New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Sztem a sors komoly igazságszolgáltatása lenne,ha pont New Yorkban nyernénk SB-t...Ennyivel tartozik nekünk.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Abban bízom azért, hogy mindig lesz egy ember rajtam kívül, akit érdekel, és akkor már megériWyattAkkor ezúton jelzem, hogy én pl szívesen olvasom 😊
több mint 12 éve
Hát én mindig toltam az ilyen statokat, csak legfeljebb red zone-anyagba, vagy jobban szétszórva 😊Terry McAulay volt a 2004-es szezon döntőjének főbírája is, abban a szezonban Peyton Manning TD-rekordot döntött. A konferencia elődöntőjében a Patriots a Coltsot fogadta, majd a 2. kiemelt New England az első kiemelt otthonába látogatott az AFC-fináléjában.WyattNagyon érzed ezt a dolgot idén 😊FViktor93
Abban bízom azért, hogy mindig lesz egy ember rajtam kívül, akit érdekel, és akkor már megéri

több mint 12 éve
Terry McAulay volt a 2004-es szezon döntőjének főbírája is, abban a szezonban Peyton Manning TD-rekordot döntött. A konferencia elődöntőjében a Patriots a Coltsot fogadta, majd a 2. kiemelt New England az első kiemelt otthonába látogatott az AFC-fináléjában.WyattNagyon érzed ezt a dolgot idén 😊
több mint 12 éve
Terry McAulay volt a 2004-es szezon döntőjének főbírája is, abban a szezonban Peyton Manning TD-rekordot döntött. A konferencia elődöntőjében a Patriots a Coltsot fogadta, majd a 2. kiemelt New England az első kiemelt otthonába látogatott az AFC-fináléjában.WyattWyatt! Ebben bele fogsz őrülni! Vigyázz magadra 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Terry McAulay volt a 2004-es szezon döntőjének főbírája is, abban a szezonban Peyton Manning TD-rekordot döntött. A konferencia elődöntőjében a Patriots a Coltsot fogadta, majd a 2. kiemelt New England az első kiemelt otthonába látogatott az AFC-fináléjában.

több mint 12 éve
MEgérdemli. ) Tetszik játéka. Rajta fog mulni a meccs. én Más elkapot nem láttok, aki fel tudna lépni olyan szintre. De ez szerintem kevés lesz Denverbe 2-3an fogják fogni😊Gyorsan megkötötték a szerződést most mert tudják, hogy SB MVP -ként mennyivel többet kellett volna neki fizetni...😛gordonField Yates:Az biztos, hogy keményen megdolgozott érte 😊Wyatt
Breakout WR's profile is growing. RT @darrenrovell: Puma has signed Pats WR Julian Edelman to promote its men’s training products
Julian-nál kezd megindulni a (pénzes)szekér... 😉Castleai01
Csak Futással nem fogtok nyerni.
több mint 12 éve
Ahhoz képest, hogy a Colts ellen csak 9-5 volt a Pats javára az ESPN tippek száma, ez a 4-10 most igazán baráti.
több mint 12 éve
Ráadásul lehet, hogy a Colts jönne holnap.Rohadt nagy kár azért a szezonvégi 'fins buktáért.10:4 a pickek aránya a Broncos javára a az ESPN-nél. A Seahawks 9:5.Láttam én már 6–2, 7–1-et is. A lényeg, hogy az első meccsen a vendégcsapatnál legyen a több pont, aztán a másik már tök mindegy 😊Wyatt
Dobson, Thompkins, Allen questionableBurkus
Hazai pályán szvsz mi lennénk az esélyesek, idegenben kb. 30% esélyt látok.Gyulus
több mint 12 éve
Rohadt nagy kár azért a szezonvégi 'fins buktáért.10:4 a pickek aránya a Broncos javára a az ESPN-nél. A Seahawks 9:5.Láttam én már 6–2, 7–1-et is. A lényeg, hogy az első meccsen a vendégcsapatnál legyen a több pont, aztán a másik már tök mindegy 😊Wyatt
Hazai pályán szvsz mi lennénk az esélyesek, idegenben kb. 30% esélyt látok.
több mint 12 éve
Gyorsan megkötötték a szerződést most mert tudják, hogy SB MVP -ként mennyivel többet kellett volna neki fizetni...😛Field Yates:Az biztos, hogy keményen megdolgozott érte 😊Wyatt
Breakout WR's profile is growing. RT @darrenrovell: Puma has signed Pats WR Julian Edelman to promote its men’s training products
több mint 12 éve
Field Yates:Az biztos, hogy keményen megdolgozott érte 😊

több mint 12 éve
Field Yates:Breakout WR's profile is growing. RT @darrenrovell: Puma has signed Pats WR Julian Edelman to promote its men’s training products
Julian-nál kezd megindulni a (pénzes)szekér... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
A Red Sox döntője pedig már mikor megmondta, hogy döntősök leszünk 😀Még egy semmirekellő, ámde szórakoztató statisztikaként annyit, hogy 2000 óta mindig volt legalább 1 keleti időzóna szerinti csapat a SB-ban (TB, BAL, NE, PIT, NYG, IND, CAR, PHI). Idén már csak mi lehetünk onnan, ugyebár. És a 2000 óta játszott 13 SB-ből 11-et keleti időzónások nyertek, amúgy. 8-)GuggenheimVolt is egy sejtésem, hogy a Seahawks - Niners meccset felesleges lejátszani. Statisztikailag már bajnokok is vagyunk. Nem is értem miért gondolják sokan, hogy nem mi vagyunk az esélyesek 😊
Ma már nyugodtan hajtom álomra fejem 😀Kollega

több mint 12 éve
Még egy semmirekellő, ámde szórakoztató statisztikaként annyit, hogy 2000 óta mindig volt legalább 1 keleti időzóna szerinti csapat a SB-ban (TB, BAL, NE, PIT, NYG, IND, CAR, PHI). Idén már csak mi lehetünk onnan, ugyebár. És a 2000 óta játszott 13 SB-ből 11-et keleti időzónások nyertek, amúgy. 8-)GuggenheimVolt is egy sejtésem, hogy a Seahawks - Niners meccset felesleges lejátszani. Statisztikailag már bajnokok is vagyunk. Nem is értem miért gondolják sokan, hogy nem mi vagyunk az esélyesek 😊
Ma már nyugodtan hajtom álomra fejem 😀
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Guggenheim
38
Még egy semmirekellő, ámde szórakoztató statisztikaként annyit, hogy 2000 óta mindig volt legalább 1 keleti időzóna szerinti csapat a SB-ban (TB, BAL, NE, PIT, NYG, IND, CAR, PHI). Idén már csak mi lehetünk onnan, ugyebár. És a 2000 óta játszott 13 SB-ből 11-et keleti időzónások nyertek, amúgy. 8-)
több mint 12 éve
10:4 a pickek aránya a Broncos javára a az ESPN-nél. A Seahawks 9:5.Láttam én már 6–2, 7–1-et is. A lényeg, hogy az első meccsen a vendégcsapatnál legyen a több pont, aztán a másik már tök mindegy 😊

több mint 12 éve
10:4 a pickek aránya a Broncos javára a az ESPN-nél. A Seahawks 9:5. Dobson, Thompkins, Allen questionable
több mint 12 éve
Kizárt dolog, mert én azt nem tudom😊Amúgy szerintem 8-0 lesz.Érezni lehet már régóta, hogy egyre jobban érted Te ezt a játékot!😉 😀tomi-tomi
Nálam BB a kulcs ebben a kérdésben.kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Nemá, hogy esélyesek legyünk, jobban bejött nekem ez az underdog szerep😊NB2Nem vagyunk esélyesek, és tudjuk, hogy ilyen helyzetben a Pats szokott győzni. Tehát esélyesek vagyunk.😊
Amúgy szerintem 8-0 lesz.Érezni lehet már régóta, hogy egyre jobban érted Te ezt a játékot!😉 😀
Nálam BB a kulcs ebben a kérdésben.kishaszi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Nemá, hogy esélyesek legyünk, jobban bejött nekem ez az underdog szerep😊
több mint 12 éve
Aham,, vagy 1-7 lesz, vagy 8-0, ergo😀/Amúgy szerintem 8-0 lesz.
Nálam BB a kulcs ebben a kérdésben. Persze csak megérzés./
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Brady 7-0 against Del Rio's defensesMinderről JDR tehet. 😀 Egyébként még Jags HCs időszakában volt 2 olyan meccs is, mikor Bradynek több TD passza volt mint incompleteja. Az egyik ráadásul playoff meccs volt, 2008 januárjában.
Tom Brady never has lost to a Jack Del Rio-coached defense. Sunday's AFC title game will be the best time for the Denver Broncos defensive coordinator to reverse the trend.
Nem kéne elrontani 😊Wyatt
több mint 12 éve
Ha így nézzük, akkor tuti, hogy a 7–0 nem marad meg, valóban 😊Szerintem arra, h nem 7-0 lesz, hanem 8-0.ShilkorGyorsan lemond Del Rio? Ja nem jó, akkor sem szakadna meg :/Nyugi, meccs utánra már ez astat se lesz igaz😀kishasziBrady 7-0 against Del Rio's defensesÓ a franc már az ilyen statisztikákbapolonic
Tom Brady never has lost to a Jack Del Rio-coached defense. Sunday's AFC title game will be the best time for the Denver Broncos defensive coordinator to reverse the trend.
Akkor nem tudom, mire gondolhatsz 😊Wyatt
De én reménykedem benne, hogy a veretlenség (döntetlen ugye itt most nem is lehet) igen. Mondjuk valószínűleg a másik párharc lesz az érdekesebb, mennyin tudjuk tartani Manningéket. Valahogy nagyon ki kéne elemezni a Chargerst, 28, 20 és 24 pontot engedtek csak, ezen kívül pedig egy Chiefs elleni 27 volt csak, amikor 30 alatt zártak... Márpedig 30 fölé marha jó lenne, ha nem tudnának menni. Egy 20-25 körül, ha sikerülne tartani, már jóval nagyobb esély lenne. De legyen megint sok labdaszerzésünk, közeli mezőnypozíciókkal, és sok futott TD-vel 😀
Remélem a meccs elején nagyon keményen odateszi már magát a D, és legalább azt eléri, hogy ne TD-ket szerezzen a Denver, hátha elkezdenek Manningék kicsit idegeskedni

több mint 12 éve
Szerintem arra, h nem 7-0 lesz, hanem 8-0.Gyorsan lemond Del Rio? Ja nem jó, akkor sem szakadna meg :/Nyugi, meccs utánra már ez astat se lesz igaz😀kishasziBrady 7-0 against Del Rio's defensesÓ a franc már az ilyen statisztikákbapolonic
Akkor nem tudom, mire gondolhatsz 😊Wyatt