New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Most csak szimplán azt nem értem, hogy ha egyszer ő lett náluk a legjobb, akkor hogyhogy nem lett elit. Amikor tavaly kevés szereplésre is megkapta. Bár akkor brutálisan alacsony rate-et engedettEz a profootballfocus elemzés elég homemade kategória.Hmm, ez érdekes. DMC a legjobb S-ként végzett, de ő sem lett elit?Wyatt
Megnyugodtam, hogy legalább 1 elitünk van😀gordon
Amúgy nem kötekedésből, de DMC a játék melyik szegmensében a legjobb?
Statisztikákban vannak nála jobbak, játékban is.undisputedly
Egyébként minden playt értékelne, és a pluszok meg a mínuszok alapján jön ki egy érték minden játékosra, az S-ek között pedig coverben pass rushban, coverben, futás elleni védekezésben és a büntetéseket tekintve is pluszosként zárt, E. T. például –3.2 lett a futásoknál

több mint 12 éve
Ez a profootballfocus elemzés elég homemade kategória.Hmm, ez érdekes. DMC a legjobb S-ként végzett, de ő sem lett elit?Wyatt
Amúgy nem kötekedésből, de DMC a játék melyik szegmensében a legjobb?
Statisztikákban vannak nála jobbak, játékban is.
több mint 12 éve
Hmm, ez érdekes. DMC a legjobb S-ként végzett, de ő sem lett elit?

több mint 12 éve
Welker után milyen kompenzációs pick várható?GhostLeadChung miatt jók lehetünk egy 6. körösre
www.philly.com/philly/blogs/red_zone/2014-NFL-compensatory-pick-projections.html
Combine 'buzz' that Pats could hire SchianoTegnap azt nyilatkozta BB, hogy teljes a stáb de lehet megdobjuk egy "védelmi asszisztens" pozival, hogy ne kelljen munkanélkülire mennie😀
Én bizony nem bánnám... 😊Castleai01
több mint 12 éve
Combine 'buzz' that Pats could hire SchianoÉn bizony nem bánnám... 😊
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Welker után milyen kompenzációs pick várható?
több mint 12 éve
Na, mielőtt még másPatriots announce Michael Lombardi will join front office, marking the Patriots first Lombardi since Spygate. 😛

több mint 12 éve
Megemelték a cap et 130 millára, hogy újabb fizurekordokat lehessen dönteni....
több mint 12 éve
Mit is várhat az ember Yates-től.. 😕 Kár, hogy Rodak helyett ő maradt Reiss mellett a Pats blognál.DoMPedig tavaly hogy beletalált Chung szerződésébe. (Azóta sem értem, mondjuk a Phily sem.)
több mint 12 éve
Lombardi Billel és Caserioval utazott Indybe. Asszem hivatalosnak vehetjük, hogy a Patriots alkalmazásában áll.SpigoAz már Yates kritikája, hogy Jon Robinson nincs megemlítve a cikkben, mint college scouting director. Ha utazik azért, ha nem utazik azért. Ő is azon kevesek közé tartozik, akik tagjai a Pats war roomnak.
Érdekes lenne tudni, hogy a Pats FO például milyen létszámban volt jelen az elmúlt években. A koordinátorok mindig utaznak? Esetleg néhány pozíciós edző is? A pro scouting részleg is megy vagy csak a college scouting csapata? A scoutok még ott vannak?
Ezek kb. azok az infók, amit NFL berkekben mindenki tud a másikról, tehát nem gondolnám, hogy tiltólistán lenne a beat writer számára (mint a trükkös játékok, szokatlan felállások az edzőtáborban) a csapat kérése nyomán. 1-2 éve Jon Robinsonnal még Patriots Today videó is volt a combine-on.
Mit is várhat az ember Yates-től.. 😕 Kár, hogy Rodak helyett ő maradt Reiss mellett a Pats blognál.
több mint 12 éve
Lombardi Billel és Caserioval utazott Indybe. Asszem hivatalosnak vehetjük, hogy a Patriots alkalmazásában áll.
több mint 12 éve
Nincs kiakadás..s a részedről sem volt semmi genyózás..Brady sosem volt egy futóbajnok..Néha megfutja, ha muszáj, és nincs más lehetőség..Pocket QB..Enji..De néha 1-2 nevesebb LB-t is el tud küldeni málnát szedni, ha akar.. De nem jelentkezik ez nála dominánsan..Ha finom vagyok.. De Urlachert is meg lehet kérdezni róla.. Ő jobban ismeri mint mi.. 😀Áááá semmi célzás sincs Wyatt hozzászólásában..Mint írtam, értettem a célzást, nem kell belinkelni.
www.youtube.com/watch?v=dAt6S1RHBYs
Bradynek csak így megy.. 3&9-re.. 😉kyobalu
Nem értem miért vagytok kiakadva, nem volt semmi genyózás részemről.csi77
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Én nem voltam kiakadva, sőt 😊 Szerintem most még így sem menne neki 😀 De, szerencsére, nem is kell 😊

több mint 12 éve
Áááá semmi célzás sincs Wyatt hozzászólásában..Mint írtam, értettem a célzást, nem kell belinkelni.
www.youtube.com/watch?v=dAt6S1RHBYs
Bradynek csak így megy.. 3&9-re.. 😉kyobalu
Nem értem miért vagytok kiakadva, nem volt semmi genyózás részemről.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Rotoworld híreket olvasva, ha nem sikerül Edelmant visszaigazolni Andre Roberts jó opció lehet B tervnek Dobsonék mellé. Már az akkori drafton is egyik kedvenc elkapó prospectem volt.Gator Hoskins hype-ot meg (kicsit megkésve) de elkezdem H-backnek az utolsó körökben. Combine-ra sem lett meghívva. Tipikus under the radar prospect. Akár az ötödik körig is felkúszhat szerintem májusban a drafton.
Itt kezdődik róla diszkurzus: www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?p=17708801#17708801
több mint 12 éve
Áááá semmi célzás sincs Wyatt hozzászólásában..www.youtube.com/watch?v=dAt6S1RHBYs
Bradynek csak így megy.. 3&9-re.. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Értem a célzást.... 😊Szerintem ilyen gyors azért már nem lenne, de évente egyszer azért egy LB-t így is elküldhet még 😊WyattBocs, ha volt már, most találtam. Brady így futotta a 40 yardot 2000-ben:Szerinted?
on.nfl.com/N4nUIdcsi77
(Miért, most mennyivel futná másképp?)
Még ha betennéd az alsógatyás képét, akkor végre valahára tökéletesen tudhatnánk, hogy miből lesz a cserebogár.tomi-tomi
Amúgy nem szemétkedésnek szántam, csak véletlenül bukkantam rá, nem egy mostani felvétel.
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Szerintem ilyen gyors azért már nem lenne, de évente egyszer azért egy LB-t így is elküldhet még 😊Bocs, ha volt már, most találtam. Brady így futotta a 40 yardot 2000-ben:Szerinted?
on.nfl.com/N4nUIdcsi77
Még ha betennéd az alsógatyás képét, akkor végre valahára tökéletesen tudhatnánk, hogy miből lesz a cserebogár.tomi-tomi

több mint 12 éve
úúú de szúrósak vagyunk ma, láttá vóna engem kétezerben, hogy futok negyvenen, mintanyúl :cool:Bocs, ha volt már, most találtam. Brady így futotta a 40 yardot 2000-ben:Szerinted?
on.nfl.com/N4nUIdcsi77

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Bocs, ha volt már, most találtam. Brady így futotta a 40 yardot 2000-ben:Szerinted?
on.nfl.com/N4nUIdcsi77
Még ha betennéd az alsógatyás képét, akkor végre valahára tökéletesen tudhatnánk, hogy miből lesz a cserebogár.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Bocs, ha volt már, most találtam. Brady így futotta a 40 yardot 2000-ben:on.nfl.com/N4nUId
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Mankins is első körös volt, Vollmer meg 2., szal azért volt itt is beletolva cetli, más kérdés, hogy Scar tényleg megoldotta aránylag noname emberekkel is, hogy működjön a szezonban (más kérdés, hogy amikor igazán kellett volna, meg a nagyon kemény DL-ek ellen szinte sose működött)