New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
most szerintem kijár a Denver O-jának a maximális respekt, sőt megérdemelnék SB győzelmet is (nekem egyébként sem szimpatikus a Seahawks arrogáns viselkedése).Egon
Teljesen egyetértek.
Ez egy nagyon jó Broncos volt. Rettegtem minden playnél, amikor PM kimondta,h 'omaha', sokszos sajnos tényleg úgy játszották át a front sevent, ahogy akarták.
Én úgy gondolom nincs okunk szomorkodni, BB megint varázsolt. Mindent megtettünk ebben a szezonban. Más csapat ennyi sérüléssel max. 8-8-as, vagy 6-10-es mérleget hozott volna ki...vagy még annyit sem.
Mi pedig ott voltunk az AFC döntőjében, ahol meg kellett hajolni a nagyobb tudás előtt.
Nagyon jól össze lett rakva a Broncos offense, egész évben ennek megfelelően teljesítettek. Én annak is örülök, h a második félidőben néhány percig volt esélyünk....arra, h legalább számolgassunk, mi minek kellene történnie ahhoz, h fordítsunk.

A Seahawks - amellett, h elismerem a betonvédelmüket - nagyon ellenszenvesek a számomra. Tavaly is volt néhány eléggé bunkó megjegyzésük Bradyre, idén sem lettek kultúráltabbak. Emiatt kövezzetek meg, de én PM-nek és a Broncosnak fogok szurkolni a SB-ban.
Amikor nem játszik SB-t a Pats, akkor gyakorlatilag mindig az NFC bajnokának szurkoltam az elmúlt években (49-ers, Saints, Packers, Cards), de ez a Broncos sztem nagyon megérdemli a gyűrűt.
több mint 12 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
bevallom én JMD hater vagyok, és a tegnapi meccs playcallja se győzött meg arról hogy a véleményem megváltozzon, borzalmas milyen játékokat hívtunk tegnap este is, oké hogy egészségügyileg olyan WR állomány volt amilyen, de az offenzív támadójátékunk az nulla volt, húzzon el a francba eszkimó kunyhót építeni.....kell egy jó OC, mert ő nem az.
Másrészt nekem a rookie elkapókkal nincs bajom, jó az elején sok volt a drop ez igaz, de sztem ahogy haladt előre a szezon egyre jobbak lettek pl Thompkins winning TD a Saints ellen stb, szimplán Tommy boynak jobban kell bíznia bennük (nem csak 1 embernek dobálni mert ő az én emberem), na meg nem ártana ha egészségesek lennének 😊
Wr-t nem feltétlen biztos hogy hoznék, Minitront meg kell tartani, a rookiek jók lesznek, inkább egy TE kell nekünk, aki tud jól run blockolni és elkapni lasztikat is.C/OG szintén jöhet, és hát a védelembe DE az fix kellene, hát DT az jó kérdés attól függ hogy a sérültek miként tudnának visszaszállni a játékba.

több mint 12 éve
Egon bá New England Patriots 1 218 — Saints GM
mint amikor a kézfeje volt bedagadva...GhostLead
Állítólag akkor részleges szalagszakadása volt a kézfejében...
Akkora celeb, hogy egyszer sem hivatkozott rá.

A pofon akkor is fáj, ha számít rá az ember. Sajnos az látszott tegnap - főleg Talib sérülése után volt főleg érezhető -, hogy esélyünk sincs. Azt azért tegyük hozzá, hogy minden idők egyik legjobb támadóegysége ellen kellett játszani idegenben, úgy hogy az időjárástól kezdve minden nekik kedvezett. Tomnak közben még olyan elkapóegysége sem volt mint a legendás 2006-os, Caldwell vezetésével 😕

Mi is meg voltunk sértődve, amikor 2007-ben sokan nem ismerték el az akkori támadósor zseniális játékát, most szerintem kijár a Denver O-jának a maximális respekt, sőt megérdemelnék SB győzelmet is (nekem egyébként sem szimpatikus a Seahawks arrogáns viselkedése).

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 343 — Patriots fan
ParadSEC

Most írtad le:
. Rookie elkapok ha vannak droopolnak, Edelman egyedül nem csinál nyarat, a sackeket nem is hozom szóba. Nézd meg Bradyt kb 4-5 meccs óta az arca mindent elárul...."

Brady idén pályafutása alatt a legtöbb sacket szenvedte el.azt nem tudhatjuk hogy nem-e sérült meg vmelyikben... mint amikor a kézfeje volt bedagadva.. Egyszem egészséges Edelmanje maradt. ilyen-olyan okokból...
Lehet itt Brady-be keresni a hibát, de pl. amikor a Saints ellen Td passzt adott, meg sorolhatnám, akkor Cool Brady volt! most meg egy motiválatlan QB... ha most ilyenek vagyunk akkor mi lesz ha visszavonul, ami sajnos közel van!GhostLead

Igen akkor cool Bradyt csillogtatta,én ezt nem vitatom. A sorozatos szarságok miatt lett fásult és e miatt motiválatlan. Két féle ember van, ha sok kaki éri makaccsá tesz vagy beletörödik és ez van. Brady szerintem a másodikká érett. Én szeretem Brady játékát félre ne érts, csak amikor vezér kell a csapatnak mint az este, te láttad hogy odament volna a srácokhoz hogy gyerünk basszátok meg csináljuk meg? Mert én nem...

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
GhostLead New England Patriots 295
ParadSEC

Most írtad le:
. Rookie elkapok ha vannak droopolnak, Edelman egyedül nem csinál nyarat, a sackeket nem is hozom szóba. Nézd meg Bradyt kb 4-5 meccs óta az arca mindent elárul...."

Brady idén pályafutása alatt a legtöbb sacket szenvedte el.azt nem tudhatjuk hogy nem-e sérült meg vmelyikben... mint amikor a kézfeje volt bedagadva.. Egyszem egészséges Edelmanje maradt. ilyen-olyan okokból...
Lehet itt Brady-be keresni a hibát, de pl. amikor a Saints ellen Td passzt adott, meg sorolhatnám, akkor Cool Brady volt! most meg egy motiválatlan QB... ha most ilyenek vagyunk akkor mi lesz ha visszavonul, ami sajnos közel van!
több mint 12 éve
Ja és Brady kiégve nincs de motivációja annyi mint egy marék homoknak a szélben. .ParadSEC
Pont annyira látod jól, mint egy marék homok.Sztyopa
Gondolod? Meccsek óta nem a Brady faktor hozzta a W-ket., ami persze jó hogy nem teszünk annyi terhet rá és nem vagyunk 1 síkuak, de úgy tünik belefásult a Vezér. Rookie elkapok ha vannak droopolnak, Edelman egyedül nem csinál nyarat, a sackeket nem is hozom szóba. Nézd meg Bradyt kb 4-5 meccs óta az arca mindent elárul....

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 12 éve
Sztyopa 315
Ja és Brady kiégve nincs de motivációja annyi mint egy marék homoknak a szélben. .ParadSEC
Pont annyira látod jól, mint egy marék homok.

Why so serious?
több mint 12 éve
Mérhetetlenül csalódott vagyok a meccs miatt. Ki lehet kapni egy rekordhajhász HOF írányítotól. De ez a lélektelen ötlettelen játékot látva igencsak szomorú lettem. Szinte az egész idény arról szólt hogy a szívük lelkük vitte a csapatot, amikor már legyintettek a csapatra hogy ennyi sérültel nem lehet nyerni ők mégis megcsinálták egészen az AFC döntöig. Arrington jövőjén komolyan elgondolkodnék. Viszont ami a jövőre nézve bizakodásra adhat okot hogy ilyen edzett kellő rutinnal rendelkező cseresora senkinek sincs mint nekünk. JMD menjen a Clevlandbe, jöhetne valamilyen aggyal rendelkező OC-t. Ja és Brady kiégve nincs de motivációja annyi mint egy marék homoknak a szélben. Játszik mert szereti ezt a játékot de az a plusz ami eddig ide jutatta az elpárolgott.Piszkosul elkezdenék egy beton D-t az alap több mint jó csak kellene 1-2 playmaker és talán az öreg Brady rutinból megoldja a maradékot. Kíváncsi vagyok a draftra, guard , center, strongsafty, Te, De,-t szetenék.

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 189 — nabege2@yahoo.com
Lehet ekézni az O-t, de itt a védelemnek kellett volna villantani, ez a qb teljesítmény pont elég lett volna.NB2
Tény, hogy a defense is sáros a dologban, de ilyen támadó teljesítmény után azért vicces a védőkre kenni az egészet.vassadi
1. Kiemelem, hogy őket is lehet (igen kell), mert valóban nem voltak a toppon
2. De a meccs előtt is éreztem, hogy a D-nek kéne megnyerni a meccset, de 6 támadásból engedtek pontot és 1 labdát sem szereztek

(de amúgy röhejes, de nem voltam dühös a meccs után a bukta miatt, mert most nagyon durva volt a 2 csapat játékosanyaga közt a különbség, ráadásul jobb itt kikapni mint az SB-ben, ez az SF def nagyon brutálul tolja)
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Még most se hiszem el, hogy sikeres first down play után sikerült three and outot csinálni az első két támadásból. Annyira kiszámítható volt másodikra mindkétszer a futás Blounttal... Annyira nincs érzéke ezekhez a helyezetekhez JMD-nek. Aztán a harmadik és 3-ra behívott passz végképp a szegénységi bizonyítványa volt.

Bónusznak a harmadik támadás elején Brady megdobja a szokásos homály deep ballt. Egész évben csak véletlenül sikerült bárkit is eltalálni azon a távon. Miért nem lehetett a play actiont és a runD-re koncentrált Denver ellen a rövid és max középtávoli passzokra fektetni a hangsúlyt, csak a jó ég tudja.

Annyira kiábrándító volt. A védelem meg 1 puntot tudott kiharcolni egész nap. Ha legalább egy touchdownt sikerül összekaparni a támadóknak az első negyedben, akkor elég lehetett volna.. így csak a lassú halál maradt nekik és csapatnak is.DoM
Sztem azért, mert nem volt kinek. Edelmant őrizték - így is volt 10 elkapása - Amendola szokásos módon inkompetens volt, Dobson sztem nem volt reális opció, annyira sérült. Vereen meg hol elkapta az ilyen passzokat, hol nem, többségében nem. De ma - mostanában - Brady rövid- és középtávon sem pontos. Ahogy eldobta Edelman mellett a labdát az endzone-ben, az fájdalmas volt. Nem véletlen kísérleteztek Hómanóval, Mulligannel meg Slaterrel...

A védelem teljesítményét lehet így is értékelni, de hogy ezt a denver offense-t 4x tartották FG-on, az meg elismerésre méltó teljesítmény. A novemberi meccsen 4 TD-t csinált a Denver.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 821
Lehet ekézni az O-t, de itt a védelemnek kellett volna villantani, ez a qb teljesítmény pont elég lett volna.NB2
16 szerzett ponttal mégis hogyan akarod megverni Manninget? A védelemtől már ez a 26 kapott pont is kis túlzással parádés teljesítmény volt.vassadi
Ja persze. Viszont a folyamatos 3. és 1x-ek benyalása, 7-8 perces TD-drive-ok mellett az FG-n tartás is pont arra elég, mint a 16 pontWyatt
Tény, hogy a defense is sáros a dologban, de ilyen támadó teljesítmény után azért vicces a védőkre kenni az egészet.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
A többi pol korrekt bullshitre meg te se lennél kíváncsi a Denver topikban fordított esetben.DoM
Ez nem háború, hanem egy remek játék. Győztesen és vesztesen is. Nem csak most, novemberben is átjöttem gratulálni, amikor kikapott a Denver. A Colts veresége után sem vágtam be a durcit. Az, hogy neked ez polkorrekt bullshit, azt sajnálom. Én őszintén írtam amit írtam. Úgy látszik "többcsapatos" drukkerként ilyen elferdült vagyok...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Rohadt nagy kérdés, hogy a Dobson-Boyce-Thompkins hármassal számolunk-e jövőre vagy hozunk FA-t. Mert további rookie WR-ekre szvsz nincs szükség. Egy Hörni-féle "move" TE azonban kell.Gyulus
A támadófal belsejébe kell két minőségi játékos, de egy RG minimum. A védőfalba egy univerzális 3techDT/5techDE vagy ha nagyon jó Kelly és Wilfork prognózisa a gyógyulást illetően, akkor egy nagyobb, "Red Bryant szerű" 43 LDE. A két falnak kell abszolút prioritást élvezni. Ha azokat sikerül fixálni, akkor lehet keresni a megoldást, hogy mi van akkor ha Gronk megsérül - hasonló felépítésú tight end, move tight end, vagy possession WR legyen a menekülőút?
több mint 12 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 531 — Patriot
Még most se hiszem el, hogy sikeres first down play után sikerült three and outot csinálni az első két támadásból. Annyira kiszámítható volt másodikra mindkétszer a futás Blounttal... Annyira nincs érzéke ezekhez a helyezetekhez JMD-nek. Aztán a harmadik és 3-ra behívott passz végképp a szegénységi bizonyítványa volt.

Bónusznak a harmadik támadás elején Brady megdobja a szokásos homály deep ballt. Egész évben csak véletlenül sikerült bárkit is eltalálni azon a távon. Miért nem lehetett a play actiont és a runD-re koncentrált Denver ellen a rövid és max középtávoli passzokra fektetni a hangsúlyt, csak a jó ég tudja.

Annyira kiábrándító volt. A védelem meg 1 puntot tudott kiharcolni egész nap. Ha legalább egy touchdownt sikerül összekaparni a támadóknak az első negyedben, akkor elég lehetett volna.. így csak a lassú halál maradt nekik és csapatnak is.DoM
Én év közben nem voltam annyira JMD ellenes, de a mai meccsel azt gondolom, hogy tényleg annyira kiszámítható volt. Meccsnézés alatt a úgy éreztem magam, mintha a denver OC-ja lennék, akinek minden bejön, úgy lehetett megmondani a playhívásokat.
több mint 12 éve

Annyira kiábrándító volt. A védelem meg 1 puntot tudott kiharcolni egész nap. Ha legalább egy touchdownt sikerül összekaparni a támadóknak az első negyedben, akkor elég lehetett volna.. így csak a lassú halál maradt nekik és csapatnak is.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
16 szerzett ponttal mégis hogyan akarod megverni Manninget? A védelemtől már ez a 26 kapott pont is kis túlzással parádés teljesítmény volt.vassadi
Ja persze. Viszont a folyamatos 3. és 1x-ek benyalása, 7-8 perces TD-drive-ok mellett az FG-n tartás is pont arra elég, mint a 16 pont

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nem akarom rontani itt most a hangulatot, majd inkább pár nap múlva visszajövök megbeszélni az érdemi dolgokat. Így most csak annyit mondanék, hogy fel a fejjel, ezzel a rosterrel a maximumot hozta ki a csapat az idényből. A Denver ma nagyon összeszedett volt, így ez volt a realitás. De felemelt fejjel mehettek offseason-ba, nagyot harcolt a csapat, végig az egész idény során. Belichick meg egy zseni, valószínűleg Lombardi mellett minden idők legnagyobb edzője. Vagy méltó udódja, kinek hogy tetszik. 😊peterk2005
A maximum a Super Bowl győzelem. A többi pol korrekt bullshitre meg te se lennél kíváncsi a Denver topikban fordított esetben.DoM
Kösz DoM, szépen fejezted ki magad. Én ennél erősebben küldtem volna el...

Ő hívja a Pats szurkolókat csak p@csfejeknek. Amúgy sem értem ezeket a "többcsapatos" drukkereket.
több mint 12 éve
Nem akarom rontani itt most a hangulatot, majd inkább pár nap múlva visszajövök megbeszélni az érdemi dolgokat. Így most csak annyit mondanék, hogy fel a fejjel, ezzel a rosterrel a maximumot hozta ki a csapat az idényből. A Denver ma nagyon összeszedett volt, így ez volt a realitás. De felemelt fejjel mehettek offseason-ba, nagyot harcolt a csapat, végig az egész idény során. Belichick meg egy zseni, valószínűleg Lombardi mellett minden idők legnagyobb edzője. Vagy méltó udódja, kinek hogy tetszik. 😊peterk2005
A maximum a Super Bowl győzelem. A többi pol korrekt bullshitre meg te se lennél kíváncsi a Denver topikban fordított esetben.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 821
16 szerzett ponttal mégis hogyan akarod megverni Manninget? A védelemtől már ez a 26 kapott pont is kis túlzással parádés teljesítmény volt.
több mint 12 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Én abban reménykedem, hogy nyerünk még egy SB-t ebben az érában, de amikor Tebow még a ligában se volt, már akkor is úgy gondoltam, hogy Brady már nem az igazi.Sobri Jóska
Ne aggódj, amint BB talál nála jobbat, már trade/cut is vár rá... 😉
Addig kénytelenek leszünk sajnos beérni vele... 😛

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 189 — nabege2@yahoo.com
Sobri! Ha volt ideje TB-nek jól tolta, remélem nézed a SF-SEA meccset milyen nyomás van Wilsonon. Nah megnézném Manninget egy ilyen D ellen. Ezért is szurkolok azért inkább az SF-nek😊
Lehet ekézni az O-t, de itt a védelemnek kellett volna villantani, ez a qb teljesítmény pont elég lett volna.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress
Remélhetőleg a három fiatal WR-ből legalább egy fel tud lépni, és Gronko valami isteni csoda folytán egészséges marad egy szezonban, bár ettől nem félek. Remélem jövőre összeáll a védelem, és nem esik ki a fele, aztán egy állat hátsó alakulattal, és erős futójátékkal elég lesz egy közepes QB-teljesítmény. Aztán meglátjuk, mi jön összeWyatt
Az a gond, hogy ebből évek óta stabilan, kalkulálhatóan csak a közepes QB-teljesítmény az, ami biztosan meg is van.Sobri Jóska
Hát mert BB dilettáns, de talán megjön mostmár az esze 😊
Én amúgy bizakodó vagyok, ha visszajönnek a sérültek, lehet ez nagyon szép, annak ellenére, hogy Brady egy közepes senki 😊Wyatt
Brady nagyon jó QB, csak már a PO-ban nem tud maradandót alkotni.
Alapszakaszban tökéletes.

Remélhetőleg a három fiatal WR-ből legalább egy fel tud lépni, és Gronko valami isteni csoda folytán egészséges marad egy szezonban, bár ettől nem félek. Remélem jövőre összeáll a védelem, és nem esik ki a fele, aztán egy állat hátsó alakulattal, és erős futójátékkal elég lesz egy közepes QB-teljesítmény. Aztán meglátjuk, mi jön összeWyatt
Az a gond, hogy ebből évek óta stabilan, kalkulálhatóan csak a közepes QB-teljesítmény az, ami biztosan meg is van.Sobri Jóska
Ne reménykedj, Tebow továbbra sem fog kelleni.Burkus
Én abban reménykedem, hogy nyerünk még egy SB-t ebben az érában, de amikor Tebow még a ligában se volt, már akkor is úgy gondoltam, hogy Brady már nem az igazi.

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hát mert BB dilettáns, de talán megjön mostmár az esze 😊
Én amúgy bizakodó vagyok, ha visszajönnek a sérültek, lehet ez nagyon szép, annak ellenére, hogy Brady egy közepes senki 😊

több mint 12 éve
Ne reménykedj, Tebow továbbra sem fog kelleni.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress
Az a gond, hogy ebből évek óta stabilan, kalkulálhatóan csak a közepes QB-teljesítmény az, ami biztosan meg is van.