New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
személy szerint a playcallban látom jobbára a hibát, ha az első 2 kísérletre hülye játékokat hív JMD, nyilván egy 3&long már necces tud lenni...jó egyértelmű hogy sok volt a sérült WR poszton, de az OC feladata hogy tudjon változásokat eszközölni, nálunk ez nem megy. Mondjuk ami még szembeötlő hogy 41 FG-t rúgtunk, eléggé magas szám, jobbára nem sikerült ezek szerint végigmenni sajnos a pályán. A fal közepe is eléggé lyukas volt, szal oda kell erősítés mindenféleképp, hogy javuljon az offense.
több mint 12 éve
Nekem még ezek jutnak eszembe:Feldobok egy témát, hogy a statokból ki mit tud kiokoskodni, ami a támadójátékot illeti:Szerintem az alapvető probléma, hogy nem volt elég megbízható célpontja Bradynek - Tovább várt a passzokkal, többször is sackelték, mert a fal belül kevésbé védte meg jól. Ha megnézzük azt, amikor Gronk játszott, biztos jobb számok jönnek ki, mint nélküle lévő meccseken. Erre jön rá, hogy JMD nagyon sokszor hívott passzt akár 3&rövid szituációkra. Sokszor úgy, hogy senki sem volt a backfielden.
Szerintetek az alacsony 3rd down % mennyiben lehet jele nem megfelelő gameplannek és sorozatos playcallnak?
Az nagyon alacsony 3rd down hatékonyság jelezhet egy alapvető problémát a támadóknál. A két szélsőséges eset: (1) túl sokszor kerültek harmadik és sok helyzetbe, amit vélhetően az nfl minden csapata kisebb arányban tud első downra váltani. E szerint gond volt az első két down koncepciójával. (2) a harmadik és kevés helyzeteket nem tudták megfelelően megoldani és életben tartani a támadásokat, sikeres első két downt követően sem, ami a kritikus helyzetben megválasztott játékok hívását kérdőjelezi megDoMVélemény?DoM
Azt nem tudhatjuk, hogy a gameplan mennyire volt jó, lehet, hogy edzésen 10/8 szor bejöttek ezek a playek, de a meccsen rossz döntés volt, mert pl Bradynek 10 passzból csak 4 volt előtte sikeres, JMD mégis passzt hívott.
Összevetve én a biztos célpontok hiányát, és erre a gyengeségre építő playcallingot tartom oknak főként.winston
- Lényegesen kevesebb no-huddle.
- A futók fumble problémái miatt olyan helyzeteket is passzal próbáltunk megoldani, amit korábban futással.
- Change-of-pace RB hiánya: Nem volt Faulk, Fafej, Vereen sokat kihagyott; Bolden nem ez a szint.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Feldobok egy témát, hogy a statokból ki mit tud kiokoskodni, ami a támadójátékot illeti:Szerintem az alapvető probléma, hogy nem volt elég megbízható célpontja Bradynek - Tovább várt a passzokkal, többször is sackelték, mert a fal belül kevésbé védte meg jól. Ha megnézzük azt, amikor Gronk játszott, biztos jobb számok jönnek ki, mint nélküle lévő meccseken. Erre jön rá, hogy JMD nagyon sokszor hívott passzt akár 3&rövid szituációkra. Sokszor úgy, hogy senki sem volt a backfielden.
Szerintetek az alacsony 3rd down % mennyiben lehet jele nem megfelelő gameplannek és sorozatos playcallnak?
Az nagyon alacsony 3rd down hatékonyság jelezhet egy alapvető problémát a támadóknál. A két szélsőséges eset: (1) túl sokszor kerültek harmadik és sok helyzetbe, amit vélhetően az nfl minden csapata kisebb arányban tud első downra váltani. E szerint gond volt az első két down koncepciójával. (2) a harmadik és kevés helyzeteket nem tudták megfelelően megoldani és életben tartani a támadásokat, sikeres első két downt követően sem, ami a kritikus helyzetben megválasztott játékok hívását kérdőjelezi megDoMVélemény?DoM
Azt nem tudhatjuk, hogy a gameplan mennyire volt jó, lehet, hogy edzésen 10/8 szor bejöttek ezek a playek, de a meccsen rossz döntés volt, mert pl Bradynek 10 passzból csak 4 volt előtte sikeres, JMD mégis passzt hívott.
Összevetve én a biztos célpontok hiányát, és erre a gyengeségre építő playcallingot tartom oknak főként.
több mint 12 éve
Feldobok egy témát, hogy a statokból ki mit tud kiokoskodni, ami a támadójátékot illeti:
Az nagyon alacsony 3rd down hatékonyság jelezhet egy alapvető problémát a támadóknál. A két szélsőséges eset: (1) túl sokszor kerültek harmadik és sok helyzetbe, amit vélhetően az nfl minden csapata kisebb arányban tud első downra váltani. E szerint gond volt az első két down koncepciójával. (2) a harmadik és kevés helyzeteket nem tudták megfelelően megoldani és életben tartani a támadásokat, sikeres első két downt követően sem, ami a kritikus helyzetben megválasztott játékok hívását kérdőjelezi megDoMVélemény?
több mint 12 éve
Nem baj, legalább használtuk az agytekervényeinket@) @) @) :cool: :cool: :A: :A: :A: :A:Engem inkább abból a szempontból aggaszt a hír, hogy ezek szerint Gronk egészségügyi állapota tényleg nem sok bizakodásra ad okot a jövőt illetően. Remélem, hogy csak pletyka az egész, de valamire csak kidobta a hírt Schefter, gondolom, nem az ő fejéből pattant ki.BurkusBaszki, olvassatok már vissza. EZ EGY KAMUHÍR.zinedine5
több mint 12 éve
Engem inkább abból a szempontból aggaszt a hír, hogy ezek szerint Gronk egészségügyi állapota tényleg nem sok bizakodásra ad okot a jövőt illetően. Remélem, hogy csak pletyka az egész, de valamire csak kidobta a hírt Schefter, gondolom, nem az ő fejéből pattant ki.BurkusBaszki, olvassatok már vissza. EZ EGY KAMUHÍR.
több mint 12 éve
Csak elméletil szinten: a két játékos fizetés 15.7 millió dollár 2014-ben. Ha újra is szerződtetik őket éhbérért, a csere pillanatában be kell, hogy férjen a Pats a sapka alá. Gronk cseréje 3.3 milliót pluszt jelent annak a salary capnek, amelyikben 7 millió dollárnyi szabad helye van a csapatnak. Ez Connolly, Sopoaga, A. Wilson kivágásával 13.5-re növelhető. Ez még mindig 5.5 millióval kevesebb, mint amire szükség lenne, hogy megtörténjen a csere, ami mondjuk egy Wilfork hosszabbítással elérhető lenne. De akkor még egyetlen játékosát sem igazolta vissza a Pats a piac nyitása előtt - sem Edelmant, sem Talibot, senkit. Ha sikerülne Wilfork miatt ekkora mozgásteret nyerni, akkor már sokkal jobb opcióik lehetnének az FA piacon csapatszinten erősítésre, ha mindenképpen költeni akarnak.Én sem látom a realitását. Ha a Pats árulja Gronkot, a csapat támadójátékának hosszú távra tervezett alapkövét, az azt jelenti, hogy olyan egészségügyi kockázatot látnak benne, amit nem lehet vállalni. Nem hiszem, hogy bármelyik csapat bevállalja azt a kockázatot, amit BB nem, ezzel a fizetéssel. Andre Johnson már túl van a zeniten, a RB corps pedig talán az a csapatrész a LB-ek mellett, ami leginkább rendben van. (Ha Blount marad.)
A gyakorlati oldal: arról már nem is beszélve, hogy egy már most túlfuttatott Arian Fosterre (1100 futás), hátműtéttel mi a bánat szükség lenne. Gronk szerződése pedig 2017-ig csapatbarátnak mondható, ha figyelembe vesszük annak esélyét, hogy egyszer talán kibír egy teljes évet és ha igen akkor milyen kaliberű játékos is. Inkább rá szavazok, mint egy 33 éves elkapóra, aki szintén rendszeresen játszik sérülten.DoM
Engem inkább abból a szempontból aggaszt a hír, hogy ezek szerint Gronk egészségügyi állapota tényleg nem sok bizakodásra ad okot a jövőt illetően. Remélem, hogy csak pletyka az egész, de valamire csak kidobta a hírt Schefter, gondolom, nem az ő fejéből pattant ki.
több mint 12 éve
Inkább robbanékony lesz Foster 😀Gronkonak az elcserélése alapból kb annyi lenne, mint a megtartása, ilyen cserébe meg úgysem menne bele senki 😊

több mint 12 éve
Fikció az egész..Az offseason tele lesz az ilyen pletykákkal nap mint nap...Pár nap telt el, s máris áruljuk Gronkot..Jön helyette Foster, meg AJ..Megkeressük Fitzgeraldot..Blountot meg el akarja csábítani a Miami..Ötletelés lesz bőven az elkövetkezendő hónapokban.. Ugyanúgy, mint ahogy mi "fotel szurkolók" is ötletelünk rendesen..De valóságalapja szerintem egyiknek sincs nagyon..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Na jó...akkor leírom egyszerűbben: Ez egy fake account, semmi alapja nincs

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
DoM-nak adok igazat Andre Johnson is kb 2-3 szezon óta folyamatosan sérülésekkel bajlódik ami meg is látszik a játékán... a fene sem tudja mi jár BB fejében de arra mérget azért nem merek venni, de az tuti, hogy most lesz egy kalandos offszezonunk olyan drafttal, hogy csak majd pislogunk mint szűzlány amikor néger f@szt lát 😀
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Foster+A.J. Hnmm biliben a kéz... Egyáltalán telne rá + ha a Texans Qb-t húz kell neki egy biztos pont 1 szóval erre annyi az esély mint a 1/2 lábú tengerésznek a seggberúgó versenyenThundersNFLSajnos én látok rá esélyt, h ez tényleg így néz ki, de nem tudom, h örülnék-e neki.
Ha Gronk-ot áruljuk, akkor annak komoly egészségügyi kockázatai vannak. BB reálpolitikát folytat. Szigorúan érzelemmentesen.
Van egy sztárjátékosod, aki nem tud kihúzni egy teljes szezont. Ezen sajnos konferenciadöntők (2 is) és egy SB is elment. Ha nem számítjuk az érzelmi alapú döntés lehetőségét - BB szerintem ilyen egyedül Brady-vel szemben tanúsíthat...talán -, akkor BB csak üzleti alapon kezeli a kérdést.
Most még Gronk-nak van értéke. Még egy ilyen szezon után már nem lesz. A brutál nagy fizuja pedig ott marad.
A Texans-nak van egy új head coach-a, BOB személyében, aki valószínűleg nagyon jól megérti magát BB-vel. Simán lehet, h ők próbálnak businesselni vmit. BOB valszeg szabad kezet kapott egy ilyen szezon után. Új alapokra akarja helyezni a franchise-t. Nagy fizujú korábbi(?) sztároktól is meg akarhat szabadulni ennek keretében.
Foster: én személy szerint nem igazán kedvelem - fantasyban direkt nem draftolom -, mert az elmúlt években nem tudott kihúzni csak fél szezonokat. A Texans-nál viszont túl nagy volt a workload, egy run heavy offense-ben. Egy pats-es rotációban lehet, h nagyobb haszna lenne a srácnak.
Egy lobbanékony, nagy jó képességű futó, aki néhány jó blokk után le tud venni Brady válláról némi terhet. Kb. úgy mint idén néhány meccsen Blount, mint néhány éve BJGE (amikor 1000 yardot futott), és annó Dillon.
A. Johnson: neki úgy érzem nagy hasznát tudnánk venni. Ilyen célpontja Brady-nek nem volt Moss óta. Ahogy láttam nem is igazán érezte magát jól Houstonban tavaly. Szerintem nem szomorkodna, ha egy elit QB dobálgatná neki(...felé). Egy kockázatot látok - és ilyen mélységében nem igazán látok bele a dolgokba -, h nem járunk-e vele úgy, mint Ochoval, aki nem tudta megtanulni a route-okat.
több mint 12 éve
Csak elméletil szinten: a két játékos fizetés 15.7 millió dollár 2014-ben. Ha újra is szerződtetik őket éhbérért, a csere pillanatában be kell, hogy férjen a Pats a sapka alá. Gronk cseréje 3.3 milliót pluszt jelent annak a salary capnek, amelyikben 7 millió dollárnyi szabad helye van a csapatnak. Ez Connolly, Sopoaga, A. Wilson kivágásával 13.5-re növelhető. Ez még mindig 5.5 millióval kevesebb, mint amire szükség lenne, hogy megtörténjen a csere, ami mondjuk egy Wilfork hosszabbítással elérhető lenne. De akkor még egyetlen játékosát sem igazolta vissza a Pats a piac nyitása előtt - sem Edelmant, sem Talibot, senkit. Ha sikerülne Wilfork miatt ekkora mozgásteret nyerni, akkor már sokkal jobb opcióik lehetnének az FA piacon csapatszinten erősítésre, ha mindenképpen költeni akarnak.A gyakorlati oldal: arról már nem is beszélve, hogy egy már most túlfuttatott Arian Fosterre (1100 futás), hátműtéttel mi a bánat szükség lenne. Gronk szerződése pedig 2017-ig csapatbarátnak mondható, ha figyelembe vesszük annak esélyét, hogy egyszer talán kibír egy teljes évet és ha igen akkor milyen kaliberű játékos is. Inkább rá szavazok, mint egy 33 éves elkapóra, aki szintén rendszeresen játszik sérülten.
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSche l ter 18mHogy ez a Schefter felnőtt ember létére nem tudja rendesen leírni a nevét...Hihetetlen
Source told me at Media Day that Patriots looking to shop Rob Gronkowski this offseason to Houston for Andre Johnson and Arian Foster.peterk2005

több mint 12 éve
Foster+A.J. Hnmm biliben a kéz... Egyáltalán telne rá + ha a Texans Qb-t húz kell neki egy biztos pont 1 szóval erre annyi az esély mint a 1/2 lábú tengerésznek a seggberúgó versenyenThundersNFLElég nagy fordulat a világban, hogy most már áruljuk Gronkowkskit 😕
több mint 12 éve
Foster+A.J. Hnmm biliben a kéz... Egyáltalán telne rá + ha a Texans Qb-t húz kell neki egy biztos pont 1 szóval erre annyi az esély mint a 1/2 lábú tengerésznek a seggberúgó versenyen
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchelter 18mAzért egy AJ mi pusztítást csinálna a WR corpba a def-ek ellen 😊 + marhajó keze van!
Source told me at Media Day that Patriots looking to shop Rob Gronkowski this offseason to Houston for Andre Johnson and Arian Foster.peterk2005
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchelter 18mveteránminimumért jöhetnek😀
több mint 12 éve
Adam Schefter @AdamSchelter 18mSource told me at Media Day that Patriots looking to shop Rob Gronkowski this offseason to Houston for Andre Johnson and Arian Foster.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
+ kevés a hely a sapi alatt.Tom E. Curran: @tomecurran: Individual just told me Pats were interested in dealing for Larry Fitzgerald last offseason. And this person I believe without reservationSpigoAkármennyire is volt előrehaladott az érdeklődés, szinte biztos vagyok benne, hogy a Licht-vonalnak szerepe volt az érdeklődésben, úgyhogy szerintem idén még a tavalyinál is kevesebb esély van erre.zolika26
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Tom E. Curran: @tomecurran: Individual just told me Pats were interested in dealing for Larry Fitzgerald last offseason. And this person I believe without reservationSpigoAkármennyire is volt előrehaladott az érdeklődés, szinte biztos vagyok benne, hogy a Licht-vonalnak szerepe volt az érdeklődésben, úgyhogy szerintem idén még a tavalyinál is kevesebb esély van erre.

több mint 12 éve
Megkezdődött az off season:A kiégés után jöhet a leégés... 😀
velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/01/28/felismeri_a_strandon_pucsito_celebnot/Kollega
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Tom E. Curran: @tomecurran: Individual just told me Pats were interested in dealing for Larry Fitzgerald last offseason. And this person I believe without reservation
több mint 12 éve
Miért hoznátok szélső elkapót? Jó nem mondom egy Gordon,Megatron kategória bármikor jöhet, de nem szeretnék az offseasonban, olyan WR-t látni, aki a két fiatal elől veszi el a helyet.