New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Reiss két jó tweet-je:

"Tom Brady talking about toughness of Logan Mankins, playing thru injury. Says he's never played with anyone tougher. "He's second to none.""

"Bill Belichick, in a light moment, credits the team's "assistant pro personnel director" -- Aqib Talib -- for helping with Blount trade."

Talib reakciója:
"Talib on vouching for Blount trade to BB: "I put my GM hat on... We talked a little bit about it & then we pulled the trigger together."" (Yates, twitter)

Blount nem ember 334 yard FViktor93
Amivel sikerült egy 51 éves franchise rekordot megdöntenie (all-purpose yards). Kicsit Dillon érzésem volt, jó volt egy ennyire domináns futót látni a pályán, főleg a Bills erős D-line-ja ellen és a körülmények miatt erősen limitált passzjáték mellett.

A következő meccs január 12-én hajnalban.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jééé, JMD-t egyből szóba hozták a Brownsszal, és Mallettet is, olyan 50. alkalommal

több mint 12 éve
Megvan a 2. seed, de...
Elbóklászhatunk az SB-ig, de simán benne van, hogy a 2. héten szétdobál bennünket valaki és game over. Néha TB olyan mint egy gimis csere irányító, egyszer végigtolhatna már egy egész meccset normális szinten.
Amiben bízok, hogy a futás nagyon megy! És a védelme is. Bízzunk benne, hogy a labdák megint felénk pattannak, mint ma😊NB2
Én sem értettem a felvetéseket, hogy TB for MVP... Az idei szezonja minden, csak MVP szezon nem. Amikor Gronk visszajött, akkor nagyon érezte a pályát, da azóta valahogy megint nem megy neki.Burkus
Nem baj, ha nem érted, attól még TB for MVP. És de, MVP-szezon volt. Mert nem volt két hét egyforma elkapó-csapattal, az öt legjobb célpont nem volt tavalyról, illetve Gronko pár meccsen igen, ligaelit dropcsapat voltunk, a támadófalból is folyamatosan estek ki az emberek, a futók több labdát adtak el, mint az Adidas és a Nike összesen, az már csak bónusz, hogy a védelemből is hetente esett ki kezdő. És 12–4, 2. hely. És rengeteg meccsnyerő drive, nem az az elcseszett hangulat, hogy nincs esélyünk fordítani. Jó, ebben a taknyos időben mit kellett volna csinálnia? 300 yardot passzolni? Amikor zúg az eső, és Blountot véletlenül sem tudják tartani? Frászt, futni kellett orrba szájba, és ráadásul a nagy előnyben folyamatosan öltük az időt. Pont ennyit akartunk. Ha kellett volna passzolni, összejöhetett volna 250 yard körüli mennyiség is, de minek? Ma nem ez kellett, ha ebből a meccsből kiindulva kérdőjelezed meg az egész idényt, akkor a lelked rajta. De nekem ez akkor is MVP-szezon volt, sajnálom

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
brady mié puntolt?braxa88
3rd&34-nél a félpályáról nem volt sok esély akár FG távig jutni. Dézsából öntötték, minden labdaérintésnél benne volt egy fumble, ami egy puntnál instant TD veszély. Returner értelemszerűen nem volt fent (korábban egy 4.-nél is bűvészkedtek egy késői offense-ST cserével, hogy ne legyen a Bills-nek ideje cserélni), jó döntés volt. (TB meg kiváló punter, a meccsen ez volt az egyik legjobb megmozdulása.😊 )

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
brady mié puntolt?braxa88
3rd és 34 volt, nem sok esély volt a first downra. Kicsit megleptük a Billst.
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
brady mié puntolt?
több mint 12 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 481 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Megvan a 2. seed, de...
Elbóklászhatunk az SB-ig, de simán benne van, hogy a 2. héten szétdobál bennünket valaki és game over. Néha TB olyan mint egy gimis csere irányító, egyszer végigtolhatna már egy egész meccset normális szinten.
Amiben bízok, hogy a futás nagyon megy! És a védelme is. Bízzunk benne, hogy a labdák megint felénk pattannak, mint ma😊NB2
Én sem értettem a felvetéseket, hogy TB for MVP... Az idei szezonja minden, csak MVP szezon nem. Amikor Gronk visszajött, akkor nagyon érezte a pályát, da azóta valahogy megint nem megy neki.
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 191 — nabege2@yahoo.com
Megvan a 2. seed, de...
Amiben bízok, hogy a futás nagyon megy! És a védelme is. Bízzunk benne, hogy a labdák megint felénk pattannak, mint ma😊
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Blount nem ember 334 yard 😊
több mint 12 éve
Tavon Wilson akkor lesz kuka, hogyha a 2014-es előszezonban tényleg semmi meggyőzőt nem csinál avagy hozzunk olyan újonc vagy veterán DB-t, akiben több a potenciál, mint benne. Én szerintem a DB poszton Tavon Wilson szerepkört illetően jelentős mozgolódás nem lesz,Guggenheim
35 lesz a következő szezonra. A mostani előszezonban gyakorlatilag T. Wilson mögött játszott és azt látjuk, hogy ő mennyit játszik a base D-ben. Persze, lehet, hogy valami csoda folytán felgyorsul és feljavul, de én erre kevés esélyt látok.
T. Wilson valószínűleg marad, de a base D-ben ő sincs a három előtte lévő S közelében sem.

Szerintem jó eséllyel maradni fog jövő ősszel is, mivel, őszintén, nem látok okot arra, hogy miért ne őt tartsuk meg ahelyett, hogy "Marquice Cole"-knak adunk helyett az 53-as depth charton. Szerintem azért náluk jobb.
Guggenheim
Azért Talib és Cole összehasonlítása fantazmagória kategória. Se tudás, se fizetés tekintetében nincsenek egy szinten. Még szomszédos szinteken sem.zinedine5
Nyilván, csak a kolléga Tavon Wilson Cole összevetésben írta valószínűleg 😉

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 430 — Ajmo Vatreni
Tavon Wilson akkor lesz kuka, hogyha a 2014-es előszezonban tényleg semmi meggyőzőt nem csinál avagy hozzunk olyan újonc vagy veterán DB-t, akiben több a potenciál, mint benne. Én szerintem a DB poszton Tavon Wilson szerepkört illetően jelentős mozgolódás nem lesz,Guggenheim
35 lesz a következő szezonra. A mostani előszezonban gyakorlatilag T. Wilson mögött játszott és azt látjuk, hogy ő mennyit játszik a base D-ben. Persze, lehet, hogy valami csoda folytán felgyorsul és feljavul, de én erre kevés esélyt látok.
T. Wilson valószínűleg marad, de a base D-ben ő sincs a három előtte lévő S közelében sem.

Szerintem jó eséllyel maradni fog jövő ősszel is, mivel, őszintén, nem látok okot arra, hogy miért ne őt tartsuk meg ahelyett, hogy "Marquice Cole"-knak adunk helyett az 53-as depth charton. Szerintem azért náluk jobb.
Guggenheim
Azért Talib és Cole összehasonlítása fantazmagória kategória. Se tudás, se fizetés tekintetében nincsenek egy szinten. Még szomszédos szinteken sem.
több mint 12 éve
HanSolo New England Patriots 651
de kiknek csináljuk a helyet?? Most Armsted már IR-en van?? Vagy meddig lehet non-futball injury-n??mascherano
Idén már nem térhet vissza. Oscar Lua díjas versenyző lehet jövőre... 😕Gyulus
Remélem az Oscar Lua díjjal tévedsz! Én még mindig egy jó DT-t vizionálok "belőle" jövőre.
Bár ezt a díjat félelmetes pontossággal szoktad "odaitélni". -😊
több mint 12 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
de kiknek csináljuk a helyet?? Most Armsted már IR-en van?? Vagy meddig lehet non-futball injury-n??mascherano
Idén már nem térhet vissza. Oscar Lua díjas versenyző lehet jövőre... 😕
több mint 12 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Fölhozták Kanorris Davist és Justin Greent PS-ból.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
mascherano 727 — na húzzál innen kisköcsög
de kiknek csináljuk a helyet?? Most Armsted már IR-en van?? Vagy meddig lehet non-futball injury-n??

:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Guggenheim 38
SS- A Wilson még élő szerződéssel. 34+ sérülés után?! Vszinű cut, nem opció.
Van még egy Gregory de ő is kényszer SS és kérdés ér-e nekünk 3 millát?! Ha kivágnánk mindkettőt 3.2 milla marad a batyuban.
Persze van egy enyhén bust szagú T Wilson is dehát..hagyjuk.
gordon
Mindkét Wilson kuka, ez nyilvánvaló. Jelenleg van 3 használható safetynk és a PS-ből felhozott Kanorris, így 4. Ez elvileg elég kell, hogy legyen. Főleg, úgy, hogy nálunk nincs klasszikus SS poszt, mert a két safety nagyjából ugyanazt játssza. Gregory az esze miatt egyébként is fontos láncszem és BB is kedveli. Ebben a helyzetben ér 3 milliót.zinedine5
Tavon Wilson akkor lesz kuka, hogyha a 2014-es előszezonban tényleg semmi meggyőzőt nem csinál avagy hozzunk olyan újonc vagy veterán DB-t, akiben több a potenciál, mint benne. Én szerintem a DB poszton Tavon Wilson szerepkört illetően jelentős mozgolódás nem lesz, sokkal inkább a Talib vagy más elsőszámú CB kérdéskör lesz jelentősebb.

Amúgy, egészen benne van az, hogy ő afféle Darius Butler 2.0. lesz, mert talán más rendszerben még jobban ki tudná bontakoztatni a képességeit, mint nálunk.

Egyébként a DB draftjaink újabb abszurd fejezete az, hogy három évvel ezelőtt a második körben draftolt DB-nk, Ras-I Dowlng még mindig PS-képes tud lenni (nincs meg annyi szezonja, hogy kinője ezt a gyerekcipőt), és hát hol máshol lenne a PS tagja, mint a legkitűnőbb Jets-ben. (Persze, annyira nem új fejlemény, mivel kb. 1 hónapja már ott van).
több mint 12 éve
Örülnék, ha a Broncos kikapna és mi meg behúznánk a Bills ellen. De nem sok esélyt látok, hogy a Raiders diadalmaskodik.polonic
tedd meg nagy pénzzel a denver-t akkor tuti kikapnak😀gordon
Stez megint első helyre rakta őket PR-ben, ez az elmúlt hetekben zacsit jelentett az új listavezetőnek... 😀

több mint 12 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Van még egy Gregory de ő is kényszer SS és kérdés ér-e nekünk 3 millát?! Ha kivágnánk mindkettőt 3.2 milla marad a batyuban.
gordon
Mindkét Wilson kuka, ez nyilvánvaló. Jelenleg van 3 használható safetynk és a PS-ből felhozott Kanorris, így 4. Ez elvileg elég kell, hogy legyen. Főleg, úgy, hogy nálunk nincs klasszikus SS poszt, mert a két safety nagyjából ugyanazt játssza. Gregory az esze miatt egyébként is fontos láncszem és BB is kedveli. Ebben a helyzetben ér 3 milliót.zinedine5
Átlagos FS, átlagnál magasabb játékintelligenciával, volt eddig egy jó fél szezonja, egyébként pedig sokszor lemarad, "nem üt oda" és nem tudja elsőre megcsinálni a tackle-t, ez főleg így a sérülése után szembetűnő. Harmon tehetségesebb de valószínűnek tartom én is, hogy marad Gregory a kezdő jövőre, aztán meglátjuk, hogy a remélhetőleg baszotterős front7 mögött kell-e secondary.😛
T. Wilson egyébként egész jól elvan a ST-ben és tudjuk, hogy BB mennyire szereti a csak a ST-ben használható játékosokat😊
több mint 12 éve
Örülnék, ha a Broncos kikapna és mi meg behúznánk a Bills ellen. De nem sok esélyt látok, hogy a Raiders diadalmaskodik.polonic
tedd meg nagy pénzzel a denver-t akkor tuti kikapnak😀
több mint 12 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Örülnék, ha a Broncos kikapna és mi meg behúznánk a Bills ellen. De nem sok esélyt látok, hogy a Raiders diadalmaskodik.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 430 — Ajmo Vatreni
gordon
Mindkét Wilson kuka, ez nyilvánvaló. Jelenleg van 3 használható safetynk és a PS-ből felhozott Kanorris, így 4. Ez elvileg elég kell, hogy legyen. Főleg, úgy, hogy nálunk nincs klasszikus SS poszt, mert a két safety nagyjából ugyanazt játssza. Gregory az esze miatt egyébként is fontos láncszem és BB is kedveli. Ebben a helyzetben ér 3 milliót.
több mint 12 éve
Hernandez ügye most hogy áll?Amadeus91
23.án volt egy meghallgatás de nem mondott semmit, továbbra is azt hangoztatja, hogy nem bűnös..Januárban lesz megint egy újabb.
több mint 12 éve
Tom Brady has now been sacked a league-high 10 times in 2.5 seconds or less. Ryan Tannehill is second with fiveWyatt
Erre szokták mondani, hogy , mint kés a vajon. A holnapi D-line se lesz gyengus..

Az, hogy Talib pro bowler lett vajon mennyire veri majd fel az árát? És a sérülékenysége kb mennyire nyomja majd vissza?
Mondjuk Logan fejlődését nézve lehet, hogy nem is lenne rá szükség.gordon
Nem szomorkodnék, ha maradna. Oké, Arrington jó belül, és Ryan és Dennard is pöpec 2. számú opció, de Talib azért jobb mindkettőnél (még)
Arról nem is beszélve, hogy mindegyik sérülékeny azért, és alapból gyakorlatilag 3 CB számít kezdőnek. DMC ligaelit FS lett, nem örülnék, ha vissza kellene jönnie CB-be, ha sikerülne megtartani Talibot, és valami egészségmegőrzőt feltalálni, akkor a Talib, DMC, SS (Harmon?), Ryan, Dennard hátsó alakulat halál lazán elit lenne. És ha ehhez hozzávesszük, hogy Ninko és Chandler Jones révén már van két bőven átlag feletti DE-nk, visszajön Vince, várhatóan alacsonyabb fizuért, és mellette lesz még Kelly, Chris Jones, és még Siliga és Vellano is mélységben, akkor a DL is több, mint erős, akkor pedig már csak az LB-sorba kéne egy kis sebesség. Mondjuk, ha Mayo visszatér, Collins pedig továbbra is fejlődik, akkor azért az sem lesz rossz szerintem
Én nagyon bizakodó vagyok a D-vel kapcsolatban, de fontos lenne szerintem megtartani legalább egy évre Talibot mégWyatt
Ami viszont érdekes, hogy egy Wilfork cut 8 millát szabadítana fel. Elé kell most dobni egy kétévest alacsony garantálttal , Mankins-ét átstruktúrálni dobni rá 1 évet és elosztani a garantáltat.Sima ügy😀
Lesz itt meló rendesen de azért nem annyi, mint a dallas-nál😀
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 532
Hernandez ügye most hogy áll?
több mint 12 éve
Tom Brady has now been sacked a league-high 10 times in 2.5 seconds or less. Ryan Tannehill is second with fiveWyatt
Erre szokták mondani, hogy , mint kés a vajon. A holnapi D-line se lesz gyengus..

Az, hogy Talib pro bowler lett vajon mennyire veri majd fel az árát? És a sérülékenysége kb mennyire nyomja majd vissza?
Mondjuk Logan fejlődését nézve lehet, hogy nem is lenne rá szükség.gordon
Nem szomorkodnék, ha maradna. Oké, Arrington jó belül, és Ryan és Dennard is pöpec 2. számú opció, de Talib azért jobb mindkettőnél (még)
Arról nem is beszélve, hogy mindegyik sérülékeny azért, és alapból gyakorlatilag 3 CB számít kezdőnek. DMC ligaelit FS lett, nem örülnék, ha vissza kellene jönnie CB-be, ha sikerülne megtartani Talibot, és valami egészségmegőrzőt feltalálni, akkor a Talib, DMC, SS (Harmon?), Ryan, Dennard hátsó alakulat halál lazán elit lenne. És ha ehhez hozzávesszük, hogy Ninko és Chandler Jones révén már van két bőven átlag feletti DE-nk, visszajön Vince, várhatóan alacsonyabb fizuért, és mellette lesz még Kelly, Chris Jones, és még Siliga és Vellano is mélységben, akkor a DL is több, mint erős, akkor pedig már csak az LB-sorba kéne egy kis sebesség. Mondjuk, ha Mayo visszatér, Collins pedig továbbra is fejlődik, akkor azért az sem lesz rossz szerintem
Én nagyon bizakodó vagyok a D-vel kapcsolatban, de fontos lenne szerintem megtartani legalább egy évre Talibot még