New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem meg tök normális amúgy, hogy valakinek van kedvenc célpontja.Miért ne lenne az? Moss akkoriban mindent elkapott, mindenkit megvert, bárhová kapta a labdát, complete lett. ilyen alapon csodálkozol, ha egy QB érzi a veszélyt, akkor sokszor rögtön az ilyen biztosabbnak tűnő WR-ek felé néz, vagy dob? Nincsen jó helyzetben, ebből kifolyólag a passz is lehet, hogy szar lesz, de hát ha van ilyen csóka, aki még azt is leszedi, ez normális. Moss ilyen volt.
Amúgy Moss mellett Welkert ugyanúgy tömte lasztival Brady, szóval kifejezett kedvence nem volt kettejük közül.
Most meg mit csináljon? Van egy rakat újonca, akik azért tudnak kurva jól játszani, de amatőr hibákat is vétenek sokszor, ellenben visszajött Gronko, akit ismert már, tudta, mire képes, nyilván sokat is kereste. Ez vélhetően amiatt is van, mert Dobson és Thompkins másodpercek alatt sem tudta magát tisztára játszani.
Edelmant meg miért kezdte el ennyire hirtelen keresni Brady? Nyilván azért, mert az edzéseken baromira jól mentek felé a játékok, észrevette, hogy tisztára tudja magát játszani, nehezebb elkapásokat is megcsinál.
Őszintén, ha én lennék NFL QB, akkor én is gondolkodás nélkül a biztosabb WR felé dobnék, őt keresném először. Ez szvsz teljesen természetes.
Mint ahogy Luck is lazán elosztogatja 7-9 WR-TE felé a labdákat, de mindig is Waynet keresi elsőként, érthetően. PM most más tészta, ő kurva jó volt a Coltsban is Wayneel és Clarkkal, még Harrison nélkül is, és utána jött a nyakműtétje.
Neki nem jót tett az OC váltás, hanem kurva jó volt, kurva jó is maradt, de azért 2 remek célpont vagy 4? Mégsem mindegy. Őszintén Gase szerintem remek szakember, de ez jelenleg nem rajta múlik. Tökéletes lett az a támadógépezet és Gase távozásával is az lesz.
Amúgy meg Brady kiégett. Nincs luckja. 😀
több mint 12 éve
Hát megnézetem megint a meccset... 😕Kraft helyében simán elküldeném JMD-t, s minden pénzt megadnék, sőt 4-5 éven belül HC állást is beajánlanék Adam Gase-nek...Sajnos élvezet volt nézni a Denver fantáziadús O# hívásait..Valami ilyesmi kellene nálunk is..Mert az emberanyag simán megvan hozzá.. Remélem lesz változás ezen a fronton..
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Én ezt a Brady kémia dolgot se nagyon értem. Amikor egészséges volt Thompkins és Dobson azért passzolt nekik elég szépen Brady. Konkrétan ha nem bízott volna bennük, nem nyertük volna meg a Saints elleni meccset.FViktor93Az az érzésem, hogy ez a kémia dolog igazából egy média által kreált jelző, ami mögött egészen egyszerűen az van, hogy Brady hajlamos magának kinézni egy kedvencet és őt tömni labdával. Amikor nagy baj van, akkor néha elszakad ettől, de amint lehet, ismét visszatér ehhez a trendhez. Idén eltűnt minden korábbi kedvence, és mi lett? Kinézte magának Edelman-t, őt tömte lasztival. Ez mutatja azt is, hogy tudna ő bárkinek dobni, mert szvsz Edelman messze nem az az elit tehetség, amit Brady csinált belőle. Szimpatikus, jó kis elkapó, de nem Anre Johnson-i, Brandon Marshall-i számokkal.
Hogy ez a beidegződés miből gyökerezik, az jó kérdés, de elég egyértelműen látszik. Halvány gyanúm, hogy lehet, hogy 2006-2007 környékén rögződött ez neki, amikor game managerből elit passerré lett és pont akkor érkezett neki Moss, akit tömhetett labdával. Valahonnak onnan eredhet a dolog, mert előtte kifejezetten nem volt ilyen, utána meg kifejezetten minden évben volt kedvence.
Lehet, hogy neki is jót tenne egy új QB coach vagy OC. Nem istenkáromlás ez. Manning-en 16 év után látom, hogy nagyon jót tett neki Adam Gase. Gazdagabb, változatosabb lett a játéka, és eltűnt néhány olyan rossz beidegződése ami az utóbbi években azért jellemezte a játékát (erőltetett bizonyos playeket, felesleges kockázatot vállalt, stb.) Gase keze alatt ebből egy csomó minden eltűnt. Lehet, hogy Brady-nek is jót tenne egy váltás a coachingban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Hát ennél többet nem nagyon. Mondjuk éves átlagban két 5-6 millát kereső WR és egy szintén nem keveset evő TE mellett brutálisan jó támadósornak kéne itt lennie, valahogy azonban ez a hármas most mégsem meggyőzőÉn még Edelmant sem fizetném túl, pedig szerintem kevesen bírják nálam jobban 😊WyattMit jelent a túl? Én egy Amendola-szerű szerződést tudnék elképzelni. 5 év 25-30 millió, 8-10 garantálttal. A következő évi capbe kb. 3 millióval számolhatnánk be és maradhatna lóvé Talibra is (aki drágább lesz).zinedine5

több mint 12 éve
Végülis a 12 év alatt elért 8 főcsoport-döntő, de az utóbbi három évből három főcsoportdöntő is embertelenül jó teljesítmény.)peterk2005Végülis a Bills meg négyszer játszott egymás után SB-t...
több mint 12 éve
Azért ne, hogy már az legyen, hogy a Denvert is annyira érintette a sérülés,mint minket. Az oké, hogy az IR-re tett játékosok számá/minősége a meccsig kb. megegyezett. (Bár én ezzel se értek teljesen egyet), de év közben mennyivel több sérültünk volt. Náluk Wolfe/Miller/Harris kb. a szezon végére dőlt ki és év közben se bajlódtak annyi sérüléssel, illetve nem ugyanazokra a posztokra koncentrálódott hanem szépen eloszlott. Nálunk gyakorlatilag a DL/WR/TE sor teljesen leamortizálódott. Mi nem csak a szezon végére fogytunk el, mint a Denver hanem folyamatosan szezon elejétől fogva tele voltunk sérülttel.A sérüléseket a vasárnapi egymás elleni meccs apropóján vetettük össze (legalábbis Robilluma hozzászólását és az utána következő postokat is így értelmeztem). Ebben a tekintetben pedig mindegy, hogy ki mikor esett ki. A felvetés az volt, hogy vasárnap nagyságrendileg hasonló volt a két kórházválogatott mérete, amit a Denver jobban elviselt. Azóta is azon folyik a polémia, hogy miért? A keret nem volt olyan mély, a game planning nem volt jó, a meccs közbeni elemzés mondott csődöt, esetleg több faktor egyszerre.
Megnéztem volna őket is, hogy mit csinálnak, ha 3WR sérült az év nagy részében és a Wolfe/Harris/Miller hármas már mondjuk év közben kiesik. Lehet, hogy 1-2 meccsel több a vereség és nincs hazai pálya és akkor ez a meccs is másként alakul. Pl.: Mi nyerünk és akkor mindenki dicsérné az FO-t vagy el se jut idáig a Denver.tamasboldizsar
A "mi lett volna, ha"-ba sok értelme nincs belemenni. A tény az, hogy az alapszakaszban elért 12-4 a történteket nézve bravúros teljesítmény. Az viszont nincs az égre írva, hogy egy hasonló helyzetet a Denver ne tudott volna hasonlóan bravúrosan túlélni. Sose tudjuk meg, mi lett volna. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Annyi egyéb faktor is szerepet játszik egy idény során, hogy nem lehet úgy lefordítani utólag az idényt, hogy fordított esetben a Pats lett volna az első kiemelt, a Denver meg nem. Napi forma, az aktuális ellenfél formája, az ellenfél napi sérültjei, a szerencse vagy pechfaktor, stb. Még az olyan, az adott csapattól teljesen független tényezők is alaposat tekerhettek volna a történteken, mint pl. ha a Chiefs berúgja azt a FG-t és a Steelers kerül a playoffba. Utána más csapat nyerhetett volna a wild card körben, mással játszik a Pats, mással a Denver, stb.
Ráadásul szerintem (és ahogy észreveszem többen mások számára is) a kérdés nem egyszerűen az, hogy az idei csapat mire jutott vagy juthatott volna, ha nincs sérüléshullám, és a válasz sem csak az idei eseményekben keresendő. A Pats a 2007-es idény óta 12 playoff meccset játszott, 6-6-os mérleggel. A 12 meccsből összesen egy volt idegenben játszott meccs: a most vasárnapi. Az összes többi (a két semleges pályán lejátszott mellett) hazai meccs volt. Ilyen hazai meccsfölénnyel enyhén szólva sem veretes a mérleg. És, ha azt is figyelembe veszem, hogy ez alatt a 6 év alatt hány playoff meccset sikerült megnyerni jó formában levő "igazi" bajnokaspiráns ellen, ahol a Pats nem volt kétszámjegyű favorit, akkor tulajdonképpen egy ilyen csapatot látok: a két évvel ezelőtti Baltimore-t. És azt a meccset is ugye milyen emlékezetes körülmények között sikerült behúzni. Ez hat éves periódus, benne sok féle Patriots-al, a gyengébbtől egészen a rekordokat döntögetőig, a sok sérülést elszenvedőtől a gyakorlatilag szinte teljesen egészségesig. A végeredmény mégis összecseng: a playoff későbbi szakaszaiban a támadósor nem teljesít jól, hosszú évek óta. A körülményekhez mérten vasárnap is ez volt a helyzet. Kikaphatott volna a csapat úgy is, hogy minden tudását odatéve a pályára veszít az erősebb/szerencsésebb/stb. ellenfél ellen. De nem ez történt, hanem a korábbi évek alul teljesítő tendenciája kísértett.
(Persze az is igaz, hogy minden megközelítés kérdése. Lehet, hogy egyszerűen csak arról van szó, hogy az évezred eleji rendkívüli sikersorozat miatt a Pats is a Lakers féle dinasztia-csapdába került, ahol már semmi más eredmény nem jó, csak a végső győzelem. Végülis a 12 év alatt elért 8 főcsoport-döntő, de az utóbbi három évből három főcsoportdöntő is embertelenül jó teljesítmény.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Én még Edelmant sem fizetném túl, pedig szerintem kevesen bírják nálam jobban 😊WyattMit jelent a túl? Én egy Amendola-szerű szerződést tudnék elképzelni. 5 év 25-30 millió, 8-10 garantálttal. A következő évi capbe kb. 3 millióval számolhatnánk be és maradhatna lóvé Talibra is (aki drágább lesz).
több mint 12 éve
Bust max Dobson lehet, ő is csak kis túlzással, 3. kör alatt már nincs olyan, hogy bust, persze, lehetnek még szarok, remélem nem lesznek mondjuk 😊Wr-ek tekintetében nem lennénk annyira rosszak, a 3 rookie egész szépen muzsikált, mikor 100%osak voltak. KTnak és ADnek voltak brutál catch-ei, viszont Boyce-t nagyon nem használtuk, tán vagy returnerként...Viszont ami engem bosszant, az TB kémia mániája...elhiszem, hogy nem bízik annyira bennük, de az idei szezonban az volt ami eddig Gronkal..."nincs üres célpont 1 mp alatt, b*sszuk oda Juliannak, majd lösz valami" már komolyan azt vártam (szó szerint, holott nekem a Patsből #11 a best playa!) hogy mikor marad lent, és Out for season...amilyen terhelést kapott a srác (holott eddig alig voltak momentumai WRként, WW meg a 2 TE mellett) csoda hogy kibírta a szezont.DeXÉn ezt a Brady kémia dolgot se nagyon értem. Amikor egészséges volt Thompkins és Dobson azért passzolt nekik elég szépen Brady. Konkrétan ha nem bízott volna bennük, nem nyertük volna meg a Saints elleni meccset. Láthatóan akkor kezdte őket hanyagolni, amikor megsérültek. Ez meg olyan dolog, hogy én se szívesen dobnék egy sérült játékosnak. Egy plusz offseasonnel és sérülés mentesen Thompkins és Dobson megbízható célpont lehet. Nem lesz belőlük Megatron, de korrekt szélső elkapó simán. Boyceról keveset tudunk, de amikor játszott elég imponáló volt. Szép route futás, biztos kéz szóval ő is jó lehet. Persze lehet, hogy irgalmatlan bust lesz mindegyik, de jelen pillanatban erre elég kevés esélyt látok. Arra viszont sokkal többet, hogy egyikükből faragunk egy 1000+os elkapót.FViktor93
Én még Edelmant sem fizetném túl, pedig szerintem kevesen bírják nálam jobban 😊

több mint 12 éve
WR-draft új felesleges lenne szerintem is, van elég fiatal, van elég tehetség, újabb fiatalokkal nem feltétlen lennénk előrébb, inkább ezeket fejlesszük fel. TE Gronk miatt nem árthat persze, de ebből is látszik, hogy az óhajtott belső falember (Brady testi épsége miatt is) rohadtul kell. Futót nem hoznék 4-5. kör előtt (kiv ha lesz 100 pickünk a cserék miatt, és el kell lőni), OT sem kellrohadjak meg de én elengedném Edelmant (persze apróért maradhat) és akár trade árán is hoznék egy fizikális WR-t.
.Wyatt
Egyébként ha Boyce és Amendola felépül, Edelmannel gyakorlatilag 3an lesznek 1 pozira.
De hozhatsz ide bárkit ha az Offense gameplan és playcall nincs helyrerakva..
több mint 12 éve
Hmmm... Pepper Johnson távozik a PatriotstólSpigoPat visszamegy LB edzőnek és hozunk egy tökös DC-t...vagy BB átveszi ezt a melót is...😀
több mint 12 éve
Pedig egy vezetőedző felelőssége az, hogy megfelelő taktikával álljon fel egy csapat. Meg szerintem az is, hogy ha ez tisztán láthatóan nem működik, akkor valamit megpróbáljanak változtatni rajta. Én nem tudom, hogy BB miben és kinek ad szabad kezet, de ezen a mérkőzésen isten igazából sem a D sem az O nem működött. Az a helyzet, hogy nem csak a pályán, de a pálya szélén is legyűrtek minket (mert ilyen is előfordul néha). Ettől még számomra így is lenyűgöző,a mit azNekem meg az a véleményem, hogy ami JMD sara, az valahol Belichiké is.BostonAmíg BB meccsek végéig a védőfallal, vagy a LB sorral elemez és diskurál, s csak néha felnéz az O# pontszerzéseinél, vagy súlyos hibáinál a kijelzőt nézi, s teljesen szabad kezet ad JMD-nek, addig neki főleg a sara.. 😕kyobalu
No meg az is érdekes, hogy az Öreg meddig hagyja még ezt a jóembert rombolni az O élén, ha már a felelősség került szóba.
Do your job
több mint 12 éve
Wr-ek tekintetében nem lennénk annyira rosszak, a 3 rookie egész szépen muzsikált, mikor 100%osak voltak. KTnak és ADnek voltak brutál catch-ei, viszont Boyce-t nagyon nem használtuk, tán vagy returnerként...Viszont ami engem bosszant, az TB kémia mániája...elhiszem, hogy nem bízik annyira bennük, de az idei szezonban az volt ami eddig Gronkal..."nincs üres célpont 1 mp alatt, b*sszuk oda Juliannak, majd lösz valami" már komolyan azt vártam (szó szerint, holott nekem a Patsből #11 a best playa!) hogy mikor marad lent, és Out for season...amilyen terhelést kapott a srác (holott eddig alig voltak momentumai WRként, WW meg a 2 TE mellett) csoda hogy kibírta a szezont.DeXÉn ezt a Brady kémia dolgot se nagyon értem. Amikor egészséges volt Thompkins és Dobson azért passzolt nekik elég szépen Brady. Konkrétan ha nem bízott volna bennük, nem nyertük volna meg a Saints elleni meccset. Láthatóan akkor kezdte őket hanyagolni, amikor megsérültek. Ez meg olyan dolog, hogy én se szívesen dobnék egy sérült játékosnak. Egy plusz offseasonnel és sérülés mentesen Thompkins és Dobson megbízható célpont lehet. Nem lesz belőlük Megatron, de korrekt szélső elkapó simán. Boyceról keveset tudunk, de amikor játszott elég imponáló volt. Szép route futás, biztos kéz szóval ő is jó lehet. Persze lehet, hogy irgalmatlan bust lesz mindegyik, de jelen pillanatban erre elég kevés esélyt látok. Arra viszont sokkal többet, hogy egyikükből faragunk egy 1000+os elkapót.
több mint 12 éve
Wr-ek tekintetében nem lennénk annyira rosszak, a 3 rookie egész szépen muzsikált, mikor 100%osak voltak. KTnak és ADnek voltak brutál catch-ei, viszont Boyce-t nagyon nem használtuk, tán vagy returnerként...Viszont ami engem bosszant, az TB kémia mániája...elhiszem, hogy nem bízik annyira bennük, de az idei szezonban az volt ami eddig Gronkal..."nincs üres célpont 1 mp alatt, b*sszuk oda Juliannak, majd lösz valami" már komolyan azt vártam (szó szerint, holott nekem a Patsből #11 a best playa!) hogy mikor marad lent, és Out for season...amilyen terhelést kapott a srác (holott eddig alig voltak momentumai WRként, WW meg a 2 TE mellett) csoda hogy kibírta a szezont.
több mint 12 éve
Viszont nézzük a jó oldalátAmi most pár helyen karcosan kezdő szint csak, mint pl a DT-k, LB-k, a TE-részt már nem is említem, mert az azt sem éri el, az a sérültek visszatérésével azért elég masszív lesz.
Mert lehet, hogy Siliga és Chris Jones nem feltétlen álompáros középen, viszont Wilfork (paycut is sanszos ráadásul) és talán Kelly (remélem nem vágjuk ki, nem keres túl sokat, viszont elég jól tolta) mögött, mellett azért már elég komoly mélységet adnak majd a csapatnak, szépen lehet majd cserélgetni is őket, és bebizonyították, hogy full kezdőként sem vallanak szégyent. Chris Jonesból én pl tökéletes Mike Wrightot el tudnék képzelni, Siliga meg pazarul tehermentesítheti Wilforkot, és nem az van, hogy csak azt a pár playt éljük túl, amíg pihen, hanem tényleg segíthet abban, hogy a védőfal belseje a meccs végén is friss maradjon. Azért egy ilyen négyes már elég masszívnak tűnik Vellanóval, persze kérdés, a két nagy öreggel mi lesz.
DE viszont nagyon kell az tény, mert nem lehet arra alapozni, hogy Ninko és Chandler Jones majd mindent megold kb a snapek 100 százalékában
LB-sorban Mayo visszatérésével azért megint óriási minőségi ugrás lesz, mellette azért Magastorony több, mint biztató lett a szezon végére, Collins meg ha így fejlődik, akkor a következő 10 évre bebetonozza magát. Fletcher remélem marad cserének, úgyhogy Spikest kötve hiszem, hogy nagyon erőltetjük majd, pláne ha igazak az IR-rel kapcsolatos pletykák
Ha jönne egy hamar használható DE, akkor szerintem ez a front seven már mélységgel együtt is igencsak szépen hangzik
A hátvédsorban Talibot én megtartanám, de örülnék neki, ha nem Gronko 2. lenne (fontos meccseken sosincs gyakorlatilag...), Dennard teljesen jó 2. számúnak, és ha Ryant valahogy Arrington elé tudnánk varázsolni... Na mindegy, CB-poszton Talibbal együtt nagyon erős, nélküle éppen, hogy vállalható egység ez (Dennard első számúnak nem feltétlen elég azért, Arrington pedig egyből kikerülne a szélre, aztán köszöntük szépen...). Harmon remélem tovább fejlődik, DMC nagyszerű FS lett, úgyhogy nagyjából az egész védelemmel kiegyeznék most így, ha esetleg jön egy tapasztalt SS, de én még DT-t sem feltétlen hoznék, szerintem a Wilfork/Siliga+Kelly/Chris Jones/Vellano részleg bőven jó, és reménykedem benne, hogy a fiatalok egy év alatt tudnak fejlődni annyit, hogy a két öreg majdani távozásával se legyen totál csőd (de igazából ez ebben az idényben sem volt, pedig volt baj, és teljesen tapasztalatlanok voltak)
Volt valami védelmi felvetés korábban, azért az látszik, hogy elég masszívan próbáltuk megerősíteni ezt a részt, LB-sorban két 1. (Mayo, Hightower) és egy 2. körös (Collins)
DL-ben Ninko kukázása óriási húzás volt, de azért ott is van két 1. (Wilfork, Chandler Jones) körös játékos, meg pár kukázott (Kelly tapasztalt veteránként nagyszerű pl)
Hátvédsorban egy saját 1. (DMC) körös ugyan csak, de Talib is az volt, Dennard csak a balhék miatt csúszott brutálisat (anno kb mindenhol 2. körben várták előtte, szóval őt azért nem veszem 7. körös játékosnak), Harmon 3., nem beszélve a rengeteg 1-3. körös beégett DB-pickről, szóval azért az nem mondható, hogy nem próbáltunk ezen erősíteni, valamikor pedig el is kellett már kezdenie ennek kijönni
Ellenben a támadósor is törvényszerűen esik vissza azért
Bradyt most nem illik már felhozni, hogy 6. körös volt 😀, de futóknál Vereen 2. kör vége, Ridley 3. körös volt, Blount UDFA, majd 7. kört adtunk érte, elkapóknál Edelman 7., Thompkins UDFA, mondjuk Amendola is, de nála azért sokkal többet vártunk, amikor szerződtettük, ő csúnyán alulteljesített, és akkor még ott van a 2. kör vége Dobson és a 4. körös Boyce, a három újonc pedig szerintem nem is nagyon volt egyszerre egészséges. TE-ben Gronk mondjuk cseszett nagy pick volt a 2. körben, de jó lenne már egy egészséges szezon neki... Itt mondjuk én a futókkal teljesen meg vagyok elégedve, még Blount nélkül is jó ez a rész, elkapóknál pedig reménykedem, hogy a második éves ugrás eléri legalább legalább kettőjüket, és akkor azért ha nem is Demaryius Thomas, Decker, de egy közel hasonló szintre fel tudnak érni. Itt próbáltunk egy tapasztalt WR-t hozni, az nem jött be úgy, ahogy reméltük, az újoncok pedig még kevesek voltak, főleg az elején. Talán egy plusz holt szezon, gyakorlás Bradyvel segít majd, hogy ez a rész szintet lépjen, de látszik, hogy itt egyedül Gronk volt magasan húzva, nem tologattuk ezerrel a magas pickeket. Vereennek és Dobsonnak kellene mindenképpen nagyon szépen teljesítenie az új idényben, a 4. körtől lefelé már nem reális elvárás azért, hogy instant stabil kezdőt húzzon a csapat
A támadófalban Solder nagyon megérte az 1. kört, ő 10 évig még ellesz itt nekünk remélem, meg azt is, hogy sérülése sem igen lesz, Mankins az 1. kört igen, az óriási fizuját nem feltétlen, aztán Wendell meg Connolly két UDFA, Cannon mondjuk 5. körös pick ellenére sem vehető ide, ő is kb 2. kör körül volt kezelve a betegségét megelőzően, ill Vollmer nagyszerű választás volt 2. kör végén. A falnál azért látszik, hogy a skill posztokkal ellentétben, itt próbálkoztunk helyenként, bár itt meg vagy húztunk a bal oldalra egy 1. köröst, noname emberektől és Scartól várjuk a csodát (na jó, OT-ket próbálgattunk azért hozni, de az OG/C, ha volt is húzás, Mankinsen kívül az csak nagyon hátul, és már egy 2012-es Wendellnek is nagyon kell örülni, meg Connolly állandó közepes játékának (ő amúgy tökéletes Hoch lenne, aki bármelyik belső poszton lehetne csere, de nem olyan kezdő, akit aztán véletlenül se lehetne kivenni)
WR-draft új felesleges lenne szerintem is, van elég fiatal, van elég tehetség, újabb fiatalokkal nem feltétlen lennénk előrébb, inkább ezeket fejlesszük fel. TE Gronk miatt nem árthat persze, de ebből is látszik, hogy az óhajtott belső falember (Brady testi épsége miatt is) rohadtul kell. Futót nem hoznék 4-5. kör előtt (kiv ha lesz 100 pickünk a cserék miatt, és el kell lőni), OT sem kell
Védelembe DE nem 1. körös need azért, DT hosszú távra jöhet mondjuk, ha nem bízunk abban, hogy Siliga és a Jones/Vellano (adj'Isten Armstead) elég lesz majd.
LB-sorba megint nem kell magas pick, DB-k közé, ha Talib megy, csak akkor, ha bízunk Harmonban, akkor pedig (S)S sem feltétlen kell magasan.

több mint 12 éve
Nekem meg az a véleményem, hogy ami JMD sara, az valahol Belichiké is.BostonAmíg BB meccsek végéig a védőfallal, vagy a LB sorral elemez és diskurál, s csak néha felnéz az O# pontszerzéseinél, vagy súlyos hibáinál a kijelzőt nézi, s teljesen szabad kezet ad JMD-nek, addig neki főleg a sara.. 😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Azért ne, hogy már az legyen, hogy a Denvert is annyira érintette a sérülés,mint minket. Az oké, hogy az IR-re tett játékosok számá/minősége a meccsig kb. megegyezett. (Bár én ezzel se értek teljesen egyet), de év közben mennyivel több sérültünk volt. Náluk Wolfe/Miller/Harris kb. a szezon végére dőlt ki és év közben se bajlódtak annyi sérüléssel, illetve nem ugyanazokra a posztokra koncentrálódott hanem szépen eloszlott. Nálunk gyakorlatilag a DL/WR/TE sor teljesen leamortizálódott. Mi nem csak a szezon végére fogytunk el, mint a Denver hanem folyamatosan szezon elejétől fogva tele voltunk sérülttel. Megnéztem volna őket is, hogy mit csinálnak, ha 3WR sérült az év nagy részében és a Wolfe/Harris/Miller hármas már mondjuk év közben kiesik. Lehet, hogy 1-2 meccsel több a vereség és nincs hazai pálya és akkor ez a meccs is másként alakul. Pl.: Mi nyerünk és akkor mindenki dicsérné az FO-t vagy el se jut idáig a Denver. Az a baj,hogy csak az IResek számát és minőségét nézitek pedig az se mindegy, hogy év közben mennyi nem IR-es sérült van, illetve azoknak milyen a sérülésük és, hogy az IResek mikor dőlnek ki és a sérülések koncentrálódnak-e valami posztra vagy szépen eloszlanak. Utóbbit azért könnyebb kezelni.
több mint 12 éve
Nekem meg az a véleményem, hogy ami JMD sara, az valahol Belichiké is.
Do your job
több mint 12 éve
Hmmm... Pepper Johnson távozik a Patriotstól
több mint 12 éve
Szerintem a Denver kerete akkor is erősebb volt valamivel, de ezt ellensúlyozni tudtátok egy hallatlanul erős második félideji játékkal. Most viszont idegenben ennek a lelki tartásnak nyomát sem láttam, illetve igen, de az ellenfélnél. Biztos voltam benne, hogy a védelmetek szerez egy-két lasztit, amellyel elbizonytalanítottátok volna Manninget, így furcsa volt látni, hogy nem sikerültEz novemberben nem volt igaz... A Gronkkal felálló Pats offense ellen nem volt a Denvernek fegyvere.Burkus(Kérdezem.) Arra gondolok, hogy ha évek óta ez volt a legkiegyensúlyozottabb, legerősebb és leginkább több lábon álló roster, akkor hogy lehet, hogy amit a Denver meg tudott oldani, azt a Pats nem?peterk2005Erre nem nehéz válaszolni:
Hiába vagyok idén évek óta a legösszeszedettebb, legjobb formában, hiába vagyok a legfittebb az elmúlt 10 évemet véve alapul, akkor sincs sanszom Klicskó ellen egy 12 menetes boxmérkőzésen.
Egyszerűen idén a Denver jobb, mint a Pats.
Szereted a számokat, ezért megvilágítom pluszba eképp:
Rendelj egy értéket a Denverhez 90 és 100 között, a Patshez pedig 60 és 80 között. Hiába rendeled a Patshez a legmagasabb elérhető értéket, a Denveré még akkor is nagyobb lesz, ha tőlük pedig a legkisebbet választod.Sobri Jóska
Ezen a meccsen értettem meg, hogy miért szidjátok a támadófalat (amely szerintem Brady sikereinek egyik fő letéteményese volt korábban), de azért sok csapat még így is elfogadná szó nélkül, ha nektek nem kell....😊
Szerintem kurva nagyot küzdött a Pats, hogy főkonf döntőig jutott, ott viszont a jobb csapat nyert. Nem igazán kedvelem a csapatotokat, de az idei szimpi gárda volt.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
kyobaluTeljes mértékben egyet értek veled, az hogy az O ilyen mértékben leszerepelt egyértelműen JMD hibája, azért nem fakezűek vannak rosteren, máshol a "közepes" kaliberű elkapókkal is tudnak pontokat feltenni a táblára...nálunk meg (kemény 3 pont 3 negyed alatt wow, és nem 1x álltuk cefetül a szezonban), mondom húzzon el eszkimó kunyhót építeni, kell egy új OC nincs mese!
több mint 12 éve
Sokan leírtak itt mindent már az elmúlt 1,5 napban..Az én véleményem az, hogy a vasárnap esti vereség legnagyobbrészt JMD sara..Egy elképesztően rossz játéktervvel jött ki a meccsre, s a változókhoz szokás szerint nem tudott alkalmazkodni..
Gronk kidőlésével, s az újonc KT és Dobson maródi, sérülékeny állapotával novemberben és decemberben is foglalkozni kellett volna..Mindenki tudta, hogy Dola, Vereen sérülten játszik.Persze néha-néha megvillantak, de a csapatot elkapott passzok és yardok tekintetében Minitron vitte a hátán.. JMD úgy gondolta, hogy meghúzza a tutit, és a PO előszobájában előhúzza amire senki sem várt, s a futást helyezi előtérbe, a passz oltárán..A Bills ellen működött is rendesen (szerintem köszönhetően nagymértékben a rossz időnek..) A PO-ban a Colts ellen is működött, mert a futás elleni védelmük több, mint ergya volt...De azon a meccsen előjött legalább néha a slot WR-ek keresztbe működő játéka, s néha egy-egy megszökése play action-nél..(Lásd Dola 1&10 hosszú passza, ami nekem több volt mint tetszetős..)
JMD ott szúrta el, hogy azt gondolta, hogy ez a Denver ellen is működni fog..Hát nem, nagyon nem jött össze..
Ő akkor húzott volna nagyot, ha a pályán lévő Minitron és Dola mellett, aktívan használja a rövid passzos játékokban, viszonylag biztos kezű, s meglepetés YAC-okra képes TE duót és egyetlen FB-et...Ezzel meg tudtuk volna nyerni a meccset..Főleg azok után, hogy láttuk, hogy a belső, erőfutások nagyon nem működnek..
Lehet, hogy Hóember, Mulligan, Develin a posztjukon csak "közepes" minőségűek, de azt a minőséget viszont stabilan hozzák..Elképesztően jól blokkolnak futásoknál, de passzoknál is bátran bevethetőek..Hóembert 19x kereste Brady, abból 12 passzt elkapott, s szerzett 136 yardot és 1 TD-t..Mulligan 3x célozva 2 elkapás, 16 yard 1 TD..Develin pedig 4x célozva 4 elkapás 62 yard...
Amikor kiesik a legerősebb játékosod, s egyben legjobb RZ célpontod (Gronk), az újonc magas elkapóid ilyen-olyan okból sérültek, vagy látványosan sérülten játszanak, a Welker pótlására érkezett slot WR még mindig nem egészséges, akkor nem ülsz le, s nem gondolkozol el azon, hogy a rendelkezésre álló emberanyagból, hogy tudnál kihozni, egy eredményes, rövid passzokból álló játéktervet a passzoknál, hogy ne erőltesd túl a futójátékot, s néha tudd meglepni az ellent??? Vagy mindent felteszel a futásra, mert elképesztően jó a runblockban az O# fal? S néha eladsz egy beválási statisztikákban az alsó 18%-ban szereplő hosszú passzt a slot WR-jeidnek vagy RB-nek? S szerinted ezt mindenki beszopja a PO-ban?
Ne csodálkozzunk, hogy vasárnap este az egész O# lelketlenül játszott, Brady-vel az élén...Mert látták, érezték, hogy amit JMD felrajzolt a táblára az nem működik..Váltani meg ismételten nem tudott, mert ragaszkodott a hülyeségéhez!
Nem voltam eddig sem JMD fan, de nagyon remélem, hogy meggondolja azt a Browns ajánlatot még1x, s megy HC-nak...
Nekünk így tenné a legjobbat! 2003 óta a legrosszabb volt a statisztikánk a passzok területén..Amikor van egy Tom Bradyd!!!! Az utolsó 1-2(3?) évét tölti, s szívatod, agyon sackelteted..S nem találsz ki olyan terveket, játékokat amiket a rendelkezésre álló emberanyagra lehetne írni..Bocsánat, de ez nálam több mint szégyen....Nekem ilyen ember nem kellene OC-nak!!!!
A legnagyobb fájdalmam az az, hogy én is idén éreztem a legerősebbnek a keretünket arra, hogy érdemesek legyünk a SB-ba..
Szép eredmény így is, ezzel a kórház válogatottal amit elértünk, de lehetett volna szebb is a vége..
Jövőre amennyiben egészséges lesz az elkapó gárda, akkor ismét egy erős PO csapat lehetünk..De az O#-be kell egy minőségi C/G, egy kifejezetten fizikális, blokkolásra is képes TE (bocsi Gronk, de aki a PO-ra állandóan lesérül arra én tovább nem alapoznék..) egy nagyobb fizikális WR+ mindenképpen megtartanám Minitront..A futószekciónk jó...Lehetne ebből egy kifejezetten ponterős alakulat..
A D# majdnem kész, ha felépülnek a sérültjeink..A falba egy erős DT, DE-t választanék..A LB sor nálam egyben van..(Fletchert megtartanám) A secondary-ben Talibot csak teljesítmény bónusz mellett tartanám közepes pénzért..A FA piacról hoznék egy jó nevet C, és SS posztra..De úgy vélem, hogy ez a D jövőre legalább annyira erős lesz,mint idén ősszel volt..Lehet itt top 5 O# és top 10 D# is akár..
Meglátjuk, mi hogy alakul..Ki jön, ki megy..
De azért jó lett volna idén is a hálívúdi álom az idei szezon végére... 😉
De akkor is, és azért is Gó Pecc!!!
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Kb. ugyanaz a vélemény mint a mienk. Egy meccs volt, ahol meg tudták oldani Gronk hiányát, pont a Browns ellen.Én Gronk sérülésénél azt mondtam, hogy elment az idény. Ahogy azon a meccsen a helyére léptek - főleg Vereen - az imponáló volt. De utána már csak a futás ment. Vasárnap meg Brady is jól láthatóan kedvetlen is volt. (Ami szerintem oka részben a pontatlanságnak.)Semmi szükségszerű nincs abban, hogy Gronk elvesztését követően lemondóan legyinteni kell, hogy most már csak a futás maradt, jaj ki lesz velünk - már semmi esély.
Osztom, amit mondasz - jövőre. Ha a sérültek felgyógyulnak és játszanak és a pass offense helyzetét rendezni lehet, az idén megedződött rookie-kal, másodéves játékosokkal bitang jó védelem jöhet össze és SB contender lehet a csapat. Kérdés, hogy lehet-e nekifogni egy idénynek úgy, hogy a sérülékeny Gronkra alapozzák az offense sikerét.Burkus
Ennél jobban nem lehet összefoglalni, hogy mi volt a gameplan, hozzáállásbeli probléma a támadójáték stratégiai megközelítésével: www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?p=17593039#17593039
Ugyanaz a letargia lett úrrá a csapaton a Denver vendégeként az első félidőben, mint amikor a Ravens mosta fel velük a padlót, mert megsérült Welker.
A sérülések részei a játéknak. Egy részükre lehet depth-tel készülni, amit Robiluma is kritikaként hoz fel, a többire meg menetközben kell reagálni és kitalálni.
Most a bajnokság végeztével, amikor a stáb elemzi a játékosok fejlődését, éves teljesítményét, bizonyára fel lesz téve a kérdés, hogy az edzők/FO mit tehettek volna másként, hogy jobb helyzetbe hozzák a pályán játékosaikat. Kezdve a roster felépítésénél, a heti gameplan összeállításával, a meccsen bemutatott playcallig.
Az edzők kvalitása, alkalmazkodókészsége nem az ideális körülmények között fog megmutatkozni, hanem amikor beüt a krach. Az nem művészet, hogy itt van Gronk, akkor dobjuk fel neki a labdát egy meccsen 20-szor, de jó lesz tőle minden. Az ilyen ostoba döntésektől maga a keret nem lesz se rosszabb, se jobb, csak a koordinátor állít ki magáról szegénységi bizonyítványt.DoM
Gondolod, hogy nem agyaltak heteken át, hogy mi legyen a passing gameplan erre szitura? Szerintem ez kizárt. Ezzel a játékosállománnyal csak ennyit sikerült megvalósítani. "And I hope Belichick and Caserio can put the talent around Brady to run a better passing game." Asszem ez a kulcskérdés. Ebből az állományból többet nem tudom, ki tudnak-e hozni. (Pláne, ha Edelman eligazol.)
több mint 12 éve
Én Gronk sérülésénél azt mondtam, hogy elment az idény. Ahogy azon a meccsen a helyére léptek - főleg Vereen - az imponáló volt. De utána már csak a futás ment. Vasárnap meg Brady is jól láthatóan kedvetlen is volt. (Ami szerintem oka részben a pontatlanságnak.)Semmi szükségszerű nincs abban, hogy Gronk elvesztését követően lemondóan legyinteni kell, hogy most már csak a futás maradt, jaj ki lesz velünk - már semmi esély.
Osztom, amit mondasz - jövőre. Ha a sérültek felgyógyulnak és játszanak és a pass offense helyzetét rendezni lehet, az idén megedződött rookie-kal, másodéves játékosokkal bitang jó védelem jöhet össze és SB contender lehet a csapat. Kérdés, hogy lehet-e nekifogni egy idénynek úgy, hogy a sérülékeny Gronkra alapozzák az offense sikerét.Burkus
Ennél jobban nem lehet összefoglalni, hogy mi volt a gameplan, hozzáállásbeli probléma a támadójáték stratégiai megközelítésével: www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?p=17593039#17593039
Ugyanaz a letargia lett úrrá a csapaton a Denver vendégeként az első félidőben, mint amikor a Ravens mosta fel velük a padlót, mert megsérült Welker.
A sérülések részei a játéknak. Egy részükre lehet depth-tel készülni, amit Robiluma is kritikaként hoz fel, a többire meg menetközben kell reagálni és kitalálni.
Most a bajnokság végeztével, amikor a stáb elemzi a játékosok fejlődését, éves teljesítményét, bizonyára fel lesz téve a kérdés, hogy az edzők/FO mit tehettek volna másként, hogy jobb helyzetbe hozzák a pályán játékosaikat. Kezdve a roster felépítésénél, a heti gameplan összeállításával, a meccsen bemutatott playcallig.
Az edzők kvalitása, alkalmazkodókészsége nem az ideális körülmények között fog megmutatkozni, hanem amikor beüt a krach. Az nem művészet, hogy itt van Gronk, akkor dobjuk fel neki a labdát egy meccsen 20-szor, de jó lesz tőle minden. Az ilyen ostoba döntésektől maga a keret nem lesz se rosszabb, se jobb, csak a koordinátor állít ki magáról szegénységi bizonyítványt.
több mint 12 éve
Na ja, de az még 2013-ban volt, idénre elfogytunk 😊Ez novemberben nem volt igaz... A Gronkkal felálló Pats offense ellen nem volt a Denvernek fegyvere.Burkus(Kérdezem.) Arra gondolok, hogy ha évek óta ez volt a legkiegyensúlyozottabb, legerősebb és leginkább több lábon álló roster, akkor hogy lehet, hogy amit a Denver meg tudott oldani, azt a Pats nem?peterk2005Erre nem nehéz válaszolni:
Hiába vagyok idén évek óta a legösszeszedettebb, legjobb formában, hiába vagyok a legfittebb az elmúlt 10 évemet véve alapul, akkor sincs sanszom Klicskó ellen egy 12 menetes boxmérkőzésen.
Rendelj egy értéket a Denverhez 90 és 100 között, a Patshez pedig 60 és 80 között. Hiába rendeled a Patshez a legmagasabb elérhető értéket, a Denveré még akkor is nagyobb lesz, ha tőlük pedig a legkisebbet választod.Sobri Jóska

több mint 12 éve
Ez novemberben nem volt igaz... A Gronkkal felálló Pats offense ellen nem volt a Denvernek fegyvere.(Kérdezem.) Arra gondolok, hogy ha évek óta ez volt a legkiegyensúlyozottabb, legerősebb és leginkább több lábon álló roster, akkor hogy lehet, hogy amit a Denver meg tudott oldani, azt a Pats nem?peterk2005Erre nem nehéz válaszolni: