New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Black_Adder
Nagyon hasznos ez a tábla, nem is tudtam, hogy ilyenre lehet használni azt az oldalt.

A harmadik és sok helyzetekben szerintem inkább érdekes, hogy miként jutott odáig a csapat, mint hogy milyen playjel próbálták megoldani.

Ami feltűnő, hogy harmadik és 6 vagy kevesebb downon 11-szer kapott Vereen labdát, ebből hétszer first downt szerzett. Visszatérése után 94 third down helyzetben volt a Pats, ebből 18 alkalommal (7-szer harmadik és 10 v. több volt a down) kapott csak Vereen a labdát, tízszer nem lett belőle első down. Kevésnek tűnik az ő kihasználtsága.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát nem tudom, a cigit én is utálom, a kávé ízét nem bírom, de az alkohollal azért sok bajom nincs, szal azért én nem csuknék be mindenkit az élete végéig, csak mert drogot árul
Btw, szerintem egy picit offosra sikeredtünk már

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem mosdatom őket. Egyszerűen arra a kérdésre válaszoltam, hogy lehet úgy is életfogytot meg 20 évet kapni, hogy nem tartja valaki a kezében fél Miami kokain bizniszét. 😊
(DT anyját társtettesként ítélték el, úgy, hogy nem volt közvetlen bizonyíték, hogy ő is árult volna. Hogy valójában árult-e vagy sem, egyikünk se tudja. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Amit írtam az viszont - sajnos - igaz. Ha lett volna pénze egy elit ügyvédcsapat megfizetésére, ilyen bizonyítékokkal nagy eséllyel simán kijött volna a büntetés alól. Nem volt, elítélték.)peterk2005
Itt a cikkekre értettem főleg. Nem kell ahhoz fél Miami-t ellátni,hogy az általuk árult szerrel életeket tegyenek tönkre. Szép dolog,hogy Thomas felvállalta a múltját, de aki drogot árul, ne is kapjon mást.undisputedly
Egyetértünk. Csak azért válaszoltam - és most is azért teszem -, mert olyan éle volt a hozzászólásodnak, mintha drogost mosdatnék. A drog az egyik dolog a világban amit nagyon utálok, ezért kimondottan zavart ez az él. Mindemellett azt is szintén utálom a világban, hogy a jogszolgáltatás és az igazságszolgáltatás időnként mérföldnyi távolságra jut egymástól. De ez már messze túllép az eredeti kérdésen és nagyon off, úgyhogy itt be is fejezem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
sevarafa Houston Texans 511 — "take what the defense gives you"
SRácok, tényleg tárgyaltok a cardinalsszal Larry F játékjogáról? 😊 nagy segítség lenne TB-nek a következő szezontól 😊
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nem mosdatom őket. Egyszerűen arra a kérdésre válaszoltam, hogy lehet úgy is életfogytot meg 20 évet kapni, hogy nem tartja valaki a kezében fél Miami kokain bizniszét. 😊

(DT anyját társtettesként ítélték el, úgy, hogy nem volt közvetlen bizonyíték, hogy ő is árult volna. Hogy valójában árult-e vagy sem, egyikünk se tudja. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Amit írtam az viszont - sajnos - igaz. Ha lett volna pénze egy elit ügyvédcsapat megfizetésére, ilyen bizonyítékokkal nagy eséllyel simán kijött volna a büntetés alól. Nem volt, elítélték.)peterk2005
Itt a cikkekre értettem főleg. Nem kell ahhoz fél Miami-t ellátni,hogy az általuk árult szerrel életeket tegyenek tönkre. Szép dolog,hogy Thomas felvállalta a múltját, de aki drogot árul, ne is kapjon mást.
több mint 12 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 456
Feldobok egy témát, hogy a statokból ki mit tud kiokoskodni, ami a támadójátékot illeti:

Szerintetek az alacsony 3rd down % mennyiben lehet jele nem megfelelő gameplannek és sorozatos playcallnak?

Az nagyon alacsony 3rd down hatékonyság jelezhet egy alapvető problémát a támadóknál. A két szélsőséges eset: (1) túl sokszor kerültek harmadik és sok helyzetbe, amit vélhetően az nfl minden csapata kisebb arányban tud első downra váltani. E szerint gond volt az első két down koncepciójával. (2) a harmadik és kevés helyzeteket nem tudták megfelelően megoldani és életben tartani a támadásokat, sikeres első két downt követően sem, ami a kritikus helyzetben megválasztott játékok hívását kérdőjelezi megDoM
Vélemény?DoM
Szabad idegeneknek is?

3rd down kihasználtság liga szinten
 espn.go.com/nfl/statistics/team/_/stat/downs/sort/thirdDownConvPct/seasontype/2
37,6%-kal használtátok ki a 3rd downokat, ami ligaszinten a 16.

3rd downok átlagos hossza
Ami a Patriots illeti átlag 6,65 yarddal kellett szembenézni, de ezeknek közel a 30%a 0-3 yard szituáció volt:
Yards Num Pct
0-3 65 29.3%
4-6 59 26.6%
7-10 63 28.4%
11+ 35 15.8%
Avg 6.65 yards
Ugyanez a 3. leghatékonyabb New Orleans-nél
Yards Num Pct
0-3 65 29.1%
4-6 52 23.3%
7-10 58 26.0%
11+ 48 21.5%
Avg 7.17 yards

Az a 29% körüli 0-3 yardos feladat 3-ra, az felületesen nézve egyáltalán nem tűnik kevésnek (az etekintetben szintén sokkal hatékonyabb Broncosnak ugyanez-e a mutatója pl mindössze 27,3%). Érdemes megnézni play-by-play. Csak sorrendeztem ToGo szerint csökkenőbe, és kb mindenhol azt látom, h pass complete short left to... Szinte kivétel nélkül mindegyik rövid lett a 1st downhoz. Nem tudom a szituációt, lehet h eleve az volt a terv, hogy jobb helyzetből puntolhassatok, vagy pont így jutottatok vissza FG távolságba, de kevésnek tűnik a deep passzok aránya. És azt mondanám inkább a 3&longok megoldásában vagytok gyengék, mint ahányszor rákényszerültök

3rd downok részletesebben
Érdemes megnézni ezeket a 3&1-3, 3&4-6, 3&7-9, 3&10+szituációkat külön-külön is

1-3: 36-29. 35 passz, 24 futás
3&4-6 25-34
59 esetből mindössze 5× próbálkoztatok futással beleszámítva egy fumble-t a Bills ellen, ami kitudja mi volt a hívás. Az összes sikeres próbálkozás kivétel nélkül short pass.
7-9: 13 sikeres, 29 sikertelen. 3 futás kísérlet, a többi passz.
A sikerse próblkozások megoszlása. 0 futott, 3 deep passz, az összes több short pass
10+8-49

Okok?

Szélső elkapók hiánya?
Egyrészt közelre mindenki pontosabb, mint távolra, a 3&shortot mindenki nagyobb eséllyel oljda meg mint a 3& longot, mégis szembeötlő, h szinte csak és kizárólag short passzokkal van remény a sikerre. Nem is véletlen, h 160 passzból 40 Edelmannek ment, ugyan nem mind rövid volt közülük, használtátok szélen is, ami egyáltalán nem tűnt elvetélt ötletnek, de attól nem ő az a játékos akinek fel dobod a labdát és 10 yardon lehúzza a védő mellől...
Már pedig szerintem ilyen játékos kell ahhoz, h legyen igazi esély 3&longnál. És ennek hiánya inkább rostermanegement probléma, mint playcalling. Ez a csapat korlátjait mutatja elsősorban szélső elkapó poszton.
Jött Dobson. Erősítés? Megoldás egy nagy needre? Én annak a híve vagyok, h needeket FA-n pótolni kipróbált veteránokkal, drafton versenytársat, future startereket, BPA-kat hozni. Azt várni egy 2. körös elkapótól, h majd lehet rá támaszkodni 3&long szituációkban, felelőtlenség. Megtörténhet, de ez akkor se a megfelelő módja lenne a csapatépítésnek. Főleg egy SB aspiráns csapattól fura, h a draft második napját még ilyen needdel várja. A 3. napos WR-ektől bármit is várni rookieként, azt pedig kifejezetten hibának tartom csapatépítés szempontjából.
A Pats megújult WR corps külső szemmel laikusként sokkal inkább a jövőnek szól, mint a jelennek. Mind fiatalok, mindnek kell még fejlődnie, igaz mindegyikben benne is van a fejlődés lehetősége. Brady korára való tekintettel meglepő, ennek a fiatalításnak az időzítése, de ki tudja, 3 évmúlva lehet h Brady még csak ugyanennyire lesz kiégve, a WRek beérnek, és akkor megint a Pats FO lesz a mintapélda. Ha viszont így lenne akkor nem értem a "frusztráltságot" a nyilatkozatokban. BB nyilatkozatát mindenki örömére itt nem kommentálom.

Szeritnem a csapat messze nem tartozik az elibe deep passzok tekintetében, egyrészt ellenünk pl Brady egyáltalán nem dobta jól, másrészt, egyáltalán nem tűnik erősnek ez a szélsőelkapó társaság, ennél fogva, ha deep passzra kényszerültök, nem is fog gyakran sikerülni. Pontosabban/rövidebben Welker-Lloyd-Gronk2012-Hernandez > Edalman-Amendola-Gronk2013-Dobson

Playcall / gameplan
Ez a korlát/hiányosság persze társulhat sőt fakadhat is playcallingból vagy gameplanből. Lehet olyan routokat rajzolni a táblára, hogy szabadon maradjon a mélységi célpont, főleg ha a slot elkapók és a TE (ha éppen van) külön figyelmet érdemel a védelem részéről, lehet egy okos screen passzal is 10-20 yardokat haladni megfelelő WR blokkolás mellett főleg ha mélyen helyezkednek a safety-k, de ezekből a számokból nem fog kiderülni.

Sérülések
Gameplan és playcalling terén lehet takarózni a sérültekkel. Valóban a Patriots sújtotta legjobban ebben az évben, | és ez akkor is igaz, ha nem csak azokat a posztokat nézzük, ahol egy Pats játékos lesérült, hátha más csapatnak más poszton kell nélkülöznie valakit, akkor is ha nem bagatelizáljuk le más csapat sérüléseinek minőségét vagy mennyiségét, akkor is ha nem próbáljuk elsumákolni egy-egy sztárjátékos sérülését más csapatból, akkor is ha valóban korrekt, mindent figyelembe vevő áttekintést teszünk a témában. |

Erre 2 orosság van. Next man up, vagy a séma formálása, h elfedje a gyenge pontokat. Más csapatnak is voltak fontos sérültjei - szezon közben is (!) - volt aki megbirkózott velük, volt aki nem.
Nálunk -és itt bocsánatot kérek h saját csapatom példáját hozom, nem azért teszem mert különleges lenne, hanem mert mégiscsak azt ismerem legjobban- center és LT poszton egyszerűen bevált a next man up, ami dicséri a roster managementet, csak kicserélted az ember és működött. Von Miller kiesésére apró séma módosítással viszonylag jól reagáltunk, mármint messze volt a védelem a tavalyitól, de mondjuk a csapat 2. legjobb játékosáról, de akár liga szinten is top 3 védőről van szó egy nagyon fontos poszton. DB poszton ugyanakkor egész szezonban kivétel nélkül szenvedtünk a hiányzók pótlásával, a DL felének egyszerre törénő végleges elvesztésén több hét volt míg fölüllendültünk [off]itt egyébként szerencsénk volt, mert egy a Jaxben alulteljesítő, motiválatlan játékos egyértelműen JDR miatt választott minket és a hozzáállása teljesen megváltozott a pozitív irányba. Ugyanakkor hozzátartozik, h először azzal a Siligával pótoltuk volna, akit azért cseréltünk el, mert egy sérüléshullám végigpusztított az OL dephtben már a szezon előtt (és akkor a DL depth még nagyon szépen festett), és kellett egy csere OG. Aztán a valahogy a ti PSetekben kötött ki, csak amikor vittük volna, nektek megvolt a lehetőségetek h aktiváljátok, és ezzel éltetek is, ezért kellett új ember után nézni[/off]. Amikor lesérült Welker és Julius Thomas, még mindig volt 2 nagyszerű elkapónk nem is kellett igazán pótolni, sőt ha még egyet elvesztünk se lettünk volna halálra ítélve, arról nem is beszélve, h a 4. számú elkapónk is többet mutatott korlátozott snapszámában, mint néhány kezdőnek szánt egyén... Egyébként az igazsághoz hozzátarotzik 3rd downoknál naggyon visszaestünk Welkler nélkül (mondjuk volt honnan), a yardok elkapások nem maradtak el, de a 3rd downok igen.

Ami titeket (3rd szempontjából releváns sérülések) illet egy kirúgott és egy sérült TE-el vártátok a szezont, de nem sok lépés törént pótlásukra, valószínűleg az volt a terv - tippelem én - h miután minőségvesztés nélkül úgyse tudnátok pótolni őket, inkább levesztek némi terhet erről a posztról, s nagyobb hangsúlyt kapnak a szélső elkapók vagy a futók. Ugyanakkor WR pszton 3 újonc figyelt, ami önmagában se feltétlen a legszerencsésebb, hát még ha a tervezettnél nagyobb feladat is hárul rájuk. A futójátékból meg ugyanúgy hiányzott Gronk, mint a passzjátékból, ez ennek ellenére a vártnál hatékonyabb volt. Szóval a gameplan tett intézkedéseket a 2 TE hiánáynak kiküszöbölésére, h a megfelelőket-e, ahhoz nem ismerem eléggé a csapatot.
3rd down kihasználsá szempontjából másik nagyon nagy veszteség Welker volt. Ez mondjuk nem sérülés miatt volt, de itt bevállt a next man up, és a megoldott 3rd downokban ennek hatalmas szerepe is volt.
Amikor egyszerre sérült mindhárom WR akkor hoztátok Collie-t és Edelman meg Amendola egyszerre voltak fent, előbbi nem egyszer szélen. Ez elég jó adaptációnak hangzik, de nem nagyon volt next man up. Pedig nem egy elit csoportot kellett volna pótolni. Az OL egyszem Vollmert nélkülöve is árnyéka volt önmagának. Nekünk Doom és Von Miller nélkül koránt sem veszélyes a passrushunk, mégis nyomás alatt tartottuk Brady-t. Clady akár tetszik akár nem legalább olyan jó játékos egy fontosabb poszton és sokkal több hiányzott mint itt bárki az OLből, és összesen jött 20 sack egész évben... Az egyszerre 2 sérült tacke szituációval is jobban boldogultunk.
Futókból volt elég bőven. Hát még ha nem kerültek volna minden fumble után doghouse-ba.

Abban hogy ennyi sérülés után felelősségre vonható-e a gameplan vagy workspace nem tudok állást foglalni, annyira nem ismerem a csapatot. Próbáltak tenni valamit ellene (ez bárkire igaz lenne), hogy megfelelő úton indultak-e el vagy sem azt megintcsak meghagyom nektek, mindenesetre a next man uppok szerintem összességében nem nagyon váltak be a 3rd down kihasználásban releváns posztokon. Egy ember könnyebb pótolni, mint 2-t, 3-t stb, de az elsőt a másodikat, még ugyanolyan hatékonysággal lehetett volna pótolni, mint aki csak 1-2 embert vesztett el az offenseből. Welkert pótoltátok, de őt az offseason elején vesztettétek el és nem sérülés miatt.

Összegezve
Biztos lett volna OC aki több hiányosságot fed el, vagy bravúr playekkel meg tudja odlani ezeket a szituációkat, de az akkor most a legkeresettebb koordinátor lenne kb. Ez a keret egyszerűen úgy tűnik nem volt elég erős, h elbírjon ennyi sérüléssel és néhány poszton még sérülések nélkül se volt elég erős.
Nálam szerintem kb senki nem tartja kevesebbre JMD-t, és nem sokan tartják többre Gase-t vagy McCoyt, ők lehet, h olyan gameplannel álltak volna elő, ami jobban alakalmazkodik a keret adottságaihoz de koránt sem vagyok benne biztos, h ilyen körülmények között tudták volna szállítani a 45% körüli 3rd down kihasználtságot....

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline

(DT anyját társtettesként ítélték el, úgy, hogy nem volt közvetlen bizonyíték, hogy ő is árult volna. Hogy valójában árult-e vagy sem, egyikünk se tudja. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Amit írtam az viszont - sajnos - igaz. Ha lett volna pénze egy elit ügyvédcsapat megfizetésére, ilyen bizonyítékokkal nagy eséllyel simán kijött volna a büntetés alól. Nem volt, elítélték.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Szerintetek mi cucc kell ahhoz, hogy egy nagymamát életfogytra ítéljenek? 😊 Finom kis família...Burkus
Arrafelé (is) ilyen furcsa az igazságszolgáltatás. Ha van pénzed, van jó ügyvéded, és kihasználod a lehetőségeidet, akkor egy gyilkosságot is megúszhatsz 4-5 év letöltött büntivel. Ha nyomorogsz, nincs pénzed ügyvédre, nem tudod kihasználni a jogaidat, akkor meg kapsz húsz évet, mert nem vallasz a saját anyád ellen.peterk2005
Mondjuk azért nem kell mosdatni őket(média) 😊 Nem az igazságszolgáltatás itt a rosszfiú. USA médiában pl sok cikkben ezt hangsúlyozzák... 😊

Az anyja amúgy nem azért kapott szabadságvesztést, mert nem tanúskodott. Ő is részt vett az árusításban. Az,hogy nem tanúskodott az csak azt eredményezte,hogy nem kevesebbet kapott.
több mint 12 éve
Szerintetek mi cucc kell ahhoz, hogy egy nagymamát életfogytra ítéljenek? 😊 Finom kis família...Burkus
Szokásos amerikai sztori. Nyomorgó család, gettóban él, munkájuk nincs. A nagymama férje lelépett, a mama meg pitiáner kis árus volt, drogot árult a környéken, ebből tartotta el a gyerekeit, köztük DT anyját. Demaryus anyja 15 évesen szülte meg DT-t, és együtt éltek az egész család. A mamát azért ítélték életfogytra, mert visszaeső volt, nem először kapták el. DT anyja nem vett részt a drog ügyben, nem árult, nem fogyasztott. Azért ítélték el, mert tudott arról, hogy a mama árul, de visszautasította, hogy terhelő vallomást tegyen rá.

Arrafelé (is) ilyen furcsa az igazságszolgáltatás. Ha van pénzed, van jó ügyvéded, és kihasználod a lehetőségeidet, akkor egy gyilkosságot is megúszhatsz 4-5 év letöltött büntivel. Ha nyomorogsz, nincs pénzed ügyvédre, nem tudod kihasználni a jogaidat, akkor meg kapsz húsz évet, mert nem vallasz a saját anyád ellen.

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
NSO:

"A New England Patriots elleni főcsoportdöntőn a Broncos első támadása punttal végződött, aztán viszont a következő hat offenzíva során egyaránt pontokat szereztek Peyton Manningék. Főcsoportdöntőben pedig ilyen szériát még senki nem produkált. A Denver sorozatban négynél többször még soha nem szerzett pontokat playoff-meccsen, de a New England sem engedett zsinórban négynél több alkalommal pontokat aktuális ellenfelének."

Hát büszke vagyok... 😕 Azért ebből lejön, hogy nemcsak az offense, a defense is szépen leolvadt.

"A játékosok körében megszokott gyakorlat, hogy a családtagokat elviszik magukat a Super Bowlra. Demaryius Thomas, a Denver elkapója ezt nem teheti meg, ugyanis édesanyja és a nagymamája is börtönben ül kábítószer elterítésében vállalt szerepe miatt. Ám a 20 évre elítélt anya és az életfogytiglaniját töltő nagyszülő a távolból is szurkolni fog a sportolónak, aki 11 éves volt, amikor a rendőrség elhurcolta őket. „Tudom, hogy nézni fognak Floridában, és az egész börtönben erről lesz szó, nem akarok csalódást okozni, értük is hajtok" – mondta Thomas."

Szerintetek mi cucc kell ahhoz, hogy egy nagymamát életfogytra ítéljenek? 😊 Finom kis família...
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 430 — Ajmo Vatreni
Srácok Ryan Mallett-ről mit gondoltok? Hallani híreket, hogy lehetséges a trade a két csapat között, és Mallett menne Texans-ba. Mit kell róla tudni? Tudom hogy első körös lehetőség volt, de lejjebb csúszott, de elméletileg nem rossz a gyerek. Esetleg valami bennfentes infó? Szerintetek elengednék hozzánk?sevarafa
1 évet dolgozott BoB-al tehát jobban ismeri, mint bármelyik QB prospect-et a draft-ról, jó felépítésű, erős a karja, pontos, nem túl mobilis, viszont 3 éve tanul TB mellett ami nem hátrány😀. Mi nem fogjuk megtartani mert TB még lesz 2017-ig tehát ha pick-et akarunk kapni érte akkor most kell mennie..
Ha BoB-nak nagyon kell akkor jöhet érte a 2/1(édes álom😀 ) ti meg odadhatjátok az 1/1-et a browns-nak a két első meg a jövő évi 2. körükért aztán vihetik Bridgewatert...na ezt is túlkomplikáltam😀gordon
figyi, ez tetszik...de dumáljuk meg... a 3/1 nem jó? 😊 😊sevarafa
A seggemet verném a földhöz örömömben.
több mint 12 éve
Srácok Ryan Mallett-ről mit gondoltok? Hallani híreket, hogy lehetséges a trade a két csapat között, és Mallett menne Texans-ba. Mit kell róla tudni? Tudom hogy első körös lehetőség volt, de lejjebb csúszott, de elméletileg nem rossz a gyerek. Esetleg valami bennfentes infó? Szerintetek elengednék hozzánk?sevarafa
1 évet dolgozott BoB-al tehát jobban ismeri, mint bármelyik QB prospect-et a draft-ról, jó felépítésű, erős a karja, pontos, nem túl mobilis, viszont 3 éve tanul TB mellett ami nem hátrány😀. Mi nem fogjuk megtartani mert TB még lesz 2017-ig tehát ha pick-et akarunk kapni érte akkor most kell mennie..
Ha BoB-nak nagyon kell akkor jöhet érte a 2/1(édes álom😀 ) ti meg odadhatjátok az 1/1-et a browns-nak a két első meg a jövő évi 2. körükért aztán vihetik Bridgewatert...na ezt is túlkomplikáltam😀gordon
Nem, mi csak a W-L szitút szeretjük trade ügyben😀gordon
Ajjajj... nem viccelsz... 😀 ... Meglátjuk mit tudok tenni az ügy érdekében 😀 😀
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Nem, mi csak a W-L szitút szeretjük trade ügyben😀
több mint 12 éve
Feldobok egy témát, hogy a statokból ki mit tud kiokoskodni, ami a támadójátékot illeti:

Szerintetek az alacsony 3rd down % mennyiben lehet jele nem megfelelő gameplannek és sorozatos playcallnak?

Az nagyon alacsony 3rd down hatékonyság jelezhet egy alapvető problémát a támadóknál. A két szélsőséges eset: (1) túl sokszor kerültek harmadik és sok helyzetbe, amit vélhetően az nfl minden csapata kisebb arányban tud első downra váltani. E szerint gond volt az első két down koncepciójával. (2) a harmadik és kevés helyzeteket nem tudták megfelelően megoldani és életben tartani a támadásokat, sikeres első két downt követően sem, ami a kritikus helyzetben megválasztott játékok hívását kérdőjelezi megDoM
Vélemény?DoM
Az utóbbi 3 évben rendre nekünk volt a legjobb a YAC mutatónk. Nem néztem utána de idén sztem még a középmezőnyben sem vagyunk.
Persze nem könnyű az elkapóknak yardokat szerezni a térd alá dobott biztonsági passzokból.
Azért érdekes, hogy tavaly WW 702yardot szerzett elkapások után és ezzel leader volt (csak megnéztem😀) igaz, ő hasba vagy mellbe volt dobva a lasztikkal..
Ezt csak a margóra:
WW 118 elkapás 72 1st down 2012
JE 105 elkapás 54 1st down 2013

Persze a gameplan is változatos volt😀
1&10 elkaphatatlan mélységi biztonsági passz
2&10 középső futás 2yard
3& 8 slotba, térd alá 6 yard vagy screen vonal mellé 4 yard
4&2-4 punt

Az, hogy TB és JMD miért csak a GWD-ban tudta elővenni a no huddle/hurry up-ot és TB akkor miért tudta bedobni a bőrt egy zsebkendőnyi területre, nem a fű alá, nem a lelátóra hanem mellre vagy külső vállhoz azt csak ő tudja..
több mint 12 éve
figyi, ez tetszik...de dumáljuk meg... a 3/1 nem jó? 😊 😊
több mint 12 éve
Ha BoB-nak nagyon kell akkor jöhet érte a 2/1(édes álom😀 ) ti meg odadhatjátok az 1/1-et a browns-nak a két első meg a jövő évi 2. körükért aztán vihetik Bridgewatert...na ezt is túlkomplikáltam😀
több mint 12 éve
Szerintem bárkihez, aki ad érte valami normális picket. DoM kifejezetten nem kedveli, én bírom, drafton nagyon örültem, hogy a 3. körben behúztuk, de túl sokat nem mutatott eddig (én a mostani előszezonban azért láttam benne fantáziát)

több mint 12 éve
Srácok Ryan Mallett-ről mit gondoltok? Hallani híreket, hogy lehetséges a trade a két csapat között, és Mallett menne Texans-ba. Mit kell róla tudni? Tudom hogy első körös lehetőség volt, de lejjebb csúszott, de elméletileg nem rossz a gyerek. Esetleg valami bennfentes infó? Szerintetek elengednék hozzánk?
több mint 12 éve
Értem én, de ha ez így van, miért a képen felsorolt másik 5 irányító nyert SB-t az elmúlt 9 évben, miért nem Brady?Sobri Jóska
Mert jobb - vagy jobban játszó - csapatuk volt a megelőző 58 percben?

Pár éve Manning mondta, amikor túllépte Elway GWD rekordját, hogy ő erre nem igazán büszke, mert ez azt jelenti, hogy ennyi meccs volt amikor a winning drive előtt sz*rul játszott. Valahol igaza van. A Pats nem az utolsó percben bukta el a meccseit - akkor sem, amikor az utolsó percben esetleg még lett volna némi esélye -, hanem a megelőző 59 percben. Brady ilyenkor max. annyit tud tenni, hogy a nullához konvergáló esélyt megduplázza/megtriplázza. De ezzel se lehet tízből 1-2 meccsnél többet behúzni. És a feladat nyilván még nehezül is a liga legjobb csapatai ellen (azaz a playoffban, superbowlban).

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 296 — Vikings fan
320 játékos 40 százaléka szerint továbbra sem olyan rossz azért

Wyatt
Nyugi a 320 játékosból a 40% tuti ki van égve 😀ThundersNFL
Inkább úgy mondanám, ők biztos nem a Pats-nek drukkolnak...Sobri Jóska
Nem azért raktam be a képet, hogy megint ez a vita lemenjen, de megjegyzem, hogy mind a 32 csapatból 10 embert kérdeztek meg, hogy kit szeretnének irányítójuknak, ha két perc van hátra a Super Bowlból, és TD kell a sikerhez.
Innentől kezdve olyan dolgok, hogy ki, kinek szurkol, olyan szinten nem relevánsak, hogy az valami hihetetlen. A további véleményedet nyugodtan tolhatod az NFL-csevegőbe, talán még válaszolni is fog rá valakiWyatt
Értem én, de ha ez így van, miért a képen felsorolt másik 5 irányító nyert SB-t az elmúlt 9 évben, miért nem Brady?
Lehet mire a two-minute warning jön, nagyobb volt a hátrány 1 TD-nél?
Én nem így emlékszem...Sobri Jóska
Akkor emlékezeted csal.
2014-2013-2011-2010-2009 mind az 5 évben úgy kaptatok ki, hogy 2 min warningnál több mint 1 TD hátrányotok volt.
Egyedül a 2012-es SBn lett volna esélye Bradynek, 57 secje volt és 2 ordas nagy droppal kezdték az elkapói (konkrétan egy 20-30 yardos tisztát ejtett el az elkapó...) a drivot majd kapott egy sacket, ezután még egy tisztességes hail maryig eltudta vezetni a csapatot, de hát az már csak mák. Ahogy a 2007es SB-n is mindössze 35 secje volt, hogy meccset nyerjen és ahhoz szerencse is kell.
Szóval továbbra sem Bradyvel van gond, ahogy tavaly sem PM-el volt a gond mikor a Denveri CB benézte a TD-t.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress

Wyatt
Nem azért raktam be a képet, hogy megint ez a vita lemenjen, de megjegyzem, hogy mind a 32 csapatból 10 embert kérdeztek meg, hogy kit szeretnének irányítójuknak, ha két perc van hátra a Super Bowlból, és TD kell a sikerhez.
Innentől kezdve olyan dolgok, hogy ki, kinek szurkol, olyan szinten nem relevánsak, hogy az valami hihetetlen. A további véleményedet nyugodtan tolhatod az NFL-csevegőbe, talán még válaszolni is fog rá valakiWyatt
Értem én, de ha ez így van, miért a képen felsorolt másik 5 irányító nyert SB-t az elmúlt 9 évben, miért nem Brady?
Lehet mire a two-minute warning jön, nagyobb volt a hátrány 1 TD-nél?
Én nem így emlékszem...

több mint 12 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything

Wyatt
Számomra az a döbbenetes, hogy telnek az évek és ez az eredmény nem változik szinte semmit. Néha megszólják Bradyt, hogy alig több egy game manager QB-nél. Ilyenkor kiderül, hogy ennél nagyobb dicséret alig érhet egy klasszikus stílusú irányítót. Szerintem ha egy edzőnek választania kellene egy atomkezű gunslinger és egy olyan irányító között, aki gyorsan és kis hibaszázalékkal olvassa a védelmet, gyorsan és pontosan passzol 20 yardon belül, biztos, hogy mindenki az utóbbit választja. Meg aztán a címeket is ilyenek nyerik.

We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve

Wyatt
Innentől kezdve olyan dolgok, hogy ki, kinek szurkol, olyan szinten nem relevánsak, hogy az valami hihetetlen. A további véleményedet nyugodtan tolhatod az NFL-csevegőbe, talán még válaszolni is fog rá valaki

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress

Wyatt
Inkább úgy mondanám, ők biztos nem a Pats-nek drukkolnak...

több mint 12 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 663 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Wyatt
Nyugi a 320 játékosból a 40% tuti ki van égve 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018