New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Úgy nehezen jöhetne össze jövőre az 5. 😕Egy szó mint száz, legyen meg a negyedik 😀😀Wyattha lehet most februárban, ne 10 év múlva😀gordon
De igen, persze annak örülnék legjobban, ha már idén meglenne a 4. 😊

több mint 12 éve
Egy szó mint száz, legyen meg a negyedik 😀😀Wyattha lehet most februárban, ne 10 év múlva😀
több mint 12 éve
Én is ilyen szempontból szoktam nézni a PO-t,még az NFC-t is pedig az SB rohadt messze van.Ebben a körben éppen ezért a Coltsnak és a GB-nek szurkolok. A másik kettő meccs gyakorlatilag tök mindegy. Az Eagles és a Saints ellen is jó esélyünk lenne egy esetleges SB-ben. A Bengals-Chargers meccsnél meg egyik kimenetelt s tartom rosszabbnak a másiknál, ha a Colts nyer; mert ha nyer a Bengals jönnek hozzánk és Dalton ellúzerkedi szerintem, a Colts meg megy Denverbe akiket egyszer már elkaptak. Ha az SD nyer akkor pedig ők mennek Denverbe és már egyszer ők is elkapták őket. Hozzánk meg jönne a Colts akik nem tűnnek nehezebbnek, mint a Bengals.
több mint 12 éve
NB2 adom amit írsz.... tökmindegy kijön szembe PO-ban azt kell megverni....ThundersNFLTeljesen egyértelmű, ez a lényege az egésznek
De azért nem mindegy, hogy egy számunkra kedvezőbb párosítás alakul-e ki, vagy kiesnek mondjuk a nagy favoritnak tartottak 😊

több mint 12 éve
NB2 adom amit írsz.... tökmindegy kijön szembe PO-ban azt kell megverni....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
A PO-kat önző érdekből mindig úgy nézem, hogy ki lenne jó nekünk. Talán idén van az ahol azt mondom tök mindegy. Pro és kontra tudok mondani valamit a csapatokra ami jó lenne nekünk és rossz lenne. Legyen minél több egészséges játékosunk, bízom ebben az egy hétben, aztán meglátjuk ez mire elég. Sajna én is olyan vagyok, akik azt mondják ha már ott vagyunk villantsunk és ne elégedjünk meg "csak" a PO-val korházcsapat ide v. oda.
több mint 12 éve
ahogy hallom a híreket jó, hogy holnap nem játszunk, cudar idő van keletenGreen Bay-ben az NFL.com szerint 0 fok várható - ez celsiusban -17 -, ami a szél miatt -18-nak - celsiusban -27!!! - érezhető. Nem tudom hogy fognak felöltözni akiknek a felső karéjba szól a jegyük. 😊
de állítólag Green Bay-ben sem lesz melegük az embereknek😊NB2
Annak idején sorkatonaként volt egy éjszakai őrségem -34 fokban. Pamutkesztűn keresztül odafagyott a kezem az AK-mhoz. 😀 Na, ahhoz hasonlónak tippelem a felső karéjt szombaton. De szinte biztos, hogy így is lesz 1-2 őrült félmeztelenül. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
ahogy hallom a híreket jó, hogy holnap nem játszunk, cudar idő van keletende állítólag Green Bay-ben sem lesz melegük az embereknek😊
több mint 12 éve
Jelenleg úgy néz ki, hogy fagypont körüli hőmérséklet és szemerkélő eső várható a meccs idejére.
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Egy érdekes sorminta:Bizony, ezt minden évben írtuk, de ezúttal kimaradt, akkor viszont hibátlan a Panthers-döntő tippem 😀
SB NFC döntősei:
2006 Bears
2007 Giants
2008 Cardinals
2009 Saints
2010 Packers
2011 Giants
2012 49-ers
Az adott évben mindegyik csapattal játszott a Patriots (AFC East) az alapszakaszban, ha marad ez a statisztika akkor az NFC döntőse a Saints vagy a Panthers lehet.zo72

több mint 12 éve
Egy érdekes sorminta:SB NFC döntősei:
2006 Bears
2007 Giants
2008 Cardinals
2009 Saints
2010 Packers
2011 Giants
2012 49-ers
Az adott évben mindegyik csapattal játszott a Patriots (AFC East) az alapszakaszban, ha marad ez a statisztika akkor az NFC döntőse a Saints vagy a Panthers lehet.
több mint 12 éve
Ejjjjj de bízunk abban, hogy adott esetben a chargers legyőzi a denver-t😛A Chargers nyer CincinnatibenNem vagyok földrajztudós, de szerintem a Cincy számára mindegy lenne.nekem mindegy kivel játszunk csak legyen -15 fok és sűrű hósesés😀gordonMost éppen az van 😊 Szakad a hó a keleti parton és hideg van. Csak tartson ki jövő hétig 😊acws
Ha a Kóc vagy a Csífsz jönne, akkor lenne előny.
A papírforma alapján (SD@CIN) a bengáli tigrisek az esélyesek, h Foxboróba érkezzenek jövő héten.Rule
A Chiefs visszavág a Kócnak
A Saints ismét megfázik idegenben (Philly)
A 49ers viszont nem Green Bayben
Rivers megint megtréfálja Manning csapatát
A Panthers megállítja az Eaglest
A 49ers pedig beveszi a Seahawks erődjét
Az NFC döntőjében meg mondjuk nyer a PanthersWyatt
több mint 12 éve
A Chargers nyer CincinnatibenNem vagyok földrajztudós, de szerintem a Cincy számára mindegy lenne.nekem mindegy kivel játszunk csak legyen -15 fok és sűrű hósesés😀gordonMost éppen az van 😊 Szakad a hó a keleti parton és hideg van. Csak tartson ki jövő hétig 😊acws
A papírforma alapján (SD@CIN) a bengáli tigrisek az esélyesek, h Foxboróba érkezzenek jövő héten.Rule
A Chiefs visszavág a Kócnak
A Saints ismét megfázik idegenben (Philly)
A 49ers viszont nem Green Bayben
Rivers megint megtréfálja Manning csapatát
A Panthers megállítja az Eaglest
A 49ers pedig beveszi a Seahawks erődjét
Az NFC döntőjében meg mondjuk nyer a Panthers

több mint 12 éve
Nem vagyok földrajztudós, de szerintem a Cincy számára mindegy lenne.nekem mindegy kivel játszunk csak legyen -15 fok és sűrű hósesés😀gordonMost éppen az van 😊 Szakad a hó a keleti parton és hideg van. Csak tartson ki jövő hétig 😊acws
A papírforma alapján (SD@CIN) a bengáli tigrisek az esélyesek, h Foxboróba érkezzenek jövő héten.
több mint 12 éve
nekem mindegy kivel játszunk csak legyen -15 fok és sűrű hósesés😀gordonMost éppen az van 😊 Szakad a hó a keleti parton és hideg van. Csak tartson ki jövő hétig 😊
több mint 12 éve
nekem mindegy kivel játszunk csak legyen -15 fok és sűrű hósesés😀most Chargers+Colts továbbjutást várok, utána Chargers+Pats főcsoportdöntőt 😀 végül Pats-Panthers super bowlt 😀 tudom belelog 😀darthmushroomHát kicsit sántít ja
Mert a Chiefs visszavág a Coltsnak, így ők jönnek a Gillette-be majd csak utána a Chargers
Aztán a túloldalon lehet, hogy a Panthers helyett az Eagles lesz, csak, hogy kövessük a jó példát 😊Wyatt
több mint 12 éve
most Chargers+Colts továbbjutást várok, utána Chargers+Pats főcsoportdöntőt 😀 végül Pats-Panthers super bowlt 😀 tudom belelog 😀darthmushroomHát kicsit sántít ja
Mert a Chiefs visszavág a Coltsnak, így ők jönnek a Gillette-be majd csak utána a Chargers
Aztán a túloldalon lehet, hogy a Panthers helyett az Eagles lesz, csak, hogy kövessük a jó példát 😊

több mint 12 éve
most Chargers+Colts továbbjutást várok, utána Chargers+Pats főcsoportdöntőt 😀 végül Pats-Panthers super bowlt 😀 tudom belelog 😀
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 12 éve
Lehet volt már írva, hogy kivel játszunk a WC-kör után, de jól tippelek ha az alábbiakat feltételezem:Igen.
Ha a Bengals nyer akkor ők jönnek hozzánk, ha a Chargers nyer akkor mennek Mile High-ba és mi a IND-KC nyertesével játszunk?ThundersNFL
több mint 12 éve
Lehet volt már írva, hogy kivel játszunk a WC-kör után, de jól tippelek ha az alábbiakat feltételezem:Ha a Bengals nyer akkor ők jönnek hozzánk, ha a Chargers nyer akkor mennek Mile High-ba és mi a IND-KC nyertesével játszunk?
Draft

több mint 12 éve
lassan a szertáros és a takarítók állnak be játszani annyi lesz a sérültünk....
Draft

több mint 12 éve
WR corps: Dobson -combhúzódás, Thompkins- csípő, Amendola-mikor mi, Collie resign( egy erős tüsszentéstől megszédül)Boyce-->IRgordonÉs valószínű,hogy Dobsont is egy paraszthajszál választja el ettől...Megint elég trén állunk elkapó ügyilegkolok1972
Edelman-Man of Steel ...Slater time 😛
több mint 12 éve
Boyce-->IRgordonÉs valószínű,hogy Dobsont is egy paraszthajszál választja el ettől...Megint elég trén állunk elkapó ügyileg
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Boyce-->IR