New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Tom E. Curran: @tomecurran: Individual just told me Pats were interested in dealing for Larry Fitzgerald last offseason. And this person I believe without reservationSpigo
Akármennyire is volt előrehaladott az érdeklődés, szinte biztos vagyok benne, hogy a Licht-vonalnak szerepe volt az érdeklődésben, úgyhogy szerintem idén még a tavalyinál is kevesebb esély van erre.zolika26
+ kevés a hely a sapi alatt.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Tom E. Curran: @tomecurran: Individual just told me Pats were interested in dealing for Larry Fitzgerald last offseason. And this person I believe without reservationSpigo
Akármennyire is volt előrehaladott az érdeklődés, szinte biztos vagyok benne, hogy a Licht-vonalnak szerepe volt az érdeklődésben, úgyhogy szerintem idén még a tavalyinál is kevesebb esély van erre.

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Megkezdődött az off season:
 velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/01/28/felismeri_a_strandon_pucsito_celebnot/Kollega
A kiégés után jöhet a leégés... 😀

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Tom E. Curran: @tomecurran: Individual just told me Pats were interested in dealing for Larry Fitzgerald last offseason. And this person I believe without reservation
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Miért hoznátok szélső elkapót? Jó nem mondom egy Gordon,Megatron kategória bármikor jöhet, de nem szeretnék az offseasonban, olyan WR-t látni, aki a két fiatal elől veszi el a helyet.
több mint 12 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Megkezdődött az off season:
 velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/01/28/felismeri_a_strandon_pucsito_celebnot/

We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bár ő még csak 23, de
?Gogo
Megatron nem kéne? 😀 😀 😀 (A Coltsnak 40 millió elkölthetője van, de Gordon számunkra is esélytelen.)peterk2005
Ugyi mijen jól jönne ijenkor egy elsőkör...sutianap
Áh, majd mi is behúzunk egy Gordon 2-t a supplementary drafton. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Bár ő még csak 23, de
?Gogo
Megatron nem kéne? 😀 😀 😀 (A Coltsnak 40 millió elkölthetője van, de Gordon számunkra is esélytelen.)peterk2005
Ugyi mijen jól jönne ijenkor egy elsőkör...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Bár ő még csak 23, de
?Gogo
Megatron nem kéne? 😀 😀 😀 (A Coltsnak 40 millió elkölthetője van, de Gordon számunkra is esélytelen.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Moss? Ugyan, ő lényegében visszavonult már. Ha bármiért esetleg lenne értelme idehozni, az egy veterán minimum körüli 1 éves contract, azért, hogy ha netán valamelyik fiatal lesérül akkor 1-2 meccsre beugorjon, és közben pedig adja át a tapasztalatait, tudását az ifjaknak. De ilyen contractot általában olyanokkal kötnek, akik egész karrierjüket az adott klubnál töltötték. Moss-nak volt 2+1 éve Bostonban, és nem is szép szóval váltak el, úgyhogy még ha Belichicknek esetleg meg is fordulna a fejében, akkor is esélytelen. De nem fog megfordulni a fejében.

több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Épp gondolkoztam, hogy szélső deep WRnek nem lehetne Mosst visszahozni? Tudom idős már, (viszont hogy miért került ki a csapatból pontosan, azt nem tudom...balhé? Szerződés?) de borzasztó jó kezei voltak, és Brady egyik kedvenc célpontja.
 www.youtube.com/watch?v=tmJcUlrkMNgDeX
Áá, felejtös. Egy ugyanilyen fiatal, max 28 eves elkapo lenne a legjobb.polonic
Bár ő még csak 23, de
?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Épp gondolkoztam, hogy szélső deep WRnek nem lehetne Mosst visszahozni? Tudom idős már, (viszont hogy miért került ki a csapatból pontosan, azt nem tudom...balhé? Szerződés?) de borzasztó jó kezei voltak, és Brady egyik kedvenc célpontja.
 www.youtube.com/watch?v=tmJcUlrkMNgDeX
Áá, felejtös. Egy ugyanilyen fiatal, max 28 eves elkapo lenne a legjobb.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
 www.youtube.com/watch?v=tmJcUlrkMNg

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Az igen, egycsapásra best post lesz az elmúlt hétből 😀😀Wyatt
nem csak gagyi szakmai elemzésekkel lehet kaszálni 😊
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 396 — Így remélem megfelelek nektek.....
Baszki Sobri te a végén el fogod érni nálam azt az általam teljesen lehetetlennek vélt gondolatot, h egyszer annak szurkoljak, h Bradyvel SB-t nyerjen a New England 😀Szesze
Még jobban jártunk volna ha ez mihamarabb Tebow-l is megtörténik 😛 😀
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az igen, egycsapásra best post lesz az elmúlt hétből 😀😀

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 193 — #NoStress
Baszki Sobri te a végén el fogod érni nálam azt az általam teljesen lehetetlennek vélt gondolatot, h egyszer annak szurkoljak, h Bradyvel SB-t nyerjen a New England 😀Szesze
És az még csak a kezdet. 😉

több mint 12 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Baszki Sobri te a végén el fogod érni nálam azt az általam teljesen lehetetlennek vélt gondolatot, h egyszer annak szurkoljak, h Bradyvel SB-t nyerjen a New England 😀
több mint 12 éve
A legszakmaibb és egyben legszebb érved, hogy "kő gazdag"(sic!).
Majd beépítem én is az argumentumaim közé.Sobri Jóska
Ugyan már kedves Zuzu, dehogy vitatkozok én veled!
Tőlem szakmai érvet ne várj, én csak szeretem ezt a játékot, de érteni nem értek hozzá. Ebben viszont hasonlítunk egymásra 😉

We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Látom megkezdődött az offseason...Kár ,hogy a bwin-en nem lehetett fogadni arra,hogy előjön-e a TB kiégett téma vagy sem! Bár mondjuk nagy lóvét azért nem tudtam volna leakasztani,az tuti...kolok1972
Tudod, úriember biztosra nem fogad 😊 És ameddig Sobri kolléga velünk van és TB játszik, addig biztosra lehet venni, hogy meghallgatjuk ezzel kapcsolatos álláspontját.

És ha egyszer majd visszavonul, akkor diadalmasan elmondhatja, hogy "látjátok, ő is belátta, hogy nekem van igazam". 😊
több mint 12 éve
Hogy tovább folytassam a trollkodást 8-) Azt hiszem eldöntöttem, hogy a Seahawksnak fogok szurkolni a döntőben. Egyszerűen lelki rokonságot érzek a seattleiekkel, hiszen ők is a 12-es játékosban bíznak és én is. 😕) 😕) 😕)

We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 193 — #NoStress
...Sobri Jóska
Jóska, te kiégtél. Nem neked való ez már. De minimum a Patset hanyagold, amíg itt van Brady, hisz addig úgyse nyerünk.

Az Úrnak törvénye tökéletes, megeleveníti a lelket; az Úrnak bizonyságtétele biztos, bölccsé teszi az együgyűt.
Zsolt 19,8Sztyopa
Nekem így jó.
Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa.
Máté 5,3

több mint 12 éve
Sztyopa 315
...Sobri Jóska
Jóska, te kiégtél. Nem neked való ez már. De minimum a Patset hanyagold, amíg itt van Brady, hisz addig úgyse nyerünk.

Az Úrnak törvénye tökéletes, megeleveníti a lelket; az Úrnak bizonyságtétele biztos, bölccsé teszi az együgyűt.
Zsolt 19,8

Why so serious?
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 115 — Pats fan
Látom megkezdődött az offseason...Kár ,hogy a bwin-en nem lehetett fogadni arra,hogy előjön-e a TB kiégett téma vagy sem! Bár mondjuk nagy lóvét azért nem tudtam volna leakasztani,az tuti...

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én már nem tudom mi kéne igazából, mert ha ingerülten magyaráz a pálya szélén, dühöng és próbálja meg lelkesíteni a társakat, akkor már nem az a cool, aki eddig volt, és nyert, ha pedig nem, akkor nem ég benne a tűz, mert kiégett
De igazából pont nem számít semmit, a lényeg, hogy nyerjünk, remélhetőleg a fiatalok fejlődnek, a többiek nem esnek vissza, ha még esetleg lenne egy jó draftunk is, akkor pedig bármi lehet – majd jövőre (mert azért azt remélem, hogy a következő januárban is érintettek leszünk még, de akkor sem szomorkodom, ha még februárban is)