New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Két dolog:1. Gondolom ez a Bills elleni meccs óta sejthető volt és akkor remélem, hogy két hétig úgy edzenek, hogy felkészüljenek a hiányára
2. Nagyon meglep, hogy nem pénteken jelentették be, hogy a Colts ne tudjon rá reagálni...nagyon nem Belichickes

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Fizikális szó mondjuk annyira nincs, de ez most más kérdés. Mondjuk azt meg egyáltalán nem hinném, hogy ebben a kategóriában a Coltsnak előnye lenne velünk szemben, inkább a passzokkal vagy megoldjuk, vagy így jártunk kategória jut eszembe rólatok. Nekünk azért idén volt szinte csak futásokkal nyert meccsünk is, szóval akkor sincs para, ha Bradynek annyira nem megy. Szerintem, ha nálatok Luck szarul játszik, akkor csak a futások nem biztos, hogy elegek lesznekNem akarom az álláspontodat megváltoztatni, egy Pats fan az évezred első 5-6 éve után ragaszkodjon csak a bostoni hideg mágikus hatásához. 😀Szerintem ez szimplán faszság, de ha le tudod vezetni úgy, hogy megváltozzon az álláspontom, akkor hajrá 😊Wyattsztem ha belegondolsz akkor nem kell levezetnem. de mind1, felőlem aztán lehet hideg 😀shadyamugy is, ha a pats szurkolók esélyesebbnek tartják a csapatukat, akkor inkább tartaniuk kéne a rossz időtől, ugyanis a rossz körülmények mindig a papíron gyengébbnek kedveznek jobban.shadyNa ezt vezesd leWyatt
De ha vitaalapot akarsz, akkor ott vannak példának a 2007-2008 óta lejátszott playoff meccsek. Vagy az olyanok, mint a tavalyi Niners elleni meccs. Nem a Buffalo meccsből kell kiindulni, akiket időjárástól függetlenül is verne a Pats 10-ből 9-szer, hanem a playoffból vagy playoff szintű ellenfelekkel vívott meccsekből. Konkrét statom nincs, de csak emlékezetből is biztos vagyok, hogy fizikális, jó csapatok ellen, rossz időben (hideg, szél, eső, mocsok, hó, stb.) rosszabb a mérlege az utóbbi években a Pats-nek, mint a jó időben játszott meccseken. És a Colts fizikális csapat. Elég a Niners vagy a Seattle meccsre utalni, ahol pound for pound verték őket, abban amiben ők is jók. És a Denvert is tulajdonképpen szó szerint "megverték". Fizikálisan uralták a meccset. Szóval én is azt hiszem, hogy a rossz idő ezúttal a Coltsnak segítene.peterk2005

több mint 12 éve
A front 7-ből 4 ember IR-en. A sec-ből McC, Gregory, Talib, Dennard is sérüllt volt. Kérdés ki mennyit gyógyult közülük. Így lesz egy TOP10 D-ből futottak még kategória.
több mint 12 éve
Nem akarom az álláspontodat megváltoztatni, egy Pats fan az évezred első 5-6 éve után ragaszkodjon csak a bostoni hideg mágikus hatásához. 😀Szerintem ez szimplán faszság, de ha le tudod vezetni úgy, hogy megváltozzon az álláspontom, akkor hajrá 😊Wyattsztem ha belegondolsz akkor nem kell levezetnem. de mind1, felőlem aztán lehet hideg 😀shadyamugy is, ha a pats szurkolók esélyesebbnek tartják a csapatukat, akkor inkább tartaniuk kéne a rossz időtől, ugyanis a rossz körülmények mindig a papíron gyengébbnek kedveznek jobban.shadyNa ezt vezesd leWyatt
De ha vitaalapot akarsz, akkor ott vannak példának a 2007-2008 óta lejátszott playoff meccsek. Vagy az olyanok, mint a tavalyi Niners elleni meccs. Nem a Buffalo meccsből kell kiindulni, akiket időjárástól függetlenül is verne a Pats 10-ből 9-szer, hanem a playoffból vagy playoff szintű ellenfelekkel vívott meccsekből. Konkrét statom nincs, de csak emlékezetből is biztos vagyok, hogy fizikális, jó csapatok ellen, rossz időben (hideg, szél, eső, mocsok, hó, stb.) rosszabb a mérlege az utóbbi években a Pats-nek, mint a jó időben játszott meccseken. És a Colts fizikális csapat. Elég a Niners vagy a Seattle meccsre utalni, ahol pound for pound verték őket, abban amiben ők is jók. És a Denvert is tulajdonképpen szó szerint "megverték". Fizikálisan uralták a meccset. Szóval én is azt hiszem, hogy a rossz idő ezúttal a Coltsnak segítene.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Be beléphet, de kifelé már csak úgy mehet,hogy a kezébe nyomnak egy Gilette Mach 3 Turbót, és megszabadítja magát az arcszőrzetétől.Felesleges lesz már a nagy szakáll az offseasonban.Mondjuk, amit előbb kifelejtettem, valahol láttam, hogy mínusz 30 fok körül lesz, amiben nem biztos, hogy annyira otthonosan fogtok mozogni, az segíthet nekünk még 😊WyattLucknak már van bunda az arcán, mindenre fel van készülve. Nem is tudom beléphet-e a Gilette-be ilyen fejjel.Höri
több mint 12 éve
Azért vicces, hogy hóviharról, meg jeges szélről írogat. Jelzem ismét 0 celsius és szemerkélő eső várható a meccs idején. Szerintem ez egyik irányítót sem limitálja különösebben.
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Amúgy pöfféknél hetek óta kurva jó osztályzatokat kap, és masszív mínuszból már tisztesen pluszban van ám 😊Hightower mellől szépen kifogytunk 😊Magastorony tol 3 all pro meccset csak, hogy SB győztesként küldjük el 😀FViktor93
Amúgy ja, de akkor mi voltunk itthon, tehát az is nekünk segít 😀Wyatt
De mondjuk komoly, a végén Beauharnais nyeri meg nekünk a meccseket, ha már Rutgersről draftoltuk 😀

több mint 12 éve
Szerintem coverage-ben mindketten jobbak, mint Spikes, főleg ha ő sérülten játszana,, Itt meg majd, ahogy lejjebb is írta valaki, lehet újra feladjuk a futás elleni D-t a passz ellenire. Ennek ellenére nem örülök persze ennek..Spikes IR....zolika26Kíváncsi vagyok, hogy fogjuk meg oldani. Fletcher vagy Collins?FViktor93
több mint 12 éve
Luckon meg láthatóan nem fog a Gillette...😀ugyh ennyit a hazai pálya erejéről 😊
több mint 12 éve
Hightower mellől szépen kifogytunk 😊Magastorony tol 3 all pro meccset csak, hogy SB győztesként küldjük el 😀
Amúgy ja, de akkor mi voltunk itthon, tehát az is nekünk segít 😀Wyatt
több mint 12 éve
Szerintem ez lassan és kategóriás 😊Spikes IR....zolika26Kíváncsi vagyok, hogy fogjuk meg oldani. Fletcher vagy Collins?FViktor93
Hightower mellől szépen kifogytunk 😊
Amúgy ja, de akkor mi voltunk itthon, tehát az is nekünk segít 😀

több mint 12 éve
Spikes IR....zolika26Kíváncsi vagyok, hogy fogjuk meg oldani. Fletcher vagy Collins?
több mint 12 éve
a passz csak egy példa volt, direkt mondtam 😀
több mint 12 éve
Azt inkább mondanám, hogy a jobban futó csapatoknak kedvez inkább, mint a jobban passzolóknak 😊WyattHát nekem rémlik egy Pats-Titans 59-0 6 passzolt Brady TDvel 😀
több mint 12 éve
a nagyobb tudást mindig jobban visszavetik a rossz körülmények, Bocs h gurulós focival jövök, de nem véletlen h ilyenkor sokkal több a meglepetés eredményDe pont ez az. Nem attól jobb egy csapat, hogy fossa a yardokat passzolva 😊
tegyük fel, nagyon lebutítva, az egyik irányító hosszú passzok mestere, a másik csapaté meg csak arra jó hogy az 5 yardosakat megdobja, de az legalább pontos. Namost teszem azt erős szél van, hosszú passzok nem működnek, és máris kiegyenlítődtek az esélyekshady

több mint 12 éve
Az még oké, hogy a technikásabb csapat jobban szenvedhet, ahogyan azt is el tudom fogadni még, hogy az űberállat passzjátéknak nem kedvez, de egy csapat ugye nem attól jobb, hogy 5000 yard felett passzol egy szezonban 😊Szerintem a soccerre gondol, ahol szimplán beállhat így védekezni a gyengébb csapat. De ez egy összetettebb sport szerencsére.zolika26Szerintem ez szimplán faszság, de ha le tudod vezetni úgy, hogy megváltozzon az álláspontom, akkor hajrá 😊Wyattsztem ha belegondolsz akkor nem kell levezetnemamugy is, ha a pats szurkolók esélyesebbnek tartják a csapatukat, akkor inkább tartaniuk kéne a rossz időtől, ugyanis a rossz körülmények mindig a papíron gyengébbnek kedveznek jobban.shadyNa ezt vezesd leWyatt
de mind1, felőlem aztán lehet hideg 😀shady
Azt inkább mondanám, hogy a jobban futó csapatoknak kedvez inkább, mint a jobban passzolóknak 😊

több mint 12 éve
a nagyobb tudást mindig jobban visszavetik a rossz körülmények, Bocs h gurulós focival jövök, de nem véletlen h ilyenkor sokkal több a meglepetés eredménytegyük fel, nagyon lebutítva, az egyik irányító hosszú passzok mestere, a másik csapaté meg csak arra jó hogy az 5 yardosakat megdobja, de az legalább pontos. Namost teszem azt erős szél van, hosszú passzok nem működnek, és máris kiegyenlítődtek az esélyek
több mint 12 éve
Mivel limitálódnak a lehetőségek, így eltűnnek (kisebbek lesznek) a különbségek a két csapat közt. Szerintem így gondolja.Szerintem ez szimplán faszság, de ha le tudod vezetni úgy, hogy megváltozzon az álláspontom, akkor hajrá 😊Wyattsztem ha belegondolsz akkor nem kell levezetnemamugy is, ha a pats szurkolók esélyesebbnek tartják a csapatukat, akkor inkább tartaniuk kéne a rossz időtől, ugyanis a rossz körülmények mindig a papíron gyengébbnek kedveznek jobban.shadyNa ezt vezesd leWyatt
Szerintem is inkább az van, hogy a két csapat kerete ugyan olyan erős kb., a jobb forma dönt majd, meg, hogy hogyan sikerül felkészülni a másikra a héten és milyen lesz a gameplan. Meg, hogy mennyire fogják szorongatni Edelman nyakát (nagyon) és hogy mennyire tudjuk ezt elviselni (remélem eléggé).
több mint 12 éve
amugy is, ha a pats szurkolók esélyesebbnek tartják a csapatukat, akkor inkább tartaniuk kéne a rossz időtől, ugyanis a rossz körülmények mindig a papíron gyengébbnek kedveznek jobban.shadyNem keresem elő, de havas hazai meccsen szinte verhetetlen a Pats, és Brady is valami űr statisztikát hozz a körülményekhez képest. Nem tudom, hogy miért van így, mert tényleg van ráció abban amit írsz.
több mint 12 éve
Legalább ha nyertek, akkor tudjuk majd mondani, hogy a hideg miatt kaptunk ki és nem azért, mert jók voltatok!😊Szerintem ez szimplán faszság, de ha le tudod vezetni úgy, hogy megváltozzon az álláspontom, akkor hajrá 😊Wyattsztem ha belegondolsz akkor nem kell levezetnemamugy is, ha a pats szurkolók esélyesebbnek tartják a csapatukat, akkor inkább tartaniuk kéne a rossz időtől, ugyanis a rossz körülmények mindig a papíron gyengébbnek kedveznek jobban.shadyNa ezt vezesd leWyatt
több mint 12 éve
Szerintem a soccerre gondol, ahol szimplán beállhat így védekezni a gyengébb csapat. De ez egy összetettebb sport szerencsére.Szerintem ez szimplán faszság, de ha le tudod vezetni úgy, hogy megváltozzon az álláspontom, akkor hajrá 😊Wyattsztem ha belegondolsz akkor nem kell levezetnemamugy is, ha a pats szurkolók esélyesebbnek tartják a csapatukat, akkor inkább tartaniuk kéne a rossz időtől, ugyanis a rossz körülmények mindig a papíron gyengébbnek kedveznek jobban.shadyNa ezt vezesd leWyatt

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Szerintem ez szimplán faszság, de ha le tudod vezetni úgy, hogy megváltozzon az álláspontom, akkor hajrá 😊sztem ha belegondolsz akkor nem kell levezetnemamugy is, ha a pats szurkolók esélyesebbnek tartják a csapatukat, akkor inkább tartaniuk kéne a rossz időtől, ugyanis a rossz körülmények mindig a papíron gyengébbnek kedveznek jobban.shadyNa ezt vezesd leWyatt

több mint 12 éve
sztem ha belegondolsz akkor nem kell levezetnemamugy is, ha a pats szurkolók esélyesebbnek tartják a csapatukat, akkor inkább tartaniuk kéne a rossz időtől, ugyanis a rossz körülmények mindig a papíron gyengébbnek kedveznek jobban.shadyNa ezt vezesd leWyatt
de mind1, felőlem aztán lehet hideg 😀