New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Tudom nem erről szól a topik, de azért beírom, hogy remélem Burkuson kívül senki szórakozását se rontottam el azzal, hogy kevesebb szó esett a csapatotokról mint az ellenfélről.
Az Edelman-féle DPI-nél marha ideges voltam, de nem szóltam semmit inkább, más párosításban biztos, hogy leszólom a bíraút.Höri
Höri, én személy szerint meg szeretném köszönni a szakkomentárkodásodat, a sport1-es átlaghoz képest baromi felkészült voltál a Pats dolgaiból (is). Van egy-két kollegád, akiknél a fejemet fogom... 😊
Az Edelman DPI-vel leginkább az volt a gond egyébként, h ugyanezzel az erővel 2, Indy-driveot "befejező" passzvédekezésre is be lehetett volna dobni a zászlót. De a hazai pályába ennyi - szerintem - belefér.
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Azt nem gondoltam volna a PO előtt, hogy a Chiefs védelme 45 pontot enged a Kócnak, mi pedig csak 22-et (lényegében 20-at, ha Aiken produkcióját figyelmen kívül hagyjuk.) A D brilliánsat játszott tegnap, még ha a benyelt hosszú passzok - és különösen a két passzos TD - elég kellemetlenek és váratlanak voltak. (Hilton elkapásai ellenfélként is élményszámba mentek.) Ebben a D-ben most lehet hinni.

Azért a Seahawks D-el nem szeretném, ha szembekerülne velünk.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Jamie Collins ékköve lesz ennek a védelemnek, még ha mindenki egészséges is. Bámulatos, amit a pályán művel! Jóval több mint egy remek adottságú 3rd down pass rusher, aminek a draftja pillanatában tűnt. Nem találok szavakat. :cool:
több mint 12 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
ami még pozitív volt: Brady nem rogyott földre össze minden sack gyanús esetnél (csak az elsőnél), hanem próbált kiszabadulni, kimozgott a zsebből, lerázta a védőket magáról és/vagy próbál passzolni Számomra ezt is lelkesítő volt látni. Nem csinálja sokszor.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A meccs a lehető legjobban alakult nekünk!
Ezt reméltük: rossz idő, elején előnyt szerezni => jöhet a sok futás
McD sem akart csodát tenni, csak nyerni!

A két TE is parádés volt run block-ban. Vicces, hogy szép lassan jobb a fal ebben mint pass protection-ben.

Egyelőre korai gondolatok...
Ilyen meccs után a Mankins paycut is nehezen megvalósítható.
Edelman is meccsről-meccsre növeli az értéket.
Blount-ot valaki durván túl fogja fizetni, főleg mint "gyűrű hordozót". 😊
Spikes szerepet jövőre Hightower tölti majd be.
Ja és egy roster spot-ot meg lehet spórolni: Gost = K+P 😀Sinisa
Szepen lassan? szerintem olyan ket szezon ota... 😊 Hightowert tenyleg ne felejetsuk el, hetek ota marha jo

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ryan Allenről van már valami hír?ThundersNFL
"Patriots punter Ryan Allen was banged up with a shoulder injury in the second quarter, and the team listed him as questionable to return. He was not on the sideline as the second half began, with kicker Stephen Gostkowski handling the punting duties."

Azóta nem találtam hírt. Hogy a partvonal mellé sem tért vissza + a státusz szvsz. nem sok jót ígér. (Én keresnék puntert BB-ék helyében.) Meskó meg játszott a Bengalsben, úgyhogy őt nem lehet igazolni.

Nagy pech, ha lesérül, mert remek punter és nagyon sokat számítanak a puntjai a meccseken. Amikor Meskót cutolták vele szemben, morcosan néztem én is, de teljesen indokolt döntés volt.

Nem volt tegnap több veszteség, jól emlékszem, ugye? Edelman ujja volt egy darabig a képernyőn, de aztán nem volt szó róla.

Azért Arrington felé elég kínos, hogy lecserélték Logan Ryanre a meccs végén, neki viszont legalább még három év hátra van a szerződésből. Remélem, egy új Samuel-t sikerült fogni.
több mint 12 éve
coltstrong18 Indianapolis Colts 47
gratulálok,jó kis meccs volt,sajnos kijött az,hogy a pats sokkal rutinosabb PO csapat és persze az első pick is sorsdöntő volt.Igazából nem is vártam mást,a jelenlegi colts még nem képes felvenni a versenyt a patssel,pedig még így is támadhattunk nem 1x a döntetlenért.a bostoni front seven valami brutális volt és blount sem volt akármi.még 1x is gratula,találkozunk az alapszakaszban
több mint 12 éve
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
Collins had three quarterback hits, two tackles for loss, one sack, one interception, and one pass defensed
több mint 12 éve
Tudom nem erről szól a topik, de azért beírom, hogy remélem Burkuson kívül senki szórakozását se rontottam el azzal, hogy kevesebb szó esett a csapatotokról mint az ellenfélről.
Az Edelman-féle DPI-nél marha ideges voltam, de nem szóltam semmit inkább, más párosításban biztos, hogy leszólom a bíraút.Höri
Az volt az első zászló a Colts-ra, szerintem jogos volt. Meg nem azon múlt. (Nem a sport tv-t néztem, nem tudom mi volt pontosan). Remélem te is olyan szerencsét hozol majd a továbbiakban mint a Sanyi 😀winston
Letölteni még nem tudtam a meccset, de az nfl.com-on az összefoglalóban 3:11-nél benne van a szitu, vissza is játsszák. Egyértelmű, hogy a védő végig kontaktban van az 5 yardon túl Edelman-el, fogja, illet lökdösi kifelé. Nem mondom, hogy a passz feltétlen elkapható volt, de a védő visszahúzta és annyival meg nem ment el felette, hogy ne lett volna esélye a route végén elkapni a labdát. Továbbra is azt mondom, hogy jogos büntetés volt. Megjegyzem, a Kócnál sem volt nagy tiltakozás, a vétkes játékos sem vitatta a szabálytalanságot.

Vellano gáncsánál viszont nagyot tévedtek a sporik.
több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Collins zseniális. Blount meg valahol nagyon szép pénzt fog kapni
Brady pont annyit csinált, amit kellett, a futójáték parádés voltWyatt
Kétlem, hogy Blountot meg tudjuk tartani. Lesz olyan barom aki beajánl neki egy "1300 yardos" szerződést. Pedig nem ér annyit, csak istentelenül durva formában van egy domináns run blocker unit mögött.

A szezon utolsó meccseit elnézve Mayo jövőre mehet MLB posztra, jó eséllyel van egy playmaker WLB posztra. A D alapesetben jól játszott, DMC eléggé rozsdás volt, 2 TD-t is az ő számlájára írok. Jövőre, egészségesen top5 lesz a társaság... lassacskán elhiszem, h ennyi sérülttel sem tekinthető ez "felülteljesítésnek".

Azért nem értékeljük túl ezt a győzelmet. PM-ék ellen passzolni is kell majd tisztességgel... és kb 2,5 target van az egész O-ban😊Gyulus
Úgy látom, nagyon a Denvert várod ellenfélnek. 😊 Én egy kicsit bízom a ma esti meglepetésben.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 663 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Ryan Allenről van már valami hír?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Iszonyatosan jó meccs volt. Most itt nem is a teljesítményre (nyilván azért esett jól nézni) és a kiélezettségre gondolok, hanem arra, mennyire jó volt nézni. A csapat remekelt tobbé-kevésbé, voltak kimagasló egyéni teljesítmények, olyan érdekességek, amik miatt ez is egy olyan meccs lesz, amit elteszek emlékbe, mert klasszikusnak vélem. Amikor Brady felment holdernek, azt akkora 'feelgood' volt nézni, hogy egyből túllendültem a holtponton tőle.

Bevallom Allen sérülésénél inkább már mosolyogtam - persze idegességemben -, hogy na jó, mi jöhet még? Pont a punter? Ghost azért nagyjából át tudta venni a szerepét, bár közel sem puntolt olyan jól mint Allen. Remélem jövő hétre visszatér.

Collins nagyon jó. Durva, hogy kiemelkedett futás védelemben, passz védelemben is, plusz ha jól emlékszem ST-ben is művelt valami szépet (ez csak dereng). Remélem tartja a formát, és jövőre egy Mayo - Collins - Hightower trióval az LB sorban jók leszünk. Hightower azért kell a futás ellen, de amugy egyre javul minden téren. Majd az idő eldönti, hogy ez tartós-e.

szerk: Colinsnál szerintem a Pass Rush-ra gondoltam, korán van 😊

Még ilyet! Színtiszta szórakozás volt 😊
több mint 12 éve

A két TE is parádés volt run block-ban. Vicces, hogy szép lassan jobb a fal ebben mint pass protection-ben.

Ja és egy roster spot-ot meg lehet spórolni: Gost = K+P 😀Sinisa
+ Collins remekül játszik coverben.
több mint 12 éve
bogjosi New England Patriots 2 034
Dennard lesz itten Luck Ty Law-ja 😊
Just win!

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
Az volt az első zászló a Colts-ra, szerintem jogos volt. Meg nem azon múlt. (Nem a sport tv-t néztem, nem tudom mi volt pontosan). Remélem te is olyan szerencsét hozol majd a továbbiakban mint a Sanyi 😀
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!

Ja és egy roster spot-ot meg lehet spórolni: Gost = K+P 😀

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Nomac New England Patriots 4 278 — balazs.t85@gmail.com
Az az egy alaklom volt amikor érződött a hangodon hogy kinek szurkolsz, teljesen korrekt volt az egész közvetítés. Nem lehetett egyszerű!
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Az enyémet biztosan nem rontottad el, nekem tetszett a közvetítés.

Do your job
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az Edelman-féle DPI-nél marha ideges voltam, de nem szóltam semmit inkább, más párosításban biztos, hogy leszólom a bíraút.

több mint 12 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 851 — Patriots és Kaposvári KK fan
Büszke vagyok erre a CSAPATra, amit eddig elért, főleg ennyi hiányzó vezér nélkül, tele sérültekkel.
Nagyszerű és teljesen megérdemelt, sima győzelem minden tekintetben jobbak voltunk a Kócnál.
Már az 1. félidőt is domináltuk, hiába volt akkor a különbség „csak” két labdabirtoklás Aiken hibájának köszönhetően, amit remek kezdéssel alapoztunk meg az amúgy gyenge Kóc futás elleni D#-el szemben, ahogy előzetesen vártam hozták a szokásosat.
Blount óriási extrát játszott 4 TD egy kvázi sokadik erőfutóból a szezon végére legjobb formaidőzítéssel lett egy futószörny, Ridley-vel kiegészülve, aki ismét élt a bizalommal és bizonyított, együtt parádés párost alkottak, de ki kell emelni az O# falat, ahol Mankins-Wendell-Connolly trió hatalmas lyukakat nyitott és maximálisan segítették a domináns futójátékot,ez pedig döntött. Tisztára mintha Dillon "szelleme" kísért volna a régi szép sikeres időkben.
A D#-ben Magastorony, Collins remekül játszott, az újonc kezdőként bejátszotta az egész pályát, sebesség, helyezkedés, parádés szerelések, Dennard is odatette magát a feljavult secondaryben. Volt nyomás Luck-on, aki hibázott is, bár van benne potenciál a nagy játékoknál meg is mutatta, de döntő hibái is voltak, ami a fiatalság és rutintalanság számlájára írható.. Emellett a D# az RZ-ben is bizonyított, hogy megállította a Luckékat.
Ghost puntja remek volt kényszerből az első félidőben majd végig a 2. félidőben, sajnos nem sikerült sérültek nélkül letudni a meccset Allen és KT is kiesett. Remélhetőleg jövő hétre felépülnek.

Zsinórban harmadszor AFC döntő. Jöhet az ellenfél, remélhetőleg a Bolts, lesz, bár ebből nagyon egy újabb klasszikus PM vs. Brady párharc néz ki egy újabb felvonással az AFC döntőben.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Végülis sima lett. Ha nem lett volna a leolvadás a 2. negyed felétől a 3. negyed feléig, ez hamarább eldőlt volna. De a Denver ellen ennél jobb passzjáték kell. Jó igaz ez is elég, de azért ennyi 3 and out-ot egymás után...
De amúgy nagyon boldog vagyok, korházcsapattal AFC döntő, juhhhhéj!!!

Verjetek meg, de Edelman sárgája hazai pálya volt, de nem ezen múlt!NB2
Szerintem arra dobta a bíró, hogy már azt megelőzően folyamatosan lökdöste a védő, hogy a labda odaért volna. Pereira szerint is megadható volt. (Tudom, ő sem szentírás.)
több mint 12 éve
Kétlem, hogy Blountot meg tudjuk tartani. Lesz olyan barom aki beajánl neki egy "1300 yardos" szerződést. Pedig nem ér annyit, csak istentelenül durva formában van egy domináns run blocker unit mögött.

A szezon utolsó meccseit elnézve Mayo jövőre mehet MLB posztra, jó eséllyel van egy playmaker WLB posztra. A D alapesetben jól játszott, DMC eléggé rozsdás volt, 2 TD-t is az ő számlájára írok. Jövőre, egészségesen top5 lesz a társaság... lassacskán elhiszem, h ennyi sérülttel sem tekinthető ez "felülteljesítésnek".

Azért nem értékeljük túl ezt a győzelmet. PM-ék ellen passzolni is kell majd tisztességgel... és kb 2,5 target van az egész O-ban😊Gyulus
Jaja, azért is írtam, hogy valahol. Biztos vagyok benne, hogy mi nem fizetjük túl
A Chargers ellen is szépen kell passzolni, de a Gillette segíthet 😉Wyatt
Úgy legyen, ahogy mondod. Holnap este legalább így fogok szurkolni a Boltsnak, mint ma a Patsnek. A mai igazi oldschool meccs volt a sok futással. Az jópofa lenne, ha Brady a 4. gyűrűt futással nyerné.

Nem értem, Collie miért nem kap több lehetőséget, idén mindig kritikus helyzetben dobták be és mindig hozta az elkapást.

Ha a D egészséges lesz - és marad - akkor tényleg top5. A secondary kifejezetten pofás volt ma még így sérülten is.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 191 — nabege2@yahoo.com
Végülis sima lett. Ha nem lett volna a leolvadás a 2. negyed felétől a 3. negyed feléig, ez hamarább eldőlt volna. De a Denver ellen ennél jobb passzjáték kell. Jó igaz ez is elég, de azért ennyi 3 and out-ot egymás után...
De amúgy nagyon boldog vagyok, korházcsapattal AFC döntő, juhhhhéj!!!

Verjetek meg, de Edelman sárgája hazai pálya volt, de nem ezen múlt!
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Jaja, azért is írtam, hogy valahol. Biztos vagyok benne, hogy mi nem fizetjük túl
A Chargers ellen is szépen kell passzolni, de a Gillette segíthet 😉

több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero

Azért nem értékeljük túl ezt a győzelmet. PM-ék ellen passzolni is kell majd tisztességgel... és kb 2,5 target van az egész O-ban😊