New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Well... lost fumble, felpattanó red zone int, punt visszahordásnál TD helyett a saját lábában eleső játékos, visszafújt kick return TD, kihagyott FG, elvesztett onside kick. És kb. 6-7 elég csúnya drop.Komolyan gondoltam, de lehet, hogy más meccset néztem, mint te...Ha mindenki a legjobbját nyújtja akkor sikerülhet a bravúr és kell hozzá szerencse is, de azt ne felejtsük el, hogy tegnap szinte minden bejött nekik a Boltsnak meg nem 😉EgonEz itt félig off de ezt komolyan gondoltad? Szerintem lehetett volna közte 20-30 is...Fredo
De én kérek elnézést, hogy azt gondolom, hogy láthatom másként, mint más! Kurva unalmas lenne a világ, ha mindenki ugyanazt gondolná mindenről 😉Egon
Kérhetném, hogy vasárnap a Pats-nek ugyanígy jöjjön össze minden? 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Komolyan gondoltam, de lehet, hogy más meccset néztem, mint te...Ha mindenki a legjobbját nyújtja akkor sikerülhet a bravúr és kell hozzá szerencse is, de azt ne felejtsük el, hogy tegnap szinte minden bejött nekik a Boltsnak meg nem 😉EgonEz itt félig off de ezt komolyan gondoltad? Szerintem lehetett volna közte 20-30 is...Fredo
De én kérek elnézést, hogy azt gondolom, hogy láthatom másként, mint más! Kurva unalmas lenne a világ, ha mindenki ugyanazt gondolná mindenről 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Fredo
205
Ha mindenki a legjobbját nyújtja akkor sikerülhet a bravúr és kell hozzá szerencse is, de azt ne felejtsük el, hogy tegnap szinte minden bejött nekik a Boltsnak meg nem 😉EgonEz itt félig off de ezt komolyan gondoltad? Szerintem lehetett volna közte 20-30 is...
több mint 12 éve
Tony Dungy ezt várja a meccstől:"Ironically I don't think it'll be decided by the quarterbacks so much, Maybe necessarily somebody's going to have to have a drive in the fourth quarter to win it, but I think you're going to see this game be about the running game and run defense. I think you're going to see New England run the ball at Denver, because Denver didn't really get challenged last week because [San Diego's Ryan] Mathews wasn't 100 percent. But they'll get challenged this week and we'll see how they hold up.
"I think Belichick is going to play defenses that almost force Peyton into run audibles, to see if the Broncos can run, and if their runners can hold up and won't fumble the ball. It's going to be an on-the-ground game, a tight game, and we know New England has won a lot of those tight games. I wouldn't be surprised to see it be a low-scoring game."
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Az ránk nézve igen komoly kritika lesz... 😊Aztán ha picksixet szerez ellenünk akkor cumi 😛ThundersNFL"Denver Broncos signed cornerback Marquice Cole and activated tackle Vinston Painter off the practice squad."Nagyon remélem hogy játszani is fog és minél többet.kolok1972
Megy a sakkjáték a háttérben rendesen. 😀peterk2005
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Reméljük ugyanaz a végeredmény lesz, mint Branch esetében.Aztán ha picksixet szerez ellenünk akkor cumi 😛ThundersNFL"Denver Broncos signed cornerback Marquice Cole and activated tackle Vinston Painter off the practice squad."Nagyon remélem hogy játszani is fog és minél többet.kolok1972
több mint 12 éve
Aztán ha picksixet szerez ellenünk akkor cumi 😛"Denver Broncos signed cornerback Marquice Cole and activated tackle Vinston Painter off the practice squad."Nagyon remélem hogy játszani is fog és minél többet.kolok1972
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
"Denver Broncos signed cornerback Marquice Cole and activated tackle Vinston Painter off the practice squad."Nagyon remélem hogy játszani is fog és minél többet.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
"Denver Broncos signed cornerback Marquice Cole and activated tackle Vinston Painter off the practice squad."Megy a sakkjáték a háttérben rendesen. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Spikes térdét nem kell műteni a roto szerint.Ezen a listán pedig top50-es FA Talib(15), Spikes(24), Minitron (47).
Verner ,Cromartie és Grimes szépen beárazza majd Talib-ot, akinek lehet, hogy ezzel az offszezonnal sem lesz szerencséje pénzügyileg, mert megint jó az FA CB felhozatal így elég "nyomott" áron tarthatnánk meg (kb, mint idén).
nfltraderumors.co/2014-nfl-free-agents-top-50-list/
több mint 12 éve
Köszi. Tehát akkor van valamennyire "nyomozás". Mondjuk ha én lennék az a 27. bostoni, tuti nem örülnék, hogy más megy be helyettem, főleg nem helyi emberke.NB2Nekik (Patriots, NFL) is érdekük, hogy minél szélesebb körben írjanak az eseményről, gondolom ezt a helyi írók is jól tudják. Köszi az infólat, mindig érdekes ilyenekről olvasni.
több mint 12 éve
Köszi. Tehát akkor van valamennyire "nyomozás". Mondjuk ha én lennék az a 27. bostoni, tuti nem örülnék, hogy más megy be helyettem, főleg nem helyi emberke.
több mint 12 éve
Azért hozzátenném az elején, hogy nem ismeretlenként kerestem meg Wyattéket, mivel a HFL-ről többek között én is szoktam írni nekik ősszel. Ezután az akkreditáció kérelmi szakaszban volt egy kifejtős rész, ott leírtam a körülményeket (legnagyobb sporttal foglalkozo médium Magyarországon, stb.). De ahogy a cikkben is írtam, engem is kicsit meglepett mennyire könnyen ment a dolog. Úgy gondolom, hogy talán az dönthet, hogy előbb adnak a magyar újságírónak akkreditációt mint egy 27. bostoninak.Egy az egyben senkivel nem sikerült beszélnem. Több ilyen bolyban ott voltam (Blount, Gostkowski, Hightower, Mccourty), akihez sikerült közel kerülnöm és akitől sikerült kérdeznem 1-2 dolgot az Talib volt. Ráadásul sikerült lekapnom pont azt a pillanatot, amikor találkozott Barkleyval.

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Nem árt, ha van egy újságíró igazolványod és az sem, ha a lapod hivatalosan kéri az akkreditációt. Azt a helyi sajtó osztály megmondja, hogy mennyi idővel a meccs előtt kell leadni az akkreditáció kérelmeket. Leegyeztetik, hogy hol és mikor veszed át a kártyádat és ennyi. Vannak nemzetközi szervezetek, ahonnan referálhatnak, ha olyan helyről jön kérelem, ahonnan nem nagyon szokott tudósító jönni.Jó volt a cikk, de lenne egy fura kérdésem (gondolom Zolika tudja a választ)$$$ - gondolom. mármint oké, hogy lesz ott egy helyed, de el is kell jutni oda 😀 Meg gondolom rá is néznek a referenciádra. Bár átengedem a választ szerzőnek, én is kíváncsi vagyok kb mindenre 😊winston
Ha én mondjuk a kutyák és macskák újságírója vagyok 4 nappal a meccs előtt egy teló és máris kint lehetek Bostonban a meccsen?😊 Vagy mi kell ehhez?
.NB2
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Nekem az a biztató a Denver meccs előtt, hogy a 2007-es szezon fordítottját produkálja az offense az utolsó két meccsen: semmi légibombázás, futás ezerrel. Hátha a végeredményben is jobban jön ki a csapat.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Jó volt a cikk, de lenne egy fura kérdésem (gondolom Zolika tudja a választ)$$$ - gondolom. mármint oké, hogy lesz ott egy helyed, de el is kell jutni oda 😀 Meg gondolom rá is néznek a referenciádra. Bár átengedem a választ szerzőnek, én is kíváncsi vagyok kb mindenre 😊
Ha én mondjuk a kutyák és macskák újságírója vagyok 4 nappal a meccs előtt egy teló és máris kint lehetek Bostonban a meccsen?😊 Vagy mi kell ehhez?
.NB2
több mint 12 éve
Jó volt a cikk, de lenne egy fura kérdésem (gondolom Zolika tudja a választ)Ha én mondjuk a kutyák és macskák újságírója vagyok 4 nappal a meccs előtt egy teló és máris kint lehetek Bostonban a meccsen?😊 Vagy mi kell ehhez?
Illetve még egy Zolikához: Nem beszélgettél a játékosokkal?
.
több mint 12 éve
Annyira underdog-ok vagyunk , hogy kezdek hinni a győzelemben😀gordonBB az idei szezonban varázsolt a playbook-al! Abból a felállásból ezt kihozni... le a kalappal (bár.. akkor sem gondolom, hogy a szezon 2. felétől kezdve bárki szemében "underdog" lett volna a New England)!
Ebből a PO négyesből a Pats-é a legszimpatikusabb idei teljesítmény (legalábbis a számomra), történjék bármi! Go Pats!
több mint 12 éve
Az óriási esőben is majálishangulat, hússütögetés ezerrel, több órával a meccs előtt sincs közeli parkolóhely, pedig már a reptéren kis híján véget ért a nagy kaland. A Patriots–Colts NFL-rájátszásmérkőzés a kulisszák mögött, avagy mi történik a sajtópáholyban?Köszönöm. De jó volt neki! Már magán a meccsen kinn lenni nem semmi, de még az öltözőben is. Mondjuk én azért kíváncsi lennék BB-re élőben is.
Zolika26 élménybeszámolója a meccsről, fogadjátok szeretettel 😊
www.nemzetisport.hu/nfl/pats-colts-a-kulisszak-mogott-avagy-mi-tortenik-egy-nfl-merkozes-sajtopaholyaban-2307365Wyatt
Ha már BB... In a postgame meeting with receiver Wes Welker after the Patriots' 34-31 victory over the Broncos on Nov. 24., Welker relayed what was discussed. “He came over and he was like, ‘Good job, we’ll see you all again, I’m sure.'" Ezek szerint jósnak sem rossz 😊
több mint 12 éve
Az óriási esőben is majálishangulat, hússütögetés ezerrel, több órával a meccs előtt sincs közeli parkolóhely, pedig már a reptéren kis híján véget ért a nagy kaland. A Patriots–Colts NFL-rájátszásmérkőzés a kulisszák mögött, avagy mi történik a sajtópáholyban?Zolika26 élménybeszámolója a meccsről, fogadjátok szeretettel 😊
www.nemzetisport.hu/nfl/pats-colts-a-kulisszak-mogott-avagy-mi-tortenik-egy-nfl-merkozes-sajtopaholyaban-2307365

több mint 12 éve
Annyira underdog-ok vagyunk , hogy kezdek hinni a győzelemben😀Nem számít mi lesz csak Collins aprítson 😀
több mint 12 éve
A fogadóirodáknál valószínűleg nem mi leszünk a favoritok.Ilyen erős támadófegyverzete (3-4 kiváló elkapó, jó PP rendelkező OL, átlag feletti futás) még nem volt soha senkinek, mint most PM-nek. Ha mindenki a legjobbját nyújtja akkor sikerülhet a bravúr és kell hozzá szerencse is, de azt ne felejtsük el, hogy tegnap szinte minden bejött nekik a Boltsnak meg nem 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
azért tegnap ha a bolts offense nem lett volna olyan láma, akkor behúzhatták volna a meccset na meg egy kis szerencsével (ha pl nem csúszik el FG-nél a kicker), de annyira kilátástalan volt a játékuk az első félidőben, na meg a sportban nincs olyan hogy mi lett volna ha....mindenesetre szerintem mi jobban fogunk tudni futni mint a bolts tegnap és akkor lehet esélyünk, természetesen én is úgy gondolom hogy erőteljesen underdogok vagyunk, de kit érdekel, tolni kell ami a csövön kifér azt majd meglátjuk mi lesz 😊
több mint 12 éve
A denveri (és egy SB) siker záloga, hogy ne Brady-nek kelljen megnyernie a meccset.Futójáték fasza, védelem fasza, Brady meg azt hozza amit a 3 SB-győzelem alkalmával: nem bassza el.
Remélem a chockersége ebben a PO-ban nem jut szerephez.
Sok a sérült, de van tartás. (Giants '07 vagy Green Bay feeling, az utóbbi évekből.)
Bár papíron jobb, mégsem érzem favoritnak a Denvert, képesek ők is bakizni, leolvadni, hibázni. Igazi ki-ki meccs.
Go Pats!