New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Miért hoznátok szélső elkapót? Jó nem mondom egy Gordon,Megatron kategória bármikor jöhet, de nem szeretnék az offseasonban, olyan WR-t látni, aki a két fiatal elől veszi el a helyet.
több mint 12 éve
Megkezdődött az off season:velvet.hu/blogok/gumicukor/2014/01/28/felismeri_a_strandon_pucsito_celebnot/
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Áh, majd mi is behúzunk egy Gordon 2-t a supplementary drafton. 😉Ugyi mijen jól jönne ijenkor egy elsőkör...sutianapBár ő még csak 23, deMegatron nem kéne? 😀 😀 😀 (A Coltsnak 40 millió elkölthetője van, de Gordon számunkra is esélytelen.)peterk2005
?Gogo

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Ugyi mijen jól jönne ijenkor egy elsőkör...Bár ő még csak 23, deMegatron nem kéne? 😀 😀 😀 (A Coltsnak 40 millió elkölthetője van, de Gordon számunkra is esélytelen.)peterk2005
?Gogo

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Bár ő még csak 23, deMegatron nem kéne? 😀 😀 😀 (A Coltsnak 40 millió elkölthetője van, de Gordon számunkra is esélytelen.)
?Gogo

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Moss? Ugyan, ő lényegében visszavonult már. Ha bármiért esetleg lenne értelme idehozni, az egy veterán minimum körüli 1 éves contract, azért, hogy ha netán valamelyik fiatal lesérül akkor 1-2 meccsre beugorjon, és közben pedig adja át a tapasztalatait, tudását az ifjaknak. De ilyen contractot általában olyanokkal kötnek, akik egész karrierjüket az adott klubnál töltötték. Moss-nak volt 2+1 éve Bostonban, és nem is szép szóval váltak el, úgyhogy még ha Belichicknek esetleg meg is fordulna a fejében, akkor is esélytelen. De nem fog megfordulni a fejében.

több mint 12 éve
Bár ő még csak 23, deÉpp gondolkoztam, hogy szélső deep WRnek nem lehetne Mosst visszahozni? Tudom idős már, (viszont hogy miért került ki a csapatból pontosan, azt nem tudom...balhé? Szerződés?) de borzasztó jó kezei voltak, és Brady egyik kedvenc célpontja.Áá, felejtös. Egy ugyanilyen fiatal, max 28 eves elkapo lenne a legjobb.polonic
www.youtube.com/watch?v=tmJcUlrkMNgDeX
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Épp gondolkoztam, hogy szélső deep WRnek nem lehetne Mosst visszahozni? Tudom idős már, (viszont hogy miért került ki a csapatból pontosan, azt nem tudom...balhé? Szerződés?) de borzasztó jó kezei voltak, és Brady egyik kedvenc célpontja.Áá, felejtös. Egy ugyanilyen fiatal, max 28 eves elkapo lenne a legjobb.
www.youtube.com/watch?v=tmJcUlrkMNgDeX
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Épp gondolkoztam, hogy szélső deep WRnek nem lehetne Mosst visszahozni? Tudom idős már, (viszont hogy miért került ki a csapatból pontosan, azt nem tudom...balhé? Szerződés?) de borzasztó jó kezei voltak, és Brady egyik kedvenc célpontja.www.youtube.com/watch?v=tmJcUlrkMNg
több mint 12 éve
Az igen, egycsapásra best post lesz az elmúlt hétből 😀😀Wyattnem csak gagyi szakmai elemzésekkel lehet kaszálni 😊
több mint 12 éve
Baszki Sobri te a végén el fogod érni nálam azt az általam teljesen lehetetlennek vélt gondolatot, h egyszer annak szurkoljak, h Bradyvel SB-t nyerjen a New England 😀SzeszeMég jobban jártunk volna ha ez mihamarabb Tebow-l is megtörténik 😛 😀
több mint 12 éve
Baszki Sobri te a végén el fogod érni nálam azt az általam teljesen lehetetlennek vélt gondolatot, h egyszer annak szurkoljak, h Bradyvel SB-t nyerjen a New England 😀SzeszeÉs az még csak a kezdet. 😉
több mint 12 éve
Baszki Sobri te a végén el fogod érni nálam azt az általam teljesen lehetetlennek vélt gondolatot, h egyszer annak szurkoljak, h Bradyvel SB-t nyerjen a New England 😀
több mint 12 éve
A legszakmaibb és egyben legszebb érved, hogy "kő gazdag"(sic!).Ugyan már kedves Zuzu, dehogy vitatkozok én veled!
Majd beépítem én is az argumentumaim közé.Sobri Jóska
Tőlem szakmai érvet ne várj, én csak szeretem ezt a játékot, de érteni nem értek hozzá. Ebben viszont hasonlítunk egymásra 😉
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Látom megkezdődött az offseason...Kár ,hogy a bwin-en nem lehetett fogadni arra,hogy előjön-e a TB kiégett téma vagy sem! Bár mondjuk nagy lóvét azért nem tudtam volna leakasztani,az tuti...kolok1972Tudod, úriember biztosra nem fogad 😊 És ameddig Sobri kolléga velünk van és TB játszik, addig biztosra lehet venni, hogy meghallgatjuk ezzel kapcsolatos álláspontját.
És ha egyszer majd visszavonul, akkor diadalmasan elmondhatja, hogy "látjátok, ő is belátta, hogy nekem van igazam". 😊
több mint 12 éve
Hogy tovább folytassam a trollkodást 8-) Azt hiszem eldöntöttem, hogy a Seahawksnak fogok szurkolni a döntőben. Egyszerűen lelki rokonságot érzek a seattleiekkel, hiszen ők is a 12-es játékosban bíznak és én is. 😕) 😕) 😕)
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Nekem így jó....Sobri JóskaJóska, te kiégtél. Nem neked való ez már. De minimum a Patset hanyagold, amíg itt van Brady, hisz addig úgyse nyerünk.
Az Úrnak törvénye tökéletes, megeleveníti a lelket; az Úrnak bizonyságtétele biztos, bölccsé teszi az együgyűt.
Zsolt 19,8Sztyopa
Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa.
Máté 5,3
több mint 12 éve
Sztyopa
315
...Sobri JóskaJóska, te kiégtél. Nem neked való ez már. De minimum a Patset hanyagold, amíg itt van Brady, hisz addig úgyse nyerünk.
Az Úrnak törvénye tökéletes, megeleveníti a lelket; az Úrnak bizonyságtétele biztos, bölccsé teszi az együgyűt.
Zsolt 19,8
Why so serious?
több mint 12 éve
Látom megkezdődött az offseason...Kár ,hogy a bwin-en nem lehetett fogadni arra,hogy előjön-e a TB kiégett téma vagy sem! Bár mondjuk nagy lóvét azért nem tudtam volna leakasztani,az tuti...
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Én már nem tudom mi kéne igazából, mert ha ingerülten magyaráz a pálya szélén, dühöng és próbálja meg lelkesíteni a társakat, akkor már nem az a cool, aki eddig volt, és nyert, ha pedig nem, akkor nem ég benne a tűz, mert kiégettDe igazából pont nem számít semmit, a lényeg, hogy nyerjünk, remélhetőleg a fiatalok fejlődnek, a többiek nem esnek vissza, ha még esetleg lenne egy jó draftunk is, akkor pedig bármi lehet – majd jövőre (mert azért azt remélem, hogy a következő januárban is érintettek leszünk még, de akkor sem szomorkodom, ha még februárban is)

több mint 12 éve
Mitől vagy ilyen frusztrált?Baromság ez így ahogy van.Sejtettem, hogy nem fogod fel mire gondolok. Tudod mit? TB egy chocker. Igazad van. Sőt évről-évre még egyre inkább igazad van. És tudod még mit? Kő gazdag, gyönyörű gyerekei vannak, egy bombázó felesége, aki még többet is keres mint ő. Egy világ fog emlékezni rá még azután is, hogy elmegy. Isten Fia meg közben előadásokat tart majd önfejlesztő csoportoknak, és meséli mindenkinek, hogy kezdő irányító volt az NFL-ben, majdnem egy egész szezonon át. De az is lehet, hogy vesz majd öt kecskét...Kollega
Kiemelem: "üvöltözik mindig vörös fejjel a pálya mellett"
Ez nem a kiégett definíciója.
Nézdd meg a lenti gifen, mire gondolok.
Sobri Jóska
Ha igazad van, akkor felesleges.
Ha nincs, akkor pláne felesleges.
Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből és teljes lelkedből és minden erődből és teljes elmédből; és a te felebarátodat, mint magadat.
Lk., 10:27
A legszakmaibb és egyben legszebb érved, hogy "kő gazdag"(sic!).
Majd beépítem én is az argumentumaim közé.
több mint 12 éve
Baromság ez így ahogy van.Sejtettem, hogy nem fogod fel mire gondolok. Tudod mit? TB egy chocker. Igazad van. Sőt évről-évre még egyre inkább igazad van. És tudod még mit? Kő gazdag, gyönyörű gyerekei vannak, egy bombázó felesége, aki még többet is keres mint ő. Egy világ fog emlékezni rá még azután is, hogy elmegy. Isten Fia meg közben előadásokat tart majd önfejlesztő csoportoknak, és meséli mindenkinek, hogy kezdő irányító volt az NFL-ben, majdnem egy egész szezonon át. De az is lehet, hogy vesz majd öt kecskét...
Sobri Jóska
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Nem.Én nem vitatom el senkitől az örömét, hogy miképp nem nyer a csapata SB-t, 2-14-el, vagy elbukott konfdöntővel, esetleg a PO első körében kiesve. Ha valaki a vereségnek akar örülni, tőlem aztán tegye bátran. De azt megpróbálni rámeröltetni, hogy örüljek egy valaha volt zseniális irányító PO-vergődésének, vagy annak, hogy idén miért nem sikerült ismét, biztos nem hagyom szó nélkül.Sobri JóskaSobri, neked nem a vereséggekkel van bajod, hanem azzal, hogy a vereségek Brady irányításával történtek. Ha valami csoda folytán Tebow lenne a QB Bostonban, úgy védenéd a 8-8-as szezonokat is, mint az anyatigris.peterk2005
Leírtam mi a bajom Brady-vel, először akkor, amikor még Tebow bőven az egyetemen játszott.
Aztán persze én Tebow-ban láttam a megoldást, de BB meg nem, nem is draftoltuk.
Ha már okoskodsz, és a gondolataimat próbálod megfejteni, azért fontos, hogy legalább a tényeknek ne mondj ellen.
De persze úgy is lehet, csak vélelmezéseket tényként beállítani, olyan, mintha én erre azt mondanám, hogyha ledraftoljuk Tebow-t, akkor biztosan már 3 gyűrűje lenne. Oszt bizonyítsd be, hogy nem így lenne.
Már sokszor megakartam kérdezni Sobrit, hogy ha Bradyt chokernek és kiégettnek tartja, akkor ez a véleménye-e Manningről,Breesről vagy Rodgersről?A Pats-nek minden meccsét látom, a másik 3 QB-ét nem, őket főleg csak a PO-ban, 1-2 meccs erejéig.
FViktor93
Egyiküket se tartom kiégettnek, de ettől még lehet, hogy valamelyik az, csak kevés meccsen látom.
De ha mind az is lenne, ez semmit se változtat a hsz-em lényegi részén, miszerint nekünk Brady van, és vele baszhatjuk.
Na akkor asszem ki kellett volna rúgni Cowhert, hiszen ezzel a pasassal biztosan nem lesz bajnok soha a Pittsburgh, ráadásul hiába üvöltözik mindig vörös fejjel a pálya mellett, mostanra láthatóan kiégett. De aztán nem rúgták ki és a többi már történelem.Baromság ez így ahogy van.
Na most nem tudom a vezértroll kedvéért ki kell-e emelnem miért írtam le a fentieket, vagy érthető így magában is?Kollega
Sobri, lehet, hogy igazad van, lehet hogy nem. Neked ez a meglátásod, nekem például az, hogyha a csapat képes lenne nyomást helyezni az irányítóra (PM-n talán hurry se volt a mostani AFC Champsen), illetve lenne két nagyon jó elkapónk Edelman mellé - legyenek ezek a mostani újoncok sokkal jobb játékkal, vagy mások - megerősítenénk a fal belsejét és lenne egy egészséges Gronk a csapatban, akkor jövőre lesöpörnénk az AFCt, kis túlzással, és nyerhetünk még legalább 1 SB-t - Bradyvel is.Én elfogadom a te meglátásaid, mivel te is az enyémeket, és nem akarsz egyből ignorálni, csak mert nem értesz velem egyet.
Azt kellene észrevenned, erről szólt a hszem, hogy a PO vesszőfutások nem csak Bradyn múltak, marhára nem. Abban igazad van valahol, hogy nem értesz egyet abban másokkal, hogy sikerként élik meg a vesztes POkat. Én nem rajongok a PO vereségekért, mindegyik olyan volt, mintha egy kést szúrtak volna a szívembe. De vedd észre azt is, hogy élvezik a szurkolók, hogy januárban is szoríthatnak a csapatuknak, hogy heteket izgulhatnak, reménykedhetnek még ezekben a PO körökben, várhatják ezeket a gigantikus meccseket, ami viszont pozitív élmény a legtöbbeknek, és ez kárpótolja őket valamennyire a vereségekért. Ennek a várakozásnak az örömét több csapat szurkolója hírből sem ismeri kb., és ezért mondják itt sokan, hogy mégiscsak sikeres ez a csapat 😊
Picit úgy éreztem az előző hszekből, mintha PMet itt clutch irányítóként tartanák/nád számon. Ezt nem értem, hogy PM hogy lett hirtelen "nem choker" - főleg a te szemléletedben? Mert most megvert minket? És ha Shermanék leradírozzák a Denvert a térképről?Foldesi26
Manninget régen alapszakaszirányítónak tartottam (és még sokan mások is), majd túllépett az árnyékán, és azóta (amennyire látom) igencsak megőrízte harapós mivoltát, a Coltssal is, és most a Denverrel is.
És bár vesztett PO meccset, és lehet jövőhéten a Seattle nyer (nekem is a Seahawks a tippem, olyan 55%-os, "erős" tipp 😊 ), attól még nem látom kiégettnek, ellenben Bradyvel.
Mert igaz, hogy a meccset a csapat nyeri, a csapat veszti, de a QB szerepe, mint leader meghatározó.
Brady még mindig jobb képességű, mint pl. Wilson, mégis, Wilson éhes a sikerre, és bár kisebb a tudása, mint Bradynek, de küzd, hajt, megszakad a sikerért.
Brady pedig....
több mint 12 éve
A kiégés témáról eszembe jutott valami: Bill Cowher 1992-ben vette át a Steelerst és viszonylag gyorsan, már 95-ben bejutottak a döntőbe. Aztán a XXX-dik Super Bowl-ban a Troy Aikman vezette Cowbows el is püfölte őket rendesen. Aztán hosszú ideig semmi komoly eredmény, de a 2000-es évek közepére összejönni látszott egy szép szolid csapat. A 2004-es bajnokságban már első kiemeltként mentek tovább, az AFC döntőn az a Patriots-ot fogadták, akiknek a hosszú veretlenségi szakaszát sikerült megszakítaniuk az alapszakaszban.Aztán a döntőben, a Heinz Fielden, a vendégcsapat akkor még nem kiégett irányítója azt a szép hosszút dobta és megint nem sikerült, ahogy már 12 éve nem. Na akkor asszem ki kellett volna rúgni Cowhert, hiszen ezzel a pasassal biztosan nem lesz bajnok soha a Pittsburgh, ráadásul hiába üvöltözik mindig vörös fejjel a pálya mellett, mostanra láthatóan kiégett. De aztán nem rúgták ki és a többi már történelem.
Na most nem tudom a vezértroll kedvéért ki kell-e emelnem miért írtam le a fentieket, vagy érthető így magában is?
We are all PATRIOTS!