New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
"Peyton Manning a tizenkettedik vereségét szenvedte el a rájátszásokban: ez szintén NFL-rekord."
több mint 12 éve
Hát ez a védelem lehet, hogy széttörte volna pár játékosunkat pluszban, bár ettől még inkább játszottunk volna mi döntőt persze 😊 Elképesztő ez a Seahawks

több mint 12 éve
No, Manning is kiégett😊hiába D nyeri a bajnokságot és ott azért akad rendesen, egy baj volt ezzel a döntővel csak hogy unalmassá vált, mert nagy radírozás volt.....
Az a stat, hogy SB rekord a sikeres passza nagyon szimbolikus volt, statisztikában király... Azt mondjuk nem értem miért nem jött be a csere qb a végén...
(hát asszem mi is így végeztük volna, így jobb, hogy nem voltunk ott az SB-n, a végén már sajnáltam a denveri szurkolókat)NB2
több mint 12 éve
No, Manning is kiégett😊Az a stat, hogy SB rekord a sikeres passza nagyon szimbolikus volt, statisztikában király... Azt mondjuk nem értem miért nem jött be a csere qb a végén...
(hát asszem mi is így végeztük volna, így jobb, hogy nem voltunk ott az SB-n, a végén már sajnáltam a denveri szurkolókat)
több mint 12 éve
ryan is megérdemelte volna ennyi erővel a 8-8-ünkért, és most ezzel nem BB teljesítményét szeretném elvitatni, de ahogy baldwin is mondta az átadón hogy amíg van brady és 52 ember akkor biztos hogy afc döntőztök. Szóval az hogy ti ilyen messzire mentek már megszokott (sajnos 😀)Rivera teljesítménye szerintem is megsüvegelendő, de ebből a csapatból AFC főcsoportdöntőt összehozni, olyan teljesítmény, ami miatt tényleg BB-nek kellett volna az év edzőjének lennie.Várható volt, de BB nem tudta behúzni az év edzője címet (nálam mondjuk övé a díj így is), ami talán egy picit meglepőbb elsőre, hogy Brady sem a never say nevert. De Rodgers és Rivera is megérdemelte, nagyon nem lehet vitatkozni a győztesek személyét illetőenWyattSzámomra nagyon meglepő, hogy egyáltalán hét szavazatot kapott Belichick.DoM
Ennyire "szakmaiak" ezek a szavazások.Burkus
Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Rivera teljesítménye szerintem is megsüvegelendő, de ebből a csapatból AFC főcsoportdöntőt összehozni, olyan teljesítmény, ami miatt tényleg BB-nek kellett volna az év edzőjének lennie.Várható volt, de BB nem tudta behúzni az év edzője címet (nálam mondjuk övé a díj így is), ami talán egy picit meglepőbb elsőre, hogy Brady sem a never say nevert. De Rodgers és Rivera is megérdemelte, nagyon nem lehet vitatkozni a győztesek személyét illetőenWyattSzámomra nagyon meglepő, hogy egyáltalán hét szavazatot kapott Belichick.DoM
Ennyire "szakmaiak" ezek a szavazások.
több mint 12 éve
Na igen. De teljesen megérdemelteVárható volt, de BB nem tudta behúzni az év edzője címet (nálam mondjuk övé a díj így is), ami talán egy picit meglepőbb elsőre, hogy Brady sem a never say nevert. De Rodgers és Rivera is megérdemelte, nagyon nem lehet vitatkozni a győztesek személyét illetőenWyattSzámomra nagyon meglepő, hogy egyáltalán hét szavazatot kapott Belichick.DoM

több mint 12 éve
Várható volt, de BB nem tudta behúzni az év edzője címet (nálam mondjuk övé a díj így is), ami talán egy picit meglepőbb elsőre, hogy Brady sem a never say nevert. De Rodgers és Rivera is megérdemelte, nagyon nem lehet vitatkozni a győztesek személyét illetőenWyattSzámomra nagyon meglepő, hogy egyáltalán hét szavazatot kapott Belichick.
több mint 12 éve
Az semmi, van aki szerint a Superbowl-t is ti nyeritek. 😀 (A pacák nem semmi, szegény riporternő igyekszik, de a pali megingathatatlan. 😀)Biztos már a jövőévi SB-ről van szó 😀
deadspin.com/doctor-predicts-tom-brady-and-patriots-will-win-the-sup-1513922517?utm_campaign=socialflow_deadspin_twitter&utm_source=deadspin_twitter&utm_medium=socialflowpeterk2005
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Az semmi, van aki szerint a Superbowl-t is ti nyeritek. 😀 (A pacák nem semmi, szegény riporternő igyekszik, de a pali megingathatatlan. 😀)deadspin.com/doctor-predicts-tom-brady-and-patriots-will-win-the-sup-1513922517?utm_campaign=socialflow_deadspin_twitter&utm_source=deadspin_twitter&utm_medium=socialflow

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Viszont kapott egy szavazatot MVP-ként, így Peyton nem kapta meg az összes voksot 😊

több mint 12 éve
Várható volt, de BB nem tudta behúzni az év edzője címet (nálam mondjuk övé a díj így is), ami talán egy picit meglepőbb elsőre, hogy Brady sem a never say nevert. De Rodgers és Rivera is megérdemelte, nagyon nem lehet vitatkozni a győztesek személyét illetően

több mint 12 éve
Pepper ment a Billshez, ha Schwartz lelép tőlök egy-két év után, akkor gondolom DC is lesz belőle.DoMTeljesen érthető és okos döntés.
több mint 12 éve
Pepper ment a Billshez, ha Schwartz lelép tőlök egy-két év után, akkor gondolom DC is lesz belőle.
több mint 12 éve
Gostnál félreértettük akkor egymást, hosszabbítással már persze okés a történet 😊legyen Safety, biztos nagyobbat ütne, mint Gregory😀
Én Moe-ban is nagyon bízom, meg a többiekben is. Vagy tartsuk meg Edelmant, és átveszi Talib helyét is 😀Wyatt
több mint 12 éve
Gostnál félreértettük akkor egymást, hosszabbítással már persze okés a történet 😊Én Moe-ban is nagyon bízom, meg a többiekben is. Vagy tartsuk meg Edelmant, és átveszi Talib helyét is 😀

több mint 12 éve
Dobsont máris hagyjuk a kukába?Igazad van, nem tudom miért éreztem őt kevésbé fizikálisnak, 191/95. Talán mert keveset láttam a pályán..😀
Mert egy 6'3" magas, 200 fontos elkapónál nem tudom, hova kéne még magasabb, jobb felépítésű
Egyszerűen hagyni kell neki is egy offseasont Bradyvel, az elkapók a második évükre szoktak robbantani, remélhetőleg a sérülések is elkerülik végre őt is, és kevesebb lesz a dropja is. Ott van még másik két fiatal is, akik ebben a szezonban mutattak szép dolgokat, aztán Moe egyből IR után remélhetőleg át tudja venni Julian helyét, ha megy
Nem kell elkapó, Gostkowskit pedig ezután az idény után nem paycutoltatnámWyatt
Boycetól várnám, hogy átvegye Edelman helyét, sőt benne több is van, hihetetlen irányváltásokra képes, láthattuk ,csak sajnos megsérült.
Akkor már csak 1 Center és egy TE kell😀
Én is hosszabbításra gondoltam Ghostal, sőt VW is kaphat +1 évet a lényeg, hogy kevesebbet legyen a cap hit.Nem kell elkapó, Gostkowskit pedig ezután az idény után nem paycutoltatnámWyattGosttal hosszabbítani kell. Idei capből 3,8-at eszik. Az sok. Hosszabbítani kell vele és ezzel csökkenteni az idei base salary-ét. Ugyanez Wilforkkal, Gregoryval, McCourtyval, Slaterrel. Mankins átstrukturálás, Connoly paycut, vagy cut. A Wilson, Sopoaga cut. Ezzel simán lehet spórolni 15 misit.zinedine5
több mint 12 éve
Nem kell elkapó, Gostkowskit pedig ezután az idény után nem paycutoltatnámWyattGosttal hosszabbítani kell. Idei capből 3,8-at eszik. Az sok. Hosszabbítani kell vele és ezzel csökkenteni az idei base salary-ét. Ugyanez Wilforkkal, Gregoryval, McCourtyval, Slaterrel. Mankins átstrukturálás, Connoly paycut, vagy cut. A Wilson, Sopoaga cut. Ezzel simán lehet spórolni 15 misit.
több mint 12 éve
Dobsont máris hagyjuk a kukába?Mert egy 6'3" magas, 200 fontos elkapónál nem tudom, hova kéne még magasabb, jobb felépítésű
Egyszerűen hagyni kell neki is egy offseasont Bradyvel, az elkapók a második évükre szoktak robbantani, remélhetőleg a sérülések is elkerülik végre őt is, és kevesebb lesz a dropja is. Ott van még másik két fiatal is, akik ebben a szezonban mutattak szép dolgokat, aztán Moe egyből IR után remélhetőleg át tudja venni Julian helyét, ha megy
Nem kell elkapó, Gostkowskit pedig ezután az idény után nem paycutoltatnám

több mint 12 éve
Edelmannek kezd a fejébe szállni az 1000yard..Külső elkapó? Hagyjuk már, kínáljunk neki 3M-t alacsony garantálttal.Hát nálunk sajnos sztár külső WR pénzt nem fog kapni..Maximum egy erős slot WR összeget..De meglepődnék, ha meg tudnánk tartani..Pedig nagyon örülnék neki..Nekünk most egy magas, erőteljes, egészséges, tapasztalt, biztos kezű, számokon kívüli WR kell..Valami Moss klón..kyobaluMáshol sem fog sztár külső pénzt kapni. Az lehet, hogy az FO 4-5 misiben gondolkodik éves átlagban, máshol meg megkapná (megkapja) a hat milliót (ennél többet elképzelhetetlennek tartok), de kérdéses a garantált összege is, mert egy gyengébb irányítóval, újabb sérüléssel nem jönnek a számok és gyorsan kirakhatják.zinedine5
Mi tudjuk itt a topicban , nekünk egy fizikális WR kell, slotban meglennénk nélküle is.
Pusztítsuk le a cap-et(Ghost, Mankins, Gregory, A.Wilson, VW...dolgozzon a FO) és hozzunk TBnek egy nagydarab elkapót, ha kell adjunk érte picket.
több mint 12 éve
sztem simán maradni fog, nem Welker kategória azért, senki nem fog neki nagy lóvét adniHát nálunk sajnos sztár külső WR pénzt nem fog kapni..Maximum egy erős slot WR összeget..De meglepődnék, ha meg tudnánk tartani..Pedig nagyon örülnék neki..Nekünk most egy magas, erőteljes, egészséges, tapasztalt, biztos kezű, számokon kívüli WR kell..Valami Moss klón..kyobaluMáshol sem fog sztár külső pénzt kapni. Az lehet, hogy az FO 4-5 misiben gondolkodik éves átlagban, máshol meg megkapná (megkapja) a hat milliót (ennél többet elképzelhetetlennek tartok), de kérdéses a garantált összege is, mert egy gyengébb irányítóval, újabb sérüléssel nem jönnek a számok és gyorsan kirakhatják.zinedine5
több mint 12 éve
Hát nálunk sajnos sztár külső WR pénzt nem fog kapni..Maximum egy erős slot WR összeget..De meglepődnék, ha meg tudnánk tartani..Pedig nagyon örülnék neki..Nekünk most egy magas, erőteljes, egészséges, tapasztalt, biztos kezű, számokon kívüli WR kell..Valami Moss klón..kyobaluMáshol sem fog sztár külső pénzt kapni. Az lehet, hogy az FO 4-5 misiben gondolkodik éves átlagban, máshol meg megkapná (megkapja) a hat milliót (ennél többet elképzelhetetlennek tartok), de kérdéses a garantált összege is, mert egy gyengébb irányítóval, újabb sérüléssel nem jönnek a számok és gyorsan kirakhatják.
több mint 12 éve
Hát nálunk sajnos sztár külső WR pénzt nem fog kapni..Maximum egy erős slot WR összeget..De meglepődnék, ha meg tudnánk tartani..Pedig nagyon örülnék neki..Nekünk most egy magas, erőteljes, egészséges, tapasztalt, biztos kezű, számokon kívüli WR kell..Valami Moss klón..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Julian Edelman:"Playing for New England is a dream, but like you said, there's a short window in this sport. I don't know yet. There's a lot of things that can happen going forward that could sway that one way or another," Edelman told WBZ-FM in Boston via MassLive.com. "Hopefully it all works out in favor for both."
"I played 51 percent of the snaps outside, though," Edelman said. "But you can go ahead and call me a slot as well." Translation: I want to get paid as an outside receiver. It would not be a surprise if Edelman got his best deal outside of New England.
(Gregg Rosenthall)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)