New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Amit még senki nem említett, hogy Siliga iszonyat jó volt megint. Futás ellen nagyon aprított és pass rushból is kitudta venni a részét. Wilfork várható paycutja ezzel csak tovább nőtt, mert neki van szerződése jövőre is fillérekért.
több mint 12 éve
Hozzáértők elmagyaráznának nekem két dolgot a tegnapi meccsről?a második kicsit zavaros, ahogy leírtad, de ha szerintem ott mi egy időkérést akartunk elégetettni a Colts-al, ami végül nem jött be.
Az egyik az Allen-féle safety. Ha fumblinak látták, ami a két yardoson történt, akkor nem touchbacknek kellett volna jönnie (Colts védő ért ütötte ki az endzoneon kívülre)? Ha pedig vmiért passznak nézték, akkor miért nem incomplete és miért nem a harmincakárhányasról jött a Colts?
A másik, amikor 4. és X-nél leszaladt az O és feljött a ST, az világos, hogy ilyenkor meg kell várni, hogy a védelem is reagálhasson, de a bíró beállt a labda mellé, nem engedte elvégezni a snapet és így maradt kb. 3 mp a támadóidőből, ami végül le is pörgött és jött a bünti. Egyrészről értem, h ez történt, mi trükköztünk és miattunk pörgött le ennyi idő, de gyakorlatilag a bíró miatt esély sem volt, h időben meglegyen a snap.Imitheking
több mint 12 éve
Hozzáértők elmagyaráznának nekem két dolgot a tegnapi meccsről?Az egyik az Allen-féle safety. Ha fumblinak látták, ami a két yardoson történt, akkor nem touchbacknek kellett volna jönnie (Colts védő ért ütötte ki az endzoneon kívülre)? Ha pedig vmiért passznak nézték, akkor miért nem incomplete és miért nem a harmincakárhányasról jött a Colts?
A másik, amikor 4. és X-nél leszaladt az O és feljött a ST, az világos, hogy ilyenkor meg kell várni, hogy a védelem is reagálhasson, de a bíró beállt a labda mellé, nem engedte elvégezni a snapet és így maradt kb. 3 mp a támadóidőből, ami végül le is pörgött és jött a bünti. Egyrészről értem, h ez történt, mi trükköztünk és miattunk pörgött le ennyi idő, de gyakorlatilag a bíró miatt esély sem volt, h időben meglegyen a snap.
több mint 12 éve
Collinstól én azt vártam, hogy egy 3–4-es csapatban pöpec OLB lesz, elképesztő adottságai miatt. De így sem bánom, már akkor is rohadtul örültem a draftolásának (már 1. kör végét is rebesgettek nála a draft előtt a szakik) a 2. körben, így meg aztán tökéletes 😊

több mint 12 éve
Slater ismét nagyon jó volt tegnap.Ahhoz hozzászoktunk, hogy ST-ben fantasztikus, de futás blokkolásban is domináns volt.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Hát, az utóbbi időben nem volt annyira gondja a futásokkal a D-nek mint a szezon elején, közepén, ott nyelték a nagy yardokat. Emlékszem még az első Raiders elleni meccsre...Pryor egyedül szétfutotta a D-t. Azért a szezon második felében már nem nagyon voltak jellemzők az ilyen Blount féle futások engedése. Ezért mondtam azt, hogy persze, számítottak futásokra, de nem ilyen arányban szerintem. Látszott is, hogy nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Edelman is hányszor maradt tök üresen, mert fingjuk sem volt már, hogy mi fog következni.Jó volt a játék menedzselése na.Gratulálok a Win-hez srácok, szép volt és köszi a többségtől a korrekt szurkolást. Még azt is el tudom képzelni, hogy a SB-ig masíroztok, ha a többi csapatot is így meg tudjátok lepni egy Pats-re nem jellemző játékkal😊 Látszott is Paganon, hogy fingja sincs, hogy mit csináljanak, mert Brady passzokra készültek és nem futásokra😊 Remélem jövőre is találkozunk a PO-ban😊Azért érdekes amit írsz, mert az összes elemzés - nlf.com, espn, stb. - azt taglalta a héten, hogy a Colts leggyengébb pontja a futás elleni védekezés és hogy Blount, Ridley és Vereen jelenlegi formájával a várható időjárás mellett futni fogunk. (Bár a hidegre vonatkozó várakozások nem jöttek be.) Amikor kb. 3,5 yard/carryvel futottunk és rendre 1-2 yardon állította meg a Colts D a futásokat, pont arról beszéltünk, hogy milyen jól felkészültek a futásokból... A nagy futások a végén voltak, amikor a Colts D már elfáradt.Burkus
A Collie témához hozzászólnék annyit, hogy a srác zseniális játékos, de, akkor is képes agyrázkódást kapni, ha 20 centiről esik rá egy nagyon puha matracra. Valszeg ezzel tisztában van mindenki az edzői stábból, ezért nem fogjátok sokat használni, illetve sajna ennél többet nem is lehet.FearTomi
több mint 12 éve
Gratulálok a Win-hez srácok, szép volt és köszi a többségtől a korrekt szurkolást. Még azt is el tudom képzelni, hogy a SB-ig masíroztok, ha a többi csapatot is így meg tudjátok lepni egy Pats-re nem jellemző játékkal😊 Látszott is Paganon, hogy fingja sincs, hogy mit csináljanak, mert Brady passzokra készültek és nem futásokra😊 Remélem jövőre is találkozunk a PO-ban😊Azért érdekes amit írsz, mert az összes elemzés - nlf.com, espn, stb. - azt taglalta a héten, hogy a Colts leggyengébb pontja a futás elleni védekezés és hogy Blount, Ridley és Vereen jelenlegi formájával a várható időjárás mellett futni fogunk. (Bár a hidegre vonatkozó várakozások nem jöttek be.) Amikor kb. 3,5 yard/carryvel futottunk és rendre 1-2 yardon állította meg a Colts D a futásokat, pont arról beszéltünk, hogy milyen jól felkészültek a futásokból... A nagy futások a végén voltak, amikor a Colts D már elfáradt.
A Collie témához hozzászólnék annyit, hogy a srác zseniális játékos, de, akkor is képes agyrázkódást kapni, ha 20 centiről esik rá egy nagyon puha matracra. Valszeg ezzel tisztában van mindenki az edzői stábból, ezért nem fogjátok sokat használni, illetve sajna ennél többet nem is lehet.FearTomi
több mint 12 éve
Le a kalappal a csapat előtt! Innen már tényleg minden ajándék!!!Azt én elfogultan is úgy gondolom, hogy tegnap maximálisan megkaptuk a hazai pályát a zebráktól...
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Nem értem, Collie miért nem kap több lehetőséget, idén mindig kri-tikus helyzetben dobták be és mindig hozta az elkapást. BurkusValószínűleg 3-mal több ütközés őt is IR-re küldené.
Azért Arrington felé elég kínos, hogy lecserélték Logan Ryanre a meccs végén, neki viszont legalább még három év hátra van a szerződésből. Remélem, egy új Samuel-t sikerült fogni.BurkusArrington gyakorlatilag kidobhatatlan. Borzasztó (neki nagyon jó) szerződést kötött vele az FO.
Spikes-t én megpróbálnám megtartani, egy run stop LB nem kap csillagászati fizút, főleg egy műtét után.Spikes tuti megy. A mi cap helyzetünkben nem fizethetünk neki annyit mint amennyit máshol megkap majd, plusz a hírek sem a tökéletes összhangról szólnak közte és BB között. Collins-Mayo-HT kezdő lesz ebből, Fletcherrel (minimumközeli), Beauharnais-szal meg egy ST/rookieval.
Fletcher szerződése is lejár, én nagyon boldog lennék egy Mayo, Collins, Spikes, Hightower LB sorral jövőre😀
Viszont DMC és Gregory remélem összekapják magukat a jövőhétre, mert tegnap nyomozták csak a lasztit.
gordon
Allen sérülés C'mon man.
Egyébként szorosabb meccs volt ez, mint ami a végére lehet és kellett hozzá egy kis luck. (😊) Ha a D, ami egyébként néha borzasztóan szarul játszott, nem teszi magát oda 29-22-nél háromszor, akkor nem ilyen lett volna az utolsó 10 perc. Odaáig mindkét csapat négy pontszerző drive.ot vezetett, amiből mi jöttünk ki szerencsésebben. De mint ahogy előtte is írtuk többen, ez a PO ajándék.
több mint 12 éve
Gratulálok a Win-hez srácok, szép volt és köszi a többségtől a korrekt szurkolást. Még azt is el tudom képzelni, hogy a SB-ig masíroztok, ha a többi csapatot is így meg tudjátok lepni egy Pats-re nem jellemző játékkal😊 Látszott is Paganon, hogy fingja sincs, hogy mit csináljanak, mert Brady passzokra készültek és nem futásokra😊 Remélem jövőre is találkozunk a PO-ban😊A Collie témához hozzászólnék annyit, hogy a srác zseniális játékos, de, akkor is képes agyrázkódást kapni, ha 20 centiről esik rá egy nagyon puha matracra. Valszeg ezzel tisztában van mindenki az edzői stábból, ezért nem fogjátok sokat használni, illetve sajna ennél többet nem is lehet.
több mint 12 éve
Szerencsére Blount keze sem járt el olyan gyorsan ahogy szokott 😊... japp, én is néztem, 15 yardos büntit a sporiknak. Egyébként ekkor épp jó arc volt a csávó, lazán bedobhatott volna egy sárga zászlót a kakaskodásra, helyette inkább helyretette Blountot😀Gyulusvine.co/v/h3LQKIdPmg2Ez nekem is feltűnt élőben, elég durva volt. A SEA meccsen meg a bíró beleboxolt az egyik játékosba, ha jól láttam😊NB2
Fejeld le vazze😀gordon
Do your job
több mint 12 éve
Ami számomra botrányos az az, hogy Ricsi olyan mintha a blikkből készülne fel egy-egy meccsre, amikor már 10edszer mondta, hogy "hihetetlen, ki gondolta volna, hogy a patriots futással veri meg a colts-t" akkor már kezdtem berágni..Ha csak itt elolvasta volna a héten a csapattopic-okat (és ez azért nem a szakma csúcsa) láthatta volna, hogy mindenki ezt várja..de nem ragoznám tovább mert nem szeretek így neten, arctalanul kritizálni, bocsi.gordonAlapesetben egyetértek... a PO-ban azonban kicsit más a helyzet. Kib. sok meccset közvetít relatíve rövid idő alatt.
több mint 12 éve
... japp, én is néztem, 15 yardos büntit a sporiknak. Egyébként ekkor épp jó arc volt a csávó, lazán bedobhatott volna egy sárga zászlót a kakaskodásra, helyette inkább helyretette Blountot😀vine.co/v/h3LQKIdPmg2Ez nekem is feltűnt élőben, elég durva volt. A SEA meccsen meg a bíró beleboxolt az egyik játékosba, ha jól láttam😊NB2
Fejeld le vazze😀gordon
több mint 12 éve
vine.co/v/h3LQKIdPmg2Ez nekem is feltűnt élőben, elég durva volt. A SEA meccsen meg a bíró beleboxolt az egyik játékosba, ha jól láttam😊
Fejeld le vazze😀gordon
több mint 12 éve
2003 körül amikor az első meccsen kifutott a Pats a Panthers ellen, akkor a Patriotsnak drukkoltam, utána még egy jó ideig, de a Harrison távozás és az,hogy kimentem USA-ba, és "beleszerettem" Seattle-be, Hawks fanná változtatott még a Mora érában 😊.................?undisputedlyTe mikor pártoltál át a nyugati partra? Én úgy emlékszem, bostoni drukker voltál.polonic
szerk: Brady-t most is nézem ha van időm 😊 -hú ez így nagyon homár, mondjuk azt,hogy a játékát😀
több mint 12 éve
.................?undisputedlyTe mikor pártoltál át a nyugati partra? Én úgy emlékszem, bostoni drukker voltál.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
És ez nem teljesen tudatos lépés volt, hanem a kényszer szülte...A tavalyi év koncepciójáról (passzheavy, 2TE felállások főleg) átváltani egy olyan runheavyre, ahol nem dob a future HoF Qb-d kb fele annyit se,mint amennyit futtok, szerintem kb akkor teljesítmény,mint ,hogy a Saints védelme kb liga legrosszabból Top6 avanzsált.undisputedlyGratulálok srácok, ezt a futójátékot élmény volt nézni, még Lynch-hez szokott szemmel is.Persze, hogy tudtuk. Csak nem sejtettük 😊tamssss
Akármekkora egója van JMD-nek, nagyon jól elhozta a balance O#-t, amire régóta várt a csapat, sé meg is lett az eredménye.
Ami engem mint külső szemlélőt megfogott:
1.McC nagyon gyengén játszotta azt a 2 TD playt, holott év közben ti is írtátok,hogy elit szinten van. Kíváncsi vagyok hogyan volt leosztva ott a cover, de szerintem nagyot hibázott, ott a freesafetynek oda kell érnie.
2.Collinst élmény volt nézni! Amikor blokkból a hátán átfordulva szerelt...az ösztön,nem lehet tanítani.
3. Gondolta volna valaki,hogy a Patriots 40+ pontot felpakolva megy az AFC döntőbe,mindezt úgy,hogy nem dobott TD-t?undisputedly
több mint 12 éve
A tavalyi év koncepciójáról (passzheavy, 2TE felállások főleg) átváltani egy olyan runheavyre, ahol nem dob a future HoF Qb-d kb fele annyit se,mint amennyit futtok, szerintem kb akkor teljesítmény,mint ,hogy a Saints védelme kb liga legrosszabból Top6 avanzsált.Gratulálok srácok, ezt a futójátékot élmény volt nézni, még Lynch-hez szokott szemmel is.Persze, hogy tudtuk. Csak nem sejtettük 😊tamssss
Akármekkora egója van JMD-nek, nagyon jól elhozta a balance O#-t, amire régóta várt a csapat, sé meg is lett az eredménye.
1.McC nagyon gyengén játszotta azt a 2 TD playt, holott év közben ti is írtátok,hogy elit szinten van. Kíváncsi vagyok hogyan volt leosztva ott a cover, de szerintem nagyot hibázott, ott a freesafetynek oda kell érnie.
2.Collinst élmény volt nézni! Amikor blokkból a hátán átfordulva szerelt...az ösztön,nem lehet tanítani.
3. Gondolta volna valaki,hogy a Patriots 40+ pontot felpakolva megy az AFC döntőbe,mindezt úgy,hogy nem dobott TD-t?undisputedly
több mint 12 éve
tamssss
31
Gratulálok srácok, ezt a futójátékot élmény volt nézni, még Lynch-hez szokott szemmel is.Persze, hogy tudtuk. Csak nem sejtettük 😊
több mint 12 éve
Gratulálok srácok, ezt a futójátékot élmény volt nézni, még Lynch-hez szokott szemmel is.Akármekkora egója van JMD-nek, nagyon jól elhozta a balance O#-t, amire régóta várt a csapat, sé meg is lett az eredménye.
3. Gondolta volna valaki,hogy a Patriots 40+ pontot felpakolva megy az AFC döntőbe,mindezt úgy,hogy nem dobott TD-t?
több mint 12 éve
Volt egy -két szitú mikor "látványosan" csendben voltál és gyanítom elszámoltál 10-ig magadban😀Tudom nem erről szól a topik, de azért beírom, hogy remélem Burkuson kívül senki szórakozását se rontottam el azzal, hogy kevesebb szó esett a csapatotokról mint az ellenfélről.Höri, én személy szerint meg szeretném köszönni a szakkomentárkodásodat, a sport1-es átlaghoz képest baromi felkészült voltál a Pats dolgaiból (is). Van egy-két kollegád, akiknél a fejemet fogom... 😊
Az Edelman-féle DPI-nél marha ideges voltam, de nem szóltam semmit inkább, más párosításban biztos, hogy leszólom a bíraút.Höri
Az Edelman DPI-vel leginkább az volt a gond egyébként, h ugyanezzel az erővel 2, Indy-driveot "befejező" passzvédekezésre is be lehetett volna dobni a zászlót. De a hazai pályába ennyi - szerintem - belefér.Gyulus
Ami számomra botrányos az az, hogy Ricsi olyan mintha a blikkből készülne fel egy-egy meccsre, amikor már 10edszer mondta, hogy "hihetetlen, ki gondolta volna, hogy a patriots futással veri meg a colts-t" akkor már kezdtem berágni..Ha csak itt elolvasta volna a héten a csapattopic-okat (és ez azért nem a szakma csúcsa) láthatta volna, hogy mindenki ezt várja..de nem ragoznám tovább mert nem szeretek így neten, arctalanul kritizálni, bocsi.
több mint 12 éve
Jamie Collins ékköve lesz ennek a védelemnek, még ha mindenki egészséges is. Bámulatos, amit a pályán művel! Jóval több mint egy remek adottságú 3rd down pass rusher, aminek a draftja pillanatában tűnt. Nem találok szavakat. :cool:DoMAhogy lejött arról a cut block-ról és megcsinálta a sack-et az oktatófilmbe illő volt.😊
Jók voltunk, dominált az O-fal, harapott a D , viszont az ST sokat videózik a héten az tuti..3 bünti, rossz snap..
Hiányoltam a checkdown-okat és a screen-eket de majd a jövőhéten😀
Hightower fejlődése szvsz a látványos fogyásának köszönhető. Valamiért felpakoltunk rá az off szezonban 10+ kilót amivel nem tudott megbirkózni, így elkezdtünk lefogyasztani és láss csodát feljavult a teljesítménye is.
Spikes-t én megpróbálnám megtartani, egy run stop LB nem kap csillagászati fizút, főleg egy műtét után.
Fletcher szerződése is lejár, én nagyon boldog lennék egy Mayo, Collins, Spikes, Hightower LB sorral jövőre😀
Viszont DMC és Gregory remélem összekapják magukat a jövőhétre, mert tegnap nyomozták csak a lasztit.
És mi lenne ha lenne TE játékunk is...?!
több mint 12 éve
collins steal, kurva nagy játékos lesz belőle. kell a francnak spikes 😀 blount meg... rá nincsenek szavak 😀 remélem a következő meccsen is lenyomjuk az ellen torkán a futást 😀

több mint 12 éve
Aludva egyet:Collie: komolyan mondom sajnálom a srácot, kb ez a 3. meccs amikor 3. vagy 4. downban elkapja a lasztit, megmentve ezzel a támadást. Könyörgöm játszassuk már többet!!!
Allen sérülése: bizom benne, hogy BB-ék elővigyázatosságból nem játszatták. Elég 2 db elrontott punt, azt simán visszajöhetett volna a meccsbe a Colts.
Höri közvetítéséhez gratula, én nem tudnám így megcsinálni ha az érdekelt csapatom játszan😊