New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Miért is jobb? Ha a számokat nézed, minimális a különbség, akár futást, akár elkapást nézel, akár yard/carry, akár TD-ok száma, stb. Viszont Fafej az elmúlt 4 év alatt 64/61 meccsmutatóval bír, Vereen meg 3 év alatt 48/26. Azaz Vereen sérülékeny, Woodhead meg nem. Mindkettő faktor a saját csapatánál, de Vereen csak akkor az, ha éppen rendelkezésre áll.Mi a bajotok a Chargersszel? 😊Számomra rosszabb nézni Woodhead-et a Chargersben játszani, mint Welkert.. Jobban sajnáltam már tavasszal is.winstonszintén, eszméletlen szimpatikus a srác meg a játéka is.darthmushroom
Én csak azt sajnálom, hogy Vereen sokat sérült, mert egyébként azért bőven jobbWyatt
Jó lenne,ha konkrét adatokat, stat. számokat is mondanátok, hogy miben jobb Vereen.
több mint 12 éve
A Denvert 3 csapat verte meg az alapszakaszban: San Diego, Indy, New England.Kiváncsi leszek Luckra a hidegben. Most örülök, hogy ők jönnek, remélem vasárnap hajnalban is örülni fogok ennek😊
több mint 12 éve
Who needs luck, when you have Brady?(bocs,de ezt már tavaly akartam linkelni)
több mint 12 éve
Jöhet a Kóc, ahogy előzetesen vártam a Gillette-be. 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 12 éve
Mi a bajotok a Chargersszel? 😊Számomra rosszabb nézni Woodhead-et a Chargersben játszani, mint Welkert.. Jobban sajnáltam már tavasszal is.winstonszintén, eszméletlen szimpatikus a srác meg a játéka is.darthmushroom
Én csak azt sajnálom, hogy Vereen sokat sérült, mert egyébként azért bőven jobb

több mint 12 éve
Számomra rosszabb nézni Woodhead-et a Chargersben játszani, mint Welkert.. Jobban sajnáltam már tavasszal is.winstonszintén, eszméletlen szimpatikus a srác meg a játéka is.
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 12 éve
Számomra rosszabb nézni Woodhead-et a Chargersben játszani, mint Welkert.. Jobban sajnáltam már tavasszal is.
több mint 12 éve
Sportszerűek voltak, csak a Denver elleni comebacket rakták be, a Browns ellenit nem (olyan apróságokat, mint a Saints, de főleg a Bills elleni már nem számít), így legalább nem oszlik majd meg a szavazat 😊
több mint 12 éve
Na jövő hétre Bengals vagy Colts? Én jobban örülnék a Bengalsnak.FViktor93Én,már csak Fafej miatt is tuti Chargersnek drukkolok,pláne h sztem utana McCoy miatt a Denvert is eltakarithatnák az útból,plusz ez a Colts védelem sokkal gyöngébb szvsz mint a Cicáké.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Remélem a Colts jön hozzánk. Hóban és -5 fokban biztos nem fognak ennyit passzolni, a futójátékuk meg gyakorlatilag nem létezik. Ezzel szemben a futás elleni védekezésük gyenge, Patsé pedig a legjobb futójáték a PO-os AFC csapatok közül, ami szar időben nagy fegyvertény. Most nagyon fel vannak tüzelve a csikók, de ha hozzánk jönnek jövő héten akkor könnyen megfázhatnak 😊sealAz igaz, hogy (egyelőre) TRich akkor a leghasznosabb, ha a pálya szélén szurkol. 😊
De azért elég erős túlzás amit írsz. A Pats átlagban 20 yarddal futott többet mint a Colts, ellenben 10 yarddal többet enged. Ha leveszem a két abnormális meccset - a Denver ellen kapott 280 yardot és a Bills ellen múlt héten futott 270-et -, akkor a két csapat futásban kb. ugyanazt tudja. Yard/carry-ben is tök egyformán állnak, a labda két oldalán. Ráadásul összetettebb is a dolog, mert a RZ futás eredményesség, az ellene védekezés, 3rd down conversion, stb. sokkal lényegesebb a futás esetén, mint a yardok.
Majd meglátjuk, ha meglátjuk. Az biztos, hogy ugyanannak drukkolunk jelenleg. Mindketten Pats-Colts meccset szeretnénk jövő héten. 😊 A kimenetelt reméljük csak másként. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Remélem a Colts jön hozzánk. Hóban és -5 fokban biztos nem fognak ennyit passzolni, a futójátékuk meg gyakorlatilag nem létezik. Ezzel szemben a futás elleni védekezésük gyenge, Patsé pedig a legjobb futójáték a PO-os AFC csapatok közül, ami szar időben nagy fegyvertény. Most nagyon fel vannak tüzelve a csikók, de ha hozzánk jönnek jövő héten akkor könnyen megfázhatnak 😊
több mint 12 éve
Én már nem mondok semmit, olyan szintén nulla vagyok tippben a héten 😀Bár 38–10-nél még reménykedtem, meg az utolsó másodpercig az Eagles meccsen, de csak jött a 0/2 😀
Mondjuk a végén úgy voltam vele, hogy inkább a Colts menjen tovább, mert a Chiefsnek a fél csapat nélkül nem sok sansza lett volna Denverben, még teljessel sem volt. Aztán ha nyer a Bengals, akkor köszönték volna szépen Peytonék a hazai AFC-döntőt. Persze, így is lehet, hogy meglesz nekik, de ebből a hármasból (tudom, hogy a Bengals nem lehet most) bárki elkaphatja még idegenben is a Broncost, reméljük a Chargers vagy a Colts meg is teszi, és mi is nyerünk 😊
Bár utóbbi esetén leszarom, csak nyerjünk még hármat valahogy 😊

több mint 12 éve
Na jövő hétre Bengals vagy Colts? Én jobban örülnék a Bengalsnak.
több mint 12 éve
Mi ott leszünk!😉Remélem a jövőhéten találkozunk, szép estét mindenkinek 😉memeEzt szeretném én is!!!Egon
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Remélem a jövőhéten találkozunk, szép estét mindenkinek 😉memeEzt szeretném én is!!!
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
ecevót kutyán budavásár, aszondom HÉÉÉÉÉÉÉPersze lehet, de már PO hangulatban vagyok. 😀 Egyébként se érzem durvább oda szólásnak, mint a 6-13-at. Kb. mindkettő ártatlan csipkelődés. 😊Persze nincs ebből sértődés 😊 Ami ül, az ül. Teljesen Jogos a Szmöre tényező 😛 Én csak abban bízom, hogy mint tavaly Flacco-nál, neki is lassan lejár a szerződése, így ha kiakarja nyitni a buxát, akkor most virítania kell, különben szerintem belátják, hogy egy középszerű Qb-vel nem lehet rájátszást nyerni, illetve 100 évben 1x, de az meg tavaly megvolt 😊
Pluszban nekem kb. semmi elvárásom nincs a szezonnal kapcsolatban Gronk sérülése óta, így tökre furán felszabadult vagyok ezzel kapcsolatban. Lesz ami lesz ennyi sérülttel SB runt nem lehet elvárni.tamasboldizsar
Elvárások meg nálunk sincsenek, csak halk sóhajú remények 😛meme

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Persze lehet, de már PO hangulatban vagyok. 😀 Egyébként se érzem durvább oda szólásnak, mint a 6-13-at. Kb. mindkettő ártatlan csipkelődés. 😊Persze nincs ebből sértődés 😊 Ami ül, az ül. Teljesen Jogos a Szmöre tényező 😛 Én csak abban bízom, hogy mint tavaly Flacco-nál, neki is lassan lejár a szerződése, így ha kiakarja nyitni a buxát, akkor most virítania kell, különben szerintem belátják, hogy egy középszerű Qb-vel nem lehet rájátszást nyerni, illetve 100 évben 1x, de az meg tavaly megvolt 😊
Pluszban nekem kb. semmi elvárásom nincs a szezonnal kapcsolatban Gronk sérülése óta, így tökre furán felszabadult vagyok ezzel kapcsolatban. Lesz ami lesz ennyi sérülttel SB runt nem lehet elvárni.tamasboldizsar
Elvárások meg nálunk sincsenek, csak halk sóhajú remények 😛
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 12 éve
Persze lehet, de már PO hangulatban vagyok. 😀 Egyébként se érzem durvább oda szólásnak, mint a 6-13-at. Kb. mindkettő ártatlan csipkelődés. 😊De azt az egyet meg kell még nyernie és azért előtte illetve utána is volt egy pár PO meccs amiken szépen teljesítettünk.
Pluszban nekem kb. semmi elvárásom nincs a szezonnal kapcsolatban Gronk sérülése óta, így tökre furán felszabadult vagyok ezzel kapcsolatban. Lesz ami lesz ennyi sérülttel SB runt nem lehet elvárni.
több mint 12 éve
Ha most nyer, akkor pontosan annyi lesz neki, mint nekünk volt 2008 és 2010 között+2012-benÖsszesen 😛
Lehet ezt sokkal szerényebben is csinálni

több mint 12 éve
Erről csak annyit.... Patriots-Bengals 6-13Playoffban hány győzelme van Daltonnak? Vagy hány jó meccse?
meme
Persze ettől még lehet Flacco 2.0, de azért nem valószínű.
több mint 12 éve
De jó kis meccs volt az, olyan pazar időjárás talán csak a Bills elleni volt most. Remélhetőleg egy re-matchnél futnánk is jobban, mint akkor, meg azért azóta a támadósor jobb lett nálunk, igaz, a védelem meg gyengébb. Érdekes lenne, de nem bánom, ha a Chiefs jön majd 😊

több mint 12 éve
A Bengals-Chargers meccsnél meg egyik kimenetelt s tartom rosszabbnak a másiknál, ha a Colts nyer; mert ha nyer a Bengals jönnek hozzánk és Dalton ellúzerkedi szerintem, a Colts meg megy Denverbe akiket egyszer már elkaptak. Ha az SD nyer akkor pedig ők mennek Denverbe és már egyszer ők is elkapták őket. Hozzánk meg jönne a Colts akik nem tűnnek nehezebbnek, mint a Bengals.tamasboldizsarErről csak annyit.... Patriots-Bengals 6-13
Ezzel nem fikázni akartam a Pats-et, csak nem szeretem ha lefitymálják a kedvenc csapatom 😊
Mindenki tudja, hogy a rájátszás már másik dimenzió, itt mindenki odateszi magát!
Én csak remélem, hogy holnap nyerünk, és összejön egy visszavágó!
Megnézném újra Brady-t, aki ugye top 3-as irányító, egy elit védelemmel szemben.
A lentiekhez hozzászólva, ha mi mennénk, akkor nem zavarná a minusz 20 a bengals-t néha felénk is előfordul hideg és hó 😛 Cincinnati ugye nem texasban van 😊
Remélem a jövőhéten találkozunk, szép estét mindenkinek 😉
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...