New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Wendell szerződése lejár, Connolly sem hosszú távú megoldás már, Mankins nagyon drága, és egyik sem volt túl jó ebben a szezonban.Wyatt
Mankins-t azért nem húznám le ennyire, a futás sikerességében óriási szerepe van. Nem véletlen lett Pro Bowler sem.
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 430 — Ajmo Vatreni
Wendell szerződése lejár, Connolly sem hosszú távú megoldás már, Mankins nagyon drága, és egyik sem volt túl jó ebben a szezonban.Wyatt
Lehet upgradelni a posztot, de nehogy már egy 1. vagy 2. körrel húzzunk centert.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Wendell szerződése lejár, Connolly sem hosszú távú megoldás már, Mankins nagyon drága, és egyik sem volt túl jó ebben a szezonban.

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 430 — Ajmo Vatreni
Csütörtökön műtik Gronk-ot és várhatóan októberre épül fel vagy később.
Mindenképpen kell TE
 walterfootball.com/draft2014_1.php róla mit lehet tudni?gordon
Én Jace Amaronak sokkal jobban örülnék.Boston
Ha már tight endekről van szó:
 www.nepatriotsdraft.com/2013/12/2014-nfl-draft-postseason-thoughts-on-four-tight-ends.htmlSpigo
Amaro nem lesz bent 1/32-re , feltrade-elni pedig nem fogunk TE-ért.😀

Túl sokan gondoljuk, hogy G/C és TE jön az első két körben tehát tuti más posztra húzunk majd, de szvsz letrade lesz😊gordon
Ne vicceljetek már, G/C ne jöjjön első körben.
több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Mindenképpen kell TE
 www.nepatriotsdraft.com/2013/12/2014-nfl-draft-postseason-thoughts-on-four-tight-ends.htmlSpigo
Amaro nem lesz bent 1/32-re , feltrade-elni pedig nem fogunk TE-ért.😀

Túl sokan gondoljuk, hogy G/C és TE jön az első két körben tehát tuti más posztra húzunk majd, de szvsz letrade lesz😊
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
Ki a 84-es? A hivatalos roster szerint TJ Moe, de azzal valami nem stimmel 😀 (vagy csak rosszak a fényviszonyok)

winston
Reggie Dunn elkapó érkezett a gyarkolócsapatba, aki testfelépítése alapján T.Y. Hiltont, a Colts legveszélyesebb elkapóját alakítja a héten.DoM
Inkább csak vigyen két 100ys ritörnt, mindeki hullaelégedett lesz vele, nem kell kavarni az ofenzbesutianap
Csak a védelem felkészülése miatt van 😊
Szal ellene lesik meg, hogyan lehetne Hilton ellen védekezni megfelelően, a pályára nem fog felmenniWyatt
Ű, há mér nem mondták, kűdtem volna Kossuth-szobrot is, azzal makettolhattyák a Druluckot. Na, ez a Dunn gyárek valami CJ2k-szerű negyvenest tud futni, én beraknám kikoffba a nyulat, hadd kergessék 😛

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Ki a 84-es? A hivatalos roster szerint TJ Moe, de azzal valami nem stimmel 😀 (vagy csak rosszak a fényviszonyok)

winston
Reggie Dunn elkapó érkezett a gyarkolócsapatba, aki testfelépítése alapján T.Y. Hiltont, a Colts legveszélyesebb elkapóját alakítja a héten.DoM
Inkább csak vigyen két 100ys ritörnt, mindeki hullaelégedett lesz vele, nem kell kavarni az ofenzbesutianap
Csak a védelem felkészülése miatt van 😊
Szal ellene lesik meg, hogyan lehetne Hilton ellen védekezni megfelelően, a pályára nem fog felmenni

több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487

winston
Inkább csak vigyen két 100ys ritörnt, mindeki hullaelégedett lesz vele, nem kell kavarni az ofenzbe

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan

winston
Reggie Dunn elkapó érkezett a gyarkolócsapatba, aki testfelépítése alapján T.Y. Hiltont, a Colts legveszélyesebb elkapóját alakítja a héten.
több mint 12 éve
Spigo New England Patriots 1 219 — Patriots GM
Mindenképpen kell TE
 www.nepatriotsdraft.com/2013/12/2014-nfl-draft-postseason-thoughts-on-four-tight-ends.html
több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Mindenképpen kell TE
Én Jace Amaronak sokkal jobban örülnék.

Do your job
több mint 12 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag

több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Mindenképpen kell TE
Majd játszik 6 meccset, aztán megint kidől valami sérüléssel😕

2010 scouting report:

"Overview

Gronkowski made an immediate impact when he arrived at the University of Arizona and has been a standout tight end when he has been healthy enough to stay on the field. Unfortunately he has missed a total of 16 games over the past two years due to injuries or illness. He has an elite combination of size, speed and athleticism for the position and while he lacks great downfield speed he can be an effective receiver at virtually all levels of the passing tree. He is a tough, no nonsense type of blocker but still needs some work on his blocking techniques. If he can stay healthy he could provide a team with a quality starting tight end. Durability concerns since he missed the entire 2009 season after back surgery and missed three games in 2008."

Azaz 2007 óta nem volt egyetlen teljes idénye sem. Csúnyán bejött a scouting report. 😕
több mint 12 éve
Mindenképpen kell TE
 walterfootball.com/draft2014_1.php róla mit lehet tudni?
több mint 12 éve
Mankins és Solder állapotáról lehet tudni valamit? Mennyi esély van a játékukra? Nagyon remélem, hogy kettejük közül legalább egyikük tud játszani.seal
A bills ellen már játszott mindkettő , így valószínűleg vasárnap is játszanak, de lehet, hogy valamelyik addig még IR-re kerül, nálunk nem lehet tudni😒gordon
Ezzel az IR-el ne viccelődjünk, mert aztán még be is következik, amilyen passzban van a csapat. BB nyilatkozata arról, hogy a rengeteg sérülés oka szerinte az új játékosszerződés is, amiért kevesebb a full pad gyakorlás és a játékosok nincsenek felkészülve-edződve a meccsszitukra, érdekes. Mondjuk, érzek benne egy alapos odaszúrást a játékosszakszervezetnek, de ettől még valszeg tudja mit beszél és kell, hogy alapja legyen. (Bár nem tudom, hogy pld. Wilfork sérülése hogy lett volna edzéssel elkerülhető.)

Én már az szezon első harmadában töprengtem azon, hogy nem függ-e ez össze valamilyen módon az alkalmazott fizikai tréningekkel vagy technikákkal, mert ekkora pech mint idén nekünk, nem létezhet. A front sevenből 4/7 az IR, a secondaryből pedig most már - DMC agyrázkódását követően mindenki sérülten játszik.Burkus
Értem én, de a non-contact-os futok egy sprintet és meghúzódok sérülésekért ki a felelős?gordon
Nem engem kérdezz, BB mondta! 😊 Ezért hoztam én is Wilforkot, aki simán rosszul lépett. A magam aktív korából - 6 évet kosaraztam versenyszerűen - azt tudom, hogy ha nem volt jó a fizikai alapozás és a meccsek előtt a melegítés, akkor könnyebben jöttek az ilyen sérülések, értsd a nem megfelelő izomzat és a nem kellően laza ízületek nem tudták megtartani, illetve korrigálni a hibás mozdulatot. De ez csak az én hazai kis tapasztalatom, nem tudom, hogy hogy zajlik mindez az NFL-ben. Az, hogy a sérülések számának emelkedését a liga is vizsgálja, az tény. BB meg nyilván valamire alapozza, amit mond.
több mint 12 éve
Mankins és Solder állapotáról lehet tudni valamit? Mennyi esély van a játékukra? Nagyon remélem, hogy kettejük közül legalább egyikük tud játszani.seal
A bills ellen már játszott mindkettő , így valószínűleg vasárnap is játszanak, de lehet, hogy valamelyik addig még IR-re kerül, nálunk nem lehet tudni😒gordon
Ezzel az IR-el ne viccelődjünk, mert aztán még be is következik, amilyen passzban van a csapat. BB nyilatkozata arról, hogy a rengeteg sérülés oka szerinte az új játékosszerződés is, amiért kevesebb a full pad gyakorlás és a játékosok nincsenek felkészülve-edződve a meccsszitukra, érdekes. Mondjuk, érzek benne egy alapos odaszúrást a játékosszakszervezetnek, de ettől még valszeg tudja mit beszél és kell, hogy alapja legyen. (Bár nem tudom, hogy pld. Wilfork sérülése hogy lett volna edzéssel elkerülhető.)

Én már az szezon első harmadában töprengtem azon, hogy nem függ-e ez össze valamilyen módon az alkalmazott fizikai tréningekkel vagy technikákkal, mert ekkora pech mint idén nekünk, nem létezhet. A front sevenből 4/7 az IR, a secondaryből pedig most már - DMC agyrázkódását követően mindenki sérülten játszik.Burkus
Értem én, de a non-contact-os futok egy sprintet és meghúzódok sérülésekért ki a felelős?
több mint 12 éve
Ne viccelődjünk már azért. Ridley képességekben simán jobb, mint Blount, egyszerűen a fumble-öket kell visszafognia. Blount nem egy esetben gyakorlatilag féknek számított a futásaival a csapatnak, most egy Bills elleni zseniális meccs miatt nem lesz egyből ő a legjobb játékos, ahogy a hibák miatt sem lesz Ridley a leggyengébb. 4-5. körben futót hozni, amikor itt van a passzoknál tökéletesen használható 2. körös Vereen, és az elmúlt kb 8-10 év legjobb futója (3. körös Ridley), elég mókás lenne. Bolden nagyon fasza kis játékos, tökéletes 3. számú megoldásnak, Blountra így aztán még költeni sem kell. De hogy az első kettőt ennyire ignorálják itt folyamatosan, te pedig egyenesen már Boldennek keresel vetélytársat, na az az érthetetlen számomra... 😊
Persze, ha lesz valami brutális csúszó, akiben rohadt nagy potenciál van, és minden más posztot megoldottunk már, RB-húzásnak is tudnék örülni a 4-5. körben, mivel Ridleynek és Vereennek is csak egy éve lesz hátra, de előbb legyünk ott, hogy nincs már másik hiányposztunk 😊Wyatt
Ridley képességeit senki sem vitatja, Blount teljesen más stílusú futó, rövid yard-os erőfutásokra érkezett ,az, hogy sokat volt a pályán az a többieknek is "köszönhető" .Szituációs játékosból vált a legfoglalkoztatottabb RB-vé.
több mint 12 éve

Én már az szezon első harmadában töprengtem azon, hogy nem függ-e ez össze valamilyen módon az alkalmazott fizikai tréningekkel vagy technikákkal, mert ekkora pech mint idén nekünk, nem létezhet. A front sevenből 4/7 az IR, a secondaryből pedig most már - DMC agyrázkódását követően mindenki sérülten játszik.
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Hol írtam, hogy Ridley rossz? 😀
Nálam ő az első számú. Én Blount helyére keresek 2.számút/rotációs játékost. Veeren nálam 3. down back, annak pedig tökéletes és én annyira sérülékenynek se érzem, mert amikor sokat kellett kihagynia az egy törés volt ha jól rémlik. Az meg benne van. Bolden pedig 3. számú futó. Neki pedig azért keresek versenytársat, mert sokat sérült (bár nem néztem meg, hogy milyen jellegű a sérülései) és az udfa/7. körös pick kb. erre jó és hátha találunk egy csiszolatlan gyémántot.
több mint 12 éve
Mi lehet Edelman értéke az FA piac nyitását követően?

Walterfocin kijött a szokásos FA posztonkénti rangosra, amelyen Edelman az ötödik helyet csípte meg az elkapók között, bár ugyanúgy három csillagot kapott, mint az előtte szereplő négy másik játékos. A listába természetesen bele lehet kötni, de egyfelől látszik rajta a felhozatal, kikből válogathatnak majd a csapatok illetve hol kell megküzdeni az újraszerződtetésért, másrészt nem kizárólag Pats szemüvegen keresztül is enged egy képet alkotni, hol is tart jelenleg Minitron megítélése.

walterfootball.com/freeagents2014WR.phpDoM
Blount túlértékelése sem segít majd nekünk a tárgyalásoknál..gordon
Én nem érzem fontosnak a megtartását. Sőt én baromira nem örülnék neki, hogy ha a szűkös capből költenénk rá, minimum közeliért maradhatna, de nyilván ennél lesz jobb ajánlata. Faszán tolja idén, nagy trade volt meg minden, de simán pótolható.tamasboldizsar
A jelenlegi keretből kivel?gordon
A jelenlegi keretből senkit nem tartok rá alkalmasnak, de nem a jelenlegi keretet kell nézni hanem azt, hogy van FA és draft is. Az utóbbi erre teljesen alkalmas is, mivel most van 4.-5. körös pickünk is. Ezen a helyen pedig 2. számú futót simán lehet találni, főleg mióta a csapatok rájöttek, hogy RB-t első körben nem igazán éri meg. Ha nagyon félünk, hogy nem sikerül pótolni akkor meg jöhet még valaki a 7. körben is vagy UDFA-ként. Legalább Boldennek is lesz versenytársa. Az idei drafton ha Talibot sikerül megtartani akkor nagyon jó helyzetben leszünk. Mivel a legtöbb poszton a depth megvan és ezeket a köröket oda szokták ellőni, de mi akármire ellőhetjük, mert a sok sérültnek köszönhetően kiderült, hogy nem rossz depthünk van. Az első 3kör pedig mehet erősítésnek, ráadásul azok is mehetnek kb. BPA alapján/tetszés szerint, mert igazi nagy hiány posztunk akkor nem lesz.tamasboldizsar
Ne viccelődjünk már azért. Ridley képességekben simán jobb, mint Blount, egyszerűen a fumble-öket kell visszafognia. Blount nem egy esetben gyakorlatilag féknek számított a futásaival a csapatnak, most egy Bills elleni zseniális meccs miatt nem lesz egyből ő a legjobb játékos, ahogy a hibák miatt sem lesz Ridley a leggyengébb. 4-5. körben futót hozni, amikor itt van a passzoknál tökéletesen használható 2. körös Vereen, és az elmúlt kb 8-10 év legjobb futója (3. körös Ridley), elég mókás lenne. Bolden nagyon fasza kis játékos, tökéletes 3. számú megoldásnak, Blountra így aztán még költeni sem kell. De hogy az első kettőt ennyire ignorálják itt folyamatosan, te pedig egyenesen már Boldennek keresel vetélytársat, na az az érthetetlen számomra... 😊
Persze, ha lesz valami brutális csúszó, akiben rohadt nagy potenciál van, és minden más posztot megoldottunk már, RB-húzásnak is tudnék örülni a 4-5. körben, mivel Ridleynek és Vereennek is csak egy éve lesz hátra, de előbb legyünk ott, hogy nincs már másik hiányposztunk 😊

több mint 12 éve
A bills ellen már játszott mindkettő , így valószínűleg vasárnap is játszanak, de lehet, hogy valamelyik addig még IR-re kerül, nálunk nem lehet tudni😒
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 191 — nabege2@yahoo.com
Talibbal várjuk meg a PO meccse(ke)t...
több mint 12 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Mi lehet Edelman értéke az FA piac nyitását követően?

Walterfocin kijött a szokásos FA posztonkénti rangosra, amelyen Edelman az ötödik helyet csípte meg az elkapók között, bár ugyanúgy három csillagot kapott, mint az előtte szereplő négy másik játékos. A listába természetesen bele lehet kötni, de egyfelől látszik rajta a felhozatal, kikből válogathatnak majd a csapatok illetve hol kell megküzdeni az újraszerződtetésért, másrészt nem kizárólag Pats szemüvegen keresztül is enged egy képet alkotni, hol is tart jelenleg Minitron megítélése.

walterfootball.com/freeagents2014WR.phpDoM
Blount túlértékelése sem segít majd nekünk a tárgyalásoknál..gordon
Én nem érzem fontosnak a megtartását. Sőt én baromira nem örülnék neki, hogy ha a szűkös capből költenénk rá, minimum közeliért maradhatna, de nyilván ennél lesz jobb ajánlata. Faszán tolja idén, nagy trade volt meg minden, de simán pótolható.tamasboldizsar
A jelenlegi keretből kivel?gordon
A jelenlegi keretből senkit nem tartok rá alkalmasnak, de nem a jelenlegi keretet kell nézni hanem azt, hogy van FA és draft is. Az utóbbi erre teljesen alkalmas is, mivel most van 4.-5. körös pickünk is. Ezen a helyen pedig 2. számú futót simán lehet találni, főleg mióta a csapatok rájöttek, hogy RB-t első körben nem igazán éri meg. Ha nagyon félünk, hogy nem sikerül pótolni akkor meg jöhet még valaki a 7. körben is vagy UDFA-ként. Legalább Boldennek is lesz versenytársa. Az idei drafton ha Talibot sikerül megtartani akkor nagyon jó helyzetben leszünk. Mivel a legtöbb poszton a depth megvan és ezeket a köröket oda szokták ellőni, de mi akármire ellőhetjük, mert a sok sérültnek köszönhetően kiderült, hogy nem rossz depthünk van. Az első 3kör pedig mehet erősítésnek, ráadásul azok is mehetnek kb. BPA alapján/tetszés szerint, mert igazi nagy hiány posztunk akkor nem lesz.
több mint 12 éve
Én meg azokat, akik egy kijelentéssel kapcsolatban teljesen másról írnak, Blountról volt szó, ez egyértelmű, ő pedig simán pótolható a jelenlegi keretből, sőt 😊
Viszont, ha már felhoztad. Nem hiszem, hogy Juliant agyonfizetjük. Szerintem kb én vagyok itt a legnagyobb fanja évek óta, de gyakorlatilag végig első számú célpontként azért nem olyan elképesztő 1000 yard fölé menni. És a fiatalok simán fognak fejlődni második évükre, valamint félve merem megemlíteni, hogy lehet, hogy lesz tight endünk is..., szal nem hiszem, hogy túl fogjuk fizetni. De ha normális összegért marad, és mondjuk 2-3. számú WR-ként és elit returnerként segíti a csapatot, akkor nagyon boldog leszek 😊

Wyatt
Ebben nem értünk 1et, egy olyan játékosról beszélünk aki a szezon második felére első számú futóvá vált Vereen és Bolden sérülékenysége és Ridley fumble-jei miatt, egy szóval sem mondtam, hogy elit közeli RB de a jelenlegi állományból épp az előbbiek miatt pótolhatatlan😀 Persze ha jön helyette más akkor nem kell megtartani, gondolom ajánlatot kap aztán meglátjuk.
Én azok közé tartozom akik nem sírnak egy-egy játékos elengedése miatt, sajnálom ha Minitron elmegy de BB-ék tudják nekik mennyit ér ,egyébként elég sok minőségi WR lesz szabad, szóval nyomott árak lehetnek, mint tavaly a CB-knél.
 walterfootball.com/freeagents2014WR.php

Én továbbra is az offseason legnagyobb kihívásának egy jó kezű TE igazolását tartom.

walterfootball.com/freeagents2014TE.php
több mint 12 éve
seal New England Patriots 222
Mankins és Solder állapotáról lehet tudni valamit? Mennyi esély van a játékukra? Nagyon remélem, hogy kettejük közül legalább egyikük tud játszani.