h nem a Pats jutott be a SB-ba, mert különben mi mentünk volna a mészárszékbe.

Az az igazság, h ezzel egyáltalán nem értek egyet:
1.) A 'hawks-nak minden bejött a meccsen. Egyáltalán nem biztos, h ellenünk is 100%-ot produkáltak volna. Egyáltalán nem biztos, h a Broncos ellen is ilyen jól teljesítenek, ha nem úgy indult volna a mérkőzés (elhibázott snap utáni safety), ahogy indult. Azért a Saints ellen a div. roundban nem tudtak így produkálni és 23-16-ra nyertek egy sokkal kiélezettebb mérkőzésen.
Az eredményben közre játszott h a Broncos minden csapategysége betlizett (O: Manning int, Manning pick six, safety; D: labdaszerzések, sackek hiánya, nagy játékok engedélyezése (Baldwin, Kearse); ST: Harvin visszahordása + nem tudták kedvező helyzetbe hozni Manningéket a visszahordások során, onside kick), míg a Seahawksnál meg mindenki élete formájában játszott...

2.) A Pats nem biztos, h beleesik ugyanazokba a hibákba a mérkőzés első félidejében, mint a Broncos. A Broncosnál sokkal gyengébb támadóalakulatok is felraktak már több pontot a táblára a SEA ellen, mint 8.
Az ARI 22-t, a Bucs 24-et, a Kóc pedig 34-et.
A Pats is 12-24 pontot fel tudott volna tenni szerintem. A mérkőzés kimenetelét pedig az határozta volna meg, h a két szélső érték közül melyik lett volna a befutó.
A Broncos saját magát megverte az első félidőben és utána már semmi nem ment nekik.

3.) A legfontosabb: a Pats támadói idén azért nagyon nem lehettek elszállva maguktól. Nem voltak hozzászokva, h minden 2. drive-ot TD-nal fejeznek be. Szemben a Broncos-zal. Hiába voltak idén a liga legjobb offense, ez lélektanilag kulcsfontosságú lett volna.
Az idei Pats keret szerintem tisztában volt vele, h nem ők a legjobbak a ligában és senki nem tört volna össze lélekben, ha egy félidő után 0 ponton áll a csapat. ( a 'Fins ellen ugye volt is 3-17-es félidő utáni 27-17(!)-ünk; a Browns ellen egy 0-6-os félidő, Cincinnatiben egy 3-3-as félidő).
Itt pedig ez döntő fontosságú volt: úgy mész ki a második félidőre, ahogy már 3-4-5 alkalommal a szezonban (amihez hozzászoktál, amire lélekben felkészültél) VAGY egy teljesen ismeretlen szitu. Ahol nem is hiszed el te magad sem, h meg lehet fordítani.
A Broncosnál ez utóbbi volt. Úgy jártak, ahogy a 2007-es Pats: az Offense-t megállították, a Defense pedig hozzá volt szokva szezon közben, h elegendő egy közepes teljesítmény tőlük, mert nem nekik kell hozni a meccset!
Ahogy 2007-ben nekünk is talán az kellett volna, h legyen 1-2 vereségünk, ami felébreszt mindenkit a téli álomból, úgy a Broncosnak is többször kellett volna olyan kiélezett szitu, amikor Manningnek semmi nem megy, a futás sem megy és ezért a DEF-nek kell odatennie magát.

Mindez alapján én úgy gondolom, h akár a Pats - egy felépült Talibbal a fedélzeten -, akár a rájátszásba jutó többi AFC csapat (Colts, Bengals, Chiefs, Chargers) sokkal szorosabb mérkőzésen, kapott volna ki, sokkal kiegyenlítettebb játékban. Úgy, hogy a 4. negyedben is lehetett volna matekozni, h mi kellene a fordításhoz.

Lehet, h a támadók végig szenvedtek volna a fizikális SEA D-vel szemben, de a DEF-ek ezt jobban kompenzálták volna
és az összes többi csapat kapott szezon közben olyan pofonokat ami miatt nem törtek volna meg.

A fenti csapatok közül is a Pats-nek az egyetlen erőssége szerintem ez lett volna: a sok kiélezett mérkőzésen hozzászoktak a srácok, h megállítják TB-t és mindenkinek oda kell tennie magát a mérkőzésben maradásért.
Ilyen esetben pedig a SEA Offense-t is el lehetett volna bizonytalanítani (a defense-t szerintem ekkor sem) és ha nem tesznek fel 22 pontot az első félidőben a táblára (egy TD-t ugyan a DEF szerzett), csak pl. 13-at ( egy TD, két FG), + a Pats is szerzett volna 2 FG-t, akkor máris másképp fest a kép. Ez pedig egyetlen TD különbséget jelentett volna!

Mindettől függetlenül nagyon sajnálom a Denvert, én nekik szurkoltam. Szebb befejezést érdemeltek volna ebben a szezonban...Rule
Ezek azok a dolgok, amin már nem is érdemes beszélni, mert az általad említett többi AFC csapat nem volt elég jó ahhoz, hogy bejusson a Super Bowl-ba... Egy meccsen bárkinek van esélye bárki ellen, de szerintem ki lehet jelenteni, hogy az AFC-ből a legjobb csapat jutott be. Az hogy mi lehetett volna, ha ez meg az van, sosem derül ki. Lehet, hogy ugyanez lett volna az eredmény, ha a pats vagy a colts jut be a döntőbe, lehet, hogy nem... Jelenleg azt tudjuk, és az a múlt, hogy az AFC legjobb csapata sima vereséget szenvedett a super bowl-ban...

(Az elhibázott snap-nek nem sok jelentőséget adok, lett egy safety, utána meg egy FG... 5-0 ra ment a SEA... nem egy hatalmas előny, pláne nem a legjobb támadóalakulatnak... )
több mint 12 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Többen írtátok, h jó, h nem a Pats jutott be a SB-ba, mert különben mi mentünk volna a mészárszékbe.

Az az igazság, h ezzel egyáltalán nem értek egyet:
1.) A 'hawks-nak minden bejött a meccsen. Egyáltalán nem biztos, h ellenünk is 100%-ot produkáltak volna. Egyáltalán nem biztos, h a Broncos ellen is ilyen jól teljesítenek, ha nem úgy indult volna a mérkőzés (elhibázott snap utáni safety), ahogy indult. Azért a Saints ellen a div. roundban nem tudtak így produkálni és 23-16-ra nyertek egy sokkal kiélezettebb mérkőzésen.
Az eredményben közre játszott h a Broncos minden csapategysége betlizett (O: Manning int, Manning pick six, safety; D: labdaszerzések, sackek hiánya, nagy játékok engedélyezése (Baldwin, Kearse); ST: Harvin visszahordása + nem tudták kedvező helyzetbe hozni Manningéket a visszahordások során, onside kick), míg a Seahawksnál meg mindenki élete formájában játszott...

2.) A Pats nem biztos, h beleesik ugyanazokba a hibákba a mérkőzés első félidejében, mint a Broncos. A Broncosnál sokkal gyengébb támadóalakulatok is felraktak már több pontot a táblára a SEA ellen, mint 8.
Az ARI 22-t, a Bucs 24-et, a Kóc pedig 34-et.
A Pats is 12-24 pontot fel tudott volna tenni szerintem. A mérkőzés kimenetelét pedig az határozta volna meg, h a két szélső érték közül melyik lett volna a befutó.
A Broncos saját magát megverte az első félidőben és utána már semmi nem ment nekik.

3.) A legfontosabb: a Pats támadói idén azért nagyon nem lehettek elszállva maguktól. Nem voltak hozzászokva, h minden 2. drive-ot TD-nal fejeznek be. Szemben a Broncos-zal. Hiába voltak idén a liga legjobb offense, ez lélektanilag kulcsfontosságú lett volna.
Az idei Pats keret szerintem tisztában volt vele, h nem ők a legjobbak a ligában és senki nem tört volna össze lélekben, ha egy félidő után 0 ponton áll a csapat. ( a 'Fins ellen ugye volt is 3-17-es félidő utáni 27-17(!)-ünk; a Browns ellen egy 0-6-os félidő, Cincinnatiben egy 3-3-as félidő).
Itt pedig ez döntő fontosságú volt: úgy mész ki a második félidőre, ahogy már 3-4-5 alkalommal a szezonban (amihez hozzászoktál, amire lélekben felkészültél) VAGY egy teljesen ismeretlen szitu. Ahol nem is hiszed el te magad sem, h meg lehet fordítani.
A Broncosnál ez utóbbi volt. Úgy jártak, ahogy a 2007-es Pats: az Offense-t megállították, a Defense pedig hozzá volt szokva szezon közben, h elegendő egy közepes teljesítmény tőlük, mert nem nekik kell hozni a meccset!
Ahogy 2007-ben nekünk is talán az kellett volna, h legyen 1-2 vereségünk, ami felébreszt mindenkit a téli álomból, úgy a Broncosnak is többször kellett volna olyan kiélezett szitu, amikor Manningnek semmi nem megy, a futás sem megy és ezért a DEF-nek kell odatennie magát.

Mindez alapján én úgy gondolom, h akár a Pats - egy felépült Talibbal a fedélzeten -, akár a rájátszásba jutó többi AFC csapat (Colts, Bengals, Chiefs, Chargers) sokkal szorosabb mérkőzésen, kapott volna ki, sokkal kiegyenlítettebb játékban. Úgy, hogy a 4. negyedben is lehetett volna matekozni, h mi kellene a fordításhoz.

Lehet, h a támadók végig szenvedtek volna a fizikális SEA D-vel szemben, de a DEF-ek ezt jobban kompenzálták volna
és az összes többi csapat kapott szezon közben olyan pofonokat ami miatt nem törtek volna meg.

A fenti csapatok közül is a Pats-nek az egyetlen erőssége szerintem ez lett volna: a sok kiélezett mérkőzésen hozzászoktak a srácok, h megállítják TB-t és mindenkinek oda kell tennie magát a mérkőzésben maradásért.
Ilyen esetben pedig a SEA Offense-t is el lehetett volna bizonytalanítani (a defense-t szerintem ekkor sem) és ha nem tesznek fel 22 pontot az első félidőben a táblára (egy TD-t ugyan a DEF szerzett), csak pl. 13-at ( egy TD, két FG), + a Pats is szerzett volna 2 FG-t, akkor máris másképp fest a kép. Ez pedig egyetlen TD különbséget jelentett volna!

Mindettől függetlenül nagyon sajnálom a Denvert, én nekik szurkoltam. Szebb befejezést érdemeltek volna ebben a szezonban...
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Légyszi ne írjatok már olyan faszságokat, hogy "jó, hogy nem kerültünk be a döntőbe, mert ez a hox védelem mit művelt volna velünk vagy TBvel...stb" . Ez egyszerűen baromság! A következő mi lesz? Ne jussunk be a PO-ba se ?
Értem én, hogy jobb csapat jelenleg a seahawks de mi Patrióták tudjuk a legjobban, hogy a papírforma nem minden...sőt.
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Az egész okfejtésed komolytalanná vált, miután Hewittot kihagytad a listából 😕Wyatt
2001-ben nagy király volt. 😊 Idén meg jól megverte Federert Brisbane-ben. Egyébként nagyon becsülöm a kitartását az eredménytelensége ellenére és a küzdeni tudását.
több mint 12 éve
Az egész okfejtésed komolytalanná vált, miután Hewittot kihagytad a listából 😕

több mint 12 éve
És érdekes, hogy mennyit számít egy ilyen meccs egy játékos megítélése szempontjából. Tegnap vagy tegnapelőtt volt egy olyan cikk kint az ESPN-en vagy az NFL.comon, hogy ha Manning nyer akkor azzal bizonyítja, hitelét adja, hogy sokan őt tartják minden idők legjobb QB-jének. Ez a meccs után meg ez a kijelentés kb. a vicc kategória lett.tamasboldizsar
Ugyan.... Az SB előtt elsőszámú PM fan létemre már hánynom kellett a 24 órában zúduló "PM legacy" témától. Annyi volt belőle, hogy egészséges lelkületű embernek megfekszi a gyomrát. De ez a média. Az egekig hype-olja azt akit éppen lehet, aztán a pokolba döngöli utána, ha úgy adódik. Manning vagy Brady "legacy"-jához képest Sherman még a fasorban sincs, de mivel ő az a médiaarc akit fel lehetett hype-olni, hát meg is tették. Simán elvitte a show-t a komplett Seattle csapat elől, Wilsonostul, Chancellorostul, Thomasostul. Pedig játékban azonos kaliberek. És ha tegnap neki lett volna egy bukta meccse Demaryus Thomas ellen, akkor ma őt alázzák a pokolba. Ettől még ha így folytatja a pályafutását, ott lesz a HOF legjobb cornerei között. Így is, hogy ma ő a király, meg úgy is, ha ma ő lenne a lúzer.

Fél és év jön más téma, és már a kutyát nem érdekli, hogy mit írtak múlt héten vagy tegnap Manningról vagy Shermanról. Amikor Montana-ra, Young-ra, Aikman-re, Elway-re, Favre-re, stb. gondolsz, a szar meccsei jutnak eszedbe? Ugye, hogy nem. A győzelmeik, a rekordjaik, a nagy alakításaik. Vagy - hogy ne csak QB-t mondjak - Deion Sandersről mi ugrik be elsőre? Az, hogy minden idők talán legjobb cornere, aki profi baseball karrierig is vitte, vagy az, hogy Jerry Rice, és a kortársai jópár döntő meccsen szétszivatták? Mert bizony megtörtént, nem is egyszer.

Ha a Denver nyert volna, akkor ma Manning lenne a valaha volt legnagyobb. Két hónapig. Aztán folytatódna ugyanott a "debate", ahol abbamaradt. Vesztett, most ő a legnagyobb lúzer. Szintén két hónapig. Aztán megy a verkli tovább. Ha folytatja, jövő januárban a playoff idején (mert ha folytatja, akkor a Denver valószínűleg el fog jutni a playoffba), ugyanúgy jön elő megint a legacy téma, úgy fogják megint ránk önteni ugyanazt a sz*rt amit idén, mintha mi sem történt volna ebben az idényben. Ugyanez igaz Brady-re is. Két hete ő volt a loser, ma már az a sztori, hogy Giselle-el napozik, szeptemberre meg ugyanúgy ott lesz minden MVP, SB predictionban, mint eddig minden évben.

A valaha volt legjobb eldönthetetlen. Nekem Maradona a legjobb focista. Másnak Messi. A harmadiknak Puskás, a negyediknek Pelé, az ötödiknek Di Stefano. Ugyanez van a tojásfociban is. Akinek Elway a legnagyobb, annak ő az, tolhatsz elé bármilyen statokat. Akinek Montana, annak meg Montana, akinek Brady, annak Brady. És akinek Manning, annak meg Manning. Az én all time listámon például Marino a második, pedig összesen 1 SB-be jutott be, és sose nyert gyűrűt. És? Lesz*rom. 😊 Nekem akkor is ő a második. Aikman meg húszban sincs nálam, pedig 3 gyűrűje is van. Ezt is lesz*rom. 😊 És tudod mit? Egyikkel se vagyok egyedül. Több millióan gondolják ugyanígy, ahogy én. És még több millióan meg máshogy. 😊peterk2005
Ezt Magad is tudod, hogy nem igaz. A mai napig arról beszél mindenki, hogy Brady "elvesztette" a 2007-es SB-t, pedig nem ő vesztette el, hanem a védelem a végén. Ő annyiban vesztett, hogy 13 pontot csinált az O-el, ha csinál 21-et, nincs miről beszélni. A rekordok senkit sem érdekelnek, arra jók, hogy ki lehessen tölteni velük az üresjáratokat a meccseken. Nem Brady 50 TD-jét meg Moss 23 TD-jét emlegette bárki is az elmúlt években, hanem hogy vesztettek a SB-ban. Meg hogy vesztettek 2011-ben. "Just win baby."

Arról, hogy Manning elvesztette a 2013-as SB-t, ugyanúgy fognak beszélni, mint a Macik elleni megnyert Sb-ról (amit köszönhet Grossmannek és a hibáinak😊 ), vagy Saints elleni elvesztett SB-ról és az ottani picksixről. Durva, bántó szó ez a "lúzer", nem szeretem. Manning nem lehet "lúzer", aki háromszor vezeti a csapatát SB-ba, az nem az. Én úgy fogalmaznám meg, hogy nem nyerő típus, nem jó versenyző típus. (Szemben az öccsével, aki szvsz. közel sem olyan tehetséges, de nyerő alkat, meg tudta ragadni a kínálkozó lehetőséget, ezért van két gyűrűje.) A Seahawks olyan játszott vasárnap, amilyet nem tudom, hogy láttam valaha, ilyen védekezés nincs is. Újra csak hálás vagyok a sorsnak, hogy nem a Pats került a döntőbe, mert most mi hevernénk valszeg romjainkban a meccs után... De ettől függetlenül Manningnek döntő szerepe volt a vereségben, a két INT-je döntötte el a meccset, addig a Denver D két FG-on tartotta az ellenfelet. (És még legalább 3 INT-t megúszott.) A döntő pillanatban - megint - csődöt mondott. Mindemellett személy szerint nagyon örülök, hogy láthatom játszani és hogy nézhetem évről évre a Brady-Manning rivalry-t.(Jövőre is lesz az alapszakaszban.)

Peyton Manningen eddig is rajta volt a bélyeg, hogy nem nyerő alkat. Nem véletlen, hogy mindig a rossz PO eredményeit emlegették. Ez pedig rajta fog maradni, függetlenül attól, hogy minden más elfelejtődik. Kérdés, hogy mennyire fog meginogni a bizalom benne a csapattársak részéről, ha folytatni fogja. (Szerintem igen.) Az is kérdés, hogy ha egy ilyen O-el nem tudott nyerni, akkor milyennel tud? Mert itt nem arról volt szó, hogy egy szoros vereséget szenvedett el, 8 pontra volt képes a liga legjobb offensével, úgy, hogy a 8 pontot garbage timeban érte el.

Abban egyertértek Veled, hogy nincs értelme a "ki a legnagyobb QB" kérdésnek. Gondolom, Te is érdeklődve figyelted, amikor összeállították az 100 all-time greatest NFL player rangsort és Te sem értettél vele mindenben egyet. Nekem Federer a legnagyobb, másnak Nadal, ismét másnak Sampras, valóban relatív. (Ettől még belátom, ha ma már jobb Nadal mint Federer...) De hogy ki hányszor jutott főcsoportdöntőbe, SB-ba és hányszor nyerte meg - éppen az NFL győzelemközpontú felfogása okán - elég objektív mérce (még ha nem is a QB-n múlik csak a siker). És ezen a listán Peyton Manning annak az elég népes QB seregnek a táborát gyarapítja egyenlőre, akik egyszer nyert SB-t.
több mint 12 éve
Nem tudom, miért sajnáljam jobban a Broncos fanokat. Azért, mert kikaptak, vagy azért mert Sobriék rászabadultak a Bronco' topicra...Gyulus
Beleolvastam a topikba, bár ne tettem volna. Tényleg eszembe jut, hogy ezt direkt csinálja, provokálja az embereket? Vagy valaki ennyire lehet, hogy is mondjam finoman fogalmazva. Szóval értitek mire gondolok. 😊polonic
Miért, itt mit szokott csinálni? És mindezt úgy hallgatod, hogy maga Tebow gyakorlatilag letett arról, hogy NFL játékos legyen.
több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Beleolvastam a topikba, bár ne tettem volna. Tényleg eszembe jut, hogy ezt direkt csinálja, provokálja az embereket? Vagy valaki ennyire lehet, hogy is mondjam finoman fogalmazva. Szóval értitek mire gondolok. 😊

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 113 — Pats fan
Ez óriási duma,percekig röhögtem😛

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
És érdekes, hogy mennyit számít egy ilyen meccs egy játékos megítélése szempontjából. Tegnap vagy tegnapelőtt volt egy olyan cikk kint az ESPN-en vagy az NFL.comon, hogy ha Manning nyer akkor azzal bizonyítja, hitelét adja, hogy sokan őt tartják minden idők legjobb QB-jének. Ez a meccs után meg ez a kijelentés kb. a vicc kategória lett.tamasboldizsar
Ugyan.... Az SB előtt elsőszámú PM fan létemre már hánynom kellett a 24 órában zúduló "PM legacy" témától. Annyi volt belőle, hogy egészséges lelkületű embernek megfekszi a gyomrát. De ez a média. Az egekig hype-olja azt akit éppen lehet, aztán a pokolba döngöli utána, ha úgy adódik. Manning vagy Brady "legacy"-jához képest Sherman még a fasorban sincs, de mivel ő az a médiaarc akit fel lehetett hype-olni, hát meg is tették. Simán elvitte a show-t a komplett Seattle csapat elől, Wilsonostul, Chancellorostul, Thomasostul. Pedig játékban azonos kaliberek. És ha tegnap neki lett volna egy bukta meccse Demaryus Thomas ellen, akkor ma őt alázzák a pokolba. Ettől még ha így folytatja a pályafutását, ott lesz a HOF legjobb cornerei között. Így is, hogy ma ő a király, meg úgy is, ha ma ő lenne a lúzer.

Fél és év jön más téma, és már a kutyát nem érdekli, hogy mit írtak múlt héten vagy tegnap Manningról vagy Shermanról. Amikor Montana-ra, Young-ra, Aikman-re, Elway-re, Favre-re, stb. gondolsz, a szar meccsei jutnak eszedbe? Ugye, hogy nem. A győzelmeik, a rekordjaik, a nagy alakításaik. Vagy - hogy ne csak QB-t mondjak - Deion Sandersről mi ugrik be elsőre? Az, hogy minden idők talán legjobb cornere, aki profi baseball karrierig is vitte, vagy az, hogy Jerry Rice, és a kortársai jópár döntő meccsen szétszivatták? Mert bizony megtörtént, nem is egyszer.

Ha a Denver nyert volna, akkor ma Manning lenne a valaha volt legnagyobb. Két hónapig. Aztán folytatódna ugyanott a "debate", ahol abbamaradt. Vesztett, most ő a legnagyobb lúzer. Szintén két hónapig. Aztán megy a verkli tovább. Ha folytatja, jövő januárban a playoff idején (mert ha folytatja, akkor a Denver valószínűleg el fog jutni a playoffba), ugyanúgy jön elő megint a legacy téma, úgy fogják megint ránk önteni ugyanazt a sz*rt amit idén, mintha mi sem történt volna ebben az idényben. Ugyanez igaz Brady-re is. Két hete ő volt a loser, ma már az a sztori, hogy Giselle-el napozik, szeptemberre meg ugyanúgy ott lesz minden MVP, SB predictionban, mint eddig minden évben.

A valaha volt legjobb eldönthetetlen. Nekem Maradona a legjobb focista. Másnak Messi. A harmadiknak Puskás, a negyediknek Pelé, az ötödiknek Di Stefano. Ugyanez van a tojásfociban is. Akinek Elway a legnagyobb, annak ő az, tolhatsz elé bármilyen statokat. Akinek Montana, annak meg Montana, akinek Brady, annak Brady. És akinek Manning, annak meg Manning. Az én all time listámon például Marino a második, pedig összesen 1 SB-be jutott be, és sose nyert gyűrűt. És? Lesz*rom. 😊 Nekem akkor is ő a második. Aikman meg húszban sincs nálam, pedig 3 gyűrűje is van. Ezt is lesz*rom. 😊 És tudod mit? Egyikkel se vagyok egyedül. Több millióan gondolják ugyanígy, ahogy én. És még több millióan meg máshogy. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Nem tudom, miért sajnáljam jobban a Broncos fanokat. Azért, mert kikaptak, vagy azért mert Sobriék rászabadultak a Bronco' topicra...
több mint 12 éve
Jó, azért olyanokba ne menjünk bele, hogy Manninget fikázzuk, legyünk ennél elegánsabbak. Bár persze nyilván érdekes lenne, mekkora nyáladzas lenne itt, ha mi kapunk ki, meg 45 mém, ami egy 3-szoros bajnok iranyitót aláz. Nyilván érdekes lenne fake korabbi írására most úgy reagálni, hogy Manninget csak azért lehet egy lapon említeni Bradyvel, mert fossa a yardokat, meg a TD-ket, meg, hogy ő ezzel a célpontarzenállal és támadósorral tuti, hogy sokkal több pontot szerzett volna, de ilyet írni valamelyik PM-topicba egy ilyen vereség után nem lenne elegáns. Van, amikor minden szar beüt, és mindenben dominál az ellenfél, ez épp elég a rekordhajhászó csapaton való kárörvendes nélkül is. Nekünk is szarul esne és esett is anno
Én imádtam a passzbuzi csapatunkat, de ez a Seattle lenyűgözö volt... Bár reménykedem, hogy a mi védelmünk is feljebb tud lépni még egy szintet, és jövőre megpróbálhatjuk legyőzni őket vagy akár egy másik csapatot a döntőben

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 187 — nabege2@yahoo.com
Egyébként nem PM vesztette el, nem volt olyan dolog ami tegnap nem a SEA-nak kedvezett volna. Pedig az elején szépen 2 FG-n tartotta a denveri védelem az ellent. PM is hibázott, de azért így is szép támadásokat toltak, csak a sok rövidpasszos játékban benne van a hiba. A SEA-nak meg kb nem is volt sérültje? PM-et meg siettették sokszor, de sackelni nem sikerült egyszer sem, sőt ugye mi sem sackeltük, az SD meccsre nem emlékszem, de durva lenne ha sack nélkül hozták le a PO-t😊 Mondom örültem a SEA győzelmének, de az emlékek felidéződtek...
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
És érdekes, hogy mennyit számít egy ilyen meccs egy játékos megítélése szempontjából. Tegnap vagy tegnapelőtt volt egy olyan cikk kint az ESPN-en vagy az NFL.comon, hogy ha Manning nyer akkor azzal bizonyítja, hitelét adja, hogy sokan őt tartják minden idők legjobb QB-jének. Ez a meccs után meg ez a kijelentés kb. a vicc kategória lett.

Hogy ne legyen teljesen off: Ebből és az elmúlt évek SB-iből is világosan látszik, hogy a SB-hoz egy jól balanceált csapat kell ahol szükség van a jó D-re így amit megkezdtünk utat a csapat építésben remélem folytatjuk és amellett, hogy az O újra építését befejezzük a D-t is próbáljuk javítani valamilyen szinten. Az Oba két igazán fontos poszt van ahova kell ember: TE/WR és a belsőfal. A többi pick nyugodtan mehet a D-be hátha beválnak alapon, mert azért a Seahawks hátul is képes volt jó embereket találni a D-be.
több mint 12 éve
Bele sem merek gondolni,hogy ha a Brady lett volna ilyen helyzetben és ilyen támadó arzenállal nyolc pontot csinált volna a SB-ban,mit kapott volna Sobritól... Btw azért az sem egy túl szívderítő gondolat,hogy ha a- ennél a Hóksz D-nél klasszisokkal gyengébb- Broncos D simán leradírozott minket a pályáról,akkor ez az állat Seahawks Defense mit művelt volna velünk?kolok1972
Bradyt lehet mentő vitte volna el a pályáról...

Mit kapott volna Sobritól? Csak a szokásosatThundersNFL
Nagy szerencse, hogy nem jutottunk a SB-ba. Legalább ekkora zakót kaptunk volna, (bár ennél nagyobbat nem lehet, nem hiszem, hogy ellenünk több pontot csináltak volna, ennyit meg a mi offense-ünk is feltett volna, ugyanúgy garbage timeban,mint a Broncos). Az járt nekem is a meccs után a fejemben, hogy egy ilyen zakó morálisan megtör egy csapatot. Lehet, hogy ha Brady és BB elszenved együtt egy ilyen vereséget, köszönik szépen és szögre akasztják a sisakot meg a táblát, három nyertes SB után elvesztett három azt sugallná, hogy már nem megy úgy mint régen. Kíváncsi vagyok, hogy Manning marad-e és hogy a Broncos vele képzeli el a folytatást. A Broncos idén Manninggel győzhetetlennek érezte magát, de a tegnap mutatott játék után szerintem Manning elvesztette a társai bizalmat és gondolom, ők is igazolva látják azt az egyébként nyilvánvaló tételt, hogy Manning nem győztes alkat, nem tudja feltenni az i-re a pontot.

Manning tegnap lerombolta a saját mítoszát és a megfogalmazás (talán Ricsitől) "Minden idők legjobb alapszakasz QB-je", elég kifejező. A két INT az övé volt - az amcsi kommentátorok még a visszajátszásnál is azt taglalták az elsőnél, hogy hogy lehet ilyen rosszat dobni, a másodiknál be kellett volna vállalni a sacket - és még legalább kettőt megúszott (egyet a második negyedben 4. down-nál, egyet a harmadik negyedben). Egy remek offense-el vesztett a Saints ellen és egy remek offense-el vesztett tegnap. Kis túlzással, ha a fal megvéd és ilyen jó elkapók vannak, azt, amit Manning hozott az alapszakaszban, az elit QB-k közül bárki - Brady, Brees, Rodgers, - hozta volna, de a következő vonalból is néhányan. Az ESPN-en olvastam egy Broncos fan hsz-t: "Manning can't win the big ones. Not in college. Not in the pros. He should buy Grossman a car for that '06 ring." És ez igaz. Még az egy gyűrűjét is a Macik töketlenkedésének és az alkalmatlan Rex Grossman szerepltetésének köszönheti alapvetően.

Mielőtt félreértés lenne - különösen más topicból idelátogató NFL-fanok részéről - nem azt mondom, hogy a tegnapi meccs csak Manningen ment el. A Denver D-t Wilson és sokadik számú elkapói szánalmasan alázták. 5-5 misstackle volt a két passzolt TD-nél... Minden szempontból sokkal jobb volt a Seahawks. De Manning volt a vezér és tegnap nem vezér volt - ahogy Brady sem volt az a főcsoportdöntőben - hanem a kulcsfaktor a vereséghez. (Ahogy a Saints ellen is a picksix döntötte el a meccset.)

El voltam kenődve az AFC döntő után, hogy ennyire megvertek minket. Most hálás vagyok érte, hogy nem a Pats vesszőfutását kellett végignéznem a SB-ban tegnap. Ettől még aggaszt a gondolat, hogy ha sikerül az O rebuild és jövőre eljutnánk eddig, akkor akár ezzel a védelemmel, akár a Frisco védelmével kellene szembenézni.
több mint 12 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 663 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Bele sem merek gondolni,hogy ha a Brady lett volna ilyen helyzetben és ilyen támadó arzenállal nyolc pontot csinált volna a SB-ban,mit kapott volna Sobritól... Btw azért az sem egy túl szívderítő gondolat,hogy ha a- ennél a Hóksz D-nél klasszisokkal gyengébb- Broncos D simán leradírozott minket a pályáról,akkor ez az állat Seahawks Defense mit művelt volna velünk?kolok1972
Bradyt lehet mentő vitte volna el a pályáról...

Mit kapott volna Sobritól? Csak a szokásosat

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 113 — Pats fan
Bele sem merek gondolni,hogy ha a Brady lett volna ilyen helyzetben és ilyen támadó arzenállal nyolc pontot csinált volna a SB-ban,mit kapott volna Sobritól... Btw azért az sem egy túl szívderítő gondolat,hogy ha a- ennél a Hóksz D-nél klasszisokkal gyengébb- Broncos D simán leradírozott minket a pályáról,akkor ez az állat Seahawks Defense mit művelt volna velünk?

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.