New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
... a szezon egészét elnézve már az is szép, hogy idáig eljutottunk. A jobb csapat győzött, grat!
A DL és az O egész egyszerűen elfogyott a szezon végére. 1 épkézláb WR-rel nincs passzjáték.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jó lesz ez jövőre, ha nem esik ki a fél csapat, meg esetleg lesz egy WR is csak úgy poénból. Na mindegy, majd jövőre, megint

több mint 12 éve
Sztyopa 315
Ha megverjünk a Phinst...Vagy Gronk ellen befújják a holdingot a cicák ellen..
De nem is ezen ment el, hanem a tonnányi sérülten. A hatereknek jó estéjük lesz, kívánom nekik, hogy jövőre ugyan ilyen szintű sérültekkel nyomják végig a szezont. Életemben nem szurkoltam még csapat ellen, de most itt az ideje, pedig az NFC-ben sem szimpi egyik se.
Jöhet a FA, utána a draft. Mankins remélem repül, nem érdekel hogy milyen jó run blocker, ha minden egyes téttel bíró playben rommá alázzák pass protectionben. WR kell, de nem rockie, TE is, és a falba is kell ember.

Why so serious?
több mint 12 éve
Na most sorolom mik lettünk volna mi itt a végén
Á inkább nem... 😊

több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Manning-et egyszer siettették. 0 sack, 0 knockdown. Így nem lehet meccset nyerni. Persze az rookie WR-ek és a nagy igazolás Amendola is bevált. Emellett tartom, hogy hatalmas eredmény volt a Konferencia döntő, de elég szomorú, hogy Brady utolsó éveiben egy 7-ik körben draftolt college QB-ra kell, hogy támaszkodjon Manning all-pro WR corps-ja ellen.
több mint 12 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
kár a buktáért, ez csúnya volt a mi részünkről, de ennek ellenére büszke vagyok a csapatra, mert ennyi sérülttel idáig sikerült eljutni BB zsenialitásával....szal sztem ez így is egy remek szezon.
Ezen a meccsen a pats o valami hihetetlen impotens volt 3 negyed alatt 3 feltett pont wtf?! D meg a fülén is a levegőért kiáltott, nem a kapott pontok mennyisége a gáz hanem az, hogy 1 punt kivételével mindig pontokat kaptunk....de koca fáradtak lehettek ez is biztos, mert az offense jó nagy kakában hagyta őket az egyszer biztos... 😕

több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Tudom, hogy kvázi csoda kategória volt, amit idén csináltak a srácok és, hogy minden PO meccs ajándék, de nagyon csalódott vagyok. Kell majd pár nap, hogy leülepedjen ez a vereség.
több mint 12 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Roszz nezni, ahogy atjonnek a vedelmen, mintha nem is lenne a palyan. Milyen mas volt az alapszakasz merkozes.
Az offense halad egesz szepen, aztan mindig megtorpan.polonic
Én a védelmet azért nem venném elő ilyen szinten, 3 táblára tett ponttal nem lehet meccset nyerni (hú mekkora okosságot mondtam kocka, cukrot nekem).

több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Roszz nezni, ahogy atjonnek a vedelmen, mintha nem is lenne a palyan. Milyen mas volt az alapszakasz merkozes.
Az offense halad egesz szepen, aztan mindig megtorpan.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Kb. ezt vártam a szezon előtt, kivéve a Colts elleni győzelmet. Más kérdés, hogy ha nem lenne sérült a fél védelem és a fél támadóegység, akkor lett volna reális esélyünk.

Most kérdés, hogy mit számít a Phins elleni vereség, hogy nem otthon játszottunk.
több mint 12 éve
Az előző fordulóban fordított szereposztásban nagyon tetszett ez a játék... 😊

több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 115 — Pats fan
Sajnos Ryan nem tudja megoldani a feladatát,de nem is egy rookienak kellene hozni a meccset. Talib újabb százezreket srófolt az árán...lefele

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Bármi is lesz ennek a meccsnek a vége, én büszke vagyok az idei csapatra. A fő elkapónk az az Edelman, aki a no.5 lenne a Broncos WR depth charton. Nincs egészséges TE-ünk, aki NFL szinten képes lenne elkapni. A kezdő védelem 50%-a sérült (btw marha jó, hogy itt van Talib, de hiába, ha a legfontosabb meccseken lesérül).

Ezt a meccset egy módon nyerhetjük meg szerintem: bejön minden <20%-os hosszú passz, és a Broncos offense hatalmas bakikat vét. Egyszerűen sokkal jobb csapat a Denver a jelenlegi állapotában. Ezt már nem lehet gameplan-el helyettesíteni. De az idei szezon siker, ha itt is lenne a megálló.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 189 — nabege2@yahoo.com
Sracok! En nem erzem azt, hogy ez meg lenne. 😕polonic
Hát, nem azt mondom, hogy közünk nincs a meccshez, de ennél több kell, csakhát...
A védelemben sok a sérült és PM-nek annyi célpontja van. Plusz ilyen 3 és 10-eket futással nem kéne becummantani. Ehhez kéne az, hogy a tök üresen álló Edelmann-ak oda kellett volna tolni a kezébe, szóval sok összetevős.
több mint 12 éve
Most legalább nem 0–24 a szünet 😀 Kéne egy labdaszerzés a védelemtől, mint falunak az áram

több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Sracok! En nem erzem azt, hogy ez meg lenne. 😕

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Ügy emlékszem az volt az indok, hogy nem akartak Matt-re plusz nyomást tenni azzal, hogy minden rossz passz után TB-t mutassa a kamera a sideline-on. Ebből a szempontból nem lehet összehasonlítani a kettőt.Kollega
Az irányítóra mindig nagyon figyelem hárul, de nem nagy különbséget látok, hogy egy-egy nagyobb futásnál Wilforkot mutatják-e a tévében, vagy egy interceptionnél Bradyt. Úgy gondoltam, hogy sérült játékosok lébecolását a kispad körül olyan káros tényezőnek tartotta Belichick, ami csak megzavarja a csapat aktív tagjainak a koncentrációját.DoM
DoM, meg tudod magyarázni nekem, hogy Bequette-ben mi a koncepció? Miért van rosteren egyáltalán? Két év alatt 8 meccsen játszott, nincs egy tackle-je sem. Csak inaktív folyamatosan. Olyan fantáziát látnak benne, hogy megéri tartani?Burkus
Ő a titkos fegyver!😊
több mint 12 éve
Coolon most ment a Tökös csaj című film, amelyet Rob Schneider mellett Tom Brady írt 😀

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ügy emlékszem az volt az indok, hogy nem akartak Matt-re plusz nyomást tenni azzal, hogy minden rossz passz után TB-t mutassa a kamera a sideline-on. Ebből a szempontból nem lehet összehasonlítani a kettőt.Kollega
Az irányítóra mindig nagyon figyelem hárul, de nem nagy különbséget látok, hogy egy-egy nagyobb futásnál Wilforkot mutatják-e a tévében, vagy egy interceptionnél Bradyt. Úgy gondoltam, hogy sérült játékosok lébecolását a kispad körül olyan káros tényezőnek tartotta Belichick, ami csak megzavarja a csapat aktív tagjainak a koncentrációját.DoM
DoM, meg tudod magyarázni nekem, hogy Bequette-ben mi a koncepció? Miért van rosteren egyáltalán? Két év alatt 8 meccsen játszott, nincs egy tackle-je sem. Csak inaktív folyamatosan. Olyan fantáziát látnak benne, hogy megéri tartani?
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Kezdődhetne már, mert bele örülök a sok statisztika nézegetésbe. Minden azt mutatja, hogy simán kikapunk, de valamiért azt érzem, hogy meglesz.
több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Jussatok, én nektek szurkolok 😀
több mint 12 éve
Ja, hogy ez "az" a Welker.
Azt hittem Walker-re gondol.

És tudom, hogy pl. a helyes írásmód az, hogy Bradyvel, Dennardot, sacket, field goalal, stb., de ezen a fórumon szeretem az angol kifejezések, személynevek toldalékait kötőjellel elszeparálni.
Teljesen tudatosan.
Ezt külön Tocy-nak. 😊Sobri Jóska
Ez is egy megközelítése a dolognak 😊
(btw, field goallal lenne, de akkor már lehet mezőnygóllal, és mindenki örülhet 😊 )
Amúgy meg tök mindegy, hogy Bradyvel, vagy Blount-tal (direkt rosszul írva, pont ez a lényeg), csak jussunk be a Super Bowlba 😀

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 202 — #NoStress
Ja, hogy ez "az" a Welker.
Azt hittem Walker-re gondol.

És tudom, hogy pl. a helyes írásmód az, hogy Bradyvel, Dennardot, sacket, field goalal, stb., de ezen a fórumon szeretem az angol kifejezések, személynevek toldalékait kötőjellel elszeparálni.
Teljesen tudatosan.
Ezt külön Tocy-nak. 😊

több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Ha már itt tartunk, akkor nem Walker-t, hanem Walkert, illetve Sobrinál sem Brady-n ( ezt nagyon utálom ), hanem Bradyn. De Gyuri34 kolléga írásához képest ez elenyésző 😀Tocy
Welker.
Nem volt olyan rég, hogy sokat láttuk a nevét 😊DeX
A válaszom nem erre irányult...
több mint 12 éve
DeX New England Patriots 294 — WR
Ha már itt tartunk, akkor nem Walker-t, hanem Walkert, illetve Sobrinál sem Brady-n ( ezt nagyon utálom ), hanem Bradyn. De Gyuri34 kolléga írásához képest ez elenyésző 😀Tocy
Welker.
Nem volt olyan rég, hogy sokat láttuk a nevét 😊