New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
A szezon elején aki komolyan gondolta, hogy pihenővel megyünk a rájátszásba az tegye fel a kezét!!!A sérüléseket követően, szintén nem nézett ki rózsásan a helyzet.
Én örülök ennek a csapatnak, amelyik nem a rekordokra megy, hanem a szívét kirakva küzd minden meccsen!!!
Bármi lesz a PO vége én büszke vagyok erre a szezonra!!!!!!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
triangle
1 283
Patriots finish 2013 regular season as 3rd-highest scoring team in NFL (27.75 avg.) and 10th ranked team for fewest points allowed (21.1)azé ezé (is) jár a pacsi BB-nek és a csapatnak, a "rengeteg" mákunktól függetlenül
több mint 12 éve
A bajom az, hogy ha a Denverrel összekerülünk, azt csak pontháborúval lehet megnyerni mint múltkor, mert Manningék 4 TD-t szinte biztos megcsinálnak. Gronkkal ment a pontháború, de nélküle nem.kivéve, ha van vagy -20 fok és szakad a hó vagy az eső...
az időjárással is komolyan számolni kell...
több mint 12 éve
tegnap mondjuk nem is kellett 300 yardot passzolni, ha úgy megy a futás mint tegnap, csak az a baj hogy amikor néha passzolni akartunk akkor vagy odadobtunk Minitronnak vagy pedig ki a nézők közé kis túlzással, hatalmas homály passzok mentek tegnap....viszont ha csak iparos teljesítményt nyújt TB és SB-t nyernénk akkor messze letojom hogy milyen ratinggel dobált.... 😀manuszka86Ezt osztom 😊 Ráadásul a három SB-t "iparos" teljesítménnyel nyerte. Ha a védelem nem lenne olyan foghíjas, amilyen akkor a 2000-es évek eleji szitut látnám visszaköszönni, benne simán egy SB győzelemmel. (Ha meg még Gronk is lenne, akkor aztán...) Ha az idei csapatot sikerülne egyben tartani valahogy, az szerintem alapból SB contender.
A bajom az, hogy ha a Denverrel összekerülünk, azt csak pontháborúval lehet megnyerni mint múltkor, mert Manningék 4 TD-t szinte biztos megcsinálnak. Gronkkal ment a pontháború, de nélküle nem. Elfogadom, hogy tegnap az időjárás miatt nem volt értelme dobálni, de a Miami meg a Ravens ellen nem esett az eső és mégsem jöttek a passzok, ami meg jött, az MiniTron felé. Thompkins, Dobson, de még Amendola is láthatóan elvesztette Brady bizalmát.
több mint 12 éve
tegnap mondjuk nem is kellett 300 yardot passzolni, ha úgy megy a futás mint tegnap, csak az a baj hogy amikor néha passzolni akartunk akkor vagy odadobtunk Minitronnak vagy pedig ki a nézők közé kis túlzással, hatalmas homály passzok mentek tegnap....viszont ha csak iparos teljesítményt nyújt TB és SB-t nyernénk akkor messze letojom hogy milyen ratinggel dobált.... 😀
több mint 12 éve
Amendrop, Dropkins, Dropson mennyi tuti labdát szórt el?GRAFIGronkowski: 66 target, 39 reception, 1 drop
Edelman: 151 target, 105 reception, 8 drop
Amendola: 83 target, 54 reception, 3 drop
Thompkins: 70 target, 32 reception, 7 drop
Dobson: 72 target, 37 reception, 7 drop
Vereen: 69 target, 47 reception, 6 drop
Bolden: 29 target, 21 reception, 3 drop
Boyce:19 target, 9 reception, 2 drop
Hoomanawanui: 19 target, 12 reception, 1 drop
Ridley: 12 target, 10 reception, 1 drop
(Érdekesség: NFL-szinten a dropok számában Brandon Marshall, Cecil Shorts és Wes Welker vezet, 10-10 darabbal)
Lehet szemezgetni: http://www.sportingcharts.com/nfl/stats/drops/2013/
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Ha O'Brien tényleg vissza akar jönni az NFL-be, akkor a Texansnál nem tud ideálisabb helyet választani.DoMHááát, csuda tudja. Az 1/1 és a jelenlegi roster tényleg vonzó, de azért vannak arrafelé aknák is rendesen. Schaubnak még több éve hátra van a contractjából, és se a tizenmillióért padoztatása, se a kivágása nem igazán jó megoldás, csinálva egy valag dead capet. Az meg a houstoni közhangulatot figyelembe véve szóba se jöhet, hogy netán ő kezdjen, főleg az 1/1 ismeretében. A sapka is eleve nagyon szűk, és jövőre ugyan "csak" Tate, Smith, Harris, stb. pótlását vagy ott tartását kell megoldani, de 2015-ben leszakad az ég, jön Watt, Manning, Daniels, Myers, Reed, Jackson és még egy sor alap játékos. Szóval kicsit dupla vagy semmi ott a helyzet, ha az 1/1 bejön akkor nyerő lehet a dolog, de ha nem, akkor igen hamar bukó is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Tombredinek nincs semmi problémája, köszönettel készül a Divroundra. Lynchking alive in hell, reanimation!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
DoM, ha JMD menne kit hoznál ?O'Brien meg inkább lenne sztem Houston HC mint a barnáké, kicsivel jobb állapotban van az a franchise..már ha ő lesz a befutó egyáltalán.manuszka86Épeszű edző mikor fog Clevelandbe szerződni egy olyan felső vezetéshez, amely egy év után kirúgja a saját maga választott HC-t? Alaposan alávágtak ezzel maguknak, mert Horton és Turner is széles kapcsolati hálóval rendelkezik az NFL-ben, biztos sok jót fognak mondani a Haslem, Banner, Lombardi trióról.
Ha O'Brien tényleg vissza akar jönni az NFL-be, akkor a Texansnál nem tud ideálisabb helyet választani.DoM
több mint 12 éve
Amikor TB szezonját értékeljük ne ebből a meccsből induljunk ki. Hajlamos rá az ember mert ez él legjobban az emlékezetben.Amikor kellett vezér volt, nem a számai, statjai hanem a mentalitása miatt érdemelne idén egy "mini" MVP címet.Szerintünk.
több mint 12 éve
Úgy látszik pár ember itt tök más meccseket nézett idén, mint én (vagy nem nézett). Nem mondom, hogy Tom karrierje csúcsát nyújtotta idén eddig, de nézzétek már meg, hogy milyen és mennyi elejtett passza volt ennek az elkapógárdának a szezon során. Amendrop, Dropkins, Dropson mennyi tuti labdát szórt el? Sokat. Nagyon sokat.GRAFIItt van az idei droplista csapatonként. Az élvonalban vagytok, de ez azt jelenti, hogy mondjuk 4-el több labdát potyogtatott el a Pats mint a Denver. Kétlem, hogy ez okozta volna TB valódi problémáit idén...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Sziasztok! Jó olvasgatni amiről írkàltok
több mint 12 éve
Majd a Sobri leírja a tutit Brady tèmàban 😀
több mint 12 éve
O'Brien meg inkább lenne sztem Houston HC mint a barnáké, kicsivel jobb állapotban van az a franchise..már ha ő lesz a befutó egyáltalán.manuszka86Épeszű edző mikor fog Clevelandbe szerződni egy olyan felső vezetéshez, amely egy év után kirúgja a saját maga választott HC-t? Alaposan alávágtak ezzel maguknak, mert Horton és Turner is széles kapcsolati hálóval rendelkezik az NFL-ben, biztos sok jót fognak mondani a Haslem, Banner, Lombardi trióról.
Ha O'Brien tényleg vissza akar jönni az NFL-be, akkor a Texansnál nem tud ideálisabb helyet választani.
több mint 12 éve
Úgy látszik pár ember itt tök más meccseket nézett idén, mint én (vagy nem nézett). Nem mondom, hogy Tom karrierje csúcsát nyújtotta idén eddig, de nézzétek már meg, hogy milyen és mennyi elejtett passza volt ennek az elkapógárdának a szezon során. Amendrop, Dropkins, Dropson mennyi tuti labdát szórt el? Sokat. Nagyon sokat. Ha az elkapó nem fogja meg a jó labdát, vagy egyszerűen nem tudja szabaddá játszani magát, akkor nehéz jó ratinget, meg nagy számokat produkálni. Tegnap is az volt a szitu, hogy sokszor nem volt kinek passzolni. Az meg, hogy a védelem néha totál fogalmatlan volt, és benyelte a 10-15-20 yardos playeket elég szomorú, de nem azt jelenti, hogy Brady meg milyen béne volt, hogy nem osztott ilyeneket ki. Egyrészt ment elég (nagyon) jól a futás, másrészt legtöbbször tökéletesen védekeztek az elkapóinkon. Próbálkoztunk pá hosszabb passzal, pont azért, hogy kissé széjelebb húzzuk a védelmet, de várható volt, hogy abban a szar időben ezek csak kósza próbálkozások.
több mint 12 éve
A vélemény, olyan mint a .... - mindenkinek van. Ez a tied és örülök, ha ennyivel beéred egy MVP szezonhoz. 😊 Brady idei QBR-je akkora - 87,3 - mint amikor még game manager QB volt és a védelem hozta a SB-okat. 24 TD passza volt idén 11 INT mellett, ez az ő szintjén kevés. Ez a rating is csak azért jött össze, mert amikor Gronk játszott - Vasasok, Denver, stb. - akkor képes volt ligaelit teljesítményekre,mert egyébként 70-75 körüli szintet produkált. Gronk kiesése óta szinte kizárólag Edelmanre játszik, Vereen target száma is visszaesett, a többi elkapó mintha pályán sem lenne (Thompkins célpont sem volt tegnap). 2009 jutott eszembe, amikor Moss távozását követően mindent Welkerre dobott. Volt olyan meccs a szezonban, amikor Brady 10 célpontnak dobott, akkor azt hittem, hogy ebből a kedvenc célpont szemléletből sikerült váltania, de az utolsó két meccs nem ezt igazolta. Ami a keret változásait, a sérüléseket illeti : a Packers és Rodgers hasonló gondokkal küzdött, sorban dőltek ki az alapemberek Rodgers mégis 104,9-el zárta a szezont.Nem baj, ha nem érted, attól még TB for MVP. És de, MVP-szezon volt. Mert nem volt két hét egyforma elkapó-csapattal, az öt legjobb célpont nem volt tavalyról, illetve Gronko pár meccsen igen, ligaelit dropcsapat voltunk, a támadófalból is folyamatosan estek ki az emberek, a futók több labdát adtak el, mint az Adidas és a Nike összesen, az már csak bónusz, hogy a védelemből is hetente esett ki kezdő. És 12–4, 2. hely. És rengeteg meccsnyerő drive, nem az az elcseszett hangulat, hogy nincs esélyünk fordítani. Jó, ebben a taknyos időben mit kellett volna csinálnia? 300 yardot passzolni? Amikor zúg az eső, és Blountot véletlenül sem tudják tartani? Frászt, futni kellett orrba szájba, és ráadásul a nagy előnyben folyamatosan öltük az időt. Pont ennyit akartunk. Ha kellett volna passzolni, összejöhetett volna 250 yard körüli mennyiség is, de minek? Ma nem ez kellett, ha ebből a meccsből kiindulva kérdőjelezed meg az egész idényt, akkor a lelked rajta. De nekem ez akkor is MVP-szezon volt, sajnálomWyattMegvan a 2. seed, de...Én sem értettem a felvetéseket, hogy TB for MVP... Az idei szezonja minden, csak MVP szezon nem. Amikor Gronk visszajött, akkor nagyon érezte a pályát, da azóta valahogy megint nem megy neki.Burkus
Elbóklászhatunk az SB-ig, de simán benne van, hogy a 2. héten szétdobál bennünket valaki és game over. Néha TB olyan mint egy gimis csere irányító, egyszer végigtolhatna már egy egész meccset normális szinten.
Amiben bízok, hogy a futás nagyon megy! És a védelme is. Bízzunk benne, hogy a labdák megint felénk pattannak, mint ma😊NB2
Félreértések elkerülése végett ha valaki a szezon előtt azt mondja, hogy azzal a csapattal, amivel nekiindultunk, bye week-es PO-ba jutást produkálunk, rögtön aláírom és pezsgőt is bontok. 😊 Pedig akkor még nem lehetett tudni, hogy példátlan sérüléshullám jön és meghatározó játékosok esnek ki hétről-hétre. De ez az eredmény jelentős részben a védelem erőfeszítésein múlt - kivéve a Gronkos heteket - és a mázlifaktor idén nagyon velünk volt (tegnap pld. 4 fumble-t úsztunk meg.) TB "tisztes iparosmunkát" végzett a szezon nagy részében, néha - pld. a Denver vagy az utolsó drive-ban a Saints ellen - lenyűgözőt nyújtott, amit csak a legnagyobbak tudnak, de ez nem volt MVP szezon.
több mint 12 éve
Még nincs elegük ott Clevelandben a Belichick fiúkból? Crennel, Mangini, most meg O'Brien, JMD és persze maga a mester se alkotott nagyott.KollegaJMD-t egy marék szotyiért is odaadnám a barnáknak (szegény szurkolók).... 😊
O'Brien meg inkább lenne sztem Houston HC mint a barnáké, kicsivel jobb állapotban van az a franchise..már ha ő lesz a befutó egyáltalán.
több mint 12 éve
Még nincs elegük ott Clevelandben a Belichick fiúkból? Crennel, Mangini, most meg O'Brien, JMD és persze maga a mester se alkotott nagyott.
We are all PATRIOTS!
több mint 12 éve
Jogos, mea culpa.Szerintem jó eséllyel maradni fog jövő ősszel is, mivel, őszintén, nem látok okot arra, hogy miért ne őt tartsuk meg ahelyett, hogy "Marquice Cole"-knak adunk helyett az 53-as depth charton. Szerintem azért náluk jobb.
GuggenheimAzért Talib és Cole összehasonlítása fantazmagória kategória. Se tudás, se fizetés tekintetében nincsenek egy szinten. Még szomszédos szinteken sem.zinedine5Nyilván, csak a kolléga Tavon Wilson Cole összevetésben írta valószínűleg 😉Wyatt
Jééé, JMD-t egyből szóba hozták a Brownsszal, és Mallettet is, olyan 50. alkalommalWyattAdná az Úr!
A meccshez:
Óriási mákunk volt. 4 fumble és mind visszapattant hozzánk. Az O teljesen belealudt a meccsbe, az ilyenektől mindig fosok, mert egy-két rossz játék és fordul a kocka. Bradyt néha én is bántóan homálynak érzem. Tudom, hogy nem a tegnapi meccs alapján kell értékelni a szezont, de akkor amikor egy Thad Lewis 15 yardos passzokat dobál int nélkül, akkor Brady találjon már ember közelébe 10-15 yardon felül. Mert hívunk ilyen játékokat mi is, csak épp nem sikerül. JMD is a 4. negyedben 3 és 2-re passzt hív amikor simán futunk. Pöcs, csakazértis mentalitás?
A D iszonyú kétarcú. Miket nyeltek már be?! Az elején Lewisnak 4 jó passza volt 89 yardért. 22-es átlag. Bravo.
A kis kedvencem meg mi a tökömet művelt a Graham TD-nél? Közben viszont alapvetően simán megálljt parancsoltak amikor kellett.
Azt, hogy ez mire lesz elég, meglátjuk. Én mindenesetre a Coltsot szeretném ellenfélnek 12-én.
több mint 12 éve
Lehet "izgulni", hogy a bye weeken megy-e HC interjúra McDaniels Clevelandbe... 😛
több mint 12 éve
Csak nekem tűnt úgy,hogy TB hosszú passzai -csúszós labda ide vagy oda- iszonyú homalyok voltak?
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
meg persze a legjobb poén, chaten: "Manning most tuti puntolni fog kettőt, hogy megtörje Brady rekordját" 😊
több mint 12 éve
Reiss két jó tweet-je:Nekem ez volt a kedvencem:
"Tom Brady talking about toughness of Logan Mankins, playing thru injury. Says he's never played with anyone tougher. "He's second to none.""
"Bill Belichick, in a light moment, credits the team's "assistant pro personnel director" -- Aqib Talib -- for helping with Blount trade."
Talib reakciója:
"Talib on vouching for Blount trade to BB: "I put my GM hat on... We talked a little bit about it & then we pulled the trigger together."" (Yates, twitter)
Blount nem ember 334 yard FViktor93Amivel sikerült egy 51 éves franchise rekordot megdöntenie (all-purpose yards). Kicsit Dillon érzésem volt, jó volt egy ennyire domináns futót látni a pályán, főleg a Bills erős D-line-ja ellen és a körülmények miatt erősen limitált passzjáték mellett.
A következő meccs január 12-én hajnalban.Gogo
Logan Mankins one of Patriots' toughest players. Once played on a torn ACL. Has to be serious for him to be helped off.
Amúgy nálam az O-line is UP, amiért így ment a futás a rettegett(legalábbis általunk) Bills D-line ellen.
több mint 12 éve
Nem tudom mi benne a furcsa. BB "rendszeresen" szokott ilyenek hívni hasonló szituációkban. Casselnél volt egy Cards (v. Bills?) ellen ilyen 2008-ban, TB is puntolt már a Broncos ellen kb. 2 éve.brady mié puntolt?braxa883rd&34-nél a félpályáról nem volt sok esély akár FG távig jutni. Dézsából öntötték, minden labdaérintésnél benne volt egy fumble, ami egy puntnál instant TD veszély. Returner értelemszerűen nem volt fent (korábban egy 4.-nél is bűvészkedtek egy késői offense-ST cserével, hogy ne legyen a Bills-nek ideje cserélni), jó döntés volt. (TB meg kiváló punter, a meccsen ez volt az egyik legjobb megmozdulása.😊 )tomi-tomi
Szerintem teljesen logikus és amíg ilyen ritkán nyúlnak ehhez a titkos fegyverhez addig be is fog válni.
Igaz, feladunk egy downt, de mivel garantáltan nem lesz visszahordás (ha van PR gondolom, akkor nekimennek a 3.-nak) így sokkal rosszabb mezőnypozícióba kényszerítjük az ellenfelet. Nyilván akkor éri meg, ha nem rövidebb annyival a QB puntja, mintha P rúgna.