New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem akarom rontani itt most a hangulatot, majd inkább pár nap múlva visszajövök megbeszélni az érdemi dolgokat. Így most csak annyit mondanék, hogy fel a fejjel, ezzel a rosterrel a maximumot hozta ki a csapat az idényből. A Denver ma nagyon összeszedett volt, így ez volt a realitás. De felemelt fejjel mehettek offseason-ba, nagyot harcolt a csapat, végig az egész idény során. Belichick meg egy zseni, valószínűleg Lombardi mellett minden idők legnagyobb edzője. Vagy méltó udódja, kinek hogy tetszik. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ennyi sérülttel idáig jutni is nagy eredmény volt, ez a meccs nem volt szép, de a pályán levő keretek közt simán volt ekkora különbség, ha nem nagyobb. Kíváncsi vagy merre épül tovább ez a keret, Brady már 37 éves lesz, sztem jövőre sok olyan meccsetek lesz, mint az elmúlt három, igen combos futójátékkal.gabokocka
Remélhetőleg a három fiatal WR-ből legalább egy fel tud lépni, és Gronko valami isteni csoda folytán egészséges marad egy szezonban, bár ettől nem félek. Remélem jövőre összeáll a védelem, és nem esik ki a fele, aztán egy állat hátsó alakulattal, és erős futójátékkal elég lesz egy közepes QB-teljesítmény. Aztán meglátjuk, mi jön összeWyatt
Sztem Gronkkal nem lehet számolni egy teljes szezonra. És nem is fognak. BB-t ismerve el is trédelné, ha nem lenne ACL szakadása... Az offense-nél - WR, TE corps, - nagy rebuildre lesz szükség.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ennyi sérülttel idáig jutni is nagy eredmény volt, ez a meccs nem volt szép, de a pályán levő keretek közt simán volt ekkora különbség, ha nem nagyobb. Kíváncsi vagy merre épül tovább ez a keret, Brady már 37 éves lesz, sztem jövőre sok olyan meccsetek lesz, mint az elmúlt három, igen combos futójátékkal.gabokocka
Remélhetőleg a három fiatal WR-ből legalább egy fel tud lépni, és Gronko valami isteni csoda folytán egészséges marad egy szezonban, bár ettől nem félek. Remélem jövőre összeáll a védelem, és nem esik ki a fele, aztán egy állat hátsó alakulattal, és erős futójátékkal elég lesz egy közepes QB-teljesítmény. Aztán meglátjuk, mi jön össze

több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 244 — Keep pounding
Ennyi sérülttel idáig jutni is nagy eredmény volt, ez a meccs nem volt szép, de a pályán levő keretek közt simán volt ekkora különbség, ha nem nagyobb. Kíváncsi vagy merre épül tovább ez a keret, Brady már 37 éves lesz, sztem jövőre sok olyan meccsetek lesz, mint az elmúlt három, igen combos futójátékkal.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
De legalább megtudtuk, hogy szégyen, hogy ez a Pats a playoffban játszhatott 😊Wyatt
Hát az eredménykövető az abszolút minősíthetetlen volt és gyorsan hozzáteszem egyáltalán nem a Denver szurkolók miatt.kolok1972
Károgók mindig lesznek nem kell velük foglalkozni mert csak szó szót követ és amilyen értelmes emberek is megfordulnak csak személyeskedés lesz belőle a másik sértegetésének meg semmi értelme nem lenne,nem erről kell hogy szóljon ez a fórum.Joco
Ja én olyat már nem is olvasok, csak sajna belenéztem ide:
 www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2308991
De legalább most már tudom, hogy Brady egy dilettáns, Belichick egy közepes szar, állandóan szétkapták a csapatot, ami különben is egy vicc 😊

több mint 12 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Gratulálok a Denver-nek, sokkal jobbak voltak ma, megérdemelten mennek a Superbowl-ba...
A mi részünkről kicsit csalódott vagyok, bár már a hét elején mondtam a melóhelyen a kollégának hogy nekünk valószínűleg itt lesz a vége a szezonnak...
Kár hogy az amerikai foci ilyen igazságos sport hogy az esetek 99.9%-ában a jobb csapat szokott nyerni... 😛
(Na de ezért is szeretjük ennyire...) 😉

Azért büszke vagyok a fiúkra, szép szezont toltak idén is... 😊
(Ráadásul szerintem a sérültjeinkkel is max. idáig jutottunk volna, mert ezt a Denvert ma velük sem vertük volna meg...)

Sok sikert nekik a döntőben, nekünk meg kezdődhet a felkészülés a következő szezonra... 😊

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
De legalább megtudtuk, hogy szégyen, hogy ez a Pats a playoffban játszhatott 😊Wyatt
Hát az eredménykövető az abszolút minősíthetetlen volt és gyorsan hozzáteszem egyáltalán nem a Denver szurkolók miatt.kolok1972
Károgók mindig lesznek nem kell velük foglalkozni mert csak szó szót követ és amilyen értelmes emberek is megfordulnak csak személyeskedés lesz belőle a másik sértegetésének meg semmi értelme nem lenne,nem erről kell hogy szóljon ez a fórum.

több mint 12 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 531 — Patriot
Ez van. Nem volt rossz season, nagyon sajnálom ezt a meccset. Érthetetlen play hívások, és a legrosszabkor rossz egyéni teljesítmények, de fel a fejjel. Sokan Gronk sérülése után temették a szezont, ehhez képest AFC döntő...
Az idei alapra jövőre jó drafttal és kevesebb sérülttel szerintem jólépíthetünk, és ennél is több keresnivalónk lehet.

Go PATS!!!
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Kár ezért az évért. Közel hibátlan teljesítmény kellett volna ma az első félidőben, cserébe a Pats minden hiányossága előjött. Újabb elszalasztott lehetőség. 😕DoM
Ma minden matchupot buktunk. A meccs előtt egyértelmű volt, hogy akkor van esélyünk a sikerre, ha a Colts elleni run offense-t vesszük elő és ütni fog, hosszú drive-okkal, Manninget lenntartva a pályáról. Ha ezzel sikerült volna előnyt szerezni, akkor is buktunk volna, mert ma Manning simán passzolt. Mondjuk a passrush vs. Denver O fal matchupot már a múltkori meccsen is buktuk.

Bazi jó gameplant csináltak és be is jött nekik. Hosszú drive-ok, mindegyik végén pont. A meccs első 10 percében látszott, hogy kevés a sansz. Szerintem Blount meg is sérült, mert 5 kísérlet és 6 yard után többet nem is volt a pályán. Ha már Slater, Mulligan meg Hómanó a meghatározó elkapók, Collie pedig központi szerepet kap, ott óriási baj van a pass offense-el. Nem volt kinek passzolni, Edelmant kivéve. Dobson sztem csak azért volt a keretben, hogy a vertikális passz veszélye ne legyen kizárható. Nyilván olyan sérülése volt, hogy komolyan nem lehetett rá számítani.

Mi meg egyszerűen elfogytunk. Tele vagyunk rookie/másodéves starterekkel, UDFA rookie-kal, akik nagyon szépen helytálltak. De ez ellen a Denver ellen ez kevés volt. A múltkori meccsen Gronk részvételével top5 offense volt a mienk. Ez meg messze nem az.

Egyetértek Veled, ez nagyon jól alakuló, megfiatalított keret, össze kellene tartani, a D-t különösen. Az offense-nél félek, hogy komplett rebuild kell, mert a három újonc elkapó alkalmassága nagy kérdés, különösen a sérülékenységükkel, Edelmant szerintem elviszik, Amendola bust, Gronkból pedig szvsz. nem lesz olyan játékos, akire hosszú távon lehet számolni. Legalább a RB corps egyben fog maradni, ezek után Blout kérdés, hogy kap-e nagy szerződést bárhol. Tőlünk szvsz. tuti nem. Develin és FB játék pedig nagyon bejött. Ja és remélem, Bradynek lesz kedve/türelme egy komplett offense rebuildhez...

A szezon elején azt mondtam, hogy sztem a PO meglesz, ott meg sima bukta. Egy meccset tévedtem. Sztem a csapat a maximumot hozta ki a szezonból és kalapomat lengetem az edzői stáb előtt, hogy ebből a keretből, - Siliga, Vellano, Chris Jones és hasonló játékosokból - ezt a teljesítményt kihozták. Jogos lenne, ha BB lenne az év edzője.
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Gratulálok, ma így alakult, de remélem, hogy jövőre is folytatódik a rivalizálás. Hasonlóan izgalmasan, mint idén. 😊
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 115 — Pats fan
Hát az eredménykövető az abszolút minősíthetetlen volt és gyorsan hozzáteszem egyáltalán nem a Denver szurkolók miatt.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
legizgalmasabb szezon volt számomra pats szurkolóként, kár hogy vége és sokat kell várni az új szezon kezdetéig 😕
Remélem Minitron itt marad nálunk,Tálibot el kell engedni túl sokat sérült, Blountot úgy is túlfizeti valaki.....a többiek meg jó kérdés, de ha jól erősítünk jövőre azért ha egészségesebbek is tudunk maradni akkor beleszólhatunk jobban a végjátékba 😊

több mint 12 éve
Proxi New England Patriots 465 — Patriots fan
Hát eddig tartott! Ebben az évben annyi izgalmat éltem meg mint az elmúlt 6-7 évben összesen. Lehet nem játszottunk lehengerlően de a szívemnek akkor is nagyon kedves lesz ez a szezon! Szép volt fiúk! 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 12 éve
De legalább megtudtuk, hogy szégyen, hogy ez a Pats a playoffban játszhatott 😊

több mint 12 éve
Végül is a denveri védelem nem csinált semmi extrát,csak amit várni lehetett,de azt majdnem tökéletesen . Megölni a futást,+limitálni Minitront,mert a többiek úgysem tudjak megnyerni a meccset. Ennyi történt. Az utolsó TD-nk mar garbage time volt.

több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Megérdemelt denveri győzelem, ma egyértelműen jobbak voltak.
Nem volt nyomás PM-en, tökéletesen megvédték, a Pats O# fal a denveri D# fal ellen gyengén teljesített.
Hiányoztak a momentumok a részünkről és Tálib is kidőlt.
Sok sérült, vezérek hiánya és hullámvasút több nagy meccsel fordítással, kár, hogy vége a szezonnak Pats részről.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Fredo 205
Gratula a csapatnak, kívánom Manningnek, hogy mutassa majd meg egy ilyen csapattal mint ami nekünk volt, hogy nah ő valaki. NB2
Szerintem a kétezres évek második felében párszor megmutatta. Általában hasonló eredménnyel (kábé 12-4 es alapszakasz aztán 1 vagy 0 győzelem a PO-ban)
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Kár ezért az évért. Közel hibátlan teljesítmény kellett volna ma az első félidőben, cserébe a Pats minden hiányossága előjött. Újabb elszalasztott lehetőség. 😕
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
... a lejáró szerződésű játékosok közül Talibbal s Blounttal többször is megnézetném ezt a felvételt. Előbbivel a tavalyi, Ravens elleni meccset is... ott is megsérült.
Edelman 10 elkapás, 89 yard, 1 TD... rajta igazán nem múlt.
Rohadt nagy kérdés, hogy a Dobson-Boyce-Thompkins hármassal számolunk-e jövőre vagy hozunk FA-t. Mert további rookie WR-ekre szvsz nincs szükség. Egy Hörni-féle "move" TE azonban kell.
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
esélyünk nem volt ma, de összességében ennyi sérülttel ez is nagy eredmény.
több mint 12 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
Nekem ez a szezon simán vetekszik a 07-essel. Az a rengeteg fordítás, aztán a végén a Ravens, a Bills és a Colt legyalázása a rengeteg sérülés ellenére. BB mindent kihozott ebből a szezonból, amit lehetett. Kösz mindenkinek, akinek köze volt ehhez a szezonhoz.
több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Grat srácok, a végén azért elkerültétek a kiesést, szorossá tettétek. Nagy dolog szerintem, hogy idáig jutottatok, sok más csapatnál picsognak a sérültekért egész évben, de ezt a hullámot meg sem közelítik, ami itt folyt ebben az évben. Talib nagy kérdés, Gronkowskiból kérdés, lesz-e még 100%-os játékos hosszú távon, illetve ezt a Decker fiút ( vagy Nickst ) be lehetne húzni offseasonben.
több mint 12 éve
manuszka86 New England Patriots 2 605 — Patriots fan
azért ma úgy mentünk fel a pályára hogy még Slater is felfért Wrként a pályára, az már vicc kategória, 1db egészséges Minitron, a többi üvegbabával nehéz passzjátékot is produkálni 0 TE játékkal....

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 189 — nabege2@yahoo.com
Nem keresem elő, de valaki irta, hogy Talibot meg kell tartani én meg válaszoltam, hogy várjuk meg a PO-t. Vagy fingérth...ért vagy ne tartsuk meg!

Fura, de én most nem vagyok dühös, egyszerűen annyira nagy volt a különbség a 2 roster között, hogy ez ma ennyire volt elég. Gratula a csapatnak, kívánom Manningnek, hogy mutassa majd meg egy ilyen csapattal mint ami nekünk volt, hogy nah ő valaki. Azt ugye nem kell ecsetelnem, bárki jön az NFC-ből hajrá az😊
több mint 12 éve
Számomra a szezon legnagyobb csalódása egyértelműen Amendola volt,epizód szereplő volt az egész szezonban