New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Ditka mester után szabadon, ha már a múlt héten nem minket tippelt ideje neki is javítani.48.Pats - Frisco

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Ha már itt tartunk, akkor nem Walker-t, hanem Walkert, illetve Sobrinál sem Brady-n ( ezt nagyon utálom ), hanem Bradyn. De Gyuri34 kolléga írásához képest ez elenyésző 😀
több mint 12 éve
pont Walker-t tudtad kihagyni? 😊Nem Bradyn Fog mulni , hanem elkapokon. Brady extraklasszis már ismerjuk régen. De Walker elejtette labdákat Ravens ellen pl.dul. Csak Futás nem lesz elég egy denver ellen biztos sok pont lesz sok td.Gyuri34Nem Bradyn Fog mulni , hanem az elkapokon. Brady extraklasszis, már ismerjuk régen. De Walker elejtette a labdákat a Ravens ellen pl.dul. Csak a Futás nem lesz elég egy denver ellen, biztos sok pont lesz és sok td.
Kedves Törrögszultán! Ennyit tudtam segíteni.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Sok minden múlik a védelmen. Én úgy érzem, hogy PM 1 TD 1 INT-el zár, Tom 2TD 0 INT, és kevés pont: 27-17Mindegy hogy, csak húzzuk be.
több mint 12 éve
Nem Bradyn Fog mulni , hanem elkapokon. Brady extraklasszis már ismerjuk régen. De Walker elejtette labdákat Ravens ellen pl.dul. Csak Futás nem lesz elég egy denver ellen biztos sok pont lesz sok td.Gyuri34Nem Bradyn Fog mulni , hanem az elkapokon. Brady extraklasszis, már ismerjuk régen. De Walker elejtette a labdákat a Ravens ellen pl.dul. Csak a Futás nem lesz elég egy denver ellen, biztos sok pont lesz és sok td.
Kedves Törrögszultán! Ennyit tudtam segíteni.
több mint 12 éve
Nem Bradyn Fog mulni , hanem elkapokon. Brady extraklasszis már ismerjuk régen. De Walker elejtette labdákat Ravens ellen pl.dul. Csak Futás nem lesz elég egy denver ellen biztos sok pont lesz sok td.
több mint 12 éve
Ha felkínáljuk a futást mint múlt meccsen, de ezúttal jobban tudjuk kezelni is akkor megadhatjuk Brady-nek az esélyt hogy megnyerje nekünk a meccset...Castleai01Ezt a meccset (és a SB-t) akkor nyerjük meg, ha nem Brady-nek kell megnyernie.
Szépen nyerje meg a csapat, fusson, védekezzen, ne múljon Brady-n.
több mint 12 éve
Na most már bennem is kezd nőni a feszültség... 😛Remélem Hightower élete meccsét fogja játszani, szerintem rajta és Collins-on fog D szempontból eldőlni a meccs, hogy miképpen tudják kezelni a Broncos futásait és hogy sikerül-e levédekezni a TE-t...
Ha felkínáljuk a futást mint múlt meccsen, de ezúttal jobban tudjuk kezelni is akkor megadhatjuk Brady-nek az esélyt hogy megnyerje nekünk a meccset...
Kétlem hogy most is 2:1 lesz az arány a futóplay-ek javára, mint a Colts ellen...
De mindegy is mert jó meccs lesz az biztos, valószínűleg az a csapat nyer akinél az utolsó 1-2 percben a labda lesz... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Szerintem se lesz döntetlen, ha nem vesztünk nyerünk...Én úgy érzem, hogy vagy nagyon beleszaladunk a késbe vagy nyerünk! NB2Ugyanezt érzem én is...ThundersNFL
több mint 12 éve
Na, egy ima elmorzsolva, vudu PM bábú megszurkálva , mez kikészítve,lassan indulás a Bázisba.Én felkészültem, már csak a srácoknak kell felmenni a pályára és megcsinálni a játékokat.😛
több mint 12 éve
Ügy emlékszem az volt az indok, hogy nem akartak Matt-re plusz nyomást tenni azzal, hogy minden rossz passz után TB-t mutassa a kamera a sideline-on. Ebből a szempontból nem lehet összehasonlítani a kettőt.KollegaAz irányítóra mindig nagyon figyelem hárul, de nem nagy különbséget látok, hogy egy-egy nagyobb futásnál Wilforkot mutatják-e a tévében, vagy egy interceptionnél Bradyt. Úgy gondoltam, hogy sérült játékosok lébecolását a kispad körül olyan káros tényezőnek tartotta Belichick, ami csak megzavarja a csapat aktív tagjainak a koncentrációját.
több mint 12 éve
Siliga azt is mondta, hogy Wilfork szinte mindig ott van mellette, és ha olyan történik a pályán játék közben, amit Siliga nem ért, akkor mindig kihez fordulni azonnal. Az IR-re lévő játékosok jelenléte meccs közben azért is furcsa, mert Brady ugye a térdsérülése során nem is mutatkozott, bár utólag voltak olyan hírek, hogy ezt csak jól rejtették a nyilvánosság elől, de sokat segített Casselnek.Ügy emlékszem az volt az indok, hogy nem akartak Matt-re plusz nyomást tenni azzal, hogy minden rossz passz után TB-t mutassa a kamera a sideline-on. Ebből a szempontból nem lehet összehasonlítani a kettőt.
DoM
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Siliga azt is mondta, hogy Wilfork szinte mindig ott van mellette, és ha olyan történik a pályán játék közben, amit Siliga nem ért, akkor mindig kihez fordulni azonnal. Az IR-re lévő játékosok jelenléte meccs közben azért is furcsa, mert Brady ugye a térdsérülése során nem is mutatkozott, bár utólag voltak olyan hírek, hogy ezt csak jól rejtették a nyilvánosság elől, de sokat segített Casselnek.Főleg úgy érdekes ez, hogy a cikk szerint akkor még csak nem is az 53-ban volt.zinedine5One of the reasons he’s [Siliga] emerged from practice squad player to starter is one-on-one tutoring with head coach Bill Belichick. When Siliga was on the practice squad from mid-October to mid-November, there were a few times that he was invited to the team hotel the night before games by Belichick, who went over film with him for about an hour each time. Maybe it’s commonplace for head coaches to spend such one-on-one time with practice squad players, but that was the first I’ve heard of it.espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4757741/quick-hit-thoughts-around-pats-nfl-8DoM
Belichickből meg szokás szerint előbújt a film room mánia, de úgy látszik használt. Vellanóról és Jones-ról is írták, hogy edzés előtt és után egész évben extra munkát végeztek a DL edzővel, hogy egész meccset a pályán tudjanak tölteni.
A PS kezeléséről éppen most írt a Wall Street Journal is: online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702304419104579322564133750866?mg=reno64-wsj&url=http://online.wsj.com/article/SB10001424052702304419104579322564133750866.html
Semmi korszakalkotó nincs benne, de jó összefoglaló. Damon Huard hiányzik ugyan belőle, aki már lassan tíz éve játszotta Manning bohóckodását a LOS-nál az edzésen a védelemnek.
több mint 12 éve
Én még december elején mondtam a Pecc-es haveromnak, hogy a tietek a Bowl. Az elmúlt években nyomtatok egy egyértelmű alapszakaszt, aztán a rájátszásban mindig jött valami bibi. Most nem rólatok szólt az alapszakasz, de a kertek alatt, csendben ismét itt vagytok a célegyenesben. Ez a ti nagy előnyötök. Na meg az is, hogy a Chargersszel az utolsó előtti underdog is kiesett.Én úgy érzem, hogy vagy nagyon beleszaladunk a késbe vagy nyerünk! Ha lenne egy normális elkapónk...NB2Ugyanezt érzem én is...ThundersNFL
több mint 12 éve
Főleg úgy érdekes ez, hogy a cikk szerint akkor még csak nem is az 53-ban volt.One of the reasons he’s [Siliga] emerged from practice squad player to starter is one-on-one tutoring with head coach Bill Belichick. When Siliga was on the practice squad from mid-October to mid-November, there were a few times that he was invited to the team hotel the night before games by Belichick, who went over film with him for about an hour each time. Maybe it’s commonplace for head coaches to spend such one-on-one time with practice squad players, but that was the first I’ve heard of it.espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4757741/quick-hit-thoughts-around-pats-nfl-8DoM
több mint 12 éve
A Pats passzjátékát pedig az befolyásolhatja, hogy a két újonc elkapó, Aaron Dobson és Kenbrell Thompkins egyaránt limitáltan edzett a héten, így a játékuk kérdéses. Esetleges hiányukban Danny Amendola és Julian Edelman mögött Manning egy régi ismerőse, Austin Collie kaphat komolyabb szerepet.Ha Dobson és Tompkins nem lesz. Akkor ebből semmi nem lesz. Collie alig játszott neM?
Sztem kényszer pályán Pats , Azért kell ennyit futni ,mert passzolni sokkal nehezebb lenne.
több mint 12 éve
One of the reasons he’s [Siliga] emerged from practice squad player to starter is one-on-one tutoring with head coach Bill Belichick. When Siliga was on the practice squad from mid-October to mid-November, there were a few times that he was invited to the team hotel the night before games by Belichick, who went over film with him for about an hour each time. Maybe it’s commonplace for head coaches to spend such one-on-one time with practice squad players, but that was the first I’ve heard of it.espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4757741/quick-hit-thoughts-around-pats-nfl-8
több mint 12 éve
"Wes Welker szerint Tom Brady és Peyton Manning a futball két korszakos géniusza.Na mondjuk a munkásságukat azért kíváncsi vagyok, ki tudná fejből összehasonlítani, mondjuk tény, hogy ez a valakitől hallottam ezt a két nevet elég melegen jött ki 😀
"Olyan, mintha Picassót és Michelangelót vetnénk össze. Szinte lehetetlen összehasonlítani őket" - magyarázta Welker.
A kérdésre, hogy mit tud a két művészről, a Broncos elkapója bevallotta, nem túlzottan sokat. Ám hozzátette, annyit igen, hogy mindketten zseniális művészek voltak.
"Nem tudok róluk sokat mondani. De valakitől hallottam ezt a két nevet, és úgy gondolom, velük megfelelő a hasonlat" - nyilatkozta Welker."
Atyaég... És ez fiú papíron elvégzett egy egyetemet,... Mondjuk az arcára van írva a nem túl magas intellektus, nem azért szerettük 😊Burkus

több mint 12 éve
egy normális azért van.Én úgy érzem, hogy vagy nagyon beleszaladunk a késbe vagy nyerünk! Ha lenne egy normális elkapónk...NB2Ugyanezt érzem én is...ThundersNFL
több mint 12 éve
Én úgy érzem, hogy vagy nagyon beleszaladunk a késbe vagy nyerünk! Ha lenne egy normális elkapónk...NB2Ugyanezt érzem én is...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Én úgy érzem, hogy vagy nagyon beleszaladunk a késbe vagy nyerünk! Ha lenne egy normális elkapónk...
több mint 12 éve
kíváncsi leszek ezen a meccsen, hogy oszlanak majd meg a labdacipelések, csatlakozhatnék a többiekhez akik azt írták, hogy nem szabad korán hátrányba kerülni csak az olyan lenne mintha nem láttam volna az reg meccset😀
több mint 12 éve
"Wes Welker szerint Tom Brady és Peyton Manning a futball két korszakos géniusza."Olyan, mintha Picassót és Michelangelót vetnénk össze. Szinte lehetetlen összehasonlítani őket" - magyarázta Welker.
A kérdésre, hogy mit tud a két művészről, a Broncos elkapója bevallotta, nem túlzottan sokat. Ám hozzátette, annyit igen, hogy mindketten zseniális művészek voltak.
"Nem tudok róluk sokat mondani. De valakitől hallottam ezt a két nevet, és úgy gondolom, velük megfelelő a hasonlat" - nyilatkozta Welker."
Atyaég... És ez fiú papíron elvégzett egy egyetemet,... Mondjuk az arcára van írva a nem túl magas intellektus, nem azért szerettük 😊
több mint 12 éve
Viszont akkor kikaptunk az alapszakaszban! 😀Csak sajnos az is igaz, hogy 7 éve játszottunk utoljára PO meccset idegenben és PM ellen veszettünk, úgy hogy Bradynek akkor sem voltak szélső elkapói... 😕EgonHát én mindig toltam az ilyen statokat, csak legfeljebb red zone-anyagba, vagy jobban szétszórva 😊Terry McAulay volt a 2004-es szezon döntőjének főbírája is, abban a szezonban Peyton Manning TD-rekordot döntött. A konferencia elődöntőjében a Patriots a Coltsot fogadta, majd a 2. kiemelt New England az első kiemelt otthonába látogatott az AFC-fináléjában.WyattNagyon érzed ezt a dolgot idén 😊FViktor93
Abban bízom azért, hogy mindig lesz egy ember rajtam kívül, akit érdekel, és akkor már megériWyatt
És amikor az alapszakaszban nyertünk, és kétszer játszottunk ellenük, akkor ugye bajnokok lettünk. De amúgy sajnos jó esély van valóban egy ilyen forgatókönyvre. Na de nátha!

több mint 12 éve
Csak sajnos az is igaz, hogy 7 éve játszottunk utoljára PO meccset idegenben és PM ellen veszettünk, úgy hogy Bradynek akkor sem voltak szélső elkapói... 😕Hát én mindig toltam az ilyen statokat, csak legfeljebb red zone-anyagba, vagy jobban szétszórva 😊Terry McAulay volt a 2004-es szezon döntőjének főbírája is, abban a szezonban Peyton Manning TD-rekordot döntött. A konferencia elődöntőjében a Patriots a Coltsot fogadta, majd a 2. kiemelt New England az első kiemelt otthonába látogatott az AFC-fináléjában.WyattNagyon érzed ezt a dolgot idén 😊FViktor93
Abban bízom azért, hogy mindig lesz egy ember rajtam kívül, akit érdekel, és akkor már megériWyatt
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!