New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Persze, BB-t még nem viszik 😊
Mondjuk mókás lesz, visszajönnek a sérültek, azt ember nem marad körülöttük a végére 😀Wyatt
Azér' nekem elég fura, hogy szétkapják a csapatot és Krafték egy szót sem szólnak. Megszoktam - inkább tudomásul vettem - már ezt a zsoldosmentalitást az NFL-ben, de azért mégis fura, hogy sok éven át együtt dolgozó közeli munkatársak egyszerre így szétrebbenek. Nem hiszem, hogy ezek pénzügyi kérdések, úgyhogy úgy tűnik a lojalitás nincs meg/nem is volt. A másik lehetőség, hogy valami nagyon nagy balhé van a színfalak mögött és komplett rebuild zajlik.

Mindegy, vasárnap a Pats, ma Federer... szar hetem van, na. 😕
több mint 12 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Én pedig az SB-n a Denvernek fogok szurkolni, mivel:
1. PM egyáltalán nem unszimpatikus fazon, csak szimplán idegesítő ellene játszani, annyira jó 😛
2. Welker
3. Sörman.Boston
Én is hasonlóan érzek, annyi, hogy a Seahawkban kifejezetten szimpatikus Pete Carrol és Russel Wilson pedig végképp. Az utóbbi ritka értelmesen tud nyilatkozni, ráadásul a média alapján rendezett és jó családi élete van. Én nem szeretem a botrányt-botrányra halmozó, 8 kiló arannyal és gyémánttal felszerelt, nekem mindent lehet "hip-hop" (vagy white-trash) játékosokat. Számomra ez szól a Seahawks mellett, de Lynch és Sherman meg ellene.
Manning meg szerintem teljesen korrekt ember a nyilatkozatai alapján, a Brady-korszak ősellenfele, de minden tiszteletet megérdemel, akkora zseni. Welkernek nagyon drukkolok, ha valaki, ő megérdemli, hogy gyűrűt nyerjen.LordTamas
Ezzel én is így vagyok. Russel Wilson nagyon szimpatikus, meg amúgy is mindig drukkolok a rookieknak, vagy a majdnem rookieknak.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Persze, BB-t még nem viszik 😊
Mondjuk mókás lesz, visszajönnek a sérültek, azt ember nem marad körülöttük a végére 😀

több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Lehet ezt még fokozni?
@AdamSchefter Dolphins on to new candidate for vacant GM job: Patriots director of pro personnel Nick Caserio, who is in Miami interviewing today.

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
1. PM egyáltalán nem unszimpatikus fazon, csak szimplán idegesítő ellene játszani, annyira jó 😛
2. Welker
3. Sörman.Boston
Én is hasonlóan érzek, annyi, hogy a Seahawkban kifejezetten szimpatikus Pete Carrol és Russel Wilson pedig végképp. Az utóbbi ritka értelmesen tud nyilatkozni, ráadásul a média alapján rendezett és jó családi élete van. Én nem szeretem a botrányt-botrányra halmozó, 8 kiló arannyal és gyémánttal felszerelt, nekem mindent lehet "hip-hop" (vagy white-trash) játékosokat. Számomra ez szól a Seahawks mellett, de Lynch és Sherman meg ellene.
Manning meg szerintem teljesen korrekt ember a nyilatkozatai alapján, a Brady-korszak ősellenfele, de minden tiszteletet megérdemel, akkora zseni. Welkernek nagyon drukkolok, ha valaki, ő megérdemli, hogy gyűrűt nyerjen.
több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Scarért is kár Pepper után, de nagy köszönet jár az eddigiekért neki is, óriási melót végzet hosszú éveken át, a "majd Scar megoldja" O# fallal, szépen "át"alakul az edzői stáb, felkészülhetne JMD is.

Biztos kivétel leszek, de az Sb-ben egyik csapatnak sem szorítok, de mindkét oldalon vannak olyanok, akik megérdemelnék a gyűrűt és szimpatikusak számomra pl. Bailey, Lynch.
A meccset leginkább a félidei show, különösen az RHCP miatt várom, örömteli, hogy a The Who után ismét végre sikerült egy zenekart elhívni.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 189 — nabege2@yahoo.com
2. Welker
3. Sörman.Boston
Sherman kivételével, én is így vagyok vele.zinedine5
Azt hittem Welkert most nem annyira csípitek. Bár nem követem a belső infokat, csak BB reakcióját olvastamdiverdoc
Én fújok Welkerre, PM-et nem csipázom, alap, hogy seahawks😊
Mondjuk általában AFC-nek nem szorítok az SB-ben.
több mint 12 éve
Jim Schwartz lehet egy opció a védőknél egy kis frissítésre a stábban.DoM
Örülnénk neki? Mondjuk 3. és 20 benyalása után lehet, hogy rendezne egy kisebb patáliát a védőknél 😊

SB: én ennél rosszabbat úgy tudnék max elképzelni, hogyha Ward és Harrison még a Steelersben játszana, PM irányítana, és úgy játszanának a Seahawksszal. De még ez a Seahawks sem annyira undorítóan antipatikus, hogy ne tudnék még mindig inkább nekik szorítani 😀

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Jim Schwartz lehet egy opció a védőknél egy kis frissítésre a stábban.
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
2. Welker
3. Sörman.Boston
Sherman kivételével, én is így vagyok vele.zinedine5
Azt hittem Welkert most nem annyira csípitek. Bár nem követem a belső infokat, csak BB reakcióját olvastam

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Meglepő lenne ha BB menne, ameddig TB van ő is lesz. Szerintem Scar és BB már egy ideje kiválasztotta Guglit azért is neveztük ki ilyen hamar. Ami furcsa az az, hogy teljesen más mentalitást képvisel , a hirek alapján igazi "rosszfiú".
Én személy szerint Örülök, hogy kívülről frissitjük a stábot ,reményeim szerint Pat visszalép LB coachnak és hozunk egy tökös DC-t.
Lehet interjúztatni, nem sok olyan edző lehet akinek ne lenne vonzó a Patsnél , BBvel együtt dolgozni. (nyilván most nem HCra gondolok, igaz JDR is visszalépett).
És szerintem mi még ne is panaszkodjunk, nézzétek meg, hogy a bengals, hogy járt...
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ugyanezt írtam a Pats.hu-n. Mi van, ha ők már tudják, hogy a Mester megy? Vagy ha BB azt mondja, hogy nem építi újra a szakmai stábot és befejezte? Vagy kapott egy ajánlatot a Brownstól?Burkus
Még őszi információ, hogy a Boston Globe lehozta, Belichick szerződése lejárt volna a 2013-as bajnokságot követően, ezért nyáron megállapodtak a hosszabbításról. Egy év alatt a csapat körül nem hiszem, hogy történt olyan változás, ami drasztikusan befolyásolná Belichick szándékait.

Ami legfeljebb érdekesség, hogy Scar távozása állítólag egyáltalán nem volt meglepetés, már jó ideje készültek rá, mert évek óta vissza akart már vonulni, de mindig sikerült rábírni, hogy maradjon még egy évet. Idén a pletyka szerint ez már nem így volt. Az utódja viszont egy hete még a Marylandhez írt alá OL edzőnek, miután 2013-ban sehol sem dolgozott. Ez utalhat arra, hogy a Pats nem tudta megszerezni az elsőszámú kiszemelt utódot.
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nagyon rossz érzéseim vannak a tapasztalt edzők "tömeges" elvándorlásával kapcsolatban 😕 Remélem a Mágusnak meg sem fordul ilyen a fejében...
2. Welker
3. Sörman.Boston
Ugyanezt írtam a Pats.hu-n. Mi van, ha ők már tudják, hogy a Mester megy? Vagy ha BB azt mondja, hogy nem építi újra a szakmai stábot és befejezte? Vagy kapott egy ajánlatot a Brownstól?
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 430 — Ajmo Vatreni
2. Welker
3. Sörman.Boston
Sherman kivételével, én is így vagyok vele.
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Nagyon rossz érzéseim vannak a tapasztalt edzők "tömeges" elvándorlásával kapcsolatban 😕 Remélem a Mágusnak meg sem fordul ilyen a fejében...
2. Welker
3. Sörman.

Do your job
több mint 12 éve
Hogy én mi a tökömnek szállok be seahawks fórum task-talkjába ?! Idevonzom őket és rám olvassák a hülyeségeiket😀gordon
Nyugi, én is megkaptam a Colts topicban. 😀 De én inkább nem reagáltam, mert szólt, hogy most evett, és megy sz*rni. Nehogy berottyantson már nekem ha netán még előtte olvasná. 😀 😀

Meg amúgy is. 12-es. Tiétek a veterán, your job to deal with it, Luck még kopasz a trash-talkhoz.. 😊peterk2005
Ja, hogy ennek előzménye is volt. Hát, aki a Seahawks-topicba akar beleolvasni, az meg is érdemli 😀

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hogy én mi a tökömnek szállok be seahawks fórum task-talkjába ?! Idevonzom őket és rám olvassák a hülyeségeiket😀gordon
Nyugi, én is megkaptam a Colts topicban. 😀 De én inkább nem reagáltam, mert szólt, hogy most evett, és megy sz*rni. Nehogy berottyantson már nekem ha netán még előtte olvasná. 😀 😀

Meg amúgy is. 12-es. Tiétek a veterán, your job to deal with it, Luck még kopasz a trash-talkhoz.. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Uuuupsz gondoltam átnézek irigykedve a SB-t játszó csapatok topicjába mert a miénkben már meguntam Sobri "Brady kiégett, Tebow 3 SB-t nyert volna már a csapattal" mantráját de szomorkodva látom, hogy néhányan megirigyelték Sherman hétvégi one man showját😊
A végén még ustawka is lesz.gordon
Pedig Brady-t már a SB sem érdekli... Ahogy itt olvasom lehet, hogy a kőművesnek igaza is van...12
Hogy én mi a tökömnek szállok be seahawks fórum task-talkjába ?!
Idevonzom őket és rám olvassák a hülyeségeiket😀

Mindenki nyugodjon le a picsába, a bostoni tűzoltók készenlétben vannak és habbal oltják a roster minden egyes meggyulladni és kiégni vágyó tagját.
több mint 12 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
Sb-t kötelező nézni, sajnos nem leszünk ott, de egész biztosan a Seahawksnak fogok szurkolni, lehet sokaknak unszimpi emberekből áll az a csapat, viszont az a D rohadtul tetszik és nyugodtan lehet nagy arcuk mert jól nyomják 😊
A jövőre nézve viszont érdekes, hogy már 2 edző is kiszállt a buliból nálunk, hogy miért nem JMD akar visszavonulni....😀

több mint 12 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 663 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
itt már mindenki ki van égve zárjuk be a Foxboroughót és dobjuk el kulcsot 😛

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Pedig Brady-t már a SB sem érdekli... Ahogy itt olvasom lehet, hogy a kőművesnek igaza is van...
Uuuupsz gondoltam átnézek irigykedve a SB-t játszó csapatok topicjába mert a miénkben már meguntam Sobri "Brady kiégett, Tebow 3 SB-t nyert volna már a csapattal" mantráját de szomorkodva látom, hogy néhányan megirigyelték Sherman hétvégi one man showját😊
Pedig Brady-t már a SB sem érdekli... Ahogy itt olvasom lehet, hogy a kőművesnek igaza is van...12
Engem sem érdekel, ahogy PM meg a ritka szimpatikus emberekből álló Seahawks parádézik 😛Wyatt
Kiégtél mi? 😉
több mint 12 éve
Pedig Brady-t már a SB sem érdekli... Ahogy itt olvasom lehet, hogy a kőművesnek igaza is van...[/quote]
Engem sem érdekel, ahogy PM meg a ritka szimpatikus emberekből álló Seahawks parádézik 😛

több mint 12 éve
12 Seattle Seahawks 291 — Minimum 3 karakter!
Pedig Brady-t már a SB sem érdekli... Ahogy itt olvasom lehet, hogy a kőművesnek igaza is van...

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ian Rapaport szerint JMD kiszállt a Cleveland HC posztért folyó versenyből.

Amekkora insider az a pali, amondó vagyok, hogy most kezdhettek el igazán reménykedni. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Persze, lehet ezt elemezni körbe-körbe, meg is tette részletesen Robilluma is, te is, más is, mindenhol van igazásg, és valóban nem lehet 1 (2,3) ember nyakába varrni az évek óta tartó PO-suck-ot, csak annyit tennék hozzá, hogy egy SB-t egy csapat nyer mindig, nem egy ember, de ahogy egy házat is egy team húz fel, mégis elég ahhoz egy ember is, hogy ezt megakadályozza. Márpedig ha ez a destruktív vagy csak simán alkalmatlan, esetleg kiöregedett szaki pont a főépítész, vagy a kivitelezők főnöke, akkor nagy az esély rá, hogy az a ház nem fog elkészülni.Sobri Jóska
Ha jól értem azt javaslod, hogy dőljetek hátra, tegyétek fel a kezeteket és mondjátok ki: itt ház nem lesz egy ideig, majd térjünk vissza az építésre 3-4 év múlva? Nekem ez következik abból amit írtál, tekintve, hogy a főépítészt még évekig olyan szerződés köti, amiből csak úgy lehet kilépni, hogy akkor nem marad pénz a házra.
Nem lesz egy kicsit unalmas így a következő 3-4 év? 😊peterk2005
Én azt mondom, hogy ez a tojás büdös.
Nem azt, hogy tojok jobbat, sem pedig, hogy mit kéne készíteni belőle.Sobri Jóska
Trükkös ember vagy te Jóska. 😊 Úgy csinálsz, mintha te csak a hírnök lennél, mintha létezne olyan, hogy egy fórumon valaki nem saját magának a hírnöke. 😊