New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
................Azért én a Pats drukkerektől legtöbbször pont azt hallom, hogy Brady megnyerte, Brady megcsinálta, stb, persze eközben sincs említve a többi 52 játékos, BB-ről nem is beszélve......Meg, hogy Bradyvel nem is lehet más a cél csak a bajnoki cím stb, stb
A csapatban lévő 53 emberből minden csak Bradyn múlik, igaz? Szépen ejtette el Brady 2007-ben az SB-ben Eli Manning passzát az utolsó driveban. Ahogy kár az is, hogy Brady nem tudta földre vinni Manninget, miután szintén Brady még ugyanabban a playben nem volt képes egy noname elkapó kezéből kiütni a játékszert, aki a fejéhez szorítva kapta el a labdát. Amúgy is menjen a fenébe, hogy 5 yardra volt a végén leszakadva Plaxicotól. Arról ne is beszéljünk, hogy az addig rettenetesen stabilnak hitt Oline-t is Brady miatt dominálta le a Giants fala, mondjuk itt igazat adok, Bradynek stiff armolnia kellett volna a DT-ket, DE-ket... (Azt felejtsük is el, hogy a GW driveot végigvitte, amikor kellett 10-7-nél.)
Mert tudjuk, ez a sport egyszemélyes, összehasonlítható mondjuk a tenisszel. 2011-ben sem volt 16 jó completionje zsinórban a Giants ellen, ahogy nem is viselkedett igazi vezérként abban az évben végig - személy szerint sosem láttam annyira feltüzelve Bradyt minden meccsen, mint 2011-ben. Az sose zavarjon, hogy a Giants jobb csapat volt, hogy a védelem a liga aljához tartozott, mondjuk nem csoda, hiszen Brady, akárcsak 2007-ben ott sem tett sokat hozzá a csapat védelméhez.
Zárszóként annyi, hogy nyilván amikor edzők, játékosok, igazi szakértők (akik élőben is éveken keresztül láttak amerikai futballt) akár maga PM nyilatkozik Bradyről és méltatják őt, az le van szarva. Az csak bullshit a médiának.
Szerk.: Pmnek a 2009-es SB-t pl. miért lehet akkor elnézni? Nyilván ő tehet arról, hogy SP outcoacholta Caldwellt, illetve arról is, hogy Porter zseniálisan anticipált az int ret TD-nél, nem?Foldesi26
Nyilván ahogy ez is, úgy a Bradyre egyedül ráfogott vereség is hülyeség. Csapat van, rendszer van és természetesen edzők, nem egy emberes sportág.
Egy biztos, úgy tudom jövőre (idén) találkozunk és ha az utolsó 2 percben esetleg 7 ponton belüli különbséggel vezetünk és Bradyhez kerül a labda, nem leszek nyugodt. Azt gondolom ez egy elismerés egy hajlott korú (2 hónappal idősebb vagyok nála 😊 ), kiégett qb irányába......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
az első dolog amiben peterk2005-el egyetértek!Én nem vitatom el senkitől az örömét, hogy miképp nem nyer a csapata SB-t, 2-14-el, vagy elbukott konfdöntővel, esetleg a PO első körében kiesve. Ha valaki a vereségnek akar örülni, tőlem aztán tegye bátran. De azt megpróbálni rámeröltetni, hogy örüljek egy valaha volt zseniális irányító PO-vergődésének, vagy annak, hogy idén miért nem sikerült ismét, biztos nem hagyom szó nélkül.Sobri JóskaSobri, neked nem a vereséggekkel van bajod, hanem azzal, hogy a vereségek Brady irányításával történtek. Ha valami csoda folytán Tebow lenne a QB Bostonban, úgy védenéd a 8-8-as szezonokat is, mint az anyatigris.peterk2005
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Én nem vitatom el senkitől az örömét, hogy miképp nem nyer a csapata SB-t, 2-14-el, vagy elbukott konfdöntővel, esetleg a PO első körében kiesve. Ha valaki a vereségnek akar örülni, tőlem aztán tegye bátran. De azt megpróbálni rámeröltetni, hogy örüljek egy valaha volt zseniális irányító PO-vergődésének, vagy annak, hogy idén miért nem sikerült ismét, biztos nem hagyom szó nélkül.Sobri JóskaSobri, neked nem a vereséggekkel van bajod, hanem azzal, hogy a vereségek Brady irányításával történtek. Ha valami csoda folytán Tebow lenne a QB Bostonban, úgy védenéd a 8-8-as szezonokat is, mint az anyatigris.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Már sokszor megakartam kérdezni Sobrit, hogy ha Bradyt chokernek és kiégettnek tartja, akkor ez a véleménye-e Manningről,Breesről vagy Rodgersről? Szegény Colts fan barátunkkal pedig nem kell foglalkozni, kicsit agyára ment, hogy ez a csúnya Pats folyton kisöpri a kedvenc csapatát, Manning ide vagy oda. A két QB összehasonlításáról, pedig csak annyit, hogy Bradynek egyszer volt ilyen offense-e, mint most PM-nek, 16-0 😉
több mint 12 éve
fanspeak.com/ontheclock/draft.php?d=rzalbxHuhú nekem is kigyött ijen Tuitt Donald, de IRL megcsinálhatatlan
kicsit unatkoztam 😀 tudom, elég valószínűtlen, de sztem elég fasza lenne 😀ghstzR

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Sobri, lehet, hogy igazad van, lehet hogy nem. Neked ez a meglátásod, nekem például az, hogyha a csapat képes lenne nyomást helyezni az irányítóra (PM-n talán hurry se volt a mostani AFC Champsen), illetve lenne két nagyon jó elkapónk Edelman mellé - legyenek ezek a mostani újoncok sokkal jobb játékkal, vagy mások - megerősítenénk a fal belsejét és lenne egy egészséges Gronk a csapatban, akkor jövőre lesöpörnénk az AFCt, kis túlzással, és nyerhetünk még legalább 1 SB-t - Bradyvel is.Azt kellene észrevenned, erről szólt a hszem, hogy a PO vesszőfutások nem csak Bradyn múltak, marhára nem. Abban igazad van valahol, hogy nem értesz egyet abban másokkal, hogy sikerként élik meg a vesztes POkat. Én nem rajongok a PO vereségekért, mindegyik olyan volt, mintha egy kést szúrtak volna a szívembe. De vedd észre azt is, hogy élvezik a szurkolók, hogy januárban is szoríthatnak a csapatuknak, hogy heteket izgulhatnak, reménykedhetnek még ezekben a PO körökben, várhatják ezeket a gigantikus meccseket, ami viszont pozitív élmény a legtöbbeknek, és ez kárpótolja őket valamennyire a vereségekért. Ennek a várakozásnak az örömét több csapat szurkolója hírből sem ismeri kb., és ezért mondják itt sokan, hogy mégiscsak sikeres ez a csapat 😊
Picit úgy éreztem az előző hszekből, mintha PMet itt clutch irányítóként tartanák/nád számon. Ezt nem értem, hogy PM hogy lett hirtelen "nem choker" - főleg a te szemléletedben? Mert most megvert minket? És ha Shermanék leradírozzák a Denvert a térképről?
több mint 12 éve
Akkor kicsit visszatérve 2014-re, a PM-TB-kiégés téma után. McCourty 2014-re 3 millióval több fizetést kap. 5,125 m. Hát nem jött túl jól jelenleg, de ez van. Hosszabbítani kell vele.
több mint 12 éve
fanspeak.com/ontheclock/draft.php?d=rzalbxO-line? TE? Ha Wilfork és Kelly harcba vethető és Armstead rejtélyből is kibontakozna valami jó, akkor sztem a DT a kisebb need. Vellano, Siliaga és Chris Jones éppen idén bizonyították, hogy megfelelő depth-et jelentenek.
kicsit unatkoztam 😀 tudom, elég valószínűtlen, de sztem elég fasza lenne 😀ghstzR
több mint 12 éve
fanspeak.com/ontheclock/draft.php?d=rzalbxkicsit unatkoztam 😀 tudom, elég valószínűtlen, de sztem elég fasza lenne 😀

több mint 12 éve
Én nem vitatom el senkitől az örömét, hogy miképp nem nyer a csapata SB-t, 2-14-el, vagy elbukott konfdöntővel, esetleg a PO első körében kiesve.Ha valaki a vereségnek akar örülni, tőlem aztán tegye bátran.
De azt megpróbálni rámeröltetni, hogy örüljek egy valaha volt zseniális irányító PO-vergődésének, vagy annak, hogy idén miért nem sikerült ismét, biztos nem hagyom szó nélkül.
Meg lehet nézni, a "kiegyenlített tájékoztatás jegyében" nekem hány beírásom van Brady kiégett témában, és hány van, mely szerint nem gáz ismét nem nyerni lófaszt se...
És ha valaki valami számomra értelmezhetetlen önámításból kifolyólag sikerként éli meg az elmúlt évtized PO-vesszőfutását - lelke rajta, én nem fogom.
Ismertem pár srácot, - és ez az egész önámítós vergődés ehhez hasonlít leginkább, - akik elvittek egy csajt vacsizni, majd a csaj lepattintotta őket, aztán magyarázták, hogy ez tulajdonképpen siker, hisz jobb volt, mint otthon ülni, meg jó volt a kaja, és legalább így hazaért a Barca-meccsre, meg igazából annyira nem is tetszett a csaj - persze…
Valamint lehet Brady-t Tebow-hoz meg Manninghez hasonlítani, csak felesleges, őt önmagához korrekt. És ha ezt megtesszük hiába jön az ki belőle, hogy Brady mennyire zseniálisan kibaszott jó képességű irányító - mert az - , ha az a konklúzió is adódik, hogy QB Bradyvel már a büdös életben nem fogunk SB-t nyerni.
Vagyis teljesen felesleges bárkit is Brady képességeiről győzködni, az csak egyfajta csőlátást, és elvakultságot jelenít meg, semmi mást (ráadásul a képességeit nem is igen szokta senki se, én se, kétségbe vonni), hisz az állításom sosem erről szól, csak arról, hogy legyen ő bármilyen fasza alapszakasz-irányító, nem fog többet SB-t nyerni, mert kiégett, chocker, stb. és ha mással próbálnánk meg, legyen ez bármily' eretnek gondolat (kb. annyira, minthogy a szupersztár Bledsoe helyett valami 6.körös noname fickót kéne bedobni a mélyvízbe) járhatnánk sikerrel. Így nem.
több mint 12 éve
A kérdés költői volt, ennyire azért nem vagyok hülye. 😊Ha valaki nekem elfogadhatóan megmagyarázza, hogy mi köze Brady idei - de akár az elmúlt 4-5 éves - teljesítményének ahhoz, hogy Manning mit csinált a Broncosban - Tebow-ról már ne is beszéljünk -, annak beírom a magyarázatát az aláírásomba. 😊Egyszerű, "kabátlopásos ügy" 😀 , bár azt nem tudom, hogy az aláírásodba bekerülni dicsőség lehet vagy büntetés...gordon
peterk2005
(A második mondatért jár a lájk, végre egy nem otromba trashtalk. 😉 Ja, és költői vagy sem, ha már bevállaltam, megteszem, Burkus meg majd eldönti, hogy mi legyen. 😀 Fél oldal, nem semmi, jól fog kinézni a sigem. 😀 És vállalom érte a Colts topicban a következményeket. 😀)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Ejj de jók ezek a viták. A legjobb, hogy 3 riposzt után úgy el tudnak menni délnek, kinek a fasza nagyobb szintre, mint a gyorsvonat. 😀 Ha valaki nekem elfogadhatóan megmagyarázza, hogy mi köze Brady idei - de akár az elmúlt 4-5 éves - teljesítményének ahhoz, hogy Manning mit csinált a Broncosban - Tebow-ról már ne is beszéljünk -, annak beírom a magyarázatát az aláírásomba. 😊Akkor olvasd több figyelemmel a hozzászólásokat 😊
Egyébként is, miért is kellene minden irányítónak ugyanúgy lenni elitnek? Manning és Brady között rengeteg a különbség. Képességeikben, erősségeikben, gyengeségeikben is. Ettől még miért ne lehetne mindkettő jó? Brady valóban inkább "system QB", mint Manning, de bevallom, én ezt inkább irigylem, mint degradálónak tartom. Mert számomra a system QB nem a QB-ról szól, hanem a csapatról. Attól system QB valaki, mert tökéletesen megtalálták a helyét a systemben. Vagy fordítva megfogalmazva, tudtak olyan systemet csinálni, amiben a legjobbját tudja hozni. Manning, ha már itt tartunk, a pályafutása harmadában nem kapta meg ezt, amit személy szerint sajnálok. Bár mind a 16 évében system QB lehetett volna...
Megjegyzem, ha már itt tartunk, idén Brady-nek pont az volt szerintem a legnagyobb baja, hogy idén nem lehetett system QB. Nem azt a systemet rakták alá, amiben a legjobb. Emiatt mást kényszerült játszani, mint az erősségei, és rögtön ki is jöttek a gyengéi. Mert azok minden QB-nak vannak. Brady utálja a középső nyomást, mert nagyon nem mobilis (pocket passerhez mérten sem), és 25 yard fölött nem pontos (nem csak most nem az, sose volt igazán az). Ehhez képest a fala középen a leggyengébb, és MJD nótóriusan deep passert akart belőle csinálni, dömpigben hívta a 20+ yardos 1-1-es passzjátékokat, ráadásul gyakran a legrosszabb időzítéssel. Ezzel szemben amiben a legjobb - a blitz ellen, illetve rövid passzos játék középen és szélen - azt rendszeresen sikerült kihagyni a playbookból. Kíváncsi lennék, hogy idén milyen arányban voltak bunch formációs felállások, milyen arányban voltak pick playek, stb. Nem statisztikáztam, de ránézésre jóval kevesebb volt, mint a korábbi években. Pedig évekig ezzel szedte szét a Pats a defense-eket. A dolog azért is érdekes, mert ezek azok a playek, amiket meg lehet játszani olyan elkapókkal is, akik 1-1-ben nem igazán versenyképesek a szélen, viszont jól mozognak, tudnak YAC yardokat hozni. És blokkolni a másiknak. A Pats csere TE-kre pl. Gronkowski kiesésével lehetett volna ilyen playeket írni szerintem. Korábban a Patriotsra jellemző volt, hogy szinte minden meccsen volt 1-2 teljesen váratlan play, ahol egy tight end futott, egy falember elkapott, vagy mittudomén. A lényeg, hogy fantáziadús, nem kiszámítható. Idén a konfdöntőben meg az volt a váratlan play, hogy az évek óta ST-ben virító embert elküldik mély route-ra és megpróbálnak 1-1-ben rádobni. Hááát....peterk2005
Ott kezdődött, hogy az MMMS Coltsos kollégád kifejtette a véleményét, hogy "ilyen csapatban, mint a mostani Patriots, PM kielezett CChGig megy barmikor es legalabb 2 elkapot 1000 yard es 10 TD fole visz." Hát kíváncsi lennék kit vitt volna oda, úgy hogy az egy Edelman kivételével mindegyik a szezon nagyobb részében sérült volt vagy - mint Amendola - konstans nagy fájdalmat okozó sérüléssel játszott. Ez meg a poszt többi kitétele Brady "Schaub-szindrómájáról" szakmailag teljesen alaptalan, illetve egyébként röhejes is (ahogy az olvasók nagy többsége reagált is rá). Erről a hsz-ről kifejtettük a véleményünket, kár rá több szót vesztegetni.
Ebből jött a Brady-Manning összehasonlítás és hogy Manning idén egy jó csapattal lett körülvéve, ahol tudta hozni egyébként imponáló teljesítményét. Hasonló csapatot kapott, amilyet Brady 2007-ben.
A fenti épületes posztra rácsapott Sobri és rátért a mantrájára, amitől mindenkinek felállt a szőr a hátán. És innen TT-ig eljutni már csak egy assziociáció kérdése vagy az sem. Azt pedig én mertem megengedni, hogy ha Bradynek lenne olyan elkapó és TE gárdája mint PM-nek, akkor valszeg ő is sokkal jobb teljesítményre lett volna képes idén.
Én voltam és vagyok Brady kritikusa, ha indokolt. Nem tartottam elfogadhatónak sem a teljesítményét, sem a hozzáállását a conf. döntőben, ahogy máskor is volt már ellene kifogásom. De ennyi marhaságot, amit a Colts-os kolléga leírt, ritkán lehet olvasni. Asszem az inkább abból fakadt, hogy úgy érezte, 13 év után itt megdöglött a ló, ami annyiszor győzte le a Colts-ot, most végre bele lehet rúgni.
Nem Brady mentalitása, ezért nem hiszem, hogy bekövetkezik, meg egyébként is elég jól keres a focival, de amúgy nem csodálkoznék, hogy a mostani szituban, azzal, hogy Isten tudja, hogy Gronk lesz-e még játékos és ha igen, milyen, elmenne a kedve a rebuildben való részvételtől és szögre akasztaná a sisakot. Nagyon nagy offseasont kellene futni a Patsnek ahhoz, hogy jövőre a SB-t illetően esélyeink legyenek. (És MMMS, illetv Sobri alapján egy holmi konf. döntő elérése az semmi...)
több mint 12 éve
PM kielezett CChGig megy barmikor.MMMSEz is jó mert PM aztán olyan kurva sok CChG-t játszott hmm kb 2-őt... na jó 3-at
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Nick Caserio marad a Csapatnál!
több mint 12 éve
Ne reagaljatok Sobrinak semmit. Ugyis mindig megmondja, meggyozhetetlen. Nem kell etetni a trollt. Csak meg ehesebb lesz.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Gondolom Brady system QB volt 2007-ben is, akkor is homály volt az összes mély passza. Persze az is lehet, hogy csak akkor volt normális, fizikális és gyors szélső elkapója? Mennyire befolyásolhatta a térd sérülése a későbbi deep balljait? Akik Blair Whiteoznak, azoknak nyilván kimaradt 2006, Doug Gabriellel. Arról nem is beszélve, hogy csak Manning és Brady célpontjait nézve 2007-ig nevetségesen nagy a különbség Manning javára, halló Harrison és Wayne. Az edzői stáb is és a keret is egyszintű volt, így egyértelmű tényként írható le, hogy csak a 2 QB közötti különbség döntötte el, hogy 11-5 és 2-14. Bár mondhatnánk a 2010-es teljesítmény "system" teljesítmény volt a gyors, rövid passzos játékkal, így nyilván egy jobb formában lévő Cassel is lehozta volna az MVP idényt, kicsit sarkítva. Félreértés ne essék, az idei PO búcsúban rendesen benne volt Brady is, az Edelman felé dobott labdát meg kell csinálni, erre nincs mentség. Nem lehajtott fejjel kell eljönni a két pontostól, ez is igaz.
Ettől még marha nevetséges Sobri csak az SB mantrája. A csapatban lévő 53 emberből minden csak Bradyn múlik, igaz? Szépen ejtette el Brady 2007-ben az SB-ben Eli Manning passzát az utolsó driveban. Ahogy kár az is, hogy Brady nem tudta földre vinni Manninget, miután szintén Brady még ugyanabban a playben nem volt képes egy noname elkapó kezéből kiütni a játékszert, aki a fejéhez szorítva kapta el a labdát. Amúgy is menjen a fenébe, hogy 5 yardra volt a végén leszakadva Plaxicotól. Arról ne is beszéljünk, hogy az addig rettenetesen stabilnak hitt Oline-t is Brady miatt dominálta le a Giants fala, mondjuk itt igazat adok, Bradynek stiff armolnia kellett volna a DT-ket, DE-ket... (Azt felejtsük is el, hogy a GW driveot végigvitte, amikor kellett 10-7-nél.)
Mert tudjuk, ez a sport egyszemélyes, összehasonlítható mondjuk a tenisszel. 2011-ben sem volt 16 jó completionje zsinórban a Giants ellen, ahogy nem is viselkedett igazi vezérként abban az évben végig - személy szerint sosem láttam annyira feltüzelve Bradyt minden meccsen, mint 2011-ben. Az sose zavarjon, hogy a Giants jobb csapat volt, hogy a védelem a liga aljához tartozott, mondjuk nem csoda, hiszen Brady, akárcsak 2007-ben ott sem tett sokat hozzá a csapat védelméhez.
Zárszóként annyi, hogy nyilván amikor edzők, játékosok, igazi szakértők (akik élőben is éveken keresztül láttak amerikai futballt) akár maga PM nyilatkozik Bradyről és méltatják őt, az le van szarva. Az csak bullshit a médiának.
Szerk.: Pmnek a 2009-es SB-t pl. miért lehet akkor elnézni? Nyilván ő tehet arról, hogy SP outcoacholta Caldwellt, illetve arról is, hogy Porter zseniálisan anticipált az int ret TD-nél, nem?
több mint 12 éve
Sobri, te az a típusú vesztes vagy aki észre sem veszi, hogy nyert. Pedig nyertél, a "kedvenc" csapatodat idén sem, tudta SB győzelemre vezetni a kiégett QB-ja. Gratulálok, újabb strigula az "én megmondtam" felirat után a faladon.De, pont elvitatod.Ja, hogyne, persze. 13 év alatt 8 főcsoportdöntő, 5 SB, 3 megnyert SB. Ebből az elmúlt három évben 3 főcsoportdöntő, 1 SB. De szeretne sok csapat ilyen ócska, kiégett QB-t és eredményeket. Például a Colts. A nagy PM - aki tényleg nagy irányító - most, így talán utolsó évében készül pályafutása 3. SB-jára, úgy, hogy Elway olyan csapatot épített köré, hogy azzal nem egy PM, Brady, Rodgers, Brees szintű QB, de annál alacsonyabb szintű játékos is oda tudott volna érni valószínűleg. (Félreértések elkerülése végett, nem vitatom el PM idei szerepét és eredményeit.)Burkusezekben a repostokban meg az elmult 10 ev frusztracioja van benne, h brady palyafutasa javareszevel megis engem tamaszt ala es nem titeket ...MMMSJa, a postban az elmúlt 13 év minden frusztrációja benne volt 😊BurkusNemcsak te😀ThundersNFL. o egyszeruen olyan, mint Cassell csak "nagyban"..MMMSna ennél a résznél már hangosan felröhögtem😀gordon
Csak a tényszerűség kedvéért: Manning kiesésével a Colts nyert a következő szezonban 2 meccset, Brady kiesésével a Pats 11-et.
Valamint ne 13 évet nézzél, csak az utolsó 10-et. 2 vesztes SB, 8 SB nélküli év. Ez lenne a sikersztori?Sobri Jóska
Biztos, hogy nem az első és nem is az utolsó.
Hajrá, gyűjtsd őket, töltsd meg tartalommal az életedet...
több mint 12 éve
Ha valaki nekem elfogadhatóan megmagyarázza, hogy mi köze Brady idei - de akár az elmúlt 4-5 éves - teljesítményének ahhoz, hogy Manning mit csinált a Broncosban - Tebow-ról már ne is beszéljünk -, annak beírom a magyarázatát az aláírásomba. 😊Egyszerű, "kabátlopásos ügy" 😀 , bár azt nem tudom, hogy az aláírásodba bekerülni dicsőség lehet vagy büntetés...
peterk2005
több mint 12 éve
Ejj de jók ezek a viták. A legjobb, hogy 3 riposzt után úgy el tudnak menni délnek, kinek a fasza nagyobb szintre, mint a gyorsvonat. 😀 Ha valaki nekem elfogadhatóan megmagyarázza, hogy mi köze Brady idei - de akár az elmúlt 4-5 éves - teljesítményének ahhoz, hogy Manning mit csinált a Broncosban - Tebow-ról már ne is beszéljünk -, annak beírom a magyarázatát az aláírásomba. 😊Egyébként is, miért is kellene minden irányítónak ugyanúgy lenni elitnek? Manning és Brady között rengeteg a különbség. Képességeikben, erősségeikben, gyengeségeikben is. Ettől még miért ne lehetne mindkettő jó? Brady valóban inkább "system QB", mint Manning, de bevallom, én ezt inkább irigylem, mint degradálónak tartom. Mert számomra a system QB nem a QB-ról szól, hanem a csapatról. Attól system QB valaki, mert tökéletesen megtalálták a helyét a systemben. Vagy fordítva megfogalmazva, tudtak olyan systemet csinálni, amiben a legjobbját tudja hozni. Manning, ha már itt tartunk, a pályafutása harmadában nem kapta meg ezt, amit személy szerint sajnálok. Bár mind a 16 évében system QB lehetett volna...
Megjegyzem, ha már itt tartunk, idén Brady-nek pont az volt szerintem a legnagyobb baja, hogy idén nem lehetett system QB. Nem azt a systemet rakták alá, amiben a legjobb. Emiatt mást kényszerült játszani, mint az erősségei, és rögtön ki is jöttek a gyengéi. Mert azok minden QB-nak vannak. Brady utálja a középső nyomást, mert nagyon nem mobilis (pocket passerhez mérten sem), és 25 yard fölött nem pontos (nem csak most nem az, sose volt igazán az). Ehhez képest a fala középen a leggyengébb, és MJD nótóriusan deep passert akart belőle csinálni, dömpigben hívta a 20+ yardos 1-1-es passzjátékokat, ráadásul gyakran a legrosszabb időzítéssel. Ezzel szemben amiben a legjobb - a blitz ellen, illetve rövid passzos játék középen és szélen - azt rendszeresen sikerült kihagyni a playbookból. Kíváncsi lennék, hogy idén milyen arányban voltak bunch formációs felállások, milyen arányban voltak pick playek, stb. Nem statisztikáztam, de ránézésre jóval kevesebb volt, mint a korábbi években. Pedig évekig ezzel szedte szét a Pats a defense-eket. A dolog azért is érdekes, mert ezek azok a playek, amiket meg lehet játszani olyan elkapókkal is, akik 1-1-ben nem igazán versenyképesek a szélen, viszont jól mozognak, tudnak YAC yardokat hozni. És blokkolni a másiknak. A Pats csere TE-kre pl. Gronkowski kiesésével lehetett volna ilyen playeket írni szerintem. Korábban a Patriotsra jellemző volt, hogy szinte minden meccsen volt 1-2 teljesen váratlan play, ahol egy tight end futott, egy falember elkapott, vagy mittudomén. A lényeg, hogy fantáziadús, nem kiszámítható. Idén a konfdöntőben meg az volt a váratlan play, hogy az évek óta ST-ben virító embert elküldik mély route-ra és megpróbálnak 1-1-ben rádobni. Hááát....

több mint 12 éve
Maradjunk akkor a tényeknél. Ezt a Denvert egy másik irányító is a rájátszásba vezette. Őt úgy hívják Tim Tebow. Ő róla sok mindet el lehet mondani:hatalmas vezető,igazi hidegvérű,soha nem adja fel stb stb. De van még egy fontos amit meg kell említeni,azt hogy nem tud dobni! Ez általában az irányítóknál gondot szokott jelenteni. Ha egy olyan irányító aki nem tud dobni a rájátszásba vezette ezt a Denvert, sőt még ott nyert is egy mérkőzést(azt hiszem ez pl tavaly Manningnek nem sikerült) akkor a ti logikátok szerint Payton Manning a 'nagy' Tim Tebow?
több mint 12 éve
De, pont elvitatod.Ja, hogyne, persze. 13 év alatt 8 főcsoportdöntő, 5 SB, 3 megnyert SB. Ebből az elmúlt három évben 3 főcsoportdöntő, 1 SB. De szeretne sok csapat ilyen ócska, kiégett QB-t és eredményeket. Például a Colts. A nagy PM - aki tényleg nagy irányító - most, így talán utolsó évében készül pályafutása 3. SB-jára, úgy, hogy Elway olyan csapatot épített köré, hogy azzal nem egy PM, Brady, Rodgers, Brees szintű QB, de annál alacsonyabb szintű játékos is oda tudott volna érni valószínűleg. (Félreértések elkerülése végett, nem vitatom el PM idei szerepét és eredményeit.)Burkusezekben a repostokban meg az elmult 10 ev frusztracioja van benne, h brady palyafutasa javareszevel megis engem tamaszt ala es nem titeket ...MMMSJa, a postban az elmúlt 13 év minden frusztrációja benne volt 😊BurkusNemcsak te😀ThundersNFL. o egyszeruen olyan, mint Cassell csak "nagyban"..MMMSna ennél a résznél már hangosan felröhögtem😀gordon
Csak a tényszerűség kedvéért: Manning kiesésével a Colts nyert a következő szezonban 2 meccset, Brady kiesésével a Pats 11-et.
Valamint ne 13 évet nézzél, csak az utolsó 10-et. 2 vesztes SB, 8 SB nélküli év. Ez lenne a sikersztori?Sobri Jóska
A sikersztori akkor lenne, ha Tebow irányítana, világos 😊 Mivel minden más statisztika, eredmény az támasztja alá, hogy nincs igazad, ezért mantrázod, hogy SB győzelem, SB győzelem... Ennek alapján évente 31 csapat lúzer. És ennek alapján PM nagy lúzer, hiszen 13 év alatt két SB részvétele volt, ebből mindössze egy győzelem. (Ami így nyilván hülyeség.)
A 2008-as szezon a nagy 2007-es csapat eredménye volt még.
A "Suck for Luck" szezont pedig nem érdemes emlegetni, annak a tisztaságát ás sportszerűségét illetően már akkor is sokakban merült fel kétely.
És hogy mennyire a csapat számít, azt pont az mutatja, hogy ezzel a Denverrel - ennél gyengébb Denverrel (Welker, Vasquez és mások nélkül) - még TT is képes volt PO-ba jutni, sőt ott még meccset is nyerni. (Aztán a "kiégett" Brady&Co. ellen megmutatkozott, hogy mennyire nem NFL-ready játékos.)
több mint 12 éve
De, pont elvitatod.Ja, hogyne, persze. 13 év alatt 8 főcsoportdöntő, 5 SB, 3 megnyert SB. Ebből az elmúlt három évben 3 főcsoportdöntő, 1 SB. De szeretne sok csapat ilyen ócska, kiégett QB-t és eredményeket. Például a Colts. A nagy PM - aki tényleg nagy irányító - most, így talán utolsó évében készül pályafutása 3. SB-jára, úgy, hogy Elway olyan csapatot épített köré, hogy azzal nem egy PM, Brady, Rodgers, Brees szintű QB, de annál alacsonyabb szintű játékos is oda tudott volna érni valószínűleg. (Félreértések elkerülése végett, nem vitatom el PM idei szerepét és eredményeit.)Burkusezekben a repostokban meg az elmult 10 ev frusztracioja van benne, h brady palyafutasa javareszevel megis engem tamaszt ala es nem titeket ...MMMSJa, a postban az elmúlt 13 év minden frusztrációja benne volt 😊BurkusNemcsak te😀ThundersNFL. o egyszeruen olyan, mint Cassell csak "nagyban"..MMMSna ennél a résznél már hangosan felröhögtem😀gordon
Valamint ne 13 évet nézzél, csak az utolsó 10-et. 2 vesztes SB, 8 SB nélküli év. Ez lenne a sikersztori?
több mint 12 éve
Ja, hogyne, persze. 13 év alatt 8 főcsoportdöntő, 5 SB, 3 megnyert SB. Ebből az elmúlt három évben 3 főcsoportdöntő, 1 SB. De szeretne sok csapat ilyen ócska, kiégett QB-t és eredményeket. Például a Colts. A nagy PM - aki tényleg nagy irányító - most, így talán utolsó évében készül pályafutása 3. SB-jára, úgy, hogy Elway olyan csapatot épített köré, hogy azzal nem egy PM, Brady, Rodgers, Brees szintű QB, de annál alacsonyabb szintű játékos is oda tudott volna érni valószínűleg. (Félreértések elkerülése végett, nem vitatom el PM idei szerepét és eredményeit.)ezekben a repostokban meg az elmult 10 ev frusztracioja van benne, h brady palyafutasa javareszevel megis engem tamaszt ala es nem titeket ...MMMSJa, a postban az elmúlt 13 év minden frusztrációja benne volt 😊BurkusNemcsak te😀ThundersNFL. o egyszeruen olyan, mint Cassell csak "nagyban"..MMMSna ennél a résznél már hangosan felröhögtem😀gordon
több mint 12 éve
ezekben a repostokban meg az elmult 10 ev frusztracioja van benne, h brady palyafutasa javareszevel megis engem tamaszt ala es nem titeket ...Ja, a postban az elmúlt 13 év minden frusztrációja benne volt 😊BurkusNemcsak te😀ThundersNFL. o egyszeruen olyan, mint Cassell csak "nagyban"..MMMSna ennél a résznél már hangosan felröhögtem😀gordon
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.