New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Hát elnézve a tegnapi Denver meccset, nem lesz egyszerű történet a főcsoport döntő..Az O# magáért beszél..PM előtt a fal kifejezetten stabil, nagyon nehezen lehet rá nyomást gyakorolni, van 4 kiváló képességű, s főleg egészséges elkapója, s van már közepesnél erősebb futásuk is..A védelmük pedig tegnap felszívta magát..Kifejezetten nagy nyomás volt végig Rivers-en, s a secondary pedig harapott. Baley és Cromartie is nagy napot fogott ki..Kicsit tartok, hogy a Megatron-Dola-Collie WR corp picit kevés lesz a passzjátékhoz..De bízom Bradyben..Elvileg a Denver védelme passzokkal jobban sebezhető, mint futással..A középről szélre futott WR routok működtek tegnap ellenük..Ebben pedig erősek vagyunk..Remélem BB és JMD kitalál valami ütős gameplant, ami működhet a védelmük ellen..Szerintem a futásunkat nem tudják annyira megállítani a 2. félidőben..
A mi védelmünk több mint valószínű, hogy ismét feladja a futás elleni védelmet a passzvédekezés oltárán, mint az előző meccsen..Azért, ha az elkapóikon nagyobb nyomás van, 1az1ben jamelik őket, akkor jönnek a dropok is sorra, s biztos vagyok benne, hogy PM is fog labdát eladni..Kemény meccs lesz, mi vagyunk az underdogok, de innen szép nyerni..De nem lesz egyszerű..kyobalu
Hát... Megatronnal én nagyon-nagyon optimista lennék... 😊 Komolyra fordítva,nem biztos ,hogy baj,hogy így mi vagyunk az underdogok,TB-n így hatha kisebb a nyomás és hátha a többiek is jobban felszívják magukat.kolok1972

Hát Megatronnak én is..Természetesen Minitron (Superman..) akart lenni.. 😀
Brady-n pedig így is-úgyis nagy a nyomás..Tudja ő, hogy a Denver ellen passzolni is kell majd, s több teher lesz a vállán, mint a Colts ellen..De bízzunk benne..Ki oldja meg, ha nem ő? 😀
Szerintem a belső routos, keresztezős slot WR passzokkal, néha Dola meglógásokkal és sok futással hozható a meccs..Reméljük így is lesz..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Hát elnézve a tegnapi Denver meccset, nem lesz egyszerű történet a főcsoport döntő..kyobalu
Mikor az?zinedine5
Talán a Bolts ellen az lehetett volna.. 😉kyobalu
Lósz@rt. Nincs könnyű ellenfél. Alapszakaszban sem, itt meg végképp.zinedine5
Azért vannak komplettebb, "egészebb" csapatok, és vannak akik kevésbé ilyenek..Persze egyik meccs sem egyszerű, azt aláírom..De a Boltsnak személy szerint én jobban örültem volna otthon..De ha Denverben kell nyerni, akkor nem véletlenül történt így..A csapat mentálisan nagyon erős..Bármi lehet..Ezzel a kórház-válogatottal minden meccs ajándék.. 😀

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
kolok1972 New England Patriots 3 115 — Pats fan
Hát elnézve a tegnapi Denver meccset, nem lesz egyszerű történet a főcsoport döntő..Az O# magáért beszél..PM előtt a fal kifejezetten stabil, nagyon nehezen lehet rá nyomást gyakorolni, van 4 kiváló képességű, s főleg egészséges elkapója, s van már közepesnél erősebb futásuk is..A védelmük pedig tegnap felszívta magát..Kifejezetten nagy nyomás volt végig Rivers-en, s a secondary pedig harapott. Baley és Cromartie is nagy napot fogott ki..Kicsit tartok, hogy a Megatron-Dola-Collie WR corp picit kevés lesz a passzjátékhoz..De bízom Bradyben..Elvileg a Denver védelme passzokkal jobban sebezhető, mint futással..A középről szélre futott WR routok működtek tegnap ellenük..Ebben pedig erősek vagyunk..Remélem BB és JMD kitalál valami ütős gameplant, ami működhet a védelmük ellen..Szerintem a futásunkat nem tudják annyira megállítani a 2. félidőben..
A mi védelmünk több mint valószínű, hogy ismét feladja a futás elleni védelmet a passzvédekezés oltárán, mint az előző meccsen..Azért, ha az elkapóikon nagyobb nyomás van, 1az1ben jamelik őket, akkor jönnek a dropok is sorra, s biztos vagyok benne, hogy PM is fog labdát eladni..Kemény meccs lesz, mi vagyunk az underdogok, de innen szép nyerni..De nem lesz egyszerű..kyobalu
Hát... Megatronnal én nagyon-nagyon optimista lennék... 😊 Komolyra fordítva,nem biztos ,hogy baj,hogy így mi vagyunk az underdogok,TB-n így hatha kisebb a nyomás és hátha a többiek is jobban felszívják magukat.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 430 — Ajmo Vatreni
Hát elnézve a tegnapi Denver meccset, nem lesz egyszerű történet a főcsoport döntő..kyobalu
Mikor az?zinedine5
Lósz@rt. Nincs könnyű ellenfél. Alapszakaszban sem, itt meg végképp.
több mint 12 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Mikor az?zinedine5
Hát egy olyan ellen, akik kétszer megverik a Denvert, lehet, hogy nem.. De legalább otthon lettünk volna, az igaz. Nem baj, ha így kell nyerni, akkor így kell.
több mint 12 éve
Mikor az?zinedine5
Talán a Bolts ellen az lehetett volna.. 😉

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 430 — Ajmo Vatreni
Mikor az?
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Nem mi leszünk az esélyesek, ilyen wr állománnyal meg főleg. Bízzunk az időben és a csodában😊 Meg a védelmünkben😊NB2
A Denver topicban pont fordítva gondolják 😊 Ez benne a szép, mindenki kritikus a kedvenceivel 😊winston
Ez olyan mint amikor idejön focizni bármilyen külföldi csapat és akkor az edzőjük rögtön elmondja, hogy mennyire tiszteli magyar ellenfelét meg a magyar hagyományok és hogy mennyire nem esélytelen a magyar csapat, bla-bla-bla. Aztán ha nyer a csapata, akkor lehet mondani, hogy milyen remek csapatot vertek meg, ha meg beűt a ménkű és kikapnak, akkor előre elmondta, hogy ellenfele egy remek csapat, ezért nem is meglepetés az eredmény... Win-win szitu.

Nyilván a Broncos fanok is úgy gondolják, hogy az alapszakasz meccs után jobb egy kis kincstári pesszimizmus, ha tényleg nyerünk, akkor kisebb az égés. Ha meg nem, akkor jó csapatot vertek meg.

Reálisan nézve a tegnapi meccs alapján azért mi vagyunk az underdogok, nem is kevéssel. De 24 pontnál többet vártam tőlük előzetesen, különösen úgy, hogy az elején úgy csináltak két TD-t, ahogy akartak.
több mint 12 éve
A mi védelmünk több mint valószínű, hogy ismét feladja a futás elleni védelmet a passzvédekezés oltárán, mint az előző meccsen..Azért, ha az elkapóikon nagyobb nyomás van, 1az1ben jamelik őket, akkor jönnek a dropok is sorra, s biztos vagyok benne, hogy PM is fog labdát eladni..Kemény meccs lesz, mi vagyunk az underdogok, de innen szép nyerni..De nem lesz egyszerű..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 12 éve
Nem mi leszünk az esélyesek, ilyen wr állománnyal meg főleg. Bízzunk az időben és a csodában😊 Meg a védelmünkben😊NB2
A Denver topicban pont fordítva gondolják 😊 Ez benne a szép, mindenki kritikus a kedvenceivel 😊
több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Sőt, nekünk igazából csak, jobb, hogy PM-mel kétszer is találkozunk, úgy, hogy az alapszakaszban nyertünk 😀 Legalábbis eddig jó ómen volt, mint ahogy a Colts elleni PO-siker és PM TD-rekordja is 😀

Brady–Manning
2001 – két csoportmérkőzés, két W, SB-win
2002 – kivették a Coltsot a csoportból, így nem játszottak egymás ellen. Bradyvel csupán ebben az évben nem voltunk PO-ban
2003 – alapszakasz W, AFC-döntő W, SB-win
2004 – alapszakasz W, PM TD-rekord, AFC-elődöntő W, SB-win
2005 – alapszakasz L, AFC-elődöntő Denverben L, első L a PO-ban (Colts ugyanebben a körben bukott)
2006 – alapszakasz L, AFC-döntő Indianapolisban L (21–3-ról 34–38), Colts SB-win (visszafelé is játszik 😀)
2007 – alapszakasz W, Brady TD-rekord, 18–0, de az újabb meccsünk előtti lépcsőben PM kiesik, SB-L
2008 – Brady első meccses IR (Cassellel L, és 11–5-tel sincs PO), Colts egyből kiesik WC-n
2009 – alapszakasz L (24–7-ről és 31–14-ről 34–35), az újabb meccsünk előtti lépcsőben mi bukunk, Colts SB-L (visszafelé is játszik 😀)
2010 – alapszakasz W (21–7-ről és 31–14-ről 31–28…), az újabb meccsünk előtti lépcsőben PM kiesik, majd mi is egyből kikapunk a Jetstől
2011 – PM meccs nélkül IR (Orlovsky ellen 31–3-ról 31–24), SB-L (bár volt két Broncos elleni W, de az még Tebow-val volt 😊)
2012 – alapszakasz W (31–7-ről 31–21), de az újabb meccsünk előtti lépcsőben PM kiesik, majd mi is egyből kikaptunk a Ravenstől
2013 – alapszakasz W (0–24-ről hosszabbítás után 34–31), PM TD-rekord, győzelem a Colts ellen a PO-ban (amelyik csapat nyert a rájátszásban, az behúzta az SB-t is eddig 😊), AFC-döntő PM ellen…

Tudom, beteg vagyok, de én ebben is látok sorsszerűséget, és reménykedem 😀Wyatt
Legyen igazad, mert a sorszeruseggel a kisebbik Manning teso ket gyuruhoz is jutott...
több mint 12 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Akkor a támadóké marad a labda, és onnan jönnek ahol az elhagyta a pályát.peterk2005
Apró pontosítás: ha a labda a fumbli pontjához előrébb hagyja el a pályát, akkor onnan jönnek, ahol a fumbli történt (magyarul ne kísérletezzenek azzal a játékosok, h előre b....szzák dobják a labdát. Ha hátrafelé hagyja el, akkor valóban a labdát utoljára birtokló csapat jön a pályaelhagyás pontjából.

Azaz, a bíró fölé áll a labdának mindaddig, amíg a vezető bíró úgy nem ítéli, hogy elég időt adtak a védelemnek a cseréhez.peterk2005
[/quote]Ez teljes egészében így van. A lényeg, h az O ne tudja ilyen taktikával hátrányba hozni a D-t. NFL-ben/ NCAA-ban volt néhány próbálkozás korábban, h uccsó pillantban cserélt az O és a védelem nem tudta lereagálni a dolgot. (pl. a sztárelkapó helyett felvisznek egy FB-ket, míg a DEF-ből a sztár CB - aki nem a legjobb futás ellen -, csak pislog, h a kétszer annyi súlyú FB blokkjával mit kezdjen...)
Ha az O nem tudja elindítani, mert az umpire ott áll, akkor delay of game, az O ellen.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sőt, nekünk igazából csak, jobb, hogy PM-mel kétszer is találkozunk, úgy, hogy az alapszakaszban nyertünk 😀 Legalábbis eddig jó ómen volt, mint ahogy a Colts elleni PO-siker és PM TD-rekordja is 😀

Brady–Manning
2001 – két csoportmérkőzés, két W, SB-win
2002 – kivették a Coltsot a csoportból, így nem játszottak egymás ellen. Bradyvel csupán ebben az évben nem voltunk PO-ban
2003 – alapszakasz W, AFC-döntő W, SB-win
2004 – alapszakasz W, PM TD-rekord, AFC-elődöntő W, SB-win
2005 – alapszakasz L, AFC-elődöntő Denverben L, első L a PO-ban (Colts ugyanebben a körben bukott)
2006 – alapszakasz L, AFC-döntő Indianapolisban L (21–3-ról 34–38), Colts SB-win (visszafelé is játszik 😀)
2007 – alapszakasz W, Brady TD-rekord, 18–0, de az újabb meccsünk előtti lépcsőben PM kiesik, SB-L
2008 – Brady első meccses IR (Cassellel L, és 11–5-tel sincs PO), Colts egyből kiesik WC-n
2009 – alapszakasz L (24–7-ről és 31–14-ről 34–35), az újabb meccsünk előtti lépcsőben mi bukunk, Colts SB-L (visszafelé is játszik 😀)
2010 – alapszakasz W (21–7-ről és 31–14-ről 31–28…), az újabb meccsünk előtti lépcsőben PM kiesik, majd mi is egyből kikapunk a Jetstől
2011 – PM meccs nélkül IR (Orlovsky ellen 31–3-ról 31–24), SB-L (bár volt két Broncos elleni W, de az még Tebow-val volt 😊)
2012 – alapszakasz W (31–7-ről 31–21), de az újabb meccsünk előtti lépcsőben PM kiesik, majd mi is egyből kikaptunk a Ravenstől
2013 – alapszakasz W (0–24-ről hosszabbítás után 34–31), PM TD-rekord, győzelem a Colts ellen a PO-ban (amelyik csapat nyert a rájátszásban, az behúzta az SB-t is eddig 😊), AFC-döntő PM ellen…

Tudom, beteg vagyok, de én ebben is látok sorsszerűséget, és reménykedem 😀

több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Jöhet az újabb PM vs. Brady párharc, remélhetőleg hasonló eredménnyel mint az alapszakaszban meg a korábbi győztes Kóc elleni párharcoknál 😊
Ellenünk kevés lesz 3 negyed denveri O#-e, amelyik már elhitte, hogy zsebben a meccs, ezt bizonyítottuk a korábbi meccsen, bár a végén a 3. és hosszúnál komoly de-ja vu érzésem volt..

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Nézzük azt, hogy amikor volt Patriots–Colts mérkőzés a rájátszásban, mindig az a csapat nyerte a bajnoki címet, aki a párharcot behúzta 😀
Bár, akkor még PM volt ugye az irányító. Na sebaj, akkor verjük meg a Broncost, és akkor a PM–Pats-, Colts–Pats-vonulat is élhetne, és már csak a döntőt kéne behúzni. De szép is lenne... 😊

több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Még van egy fél negyed, de megyünk Denverbe. Nagyon jó a védelmük ma és a támadóegységnek nem is kell megfeszülni. Meglepően jól futottak. Nem mi leszünk az esélyesek, ilyen wr állománnyal meg főleg. Bízzunk az időben és a csodában😊 Meg a védelmünkben😊NB2
már vége,megyünk denverbe, , hogy őszinte legyek nem igazán tudom mit kellene tenni, hogy megállítsuk PM-et, még jó , hogy nem én tervezem a gameplant😀
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 191 — nabege2@yahoo.com
Még van egy fél negyed, de megyünk Denverbe. Nagyon jó a védelmük ma és a támadóegységnek nem is kell megfeszülni. Meglepően jól futottak. Nem mi leszünk az esélyesek, ilyen wr állománnyal meg főleg. Bízzunk az időben és a csodában😊 Meg a védelmünkben😊
több mint 12 éve
Minek reménykedtem, bűngyenge ez a Chargers, még kicsit lefárasztani sem tudják a Broncost. Nagyon nehéz meccs lesz ez a hétvégén Denverben...

több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Össz: 936 snap +9.3
Óriási javulás van a 14. forduló óta, coverben is igen szépen feljöttWyatt
Mondtam, hogy lefogyott, valaki bólintson már rá, hogy igazam van😀
több mint 12 éve
Nem meglepő módon Collins lett a meccs legjobbja a PFF-nél, de toronymagasan (+7.4!), de mellette Hightower és Dennard is brutálisan jó értéket kapott (DMC még így is 1.0-val zárt, pedig volt csúnya playe)
 www.profootballfocus.com/blog/2014/01/12/refo-colts-patriots-divisional-round/Wyatt
Hightower most kapta a legmagasabb értéket az idei szezonban.Gogo
Igen, de nem olyan kiemelkedő
1 NE @ BUF SLB P 46 / 64 -1.4
2 NYJ @ NE SLB S 71 / 74 -1.9

3 TB @ NE SLB S 64 / 71 1.7
4 NE @ ATL SLB S 50 / 76 -2.0
5 NE @ CIN SLB S 38 / 71 0.3
6 NO @ NE SLB P 24 / 66 -0.5
7 NE @ NYJ WLB S 86 / 93 -0.7
8 MIA @ NE SLB S 62 / 80 -0.7
9 PIT @ NE SLB S 61 / 76 2.0
11 NE @ CAR SLB S 58 / 58 -0.4
12 DEN @ NE SLB S 33 / 90 -1.0
13 NE @ HST SLB S 50 / 60 -0.7
14 CLV @ NE SLB S 58 / 76 3.3
15 NE @ MIA SLB S 41 / 64 2.3
16 NE @ BLT SLB S 72 / 77 3.3
17 BUF @ NE WLB S 56 / 70 1.9
DP IND @ NE WLB S 66 / 66 3.8

Össz: 936 snap +9.3
Óriási javulás van a 14. forduló óta, coverben is igen szépen feljött

több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Nem meglepő módon Collins lett a meccs legjobbja a PFF-nél, de toronymagasan (+7.4!), de mellette Hightower és Dennard is brutálisan jó értéket kapott (DMC még így is 1.0-val zárt, pedig volt csúnya playe)
 www.profootballfocus.com/blog/2014/01/12/refo-colts-patriots-divisional-round/Wyatt
Hightower most kapta a legmagasabb értéket az idei szezonban.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
 www.profootballfocus.com/blog/2014/01/12/refo-colts-patriots-divisional-round/

több mint 12 éve
hali,
nemrég indítottam egy ilyen blogot, remélem nem gáz, hogy megosztom itt. semmi extra, főleg a saját szórakoztatásomra, amikor ráérek, jó ezt írni.

gopats.blog.hu/2014/01/12/afc_divisional_round_colts_patriots_utolagos_gondolatok
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az egyik az Allen-féle safety. Ha fumblinak látták, ami a két yardoson történt, akkor nem touchbacknek kellett volna jönnie (Colts védő ért ütötte ki az endzoneon kívülre)? Ha pedig vmiért passznak nézték, akkor miért nem incomplete és miért nem a harmincakárhányasról jött a Colts?Imitheking
Azért, mert amikor kimegy a labda a partvonalon kívülre, nem azt nézik, hogy ki ért hozzá utoljára, hanem azt, hogy ki birtokolta utoljára. Mivel a punter felszedte és birtokolta, ezért Pats labda volt, amit aztán elfumblizott, de nem szerezte meg senki, csak beleütöttek. Mivel az endzone végén ütötték ki, ezért safety, hiszen utoljára a Pats birtokolta. Hasonló eset pl. az, amikor az elkapó elkapja a passzot, birtokolja, majd kiütik a kezéből, de azt nem szerzi meg senki, hanem kipattan. Akkor a támadóké marad a labda, és onnan jönnek ahol az elhagyta a pályát.

A másik, amikor 4. és X-nél leszaladt az O és feljött a ST, az világos, hogy ilyenkor meg kell várni, hogy a védelem is reagálhasson, de a bíró beállt a labda mellé, nem engedte elvégezni a snapet és így maradt kb. 3 mp a támadóidőből, ami végül le is pörgött és jött a bünti. Egyrészről értem, h ez történt, mi trükköztünk és miattunk pörgött le ennyi idő, de gyakorlatilag a bíró miatt esély sem volt, h időben meglegyen a snap.Imitheking
Így van. A bíró azért állt be a labda elé, hogy megakadályozza a snapet, pontosan azért amit leírsz. A bírónak szabálykönyv szerint így kell eljárnia, A szabálykönyv ezt írja: "The Umpire will stand over the ball until the Referee deems that the defense has had a reasonable time to complete its substitutions." Azaz, a bíró fölé áll a labdának mindaddig, amíg a vezető bíró úgy nem ítéli, hogy elég időt adtak a védelemnek a cseréhez.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 850 — SuperBowl Champions 2013/2014
Neeeeeee!!!!! Ilyen nincs 😀
Tom ezt direkt csinálja? Megint egyedül maradt a pacsival 😀