New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Na irány Boston! 😊 Lesz majd beszámoló elvileg😊Wyattnek pedig köszi a segítséget! 😉

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Egy Rodney Harrisont is el tudnék nézni DMC mellett... 😊Mondjuk a mostani állapotok alapján a védelmünk is gyengébb, a támadósorunk is, alighanem az lenne a legnagyobb tett, ha ezzel a csapattal sokáig jutnánk. Viszont, idén, amikor visszatér a fél védelem, meg azért jön még Vollmer és félve mondom, de Gronk is, és +1 offseason a fiatal elkapóknak... Simán lesz esélyünk bármire 😊
Persze, előbb ez a mentálisan elképesztően erős csapat domborítson valami szépet azért a rájátszásban is 😊

több mint 12 éve
Na, akkor Lucktól jöhetne jópár INT. 😀Esőt és kifejezetten erős szelet mondanak holnapra; futni fogunk, mint állat. Smashmouth focit fogunk elővezetni.tomi-tomiDobson out, Dennard, Thompkins Q (remélem tolják majd...), Mankins P (esélyes volt 😊 )WyattDennard tényleg jó lenne. Thompkins is, bár nem tudom, mennyire keresné őt Brady.polonic
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
Esőt és kifejezetten erős szelet mondanak holnapra; futni fogunk, mint állat. Smashmouth focit fogunk elővezetni.Dobson out, Dennard, Thompkins Q (remélem tolják majd...), Mankins P (esélyes volt 😊 )WyattDennard tényleg jó lenne. Thompkins is, bár nem tudom, mennyire keresné őt Brady.polonic
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Dobson out, Dennard, Thompkins Q (remélem tolják majd...), Mankins P (esélyes volt 😊 )WyattDennard tényleg jó lenne. Thompkins is, bár nem tudom, mennyire keresné őt Brady. Már csak azokból a meccsekből kiindulva, amikor játszott. Jó, a NO elleni utolsó passzt nem ér bedobni. 😀
több mint 12 éve
Dobson out, Dennard, Thompkins Q (remélem tolják majd...), Mankins P (esélyes volt 😊 )

több mint 12 éve
Óda Julian-hezPazar volt, köszke, remélem megint jó lesz a Colts ellen 😊
espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/10270087/competition-fuels-julian-edelman-fire?ex_cid=espnapi_public
Wyatt-nek kötelező olvasmány!😊tomi-tomi
Az előző szezonban elkapásból 5/58 1 TD, egy futásból 47 yard, két puntból 117 yard közte egy 68 yardos TD-vel, és egy kierőszakolt fumble Hilton ellen, de azt visszaszerezték végül 😊

több mint 12 éve
újabb bűntényeket deríthettek fel az Aaron Hernandez ügyében nyomozó hatóságok. A legfrissebb bizonyítékok szerint a New England korábbi tight endje tavaly júniusban azért követett el gyilkosságot, amely miatt előzetes letartóztatásba helyezték, hogy eltussoljon másik két, 2012-es gyilkosságot, amelyeket szintén ő követett el. A gyanú szerint Odin Lloyd bejelentést akart tenni az NFL-sztár ellen.Pár hozzászólással lejjebb bővebben is szó volt róla.
forrás: NSOpolonic
több mint 12 éve
Óda Julian-hezÉn írtam. Majd pár percem lesz, meglesem, köszke 😊
espn.go.com/boston/nfl/story/_/id/10270087/competition-fuels-julian-edelman-fire?ex_cid=espnapi_public
Wyatt-nek kötelező olvasmány!😊tomi-tomi
Van ilyen is
espn.go.com/blog/statsinfo/post/_/id/82357/matchups-to-watch-colts-vs-patriots

több mint 12 éve
Óda Julian-hezespn.go.com/boston/nfl/story/_/id/10270087/competition-fuels-julian-edelman-fire?ex_cid=espnapi_public
Wyatt-nek kötelező olvasmány!😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Reméljük felépülnek, és lesz elég, és nem lesz az, ami tavaly (bár ott a főcsoportdöntőben volt), és nyerünk 😊 Továbbá remélek még egy ötös lottó főnyereményt, és Hewitt Aus. Open-győzelmet, aztán meglátjuk, mennyi jön be ebből

több mint 12 éve
Mivan sérültekkel? Lesz elég elkapoja Bradynak? Sztem az lesz mint tavaly Baltimore ellen. Ha futni kell eredmény után. Jönnek intercepteniok.
Van annyira jo ez a Luck gyerek is hogy megoldja.
több mint 12 éve
újabb bűntényeket deríthettek fel az Aaron Hernandez ügyében nyomozó hatóságok. A legfrissebb bizonyítékok szerint a New England korábbi tight endje tavaly júniusban azért követett el gyilkosságot, amely miatt előzetes letartóztatásba helyezték, hogy eltussoljon másik két, 2012-es gyilkosságot, amelyeket szintén ő követett el. A gyanú szerint Odin Lloyd bejelentést akart tenni az NFL-sztár ellen.Ugye ez a gyanú már megfogalmazott nyáron is. Mostanra lett bizonyíték az ügyészség kezében.
forrás: NSOpolonic
több mint 12 éve
újabb bűntényeket deríthettek fel az Aaron Hernandez ügyében nyomozó hatóságok. A legfrissebb bizonyítékok szerint a New England korábbi tight endje tavaly júniusban azért követett el gyilkosságot, amely miatt előzetes letartóztatásba helyezték, hogy eltussoljon másik két, 2012-es gyilkosságot, amelyeket szintén ő követett el. A gyanú szerint Odin Lloyd bejelentést akart tenni az NFL-sztár ellen.forrás: NSO
több mint 12 éve
mmqb.si.com/2014/01/08/tom-brady-peyton-manning-nfl-playoffs/
több mint 12 éve
Jut eszembe, ha már Vrabel-utód... Mekkora poén lenne betalálni egy passzal Ninkót az end zone-ban 😀 Úgy sincs megfelelő target ott 😀😀WyattHa már Vrabel:
Texans hired Ohio State DL coach Mike Vrabel as LBs coach.
We don't typically post position-coach hires, but Vrabel is a notable addition to rookie coach Bill O'Brien's staff. A 14-year veteran, Vrabel retired after the 2010 season. He's coached at Ohio State since, serving under both Luke Fickell and Urban Meyer. If Vrabel continues on an upward path, he could be a defensive coordinator, either in the college or pro ranks, before the decade is through.
több mint 12 éve
Jaja, SB-napot tartok 😊Na, a Carolina elleni meccs szüneteCsak rájöttem, hogy a Panthers elleni SB-t nézed és nem az idei meccs jutott eszedbe.😊
Ha az első félidei védelem (az utolsó két percig) lett volna az elmúlt években, legalább 2 SB-győzelemmel több lenne... Egészen parádés volt 😊 (mondjuk ekkor meg a támadók szenvedgettek. Kíváncsi vagyok, Gostnak mi jutott volna, ha két ilyen egyszerű (31, 36) yardos FG-t is kihagy egy ennyire pontszegény időszakban 😊 Az a TD-öröm Bradynél (a futkorászás sem volt semmi 😀) 😀😀 A play action-fake TD-k viszont szépek voltak 😊 )Wyatt
Vina clutch legendája is egy picit több a valóságnál, az idő sok mindent megszépít.tomi-tomi
Hát mondjuk pont, hogy rohadt clutch volt azért 😊
A Raiders elleni dupla a végén, a Rams elleni, meg a Panthers elleni. Amikor kellett, akkor betolta 😀
Reliantban mondjuk jó volt 😀 31/35 volt a rúgás előtt fedettben, mind a négyet ott hagyta ki, kettőt az SB-n 😀
Mondjuk ez még csak véletlenül sem rémlett
STL – TD: Ricky Proehl 26-yard pass from Kurt Warner (Jeff Wilkins kick) 17–17 tie 1:30
CAR – TD: Ricky Proehl 12-yard pass from Jake Delhomme (John Kasay kick) 29–29 tie 1:08.
Ő aligha szeretett minket akkoriban 😀
De azért így is volt két gyűrűje a karrierje során 😊

több mint 12 éve
Na, a Carolina elleni meccs szüneteCsak rájöttem, hogy a Panthers elleni SB-t nézed és nem az idei meccs jutott eszedbe.😊
Ha az első félidei védelem (az utolsó két percig) lett volna az elmúlt években, legalább 2 SB-győzelemmel több lenne... Egészen parádés volt 😊 (mondjuk ekkor meg a támadók szenvedgettek. Kíváncsi vagyok, Gostnak mi jutott volna, ha két ilyen egyszerű (31, 36) yardos FG-t is kihagy egy ennyire pontszegény időszakban 😊 Az a TD-öröm Bradynél (a futkorászás sem volt semmi 😀) 😀😀 A play action-fake TD-k viszont szépek voltak 😊 )Wyatt
Vina clutch legendája is egy picit több a valóságnál, az idő sok mindent megszépít.
több mint 12 éve
Jut eszembe, ha már Vrabel-utód... Mekkora poén lenne betalálni egy passzal Ninkót az end zone-ban 😀 Úgy sincs megfelelő target ott 😀😀

több mint 12 éve
Na, a Carolina elleni meccs szüneteHa az első félidei védelem (az utolsó két percig) lett volna az elmúlt években, legalább 2 SB-győzelemmel több lenne... Egészen parádés volt 😊 (mondjuk ekkor meg a támadók szenvedgettek. Kíváncsi vagyok, Gostnak mi jutott volna, ha két ilyen egyszerű (31, 36) yardos FG-t is kihagy egy ennyire pontszegény időszakban 😊 Az a TD-öröm Bradynél (a futkorászás sem volt semmi 😀) 😀😀 A play action-fake TD-k viszont szépek voltak 😊 )

több mint 12 éve
Doug Martin a 6. meccsen megsérült, így teljesen érthetetlen az összehasonlítás, mint ahogy Hóembert sem szabad Graham-el vagy Gronk-al összehasonlítani hisz teljesen más tipusú/feladattal megbízott játékosok.Mondjuk azért vannak ebben a listában is érdekes dolgok,ráadásul nem is kevés. Engem ez továbbra se győzött meg, hogy a PFF grade a játékos valódi teljesítményét mutatja.tamasboldizsarTeljesen egyetértek. Eszement hülyeségek is vannak benne. BJGE nem a liga 5. legrosszabb futója, ahogy Doug Martin nem a 4., Az meg elég érdekes, hogy Gresham a liga legrosszabb TE-je. Azt sem értem pld. hogy Mankins vagy Allen miért nincs a Top5-ben.Burkus
Viszont szerintem is visszaesett idén Hóember teljesítménye, egy kicsit sztem ő is ludas a sok beszedett sack-ért, igaz ő is sérülten játszik.
több mint 12 éve
Mondjuk úgy nehéz összevetni kettőjüket, hogy Hóember alig kerül játékba. Amikor oda került, azért élt a lehetőséggel. Persze ettől függetlenül osztálykülönbség van kettejük között.szerk.: akit érdekel top5 és bottom5 játékos posztonként az alapszakasz alapján: www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?p=16846138#16846138 a PFF szerintDoMKontraszt: Gronkowski a második legjobb, Hoomanawanui az ötödik legrosszabb TE; mély a kispad.Gogo
több mint 12 éve
Mondjuk azért vannak ebben a listában is érdekes dolgok,ráadásul nem is kevés. Engem ez továbbra se győzött meg, hogy a PFF grade a játékos valódi teljesítményét mutatja.tamasboldizsarTeljesen egyetértek. Eszement hülyeségek is vannak benne. BJGE nem a liga 5. legrosszabb futója, ahogy Doug Martin nem a 4., Az meg elég érdekes, hogy Gresham a liga legrosszabb TE-je. Azt sem értem pld. hogy Mankins vagy Allen miért nincs a Top5-ben.
több mint 12 éve
Mondjuk azért vannak ebben a listában is érdekes dolgok,ráadásul nem is kevés. Engem ez továbbra se győzött meg, hogy a PFF grade a játékos valódi teljesítményét mutatja.
több mint 12 éve
szerk.: akit érdekel top5 és bottom5 játékos posztonként az alapszakasz alapján: www.footballsfuture.com/phpBB2/viewtopic.php?p=16846138#16846138 a PFF szerintDoMKontraszt: Gronkowski a második legjobb, Hoomanawanui az ötödik legrosszabb TE; mély a kispad.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."