New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Imádom ezeket az elemzéseket olvasni, de valójában ha lenne egy olyan irányító, akiben van tűz, győzniakarás, nem lenne chocker, akkor lenne esélyünk SB-t nyerni.Vagy szerezni egy olyan koordinátort aki nem a chokert hozza ki Bradyből. Brady kiégésén kívül az is nagy különbség a Super Bowlt nyert csapatok és a mostani között, hogy volt egy Crennel, Weis koordinátor duó, akik mellett valódi HC-ként tudott működni Belichick is. Helyettük van a középszerű Patricia és McDaniels.
Sobri Jóska
Pénzügyileg motivált, győzni akaró irányítót szerezni, aki szerinted sem az olcsójános Kapernick, Russell Wilson kategória, sajnos pénzbe kerül, amire még kevésbé van keret, mint elit védelmet építeni, amihez mostanra azért túl sok elem már nem hiányzik a tehetség oldalán. Tekintve, hogy laza 18 milliót kellene hozzá benyelni, vagy megtartani 15-ért Bradyt, hogy high five-ot osztogasson a kispadon vagy tisztogassa Tebow sisakját.
több mint 12 éve
Imádom ezeket az elemzéseket olvasni, de valójában ha lenne egy olyan irányító, akiben van tűz, győzniakarás, nem lenne chocker, akkor lenne esélyünk SB-t nyerni.Vagy persze ez nem feltétlenül szükséges, de akkor meg kéne egy brutál védelem (mint a Seattleé vagy a Friscoé), és akkor egy kezdő, de nem beszari is megtenné, mint Russel vagy Kaepernick. Vagy mint Brady a kétezres évek elején.
Csak ugye a brutál védelmekben az a közös, hogy van rájuk pénz, amihez meg ugye nem jó alapfeltétel egy brutál sokat kereső kiégett, vagy alulmotivált irányító.
Az elmúlt 15 év összes bajnokcsapatában vagy egy igazi leader, ezerfokon égő, motivált írányító volt, vagy egy brutális védelem. Vagy mindkettő.
És lehet azon gondolkodni, hogy mit könnyebb találni: motivált irányítót, vagy egy komplett védelmet...
több mint 12 éve
Éves szinten biztos többet akar Talib, kérdés mennyi az a garantált amiért marad. Szerintem kb. 4 év 25-30 millió 10-12 garantálttal a minimum.Még ha Edelman megy is, Talib nem lesz olcsó. Én arra tartalékolnék.zinedine5Talib idén 4.8 millióért maradt. Ennél többet éves szinten mondjuk egy 3 éves szerződés keretében tekintve a sérülékenységét sztem nem lehet neki adni. Lehetőleg a garantált összeget is vissza kellene fogni. Ha választani kellene, akkor inkább Edelman maradjon.
Egy újra egészséges Wilfork, Kelly kezdővel v. draft/FA útján megerősített védőfallal rendben van a Dennard, Ryan, Arrington trió.DoM
(Gost, Mankins és Gregory variálás is lehet még a szerződéseknél.)
több mint 12 éve
Connolly, Adrian W, Sopoaga cutból összejön 6.6 millió. Vagyis 108 millióval állna a Pats (és 48 játékossal). Ebből még lejön az a négy millió, amit idén spóroltak meg. 2013-ban 123 millió volt a cap limit. Ez 19 millió cap room, meg amivel emelkedik a limit. Ebből levonjuk a 8.5 millió dead money-t. Marad kb. 10 millió, amivel játszani lehet. Wilfork szerződéshosszabbítással talán lejjebb nyomható a 2014-es cap numberje legalább 2-3 millióval.Overthecap számait használtam: overthecap.com/teamcap.php?Team=Patriots&Year=2014
Komp pick valószínűleg lesz mert Welker, Chung, Woodhead és D. Thomas távozásával szemben csak Amendola és Svitek jött.
Dansby szerintem felesleges lenne, mert Mayo visszamehetnek Mike-nak főállásban, Collins a másik LB willként, Hightower meg marad csak base-ban SAM-nek.
több mint 12 éve
arra maradna a Sopoaga cutból és az idei maradék 4millából. Blounthoz sem ragaszkodnék ha annyira kell RB majd jön a 4.kör környékén. Jó lenne tudni milyen kompenzációs pickeket kaphatunk idénMég ha Edelman megy is, Talib nem lesz olcsó. Én arra tartalékolnék.zinedine5És akkor egy kis elmélkedés:Két évre kapna 8 millát, vagy évente 8-at? Előbbiért nem hinném, hogy feltétlen jönne, utóbbiért meg ne jöjjön.
VW cut (idén 33 éves és egy ilyen szakadásból felépülni több, mint rizikófaktor) Dead 3.6M keletkezne+8 M cap hit
Így DT kellene a draft első köréből.
Ebből a 8 millából jöhet Karlos Dansby 2 évre (Spikes mehet, Fletcher marad kb 1M/év)
DoMnak volt a pats.hu-n egy elemzése, hogy a D-line nem VW hanem Kelly elvesztését érezte meg, középről hasonló nyomást helyezett a QB-ra, mint Jonesék a szélről.Chris Jones, Siliga, Vellano pedig kiváló backupok lehetnek.gordon
Meg ki helyére?
Mayo? Hightowert leírjuk?Wyatt
több mint 12 éve
Még ha Edelman megy is, Talib nem lesz olcsó. Én arra tartalékolnék.zinedine5Talib idén 4.8 millióért maradt. Ennél többet éves szinten mondjuk egy 3 éves szerződés keretében tekintve a sérülékenységét sztem nem lehet neki adni. Lehetőleg a garantált összeget is vissza kellene fogni. Ha választani kellene, akkor inkább Edelman maradjon.
Egy újra egészséges Wilfork, Kelly kezdővel v. draft/FA útján megerősített védőfallal rendben van a Dennard, Ryan, Arrington trió.
több mint 12 éve
Még ha Edelman megy is, Talib nem lesz olcsó. Én arra tartalékolnék.És akkor egy kis elmélkedés:Két évre kapna 8 millát, vagy évente 8-at? Előbbiért nem hinném, hogy feltétlen jönne, utóbbiért meg ne jöjjön.
VW cut (idén 33 éves és egy ilyen szakadásból felépülni több, mint rizikófaktor) Dead 3.6M keletkezne+8 M cap hit
Ebből a 8 millából jöhet Karlos Dansby 2 évre (Spikes mehet, Fletcher marad kb 1M/év)
DoMnak volt a pats.hu-n egy elemzése, hogy a D-line nem VW hanem Kelly elvesztését érezte meg, középről hasonló nyomást helyezett a QB-ra, mint Jonesék a szélről.Chris Jones, Siliga, Vellano pedig kiváló backupok lehetnek.gordon
Meg ki helyére?
több mint 12 éve
2 évre ,nem mondanám igy ki nyíltan, hogy leírom HT-t 😀 hanem emlékszem a szezon elején Mayo sérüléséig nagy százalékban nyomtuk 3-4benKét évre kapna 8 millát, vagy évente 8-at? Előbbiért nem hinném, hogy feltétlen jönne, utóbbiért meg ne jöjjön.Az első dolog, hogy TB elé falat rakunk, szvsz Wendell teljesítménye húzta le Mankinsék teljesítményét is.Melyiket látnátok szívesebben, Connolly C és draft vagy FA G, vagy jöjjön egy igazi C és Connolly marad G? Elkapót nem hoznék, fiatalok vannak elegen, így draft nem játszik (kivéve ha valaki sokat csúszik, egy hátsó körösért lehet), FA-ból pedig elég kicsi a beválási arány.biepetOlyat nem lehet, hogy C és G is jöjjön? 😊
Wendell nagyon gyenge volt idén, én kezdőnek biztos nem igazolnám vissza.
Bár azt itthonról nem igazán tudom eldönteni, hogy azért volt-e ilyen gyenge, mert Mankins és/vagy Connolly teljesítménye lehúzta az övét is.
Jó lenne végre egy domináns C aki egy az egyben meg tudja tartani a 330-350 fontos NT/DT-ket. Én már Koppen óta vagyok egy ilyen C-re. Azt gondolom, hogy egy ilyen játékos a két OG teljesítményét is feljavítaná.
Tehát az én voksom: CSinisa
Szóval FA C jöjjön és ha lehet akkor Alex Mack
TJ Moe, Amendola, Boyce, Dunn gyakorlatilag ugyanazt tudják, mint Edelman, sajnálnám Minitront de félek túl sokat kér majd és a fentiek élő szerződéssel rendelkeznek.
Elvileg van fizikális elkapónk is aki a TC-n királykodott a sérüléséig: Harrison (190/105).
Egy elkapó TE kell a 2. körből, szerintem a felértékelődött TE játék miatt a 3.-4. körben már nem lesz minőségi, nekünk pedig nincs időnk felépítgetni valakit.
És akkor egy kis elmélkedés:
Meg ki helyére?
több mint 12 éve
Asamoah, Schwartz duóból az egyiket olcsóbb lenne megszerezni mint Macket, a Chiefs csak nem igazolja vissza mindkettőjüket még a piac nyitása előtt. Így a drafton elég lehet centert vadászni, s átmenetileg megtartani Wendell v. Connolly (nála cut után visszaigazolva) minimálbér közeliért.
több mint 12 éve
Két évre kapna 8 millát, vagy évente 8-at? Előbbiért nem hinném, hogy feltétlen jönne, utóbbiért meg ne jöjjön.Az első dolog, hogy TB elé falat rakunk, szvsz Wendell teljesítménye húzta le Mankinsék teljesítményét is.Melyiket látnátok szívesebben, Connolly C és draft vagy FA G, vagy jöjjön egy igazi C és Connolly marad G? Elkapót nem hoznék, fiatalok vannak elegen, így draft nem játszik (kivéve ha valaki sokat csúszik, egy hátsó körösért lehet), FA-ból pedig elég kicsi a beválási arány.biepetOlyat nem lehet, hogy C és G is jöjjön? 😊
Bár azt itthonról nem igazán tudom eldönteni, hogy azért volt-e ilyen gyenge, mert Mankins és/vagy Connolly teljesítménye lehúzta az övét is.
Jó lenne végre egy domináns C aki egy az egyben meg tudja tartani a 330-350 fontos NT/DT-ket. Én már Koppen óta vagyok egy ilyen C-re. Azt gondolom, hogy egy ilyen játékos a két OG teljesítményét is feljavítaná.
TJ Moe, Amendola, Boyce, Dunn gyakorlatilag ugyanazt tudják, mint Edelman, sajnálnám Minitront de félek túl sokat kér majd és a fentiek élő szerződéssel rendelkeznek.
Elvileg van fizikális elkapónk is aki a TC-n királykodott a sérüléséig: Harrison (190/105).
Egy elkapó TE kell a 2. körből, szerintem a felértékelődött TE játék miatt a 3.-4. körben már nem lesz minőségi, nekünk pedig nincs időnk felépítgetni valakit.
Meg ki helyére?
Mayo? Hightowert leírjuk?

több mint 12 éve
Az első dolog, hogy TB elé falat rakunk, szvsz Wendell teljesítménye húzta le Mankinsék teljesítményét is.Melyiket látnátok szívesebben, Connolly C és draft vagy FA G, vagy jöjjön egy igazi C és Connolly marad G? Elkapót nem hoznék, fiatalok vannak elegen, így draft nem játszik (kivéve ha valaki sokat csúszik, egy hátsó körösért lehet), FA-ból pedig elég kicsi a beválási arány.biepetOlyat nem lehet, hogy C és G is jöjjön? 😊
DoMnak volt a pats.hu-n egy elemzése, hogy a D-line nem VW hanem Kelly elvesztését érezte meg, középről hasonló nyomást helyezett a QB-ra, mint Jonesék a szélről.Chris Jones, Siliga, Vellano pedig kiváló backupok lehetnek.
több mint 12 éve
Anno nem tudom melyik drafton amikor 2/1-re behuztuk totál porcelán CB-t akkor még bent volt Stefan Wisnyevszki (bocsi a fonetikért) tudom DoM nagyon várta volna hozzánk...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Melyiket látnátok szívesebben, Connolly C és draft vagy FA G, vagy jöjjön egy igazi C és Connolly marad G? Elkapót nem hoznék, fiatalok vannak elegen, így draft nem játszik (kivéve ha valaki sokat csúszik, egy hátsó körösért lehet), FA-ból pedig elég kicsi a beválási arány.biepetOlyat nem lehet, hogy C és G is jöjjön? 😊
Tehát az én voksom: C
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Melyiket látnátok szívesebben, Connolly C és draft vagy FA G, vagy jöjjön egy igazi C és Connolly marad G? Elkapót nem hoznék, fiatalok vannak elegen, így draft nem játszik (kivéve ha valaki sokat csúszik, egy hátsó körösért lehet), FA-ból pedig elég kicsi a beválási arány.
több mint 12 éve
Szerintem Dobson is jó lesz majd, Moe-ban is nagyon bízom (adott esetben simán lehet nála is egy Edelman szintű berobbanás, ha lehetőséget kap)Nem feltétlen kell egy elit WR (bár Dobsonban van lehetőség), elég, ha az újoncok tényleg előre tudnak lépni egy masszívat, Dola meg felépül teljesen. Ha találunk a 3-4. körben egy jó elkapó TE-t, akkor ez a támadósor már alapból sokkal jobb lesz, persze nagy kérdés, hogy a rájátszásban fogunk-e valami pozitívat csinálni majd. Mindenesetre az sem kéne, hogy átessünk megint a túloldalra, és csak azzal akarjunk nyerni, hogy a fejlődött WR-ek, Edelman, Gronko+TE majd megoldja, Brady 5000+ 40 TD+ számokat hozzon, hanem igenis próbáljunk meg továbbra is a futójátékra is támaszkodni. Ez a védelem már csak a felépülőkkel is top10-es lehet, annyi, hogy a 3. és hosszúk levédekezésére jó lenne, ha találnánk már ki valamit 😛 De ez is javulni fog majd szerintem. Jó lesz ez, csak használjuk majd ki (jó lenne megint egy erős draft, plusz egy-két jó kukázás 😊 )

több mint 12 éve
Az első és második negyedben főleg 1, max 2 safety-vel állt fel a Denver hátul coverben védekezni..A jobbszélső LOS-hoz közel álló CB Cromartie volt, akit egy az egyben többször megvert Edelman, Vereen és Collie is..Attól függetlenül, hogy elég agresszívan játszott ellenük..A zónára felállt CB és LB soruk nem tudott odaérni a szélre irányuló passzokra és futásokra szinte soha időben..4-8 yardokat simán lehetett hozni, ilyen játékokkal..Nekünk pedig lassú 1st downok kellettek volna az első félidőben..A hátsó hosszú passzokat Edelman, Slater, majd Dobson irányába ezért is merte bevállalni Brady mert egyedül maradt az 1 szem safetyvel a WR..Sajna a passzokat rendre elszúrta Tom apó..Pedig Dobson a vasárnap meccsen nagyon szépen játszotta szinte mindig tisztára magát..Másképp is alakulhatott volna a meccs kezdete..Azért mert a Denver az első 3 negyedben coverben védekezett, sokkal jobban működhettek volna a slot passzok, mivel a 3 kis WR teljesen széthúzta a pályát..Ezért is tudtak működni a TE passzok középen..Mulligan, majd Hóember megindulásánál szinte felüvöltöttem, hogy végre-végre látják, hogy mi működhet..S aztán ki is pukkadt a TE-FB lufim..S e mellett működhetett volna a szélre irányuló futás is, mert Vereen meg simán meglépett 2x is az oldalvonal mellet..
Na de mindegy..Fölösleges utólag okosnak lenni..
Meg kell tartani Minitront, mert ő a legstabilabb WR a csaaatban...Egy egészséges Dolával & Gronkkal együtt kifejezetten erősek lesznek..Dobson meglépi a 2. éves nagyugrását, s reméljük végig egészséges marad..Thompkins, Boyce, s T.J. Moe pedig jó lesz backupnak..De mondjuk mindenképpen örülnék egy új, használható TE-nek, s egy fizikálisabb, magas WR-nek..Wyatt Gordon fétisét már értem.. 😀 Örülnék, ha erre a 2 pozícióba 2 nevet hoznánk a FA piacról..Én Deckernek adnék egy nagyobb összeget, hogy minket válasszon..
Szerintem a 2014-es egészséges O# kifejezetten ponterős alakulat lesz...Remélem a vezetés végre belátja, hogy Brady alá is kellene végre egy kicsit dolgozni..Kell neki is 4 igazán használható, stabil célpont, ha gyűrűt akarunk..Mi pedig akarunk szerintem..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Ennyi, máshogy álltak hozzá plusz 17-nél, mint +7-nél. Ott bőven elég volt nekik, hogy lassan kapjanak pontokat, még a TD is belefért, csak hosszú TD ne legyen egyből, amivel még talán visszajöhet az ellen, ha végig ugyanazt csinálták volna, mint az elején, valszeg akkor se találtunk volna nagy TD-t, és nem hogy 16, még 10 pont sem valószínű, hogy meglett volna, de nem akartak valszeg csak azért keménykedni, hátha mégis. Bőven belefért ez nekik, egy pillanatig volt kb esélyünk, amíg a 2 pontoshoz felálltunk. Onnantól szinte semmiÉn úgy láttam, hogy a 4. negyedben a Broncos alapvetően preventben védekezett, a cél a nagy játék megakadályozása volt, azért engedtek teret a rövid és középhosszú elkapásoknak. Ameddig coverben védekeztek, ezek a játékok sem sikerültek. Edelman TD-jénél pedig elváltották magukat a védők.BurkusAz elismerést köszönöm, de csak amiatt néztem újra, mert meg akartam győződni arról, hogy tényleg annyira rossz volt az O# tervünk, mint ahogy elsőre láttam, vagy látok most valami elképzelés szikrákat is..Hát megnézetem megint a meccset... 😕Szvsz. akkor BB is menne... Nem hiszem, hogy híve a "new sheriff in the town" esetnek. Ez látszik abból is, hogy mi igen ritkán hozunk kívülről edzőt bármilyen posztra.
Kraft helyében simán elküldeném JMD-t, s minden pénzt megadnék, sőt 4-5 éven belül HC állást is beajánlanék Adam Gase-nek...Sajnos élvezet volt nézni a Denver fantáziadús O# hívásait..Valami ilyesmi kellene nálunk is..Mert az emberanyag simán megvan hozzá.. Remélem lesz változás ezen a fronton..kyobalu
A Romeo Crennel - Charlie Weiss párost miért nem próbáljuk visszhozni? Végül is három SB-t nyert velük. Tudom, hogy Crennel a Texans DC lett, de ezek szerint elérhető opció volt.
Azért érdekes kis társaság van itt, a szezon során hányszor fényezte mindenki BB-t és azt a mágiát, hogy ebből a keretből milyen meccsekre tudott nyerő csapatot összerakni... Most meg lassan őt is elküldenétek. Holott azért közvélekedés, hogy a jelenlegi legnagyobb edző, sőt minden idők egyik legnagyobbika. Nekem BB jelenléte többet számít mint Bradyé.
Hogy megnézted a meccset újra, minden elismerésem. Ez szimpla mazochizmus. 😊Burkus
S meglepődtem magamon, DE láttam...Csak nem értem, hogy miért csak a 4. negyedben vettük elő azt ami működött volna az egész meccsen..
Újranézve nekem úgy tűnt, hogy alapvetően futásra rendeződtünk be, hogy arra álljanak fel szinte mindig, s abból csinálunk "trükkös" playaction passzt, nagy játékokat..Szerintem, ha ezek a passzok 8-15 yardra mennek, s főleg szélekre akkor simán verjük a Denvert..Uraljuk az időt, lassan haladunk előre, s lent tartjuk a pályáról Manninget..
A screen passzok nagyon ültek, főleg akkor amikor mindhárom slot WR fenn volt a pályán..Annyira szépen keresztbe mozogtak, s széthúzták a pálya közepét, hogy élmény volt nézni..Jól játszott Minitron és Collie is..Dobsont én többször játszottam volna meg ilyen helyzetekben, mert visszanézve, szinte mindig leszakadt a védőjétől 2-3 yardra...A ritkán használt TE duó bevonása a játékba nagyon működött..Hómanónak egy dropja volt a 4. negyedben, de azt inkább Brady dobta rosszul...Ezt is jobban kellett volna erőltetni..A TE védekezésük több volt mint ergya..Véleményem alapján a szélső futások, Vereen-nek dobott szélső passzok, rövid slantes kereszt slot WR routok nagyon működtek...S élmény volt nézni, ahogy Brady párszor áthívta a passzjátékot, s Vereennek és Ridley-nek adta a bőrt, aki szétszívatta a LB sort s simán hoztak 6-10 yardokat futással.. (Nemcsak Peyton képes erre a ligában..).Egyszerűen nem értem, hogy miért nem ezzel operáltunk a 2. negyed végétől..Érthetetlen..Pedig én csak egy "fotelszurkoló" vagyok, aki kezdi kapisgálni a sémákat, s rendszereket..Akkor ezt hogy nem látták nálunk az edzők??? Főleg O# oldalon?
Persze Payton szétalázta a secondaryt, s oda dobált ahova akart,s simán felraktak 26 pontot, de véleményem alapján helyes O# stratégia váltással egy nagyon szoros meccs is lehetett volna...Sőőt!!!
A másik téma:
Azért mert kritikát merek megfogalmazni BB-vel, az nem azt jelenti, hogy bármikor is el szeretném küldeni..Amit idén kihozott ebből a teljesen újonc, majd később kórház válogatott csapatból, az maga a csoda..Szerintem nem nagyon van edző az NFL-ben aki ezt utána tudná csinálni..DE az év legfontosabb meccsén betlizett, s engedte a lieblingét hülye ámokfutásba, s szabad kezet adott akkor is neki, amikor már látszott, hogy bukóban van a parti..S nem mertek váltani, csak az utolsó negyedben..Nem csak Patriciával kellett volna megbeszélni a D# hülyeségeit és amatőr hibáit, helyezkedéseit meccs közben, hanem odaszólni a túlértékelt O# koordinátornak, hogy figyelj már Josh, ez a 3 pont q....a kevés, kezdjünk már pörögni,vegyük elő a működő dolgokat, mert ledarálnak!!!
Az ő felelőssége legalább akkora, mint JMD-é!!
Adam Gase-t pedig azért mertem felhozni, mert a napokban éppen Manning dícsérte agyon, hogy milyen sokat hozzá tesz az O# munkájukhoz, mennyit agyal, s hajnalban mennyit e-maileznek egymással az új ötleteken..Ráadásul a meccsen a Tamme TD-nél, s a meccs végén az utolsó mindent eldöntő 1st down-nál mindkét hívás Gase döntése volt..Amikkel rendesen szétszívattak minket..Nem mondom, hogy nem kell a Denver O# sikerességéhez Manning profizmusa, s "zseniális" meglátásai, de az biztos, hogy ez a Gase gyerek, egy tökös, meglepő, s egyben hatékony terveket szövőgető profi O# koordinátor lett, akit bármikor jobban nézegetnék a mi kispadunkon, mint JMD-t..
Hogy erre kevés az esély, arról én nem tehetek..De ha én lennék a tulajdonos, azért egy telefont megérne nálam..
BB maradjon csak nálunk..De szerintem Brady visszavonulása után ő is szögre akasztja a cipőt, meg a tollat..
Bocsi, hogy hosszú voltam.. De rövidebben nem tudom.. 😀kyobalu

több mint 12 éve
Én úgy láttam, hogy a 4. negyedben a Broncos alapvetően preventben védekezett, a cél a nagy játék megakadályozása volt, azért engedtek teret a rövid és középhosszú elkapásoknak. Ameddig coverben védekeztek, ezek a játékok sem sikerültek. Edelman TD-jénél pedig elváltották magukat a védők.Az elismerést köszönöm, de csak amiatt néztem újra, mert meg akartam győződni arról, hogy tényleg annyira rossz volt az O# tervünk, mint ahogy elsőre láttam, vagy látok most valami elképzelés szikrákat is..Hát megnézetem megint a meccset... 😕Szvsz. akkor BB is menne... Nem hiszem, hogy híve a "new sheriff in the town" esetnek. Ez látszik abból is, hogy mi igen ritkán hozunk kívülről edzőt bármilyen posztra.
Kraft helyében simán elküldeném JMD-t, s minden pénzt megadnék, sőt 4-5 éven belül HC állást is beajánlanék Adam Gase-nek...Sajnos élvezet volt nézni a Denver fantáziadús O# hívásait..Valami ilyesmi kellene nálunk is..Mert az emberanyag simán megvan hozzá.. Remélem lesz változás ezen a fronton..kyobalu
A Romeo Crennel - Charlie Weiss párost miért nem próbáljuk visszhozni? Végül is három SB-t nyert velük. Tudom, hogy Crennel a Texans DC lett, de ezek szerint elérhető opció volt.
Azért érdekes kis társaság van itt, a szezon során hányszor fényezte mindenki BB-t és azt a mágiát, hogy ebből a keretből milyen meccsekre tudott nyerő csapatot összerakni... Most meg lassan őt is elküldenétek. Holott azért közvélekedés, hogy a jelenlegi legnagyobb edző, sőt minden idők egyik legnagyobbika. Nekem BB jelenléte többet számít mint Bradyé.
Hogy megnézted a meccset újra, minden elismerésem. Ez szimpla mazochizmus. 😊Burkus
S meglepődtem magamon, DE láttam...Csak nem értem, hogy miért csak a 4. negyedben vettük elő azt ami működött volna az egész meccsen..
Újranézve nekem úgy tűnt, hogy alapvetően futásra rendeződtünk be, hogy arra álljanak fel szinte mindig, s abból csinálunk "trükkös" playaction passzt, nagy játékokat..Szerintem, ha ezek a passzok 8-15 yardra mennek, s főleg szélekre akkor simán verjük a Denvert..Uraljuk az időt, lassan haladunk előre, s lent tartjuk a pályáról Manninget..
A screen passzok nagyon ültek, főleg akkor amikor mindhárom slot WR fenn volt a pályán..Annyira szépen keresztbe mozogtak, s széthúzták a pálya közepét, hogy élmény volt nézni..Jól játszott Minitron és Collie is..Dobsont én többször játszottam volna meg ilyen helyzetekben, mert visszanézve, szinte mindig leszakadt a védőjétől 2-3 yardra...A ritkán használt TE duó bevonása a játékba nagyon működött..Hómanónak egy dropja volt a 4. negyedben, de azt inkább Brady dobta rosszul...Ezt is jobban kellett volna erőltetni..A TE védekezésük több volt mint ergya..Véleményem alapján a szélső futások, Vereen-nek dobott szélső passzok, rövid slantes kereszt slot WR routok nagyon működtek...S élmény volt nézni, ahogy Brady párszor áthívta a passzjátékot, s Vereennek és Ridley-nek adta a bőrt, aki szétszívatta a LB sort s simán hoztak 6-10 yardokat futással.. (Nemcsak Peyton képes erre a ligában..).Egyszerűen nem értem, hogy miért nem ezzel operáltunk a 2. negyed végétől..Érthetetlen..Pedig én csak egy "fotelszurkoló" vagyok, aki kezdi kapisgálni a sémákat, s rendszereket..Akkor ezt hogy nem látták nálunk az edzők??? Főleg O# oldalon?
Persze Payton szétalázta a secondaryt, s oda dobált ahova akart,s simán felraktak 26 pontot, de véleményem alapján helyes O# stratégia váltással egy nagyon szoros meccs is lehetett volna...Sőőt!!!
A másik téma:
Azért mert kritikát merek megfogalmazni BB-vel, az nem azt jelenti, hogy bármikor is el szeretném küldeni..Amit idén kihozott ebből a teljesen újonc, majd később kórház válogatott csapatból, az maga a csoda..Szerintem nem nagyon van edző az NFL-ben aki ezt utána tudná csinálni..DE az év legfontosabb meccsén betlizett, s engedte a lieblingét hülye ámokfutásba, s szabad kezet adott akkor is neki, amikor már látszott, hogy bukóban van a parti..S nem mertek váltani, csak az utolsó negyedben..Nem csak Patriciával kellett volna megbeszélni a D# hülyeségeit és amatőr hibáit, helyezkedéseit meccs közben, hanem odaszólni a túlértékelt O# koordinátornak, hogy figyelj már Josh, ez a 3 pont q....a kevés, kezdjünk már pörögni,vegyük elő a működő dolgokat, mert ledarálnak!!!
Adam Gase-t pedig azért mertem felhozni, mert a napokban éppen Manning dícsérte agyon, hogy milyen sokat hozzá tesz az O# munkájukhoz, mennyit agyal, s hajnalban mennyit e-maileznek egymással az új ötleteken..Ráadásul a meccsen a Tamme TD-nél, s a meccs végén az utolsó mindent eldöntő 1st down-nál mindkét hívás Gase döntése volt..Amikkel rendesen szétszívattak minket..Nem mondom, hogy nem kell a Denver O# sikerességéhez Manning profizmusa, s "zseniális" meglátásai, de az biztos, hogy ez a Gase gyerek, egy tökös, meglepő, s egyben hatékony terveket szövőgető profi O# koordinátor lett, akit bármikor jobban nézegetnék a mi kispadunkon, mint JMD-t..
Hogy erre kevés az esély, arról én nem tehetek..De ha én lennék a tulajdonos, azért egy telefont megérne nálam..
BB maradjon csak nálunk..De szerintem Brady visszavonulása után ő is szögre akasztja a cipőt, meg a tollat..
Bocsi, hogy hosszú voltam.. De rövidebben nem tudom.. 😀kyobalu
több mint 12 éve
Az elismerést köszönöm, de csak amiatt néztem újra, mert meg akartam győződni arról, hogy tényleg annyira rossz volt az O# tervünk, mint ahogy elsőre láttam, vagy látok most valami elképzelés szikrákat is..Hát megnézetem megint a meccset... 😕Szvsz. akkor BB is menne... Nem hiszem, hogy híve a "new sheriff in the town" esetnek. Ez látszik abból is, hogy mi igen ritkán hozunk kívülről edzőt bármilyen posztra.
A másik téma:
Bocsi, hogy hosszú voltam.. De rövidebben nem tudom.. 😀
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Maximálisan egyetértek, annyi különbséggel, hogy szerintem JE11 ebbe az évbe megmutatta, hogy elég zoraj kis slot elkapó, aki ráadásul tudja pótolni West. Én kicsit amúgy fizikálisabb WR -t látok benne mint Welkerbe, és kicsit lendületesebb a játéka, mint anno 83-nak. Szerintem. Reménykedek benne, sőt, fohászkodok hogy megtartsuk 😀 A többi rookie WR meg gyakoroljon meg igyon varázsitalt, és ne sérüljön le, Tom papa meg rázza le magáról ezt a makacs "kedvenc célpont" dolgot, és passzoljon mindenkinek aki üresre játsza magát.Én ezt a Brady kémia dolgot se nagyon értem. Amikor egészséges volt Thompkins és Dobson azért passzolt nekik elég szépen Brady. Konkrétan ha nem bízott volna bennük, nem nyertük volna meg a Saints elleni meccset.FViktor93Az az érzésem, hogy ez a kémia dolog igazából egy média által kreált jelző, ami mögött egészen egyszerűen az van, hogy Brady hajlamos magának kinézni egy kedvencet és őt tömni labdával. Amikor nagy baj van, akkor néha elszakad ettől, de amint lehet, ismét visszatér ehhez a trendhez. Idén eltűnt minden korábbi kedvence, és mi lett? Kinézte magának Edelman-t, őt tömte lasztival. Ez mutatja azt is, hogy tudna ő bárkinek dobni, mert szvsz Edelman messze nem az az elit tehetség, amit Brady csinált belőle. Szimpatikus, jó kis elkapó, de nem Anre Johnson-i, Brandon Marshall-i számokkal.
Hogy ez a beidegződés miből gyökerezik, az jó kérdés, de elég egyértelműen látszik. Halvány gyanúm, hogy lehet, hogy 2006-2007 környékén rögződött ez neki, amikor game managerből elit passerré lett és pont akkor érkezett neki Moss, akit tömhetett labdával. Valahonnak onnan eredhet a dolog, mert előtte kifejezetten nem volt ilyen, utána meg kifejezetten minden évben volt kedvence.
Lehet, hogy neki is jót tenne egy új QB coach vagy OC. Nem istenkáromlás ez. Manning-en 16 év után látom, hogy nagyon jót tett neki Adam Gase. Gazdagabb, változatosabb lett a játéka, és eltűnt néhány olyan rossz beidegződése ami az utóbbi években azért jellemezte a játékát (erőltetett bizonyos playeket, felesleges kockázatot vállalt, stb.) Gase keze alatt ebből egy csomó minden eltűnt. Lehet, hogy Brady-nek is jót tenne egy váltás a coachingban.peterk2005
több mint 12 éve
Pepperért kár, jobb lett volna azt olvasni, hogy JMD hagyja el New Englandet..

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Őszintén, ha én lennék NFL QB, akkor én is gondolkodás nélkül a biztosabb WR felé dobnék, őt keresném először. Ez szvsz teljesen természetes. Mint ahogy Luck is lazán elosztogatja 7-9 WR-TE felé a labdákat, de mindig is Waynet keresi elsőként, érthetően. PM most más tészta, ő kurva jó volt a Coltsban is Wayneel és Clarkkal, még Harrison nélkül is, és utána jött a nyakműtétje.StezRodgers tud dobni névtelen senkiknek, ha lesérül a kezdő? Brees tud dobni? Luck pedig még tanuló fázisban van, és mellesleg nagyon nem örülnék, ha hasonló berögződést szedne össze, mert meló belőle utána kikeveredni.
A kedvenccel egyébként marha egyszerű a probléma. Csak annyi, hogy ha a védelem rájön, hogy mindig ugyanazt checkeled először, akkor a második drive-tól kezdve lekettőzik, ráállnak. És ha nem egy Megatronról van szó, akkor meg is fogják, aztán nézelődhetsz.
Gase szerepe pedig nem abban van, hogy haladni tud a Denver. Ezt Manning (meg az elit QB-k mindegyike) önmaga megoldja, ha van egy ilyen elkapó corpja. Gase szerepe abban volt, hogy bizonyos kulcs játékokban hívott remekül. Azokban, amiken egy drive megakadhat, egy goal line 3. kísérlet TD-vel végződhet vagy FG-al, stb. Ezekben a szitukban volt idén rendkívül gazdag a Denver play hívás. Te is ugyanúgy ismered PM-et mint én. Indy-ben az életben nem indított például pistolbol play-t. A read option-t ne is mondjam. PM meg a read option egy röhej, de mégis jópár ilyen playt játszottak nehéz szitukban. (Persze PM nem fut, de a post snap olvasás utáni handoff vagy passz szinte minden meccsen elő van véve párszor. Alapvetően más játék ez, mint a play action, amit világ életében nyomott - és nyom ma is. De ma nem csak azt.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Ez k.rva jó!!! 😊)))) Az egész "levél"! 😊Amendolának van még egy éve bizonyítani, ha nem megy, akkor a következő offseasonben már simán kirakhatjuk. Ha megy és menne Juliannek akkor lenne két normális elkapónk, plusz Gronk (ő 2015 után rakható ki kis-vállalható veszteséggel). Mellettük, ha egy bejönne a három újoncból már jó lenne.Hát ennél többet nem nagyon. Mondjuk éves átlagban két 5-6 millát kereső WR és egy szintén nem keveset evő TE mellett brutálisan jó támadósornak kéne itt lennie, valahogy azonban ez a hármas most mégsem meggyőzőWyattÉn még Edelmant sem fizetném túl, pedig szerintem kevesen bírják nálam jobban 😊WyattMit jelent a túl? Én egy Amendola-szerű szerződést tudnék elképzelni. 5 év 25-30 millió, 8-10 garantálttal. A következő évi capbe kb. 3 millióval számolhatnánk be és maradhatna lóvé Talibra is (aki drágább lesz).zinedine5
Más:
képzeletbeli levél tomtól billnek.
"I'm proud of what our team did this season. We lost one guy after another and we kept on trucking. But you can't ask me to keep pace with Peyton when he's cruising along in a Cadillac and I'm clunking after him in a lemon."
espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/10328393/what-tom-brady-wants-say-bill-belichick?ex_cid=espnapi_publiczinedine5
több mint 12 éve
Amendolának van még egy éve bizonyítani, ha nem megy, akkor a következő offseasonben már simán kirakhatjuk. Ha megy és menne Juliannek akkor lenne két normális elkapónk, plusz Gronk (ő 2015 után rakható ki kis-vállalható veszteséggel). Mellettük, ha egy bejönne a három újoncból már jó lenne.Hát ennél többet nem nagyon. Mondjuk éves átlagban két 5-6 millát kereső WR és egy szintén nem keveset evő TE mellett brutálisan jó támadósornak kéne itt lennie, valahogy azonban ez a hármas most mégsem meggyőzőWyattÉn még Edelmant sem fizetném túl, pedig szerintem kevesen bírják nálam jobban 😊WyattMit jelent a túl? Én egy Amendola-szerű szerződést tudnék elképzelni. 5 év 25-30 millió, 8-10 garantálttal. A következő évi capbe kb. 3 millióval számolhatnánk be és maradhatna lóvé Talibra is (aki drágább lesz).zinedine5
Más:
képzeletbeli levél tomtól billnek.
"I'm proud of what our team did this season. We lost one guy after another and we kept on trucking. But you can't ask me to keep pace with Peyton when he's cruising along in a Cadillac and I'm clunking after him in a lemon."
espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/10328393/what-tom-brady-wants-say-bill-belichick?ex_cid=espnapi_public
több mint 12 éve
Hát megnézetem megint a meccset... 😕Szvsz. akkor BB is menne... Nem hiszem, hogy híve a "new sheriff in the town" esetnek. Ez látszik abból is, hogy mi igen ritkán hozunk kívülről edzőt bármilyen posztra.
Hogy megnézted a meccset újra, minden elismerésem. Ez szimpla mazochizmus. 😊