New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Hörni ellen van bizonyíték, hogy ott volt a 2012-es kettős gyilkosságnál is. Ezzel gyak. mindenfajta visszatérés kizárt elméletileg is. Kíváncsi vagyok, hogy ennek ismeretében az NFL a cap space ügyében mit fog mondani.BurkusSzerintem amíg nincs jogerős ítélet bármiben, addig nem foglalkozik vele a liga. Bár nem ismerem ennek a működését, hogy van-e rá konkrét szabály, vagy megvizsgálják az egyes eseteket. De szerintem valószínűbb, hogy jogerős ítélet esetén nézik el, mert addig kb egy sima cut-nak felel meg.
több mint 12 éve
Wendell-ről egy vélemény: Ryan Wendell, C, Patriots. Age: 28.
Ryan Wendell had an excellent 2012 campaign, so his regression is a total mystery. He was so bad this year that he nearly got Tom Brady killed in several games.
több mint 12 éve
JMD-nek örülök, remélem még legalább 2 évet lehúz nálunk DoM kedvence😊Személyes perverzió, de én legalább annyira bírom, mint BOB-ot.
interior OL draftról... reményeim szerint Wendell - Connolly párharc lesz TC-ben, győzzön a jobbik. Előbbi a tavalyi szezon után erősen visszaesett, utóbbinak szvsz egyszerűen túl sok az RG poszt. A "vesztes" maradhatna a jó öreg Hochenstein-szerepkörben, mind3 poszton bevethető interior csereOLként.
Mankins problémás eset, a szerződéshosszabbításkor tapasztalt hajcihő (fasza holdout) után kétlem, hogy olyan könnyen le lehetne nyomni a torkán egy fizucsökkentést. (Erre sokkal jobb esélyt látok egyébként Vincenél.) Ezek után cut, trade is elképzelhető... vagy épp az is, hogy marad még egy évet. Egyébként ha formában van, top5 OG, kár hogy idén is kb. a szezon felére produkálta csak magát és pass prot. terén hajlamos a totál összeomlásra.
Továbbra is az RG poszt az igazi kérdés, oda el tudnék képzelni egy 2., 3. körös draftot.
Baromi egyedi OL boardunk van, a jelenlegi falból Mankins és Vollmer is komoly reachnek számított a maga idején. Más kérdés, hogy végül mindketten megérték a "pénzüket". A későbbi körös projektek döntő része, lásd Larsen-Ohrnberger (jól játszott WC körben SD-ben)- Bussey- Elgin pedig nem jött össze... ellenben az udfa Wendellel és a 3. éves, eredetileg UDFA Connollyval.
Cannont még a preseasonban próbálgattuk ebben a pozícióban, kevés sikerrel. Rá egyébként is szükség lesz.
Kár, hogy Alex Macket nem engedhetjük meg, a jövő évi FA-classból ő az egyik kedvencem, szépen mutatna a falunk közepén.
több mint 12 éve
Akkor a JMD -Barnák fonalat elereszthetjük és lassan felvehetjük a JMD-Pats HC fonalat, amiről már a visszajövetelekor is rémálmaink voltak😀
több mint 12 éve
Végül is mi lehet különbség bérben a két poszt között, legfeljebb ha potom 1-2 millió dollár évente. Biztos jó indoka van, ha köszöni nem kéri. Pedig nyilván ő is szeretne egy csónakot, legfeljebb azt nem fogják 5 gyűrűről elnevezni...Elsőre örültem, amikor JMD-t elhívták, de aztán arra gondoltam, hogy biztosan jobb lenne-e nekünk, ha megint egy új OC-t kéne keresni. BB megint szétesne a két csapatrész között, TB bizalma is kérdéses lenne.A Texanshoz biztosan elment volna, csak hát másképp alakult 😀Egon
Mindig örülök a playcallingnak? Nem. Totál elégedett vagyok az O-val? Nem.
Biztos, hogy jobb jön? ....(Persze lehet olyan mákunk, hogy egy BOB van mögötte, de mik az esélyek?!)
Szóval kövezzetek meg, de én alapvetően nem bánom, hogy ha marad.(Persze remélem, hogy kicsit lehiggad a korral, talán a visszautasítás is ennek a jele.)zinedine5
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Elsőre örültem, amikor JMD-t elhívták, de aztán arra gondoltam, hogy biztosan jobb lenne-e nekünk, ha megint egy új OC-t kéne keresni. BB megint szétesne a két csapatrész között, TB bizalma is kérdéses lenne.A Texanshoz biztosan elment volna, csak hát másképp alakult 😀
Mindig örülök a playcallingnak? Nem. Totál elégedett vagyok az O-val? Nem.
Biztos, hogy jobb jön? ....(Persze lehet olyan mákunk, hogy egy BOB van mögötte, de mik az esélyek?!)
Szóval kövezzetek meg, de én alapvetően nem bánom, hogy ha marad.(Persze remélem, hogy kicsit lehiggad a korral, talán a visszautasítás is ennek a jele.)zinedine5
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Tutti mennifog, csak Belicsik megmondta neki, ha nem bír magával amíg meccs van felrúgja a seggelukát a tarkójára vagy ijesmi.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Elsőre örültem, amikor JMD-t elhívták, de aztán arra gondoltam, hogy biztosan jobb lenne-e nekünk, ha megint egy új OC-t kéne keresni. BB megint szétesne a két csapatrész között, TB bizalma is kérdéses lenne.Mindig örülök a playcallingnak? Nem. Totál elégedett vagyok az O-val? Nem.
Szóval kövezzetek meg, de én alapvetően nem bánom, hogy ha marad.(Persze remélem, hogy kicsit lehiggad a korral, talán a visszautasítás is ennek a jele.)
több mint 12 éve
JMD már tudja, hogy BB után ő lesz itt a főnök, ezért nem megy sehova. 😊
több mint 12 éve
Kár, hogy nemet mondott a Barnák hívására, végre Spikes sérülése után lett volna valami pozitív hír.... 😛Remélem JMD playhívására, ez jótékonyan fog hatni az előttünk álló PO menetelésben.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
roto még ezt is hozzátette:According to @AdamSchefter, Josh McDaniels has withdrawn from the Cleveland Browns head coaching candidacy.Schefter egy perccel később még ezt is hozzátette:
Azaz nem ő lesz, pedig állitólag a Brownsnál elsőszámú jelölt volt.Spigo
"One person who knows Josh McDaniels said he had “an awesome” meeting with Browns, but it isn’t right time for him to become a head coach."
Érdekelne, miért "it isn't right time".
Ezt találtam:
"McDaniels enjoys his job working with Patriots quarterback Tom Brady and coach Bill Belichick too much to leave New England at this time, according to the source." (ESPN Boston)Gogo
"McDaniels knows he likely only has one more head-coaching shot after his disaster run in Denver, so he needs to make sure it's the right one. Cleveland doesn't have a quarterback or a running back, the Browns brass seems to be a bit dysfunctional, and McDaniels already has a cushy gig coaching Tom Brady. Taking all those things into account, McDaniels is going to keep waiting. He's only 37 years old and could be in line to succeed Bill Belichick."
Igazából teljesen érthető.
több mint 12 éve
According to @AdamSchefter, Josh McDaniels has withdrawn from the Cleveland Browns head coaching candidacy.Schefter egy perccel később még ezt is hozzátette:
Azaz nem ő lesz, pedig állitólag a Brownsnál elsőszámú jelölt volt.Spigo
"One person who knows Josh McDaniels said he had “an awesome” meeting with Browns, but it isn’t right time for him to become a head coach."
Érdekelne, miért "it isn't right time".
Ezt találtam:
"McDaniels enjoys his job working with Patriots quarterback Tom Brady and coach Bill Belichick too much to leave New England at this time, according to the source." (ESPN Boston)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
sportgeza.hu/sport/nfl/2014/01/08/hernandez_kettos_gyilkossag_helyszinen/BurkusHol olvastad?GRAFI
thebiglead.com/2014/01/08/aaron-hernandez-odin-lloyd-spilled-the-beans-about-the-2012-double-murder-two-days-before-he-was-killed/
www.dailymail.co.uk/news/article-2535696/Bombshell-new-report-eyes-Aaron-Hernandez-suspect-2012-double-murder-ties-murder-Odin-Lloyd.html
De sok más helyen is megtalálod.
több mint 12 éve
Hörni ellen van bizonyíték, hogy ott volt a 2012-es kettős gyilkosságnál is. Ezzel gyak. mindenfajta visszatérés kizárt elméletileg is. Kíváncsi vagyok, hogy ennek ismeretében az NFL a cap space ügyében mit fog mondani.
több mint 12 éve
Ha JMD HC lesz a browns-nál , BB akkor is elengedné a Ferentz/Godsey párost a texans-hoz vagy közülük nevezné ki az új OC-t? (nem tudom meddig van nálunk szerződésük)According to @AdamSchefter, Josh McDaniels has withdrawn from the Cleveland Browns head coaching candidacy.
Vajon JMD megpróbálná elvinni Mallett-et magával? Elvileg szezon elején is vinni akarták, két éve együtt dolgoznak , kb 3. kört érhet , ők az első körben a 4. helyen választanak addig 2 QB kimegy és nem tenném rá a májam, hogy a falcons nem trade-el le a 3. helyről..hmm, vélemény?gordon
Azaz nem ő lesz, pedig állitólag a Brownsnál elsőszámú jelölt volt.
több mint 12 éve
Ha JMD HC lesz a browns-nál , BB akkor is elengedné a Ferentz/Godsey párost a texans-hoz vagy közülük nevezné ki az új OC-t? (nem tudom meddig van nálunk szerződésük)Vajon JMD megpróbálná elvinni Mallett-et magával? Elvileg szezon elején is vinni akarták, két éve együtt dolgoznak , kb 3. kört érhet , ők az első körben a 4. helyen választanak addig 2 QB kimegy és nem tenném rá a májam, hogy a falcons nem trade-el le a 3. helyről..hmm, vélemény?
több mint 12 éve
Nézzetek fel a patriots.com-ra most 😉Spigotegyük ide, így egyszerűbb😀
www.patriots.com/media-center/videos/A-Team-Built-on-Adversity/e38183a9-d061-40cf-b147-2ffd07c37401
több mint 12 éve
Én nem látok a jövőbe, így egyrészt nem tudom hol fog elkelni Amaro, hogy bent lesz még Jenkins, illetve hogy mi hol fogunk húzni 😊 Arra meg végképp nem tenném a pénzem, hogy Belichick kiért tradel fel és kiért nem. Most mondanám, hogy soha nem fog az első körben egy belső falembert húzni, de hát ugye Mankins esetében simán megtette.Amaro nem lesz bent 1/32-re , feltrade-elni pedig nem fogunk TE-ért.😀Ha már tight endekről van szó:Csütörtökön műtik Gronk-ot és várhatóan októberre épül fel vagy később.Én Jace Amaronak sokkal jobban örülnék.Boston
Mindenképpen kell TE
walterfootball.com/draft2014_1.php róla mit lehet tudni?gordon
www.nepatriotsdraft.com/2013/12/2014-nfl-draft-postseason-thoughts-on-four-tight-ends.htmlSpigo
Túl sokan gondoljuk, hogy G/C és TE jön az első két körben tehát tuti más posztra húzunk majd, de szvsz letrade lesz😊gordon
Azt viszont tudom, hogy ha én TE választhatnék, akkor biztos hogy Amaro lenne az. Ha nem lesz bent akkor is 😛
Do your job
több mint 12 éve
Azért próbálja javítani a helyzetét:www.everythinglubbock.com/story/tech-football-players-deny-allegations/d/story/h4FfsDYOK0WlM0ffmhs6ygsutianapIgen, a Hernandez-ügy után valószínűleg különösen érzékeny lesz a Pats FO az ilyen esetekre. tomi-tomi
Leading up to the 2014 NFL Draft, Texas Tech junior TE Jace Amaro has accepted an unpaid internship at the San Antonio Express-News.
Amaro declared for the NFL Draft on New Year's Eve. Players and agents go to all kinds of lengths to improve an athlete's draft stock, but this is one of the most clever that we've seen. Amaro, who was arrested in 2012 on two state felony charges for credit/debit card abuse and misrepresentation of age by a minor, is going to face character questions from NFL teams. His decision to accept an internship as a a sports blogger speaks well to his character (as a soon-to-be-millionaire who will work for free) and endears himself to fans. It also gives him a forum in which he can directly or indirectly address the NFL's questions. "I'm about to have a big change when I go from Lubbock to the NFL," Amaro wrote. "I'll be one of 50 players on a team, and everything I do is scrutinized. I want to see how the press has changed in the social media age. I think people are quicker to jump to conclusions based on what they see online, and they can get the wrong image of you."rotoworld

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Nézzetek fel a patriots.com-ra most 😉
több mint 12 éve
Igen, a Hernandez-ügy után valószínűleg különösen érzékeny lesz a Pats FO az ilyen esetekre. Viszont én nem vagyok a FO tagja; nekem lehet Amaro az első jelöltem.😊www.everythinglubbock.com/story/tech-football-players-deny-allegations/d/story/h4FfsDYOK0WlM0ffmhs6ygSokkal inkább, mint például egy WR-ért. BB szokott 1. körben TE-et húzni (WR-t még egyszer sem!), s ha valaki megtetszik neki, azért adott esetben felmegy.Amaro nem lesz bent 1/32-re , feltrade-elni pedig nem fogunk TE-ért.😀 gordonHa már tight endekről van szó:Csütörtökön műtik Gronk-ot és várhatóan októberre épül fel vagy később.Én Jace Amaronak sokkal jobban örülnék.Boston
Mindenképpen kell TE
www.nepatriotsdraft.com/2013/12/2014-nfl-draft-postseason-thoughts-on-four-tight-ends.htmlSpigo
Btw nekem is Amaro lenne az első választottam, ASF elkapó képességei nem annyira kiugróan jók.
tomi-tomi
www.footballoutsiders.com/futures/2013/futures-texas-tech-te-jace-amaro
withthefirstpick.com/2013/09/18/2014-nfl-draft-scouting-report-jace-amaro-te-texas-tech/sutianap
A két másik cikk a megjelenésük eltérő időpontja miatt jó összehasonlítás, hogy mennyit fejlődött kritikus területeken ebben az idényben.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
www.everythinglubbock.com/story/tech-football-players-deny-allegations/d/story/h4FfsDYOK0WlM0ffmhs6ygSokkal inkább, mint például egy WR-ért. BB szokott 1. körben TE-et húzni (WR-t még egyszer sem!), s ha valaki megtetszik neki, azért adott esetben felmegy.Amaro nem lesz bent 1/32-re , feltrade-elni pedig nem fogunk TE-ért.😀 gordonHa már tight endekről van szó:Csütörtökön műtik Gronk-ot és várhatóan októberre épül fel vagy később.Én Jace Amaronak sokkal jobban örülnék.Boston
Mindenképpen kell TE
Btw nekem is Amaro lenne az első választottam, ASF elkapó képességei nem annyira kiugróan jók.
tomi-tomi
www.footballoutsiders.com/futures/2013/futures-texas-tech-te-jace-amaro
withthefirstpick.com/2013/09/18/2014-nfl-draft-scouting-report-jace-amaro-te-texas-tech/

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Sokkal inkább, mint például egy WR-ért. BB szokott 1. körben TE-et húzni (WR-t még egyszer sem!), s ha valaki megtetszik neki, azért adott esetben felmegy.Amaro nem lesz bent 1/32-re , feltrade-elni pedig nem fogunk TE-ért.😀 gordonHa már tight endekről van szó:Csütörtökön műtik Gronk-ot és várhatóan októberre épül fel vagy később.Én Jace Amaronak sokkal jobban örülnék.Boston
Mindenképpen kell TE
C/G első körös húzás nagyon meglepő lenne számomra, DT poszt éppen most elég jónak és mélynek tűnik. Ha esetleg nem lesz megállapodás Talib-bal, akkor győzhet BB DB mániája, egyébként eléggé adja magát most egy TE húzás.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
A PB szerintem nem sokat jelent. A "fél szezonjában" is az volt.Wendell szerződése lejár, Connolly sem hosszú távú megoldás már, Mankins nagyon drága, és egyik sem volt túl jó ebben a szezonban.WyattMankins-t azért nem húznám le ennyire, a futás sikerességében óriási szerepe van. Nem véletlen lett Pro Bowler sem.Burkus
És igen én is azok között vagyok, akik 1. vagy 2. körben egy belső falembert szeretnének. Jó lenne végre egy elit prospect, mint anno Mankins.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.